Textillärare sökes jobb - lediga jobb

Textillärare sökes jobb Textillärare sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Textillärare sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Textillärare sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Textillärare sökes- Upplands Väsby

 2. Textillärare sökes- Upplands Väsby

 3. Textillärare sökes!- Stockholm

 4. Textillärare sökes- Upplands Väsby

 5. Textillärare sökes till Bergaskolan F-5- Malmö

 6. Textillärare sökes till Fribergaskolan- Danderyd

 7. Textillärare sökes till Fribergaskolan- Danderyd

 8. Textillärare sökes- Upplands Väsby

 9. Textillärare sökes till Spekerödsskolan- Stenungsund

 10. Textillärare sökes till Brageskolan i Danderyds kommun- Danderyd

 11. Textillärare sökes till Enebackeskolan i Höör- Höör

 12. Trä/textillärare sökes till skola i Härryda- Härryda

 13. Textillärare sökes till Rudsskolan- Karlstad

 14. Textillärare sökes till Broängsskolan- Botkyrka

 15. Engagerade textillärare sökes till Trollbodaskolan!- Stockholm

 16. Textillärare sökes till Broängsskolan- Botkyrka

 17. Textillärare sökes till Skärhamn och Rönnängs skolor- Tjörn


Mer beskrivning

Textillärare sökes
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Till Bollstanäs skola som är en F-5 skola och Smedby skola som är en F-8 skola söker vi en textillärare. Arbetsuppgifter Arbete som textilslöjdlärare. Kvalifikationer Lärarutbildning med behörighet inom textilslöjd. Arbetstid/varaktighet Tillsvidreanställning, heltid med fördelning 50% Bollstanäs skola, 50% Smedby skola. Tillträde från höstterminen 2013 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Håkan Lönnqvist, 08-59097327 Gabriella Brundin, 08-59097449 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 130731 (förlängt ansökningsdatum) OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes

Textillärare sökes
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Grimstaskolan har ca 400 elever och 50 personal. Vi har verksamhet för elever i skolår 6-9 samt en kommunövergripande grupp för barn inom autismspektrat i skolår 4-9. Det finns en positiv och god stämning på skolan. Vi har precis inlett ett långsiktigt och viktigt utvecklingsarbete under devisen -alla i mål-. Skolan har en hälsoprofil som är i ständig utveckling. Du förväntas vara aktiv i det gemensamma arbetet. Samtliga lärare ingår i arbetslag om 6-8 personer. I såväl pedagogiska som elevvårdsfrågor arbetar vi nära varandra. Ämneslaget står för en struktur efter vilken du och dina elever sedan kan planera undervisningen. De små undervisningsgrupperna gör att du har större möjlighet att hjälpa varje elev individuellt. Alla lärare är handledare för elever. Det innebär ett övergripande ansvar för elevens studiegång och kan innebära täta kontakter med hemmet och elevvården på skolan. Arbetsuppgifter Undervisa i textilslöjd Kvalifikationer Behörig i textilslöjd eller annan utbildning i textil/sömnad Arbetstid/varaktighet Viss tid 20 % tillträde snarast t.o.m 140616 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Rektor Johnny Wahlund Tel. 590 971 68 Biträdande rektor Carina Hember Tel. 590 973 30 Sista ansökningsdag 130830 Intervjuer kommer att ske kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes

Textillärare sökes!
Jobbladet.se (European Internet Recruitment AB) söker för kunds räkning en Textillärare Skolan har ca 400 elever och 50 personal. Vi har verksamhet för elever i skolår 6-9 samt en kommun övergripande grupp för barn inom autism spektra i skolår 4-9. Det finns en positiv och god stämning på skolan. Vi har precis inlett ett långsiktigt och viktigt utvecklingsarbete under devisen -alla i mål-. Skolan har en hälsoprofil som är ständig utveckling. Du förväntas vara aktiv i det gemensamma arbetet. Samtliga lärare ingår i arbetslag om 6-8 personer. I såväl pedagogiska som elevvårdsfrågor arbetar vi nära varandra. Ämneslaget står för en struktur efter vilken du och dina elever sedan kan planera undervisningen. De små undervisningsgrupperna gör att du har större möjlighet att hjälpa varje elev individuellt. Alla lärare är handledare för elever. Det innebär ett övergripande ansvar för elevens studiegång och kan innebära täta kontakter med hemmet och elevvården på skolan. Kvalifikationer Behörig i textilslöjd eller annan utbildning i textil/sömnad Arbetstid/varaktighet Viss tid 20 % tillträde snarast t.o.m 140616 Intervjuer kommer att ske kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Ansökan Skicka ansökan till: rekrytering@jobbladet.se Ange referens: KJJS03 Välkommen med din ansökan!
Företag: EUROPEAN INTERNET RECRUITMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes!

Textillärare sökes
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Till Bollstanäs skola som är en f-5 skola söker vi en textillärare. Arbetsuppgifter Arbete som textillärare Kvalifikationer Textillärare Arbetstid/varaktighet Tillsvidare 50% Dagtid mån-fre Tillträde 140107 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Håkan Lönnqvist 08 59097327 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-10-18 OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes

Textillärare sökes till Bergaskolan F-5
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 300 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Bergaskolan är en F-5 skola. Skolan som har 225 elever är beläget på Limhamn, med närhet till centrum, grönområden och havet Vår skolas ledord är glädje, nyfikenhet och självförtroende ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som textillärare. Tjänsten är fördelad på två skolor, Bergaskolan F-5 och skolan på ÖN KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har textillärarutbildning med erfarenhet av liknanade arbete. Som person har du förmågan att skapa goda relationer mellan kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du är väl förtrogen med det nya uppdraget som gäller för lärare. Vidare är du ansvarstagande och har en god empatisk förmåga. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Företag: Malmö stad, Grundskoleförvaltningen, Utbildningsområde Väster
Ort: Malmö
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Bergaskolan F-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Bergaskolan F-5

Textillärare sökes till Fribergaskolan
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever och 65 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan augusti 2012 arbetar vi enligt 1-1 konceptet, dvs. en bärbara dator till varje elev och lärare. Datorn är ett viktigt verktyg i skolarbetet och vi använder Google Apps som lärportal. ARBETSUPPGIFTER Vi söker behörig lärare i textilslöjd. Du kommer att ingå i ett arbetslag med engelskinriktning. Du kommer även att vara mentor för ett antal elever i åk 8. Undervisningen/arbetstiden är förlagd onsdag-fredag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till elever. Goda kunskaper i IT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande. Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se ÖVRIGT Danderyds kommun värdesätter alla medarbetares kompetens oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Danderyds kommun, Fribergaskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Fribergaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Fribergaskolan

Textillärare sökes till Fribergaskolan
Danderyds kommun med drygt 32 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever och 65 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan augusti 2012 arbetar vi enligt 1-1 konceptet, dvs. en bärbar dator till varje elev och lärare. Datorn är ett viktigt verktyg i skolarbetet och vi använder Google Apps som lärportal. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag som lärare blir att undervisa i textilslöjd i årskurs 7. Du kommer ha stor frihet under ansvar med att organisera, planera och genomföra undervisningen mot skolans elever i åk 7. Undervisningen/arbetstiden är förlagd onsdag, torsdag förmiddag samt delaktig på konferenser vissa fredagar på eftermiddagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd. Erfarenhet av liknande arbete samt goda kunskaper i IT är meriterande. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och ha pedagogisk insikt samt förmågan att skapa goda relationer till våra elever. Vi ser gärna att du som person är tydlig, strukturerad och har en kreativ läggning då dina kunskaper och ideér kommer ges utrymme för att skolan ska få en textilundervisning att vara stolt över. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se ÖVRIGT Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller i pappersformat. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Danderyds kommun, Fribergaskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Fribergaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Fribergaskolan

Textillärare sökes
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor drygt 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Grimstaskolan befinner sig i ett starkt utvecklingsskede och du är välkommen att delta. Med kollegialt lärande samt formativ bedömning som huvudspår och med matematiklyftet och TLC (Teacher Learning Communitys) som bärande modeller går vi starkt framåt. Vår devis -alla i mål- är starkt levande och supportat av ett större skolutvecklingsprojekt i kommunen. Vill du vara med på en häftig resa åk då med oss. Grimstaskolan har ca 400 elever och 50 personal. Vi har verksamhet för elever i skolår 6-9 samt en kommunövergripande grupp för barn inom autismspektrat i skolår 4-9. Samtliga lärare ingår i arbetslag. I såväl pedagogiska som elevvårdsfrågor arbetar vi nära varandra. Ämneslaget står för en struktur efter vilken du och dina elever sedan kan planera undervisningen. Alla lärare är mentor för elever. Det innebär ett övergripande ansvar för elevens studiegång och innebär täta kontakter med hemmet och elevvården på skolan. Arbetsuppgifter Vi söker en excellent textillärare. Du kommer att undervisa i textilslöjd och tillsammans med övriga lärare inom det praktiskt estetiska området planera, genomföra och utveckla undervisningen. Tillsammans med skolans övriga lärare är du en viktig kugge i skolans utvecklingsarbete. Kvalifikationer Behörig i textilslöjd eller annan utbildning i textil/sömnad Finskt förvaltningsområde Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Om du utöver våra kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Arbetstid/varaktighet Vikariat fr.o.m 15-01-07 t.o.m.15-06-10 80% Tillträdesdatum 15-01-07 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Rektor Johnny Wahlund 08 590 971 68 Bitr. Rektor Carina Hember 08 590 973 30 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 14-12-14 Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att avsluta rekryteringen i förtid. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes

Textillärare sökes till Spekerödsskolan
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna. I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid. Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. Spekerödskolan är en skola som beräknas rymma 350 elever. Den ligger naturskönt belägen inte långt från Stora Höga samhälle. ARBETSUPPGIFTER På Spekerödskolan arbetar man inte med en traditionell klassindelning utan istället med olika lärgrupper - där tillhörigheten styrs av elevens individuella mål och utvecklingssteg. Barnets perspektiv och målet att väcka lusten att lära skall genomsyra skoldagen. Eleverna skall drivas av rätten till utbildning snarare än skolplikt. Spekeröd skall vara en skola man längtar till, såväl elever som vuxna. Eleverna ska få uppleva olika utryck för kunskaper. De skall ges rikliga möjligheter att arbeta med olika uttrycksformer; IKT och medier, drama, musicerande och skapande i bild, text och form ska vara naturliga inslag i skolans verksamhet. En harmonisk utveckling och bildningsgång omfattar möjligheter att pröva, utforska, tillägna sig och gestalta olika kunskaper och erfarenheter. Verksamheten på skolan kommer att bedrivas utifrån en tanke om hela barnet hela dagen. Detta innebär att skolan arbetar utifrån en samlad skoldag där hela arbetslaget tar ansvar för alla barn. Varje befattning har dock specifika uppdrag så att ansvarsfördelningen är tydlig. Vi på skolan vill möjliggöra förutsättningar för våra elever att skapa ett lärande och en måluppfyllelse utifrån elevens individuella behov. KVALIFIKATIONER * Utbildning lärare Textilslöjd * Kan kombineras med andra ämnen *Stor vikt läggs vid personlig lämplighet För att nå våra högt uppsatta mål med skolan söker vi nu en engagerad lärare som vill vara med ifrån start och skapa något nytt. Det är nu vi lägger grunden, skapar en hållbar pedagogisk idé, där allas tankar bidrar till en bättre grund att stå på. Riktningen är tydlig och klar - kommunens pedagogiska förväntansdokument (återfinns på kommunens hemsida) Vi söker dig som har en positiv elevsyn där du redan idag arbetar aktivt med elevens delaktighet och ansvar. Vi tror att du som person är väl grundad i gällande styrdokument och ser ett formativt förhållningssätt som självklart i ditt yrkesutövande. Du har lätt för att klargöra, delge och skapa förståelse för lärandemål och framsteg. Vi tror att du är duktig på kommunikation och samspel med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du gillar att vara med och påverka och ta ansvar för din arbetsplats. Du deltar aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet och har idéer kring hur detta kan utvecklas. Du tilltalas av att vara på en arbetsplats med andra engagerade och kompetenta kollegor att lära av och som kan lära av dig. Du ser att modern teknik är en självklarhet i dagens skola - som ger stora möjligheter till utveckling. Personlig utveckling är en viktig hörnsten om du vill arbeta på Spekerödskolan. Du som person skall vara intresserad av att utveckla dig själv, dina elever och verksamheten. Du tar aktivt ansvar för din egen utveckling genom att ta del av aktuell forskning, litteratur, det utvidgade kollegiet och omvärldsspaning. Du vill vara med och utbilda Världsmedborgare. ÖVRIGT Enligt skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Saknar du legitimation kan du endast anställas på tidsbegränsad anställning. Stenungsunds kommun ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Stenungsunds kommun undanber kontakter från rekryteringsbolag då kommunen har upphandlade avtal.
Företag: Stenungsunds kommun, Spekerödskolan
Ort: Stenungsund
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Spekerödsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Spekerödsskolan

Textillärare sökes till Brageskolan i Danderyds kommun
Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Enebybergs resultatenhet består av Brageskolan med ca 340 elever i år 2-6 och tillhörande fritidshem samt hemvist, Enebyskolan med ca 190 elever i år F-3 och tillhörande fritidshem samt Hagaskolan med ca 200 elever i år F-3 och tillhörande fritidshem. Skolorna ligger i ett lugnt villaområde i Danderyds kommun ca 5 minuters bussresa från Mörby Centrum. Skolorna har ca 700 elever samt ca 100 anställda. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare till Brageskolan för undervisning i textilslöjd utifrån målen i läroplanen i årskurs 3 - 6. Vi söker dig som förstår att slöjdprocessen innehåller en rad viktiga dimensioner för elevens allsidiga lärande samt kan leda lustfyllda och kreativa lektioner. Samarbete med både elever och övriga pedagoger är en förutsättning i uppdraget. KVALIFIKATIONER Du är behörig textillärare för grundskolans tidigare år. Vi söker en kreativ och ansvarstagande pedagog med god samarbetsförmåga och personlig mognad. ÖVRIGT Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Danderyds kommun, Enebybergs RE
Ort: Danderyd
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Brageskolan i Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Brageskolan i Danderyds kommun

Textillärare sökes till Enebackeskolan i Höör
Välkommen till Höörs kommun! Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna. Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är textillärare för att undervisa i textilslöjd, åk 3-6. Du skall ha en god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Arbetet som lärare på Enebackeskolan ställer krav på förtrogenhet med styrdokumenten och en god förmåga att omsätta kunskaperna i praktiken med. Du är en trygg och lösningsfokuserad person som inger förtroende och med en förmåga att skapa ett inkluderande sammanhang där alla elever deltar. KVALIFIKATIONER Behörighet att undervisa i textilslöjd åk 3-6 ÖVRIGT Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk. Vi tillämpar löpande urval Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Företag: Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor
Ort: Höör
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Enebackeskolan i Höör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Enebackeskolan i Höör

Trä/textillärare sökes till skola i Härryda
Du kommer att arbeta i skola, främst i årskurserna 1-3 i trä- och/eller textilslöjd. När du arbetar som vikarie hos lärarpartner så ersätter du skolans ordinarie personal vid dess frånvaro. Du ansvarar för- och leder undervisningen utifrån ordinarie lärares planering. Du väljer själv via vår webbportal vilka dagar och tider du kan vara tillgänglig att arbeta. Vi tror att du är bra på att -förhålla sig till nya situationer. - brinner för trä/textilslöjd samt att utbilda barn och ungdom. - är tydlig och strukturerad i klassrummet samtidigt som du är ödmjuk. Lärarpartner är ett bemanningsföretag som alltid strävar efter att ge ett personligt bemötande. Genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och vår personal ett genuint engagemang. Vår kundgrupp omfattar alla verksamheter för barn och ungdomar i förskola, grundskola och gymnasium. Lärarpartner erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi följer upp samt ger stöd och vägledning i ditt arbete. Det viktigaste för oss är att rätt person är på rätt plats. Genom att vi på Lärarpartner matchar våra uppdrag utefter din kompetens och dina erfarenheter så ser vi till att du hamnar i situationer som du både klarar av och kan utvecklas genom. För att få jobba hos Lärarpartner måste du även kunna uppvisa, vid anställning, ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen: 2010:800.
Företag: LÄRARPARTNER
Ort: Härryda
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Trä/textillärare sökes till skola i Härryda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä/textillärare sökes till skola i Härryda

Textillärare sökes till Rudsskolan
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 7 till 9. Vi präglas av hög kvalitet och har nöjda elever som är stolta över sin skola. Vi har en hög trivsel bland oss alla och vi drivs av utmanande mål för vår skolas resultat. Vi är utvecklingsorienterade och alla bidrar i det arbetet. Det finns stora möjligheter för dig att driva olika utvecklingsarbeten och ett friutrymme att skapa det du drömt om att utveckla. Du kommer till ett tryggt, professionellt och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i textilslöjd i åk 7-9 samt vara mentor i en klass. Som lärare ingår du i ett arbetslag bestående av andra undervisande lärare i åk 7-9. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera verksamheten i de klasser du undervisar i. KVALIFIKATIONER Legitimation i ämnet slöjd. Vi söker en lärare med stort pedagogiskt engagemang. Du tycker att det är roligt och spännande att följa elevers utveckling och lärande. Vi söker dig som vill någonting med ditt jobb, som drivs av idéer och ser möjligheterna, dig som vill vara med och göra stora positiva avtryck i eleverna och vill vara med och ge eleverna de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Rudsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Rudsskolan

Textillärare sökes till Broängsskolan
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Broängsskolan är en F-9-skola med ca 630 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Vi är en skola som många elever söker sig till, vilket vi självklart är väldigt glada för och behörighetsgraden bland våra pedagoger är hög. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som textillärare i åk 3-9 och vara ansvarslärare med en kollega i en klass antingen i åk 4-6 eller 7-9. KVALIFIKATIONER Du är prestigelös, utvecklingsbenägen och delar vårt intresse att utveckla elevernas kunskaper och lärande. Du lägger stor vikt vid elevhälsan och följer vid behov upp dina elever kontinuerligt. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du vill göra skillnad! Du har erfarenhet av att arbeta med olika metoder och anpassningar utifrån elevernas behov. Du är legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd och gärna ytterligare ett ämne. ÖVRIGT Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Broängsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Broängsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Broängsskolan

Engagerade textillärare sökes till Trollbodaskolan!
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Trollbodaskolan är en F-9 skola med ca 800 elever, belägen i natursköna Hässelby villastad i nordvästra Stockholm. Skolan är byggd år 2000 och har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum, arbetsrum och i förekommande fall fritidshem. Mer information hittar du på vår hemsida www.trollbodaskolan.stockholm.se Välkommen med din ansökan! Arbetsbeskrivning Vi söker dig är utbildad till Textillärare för grundskolan eller motsvarande och som genom ditt engagemang får eleverna att ha roligt på dina lektioner.  I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag. Du tillhör ett arbetslag som samverkar kring eleverna på enheten. I tjänsterna ingår ett delat mentorskap för en klass. Trollbodaskolan fokuserar på utveckling och du blir en viktig kugge i detta arbete. Kvalifikationer Du är, eller kommer snart att bli, legitimerad Textillärare. Det är viktigt att du: • gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära • tar till dig resultatet av aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete och omsätter det i din undervisning • tar ansvar för din egen kompetensutveckling för att utvecklas i ditt arbete Erfarenhet av arbete utifrån lågaffektivt bemötande är meriterande liksom att du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt i hela ditt arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet. Vi ser gärna även dig som nyexaminerad att söka tjänsterna. Som person motiveras du av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering kan komma att ske under ansökningsperioden. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas. Övrigt Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Läs mer på www.pedagogstockholm.se I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Trollbodaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerade textillärare sökes till Trollbodaskolan! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerade textillärare sökes till Trollbodaskolan!

Textillärare sökes till Broängsskolan
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Broängsskolan är en F-9-skola med ca 630 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Vi är en skola som många elever söker sig till, vilket vi självklart är väldigt glada för och behörighetsgraden bland våra pedagoger är hög. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som textillärare i åk 3-9 och vara ansvarslärare med en kollega i en klass antingen i åk 4-6 eller 7-9. KVALIFIKATIONER Du är prestigelös, utvecklingsbenägen och delar vårt intresse att utveckla elevernas kunskaper och lärande. Du lägger stor vikt vid elevhälsan och följer vid behov upp dina elever kontinuerligt. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du vill göra skillnad! Du har erfarenhet av att arbeta med olika metoder och anpassningar utifrån elevernas behov. Du är legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd och gärna ytterligare ett ämne. ÖVRIGT Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Broängsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Broängsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Broängsskolan

Textillärare sökes till Skärhamn och Rönnängs skolor
Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts. Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur. På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv. ”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision. Skärhamn och Rönnängs skolor tillhör södra verksamhetsområdet och är F-6 skolor med tillhörande fritidsverksamhet. Skolorna ligger nära natur och hav vilket ger unika tillfällen till utomhusverksamhet. Tillsammans har skolorna ca 500 elever. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten ligger förlagd på två rektorsområden, Skärhamns skola och på Rönnängs skola. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i slöjd. Du har en positiv grundinställning med förmåga att visa på möjligheter och lösningar. Ditt engagemang och samarbetsvilja stimulerar både elever och kollegor till lärande. Vi ser att du tillsammans med kollegor tar ansvar för verksamheten och driver utvecklingen av arbetet. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag. Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.
Företag: Tjörns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes till Skärhamn och Rönnängs skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes till Skärhamn och Rönnängs skolor


Sök lediga jobb Textillärare sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se