Thalamus it consulting AB jobb - lediga jobb

Thalamus it consulting AB jobb Thalamus it consulting AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Thalamus it consulting AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Thalamus it consulting AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Produktionsverifierare till långt uppdrag.- Stockholm

 2. Webbutvecklare med PHP- och frontend kompetens- Stockholm

 3. Innesäljare till spännande och modernt bolag- Stockholm

 4. .NET-utvecklare som vill arbeta med en expanderande produkt- Stockholm

 5. Senior Servicetekniker till Silex Microsystems- Järfälla

 6. Juniora servicetekniker till Silex Microsystems- Järfälla

 7. Support specialist, 2nd line- Södertälje

 8. Erfaren servicetekniker till företag i Norrort.- Stockholm

 9. Finisar i Järfälla söker avdelningschef- Järfälla

 10. Hallå... var finns Stockholms trevligaste supporttekniker?- Stockholm

 11. Vass servertekniker- Stockholm

 12. Processoperatör till helgskift- Järfälla

 13. Servicetekniker till Duroc.- Stockholm

 14. Tre stycken Onsite tekniker till spännande uppdrag- Stockholm

 15. Servicetekniker till Silex Microsystems- Stockholm

 16. Support specialist, 2nd line i Södertälje- Södertälje

 17. 2nd Line supporttekniker med kunskap inom F-secure och antiviruslösningar- Stockholm

 18. VMware/Citrix kunnig person sökes- Stockholm

 19. Är du Stockholms tröttaste paketerare?- Stockholm

 20. Stockholmsbaserad Servicetekniker till Duroc- Stockholm

 21. Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team- Stockholm

 22. Softronic söker engagerade CRM-konsulter- Stockholm

 23. Elekta Instrument AB söker senior mjukvarutestare- Stockholm

 24. Systemadministratör till finansbolag.- Stockholm

 25. Är du Stockholms trevligaste paketerare?- Stockholm

 26. Är du Stockholms trevligaste supporttekniker?- Stockholm

 27. Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team- Stockholm

 28. Softronic söker tekniska CRM-konsulter- Stockholm

 29. Produktionsplanerare till Norrort.- Stockholm

 30. Finisar önskar rekrytera en Manufacturing Execution System Engineer- Stockholm

 31. Softronic söker tekniska CRM-konsulter- Stockholm

 32. Webbutvecklare till frontend- Stockholm

 33. Teknisk inköpare till Norrort.- Stockholm

 34. Är du Stockholms trevligaste paketerare?- Stockholm

 35. Vi söker Stockholms trevligaste supporttekniker- Stockholm

 36. Operatör/montör till Cobolt AB- Sundbyberg

 37. CRM-konsult i början av karriären- Stockholm

 38. Två mjukvarutestare till Elekta Instrument AB- Stockholm

 39. CRM Data Responsible- Stockholm

 40. Supportsugen driftguru med Sharepointskills- Stockholm


Mer beskrivning

Produktionsverifierare till långt uppdrag.
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Thalamus söker nu en IT-konsult som kommer att arbeta som Produktionsverifierare i ett uppdrag hos en stor välkänd bank. Du kommer att få arbeta med test och verifiering av de olika paketen innan man installerar dessa på de olika klienterna. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med Thalamus i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. Vi är anslutna till it- telekom avtalet vilket innebär bl.a. månadslön och pension avsättning. Din bakgrund Du har teknisk erfarenhet av Windows XP, Windows 7 samt kunskaper i AD. Du har tidigare arbetat med installation/ominstallation av datorer. Vi ser gärna också att du har testkunskaper i Windowsmiljö. Det är en tjänst med en hel del administration. Din profil Vi tror att rätt person är noggrann och har en god administrativ förmåga. Du har lätt för att lära, är hjälpsam och initiativrik. Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson på 08-120 88 700. Vi hoppas du kan börja ditt nya arbete i augusti, kanske ses vi på en intervju snart. Vi ser fram emot din ansökan! Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsverifierare till långt uppdrag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsverifierare till långt uppdrag.

Webbutvecklare med PHP- och frontend kompetens
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Nu söker vi en webbutvecklare med PHP- och frontend kompetens. Kunden, ett framgångsrikt bolag inom shipping, driver och utvecklar informationstjänster för handelssjöfarten i Europa, Medelhavet och Svarta havet. Företaget har 6 anställda och en unik spetskompetens inom språkteknologi. Företaget är inne i en expansiv fas internationellt och söker nu en lösningsorienterad web- och databasutvecklare. Arbetsplatsen är belägen i Gamla Stan.Du kommer att arbeta med vidareutveckling av våra nuvarande två tjänster, både med att införa ny funktionalitet och att modernisera nuvarande plattformar. Nya projekt är i pipelinen och du tar även fram nya tjänster från grunden. Hela vylagret är drivet av javascript, och stor tonvikt i tjänsten kommer att ligga på förbättringar i gränssnittet. Din bakgrund Vi ser gärna akademiska meriter, men det är inget krav för rätt person. Huvudparten av plattformen är skriven i PHP, därför är erfarenhet av komplex objektorienterad PHP av stor vikt. Datalagret är centralt för tjänsten och kunskap om transaktioner, query-optimering, index och performance tuning är önskvärd. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet från HTML, CSS, Javascript, MySQL och SQL. Vi tror att du har minst tre års erfarenhet av Linux. Plattformen driftas i Red Hat-miljö och kunskap i RHEL, Fedora eller CentOS är mycket meriterande. Erfarenhet av virtualisering är också meriterande. Din profil Är du den vi söker så älskar du programmering och du kan gärna vara självlärd. Rätt person är problemlösningsorienterad, självgående och pragmatisk. Din ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 08- 120 88 700. Tjänsten söker du via Thalamus hemsida www.thalamus.se. Vi ser gärna att du söker så snart som möjligt då vi önskar tillsätta tjänsten omgående. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag 31/7. Välkommen att söka en spännande tjänst till ett spännande företag!
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med PHP- och frontend kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med PHP- och frontend kompetens

Innesäljare till spännande och modernt bolag
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Detta är rekryteringar. På mycket kort tid har Apoex etablerat en stor närvaro i både svensk privatvård, kommuner och landsting. Under 2013 kommer Apoex att fortsätta denna resa och expandera ytterligare i snabbt tempo. Vi hoppas att du vill vara med på resan och utveckla branschen! Du får arbeta med ett seriöst bolag, seriösa produkter, fantastiska kollegor och chef, stor möjlighet att påverka tjänsten och en stor portion eget ansvar. Läs mer om vår kund längre ner. Vi söker i första hand dig som är i början av din säljkarriär, du har hunnit arbeta något år och vill nu vidare. I ditt nya arbete kommer du sälja Apoex tjänster inom läkemedelsdistribution. Din målgrupp kommer vara företag inom vården såsom tandvårdskliniker, djursjukhus, plastikkirurger och sjukhus. Arbetsuppgifterna: •Bearbeta och kontakta nya kunder genom telefonsamtal. •Administrativa säljuppgifter. •Taktisk och strategisk säljplanering. Du startar ditt nya arbete 19/8-13 kl. 08:30. Din bakgrund Vi söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och tycker om att föra dialog med andra per telefon och i möten. Det är viktigt att du trivs på en arbetsplats som genomsyras av entreprenörsanda och är beredd att ta eget ansvar. Detta kan vara ditt första jobb som innesäljare men vi tror att rätt person har hunnit pröva på yrket minst ett år. För att klara av tjänsten talar & skriver du god svenska. Vi vill att du har körkort när tjänsten skall tillsättas. Din profil Person vi söker är envis och uthållig på "rätt sätt", du triggas av problemlösning, har tidigare erfarenhet av telefonmarknadsföring, är resultat inriktad och gillar att verka i entreprenörsstyrda företag. Din ansökan Apoex har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 2013-07-12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag! Ska bli riktigt roligt att läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare ApoEx är ett modernt, kundorienterat apoteksbolag. Vi utvecklar tjänster som sparar viktig tid för en hårt tidspressad vårdsektor. Vi erbjuder personalen inom vården ett snabbt och smidigt system för läkemedelsrekvisitioner. Tusentals läkare, tandläkare och veterinärer skriver e-recept i ApoEx användarvänliga e-recetpmodul. Vi erbjuder post-op och rehabiliteringspatienter leverans av läkemedel till vårdenhet eller hem.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare till spännande och modernt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare till spännande och modernt bolag

.NET-utvecklare som vill arbeta med en expanderande produkt
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst V-klass växer och nu behöver vi förstärka teamet med en ytterligare programmerare. Vi söker en erfaren programmerare som vill utveckla en expanderande social community och som brinner för moderna webblösningar. Som .NET-utvecklare för produkten VKlass kommer du arbeta i ett litet team och ha en nyckelroll med mycket ansvar för produktens utveckling. Din roll är bred och du kommer att få arbeta i alla delar av utvecklingskedjan. I huvudsak kommer du arbeta med kärnprodukten, främst nyutveckling, där ditt intresse sedan kan styra vad mer du kommer arbeta med. Vi erbjuder dig en utmanande roll med mycket stor möjlighet att påverka utformningen av våra produkter och även din egen karriär. Din bakgrund Vi söker en vass .NET-utvecklare med minst 3 års erfarenhet som har gett dig ett brett teknisk kunnande. Du har mycket goda kunskaper i .NET, C# samt SQL. Har du erfarenhet av HTML 5 ses det som meriterande. Din profil Är du den vi söker så älskar du programmering och du kan gärna vara självlärd. Antagligen har du hobbyprojekt inom programmering som du sitter med på din fritid samt närvarar på webbforum om nyaste teknologierna. Rätt person är självgående, idérik och trivs med ansvar. Din ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 08- 120 88 700. Tjänsten söker du via Thalamus hemsida www.thalamus.se. Vi ser gärna att du söker så snart som möjligt då vi önskar tillsätta tjänsten omgående. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag 31/7. Välkommen att söka en spännande tjänst till ett spännande företag! Din nya arbetsgivare Vklass är en kommunikations- och lärplattform för skolans elever, lärare, föräldrar och administrativ personal. Produkten har över 200 integrationer till olika sociala medier och innehållssajter. Det är en lönsam molntjänst för ungdomar och som expanderar mycket fort. Våra kunder är allt från förskolor till högskolor. Vklass är byggt som ett community på ett sätt som gör att det attraherar eleverna. Många av våra användare loggar in flera gånger per dag. En normaldag ligger samtidiga användare i plattformen på mellan 700-900 st. Elevernas inloggningar är det vi värderar högst och det som ger lärplattformen ett värde för kunden. Vklass drivs som en fristående produkt inom Softronic. Softronic erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett framgångsrikt börsnoterat företag med kompetenta och trevliga medarbetare. Vi sitter i moderna lokaler nära tunnelbanan vid Skanstull.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga .NET-utvecklare som vill arbeta med en expanderande produkt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET-utvecklare som vill arbeta med en expanderande produkt

Senior Servicetekniker till Silex Microsystems
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Detta är en rekrytering och din arbetstid är dagtid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att serva, underhålla och reparera maskinparken. Du kommer delvis arbeta inom renrum varför det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande miljö. Du kommer arbeta i en högteknologisk bransch där förändring är en del av vardagen. Servicegruppen består av ett antal servicetekniker i olika åldrar samt en servicechef. Välkommen att söka en spännande tjänst på ett spännande företag! Din bakgrund I botten har du tekniskt gymnasieutbildning eller motsvarande och har lång erfarenhet som servicetekniker med fördel mot elektronik och finmekanik. Det ses som meriterande är om du tidigare har arbetat med högteknologiska maskiner, gärna i renrumsmiljö. Du bör ha goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Din profil Som person drivs du av att ständigt lära dig ny teknik. Du ser vad som behöver göras och har en god förmåga att prioritera. Du vet med dig att du är flexibel, vetgirig och praktisk. Ni är flera personer som är delaktiga i framgången. Din ansökan Silex Microsystems har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvariga rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se. Vi intervjuar fortlöpande varför tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2013-09-05. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående. Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 250 Mkr och har 140 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008. Läs gärna mer på www.silexmicrosystems.com
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Servicetekniker till Silex Microsystems jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Servicetekniker till Silex Microsystems

Juniora servicetekniker till Silex Microsystems
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vi söker nu två juniora servicetekniker till Silex Microsystems. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att serva, underhålla och reparera maskinparken. Arbetet utförs delvis i renrumsmiljö. Du arbetar i en högteknologisk bransch där förändring är en del av vardagen. Servicegruppen består av ett antal servicetekniker i olika åldrar samt en servicechef. Välkommen att söka en spännande tjänst på ett spännande företag! Din bakgrund I botten har du tekniskt gymnasieutbildning eller motsvarande och har jobbat något år, gärna mot elektronik och finmekanik. Du kan också komma direkt från gymnasiet och tycker att meka är det bästa som finns. Du bör ha goda språk kunskaper i både svenska och engelska. Din profil Som person drivs du av att ständigt lära dig ny teknik. Du ser vad som behöver göras och har en god förmåga att prioritera. Du vet med dig att du är flexibel, vetgirig och praktisk. Ni är flera personer som är delaktiga i framgången så du är en person som jobbar bra med andra. Din ansökan Silex Microsystems har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvariga rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se. Vi intervjuar fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2013-09-05. Din nya arbetsgivare Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 250 Mkr och har 140 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008. Läs gärna mer på www.silexmicrosystems.com
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Juniora servicetekniker till Silex Microsystems jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniora servicetekniker till Silex Microsystems

Support specialist, 2nd line
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Här har du ett bra jobb! Är du trött på din obekväma stol som du inte kan byta ut. Har du eller arbetar du inom helpdesk & support och vill ta steget vidare i karriären så har vi konsulttjänsten för dig! Tjänsten ligger i Södertälje så det underlättar för dig om du bor i närheten. Körkort B är krav för tjänsten, men det har du ju?! Din bakgrund För tjänsten önskas god kunskap inom dessa områden: - Ärendehanteringssystem ARS Remedy eller liknande - Operativsystem, Windows XP och 7 - Microsoft Office - Adobe produkter - Svenska i tal och skrift - Engelska i tal och skrift då allt dokumenteras på engelska - Felsökning och kunskap om mobila enheter samt synkroniserings tjänster är meriterande Din profil Vi söker dig som är serviceminded och har lätt för både arbeta i grupp och enskilt. Du arbetar effektivt under stressade tillfällen och strävar efter att utföra ditt arbete noggrant under alla omständigheter. Intresserad? Ring oss nu direkt på 08-120 88 700 så vi får höra vem du är och så berättar vi mer om oss, konsulttjänsten och uppdraget! Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Chriser Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 23/8 men vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Support specialist, 2nd line jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support specialist, 2nd line

Erfaren servicetekniker till företag i Norrort.
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Detta är en rekrytering. Till spännande företag söker vi nu en servicetekniker med erfarenhet från halvledarbranschen. Din nya tjänst är ny på företaget och kan till viss del anpassas beroende på kandidatens kompetens. Du söker ett utmanande tjänst i teknikens framkant med extremt avancerade utrustningar och snäva toleranser. Ditt huvudsakliga arbeta är att serva, underhålla & reparera utrustningar/maskiner i renrum. Över tid blir du ansvarig för planering av underhåll, utarbeta framtida processer och samverka med ett flertal andra avdelningar på företaget. Välkommen att söka ett galet roligt arbete. Din bakgrund Du får gärna vara högskoleingenjör men det är inte ett krav. Annan lämplig utbildningsbakrund kan vara 4-årig teknisk med ett antal års erfarenhet. Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet av självständigt arbete som servicetekniker inom halvledarbranschen, du är van att båda administrera, rapportera samt handgripligen skruva med maskiner. En stor del av kommunikationen sker på engelska varför du behöver behärska teknisk engelska. Din profil Personen vi söker är driven, nyfiken, ordningssam, flitig och positiv. Din arbetsplats präglas av gemenskap och familjär atmosfär där alla hjälps åt. Din ansökan Du söker tjänsten på www.thalamus.se eller via lämplig länk. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så sök gärna tjänsten idag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servicetekniker till företag i Norrort. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servicetekniker till företag i Norrort.

Finisar i Järfälla söker avdelningschef
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Välkommen att söka en mycket spännande tjänst på ett synnerligen intressant företag. Du får arbeta med en hängiven och kompetent grupp medarbetare på ett ledande företag i den absoluta framkanten av tekniken. Enheten ansvarar för den halvledarprocessteknik som används för företagets tillverkning av optoelektronik. Din uppgift är att leda gruppens arbete, organisera och följa upp aktiviteter över en bred skala från att lösa uppkomna produktionsproblem till att utveckla metodik att ta nya processer i bruk. I gruppen ingår produktansvariga processingenjörer, processingenjörer med ansvar för utrustningar och processer samt servicetekniker, totalt ca 15 personer. Din enhet arbetar mycket nära utvecklingsavdelning, skivtillverkning och montering & textavdelning. Din bakgrund Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att leda en liknande grupp medarbetare. Du är civilingenjör eller motsvarande och kanske kommer du från halvledarindustrin. Du har erfarenhet av processorienterat arbete t.ex. LEAN, är van att dokumentera ditt arbete, har mångårig vana av renrumsmiljö och talar/skriver flytande engelska. Din profil Personen vi söker är en stark ledare troligen med erfarenhet av halvledarbranschen. Du vet med dig att du är en god kommunikatör, pragmatiskt lagd, koncis, smidig, följsam och känner dig trygg i din ledarroll. Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander på 070-307 12 50. Då det är omgående tillsättning så vill vi höra av dig så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2013-10-04 Vi ser fram emot att läsa din ansökan, ring gärna så kan vi berätta mer. Din nya arbetsgivare Finisar Sweden AB tillhandahåller avstämbara lasrar för telekomsektorn, en innovation som är en nyckelkomponent i nya fiberoptiska nät för telekommunikation. Finisar Sweden AB ingår i Finisar Corporation som är en världsledare inom optisk kommunikation med globalt drygt 9 400 anställda. Företagets teknologi inom aktiva komponenter är mycket eftertraktad på marknaden. I Järfälla utvecklas och tillverkas laserdioder som används av flera världsledande systemtillverkare för att sända bredbandstrafik i fiberoptiska tele- och datanät. I vår egen organisation arbetar drygt 90 personer inom områdena utveckling och produktion. Vänligen läs mer på www.finisar.com
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Finisar i Järfälla söker avdelningschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finisar i Järfälla söker avdelningschef

Hallå... var finns Stockholms trevligaste supporttekniker?
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Det går bra för Thalamus och vi behöver förstärka vår organisation med fler duktiga supporttekniker till vår konsultverksamhet. Vi tror att du arbetat några år och vill nu gå vidare i din karriär och utvecklas med oss och våra kunder. Thalamus ingress Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss? Din bakgrund Du har erfarenhet av av Win7 och XP, AD administration, MS Office och ärendehanteringssystem och gärna ITIL. Du har en god nivå svenska samt engelska i både tal och skrift. Har du kunskaper och erfarenheter av mobila enheter samt synkroniserings tjänster blir vi mycket glada. Din profil Vi söker Dig som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en IT-organisation. Du har god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga, både inom svenska och engelska. Du är lättlärd men framför allt så har du en positiv och hjälpsam attityd. Det ska kännas och märkas att du gillar ditt jobb som supporttekniker. Du är snabb i huvudet, trevlig som få och vill ha ett lönsamt arbete. Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 2013-09-30. Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att läsa den.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Hallå... var finns Stockholms trevligaste supporttekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hallå... var finns Stockholms trevligaste supporttekniker?

Vass servertekniker
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vi söker en erfaren servertekniker med kunskaper inom Windows2008 R2 Server och AD. Du blir anställd som konsult hos Thalamus och kommer att jobba hos våra kunder runt om i Stockholm. Thalamus ingress Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss? Vi på Thalamus tycker att det är viktigt att alla medarbetare utvecklas och vidareutbildas. Därför erbjuder vi alla medarbetare utbildning och certifiering inom den senaste tekniken. Din bakgrund Vi söker dig som är en riktigt vass Windowstekniker som arbetat med serverdrift i minst tre år. Du kan din Windows server 2008 R2 och virtualiserade miljöer (VMware). Din profil Vi söker Dig som är serviceinriktad och tycker att servrar är det bästa som finns. Du är lättlärd men framför allt så har du en positiv och hjälpsam attityd. Du är snabb i huvudet, trevlig som få och vill ha ett lönsamt arbete. Du har god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga, både inom svenska och engelska Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 2013-09-27. Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att läsa den.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vass servertekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass servertekniker

Processoperatör till helgskift
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vi söker en person till helskiftet med omgående start. Du utför bland annat avsyningar med mikroskop, hämtar och hanterar materiel som krävs för slutavsyningen och deltar i förbättringsarbetet i skivfabriken. Din bakgrund Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med tekniks inriktning. Önskvärt är att du tidigare har arbetat i laboratorie- produktionsmiljö och/eller har renrumserfarenhet. Ditt nya arbete kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Då du kommer att arbeta en hel del i datamiljö bör du kunna hantera de vanligaste programmen i Windows. Din profil Du är välkommen att söka tjänsten även utan formell utbildning eller erfarenhet. Din inställning till att lära dig nya saker kan räcka långt. Du kommer att arbeta relativt självständigt inom din area vilket ställer krav på din förmåga att prioritera. Du har ofta flera saker på gång samtidigt. Silex rekryterar långsiktigt, har en modern personalpolitik och rustar för framtiden. Välkommen att söka ett spännande jobb på ett spännande företag. Din ansökan Silex Microsystems har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvariga rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se. Då vi önskar tillsätta tjänsten omgående och intervjuar fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2013-09-08. Din nya arbetsgivare Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 250 Mkr och har 140 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008. Läs gärna mer på www.silexmicrosystems.com
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Processoperatör till helgskift jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processoperatör till helgskift

Servicetekniker till Duroc.
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Nu söker vår kund Duroc fler servicetekniker till Stockholm samt nordväst mot Örebro och Värmland. Då är geografiskt utspridda kommer du utgå från din hemadress. Välkommen att söka en spännande tjänst på ett framgångsrikt bolag. Duroc arbetar med välkända varumärken såsom Doosan, Hedelius och Chiron mf.l. Du erbjuds en självständig roll där blir är en mycket viktig länk i relationen med era kunder. Du har en fullutrustad tjänstebil till ditt förfogande, bor på bra hotell och erbjuds förmånliga villkor. Din bakgrund Vi tror att du har teknisk utbildning i botten eller på annat sätt skaffat dig gedigen kompetens i att serva och reparera fleropmaskiner. Du kan idag vara en resande servicetekniker eller/och vill ha mer variation i din vardag. Önskvärt är erfarenhet av ett eller flera styrsystem inom skärande bearbetning. God svenska och engelska krävs för att klara jobbet och extra plus om du kan en del tyska. Din profil Vi söker dig som brinner för att leverera god service och skapa förtroende hos kunden. Du ska ha lätt för att sätta dig in i kundens situation och trivas i rollen som problemlösare. Vi behöver dig som är flexibel, engagerad och som värdesätter noggrannhet i ditt arbete. Din ansökan Thalamus är stolt partner till Duroc i dessa rekryteringar varför alla frågor sker till Thalamus rekryterare Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Om möjligt önskar vi hitta 4 nya supertekniker vara 2 ska helst kunna börja omgående eller så fort som möjligt. Vänligen hör av dig om det finns frågor. Har du svårt att komma till Stockholm för en intervju så kommer vi gärna till dig. Intervjuer kommer ske fortlöpande så ring eller skicka gärna in din ansökan redan idag. Din nya arbetsgivare Duroc Machine Tool är en av Skandinaviens och Baltikums största leverantörer av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin. Tillsammans representerar vi ett 60-tal internationellt kända fabrikat. Den bredden har ingen annan. Vi är också ensamma om att verka på sex marknader: Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige är vi idag ett 50-tal medarbetare i Duroc Machine Tool. Vi omsätter ca 200 miljoner kronor.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Duroc. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Duroc.

Tre stycken Onsite tekniker till spännande uppdrag
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Att på plats hos vår kund hjälpa till med både hårdvara och mjukvara. Det är en stor variation på vad du kommer göra, alltifrån mobiler till datorer, skrivare och anndra tekniska hjälpmedel. Du arbetar centralt i Stockholm i en mycket fin miljö. Det är mestadels dagtid men jour kan förekomma. Din bakgrund Vi hoppas du har hunnit arbeta något år eller två med liknande och vet med dig att du trivs med att hjälpa andra. Du talar både svenska och engelska, behärskar dom mest vanliga felen inom W XP/7, MS Office, skrivarproblem och gärna inom MAC. Din personlighet är minst lika viktig som din kompetens. Din profil Eh.....öppen, positiv, pigg och gillar att göra andra medarbetare glada är vad som önskas. Som du ser inga märkvärdiga krav alltså. Din ansökan Välkommen att söka dessa tjänster på ett av Sveriges största bolag inom sitt gebit. Har du frågor är du mer än välkommen att ringa Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Vi ösnkar tillsätta dessa tjänster omgående så ring gärna NU så bokar vi in en tid för intervju på måndag, har du bra referenser så börjar du arbeta på torsdag 19/9-13 kl 08.00, hur låter det? Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande, träningsmani, åldersnoja och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tre stycken Onsite tekniker till spännande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tre stycken Onsite tekniker till spännande uppdrag

Servicetekniker till Silex Microsystems
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vi söker nu en servicetekniker till Silex Microsystems. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att serva, underhålla och reparera maskinparken. Arbetet utförs delvis i renrumsmiljö. Du arbetar i en högteknologisk bransch där förändring är en del av vardagen. Servicegruppen består av ett antal servicetekniker i olika åldrar samt en servicechef. Välkommen att söka en spännande tjänst på ett spännande företag! Din bakgrund Du är högskoleingenjör och har jobbat något eller några år, gärna mot elektronik och finmekanik. Du tycker att meka är det roligaste som finns och har ett öga för detaljer. Du bör ha goda språk kunskaper i både svenska och engelska. Din profil Som person drivs du av att ständigt lära dig ny teknik. Du ser vad som behöver göras och kan dra praktiska och teoretiska slutsatser och har en god förmåga att prioritera. Du har ett kreativt förhållningssätt och det du inte kan/förstår tar du självklart reda på självständigt. Du vet med dig att du är flexibel, vetgirig och praktisk. Ni är flera personer som är delaktiga i framgången så du är en person som jobbar bra med andra. Din ansökan Silex Microsystems har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvariga rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se. Vi intervjuar fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2013-10-06. Din nya arbetsgivare Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 250 Mkr och har 140 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008. Läs gärna mer på www.silexmicrosystems.com
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Silex Microsystems jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Silex Microsystems

Support specialist, 2nd line i Södertälje
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Det går bra för Thalamus och vi behöver förstärka vår organisation med fler duktiga supporttekniker till vår konsultverksamhet. Vi tror att du arbetat några år och vill nu gå vidare i din karriär och utvecklas med oss och våra kunder. Din första konsulttjänst ligger i Södertälje så det underlättar för dig om du bor i närheten. Körkort B är krav för tjänsten, men det har du ju?! Din bakgrund Du har tidigare suttit i en stor helpdesk, kanske på 1st Line och vill nu gå vidare till 2nd Line. För tjänsten önskas god kunskap inom dessa områden: - Ärendehanteringssystem ARS Remedy eller liknande - Operativsystem, Windows XP och 7 - Microsoft Office - Adobe produkter - Svenska i tal och skrift - Engelska i tal och skrift då allt dokumenteras på engelska - Felsökning och kunskap om mobila enheter samt synkroniserings tjänster är meriterande. Din profil Vi söker dig som är serviceminded och har lätt för både arbeta i grupp och enskilt. Du arbetar effektivt under stressade tillfällen och strävar efter att utföra ditt arbete noggrant under alla omständigheter. Intresserad? Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Chriser Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är3098 men vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Support specialist, 2nd line i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support specialist, 2nd line i Södertälje

2nd Line supporttekniker med kunskap inom F-secure och antiviruslösningar
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Det går bra för Thalamus och vi behöver förstärka vår organisation med en duktig supporttekniker till vår konsultverksamhet. Vi tror att du arbetat några år och vill nu gå vidare i din karriär och utvecklas med oss och våra kunder. Thalamus ingress Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss? Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare ständigt utvecklas och därför erbjuder vi kontinuerligt kvalificerade utbildningar och certifieringar. Din bakgrund Du har erfarenhet av av Win7 och XP, AD administration, MS Office och ärendehanteringssystem och gärna ITIL. Du har en god nivå svenska samt engelska i både tal och skrift. Vidare har du kunskap om klientlösningar inom företag med +100 klienter, F-Secure och antiviruslösningar. Har du utöver tidigre nämnda kompetenser även kunskaper inom Cisco videokonferenssystem blir vi mycket glada. Din profil Vi söker Dig som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en IT-organisation. Du har god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga, både inom svenska och engelska. Du är lättlärd men framför allt så har du en positiv och hjälpsam attityd. Det ska kännas och märkas att du gillar ditt jobb som supporttekniker. Du är snabb i huvudet, trevlig som få och vill ha ett lönsamt arbete. Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 2013-09-30. Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att läsa den.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga 2nd Line supporttekniker med kunskap inom F-secure och antiviruslösningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2nd Line supporttekniker med kunskap inom F-secure och antiviruslösningar

VMware/Citrix kunnig person sökes
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Kul tjänst på kul bolag. En av våra kunder behöver akut hjälp med följande. • Installation i VMware av servrar + eventuell RDS + MTS • Installation av citrix 6,5 • Implementation mot AD för applikation distribution • Singel sign on funktion Din bakgrund Erfaren konsult som är van att snabbt sätta sig in i ett problem. Din profil Glad, pigg, nyfiken och lösningsfokuserad. Din ansökan Ring gärna Christer på Thalamus 070-296 56 44 så berättar jag mer. Vi önskar att du kan börja v42. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga VMware/Citrix kunnig person sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VMware/Citrix kunnig person sökes

Är du Stockholms tröttaste paketerare?
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst I tjänsten som applikationspaketerare kommer du som konsult arbeta arbeta med applikationspaketering hos någon avThalamus kunder i Stockholm. Arbetet utförs med verktygen Wise Package Studio, Installshield, Admin Studio, AppV eller motsvarande.Kan du scripta så är det meriterande har du dessutom kompetens inom SMS, SCCM eller andra distributonsverktyg blir vi extra glada. Din bakgrund Trött eller inte, har du kompetensen så har vi jobbet! Du har kompetens inom något verktyg för Applikationspaketering och har gjort ett antal paket i produktionsmiljö i Windows XP/7 plattform. För att passa in i konsultrollen bör du, förutom att besitta en god teknisk kompetens, även ha ett intresse att möta våra kunder och vara lyhörd gentemot deras behov. Din profil Du har en tillmötesgående inställning och kan samarbeta med olika människor från olika branscher, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Då våra kunder har tydliga processer med dokumentationskrav ser vi gärna att du har en administrativ och organisatorisk förmåga. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Din ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-120 88 720. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdagen är 2013-10-27, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Thalamus har kollektivavtal med IT & Telekom företagen och erbjuder där med fast månadslön och schyssta anställningsvilkor. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare ständigt utvecklas och därför erbjuder vi kontinuerligt kvalificerade utbildningar och certifieringar.Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Stockholms tröttaste paketerare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Stockholms tröttaste paketerare?

Stockholmsbaserad Servicetekniker till Duroc
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vår kund Duroc Machine Tool går bra, har massor av jobb och behöver anställa fler duktiga och trevliga servicetekniker. I första hand behövs du som vill och kan arbeta i Stockholmsområdet. Innan årets slut skall även 2 tekniker mer norrut från Stockholm anställas. Välkommen att söka din tjänst via rekryteringspartnern Thalamus, jag Christer står vid telefonen och väntar på ditt samtal. Resor förekommer men bor du runt eller i Stockholm bör du kunna sova hemma nästan jämt. Din bakgrund Vi tror att rätt person har hunnit arbeta något eller några år med liknande arbete. Du får gärna ha verkstadsteknisk utbildning i botten men din erfarenhet och hur du är som person är minst lika viktiga. Viktigt är att du behärskar ett eller flera styrsystem för CNC-styrda maskiner, i övrigt vill vi att du känner dig bekväm med att arbeta självständigt ute hos kunden. Krav är körkort. Din profil Ordningsam, flitig, trygg och gärna tar rollen som ambassadör för Duroc tycker vi är en bra början. Gillar du långsiktighet, seriositet, bra arbetsvillkor och vill ha en engagerad chef så bör du söka jobbet. Din ansökan Ring gärna mig Christer Johansson på Thalamus 070-296 56 44 så berättar jag mer. Är inte jag på plats frågar du efter Camilla Molander 070-307 12 50. Vi önskar tillsätta tjänsterna så fort som möjligt. Intervjuer sker fortlöpande och tillsättning av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag som är 15/11-13. Hjärtligt välkommen att ringa eller för all del söka tjänsten. Din nya arbetsgivare Att tänka nytt och annorlunda. Att se möjligheter istället för svårigheter. Och att tillämpa avancerad teknik utan att krångla till det. Så kan man sammanfatta Duroc-koncernens erbjudande till marknaden. Vi på Duroc Machine Tool har en bred och kunnig personal med lång erfarenhet.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Stockholmsbaserad Servicetekniker till Duroc jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stockholmsbaserad Servicetekniker till Duroc

Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Nu vill vi komplettera vårt team med ytterligare en javaarkitekt. Som javaarkitekt hos Softronic Travel jobbar du brett kring våra reseplattformar både in-house och ute hos kund. Du arbetar med den egna produktplattformen Appia men även med andra tredjepartslösningar. I vårt team som idag består av ca 15 personer, kommer du att vara en drivkraft i utvecklingen av plattformarna, från att du själv programmerar på rotnivå till kravspecifikation och design gällande arkitekturen. Du kommer att fungera som en ledargestalt ur utvecklingssynpunkt och vara den som tar initiativet vid designmöten och workshops. Du tycker om att ha en komplex tjänst där du på morgonen inte riktigt vet hur dagen slutar. Resor förekommer i tjänsten. Dina kollegor är ett glatt trevligt sammansvetsat gäng med stort engagemang för sina produkter. Du arbetar för en stabil och flexibel arbetsgivare med korta beslutsvägar där du som enskild kan vara med och påverka det dagliga. Läs mer om din nya tjänst och lär mer om vår produktplattform och några av våra kundcase på www.softronic.se Din bakgrund Du är en senior Java utvecklare i grunden som har en passion för systemutveckling och kreativa lösningar. Du har tidigare ansvarat för arkitekturen i moderna plattformar och brinner för arkitektur. Du förstår väl hur olika system talar med varandra och hur de sätts ihop och tycker själv om att programmera. Softronic Travel använder sig framgångsrikt av moderna ramverk och standarder baserade på Java som t.ex. Spring, Spring MVC och Hibernate/JPA och vill att du har kompetens i ovan nämnda tekniker. Vi vill också att du har kunskap från Java version 5 och uppåt samt SQL. Vi har i vårt team idag flera engelsktalande och förutom svenska behärskar du engelska såväl i tal som i skrit. Din profil Du är duktig på att kommunicera arkitekturen och systemlösningar till övriga teammedlemmar och trivs med mycket ansvar och när du får agera rådgivare och mentor. Rätt person är nyfiken på nya tekniker och ramverk som ständigt dyker upp på marknaden. Du är en teamplayer och har erfarenhet av att arbeta i agila team runt Scrum/Kanban. Dina beslut är väl genomtänkta och du har ett sinne för helheten. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2013-10-27, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team

Softronic söker engagerade CRM-konsulter
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vill du arbeta på ett företag som brinner för spännande affärslösningar? Så klart du vill. Softronic som är årets Microsoft Dynamics Nav Partner är ett kunddrivet företag som har ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade lösningar. Nu vill vi komplettera vårt team med flera CRM-konsulter. Som CRM-konsult hos Softronic får du vara med i hela processen, från införsäljning och krav till leverans. Rollen innefattar bland annat att analysera och dokumentera behov och processer kring Microsoft CRM, tänka ut smarta lösningar, kravspecificering, utveckling och implementering och mycket annat intressant. Dina kollegor är ett glatt trevligt sammansvetsat gäng med stort engagemang. Du arbetar för en stabil och flexibel arbetsgivare med korta beslutsvägar där du som enskild kan vara med och påverka det dagliga. I vårt 35 man starka team har vi en fantastisk kunskapsbank och det finns alltid någon att fråga. Det händer mycket i det dagliga och du tycker om att ha en komplex tjänst där du på morgonen inte riktigt vet hur dagen slutar. Din bakgrund Vi tror att du är utvecklare i botten och har sedan arbetat några år med CRM som verktyg. Kanske har du jobbat med vissa delar av processen men vill nu kliva fram och få ett mer helhetsansvar. Framför allt måste du förstå och kunna arbeta i ditt verktyg. Din profil Först och främst söker vi dig som brinner och som vill utvecklas i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att arbeta brett och tillsammans med andra. Du är drivande och har ett stort verksamhetsintresse. Du har ett gott affärssinne och tycker att CRM-lösningar är det mest spännande som finns. Du ser affärsmöjligheter både för kunden och Softronic och har erfarenhet av IT-projekt och verksamhetsutveckling med hjälp av IT-stöd. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2013-11-14, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Softronic söker engagerade CRM-konsulter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Softronic söker engagerade CRM-konsulter

Elekta Instrument AB söker senior mjukvarutestare
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Det går bra för vår kund Elekta varför en senior mjukvarutestare behöver anställas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med testning vilket bland annat innebär rapportering, utredningar, dokumentera testfall samt kravgranskning. Ditt arbete på Elekta är varierande, komplext och spännande med en härlig blandning av teoretiska och praktiska inslag med höga precisionskrav. Du kommer att jobba i tvärfunktionella projekt och i nära samarbete med Elektas duktiga mjukvaru-utvecklare. Ditt arbete på Elekta gör väsentlig skillnad för en stor mängd människor runt om i världen. Din bakgrund Vi vill att du är ingenjörsutbildad inom exempelvis mekanik, teknisk fysik eller elektronik, du kan även ha arbetat dig till motsvarande kompetens. Du har arbetat med liknande tjänst i minst 3-5 år, gärna inom ”life science” men det är inte ett krav. Vidare har du erfarenhet av en eller flera testmetodiker, att arbeta agilt och att skriva skript i python. Du har utomordentligt bra engelska i tal och skrift och en god nivå på din svenska. Din profil Personen vi söker är modig, nyfiken, ihärdig, kvalitetsmedveten, kommunikativ och strukturerad. Din ansökan Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett spännande företag. Thalamus är stolt rekryteringspartner till denna tjänst på Elekta Instrument. Har du frågor är du välkommen att ringa ansvarig person på Thalamus Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka gärna in din ansökan idag. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 13/12-13 Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Elekta är ett globalt medicinteknikföretag som utvecklar och säljer innovativa kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan. Företaget utvecklar sofistikerade behandlingssystem och planeringsmjukvara för strålterapi, strålkirurgi och brachyterapi, samt mjukvarusystem som stödjer ett effektivt arbetsflöde i cancervården. Elektas verksamhet syftar till att förbättra, förlänga och rädda livet för svårt sjuka patienter. Genom att vidga gränserna inom vetenskap och teknologi, kan Elekta erbjuda intelligenta och resurseffektiva lösningar som skapar förtroende hos både vårdgivare och patienter. Elektas system och kliniska lösningar används idag vid mer än 6 000 sjukhus världen över. Elekta har cirka 3 500 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm och företaget är noterat på den Nordiska Börsen med symbolen EKTAb.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elekta Instrument AB söker senior mjukvarutestare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elekta Instrument AB söker senior mjukvarutestare

Systemadministratör till finansbolag.
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Detta är en hyrrekrytering. Ditt nya arbete finns centralt i Stockholm. Du kommer ingå i ett härligt team med liknande arbetsuppgifter och på sikt ansvarar du för driftskunder. Ditt nya arbete innebär en stor variation av bland annat supportärenden, design av infrastruktur samt att du blir expert på företagets egenutvecklade produkt. Linux är en god vän till vår kund och det bör även du vara. Din bakgrund Du har arbetat med liknande i minst tre (3) år och som sagt är god vän med Linux. Exempel på kompetensområden vi vill att du har är systemövervakning, CM, Backup, shell scripning, gärna storage och som om inte det var nog får du gärna känna dig familjär med Red hat EL, Redt Hat NS, SQL och regular expressions. Visst är det en kul tjänst!? Självklart är du välkommen att höra av dig även om du inte kan allt detta. We want you to speak some english och svenska, arbetsspråk är svenska. Din profil Flexibel, ivrig, framåtlutad, hungrig, vetgirig och nyfiken. Du får i gengäld ett arbete med stor variation, högt i tak, (Inte arkitektmässigt) härliga medarbetare och en fin fin arbetsmiljö. Din ansökan Ring gärna Christer Johansson på Thalamus 070-296 56 44 så kan han berätta mer om tjänsten. Ansöker gör du via vår hemsida eller annanlämplig länk. Ja vi önskar tillsätta tjänsten OMG. Välkommen med din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Systemadministratör till finansbolag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemadministratör till finansbolag.

Är du Stockholms trevligaste paketerare?
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst I tjänsten som applikationspaketerare kommer du som konsult arbeta arbeta med applikationspaketering hos någon avThalamus kunder i Stockholm. Arbetet utförs med verktygen Wise Package Studio, Installshield, Admin Studio, AppV eller motsvarande.Kan du scripta så är det meriterande har du dessutom kompetens inom SMS, SCCM eller andra distributonsverktyg blir vi extra glada. Din bakgrund Är du trevlig och har kompetensen så har vi jobbet! Du har kompetens inom något verktyg för Applikationspaketering och har gjort ett antal paket i produktionsmiljö i Windows XP/7 plattform. För att passa in i konsultrollen bör du, förutom att besitta en god teknisk kompetens, även ha ett intresse att möta våra kunder och vara lyhörd gentemot deras behov. Din profil Du har en tillmötesgående inställning och kan samarbeta med olika människor från olika branscher, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Då våra kunder har tydliga processer med dokumentationskrav ser vi gärna att du har en administrativ och organisatorisk förmåga. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Din ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-120 88 700, fråga efter Kaj eller Camilla. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdagen är 2013-12-15, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Thalamus har kollektivavtal med IT & Telekom företagen och erbjuder där med fast månadslön och schyssta anställningsvilkor. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare ständigt utvecklas och därför erbjuder vi kontinuerligt kvalificerade utbildningar och certifieringar.Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Stockholms trevligaste paketerare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Stockholms trevligaste paketerare?

Är du Stockholms trevligaste supporttekniker?
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Det går bra för Thalamus och vi behöver förstärka vår organisation med fler duktiga supporttekniker till vår konsultverksamhet. Vi tror att du arbetat några år och vill nu gå vidare i din karriär och utvecklas med oss och våra kunder. Thalamus ingress Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss? Din bakgrund Bra bakgrund är erfarenhet från helpdesk. Du har erfarenhet av av Win7, XP, AD administration, MS Office och ärendehanteringssystem och gärna ITIL. Du har en god nivå svenska samt engelska i både tal och skrift. Har du kunskaper och erfarenheter av mobila enheter samt synkroniserings tjänster blir vi extra glada. Din profil Vi söker Dig som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en IT-organisation. Du har god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga, både inom svenska och engelska. Du är lättlärd men framför allt så har du en positiv och hjälpsam attityd. Det ska kännas och märkas att du gillar ditt jobb som supporttekniker. Du är snabb i huvudet, trevlig som få och vill ha ett lönsamt arbete. Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 2013-12-30. Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att läsa den.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Stockholms trevligaste supporttekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Stockholms trevligaste supporttekniker?

Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Nu vill vi komplettera vårt team med ytterligare en javaarkitekt. Som javaarkitekt hos Softronic Travel jobbar du brett kring våra reseplattformar både in-house och ute hos kund. Du arbetar med den egna produktplattformen Appia men även med andra tredjepartslösningar. I vårt team som idag består av ca 15 personer, kommer du att vara en drivkraft i utvecklingen av plattformarna, från att du själv programmerar på rotnivå till kravspecifikation och design gällande arkitekturen. Du kommer att fungera som en ledargestalt ur utvecklingssynpunkt och vara den som tar initiativet vid designmöten och workshops. Du tycker om att ha en komplex tjänst där du på morgonen inte riktigt vet hur dagen slutar. Resor förekommer i tjänsten. Dina kollegor är ett glatt trevligt sammansvetsat gäng med stort engagemang för sina produkter. Du arbetar för en stabil och flexibel arbetsgivare med korta beslutsvägar där du som enskild kan vara med och påverka det dagliga. Läs mer om din nya tjänst och lär mer om vår produktplattform och några av våra kundcase på http://www.softronic.se/sv/Branscher/Resebranschen/ . Din bakgrund Du är en senior Java utvecklare i grunden som har en passion för systemutveckling och kreativa lösningar. Du har tidigare ansvarat för arkitekturen i moderna plattformar och brinner för arkitektur. Du förstår väl hur olika system talar med varandra och hur de sätts ihop och tycker själv om att programmera. Softronic Travel använder sig framgångsrikt av moderna ramverk och standarder baserade på Java som t.ex. Spring, Spring MVC och Hibernate/JPA och vill att du har kompetens i ovan nämnda tekniker. Vi vill också att du har kunskap från Java version 5 och uppåt samt SQL. Vi har i vårt team idag flera engelsktalande och förutom svenska behärskar du engelska såväl i tal som i skrift. Din profil Du är duktig på att kommunicera arkitekturen och systemlösningar till övriga teammedlemmar och trivs med mycket ansvar och när du får agera rådgivare och mentor. Rätt person är nyfiken på nya tekniker och ramverk som ständigt dyker upp på marknaden. Du är en teamplayer och har erfarenhet av att arbeta i agila team runt Scrum/Kanban. Dina beslut är väl genomtänkta och du har ett sinne för helheten. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2013-11-15, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Senior Javaarkitekt som gillar att arbeta i professionella team

Softronic söker tekniska CRM-konsulter
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vill du arbeta på ett företag som brinner för spännande affärslösningar? Så klart du vill. Softronic som är årets Microsoft Dynamics Nav Partner är ett kunddrivet företag som har ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade lösningar. Nu vill vi komplettera vårt team med flera CRM-konsulter. Som CRM-konsult hos Softronic får du vara med i hela processen, från införsäljning och krav till leverans. Som teknisk konsult installerar, konfigurerar, uppgraderar och bygger du innovativa lösningar i Microsofts CRM plattform. Dina kollegor är ett glatt trevligt sammansvetsat gäng med stort engagemang. Du arbetar för en stabil och flexibel arbetsgivare med korta beslutsvägar där du som enskild kan vara med och påverka det dagliga. I vårt 35 man starka team har vi en fantastisk kunskapsbank och det finns alltid någon att fråga. Det händer mycket i det dagliga och du tycker om att ha en komplex tjänst där du på morgonen inte riktigt vet hur dagen slutar. Din bakgrund Vi tror att du är utvecklare i botten och har sedan arbetat några år med MS CRM som verktyg. Du ser affärsmöjligheter både för kunden och Softronic och har erfarenhet av IT-projekt och verksamhetsutveckling med hjälp av IT-stöd. Din profil Först och främst söker vi dig som brinner och som vill utvecklas i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att arbeta brett och tillsammans med andra. Du är drivande och har ett stort verksamhetsintresse. Du har ett gott affärssinne och tycker att CRM-lösningar är det mest spännande som finns. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2013-11-30, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Softronic söker tekniska CRM-konsulter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Softronic söker tekniska CRM-konsulter

Produktionsplanerare till Norrort.
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Till långt uppdrag söker vi dig som vill arbeta som produktionsplanerare. Vill du arbeta med högteknologiska produkter i fin miljö med härliga medarbetare så har vi tjänsten för dig. Uppdraget är att planera, utveckla samt bibehålla produktion enligt tillverkningsplan. Affärssystemet är SAP. Välkommen att söka en synnerligen spännande tjänst hos en i våra ögon mycket spännande kund med produkter i världsklass. Och självklart har Thalamus kollektivavtal, månadslön och förskotts semester. Din bakgrund Du är akademiskt utbildad mot produktion, logistik etc. och har gärna hunnit arbeta något år efter avslutad utbildning. Meriterande med certifiering inom Lean eller motsvarande. Man får gärna ha sin erfarenhet inom lågvolym produktion. Du besitter goda kunskaper inom SAP, svenska, engelska och/eller har erfarenhet av att arbeta som montör innan eller under din utbildning. Din profil Personen vi söker är såklart glad, positiv, utåtriktad och pragmatisk. Du kan tänka dig att tala inför en grupp och kanske har du hört om dig att du ibland blir den informella ledaren. Förstår du vad vi menar med det är det bara att ringa. Din ansökan Vänligen ring mig Christer Johansson på Thalamus om du har frågor, jag finns på 070-296 56 44 eller 08-120 88 744, är inte jag på plats frågar du efter Camilla Molander. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så vänta helst inte med din ansökan. Vi tillsätter uppdraget så fort vi hittar rätt person och ja du kan vara ledig i jul, bra va!?. Söker gör du via hemsidan eller lämplig länk. Sista ansökningsdag är 9/12-13 Ser fram emot att få läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsplanerare till Norrort. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsplanerare till Norrort.

Finisar önskar rekrytera en Manufacturing Execution System Engineer
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Detta är en rekrytering. Din nya tjänst innebär att ansvara för Manufacturing Execution System (MES) på Finisar i Sverige. Du kommer att genomföra implementering av ett nytt system och ansvara för förändringar, förbättringar och underhåll av systemet. Du kommer att samarbeta både internt nära produktionen och externt med Finisars systerfabriker runt om i världen där systemet redan finns. Finisar utvecklar och tillverkar avancerade elektro-optiska komponenter för fiberbaserade data-och telesystem till en marknad med ständigt ökande efterfrågan på bandbredd. Läs gärna mer om vår kund längre ner. Din bakgrund Du är företrädesvis civilingenjör mot system-datavetenskap eller motsvarande och har hunnit arbeta med liknande tjänst i ett antal år. Du ska kunna programmera men det är inte din huvudsakliga arbetsuppgift, du har kännedom om begreppet MES och har dokumenterad erfarenhet av produktions-eller logistikstyrning och styrsystem. God svenska är viktigt men din engelska är ännu viktigare. Du har kunskaper i C++, C#, Visual Studio, .NET, MS SQL, du behöver inte vara expert inom alla dessa men ju fler desto bättre. Det är meriterande om du har erfarenhet i Camstar Suite. Din profil Du älskar teknik och vill gärna arbeta tillsammans med andra och bidra med dina kunskaper. Som person är du analytisk, gillar att planera, organisera och du vet med dig att du är en avslutare. Din ansökan Thalamus är stolt rekryteringspartner till Finisar Sweden AB och har du frågor om denna spännande tjänst är du välkommen att ringa Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50 på Thalamus. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så sök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 20 december 2013. Vi ser fram emot din ansökan. Din nya arbetsgivare Finisar Corporation is a global technology leader in optical communications components and subsystems. These products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For 25 years, Finisar has provided critical breakthroughs in optics technologies and has supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. Finisar's industry-leading optical products include transceivers/transponders, active cables, wavelength selective switches (WSS), ROADM linecards, optical instruments, RF-over-Fiber, amplifiers, and active and passive components. www.finisar.com
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Finisar önskar rekrytera en Manufacturing Execution System Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finisar önskar rekrytera en Manufacturing Execution System Engineer

Softronic söker tekniska CRM-konsulter
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vill du arbeta på ett företag som brinner för spännande affärslösningar? Så klart du vill. Softronic som är årets Microsoft Dynamics Nav Partner är ett kunddrivet företag som har ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade lösningar. Nu vill vi komplettera vårt team med flera CRM-konsulter. Som CRM-konsult hos Softronic får du vara med i hela processen, från införsäljning och krav till leverans. Som teknisk konsult installerar, konfigurerar, uppgraderar och bygger du innovativa lösningar i Microsofts CRM plattform. Dina kollegor är ett glatt trevligt sammansvetsat gäng med stort engagemang. Du arbetar för en stabil och flexibel arbetsgivare med korta beslutsvägar där du som enskild kan vara med och påverka det dagliga. I vårt 35 man starka team har vi en fantastisk kunskapsbank och det finns alltid någon att fråga. Det händer mycket i det dagliga och du tycker om att ha en komplex tjänst där du på morgonen inte riktigt vet hur dagen slutar. Din bakgrund Vi tror att du är utvecklare i botten och har sedan arbetat några år med MS CRM som verktyg. Du ser affärsmöjligheter både för kunden och Softronic och har erfarenhet av IT-projekt och verksamhetsutveckling med hjälp av IT-stöd. Din profil Först och främst söker vi dig som brinner och som vill utvecklas i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att arbeta brett och tillsammans med andra. Du är drivande och har ett stort verksamhetsintresse. Du har ett gott affärssinne och tycker att CRM-lösningar är det mest spännande som finns. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2013-12-31, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Softronic söker tekniska CRM-konsulter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Softronic söker tekniska CRM-konsulter

Webbutvecklare till frontend
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vill du arbeta på ett företag som brinner för spännande webblösningar? Så klart du vill! Vår kund som bygger skräddarsydda, verksamhetskritiska system behöver nu förstärka sitt team med nya medarbetare. Du kommer att få vara med och bygga ett stort system där .NET används i backend. Som frontendutvecklare kommer du att använda Javascript, Angular JS, HTML5 oc CSS för att utveckla interaktiva webblösningar. Projektet kommer att bedrivas inhouse med agil metodik. Din bakgrund Du har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande och har arbetat minst två år med Javascript. Din profil Först och främst söker vi dig som brinner och som vill utvecklas i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att arbeta brett och tillsammans med andra. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2013-01-31, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan!
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till frontend jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till frontend

Teknisk inköpare till Norrort.
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Spännande tjänst på ett spännande bolag. Du kommer bli inhyrd av vår kund, chans till långt uppdrag. Din tjänst innebär lagarbete med dina kollegor samtidigt som du får eget ansvar för vissa produktgrupper. Resor förekommer och då menar jag inte till Flen utan till andra sidan jordklotet :) Vi önskar att du kan börja A.S.A.P men visst får du först ha lite julledighet. Du söker en tjänst på ett ytterst modernt bolag med fantastiska värderingar. Du kommer "knappt" märka att du är konsult. OBS: Jag får inte fira jul om jag inte tillsätter denna tjänst denna vecka så vänligen sök tjänsten redan idag. Din bakgrund Relevant inköpsbakgrund från industrin, gärna akademiskt utbildad, pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. I tidigare tjänst har du arbetat både strategiskt och operativt samt vana från att tillsammans med t.ex. utvecklingsavdelningen komma fram till bästa inköpslösning. Din profil Utmärkande personliga egenskaper du besitter är ödmjuk.....drivande, snabb, lagspelare, nyfiken, smidig och såklart trevlig. Din ansökan Har du frågor är du mer än välkommen att ringa Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50 så svarar vi på dina frågor. Söker gör du via vår hemsida eller annan lämplig länk. Och du, jag vill fira jul så snälla ring nu,eventuell intervju imorgon tisdag, intervju hos kund onsdag, beslut torsdag, nytt jobb efter jul. God Jul. Din nya arbetsgivare Det går bra nu...........Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk inköpare till Norrort. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk inköpare till Norrort.

Är du Stockholms trevligaste paketerare?
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst I tjänsten som applikationspaketerare kommer du som konsult arbeta arbeta med applikationspaketering hos någon avThalamus kunder i Stockholm. Arbetet utförs med verktygen Wise Package Studio, Installshield, Admin Studio, AppV eller motsvarande.Kan du scripta så är det meriterande har du dessutom kompetens inom SMS, SCCM eller andra distributonsverktyg blir vi extra glada. Din bakgrund Är du trevlig och har kompetensen så har vi jobbet! Du har kompetens inom något verktyg för Applikationspaketering och har gjort ett antal paket i produktionsmiljö i Windows XP/7 plattform. För att passa in i konsultrollen bör du, förutom att besitta en god teknisk kompetens, även ha ett intresse att möta våra kunder och vara lyhörd gentemot deras behov. Din profil Du har en tillmötesgående inställning och kan samarbeta med olika människor från olika branscher, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Då våra kunder har tydliga processer med dokumentationskrav ser vi gärna att du har en administrativ och organisatorisk förmåga. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Din ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-120 88 700, fråga efter Kaj eller Camilla. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdagen är 2014-03-01, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Thalamus har kollektivavtal med IT & Telekom företagen och erbjuder där med fast månadslön och schyssta anställningsvilkor. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare ständigt utvecklas och därför erbjuder vi kontinuerligt kvalificerade utbildningar och certifieringar.Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Stockholms trevligaste paketerare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Stockholms trevligaste paketerare?

Vi söker Stockholms trevligaste supporttekniker
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Det går bra för Thalamus och vi behöver förstärka vår organisation med fler duktiga supporttekniker till vår konsultverksamhet. Vi tror att du arbetat några år och vill nu gå vidare i din karriär och utvecklas med oss och våra kunder. Din bakgrund Då många av våra uppdrag kräver helpdeskerfarenhet så ser vi förstås gärna att du har sådan erfarenhet. Du har erfarenhet av av Win7, XP, AD administration, MS Office och ärendehanteringssystem och gärna ITIL. Du har en god nivå svenska samt engelska i både tal och skrift. Har du kunskaper och erfarenheter av mobila enheter samt synkroniserings tjänster blir vi extra glada. Din profil Vi söker Dig som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en IT-organisation. Du har god verbal och skriftlig kommunikativ förmåga, både inom svenska och engelska. Du är lättlärd men framför allt så har du en positiv och hjälpsam attityd. Det ska kännas och märkas att du gillar ditt jobb som supporttekniker. Du är snabb i huvudet, trevlig som få och vill ha ett lönsamt arbete. Din ansökan Du söker ditt nya jobb på www.thalamus.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 2014-02-28. Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att läsa den. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Thalamus har kollektivavtal med IT & Telekom företagen och erbjuder där med fast månadslön och schyssta anställningsvilkor. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare ständigt utvecklas och därför erbjuder vi kontinuerligt kvalificerade utbildningar och certifieringar.Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Stockholms trevligaste supporttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Stockholms trevligaste supporttekniker

Operatör/montör till Cobolt AB
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Tjänsten innebär bland annat montering av komponenter, viss testning, läsa och följa skriftliga samt muntliga instruktioner och kalibrering. Vidare kommer du hantera ett antal tekniskt avancerade maskiner i samband med ditt arbete. Du arbetar dagtid i moderna lokaler i Sundbyberg. Cobolt AB utvecklar och tillverkar avancerade laser system för biomedicinska analystillämpningar. Bolaget startades 2001 och har idag 27 anställda och omsätter ca 50 MSEK. Företaget behöver nu anställa fler medarbetare till sin laserproduktion. Din bakgrund Du har slutbetyg från gymnasiet gärna mot tekniskt eller naturvetenskapligt program. Det går alldeles utmärkt att vara i början av sin yrkeskarriär till denna tjänst. Helst har du hunnit arbeta med montering eller som operatör något år eller två och vet med dig att du gillar ett omväxlande monteringsarbete med små komponenter. Din profil Personen vi söker är vetgirig, kvalitetsmedveten, stabil, tekniskt intresserad och gillar att lära sig nya saker. Din ansökan Välkommen att söka en spännande tjänst på ett spännande bolag. Sök tjänsten via vår hemsida eller annan lämplig länk. Intervjuer kommer att ske fortlöpande då vår kund vill anställa omgående så skicka gärna in din CV+ personligt brev redan idag. Sista ansökningsdag är 21/2-14. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Läs gärna mer om vår kund på www.cobolt.se
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Operatör/montör till Cobolt AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operatör/montör till Cobolt AB

CRM-konsult i början av karriären
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vill du arbeta på ett företag som brinner för spännande affärslösningar? Så klart du vill. Softronic som är årets Microsoft Dynamics Nav Partner är ett kunddrivet företag som har ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade lösningar. Nu vill vi komplettera vårt team med flera CRM-konsulter. Som CRM-konsult hos Softronic får du vara med i hela processen, från införsäljning och krav till leverans. Som teknisk konsult installerar, konfigurerar, uppgraderar och bygger du innovativa lösningar i Microsofts CRM plattform. Dina kollegor är ett glatt trevligt sammansvetsat gäng med stort engagemang. Du arbetar för en stabil och flexibel arbetsgivare med korta beslutsvägar där du som enskild kan vara med och påverka det dagliga. I vårt 35 man starka team har vi en fantastisk kunskapsbank och det finns alltid någon att fråga. Det händer mycket i det dagliga och du tycker om att ha en komplex tjänst där du på morgonen inte riktigt vet hur dagen slutar. Din bakgrund Kanske är du utvecklare i botten och har arbetat något år med MS CRM som verktyg. Kanske har du skaffat dig erfarenhet från praktik under studietiden? Du har en bra teknisk förståelse för MS CRM som verktyg. Din profil Först och främst söker vi dig som brinner och som vill utvecklas i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att arbeta brett och tillsammans med andra. Du är drivande och har ett stort verksamhetsintresse. Du har ett gott affärssinne och tycker att CRM-lösningar är det mest spännande som finns. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2014-02-28, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga CRM-konsult i början av karriären jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CRM-konsult i början av karriären

Två mjukvarutestare till Elekta Instrument AB
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Det går bra för vår kund Elekta Instrument AB varför fler mjukvarutestare behöver anställas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med testning vilket bland annat innebär rapportering, utredningar, dokumentera testfall samt kravgranskning. Ditt arbete på Elekta är varierande, komplext och spännande med en härlig blandning av teoretiska och praktiska inslag med höga precisionskrav. Du kommer att jobba i tvärfunktionella projekt och i nära samarbete med Elektas duktiga mjukvaru-utvecklare. Extra roligt är att du har kollegor både nationellt och internationellt. Extra roligt nummer två är att Elekta söker i första hand efter bra människor, det du inte är expert på idag kan du lära dig under tid. Du kommer arbeta med härliga människor i ytterst fina lokaler centralt i Stockholm. Ditt arbete på Elekta gör väsentlig skillnad för en stor mängd människor runt om i världen. Din bakgrund Vi vill att du är ingenjörsutbildad inom exempelvis mekanik, teknisk fysik eller elektronik, du kan även ha arbetat dig till motsvarande kompetens. Du har arbetat med liknande tjänst i något eller några år, gärna inom ”life science” men det är inte ett krav. Vidare hoppas vi att du erfarenhet av en eller flera testmetodiker, att arbeta agilt och att skriva skript i python. Du har utomordentligt bra engelska i tal och skrift och en god nivå på din svenska. Din profil Personen vi söker är modig, nyfiken, ihärdig, kvalitetsmedveten, kommunikativ och strukturerad. Det vi önskar av dig är precis det du kommer få av dina kollegor. Din ansökan Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett spännande företag. Thalamus är stolt rekryteringspartner till denna tjänst på Elekta Instrument. Har du frågor är du välkommen att ringa ansvariga rekryterare på Thalamus Christer Johansson 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka gärna in din ansökan idag. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 14/3-14 Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare Elekta är ett globalt medicinteknikföretag som utvecklar och säljer innovativa kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan. Företaget utvecklar sofistikerade behandlingssystem och planeringsmjukvara för strålterapi, strålkirurgi och brachyterapi, samt mjukvarusystem som stödjer ett effektivt arbetsflöde i cancervården. Elektas verksamhet syftar till att förbättra, förlänga och rädda livet för svårt sjuka patienter. Genom att vidga gränserna inom vetenskap och teknologi, kan Elekta erbjuda intelligenta och resurseffektiva lösningar som skapar förtroende hos både vårdgivare och patienter. Elektas system och kliniska lösningar används idag vid mer än 6 000 sjukhus världen över. Elekta har cirka 3 500 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm och företaget är noterat på den Nordiska Börsen med symbolen EKTAb.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Två mjukvarutestare till Elekta Instrument AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två mjukvarutestare till Elekta Instrument AB

CRM Data Responsible
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Vill du arbeta på ett ungt, nytänkande och dynamiskt företag som brinner för spännande banklösningar? Så klart du vill! Nu vill Nordnet komplettera sitt team med en CRM Data Responsible. Huvuddelen av ditt arbete består av att dagligen ansvara för de selektioner som görs mot CRM-databasen samt att sätta upp kommunikationsdialoger i verktyget Portrait Dialogue. Vidare kvalitetssäkrar, förvaltar och utvecklar du den befintliga datamodell som ligger till grund för kommunikation mot Nordnets kunder och säkerställer att ny data gällande kunder integreras i befintlig datamodell. Du kommer också att bidra till att förbättra Nordnets plattform för kommunikation, stödja andra avdelningar på Nordnet, som PR och Finance, med statistik och vara behjälplig i vidareutvecklingen av nya CRM-systemet, Microsoft Dynamics. Dina kollegor är ett glatt trevligt sammansvetsat gäng med stort engagemang. Du arbetar för en stabil och flexibel arbetsgivare med korta beslutsvägar där du som enskild kan vara med och påverka det dagliga. Det händer mycket i det dagliga och du tycker om att arbeta i en dynamisk miljö. Din bakgrund Vi tror att du har en lämplig universitetsutbildning i botten och har sedan arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Du är duktig på SQL, har kunskaper inom databasstruktur och datamodellering i olika verktyg och har mycket goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Visst kan du 50 Excelformler eller mer? Du har utmärkta kunskaper i både svenska och engelska. Din profil Först och främst söker vi dig som brinner och som vill utvecklas i ditt arbete. Du är drivande och har ett stort verksamhetsintresse. Vidare är du prestigelös, gillar ett högt tempo och ser möjligheter snarare än problem. Du tar självklart gärna egna initiativ och tycker att SQL, Excel och tabeller är det mest spännande som finns. Din ansökan Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Camilla eller Christer hos Thalamus på 08-120 88 700. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Sista ansökningsdag är 2013-03-02, men då vi tillsätter löpande bör du ansöka så snart som möjligt. Det ska bli intressant att läsa din ansökan.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga CRM Data Responsible jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CRM Data Responsible

Supportsugen driftguru med Sharepointskills
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Titeln säger nästa allt! Och med drift menar vi IT drift inte drifting med bil :) Mindre bolag vill ha hjälp av en supporttekniker, allmäna driftproblem och erfarenhet av Sharepointlösningar. En varierad, rolig och utmanade tjänst. Du blir anställd konsult av Thalamus som såklart har kollektivavtal, träningsbidrag, månadslön och kul på jobbet. Din bakgrund Du har tidigare arbetat som supporttekniker, gått vidare till en del drift och senaste året har du fått rodda Sharepoint. Som vår kund förklarade det: allmän drift och support av Windows miljö under 2 månaders tid, miljön består av W7,Windows server 2008/2012 och det är c:a 100 användare och rätt många servrar varav merparten är virituella på Hyper-v eller VMware plattformar, om möjligt en person som kan SharePoint och som kan hjälpa till med att bygga upp en SharePoint site (vårt nya intranet) i SharePoint 2013. Detta är bara en del av tiden, den största delen av tiden kommer vara användaresupport och lite enklare systemadministration samt diverse små projekt. Din profil Glad men inte flamsig, modig men inte riskbenägen, social och får jobbet gjort. Din ansökan Välkommen att ringa hela helgen på 070-296 56 44, det är till mig Christer Johansson. Söker gör du via vår hemsida eller lämplig länk. OBSeliOBS: kort svarstid, sista ansökningsdag är 28/2-14 men vi kommer intervjua fortlöpande. Tack för att du läst annonsen, hjärtligt välkommen att nu ringa eller ansöka. Din nya arbetsgivare Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Vill du bli en av oss?
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Supportsugen driftguru med Sharepointskills jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supportsugen driftguru med Sharepointskills


Sök lediga jobb Thalamus it consulting AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se