The Infinity Group AB jobb - lediga jobb

The Infinity Group AB jobb The Infinity Group AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: The Infinity Group AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: The Infinity Group AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med GOTT HJÄRTA sökes!- Stockholm

 2. STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 %- Stockholm

 3. Junior Management Trainee sökes till Team!- Göteborg

 4. GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!- Göteborg

 5. HAR DU INTE HITTAT RÄTT SOMMARJOBB? Teamsäljare!- Göteborg

 6. GÖTEBORGS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Deltid 50-75 %- Göteborg

 7. GLADA SÄLJLEDARE och COACHER SÖKES- Solna

 8. Godhjärtad Säljare sökes!- Solna

 9. STOCKHOLMS ROLIGASTE JOBB! Säljare- Solna

 10. GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!- Göteborg

 11. STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Säljare- Solna

 12. TEAMSÄLJARE inom Välgörenhetsbranchen! 50-75 %- Göteborg

 13. TEAM & SÄLJLEDARE sökes till STHLMs kontor!- Solna

 14. Junior Management Trainee sökes till Team!- Göteborg

 15. STOCKHOLMS BÄSTA FÄLTSÄLJARE SÖKES!- Stockholm

 16. TEAM & SÄLJLEDARE sökes till härligt gäng!- Göteborg

 17. Junior Management Trainee sökes till Team!- Solna

 18. Vi expanderar och söker 5 nya Teamsäljare!- Göteborg

 19. säljare sökes till Stockholms härligaste team!- Solna

 20. Teamledare sökes omgående!- Göteborg

 21. Säljare och säljcoah- Göteborg

 22. Nya stjärnor till härligt team! säljare 50-75 %.- Göteborg

 23. Junior Management Trainee sökes till Team!- Göteborg

 24. GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!- Göteborg

 25. Teamledare sökes omgående!- Göteborg

 26. GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Säljare 50-75%!- Göteborg

 27. Glad Administratör med rekryteringsansvar sökes!- Göteborg

 28. Heltidsjobb i centrala Göteborg 2014- Göteborg

 29. Teamledare sökes omgående!- Göteborg

 30. Säljare sökes omgående i Göteborg!- Göteborg

 31. Teamledare sökes till Team i Göteborg!- Göteborg

 32. Juniorsäljare sökes till Göteborg- Göteborg

 33. Juniorsäljare sökes till Göteborg- Göteborg

 34. Säljare med utvecklingsmöjligheter!- Göteborg

 35. Säljare eller Säljcoach?- Göteborg

 36. Säljare eller Säljcoach?- Göteborg

 37. Roligaste sommarjobbet i Göteborg?- Göteborg

 38. Säljande säljledare Göteborg- Göteborg

 39. Säljledare med det lilla extra- Göteborg

 40. Management Trainee säljare- Göteborg


Mer beskrivning

Säljare med GOTT HJÄRTA sökes!
TEAM & SÄLJLEDARE sökes Heltid, The Infinity Group AB; Stockholm Vi är idag ett härligt gäng i Stockholm, som trivs ihop och tror att vi lyckas så bra som vi gör för att vi arbetar tillsammans som ett team för att nå våra gemensamma målsättningar. Vi agerar som ett lag och gläds alltid åt varandras framgång även om vi självklart är lite tävlingsinriktade av naturen. Vår ambition är att leda marknaden inom direktmarknadsföring genom att hjälpa redan starka varumärken att nå ut till fler kunder. Vi arbetar i Stockholm via personliga kundbesök och lägger störst vikt vid att ge god service inom Välgörenhetsbranschen. SÖKES: Dig som vill nå lite längre än alla andra, som vill skapa en karriär och en framtid inom den roligaste branschen på kartan, vilket givetvis är försäljning och marknadsföring. Vi vill att du bidrar med en god approach samtidigt som du har en stadig hand som ser till att våra säljare/konsulter arbetar tillsammans i rätt riktning. Framåt. Du gillar att se höga resultat av försäljning dock är det högst prioriterade en god duration och hög kundnöjdhet via våra nya samt befintliga kunder. VI GER DIG: Vi ska kunna erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete med inspirerande uppgifter som skiljer sig från dag till dag. Tillsammans med dig kommer vi att handplocka ditt team där du kommer få ett övergripande ansvar för planering av utförande av säljarnas arbete, personalansvar samt vara säljstöd och coachande i kundmöten och presentationer. Vi kräver inte erfarenhet inom branschen eller som ledare i ditt förflutna, vi vet att vi kan göra dig till en bra ledare så länge du har den personligheten vi eftersöker. Du behöver dock vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då offert och avtalshantering sker direkt med kund. Är det just dig vi beskriver, tveka inte, sök! Skicka din ansökan till stockholm@theinfinitygroup.se
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med GOTT HJÄRTA sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med GOTT HJÄRTA sökes!

STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 %
Vill du vara en del av en fantastisk resa i ett av Europas mest framgångsrika företag inom vår bransch? Vi söker nya medarbetare då vi bara fortsätter att växa i det nya året. 2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè. Vi söker därför medarbetare som kan växa med oss och vara en del av vår framgång. Tillsammans med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter vid direkt marknadsföring då vi tror på magin vid personliga möten. Genom en positiv atmosfär skapar vi en god och hållbar relation till både våra nya och befintliga kunder och hjälper våra klienter att nå ut till fler kunder på ett enastående och personligt sätt. Tjänsten är en flexibel deltidstjänst på minst 3 dagar i veckan och vi kommer sätta oss tillsammans med Dig för att lägga upp ett schema som kan passa oss båda. Tjänsten kan även övergå till en heltidstjänst vid intresse. Tjänsten är i Stockholm. Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten, annars är det ingenting vi kräver av dig mer än att du ska bidra till en positiv stämning och ha viljan att lära. Vi satsar på dig! Skriv en kort presentation av dig till; stockholm@theinfinitygroup.se , så kanske nästa samtal du får är från oss!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJJOBB! Deltid 50-75 %

Junior Management Trainee sökes till Team!
Nu lanserar vi en ny tjänst då vi befinner oss i ett expansivt skede och söker därför 4 duktiga tjejer eller killar till ett roligt och givande arbete som Junior Management Trainee inom direktmarknadsföring i Göteborgsregionen. Vi arbetar via kundbesök och arbetar för att öka medvetenheten om de klienter vi arbetar för. Vi arbetar med klienter inom välgörenhetsbranschen och hoppas därför att du är en glad personlighet, med hjärtat på rätt ställe. Din roll innefattar följande: * Veckoplanering * Enklare budgethantering * Driva en grupp mot uppsatta mål * Viss personalhantering Vi söker bara 4 Junior Trainees för att vi verkligen skall kunna ge dig all den tid som du behöver för att bli en framgångsrik ledare. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med goda karriärmöjligheter samt: * Internutbildning inom produkt och försäljningstekniker * Utbildning inom vårt Management Trainee program * Daglig coachning från VD och säljchefer * Säljledartävlingar utöver det vanliga (resor, mobiltelefoner, biobiljetter m.m.) Vi söker både er med erfarenhet och er som är i början av er karriär. Är du självgående, strukturerad och drivs av att göra affärer samt att vara en förebild och motivationskälla för våra säljare vid sidan av egen försäljning? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se och motivera varför vi bör anställa Dig. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Management Trainee sökes till Team! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Management Trainee sökes till Team!

GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!
Vi söker en färgstark och härlig personlighet till ett roligt och givande arbete inom Välgörenhetsbranschen! Är du den vi söker? ________________________________________ Tillsammans med våra unga och härliga medarbetare kommer Du att arbeta med direkt marknadsföring via personlig möten i soliga Göteborg. Då efterfrågan är stor på vårt arbete, behöver vi fler sköna personligheter som kan hjälpa oss att ge god service och hjälpa våra klienter att nå ut till fler kunder. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lägger störst vikt vid din personlighet och kommer själva att forma och utbilda dig till framgång. Du måste däremot vara 18 år fyllda för platsen då avtalshantering sker direkt med kund. Vi finns i ett nytt och fräscht företagshotell som ligger i centrala Göteborg. Vi ser gärna att du kan börja ganska snart men om vi är rätt för varandra väntar vi självklart med ett startdatum som passar båda parter, när som helst under sommaren. Tror Du att Du är det charmtroll vi söker? Chansen är stor att vi håller med dig! Ring vår rekryteringsansvarig, Sofia Holm : 031- 384 00 60 för chans till intervju eller skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se, så kanske Ditt nästa arbete blir roligare än vad du kunnat vänta dig!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!

HAR DU INTE HITTAT RÄTT SOMMARJOBB? Teamsäljare!
Vill Du ha världens roligaste sommarjobb? Har Du också glimten i ögat och ett smittande leende? Då är Du vår nästa stjärna! TEAM - Together Everyone Achieves More - Vi är ett härligt gäng som tillsammans når framgång och vi söker nu fler härliga personer som kan fullända vår grupp! Vill du spendera din sommar i strålande sol och med sprudlande personligheter? Vi är i år 2013 på jakt efter Göteborgs härligaste personligheter som vi kan träna och utbilda till att bli en utav Sveriges absolut bästa säljare. Tjänsten är ett sommarjobb med möjlighet till förlängning för dem som kan och vill. Företaget ingår i en global organisation som arbetar med direkt marknadsföring inom olika branscher, mitt i centrala Göteborg. Vårt arbete utförs via personliga möten och vi erbjuder service och marknadsföring av klienter och söker just nu en ny stjärna inom Välgörenhetsbranschen. Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst med goda karriärmöjligheter samt en fin merit och en utbildning som omfattar det mest grundläggande till det mest avancerade inom säljtekniker och Business management. Arbetet kräver att Du är 18 år fyllda då offert-och avtals hantering sker direkt med kund. Tjänsten är en heltidstjänst. Anställningen pågår till och med sista Augusti med mycket goda möjligheter till förlängning för den som även vill jobba under hösten. Vill Du vara en del av vårt Team? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se och vänta på vårt samtal. Resan börjar här...
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga HAR DU INTE HITTAT RÄTT SOMMARJOBB? Teamsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HAR DU INTE HITTAT RÄTT SOMMARJOBB? Teamsäljare!

GÖTEBORGS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Deltid 50-75 %
Vill du vara en del av en fantastisk resa i ett av Europas mest framgångsrika företag inom vår bransch? Vi söker nya medarbetare då vi bara fortsätter att växa i det nya året. 2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè. Vi söker därför medarbetare som kan växa med oss och vara en del av vår framgång. Tillsammans med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter vid direkt marknadsföring då vi tror på magin vid personliga möten. Genom en positiv atmosfär skapar vi en god och hållbar relation till både våra nya och befintliga kunder och hjälper våra klienter att nå ut till fler kunder på ett enastående och personligt sätt. Tjänsten är en flexibel deltidstjänst på minst 3 dagar i veckan och vi kommer sätta oss tillsammans med Dig för att lägga upp ett schema som kan passa oss båda. Tjänsten kan även övergå till en heltidstjänst vid intresse. Tjänsten är i Göteborg. Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten, annars är det ingenting vi kräver av dig mer än att du ska bidra till en positiv stämning och ha viljan att lära. Vi satsar på dig! Skriv en kort presentation av dig till; recruitment@theinfinitygroup.se , så kanske nästa samtal du får är från oss!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga GÖTEBORGS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Deltid 50-75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GÖTEBORGS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Deltid 50-75 %

GLADA SÄLJLEDARE och COACHER SÖKES
Vill Du ha chansen att bygga en karriär som Säljledare? Vi hjälper Dig! Vi söker 2 motiverande personligheter som är fulla av energi, med en förmåga att inspirera andra. Som säljledare hos oss blir din uppgift att coacha våra säljare och se till att just Ditt säljteam kommer att lyckas. Att Du kan bidra till en härlig miljö och arbetsglädje är också en viktig del av rollen då vi ser att detta leder till goda resultat. Du kommer ta hand om en hel del Personalhantering samtidigt som du arbetar med din egen försäljning, allt för att Du ska lyckas. Du som söker trivs bäst när Du hjälper andra att lyckas och älskar att motivera andra till att göra en bra insats. Vi förutsätter att Du trivs i en resultatinriktad miljö, är trygg i dig själv och du älskar att arbeta med andra människor. Vårt kontor består idag av ett härligt gäng som arbetar med direktmarknadsföring och försäljning via personliga möten hos kunder. Vi tror att goda kundrelationer skapas ansikte mot ansikte och marknadsför därför vår klients produkt i en miljö som känns tryggt för kunden. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Din Personlighet är det viktigaste för oss. En kostnadsfri grundutbildning i sälj-och ledarskap kommer nämligen att vara början på Din framtida karriär som Teamledare hos oss. Skicka din ansökan till stockholm@theinfinitygroup.se
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga GLADA SÄLJLEDARE och COACHER SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GLADA SÄLJLEDARE och COACHER SÖKES

Godhjärtad Säljare sökes!
Vill DU vara en del av en fantastisk resa? Jag heter Kristin och jobbar som rekryteringsansvarig på ett företag som arbetar med direktmarknadsföring inom olika branscher i Stockholm. Min främsta uppgift är att hitta Stockholms härligaste personligheter som vi kan träna och utbilda till att bli stjärnor inom direktmarknadsföring för Välgörenhetsbranschen. Vi är idag ett härligt gäng som trivs med varandra och som tycker att det ska vara roligt, lönsamt och utvecklande att jobba. Tycker DU som oss och har dessutom ett brinnande intresse samt en sprudlande entusiasm för kundkontakt? Då är chansen stor att DU är den vi söker! Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst med goda karriärsmöjligheter samt en fin merit och utbildning som omfattar det mest grundläggande till det högst avancerade inom säljtekniker och Business management. Då vi erbjuder en internutbildning inom produkt och försäljningstekniker kräver vi ingen tidigare erfarenhet. Vi vill endast att du ska bidra till en trevlig och positiv stämning. Dock kräver arbetet att Du är 18 år fyllda då offert-och avtals hantering sker direkt med kund. Vi ser gärna att du kan börja relativt omgående men om vi är rätt för varandra väntar vi självklart med ett startdatum som passar oss båda. Skicka din ansökan till stockholm@theinfinitygroup.se och vänta på vårt samtal. Resan börjar här...
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Godhjärtad Säljare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Godhjärtad Säljare sökes!

STOCKHOLMS ROLIGASTE JOBB! Säljare
STOCKHOLMS ROLIGASTE JOBB MED GODA KARRIÄRSMÖJLIGHETER! Vill du vara en del av en fantastisk resa i ett av Europas mest framgångsrika företag inom vår bransch? Vi söker nya medarbetare då vi bara fortsätter att växa i det nya året. 2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè. Vi söker därför medarbetare som kan växa med oss och vara en del av vår framgång. Tillsammans med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter vid direkt marknadsföring då vi tror på magin vid personliga möten, inom välgörenhetsbranschen. Genom en positiv atmosfär skapar vi en god och hållbar relation till både våra nya och befintliga kunder och hjälper våra klienter att nå ut till fler kunder på ett enastående och personligt sätt. Tjänsten är en heltidstjänst på 40/tim i Stockholm. Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten, då avtalshantering sker direkt med kund, annars är det ingenting vi kräver av dig mer än att du ska bidra till en positiv stämning och ha viljan att lära. Tycker du även om att åka på äventyr runt om i Sverige och resten av världen så kommer denna tjänst passa dig väl, vi gillar nämligen att se oss runt och ha kul tillsammans. Vi satsar på dig! Skriv en kort presentation av dig till; stockholm@theinfinitygroup.se så kanske nästa samtal du får är från oss!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga STOCKHOLMS ROLIGASTE JOBB! Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STOCKHOLMS ROLIGASTE JOBB! Säljare

GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!
Vi söker en färgstark och härlig personlighet till ett roligt och givande arbete inom Välgörenhetsbranschen! Är du den vi söker? ________________________________________ Tillsammans med våra unga och härliga medarbetare kommer Du att arbeta med direkt marknadsföring via personlig möten i soliga Göteborg. Då efterfrågan är stor i vårt arbete, behöver vi fler färgstarka personligheter som kan hjälpa oss att ge god service och hjälpa våra klienter att nå ut till fler kunder. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lägger störst vikt vid din personlighet och kommer själva att forma och utbilda dig till att bli en utav Sveriges främsta säljare. Du måste däremot vara 18 år fyllda för platsen då avtalshantering sker direkt med kund. Vi finns i ett nytt och fräscht företagshotell som ligger i centrala Göteborg. Vi ser gärna att du kan börja ganska snart men om vi är rätt för varandra väntar vi självklart med ett startdatum som passar båda parter, när som helst under sensommaren. Tror Du att Du är det charmtroll vi söker? Chansen är stor att vi håller med dig! Ring vår rekryteringsansvarig, Sofia Holm : 031- 384 00 60 - för chans till intervju eller skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se, så kanske Ditt nästa arbete blir roligare än vad du kunnat vänta dig!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!

STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Säljare
STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Deltid 50-75% VI SÖKER nya medarbetare då vi bara fortsätter att växa. 2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè. VILL DU vara en del av en fantastisk resa i ett av Världens mest framgångsrika företag inom säljbranschen? VI VILL ha dig som vill nå lite längre än alla andra, som vill anta en utmaning och utveckla din sociala kompetens och lära dig försäljning från grunden. TILLSAMMANS med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter via direkt marknadsföring då vi tror på magin vid personliga möten (ej telefon). Genom en positiv atmosfär skapar vi en god och hållbar relation till både våra nya och befintliga kunder och hjälper våra klienter att nå ut till fler kunder på ett enastående och personligt sätt. VÅRA KRAV: Tjänsten är en flexibel deltidstjänst på 50-75%. Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten då offert-och avtals hantering sker direkt med kund. Tidigare säljerfarenhet är givetvis en fördel men inte ett måste då vi erbjuder en internutbildning inom produkt och försäljningstekniker. Vi satsar på dig! Skriv en kort presentation av dig till; stockholm@theinfinitygroup.se så kanske nästa samtal du får är från oss!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STOCKHOLMS ROLIGASTE SÄLJ-JOBB! Säljare

TEAMSÄLJARE inom Välgörenhetsbranchen! 50-75 %
ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA? Vi söker nya medarbetare då vi bara fortsätter att växa i det nya året. 2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè bara under försommaren, Vi söker därför glada medarbetare som vill växa med oss och som vill vara en del av vår framgång. Tillsammans med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter vid direkt marknadsföring inom Välgörenhetsbranschen då vi tror på magin vid personliga möten. Genom ett positivt bemötande skapar vi en god och hållbar relation till våra kunder och hjälper våra klienter, som är några av de absolut största varumärken som finns inom branschen, att nå ut till vardagshjältar på ett enastående och personligt sätt. Tjänsten är en flexibel deltidstjänst på minst 3 dagar i veckan och vi kommer sätta oss tillsammans med Dig för att lägga upp ett schema som kan passa oss båda. Tjänsten kan även övergå till en heltidstjänst vid intresse. Tjänsten är i Göteborg. Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten, då avtalshantering sker med kund. Är Du en härlig personlighet som brinner för att hjälpa andra och som vill använda din charmiga personlighet till att göra världen till en bättre plats? Då välkomnar vi Dig till vårt team! Skriv en kort presentation av dig till; recruitment@theinfinitygroup.se , så kanske nästa samtal Du får är från oss!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga TEAMSÄLJARE inom Välgörenhetsbranchen! 50-75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEAMSÄLJARE inom Välgörenhetsbranchen! 50-75 %

TEAM & SÄLJLEDARE sökes till STHLMs kontor!
TEAM & SÄLJLEDARE till EXPANDERANDE KONTOR! Heltid 5 platser. VI EXPANDERAR IGEN, NYTT KONTOR, NYA KLIENTER! TEAM ?Together Everyone Achieves More ? VI VILL ha dig som vill nå lite längre än alla andra, som vill anta en utmaning och utvecklas inom försäljning och ledarskap. I samband med vår expansion och sammarbete med nya klienter vill vi nu hitta våra blivande coacher och kampanjansvariga. VI ÄR idag ett härligt gäng i Stockholm, som trivs ihop och tror att vi lyckas så bra som vi gör för att vi arbetar tillsammans som ett team för att nå våra gemensamma målsättningar. Vi agerar som ett lag och gläds alltid åt varandras framgång även om vi självklart är lite tävlingsinriktade av naturen. Genom en positiv atmosfär skapar vi en god och hållbar relation till både våra nya och befintliga kunder och hjälper våra klienter att nå ut till fler kunder på ett enastående och personligt sätt. VÅRA KRAV: Tjänsten är på heltid. Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten då offert-och avtals hantering sker direkt med kund. Tidigare säljerfarenhet är givetvis en fördel men inte ett måste då vi erbjuder en komplett utbildning inom produkt och försäljningstekniker samt ledarskap och coachning. Vi satsar på dig! Skriv en kort presentation av dig till; stockholm@theinfinitygroup.se så kanske nästa samtal du får är från oss!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga TEAM & SÄLJLEDARE sökes till STHLMs kontor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEAM & SÄLJLEDARE sökes till STHLMs kontor!

Junior Management Trainee sökes till Team!
Vi söker härliga personligheter till ett roligt och givande arbete som Junior Management Trainee inom direktmarknadsföring i Göteborgsregionen. Du kommer att arbeta med: * Veckoplanering * Enklare budgethantering * Driva en grupp mot uppsatta mål * Direktmarknadsföring av våra klienter * Viss personalhantering Vi arbetar via kundbesök och arbetar för att öka medvetenheten om de klienter vi arbetar för. Vi arbetar med klienter inom välgörenhetsbranschen och hoppas därför att du är en glad personlighet, med hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med goda karriärmöjligheter samt: * Internutbildning inom produkt och försäljningstekniker * Utbildning inom vårt Management Trainee program * Daglig coachning från VD och säljchefer * Säljledartävlingar utöver det vanliga Är Du en färgsprakande personlighet som drivs av att göra affärer samt att vara en förebild och motivationskälla för våra säljare vid sidan av egen försäljning? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kanske Du är en av dem som får en guldbiljett! Du måste vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då avtalshanteringen sker direkt med kund.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Management Trainee sökes till Team! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Management Trainee sökes till Team!

STOCKHOLMS BÄSTA FÄLTSÄLJARE SÖKES!
STOCKHOLMS bästa fältsäljare sökes! Heltid! Är du en glad, positiv och kreativ person med hjärtat på rätt ställe? Är du också målmedveten, ansvarstagande och ambitiös? Då är Du den personen vi letar efter! Vi söker nu Dig som är en utåtriktad och ödmjuk personlighet som vill vara med om både utveckling och äventyr. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt, drivet och positivt team och tillsammans kommer ni jobba ihop för en gemensam framgång. Vill du arbeta med sälj&marknadsföring och samtidigt göra en skillnad för andra? Lägg till härliga medarbetare, pengar, karriärmöjligheter och en plats där du kommer en viktig del i företaget. Kan det bli bättre? Vi är nu på jakt efter glada tjejer och killar som kan se sig själva arbeta i en fartfylld och expansiv miljö, och tillsammans med våra unga och utåtriktade medarbetare marknadsföra vår klient via personliga kundbesök. Vi konsulterar världsledande hjälporganisationer att nå ut till fler kunder här i Stockholmsområdet. Vi har verktygen om du har viljan! Har du vad som krävs? Ring Kristin: 0769-364 266 för möjlighet till Personlig intervju eller skicka din ansökan till stockholm@theinfinitygroup.se
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga STOCKHOLMS BÄSTA FÄLTSÄLJARE SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STOCKHOLMS BÄSTA FÄLTSÄLJARE SÖKES!

TEAM & SÄLJLEDARE sökes till härligt gäng!
Vi är idag ett härligt gäng medarbetare i centrala Göteborg som trivs ihop. Vi agerar som ett lag och gläds alltid åt varandras framgång även om vi självklart är lite tävlingsinriktade av naturen. Vi tror att vi lyckas så bra som vi gör för att vi arbetar tillsammans som ett team för att nå våra gemensamma målsättningar. Vår ambition är att leda marknaden inom direktmarknadsföring genom att hjälpa redan starka varumärken att nå ut till fler kunder. Vi arbetar i Göteborg via personliga kundbesök och lägger störst vikt vid att ge god service inom Välgörenhetsbranschen. VI SÖKER: Dig som vill nå lite längre än alla andra, som vill skapa en karriär och en framtid inom den roligaste branschen på kartan, vilket givetvis är försäljning och marknadsföring. Vi vill att du bidrar med en god approach samtidigt som du har en stadig hand som ser till att våra säljare/konsulter arbetar tillsammans i rätt riktning. Framåt. VI GER DIG: Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete med inspirerande uppgifter som skiljer sig från dag till dag. Tillsammans med dig kommer vi att handplocka ditt team där du kommer få ett övergripande ansvar för planering av utförande av säljarnas arbete, personalansvar samt vara säljstöd och coachande i kundmöten och presentationer. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom branschen eller som ledare i ditt förflutna. Vi vet att vi kan göra dig till en bra ledare så länge du har den personligheten vi eftersöker. Du behöver dock vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då offert och avtalshantering sker direkt med kund. Är det just Dig vi beskriver? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga TEAM & SÄLJLEDARE sökes till härligt gäng! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEAM & SÄLJLEDARE sökes till härligt gäng!

Junior Management Trainee sökes till Team!
Vi söker härliga personligheter till ett roligt och givande arbete som Junior Management Trainee inom direktmarknadsföring i Stockholmsregionen. Du kommer att arbeta med: * Veckoplanering * Enklare budgethantering * Driva en grupp mot uppsatta mål * Direktmarknadsföring av våra klienter * Viss personalhantering Vi arbetar via kundbesök och arbetar för att öka medvetenheten om de klienter vi arbetar för. Vi arbetar med klienter inom välgörenhetsbranschen och hoppas därför att du är en glad personlighet, med hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med goda karriärmöjligheter samt: * Internutbildning inom produkt och försäljningstekniker * Utbildning inom vårt Management Trainee program * Daglig coachning från VD och säljchefer * Säljledartävlingar utöver det vanliga Är Du en färgsprakande personlighet som drivs av att göra affärer samt att vara en förebild och motivationskälla för våra säljare vid sidan av egen försäljning? Skicka din ansökan till stockholm@theinfinitygroup.se så kanske Du är en av dem som får en guldbiljett! Du måste vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då avtalshanteringen sker direkt med kund. Kontaktpersoner Kristin Dahlmark 0769-364266, stockholm@theinfinitygroup.se, Rekryteringsansvarig
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Management Trainee sökes till Team! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Management Trainee sökes till Team!

Vi expanderar och söker 5 nya Teamsäljare!
Vi strävar efter att vara Sveriges roligaste arbetsplats och är på god väg dit. Nu behöver vi bara hitta fler härliga personligheter som passar in här med oss! Vi är ett ungt och glatt gäng som jobbar i trevliga lokaler mitt i centrala Göteborg i närheten utav Domkyrkan. Vi är idag ca 25 medarbetare och expanderar i rask takt, varav vi söker 5 nya tjejer eller killar som vill växa tillsammans med oss. Om Du vill jobba i en härlig stämning med ett positivt och drivet team och få utbildning samt coaching dagligen så tror vi att Du är den vi söker. Din personlighet är det viktigaste för oss så tidigare erfarenhet är ingenting Du behöver ha sedan tidigare. Du måste dock vara 18 år för att söka tjänsten. Du kommer att bli en del av vårt team som tillsammans strävar efter utveckling. Vi konsulterar världsledande hjälporganisationer att nå ut till fler kunder här i Göteborgsområdet via personliga möten och då vi precis tagit oss an fler klienter har vi många bollar i luften och ser nu fram emot de nya utmaningar som står vid tröskeln. Vi söker nu Dig som är en utåtriktad och ödmjuk personlighet som vill vara med om både utveckling och äventyr! - Vill Du ha ett roligt och givande arbete? - Är du engagerad och vill ha ett givande arbete? - Är Du dessutom social, öppen och pratglad? Då tycker vi att Du ska höra av dig till oss. Ring Sofia på nummer: 031-384 00 60 eller skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kanske Du blir vår nästa team-medlem!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi expanderar och söker 5 nya Teamsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi expanderar och söker 5 nya Teamsäljare!

säljare sökes till Stockholms härligaste team!
5 platser. Vi strävar efter att vara Sveriges roligaste arbetsplats och är på god väg dit. Nu behöver vi bara hitta fler härliga personligheter som passar in här med oss! Vi är ett ungt och glatt gäng som jobbar i trevliga lokaler i Solna centrum. Vi är idag ca 20 medarbetare och expanderar i rask takt, varav vi söker 5 nya tjejer eller killar som vill växa tillsammans med oss. Om Du vill jobba i en härlig stämning med ett positivt och drivet team och få utbildning samt coaching dagligen så tror vi att Du är den vi söker. Din personlighet är det viktigaste för oss så tidigare erfarenhet är inget krav. Du måste dock vara 18 år för att söka tjänsten. Du kommer att bli en del av vårt team som tillsammans strävar efter utveckling. Vi konsulterar världsledande hjälporganisationer att nå ut till fler kunder här i Stockholmssområdet via personliga möten och då vi precis tagit oss an fler klienter har vi många bollar i luften och ser nu fram emot de nya utmaningar som står vid tröskeln. Vi söker nu Dig som är en utåtriktad och ödmjuk personlighet som vill vara med om både utveckling och äventyr! - Vill Du ha ett roligt och givande arbete? - Är du engagerad och utåtriktad? - Är Du dessutom social, öppen och pratglad? Då tycker vi att Du ska höra av dig till oss. Ring Kristin på nummer: 0769-364 266 eller skicka din ansökan till stockholm@theinfinitygroup.se så kanske Du blir vår nästa team-medlem!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga säljare sökes till Stockholms härligaste team! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: säljare sökes till Stockholms härligaste team!

Teamledare sökes omgående!
Vi är inne i ett expansivt steg och söker en riktig talang till vårt kontor i centrala i Göteborg. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bli uppskattad för ditt arbete? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom försäljning, samtidigt som du kan tjäna bra med pengar. Då vi erbjuder en utbildning är det vi söker är en person som är villig att lära. Företaget arbetar inom välgörenhetsbranschen via personliga möten där vi ska öka kännedom utav varumärket för våra klienter. PERSONLIGA EGENSKAPER hos dig: - Driven och strukturerad. - Självständig - Serviceinriktad - Tävlingsinriktad Som anställd får du en gedigen säljutbildning som varvas med praktik och teori. Du får kontinuerlig utbildning och coachning inom coaching och ledarskap. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är i det närmaste obegränsade och det är bara Du som sätter ribban för hur långt du vill nå. Körkort ej krav. Heltid, Mån - Fre Lön : Fast + provision Åldersgräns : 18 år Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kanske du är våra nästa teamledare.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare sökes omgående!

Säljare och säljcoah
Kom och träffa oss: SERVICEMÄSSAN 22 oktober på Arbetsförmedlingen Hisingen Vågmästaregatan 1 B kl. 13.00-17. 00 Vi söker; Säljare, säljcoach, värvare inom välgörenhetsbranschen samt direktmarkandsföring
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare och säljcoah jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare och säljcoah

Nya stjärnor till härligt team! säljare 50-75 %.
ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA? 2013 är ett fantastiskt år för oss då vi fördubblat vår verksamhet och succè bara under sommaren. Nu väntar vi på vad hösten har att erbjuda! Vi söker nu fler glada medarbetare som vill växa med oss och som vill vara en del av vår framgång. Tillsammans med våra duktiga medarbetare och ett härligt team arbetar vi för klienter vid direkt marknadsföring inom Välgörenhetsbranschen då vi tror på magin vid personliga möten. Genom ett positivt bemötande skapar vi en god och hållbar relation till våra kunder och hjälper våra klienter, som är några av de absolut största varumärken som finns inom branschen, att nå ut till vardagshjältar på ett enastående och personligt sätt. Tjänsten är en flexibel deltidstjänst på minst 3 dagar i veckan och vi kommer sätta oss tillsammans med Dig för att lägga upp ett schema som kan passa oss båda. Tjänsten kan även övergå till en heltidstjänst vid intresse. Tjänsten är i Göteborg. Du måste vara 18 år fyllda för tjänsten, då avtalshantering sker med kund. Är Du en härlig personlighet som brinner för att hjälpa andra och som vill använda din charmiga personlighet till att göra världen till en bättre plats? Då välkomnar vi Dig till vårt team! Skriv en kort presentation av dig till; recruitment@theinfinitygroup.se , så kanske nästa samtal Du får är från oss!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Nya stjärnor till härligt team! säljare 50-75 %. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nya stjärnor till härligt team! säljare 50-75 %.

Junior Management Trainee sökes till Team!
Vi söker härliga personligheter till ett roligt och givande arbete som Junior Management Trainee med utgångspunkt i vårt kontor i centrala Göteborg. Du kommer att arbeta med: * Direktmarknadsföring av våra klienter * Veckoplanering * Driva en grupp mot uppsatta mål * Viss personalhantering Vi arbetar inom direktmarknadsföring via personliga kundbesök och arbetar för att öka medvetenheten om de klienter vi arbetar för. Vi arbetar med klienter inom välgörenhetsbranschen och hoppas därför att du är en glad personlighet, med hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med goda karriärmöjligheter samt: * Internutbildning inom produkt och försäljningstekniker * Utbildning inom vårt Management Trainee program * Daglig coachning från VD och säljchefer Är Du en färgsprakande personlighet som drivs av att göra affärer samt att vara en förebild och motivationskälla för våra säljare vid sidan av egen försäljning? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se. Du måste vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då avtalshanteringen sker direkt med kund.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Management Trainee sökes till Team! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Management Trainee sökes till Team!

GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!
Vi strävar efter att vara Sveriges roligaste arbetsplats och är på god väg dit. Nu behöver vi bara hitta fler härliga personligheter som passar in här med oss! Vi är ett ungt och glatt gäng som jobbar i trevliga lokaler mitt i centrala Göteborg i närheten utav Domkyrkan. Vi är idag ca 25 medarbetare och expanderar i rask takt, varav vi söker som vill växa tillsammans med oss. Om Du vill jobba i en härlig stämning med ett positivt och drivet team och få utbildning samt coaching dagligen så tror vi att Du är den vi söker. Din personlighet är det viktigaste för oss så tidigare erfarenhet är ingenting Du behöver ha sedan tidigare. Du måste dock vara 18 år för att söka tjänsten. Du kommer att bli en del av vårt team som tillsammans strävar efter utveckling. Vi konsulterar världsledande hjälporganisationer att nå ut till fler kunder här i Göteborgsområdet via personliga möten och då vi precis tagit oss an fler klienter har vi många bollar i luften och ser nu fram emot de nya utmaningar som står vid tröskeln. Vi söker nu Dig som är en utåtriktad och ödmjuk personlighet som vill vara med om både utveckling och äventyr! - Vill Du ha ett roligt och givande arbete? - Är du engagerad och vill ha ett givande arbete? - Är Du dessutom social, öppen och pratglad? Då tycker vi att Du ska höra av dig till oss. Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kanske Du blir vår nästa team-medlem!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Teamsäljare!

Teamledare sökes omgående!
Vi är inne i ett expansivt steg och söker en riktig talang till vårt kontor i centrala i Göteborg. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bli uppskattad för ditt arbete? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom försäljning, samtidigt som du kan tjäna bra med pengar. Då vi erbjuder en utbildning är det vi söker är en person som är villig att lära. Företaget arbetar inom välgörenhetsbranschen via personliga möten där vi ska öka kännedom utav varumärket för våra klienter. PERSONLIGA EGENSKAPER hos dig: - Driven och strukturerad. - Självständig - Serviceinriktad - Tävlingsinriktad Som anställd får du en gedigen säljutbildning som varvas med praktik och teori. Du får kontinuerlig utbildning och coachning inom coaching och ledarskap. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är i det närmaste obegränsade och det är bara Du som sätter ribban för hur långt du vill nå. Körkort ej krav. Heltid, Mån - Fre Åldersgräns : 18 år Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kanske du är våra nästa teamledare.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare sökes omgående!

GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Säljare 50-75%!
Vill Du ha roligt på jobbet? Har Du dessutom också glimten i ögat och ett smittande leende? Då är Du vår nästa stjärna! TEAM - Together Everyone Achieves More - Vi är ett härligt gäng som tillsammans når framgång och vi söker nu fler härliga personer som kan fullända vår grupp! Vill du spendera din sommar i strålande sol och med sprudlande personligheter? Vi är i år 2013 på jakt efter Göteborgs härligaste personligheter som vi kan träna och utbilda till att bli en utav Sveriges absolut bästa säljare. Tjänsten är ett deltidsjobb med möjlighet till en heltidsanställning för dem som kan och vill. Företaget ingår i en global organisation som arbetar med direkt marknadsföring inom olika branscher, mitt i centrala Göteborg. Vårt arbete utförs via personliga möten och vi erbjuder service och marknadsföring av klienter och söker just nu en ny stjärna inom Välgörenhetsbranschen. Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst med goda karriärmöjligheter samt en fin merit och en utbildning som omfattar det mest grundläggande till det mest avancerade inom säljtekniker och Business management. Arbetet kräver att Du är 18 år fyllda då offert-och avtals hantering sker direkt med kund. Tjänsten är en heltidstjänst. Vill Du vara en del av vårt Team? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se och vänta på vårt samtal. Resan börjar här...
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Säljare 50-75%! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GÖTEBORGS ROLIGASTE JOBB?! Säljare 50-75%!

Glad Administratör med rekryteringsansvar sökes!
Vi söker dig som vill bli en nyckelperson i vårt företag och som har en väldigt god social kompetens. För att trivas så är du en person som har glimten i ögat, en härlig personlighet och som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som vår nya administratör kommer du ha mycket fokus på rekrytering då vi är i expansionsfas, men du kommer även ha hand om rapportering och andra administrativa uppgifter. Vi ingår i en internationell organisation och det är därför viktigt att du är duktig på det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Din roll i företaget är att vara ansiktet utåt så det är av yttersta vikt att du är en väldigt pratglad och positiv person som har lätt till skratt. Det är ett måste att du gillar att använda telefonen som ditt främsta verktyg då största delen av din arbetsdag kommer innefatta arbete via telefonen, det är meriterande om du arbetat via telefon sen tidigare. Vi är ett ungt och dynamiskt företag som arbetar med direktmarknadsföring i Göteborgsområdet och kontoret ligger i centrala Göteborg. Tjänsten innefattar följande: - Daglig rapportering till interna och externa uppdragsgivare, faktura-, kvitto- och posthantering. - Rekrytering, annonsering, uppföljning samt god personlig kontakt med våra anställda. -Bokning av flygbiljetter, tågresor och hotellövernattningar m.m. Vi söker dig som är i början utav din karriär inom administration. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning i utbyte mot ditt engagemang och din vilja att lära. Hos oss finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du är idérik och tar egna initiativ. Kvalifikationer Det krävs att du som söker har datorkunskaper inom Officepaketet och även god vana av att arbeta med internet som redskap. Du måste ha ett öga för detaljer och klara av att ha flera bollar i luften samtidigt. Dessutom behöver du vara en person som passar i rekryteringsrollen då detta kommer att ha stor fokus i ditt arbete. Då kommer du klara dig galant! Passar du in på ovanstående beskrivning? Skicka din ansökan till admin@theinfinitygroup.se och vänta på vårt samtal! Vi önskar att anställningen startar omgående. Märk din ansökan: Admin
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Glad Administratör med rekryteringsansvar sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad Administratör med rekryteringsansvar sökes!

Heltidsjobb i centrala Göteborg 2014
Vill Du ha roligt på jobbet? Söker Du nya, stimulerande utmaningar och är en glad person med glimten i ögat? Då kan DU bli en del av vårt team 2014! TEAM - Together Everyone Achieves More - Vi är ett härligt gäng som tillsammans når framgång och vi söker nu fler härliga personer som kan fullända vår grupp! Vill du spendera din arbetsdag i en givande miljö och med sprudlande personligheter? Vi är inför år 2014 på jakt efter Göteborgs härligaste personligheter som vi kan träna och utbilda till att bli en utav Sveriges absolut bästa säljare. Vi utlyser tjänsten för dig som vill arbeta hel- eller deltid. Företaget ingår i en global organisation som arbetar med direkt marknadsföring inom olika branscher, i centrala Göteborg. Vårt arbete utförs via personliga möten och vi erbjuder service och marknadsföring av klienter och söker just nu en ny stjärna inom Välgörenhetsbranschen. Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst med goda karriärmöjligheter samt en fin merit och en utbildning som omfattar det mest grundläggande till det mest avancerade inom säljtekniker och Business management. Arbetet kräver att Du är 18 år fyllda då offert-och avtals hantering sker direkt med kund. Tjänsten är en heltids- eller deltidstjänst. Vill Du bli en del av vårt Team? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se och invänta vårt samtal. Resan börjar här...
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Heltidsjobb i centrala Göteborg 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltidsjobb i centrala Göteborg 2014

Teamledare sökes omgående!
Vi är inne i ett expansivt steg och inför 2014 söker vi en riktig talang till vårt kontor i centrala i Göteborg. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bli uppskattad för ditt arbete? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom försäljning, samtidigt som du kan tjäna bra med pengar. Då vi erbjuder en utbildning är det vi söker är en person som är villig att lära. Företaget arbetar inom välgörenhetsbranschen via personliga möten där vi ska öka kännedom utav varumärket för våra klienter. PERSONLIGA EGENSKAPER hos dig: - Driven - Strukturerad - Serviceinriktad - Tävlingsinriktad Som anställd får du en gedigen säljutbildning som varvas med praktik och teori. Du får kontinuerlig utbildning och coachning inom coaching och ledarskap. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är i det närmaste obegränsade och det är bara Du som sätter ribban för hur långt du vill nå. Körkort ej krav. Heltid, Mån - Fre Lön : Fast + provision Åldersgräns : 18 år Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kanske du kan bli våra nästa teamledare.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare sökes omgående!

Säljare sökes omgående i Göteborg!
I början av 2014 söker vi nya talanger till vårt kontor beläget i centrala i Göteborg. - Vill du utvecklas på ett yrkesmässigt och personligt plan? - Vill du få utbildning under din anställning? - Vill du bli uppskattad för ditt arbete? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom försäljning, samtidigt som du kan tjäna bra med pengar. Då vi erbjuder en utbildning är det vi söker är en person som är villig att lära. Företaget arbetar inom välgörenhetsbranschen via personliga möten där vi ska öka kännedom utav varumärket för våra klienter. Du är en person som är: - Driven - Tävlingsinriktad - Serviceminded Som anställd får du en gedigen säljutbildning som varvas med praktik och teori. Du får kontinuerlig utbildning och coachning inom coaching och ledarskap. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är i det närmaste obegränsade och det är bara Du som sätter ribban för hur långt du vill nå. Körkort ej krav. Heltid, Mån - Fre Lön : Fast + provision Åldersgräns : 18 år Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kontaktar vi dig inom kort.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes omgående i Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes omgående i Göteborg!

Teamledare sökes till Team i Göteborg!
Vi söker härliga personligheter till ett roligt och givande arbete som teamledare med utgångspunkt i vårt kontor i centrala Göteborg. Som teamledare arbetar du med: * Direktmarknadsföring av våra klienter * Veckoplanering * Driva en grupp mot uppsatta mål * Viss personalhantering Vi arbetar inom direktmarknadsföring via personliga kundbesök och arbetar för att öka medvetenheten om de klienter vi arbetar för. Vi arbetar med klienter inom välgörenhetsbranschen och hoppas därför att du är en glad personlighet, med hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med goda karriärmöjligheter samt: * Internutbildning inom produkt och försäljningstekniker * Ett givande och spännande arbete * Daglig coachning från VD och säljchefer Är Du en färgsprakande personlighet som drivs av att göra affärer samt att vara en förebild och motivationskälla för våra säljare vid sidan av egen försäljning? Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se. Du måste vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då avtalshanteringen sker direkt med kund.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare sökes till Team i Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare sökes till Team i Göteborg!

Juniorsäljare sökes till Göteborg
Vi söker nu dig som vill utvecklas, ha ett roligt och givande arbete som juniorsäljare med utgångspunkt i vårt kontor i centrala Göteborg. - Vill du utvecklas på ett yrkesmässigt och personligt plan? - Vill du få utbildning under din anställning? - Vill du bli uppskattad för ditt arbete? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom försäljning, - samtidigt som Du får möjligheten att påverka din egen lön. Då vi erbjuder kontinuerlig utbildning ser vi att Du som söker är en person som är villig att lära nytt och utvecklas. Företaget arbetar inom välgörenhetsbranschen via personliga möten där vi ska öka kännedom utav varumärket för våra klienter. Du är en person som är: - Driven - Tävlingsinriktad - Serviceminded Som anställd får Du en gedigen säljutbildning som varvas med praktik och teori. Du får utbildning och coachning inom coaching och ledarskap. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är i det närmaste obegränsade och det är bara Du som sätter ribban för hur långt Du vill nå. Heltid, Mån - Fre Lön : Provisionsbaserad Åldersgräns : Du måste vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då avtalshanteringen sker direkt med kund. Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Aleniusson på 031-384 00 60
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorsäljare sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorsäljare sökes till Göteborg

Juniorsäljare sökes till Göteborg
Vi söker nu dig som vill utvecklas, ha ett roligt och givande arbete som juniorsäljare med utgångspunkt i vårt kontor i centrala Göteborg. - Vill du utvecklas på ett yrkesmässigt och personligt plan? - Vill du få utbildning under din anställning? - Vill du bli uppskattad för ditt arbete? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom försäljning, - samtidigt som Du får möjligheten att påverka din egen lön. Då vi erbjuder kontinuerlig utbildning ser vi att Du som söker är en person som är villig att lära nytt och utvecklas. Företaget arbetar inom välgörenhetsbranschen via personliga möten där vi ska öka kännedom utav varumärket för våra klienter. Du är en person som är: - Driven - Tävlingsinriktad - Serviceminded Som anställd får Du en gedigen säljutbildning som varvas med praktik och teori. Du får utbildning och coachning inom coaching och ledarskap. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är i det närmaste obegränsade och det är bara Du som sätter ribban för hur långt Du vill nå. Heltid, Mån - Fre Lön : Provisionsbaserad Åldersgräns : Du måste vara 18 år fyllda för att söka tjänsten då avtalshanteringen sker direkt med kund. Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Aleniusson på 031-384 00 60
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorsäljare sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorsäljare sökes till Göteborg

Säljare med utvecklingsmöjligheter!
Vi söker Dig som är redo att anta en ny utmaning vare sig du söker jobb eller karriär. Vi vill erbjuda dig möjligheten att utvecklas i ett team bestående av skickliga säljare som brinner för långsiktiga kundrelationer. Arbetsbeskrivning Vi arbetar med personliga kundmöten, där vi ger våra kunder möjlighet att månatligen bidra till våra klienters arbete. Vi har bland annat klienter inom välgörenhetsbranschen. Vårt kontor finner du i centrala Göteborg. Vi arbetar i Göteborg med omnejd, men det finns även möjlighet att få arbeta utanför Västra Götaland. Detta erbjuder vi Hos oss får du en möjlighet att utmana dig själv - Vi bistår med utbildning och personlig coachning för att du skall få alla förutsättningar att lyckas. Vi erbjuder på daglig basis säljträning som varvas med praktik och teori. Vi arbetar i team och vi utvecklas tillsammans. - Intern säljutbildning i grundläggande försöljning - Karriärmöjligheter och vidare utbildning inom försäljning och ledarskap - En trevlig och spännande säljmiljö där ingen dag är den andra lik Vem är du? Du har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du gillar att arbeta såväl i team som individuellt. Erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. - Driven och nyfiken att lära nytt - Mycket social och serviceinriktad - Tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot mål Arbetstiderna är måndag till fredag, vi erbjuder fast lön plus provision under utbildning. Skicka din ansökan idag, förstaintervjuer sker löpande. Ansökan: recruitment@theinfinitygroup.se
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med utvecklingsmöjligheter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med utvecklingsmöjligheter!

Säljare eller Säljcoach?
Är du social och utåtriktad och vill jobba med människor? Trivs du med att arbeta i grupp? Vill du kunna bygga en karriär och inte bara stå och trampa på samma ställe? Då kan du vara personen vi söker. Arbetsbeskrivning: Vi arbetar med personliga kundmöten, direkt marknadsföring av välgörenhet. Vi utgår från centrala Göteborg där vi har vårt kontor inom vallgraven. Vi ger även möjlighet att arbeta i hela Västra Götaland med Göteborg som bas. Du kommer att arbeta i team och värvar dagligen kunder genom personliga möten, face-to-face. Detta erbjuder vi: Hos oss får du en möjlighet att utvecklas och själv påverka din roll i företaget Vi erbjuder kontinuerlig utbildning som varvas med praktik och teori. Vi arbetar i team och vi utvecklas tillsammans. - Intern säljutbildning och vidareutbildning kontinuerligt - Karriärmöjligheter inom landet samt internationellt - Ett spännande, socialt arbete Vem är du? Erfarenheter av försäljning är meriterande men inget krav. Vi söker efter dig med rätt personliga egenskaper. - Driven - Social och utåtriktad - Tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot mål - Uthållig och hanterar motgångar Vi erbjuder Fast lön samt provision under utbildning. Förstaintervjuer med rekryteringsansvarig sker löpande, skicka din ansökan redan idag! Vi tar emot ansökan via epost: recruitment@theinfinitygroup.se
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare eller Säljcoach? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare eller Säljcoach?

Säljare eller Säljcoach?
Är du social och utåtriktad och vill jobba med människor? Trivs du med att arbeta i grupp? Vill du kunna bygga en karriär och inte bara stå och trampa på samma ställe? Då kan du vara personen vi söker. Arbetsbeskrivning: Vi arbetar med personliga kundmöten, direkt marknadsföring av välgörenhet. Vi utgår från centrala Göteborg där vi har vårt kontor inom vallgraven. Vi ger även möjlighet att arbeta i hela Västra Götaland med Göteborg som bas. Du kommer att arbeta i team och värvar dagligen kunder genom personliga möten, face-to-face. Detta erbjuder vi: Hos oss får du en möjlighet att utvecklas och själv påverka din roll i företaget Vi erbjuder kontinuerlig utbildning som varvas med praktik och teori. Vi arbetar i team och vi utvecklas tillsammans. - Intern säljutbildning och vidareutbildning kontinuerligt - Karriärmöjligheter inom landet samt internationellt - Ett spännande, socialt arbete Vem är du? Erfarenheter av försäljning är meriterande men inget krav. Vi söker efter dig med rätt personliga egenskaper. - Driven - Social och utåtriktad - Tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot mål - Uthållig och hanterar motgångar Förstaintervjuer med rekryteringsansvarig sker löpande, skicka din ansökan redan idag! Vi tar emot ansökan via epost: recruitment@theinfinitygroup.se
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare eller Säljcoach? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare eller Säljcoach?

Roligaste sommarjobbet i Göteborg?
Har du precis tagit studenten? Du kanske vill komma ut i arbetslivet eller helt enkelt bara få erfarenhet och tjäna pengar under sommaren innan studierna fortsätter? Vill du jobba i en härlig miljö med ett positivt och drivet team och få utbildning samt coachning dagligen så tror vi att Du är den vi söker. Vi strävar efter att vara Sveriges roligaste arbetsplats och är på god väg dit! Vi konsulterar idag världsledande hjälporganisationer att nå ut till fler kunder via personliga möten och kundbesök i Göteborg med omnejd och då vi precis tagit oss an fler klienter och planerar att öppna upp kontor i Malmö och Oslo har vi många bollar i luften och vi ser fram emot dom utmaningarna som denna expansion kommer innebära. Vi söker nu Dig som är utåtriktad och har en positiv inställning som vill vara med om både utveckling och äventyr! - Vill Du ha ett roligt och givande arbete med härliga kollegor? - Är du positiv, engagerad och en team player? - Vill du utveckla din kompetens inom kommunikation/försäljning och ledarskap? Då tycker vi att Du ska höra av dig till oss. Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se för att inte missa en chans till en fantastisk sommar!
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-06
Sök fler jobb liknande: lediga Roligaste sommarjobbet i Göteborg? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Roligaste sommarjobbet i Göteborg?

Säljande säljledare Göteborg
Tror du att vi har fått två öron och en mun av den anledningen att vi ska lyssna dubbelt så mycket som vi pratar? Då är du hjärtligt välkommen till vårt gäng! Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker nu nya aspiranter till ett roligt och givande arbete som säljledare inom direktmarknadsföring i Göteborgsregionen. Vi arbetar via personliga kundbesök och lägger därför stor vikt vid att ge god service och lyssna på våra kunders behov. Vi arbetar idag med en rad olika klienter inom välgörenhet. För aktuell tjänst söker vi dig med erfarenhet av försäljning, marknadsföring eller/och ledarskap, men även dig som är i början av din karriär. Vi vänder oss till dig som är självgående, strukturerad och drivs av att göra affärer samt att vara en förebild och motivationskälla för våra säljare vid sidan av egen försäljning. Din roll innefattar följande: * Veckoplanering * Enklare budgethantering * Driva en grupp mot uppsatta mål * Viss personalhantering Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst med goda karriärmöjligheter samt: * Internutbildning inom produkt och försäljningstekniker * Utbildning inom vårt Management Trainee program * Daglig coachning från VD och säljchefer * Säljledartävlingar utöver det vanliga Arbetstid: Heltid, Mån-Fre Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se och motivera varför vi bör anställa Dig. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag.
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande säljledare Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande säljledare Göteborg

Säljledare med det lilla extra
...vad är då det där lilla extra? Vi letar efter en person som vill arbeta i en ledande roll. Du får utbildning och du har viljan och drivet att utvecklas! Är du social och utåtriktad och vill jobba med människor? Trivs du med att arbeta i grupp? Vill du kunna bygga en karriär och inte bara stå och trampa på samma ställe? Då kan du vara personen vi söker. Arbetsbeskrivning: Vi arbetar med personliga kundmöten, direkt marknadsföring av välgörenhet. Vi utgår från centrala Göteborg där vi har vårt kontor inom vallgraven. Vi ger även möjlighet att arbeta i hela Västra Götaland med Göteborg som bas. Du kommer att arbeta i team och värvar dagligen kunder genom personliga möten, face-to-face. Detta erbjuder vi: Hos oss får du en möjlighet att utvecklas och själv påverka din roll i företaget Vi erbjuder kontinuerlig utbildning som varvas med praktik och teori. Vi arbetar i team och vi utvecklas tillsammans. - Intern säljutbildning och vidareutbildning kontinuerligt - Karriärmöjligheter inom landet samt internationellt - Ett spännande, socialt arbete Förstaintervjuer med rekryteringsansvarig sker löpande, skicka din ansökan redan idag! Vi tar emot ansökan via epost: recruitment@theinfinitygroup.se Besök gärna vår Facebooksida: The Infinity Group AB
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säljledare med det lilla extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljledare med det lilla extra

Management Trainee säljare
DIG vill vi komma i kontakt med! Vill du jobba i en härlig miljö med ett positivt och drivet team och få utbildning samt coachning dagligen så tror vi att Du är den vi söker. Vi strävar efter att vara Sveriges roligaste arbetsplats och är på god väg dit! Vi konsulterar idag världsledande hjälporganisationer att nå ut till fler kunder via personliga möten och kundbesök i Göteborg med omnejd och då vi precis tagit oss an fler klienter och planerar att öppna upp kontor i Malmö och Oslo har vi många bollar i luften - vi ser fram emot dom utmaningarna som vår expansion kommer innebära. Vi söker nu Dig som är utåtriktad och har en positiv inställning som vill vara med om både utveckling och äventyr! - Vill Du ha ett roligt och givande arbete med härliga kollegor? - Är du positiv, engagerad och en team player? - Vill du utveckla din kompetens inom kommunikation/försäljning och ledarskap? Då tycker vi att Du ska höra av dig till oss. Skicka din ansökan till recruitment@theinfinitygroup.se för att inte missa en chans till en fantastisk karriär! Besök oss gärna på Facebook: The Infinity Group AB
Företag: The Infinity Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Management Trainee säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Management Trainee säljare


Sök lediga jobb The Infinity Group AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se