Tiderman media & consulting jobb - lediga jobb

Tiderman media & consulting jobb Tiderman media & consulting jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tiderman media & consulting. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tiderman media & consulting. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Anläggare med erfarenhet- Stockholm

  2. Varuhuschef till Bräkne-Hoby- Ronneby

  3. Bilsäljare- Piteå

  4. Varuhuschef till Bräkne-Hoby- Ronneby

  5. Driftingenjör inom fastighetsteknik- Helsingborg

  6. Senior Account Manager till nystartat bolag- Stockholm


Mer beskrivning

Anläggare med erfarenhet
För kunds räkning söker vi just nu anläggare med gedigen erfarenhet. Du som söker jobbet bör ha arbetat som anläggare i minst fem år, gärna med arbetsledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av marksten och trädgårdsanläggning. Arbetet är varierande och du kommer ha möjlighet att använda hela ditt kompetensregister. De arbeten vi utför kan vara t.ex. parkanläggning, marksten, murar, VA, dränering och väg. Du arbetar självständigt med att planera arbetet utifrån det uppdrag du tilldelats. Eftersom du möter kunden är det viktigt att du tycker om att möta människor. Vi arbetar alltid i arbetslag och är måna om att man trivs med sin medarbetare. Vi tror att man gör ett bättre jobb om man trivs och vill satsa på dig som arbetar hos oss. Vi har din trygghet och hälsa i fokus och vi tittar just nu på att ta fram ett bonussystem för att du som medarbetare ska få direkt återkoppling av hur viktig din roll är. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggare med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggare med erfarenhet

Varuhuschef till Bräkne-Hoby
För kunds räkning söker vi nu VARUHUSCHEF till Bräkne-Hoby/ Ronneby. Vi vill att du: Är en entusiasmerande och modern ledare med erfarenhet av handel. vet vad som krävs för att lyckas. - Är driftig, målinriktad och stresstålig. - har kunskap om butiksadministration och personalplanering. - gillar att aktivt arbeta i butik. - har kännedom om marknaden i Bräkne-Hoby med omnejd. Din ansökan skickar du senast 28 juli via e-mail till: david.persson@nastajobb.se Ansökningarna kommer att behandlas löpande.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till Bräkne-Hoby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till Bräkne-Hoby

Bilsäljare
Nu söker vi en erfaren bilsäljare som känner ett intresse för våra märken Nissan och Polaris. Största vikt läggs vid dina personliga egenskaper, du ska som säljare kunna arbeta självständigt, inte vara rädd att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har erfarenhet av bilförsäljning sedan tidigare.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Piteå
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Bilsäljare jobb, Bilsäljare Piteå, Bilsäljare Tiderman media & consulting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilsäljare

Varuhuschef till Bräkne-Hoby
För kunds räkning söker vi nu VARUHUSCHEF till Bräkne-Hoby/ Ronneby. Vi vill att du: Är en entusiasmerande och modern ledare med erfarenhet av handel. vet vad som krävs för att lyckas. - Är driftig, målinriktad och stresstålig. - har kunskap om butiksadministration och personalplanering. - gillar att aktivt arbeta i butik. - har kännedom om marknaden i Bräkne-Hoby med omnejd. Din ansökan skickar du senast 22 augusti via e-mail till: david.persson@nastajobb.se Ansökningarna kommer att behandlas löpande.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till Bräkne-Hoby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till Bräkne-Hoby

Driftingenjör inom fastighetsteknik
För kunds räkning söker vi omgående anställning av en driftsingenjör med minst 6 års dokumenterad erfarenhet av tekniska installationer i fastigheter. Sökande skall ha arbetta praktiskt med energioptimeringar inom el och vvs och gärna ha en bakgrund inom elinstallationer och då med behörighet lika BB2. I tjänsten ingår även att besiktiga och planera insatser så att de tekniska installationerna fungerar optimalt. I arbetet ingår driftsövervakning av uppkopplade fastigheter liksom tillsyn av de fastigheter som vi har anslutna till eGains prognosstyrning. Kundens tekniker inom el,vs,ventilation och fastighetsskötsel arbeter mycket självständigt men en viss del av arbetsledning för dem ingår. Kundens fastigheter finns i huvudsak i Helsingborg och placeringsort är Helsingborg. Bifoga gärna med referenser och ev utbildningsbevis.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Driftingenjör inom fastighetsteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftingenjör inom fastighetsteknik

Senior Account Manager till nystartat bolag
Nastajobb.se hjälper företag att hitta kvalitativa kandidater.? Bland våra kunder hittar du några av Sveriges största och framgångsrikaste företag.? Nu vill vi att du skall vara en del av vårt team Som Senior Account Manager på Nastajobb.se har du sälj- och relationsansvar.? Du ansvarar för att uppsatta försäljningsmål nås genom att bygga långsiktiga relationer med potentiella och nuvarande kunder.? Det är helt enkelt ett kul och givande jobb. Det är klart meriterande om du har erfarenhet av rekryterings-/?bemanningsbranschen.? Idag kanske du arbetar som innesäljare och är nu redo att ta steget till en mer avancerad produkt som ofta kräver personlig kontakt.? Vi vill att du skall vara ansvarskännande och initiativrik.? Du kommer att få vara delaktig i strategiska utvecklingsbeslut som berör företaget i dess helhet.? Nästa jobb rekrytering Norden är ett nystartat bolag. Du ska inte ha några problem med att jobba i ett litet team om tre personer. - Du jobbar från kontoret i Spånga, fräsch och modern företagsanläggning med stora företag. Det finns även goda möjligheter för rätt person att arbeta in sig i bolaget. Välkommen till en rolig arbetsplats och en spännande tjänst!
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Account Manager till nystartat bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Account Manager till nystartat bolag


Sök lediga jobb Tiderman media & consulting

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se