Tidigarelärare sv_so jobb - lediga jobb

Tidigarelärare sv_so jobb Tidigarelärare sv_so jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tidigarelärare sv_so. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tidigarelärare sv_so. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Tidigarelärare sv/so- Bollnäs

  2. Tidigarelärare sv/so- Sundsvall

  3. Tidigarelärare Sv/So- Kalmar


Mer beskrivning

Tidigarelärare sv/so
Arbete med elever i åk 3 vid Nyhamre skola. Kvalifikationer Lärarexamen. Stor vikt läggs vid personliga kvalifikationer som förmåga att samarbeta med elever, föräldrar och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild Vikariat lå 2013/14.
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare sv/so jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare sv/so

Tidigarelärare sv/so
Bergsåkers skola ligger ca 6 km väster om Sundsvalls centrum med bra kommunikationer från Sundsvall med omnejd. Bergsåkers skola är en skola från årskurs 3-9 med fritidshemsverksamhet. Skolan satsar speciellt på kunskap, kutlur och idrott. Med rätt stöd och rätt utmaningar når eleverna goda resultat. Uppdrag Skolans verksamhet har viktiga mål som griper in i varandra: Det ena är det pedagogiska och handlar om elevens inlärning av kunskaper och färdigheter. Det andra är elevens sociala utveckling för att bli fungerande medlemmar i ett demokratiskt samhälle. Arbetsuppgifter  * Utgå från elevens individuella behov för att ge varje elev bästa möjliga inlärningssituation * att vara klassföreståndare och ansvara för gruppens utveckling * stärka elevens självkänsla socialt och emotionellt * skapa trygghet och förebygga mobbning * kontakta förälder vid behov * arbeta med systematiskt kvalitetsarbete * arbeta efter skolans styrdokument (läroplan, kursplan och lokala arbetsplaner) Arbetstid/varaktighet Heltid 100%, vikariat enligt bilaga M tillträde fr o m 2015-08-12 to m 2016-06-15 Kvalifikationer/profil Du är utbildad tidigarelärare i sv/so med lärarlegitimation. Fackliga företrädare Elisabeth Grundberg LR mobil nr 073-270 55 24  Veronica Eriksson, Lärarförbundet, telefon nr 060 19 23 49 Övrigt Före anställning ska examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation och giltigt utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.police.se. I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare sv/so jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare sv/so

Tidigarelärare Sv/So
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 27 enheter. Rinkabyholmsskolan är belägen i ett mindre samhälle i närheten av natursköna omgivningar och Kalmarsund. Rinkabyholm har goda kommunikationer till Kalmar centrum inte minst genom den vackra cykelvägen. Upptagningsområdet omfattar Rinkabyholms gamla stationssamhälle, Hossmo, Dunö och Boholmarna. Vi erbjuder följande verksamheter: Förskoleklass, skola år 1-6 och fritidshem. På skolan finns ca 350 elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörigheter i Sv/So. I arbetet ingår att undervisa, samverka och lägga upp arbetet för enskild elev som är i behov av extra anpassningar inom klassens ram. Stödet gäller för hela skoldagen. Du har goda kunskaper inom ovanstående ämnen. Du har en förmåga att sprida engagemang och intresse genom att göra undervisningen utmanande och stimulerande. Du är strukturerad, uthållig och har god samarbetsförmåga. Du är förtrogen med IT som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som pedagog har du kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande. KVALIFIKATIONER Du är behörig i de ämnen som tjänsten avser. Du har erfarenhet med barn i behov av särskilt stöd. ÖVRIGT För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Företag: Kalmar kommun, Rinkabyholmsskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare Sv/So


Sök lediga jobb Tidigarelärare sv_so

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se