Tidningsbärarna KB jobb - lediga jobb

Tidningsbärarna KB jobb Tidningsbärarna KB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tidningsbärarna KB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tidningsbärarna KB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Tidningsdistributörer sökes i Båstad Kommun- Båstad

 2. Tidningsdistributör SOMMARJOBB Staffanstorp- Staffanstorp

 3. Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb- Vellinge

 4. Tidningsdistributör KÄVLINGE helgjobb- Kävlinge

 5. Tidningsdistributör Höör helger- Höör

 6. Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb- Vellinge

 7. Tidningsdistributör DALBY helgjobb- Lund

 8. Tidningsdistributör BARA helgjobb- Svedala

 9. Tidningsdistributör Staffanstorp helgjobb- Staffanstorp

 10. Tidningsdistributör Malmö kommun- Malmö

 11. Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO JULVIKARIAT- Vellinge

 12. Tidningsdistributör Höllviken JULVIKARIAT- Vellinge

 13. Tidningsdistributör Lund JULVIKARIAT- Lund

 14. Tidningsdistributör Kävlinge JULVIKARIAT- Kävlinge

 15. Tidningsdistributör Lomma/Bjärred JULVIKARIAT- Lomma

 16. Tidningsdistributör Dalby JULVIKARIAT- Lund

 17. Tidningsdistributör Staffanstorp JULVIKARIAT- Staffanstorp

 18. Tidningsdistributör Lunds kommun- Lund

 19. Tidningsdistributör Staffanstorp- Staffanstorp

 20. Tidningsdistributör Kävlinge- Kävlinge

 21. Tidningsdistributör Vellinge- Vellinge

 22. Tidningsdistributör Veberöd- Lund

 23. Tidningsdistributör Limhamn-Bunkeflo- Malmö

 24. Tidningsdistributör Lomma/Bjärred- Lomma

 25. Tidningsdistributörer sökes!- Helsingborg

 26. Tidningsdistributör GENARP sommarvikariat- Lund

 27. Tidningsdistributör LOMMA/BJÄRRED sommarvikariat- Lomma

 28. Tidningsdistributör DALBY sommarvikariat- Lund

 29. Tidningsdistributör LUND sommarvikariat- Lund

 30. Tidningsdistributör LÖDDEKÖPINGE sommarvikariat- Kävlinge

 31. Tidningsdistributör S. Sandby sommarvikariat- Lund

 32. Tidningsdistributör VEBERÖD sommarvikariat- Lund

 33. Tidningsdistributör Staffanstorp sommarvikariat- Staffanstorp

 34. Tidningsdistributör VELLINGE sommarvikariat- Vellinge

 35. Tidningsdistributör NÄSET sommarvikariat- Vellinge

 36. Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun- Båstad

 37. Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun- Höganäs

 38. Tidningsdistributörer sökes i Ängelholms kommun- Ängelholm

 39. Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun- Båstad

 40. Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun- Höganäs


Mer beskrivning

Tidningsdistributörer sökes i Båstad Kommun
Vi söker sommarvikarierande Tidningsdistributörer i Båstad Kommun! Distrikten körs med företagsbilar. Vi söker först och främst helgbud, men vi har fortfarande en del lediga semestervikariat. Vi söker människor som är noggranna, stresståliga, och morgonpigga! Kolla på Tidningsbärarna hemsida för mer information om vad arbetet går ut på samt vilka produkter vi delar ut. Skicka in din ansökan nu via www.tidningsbararna.se
Företag: Tidningsbärarna KB Region Helsingborg
Ort: Båstad
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributörer sökes i Båstad Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributörer sökes i Båstad Kommun

Tidningsdistributör SOMMARJOBB Staffanstorp
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i sommar All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. OBS! Perioden som gäller under sommaren är 22/7-18/8. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör SOMMARJOBB Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör SOMMARJOBB Staffanstorp

Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Skanör/Falsterbo på helger. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Vellinge
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb

Tidningsdistributör KÄVLINGE helgjobb
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Kävlinge på helger. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Kävlinge
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör KÄVLINGE helgjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör KÄVLINGE helgjobb

Tidningsdistributör Höör helger
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som distributör i Höör på helger. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Medieföretagen Almega samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Höör
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Höör helger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Höör helger

Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Skanör/Falsterbo på helger. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Vellinge
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO helgjobb

Tidningsdistributör DALBY helgjobb
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Dalby på helger. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör DALBY helgjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör DALBY helgjobb

Tidningsdistributör BARA helgjobb
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Bara på helger. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Svedala
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör BARA helgjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör BARA helgjobb

Tidningsdistributör Staffanstorp helgjobb
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Staffanstorp på helger. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Staffanstorp helgjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Staffanstorp helgjobb

Tidningsdistributör Malmö kommun
Vi söker distributörer till Malmö Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst under torsdagar och fredagar i Malmö kommun. Utdelningen kommer att ske under morgon/förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2013-10-21. Märk det personliga brevet med; Referens: Dag.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Malmö kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Malmö kommun

Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO JULVIKARIAT
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Skanör/Falsterbo som semestervikarie under jul/nyår/december. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Vellinge
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO JULVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör SKANÖR/FALSTERBO JULVIKARIAT

Tidningsdistributör Höllviken JULVIKARIAT
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Höllviken som semestervikarie under jul/nyår/december. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Vellinge
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Höllviken JULVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Höllviken JULVIKARIAT

Tidningsdistributör Lund JULVIKARIAT
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Lund som semestervikarie under jul/nyår/december. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Lund JULVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Lund JULVIKARIAT

Tidningsdistributör Kävlinge JULVIKARIAT
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Kävlinge som semestervikarie under jul/nyår/december. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Kävlinge
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Kävlinge JULVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Kävlinge JULVIKARIAT

Tidningsdistributör Lomma/Bjärred JULVIKARIAT
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Lomma/Bjärred som semestervikarie under jul/nyår/december. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lomma
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Lomma/Bjärred JULVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Lomma/Bjärred JULVIKARIAT

Tidningsdistributör Dalby JULVIKARIAT
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Dalby som semestervikarie under jul/nyår/december. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Dalby JULVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Dalby JULVIKARIAT

Tidningsdistributör Staffanstorp JULVIKARIAT
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som skall vill arbeta som tidningsbud i Staffanstorp som semestervikarie under jul/nyår/december. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 000 tidningsdistributörer samt ca 130 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Staffanstorp JULVIKARIAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Staffanstorp JULVIKARIAT

Tidningsdistributör Lunds kommun
Vi söker distributörer till Lund Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst under fredagar i Lunds kommun. Utdelningen kommer att ske under morgon/förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2013-12-31. Märk det personliga brevet med; Referens: Dag.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Lunds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Lunds kommun

Tidningsdistributör Staffanstorp
Vi söker distributörer till Staffanstorp Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst under fredagar i Staffanstorp. Utdelningen kommer att ske under morgon/förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2013-12-31. Märk det personliga brevet med; Referens: Dag.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Staffanstorp

Tidningsdistributör Kävlinge
Vi söker distributörer till Kävlinge Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst under fredagar i Kävlinge. Utdelningen kommer att ske under morgon/förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2013-12-31. Märk det personliga brevet med; Referens: Dag.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Kävlinge
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Kävlinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Kävlinge

Tidningsdistributör Vellinge
Vi söker distributörer till Vellinge Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och arbeta först och främst under fredagar i Vellinge. Utdelningen kommer att ske under morgon/förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2013-12-31. Märk det personliga brevet med; Referens: Dag.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Vellinge
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Vellinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Vellinge

Tidningsdistributör Veberöd
Vi söker distributörer till Lund Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och kan arbeta främst helger, men även torsdagar och fredagar i Veberöd. Utdelningen kommer att ske under tidig morgon och/eller förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2014-02-24
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Veberöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Veberöd

Tidningsdistributör Limhamn-Bunkeflo
Vi söker distributörer till Malmö Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och kan arbeta främst helger, men även torsdagar och fredagar i Limhamn-Bunkeflo. Utdelningen kommer att ske under tidig morgon och/eller förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2014-02-24
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Limhamn-Bunkeflo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Limhamn-Bunkeflo

Tidningsdistributör Lomma/Bjärred
Vi söker distributörer till Lomma/Bjärred Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Tjänsterna är på deltid, mer information kring detta ges vid ett personligt möte och under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation, och kan arbeta främst helger, men även torsdagar och fredagar i Lomma/Bjärred. Utdelningen kommer att ske under tidig morgon och/eller förmiddag. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Körkort och bil är inget krav men en merit. Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se snarast, dock senast 2014-02-24
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lomma
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Lomma/Bjärred jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Lomma/Bjärred

Tidningsdistributörer sökes!
Vilka är vi, Tidningsbärarna? Tidningsbärarna ser till att ca 1,2 miljon läsare får sin tidning varje morgon. Till vår hjälp har vi knappt 3 000 professionella distributörer samt 150 engagerade tjänstemän. Verksamheten omsätter 700 miljoner kronor och bedrivs i sju regioner. Vi arbetar ständigt med att uppfylla våra mål: rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid till rätt pris. För att lyckas med detta utgår vi från våra kärnvärden: Kvalitet, Kompetens, Effektivitet och Mångfald. Arbetsuppgifter Tidningsbäraryrket har genom åren förändrats och vi står inför nya utmaningar. Förutom morgontidningar levererar vi idag även andra uppdrag, som gratistidningar, adresserat material, reklamerbjudanden bland mycket annat. Detta ställer krav på att du, som distributör, är öppen och flexibel för de olika produkter vi levererar. Vår distribution utförs tidig morgon, alla dagar i veckan. Distributionen sker: gående, med cykel eller med bil. Arbetstiderna varierar beroende på distriktets storlek, men vanligast är ca 02:30 till 06.00. Tjänsten är på deltid och vi har flera olika scheman, mer information kring det ges under introduktionen. Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara en del av Region Helsingborg och arbeta i någon av våra kommuner, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Båstad, Perstorp, Bjuv, Örkelljunga, Åstorp, Höganäs. Du är noggrann i ditt arbete, stresstålig och punktlig. Tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande. Körkort och bil är inget krav men en merit. Välkommen med din ansökan via www.tidningsbararna.se
Företag: Tidningsbärarna KB Region Helsingborg
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributörer sökes!

Tidningsdistributör GENARP sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i GENARP. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör GENARP sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör GENARP sommarvikariat

Tidningsdistributör LOMMA/BJÄRRED sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i BJÄRRED. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lomma
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör LOMMA/BJÄRRED sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör LOMMA/BJÄRRED sommarvikariat

Tidningsdistributör DALBY sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i DALBY. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör DALBY sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör DALBY sommarvikariat

Tidningsdistributör LUND sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i LUND. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör LUND sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör LUND sommarvikariat

Tidningsdistributör LÖDDEKÖPINGE sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i LÖDDEKÖPINGE. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Kävlinge
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör LÖDDEKÖPINGE sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör LÖDDEKÖPINGE sommarvikariat

Tidningsdistributör S. Sandby sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i Södra Sandby. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör S. Sandby sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör S. Sandby sommarvikariat

Tidningsdistributör VEBERÖD sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i VEBERÖD. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Lund
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör VEBERÖD sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör VEBERÖD sommarvikariat

Tidningsdistributör Staffanstorp sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i STAFFANSTORP. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör Staffanstorp sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör Staffanstorp sommarvikariat

Tidningsdistributör VELLINGE sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i VELLINGE. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Vellinge
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör VELLINGE sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör VELLINGE sommarvikariat

Tidningsdistributör NÄSET sommarvikariat
Att dela ut morgontidningar är ett smart och enkelt sätt att dryga ut kassan. Genom att arbeta några timmar på nätterna får du mer pengar över att spendera på dagarna. Vi kör ut tidningarna till ditt distrikt och du delar ut tidningarna i prenumeranternas brevlådor. Antalet tidningar varierar stort, men ett arbetspass brukar ta två till tre timmar. Genom att vi försöker ge dig ett distrikt i närheten av ditt eget bostadsområde minimerar vi dina transportsträckor. Jobbet innebär ett stort ansvar. Noggrannhet och punktlighet är absoluta förutsättningar för att arbetet skall utföras väl. Du skall kunna hålla reda på nycklar, portkoder och adresser. Dessutom skall du kunna jobba i alla väder och ha god fysik. Nu har vi behov av dig som vill jobba som sommarvikarierande tidningsbärare i Höllviken, Skanör och Falsterbo. Perioden du ska kunna arbeta är 17/6-20/7 och/eller 20/7-24/8. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du kan arbeta. Vi söker både dig som vill ha ett gångdistrikt och dig som vill köra högerstyrd företagsbil. Kravet att få köra företagsbil är att du ska ha haft körkort och körvana i minst 2 år. Självklart får du utbildning i högerstyrd bil samt eco-driving. All nödvändig utbildning för att du skall klara av jobbet står vi naturligtvis för. Du får t ex prova på jobbet två nätter tillsammans med en handledare. Hjälpmedel tillhandahåller vi i form av vagn, bärsele, bärväst, cykelväskor, cykelvagn, handskar, regnskydd etc. Tidningsbärarna består av ca 3 500 tidningsdistributörer samt ca 150 tjänstemän. Kollektivavtal mellan Svenska Tidningsgivareföreningen (TU) samt Svenska Transportarbetareförbundet reglerar lön och andra förmåner.
Företag: Tidningsbärarna KB
Ort: Vellinge
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributör NÄSET sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributör NÄSET sommarvikariat

Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun
Vi söker Tidningsdistributörer i Båstad kommun! Vi söker först och främst distributörer till våra sommarvikariat, men även permanenta helgbud. Vi har distrikt som körs med företagsbil. Vi söker människor som är noggranna, stresståliga, och morgonpigga! Kolla på Tidningsbärarna hemsida för mer information om vad arbetet går ut på samt vilka produkter vi delar ut. www.tidningsbararna.se
Företag: Tidningsbärarna KB Region Helsingborg
Ort: Båstad
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun

Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun
Vi söker Tidningsdistributörer i Höganäs kommun! Vi söker först och främst distributörer till våra sommarvikariat, men även permanenta helgbud. Vi har gångdistrikt samt distrikt som körs med företagsbil. Vi söker människor som är noggranna, stresståliga, och morgonpigga! Kolla på Tidningsbärarna hemsida för mer information om vad arbetet går ut på samt vilka produkter vi delar ut. www.tidningsbararna.se
Företag: Tidningsbärarna KB Region Helsingborg
Ort: Höganäs
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun

Tidningsdistributörer sökes i Ängelholms kommun
Vi söker Tidningsdistributörer omgående till Ängelholms kommun! Vi söker först och främst distributörer till våra sommarvikariat, men även permanenta helgbud. Vi har gångdistrikt, samt distrikt med företagsbilar ledigt. Vi söker människor som är noggranna, stresståliga, och morgonpigga! Kolla på Tidningsbärarna hemsida för mer information om vad arbetet går ut på samt vilka produkter vi delar ut. www.tidningsbararna.se
Företag: Tidningsbärarna KB Region Helsingborg
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributörer sökes i Ängelholms kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributörer sökes i Ängelholms kommun

Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun
Vi söker Tidningsdistributörer i Båstad kommun! Vi söker först och främst distributörer till våra sommarvikariat, men även permanenta helgbud. Vi har distrikt som körs med företagsbil. Vi söker människor som är noggranna, stresståliga, och morgonpigga! Kolla på Tidningsbärarna hemsida för mer information om vad arbetet går ut på samt vilka produkter vi delar ut. www.tidningsbararna.se
Företag: Tidningsbärarna KB Region Helsingborg
Ort: Båstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributörer sökes i Båstad kommun

Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun
Vi söker Tidningsdistributörer i Höganäs kommun! Vi söker först och främst distributörer till våra sommarvikariat, men även permanenta helgbud. Vi har gångdistrikt samt distrikt som körs med företagsbil. Vi söker människor som är noggranna, stresståliga, och morgonpigga! Kolla på Tidningsbärarna hemsida för mer information om vad arbetet går ut på samt vilka produkter vi delar ut. www.tidningsbararna.se
Företag: Tidningsbärarna KB Region Helsingborg
Ort: Höganäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsdistributörer sökes i Höganäs kommun


Sök lediga jobb Tidningsbärarna KB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se