Timanställda fritidsledare jobb - lediga jobb

Timanställda fritidsledare jobb Timanställda fritidsledare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Timanställda fritidsledare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Timanställda fritidsledare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Timanställda fritidsledare- Haparanda

 2. Ett tiotal timanställda fritidsledare- Örebro

 3. Timanställda fritidsledare- Haparanda

 4. Timanställda fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 5. Timanställda fritidsledare- Haparanda

 6. Timanställda fritidsledare sökes till Lundby- Göteborg

 7. Timanställda fritidsledare- Haparanda

 8. Timanställda fritidsledare- Haparanda

 9. Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus- Haparanda

 10. Timanställda fritidsledare till Ung Fritid- Södertälje

 11. Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus- Haparanda


Mer beskrivning

Timanställda fritidsledare
Arbetsställe: Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet "Tåget" samt eventuellt övriga förekommande uppdrag Arbetsuppgifter: . Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. . Tillsammans med ungdomar arbeta i den mobila verksamheten runt om i kommunen . Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs . Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna Kvalifikationer: Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar.
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare

Ett tiotal timanställda fritidsledare
Vill du vara med och göra skillnad? Föreningen Tegelbruket söker ett tiotal timanställda fritidsledare Tegelbruket är en mötesplats fylld av idrott, musik och annan kultur. Tegelbruket är öppet för alla, men riktar sig framför allt till ungdomar och unga vuxna. Tegelbruket är ett hus i ständig rörelse, där var och en känner sig välkommen och uppskattad för den han eller hon är och där alla kan påverka innehållet. Tegelbruket ska vara en trygg och generationsöverskridande mötesplats som erbjuder en meningsfull fritid. Hit kommer man som ungdom eller ung vuxen till en öppen och välkomnande miljö, med naturliga vuxna förebilder. Tegelbruket strävar hela tiden efter att hitta nya former för att arbeta med ungdomar, byggda på inflytande och delaktighet. Ett led i detta är att utöka våra öppettider på kvällar och helger. Därför anställer vi nu ett antal fritidsledare i den öppna verksamheten. Vi söker dig som brinner för att arbeta med ungdomar. Som fritidsledare på Tegelbruket är du delaktig i att skapa en välkomnande och stimulerande miljö för besökare och deltagare. Du är initiativrik och tycker om starta aktiviteter och att delta i dem. Du är också bra på att engagera och involvera ungdomarna i verksamheten. Du har lämplig bakgrund. Det innebär framför allt god erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Fritidspedagog- eller fritidsledarutbildning är meriterande, men inget krav. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter. Med rätt person på rätt plats når vi våra mål! För att trivas med det här uppdraget behöver du vara en social person som är trygg i dig själv, har lätt att skapa goda relationer och överföra energi till deltagare och medarbetare. Du är en del av Tegelbrukets team av vuxna - anställda och ideellt arbetande fritidsledare, musiker, bibliotekarie, boxningsinstruktörer, idrottsledare med flera och trivs i samverkan med andra. Är du rätt person? Då erbjuder vi dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du själv har stor möjlighet att påverka innehållet, utifrån dina egna intressen och kunskaper. Miljön är spännande, med nya, fina lokaler för idrott och kultur, möteslokaler och egen lunchrestaurang med café. Tegelbruket slog upp portarna i mars 2013. Hit kommer den som vill ägna sig åt boxning, bollsport, klättring eller bmx i äventyrshallen, musik av olika slag, teater, gympa eller dans. Eller den som vill läsa läxor i biblioteket, äta lunch, ta en fika med kompisarna eller bara umgås med andra ungdomar och vuxna. Läs mer om allt som händer på webben!
Företag: TEGELBRUKET
Ort: Örebro
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ett tiotal timanställda fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett tiotal timanställda fritidsledare

Timanställda fritidsledare
Haparanda Stad söker 3 timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus Arbetsställe: Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet Tåget samt eventuellt övriga förekommande uppdrag 5-15 h/vecka, perioden 2014-01-13--2014-06-13 Arbetstiden är schemalagd även kvällar och helger Arbetsuppgifter: - Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. - Tillsammans med ungdomar arbeta i den mobila verksamheten runt om i kommunen - Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs - Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna Kvalifikationer: Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. B-körkort är ett krav. Visstidsanställning 3-6 månader Deltid Tillträde 2014-01-13 Lön enligt avtal Sista ansökningsdag 2014-01-12 Vi tar emot ansökan via e-post: nina.harila@haparanda.se Kontaktperson: Nina Harila, Chef Ungdomens Hus, 070-254 67 79
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare

Timanställda fritidsledare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som timanställd fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi önskar få en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare till Ung fritid

Timanställda fritidsledare
Haparanda är ett unikt internationellt samhälle i utveckling. Visionen är att HaparandaTornio 2020 är ett internationellt centrum i Barentsområdet, för handel- och besöksnäring, som logistiskt nod och kunskapscentrum, med dynamisk företagsamhet och en hållbar livsmiljö. Vi satsar hårt på att bli årets kvalitetskommun 2013. Vi ska bli en pappersfri kommun och ett föredöme i den digitaliserade världen. Vi genomför det politiska uppdraget inom utbildning, social omsorg och samhällsbyggnad. Vi skapar förutsättningar för kreativt och aktivt kultur- och frilufsliv samt ett expansivt näringsliv. Vi har respekt och förståelse för mångfald, är öppna och tillgängliga för alla och har medborgardialog i fokus. Vi arbetar resurseffektivt, med säkerställd kvalitet och rättvis behandling, för nuvarande och kommande generationer som bor och verkar i Haparanda. Haparanda Stad söker: Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus 2-3 platser Sista ansökningsdag 2014-08-13 Arbetsställe: Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet Tåget samt eventuellt övriga förekommande uppdrag 5-15 h/vecka, perioden 2014-08-18--2014-12-19 Arbetstiden är schemalagd kvällar och helger Arbetsuppgifter: - Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. - Tillsammans med ungdomar arbeta i den mobila verksamheten runt om i kommunen. - Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs. - Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna. Kvalifikationer: Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. B-körkort är ett krav. Visstidsanställning 3-6 månader Deltid Tillträde 2014-08-18 Lön enligt avtal Vi tar emot ansökan via e-post: nina.harila@haparanda.se Kontaktperson: Nina Harila, Chef Ungdomens Hus, 070-254 67 79
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare

Timanställda fritidsledare sökes till Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 47 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 500 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu drivna och engagerade personer till den öppna fritidsgårdsverksamheten i Lundby. Du kommer att arbeta för en trygg och attraktiv fritidsgård där delaktigheten är i fokus. KVALIFIKATIONER • Vi ser gärna att du har/påbörjat en fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn och ungdomar i öppen verksamhet. • Du har en personlig mognad, god kommunikativ förmåga och att du är relationsskapande. • Meriterande om du har kunskap om och har arbetat utifrån KEKS vision och mål för fritidsverksamhet. • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. • Du ska arbeta utifrån Göteborgs stads förhållningssätt • För tjänsten gäller att utdrag ur belastningsregistret måste lämnas in. Utdraget får inte vara äldre än ett år. ÖVRIGT Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete. Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare sökes till Lundby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare sökes till Lundby

Timanställda fritidsledare
Haparanda Stad söker: Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus 1-2 platser Sista ansökningsdag 2015-08-28 Arbetsställe: Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet Tåget samt eventuellt övriga förekommande uppdrag 5-15 h/vecka, perioden 2015-08-31--2015-12-18 Arbetstiden är schemalagd kvällar och helger Arbetsuppgifter: - Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. - Tillsammans med ungdomar arbeta i den mobila verksamheten runt om i kommunen. - Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs. - Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna. Kvalifikationer: Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. B-körkort är ett krav. Visstidsanställning 3-6 månader Deltid Lön enligt avtal Vi tar emot ansökan via e-post: nina.harila@haparanda.se Kontaktperson: Nina Harila, Chef Ungdomens Hus, 070-254 67 79
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare

Timanställda fritidsledare
Haparanda är ett unikt internationellt samhälle i utveckling. Visionen är att HaparandaTornio 2020 är ett internationellt centrum i Barentsområdet, för handel- och besöksnäring, som logistiskt nod och kunskapscentrum, med dynamisk företagsamhet och en hållbar livsmiljö. Haparanda Stad söker: Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus 2-3 platser Sista ansökningsdag 2016-01-29 Arbetsställe: Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet Tåget samt eventuellt övriga förekommande uppdrag 5-20 h/vecka, perioden 2016-02-01 tom 2016-12-31 Arbetstiden är schemalagd även kvällar och helger Arbetsuppgifter: Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. Tillsammans med ungdomar arbeta i den mobila verksamheten runt om i kommunen Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna Kvalifikationer: Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. B-körkort är ett krav. Visstidsanställning Deltid Tillträde 2016-02-01 Lön enligt avtal Vi tar emot ansökan via e-post: nina.harila@haparanda.se Kontaktperson: Nina Harila, Chef Ungdomens Hus, 070-254 67 79
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare

Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus
Vi söker en positiv och serviceinriktad person som vill jobba med oss på Fritidsgården Station och vår mobila verksamhet ”Tåget” samt eventuellt övriga förekommande uppdrag Arbetsuppgifter: • Vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. • Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs • Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar. HaparandaTornio är en expansiv region i norra Sverige och norra Finland. Exempel på vårt unika samarbete är etableringen av IKEA och flera andra stora affärskedjor. Här finns 34 000 invånare och 1 800 företag. Inom tre mils radie bor 70 000 människor och inom en och en halv timmes bilresa över 500 000. I regionen finns ett starkt näringsliv med handel och basindustri, boende, hälso- och sjukvård, kultur, nöjen och livsmiljö är av högsta klass. Vi har avgiftsfri barnomsorg.
Företag: Haparanda Stad, Barn- och Ungdomsförvaltningen
Ort: Haparanda
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus

Timanställda fritidsledare till Ung Fritid
En dag på jobbet   Som timvikarierande fritidsledare på Ung fritid har du direkt kontakt med ungdomar i Södertälje. Din uppgift är att coacha och inspirera ungdomar till aktivitet och utveckling genom icke-formellt lärande. Det innebär exempelvis att du vägleder ungdomar till att starta upp aktivitetsgrupper och att du finns till som ett stöd. I din roll arbetar du aktivt med ständiga förbättringar och lägger extra fokus på att verka för att skapa en jämlik verksamhet och förutsättningar för ungdomsdelaktighet och ungdomsproducerad verksamhet.   Ditt arbete sträcker sig utanför fritidsgårdens gränser och du bidrar även till att genomföra gemensamma arrangemang som främjar ungdomars intressen.     Arbetstiden är förlagd till framför allt eftermiddag, kväll och helg. Dagtider kan även förekomma.       Vem är du?     Krav:   - Du ska vara studerande på en fritidsledarutbildning eller utbildning som bedöms som motsvarande   - Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.     Meriterande:   Det är meriterande om din arbetslivserfarenhet innefattar erfarenhet av:     - Coachande arbete med ungdomar   - Erfarenhet av att leda ungdomsgrupper     Vidare är det önskvärt att du har kunskap i olika typer av hantverk exempelvis keramik, men även musikproduktion, studioteknik, data, teater, dans, idrotter och dylikt som efterfrågas för att möta upp mot ungdomars behov. Likväl är det meriterande om du har kunskap och erfarenhet av exempelvis att bidra till att bygga upp en jämlik och inkluderande verksamhet för ungdomar.   Det är även önskvärt att du har B-Körkort till manuellt växlad bil.     Personliga egenskaper:   Som person är du utåtriktad, inkännande och gränssättande. Du bidrar till nytänkande i ungdomsverksamhet genom att vara initiativtagande och genom att åtgärda avvikelser. Du är även inspirerande gentemot ungdomar i din roll som fritidsledare. Sist men inte minst tar du ansvar för att bidra till att uppfylla gemensamma mål och uppdrag.     Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.       Vi erbjuder dig    Utöver möjligheten att stödja ungdomar till en meningsfull fritid får du i Södertälje kommun även en arbetsgivare som jobbar förebyggande mot sjukskrivningar och för en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvårdspeng eller friskvårdstimme, utökad föräldraledighet och semesterväxling.       Välkommen till oss!     Kultur- och fritidskontoret ska bedriva verksamhet som ger alla Södertäljebor möjlighet att uppleva, lära och agera inom områdena kultur, fritid och idrott. Genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett rikt kultur-, fritids- och idrottsliv bidrar vi till hög livskvalitet och folkhälsa för våra medborgare och till att öka Södertäljes attraktionskraft.     Vår vision är att Södertälje år 2020 är en av Sveriges främsta kultur- fritid- och idrottsstäder, som attraherar såväl boende, som inflyttare och besökare. Södertälje lockar särskilt med sina innovativa satsningar på barns och ungas skapande fritid och deltagande i kultur- och idrottslivet. Vägarna är öppna i kontrasternas stad.     Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa?   Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det 8 mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet genom att de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande.     Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.     Vi söker ett antal timanställda med tillsättning enligt överenskommelse.   Det kommer att krävas att du kan uppvisa dokumenterad utbildning och erfarenhet.     Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare till Ung Fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare till Ung Fritid

Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus
Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor. Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.     Haparandas ungdomar har en av landets häftigaste fritidsgårdar, Station - Ungdomens Hus! Vi arbetar utifrån varje individs enskilda förutsättningar där målet är att stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet. Arbetsuppgifter Som fritidsledare arbetar du på Fritidsgården Station och i vår mobila verksamhet ”Tåget” samt eventuellt övriga förekommande uppdrag Du ska vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet. Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna   Kvalifikationer Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad. Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar.
Företag: Barn- och ungdomsförvaltningen, Fritid- och ungdom, Ungdomens hus
Ort: Haparanda
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare till Ungdomens Hus


Sök lediga jobb Timanställda fritidsledare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se