Timrå jobb - lediga jobb

Timrå jobb Timrå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Timrå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Timrå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.- Timrå

 2. Skidinstruktör- Timrå

 3. Serviceinriktad fastighetsskötare till Timråbo- Timrå

 4. Assisterande idrottsledare Timrå HT 13- Timrå

 5. Ämneslärare Ma/No- Timrå

 6. Ämneslärare med specialpedagogisk kompetens- Timrå

 7. rektorer 2 st- Timrå

 8. Biträdande rektor med specialpedagogkompetens- Timrå

 9. Gymnasiechef/Rektor- Timrå

 10. Lärare i matematik och biologi- Timrå

 11. Lärare i matematik och teknik- Timrå

 12. Lärare i svenska och i SO-ämnen- Timrå

 13. Kock med erfarenhet- Timrå

 14. Timvikarier till Sundsvall-Timråområdet- Sundsvall

 15. Ämneslärare slöjd, trä och metall- Timrå

 16. Ämneslärare Sv/En- Timrå

 17. Lärare i matematik och teknik- Timrå

 18. Lärare i svenska och engelska- Timrå

 19. Lärare i matematik och biologi- Timrå

 20. Byggnadsinspektör- Timrå

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.- Timrå

 22. Ämneslärare Sv/En- Timrå

 23. Grundlärare/Förskollärare- Timrå

 24. Grundlärare/Förskollärare- Timrå

 25. Socialsekreterare- Timrå

 26. Lärare till Handelsprogrammet- Timrå

 27. blingo söker fritidssäljare i Timrå- Timrå

 28. Timrås nya butiksdemonstratör sökes!- Timrå

 29. Grundlärare- Timrå

 30. Boendestödjare- Timrå

 31. Grundlärare mot yngre år- Timrå

 32. Ämneslärare Sv/En- Timrå

 33. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.- Timrå

 34. Mät- och kartingenjör- Timrå

 35. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.- Timrå

 36. Bibliotikarie/systemansvarig- Timrå

 37. Kultur- och fritidssamordnare- Timrå

 38. Assisterande idrottsledare Timrå HT 13- Timrå

 39. Vuxenutbildningschef/Rektor- Timrå

 40. Ämneslärare ma/no- Timrå


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Timrå kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Timrå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.

Skidinstruktör
Skidinstruktör till Timrå Gymnasium, Nationellt skidgymnasium (skidor & skidskytte) 50 % visstidsanställning läsåret 2013/2014 med start fr.o.m. 2013-08-12. Vi söker en skidinstruktör med minst steg 1 utbildning som tränare eller motsvarande. Har Du tidigare erfarenhet från skidtränaruppdrag eller från en egen aktiv karriär som tävlande på minst nationell nivå är det meriterande. Referensnummer 88/13. I tjänsten ingår förutom tränar- och instruktörsuppdrag, även kontakter med förbundet och deltagande på valda nationella skidtävlingar. Dessutom vill vi att du * har en dynamisk, pedagogisk förmåga * är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen * har förmåga att genom inspirerande undervisning och träningsupplägg medverka till att eleverna når sina mål * vill bidra till hela skolans funktion och utveckling * vill arbeta i team Upplysningar om tjänsten lämnas av: Kari Tallqvist, gymnasiechef, telefon 060-16 32 64, 073-275 39 83 Fackliga företrädare: Susanne Nyberg, Lärarförbundet, telefon 072-702 01 14 Per Mickelsson, Lärarnas Riksförbund, telefon 060-16 32 75 Lön Enligt överenskommelse. Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-05. Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid ev. intervju. Ange alltid referensnummer i din ansökan. För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se En ansökan per ledig tjänst. Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skidinstruktör jobb, Skidinstruktör Timrå, Skidinstruktör Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skidinstruktör

Serviceinriktad fastighetsskötare till Timråbo
AB Timråbo ägs av Timrå Kommun och förvaltar ca 1800 lägenheter och 21 000 m2 lokaler. Vi omsätter ca 128 Mkr och har 22 medarbetare. Vår utmaning är att finna balans mellan ett attraktivt boende, hög service och rimliga hyror. Timråbo är känt för att erbjuda attraktiva hyresrätter med god service, trygghet, gemenskap och god miljö. Arbetsbeskrivning Vi arbetar för att bli ännu mer kundorienterade och vi söker nu en fastighetsskötare som vill vara med att bidra till detta. Med kärnvärden som serviceanda och närhet fyller våra fastighetsskötare en viktig roll. Du ansvarar bland annat för: - att ditt område håller hög klass gällande skötsel av utemiljö, det vill säga snöröjning, sandning, avfallshantering, sopning, gräsklippning, rensning och vattning. - att det är god ordning i tvättstugor, källare, trapphusförråd och vindar. - att hantera serviceordrar inom ditt område - byten och reparationer Du kommer också att ansvara för utvecklingen av ”Nöjd kund index” på området vilket innebär att felanmälningar åtgärdas inom målsatta tider, hålla en hög tillgänglighet för kunderna med en god svarsfrekvens på telefon, upptäcka effektiviseringsmöjligheter och medverka vid genomförandet av dessa. Vem är du? Du som söker har gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet från arbete som fastighetsskötare, vaktmästare eller andra liknande praktiska roller. Vi söker en allkonstnär som kan lite om mycket, är händig och strukturerad. Du trivs med ordning och reda, är självgående och har förmåga att hantera arbetstoppar. Körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom el och VVS. Viktigast av allt är att du är kundorienterad. Som person är det viktigt att du är social, positiv, tycker om att arbeta med människor och är bra på att skapa goda relationer med kundnöjdhet i fokus. Du är en händig problemlösare som inte ger upp vid eventuella motgångar utan ger dig den på att lösa de utmaningar som uppstår. Kontaktperson Vi samarbetar med Experis Finance. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Karin Frisendahl på telefon 060-646547, 070-3774546, e-post kfr@se.experis.com Vårt urvalsarbete med intervjuer kommer att påbörjas vecka 35 och sista ansökningsdag är den 28 augusti.
Företag: Experis Finance
Ort: Timrå
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad fastighetsskötare till Timråbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad fastighetsskötare till Timråbo

Assisterande idrottsledare Timrå HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Timrå inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.timra@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Timrå
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Timrå HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Timrå HT 13

Ämneslärare Ma/No
Ala skola, Timrå kommun söke ren Ämneslärare i Ma/No Referens 84/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som är utbildad lärare i Ma/NO. Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9, Ma/NO. Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Jon Melin tel. 076-805 66 52 Lärarnas riksförbund: Håkan Nygren tel. 070-113 76 33 Anställning Omfattning: 100% Anställningsform: Vikariat fr.o.m 2013-08-12 t.o.m. 2013-12-20 med chans till förlängning Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-05 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare Ma/No

Ämneslärare med specialpedagogisk kompetens
Ala skola, Timrå kommun söker en Ämneslärare med specialpedagogisk kompetens Referens 85/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare för elever som i perioder eller delar av dagen behöver en annan miljö än sin ordinarie undervisningsgrupp. Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9, Sv/SO eller Ma/NO i kombination med specialpedagogik. Meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn med autism eller neuropsykiatrisk problematik samt arbete med tydliggörande pedagogik Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam men arbeta med elever från hela skolan som av olika anledningar kan behöva komma ifrån sin ordinarie undervisningsgrupp under delar av dagen eller under kortare perioder. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Lärarnas riksförbund: Anställning Omfattning: 100% Anställningsform: Vikariat fr.o.m 2013-08-12 Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-05 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare med specialpedagogisk kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare med specialpedagogisk kompetens

rektorer 2 st
Rektorer till Timrå kommun Barn- och utbildningsförvaltningen Vivsta skola 100 %, ref nr 86 Bergeforsens skola 100 %, ref nr 87 Timrås kommun söker rektorer till två f-6 skolor, Bergeforsens skola inrymmer även grundsärskola. Vill du arbeta i en bra grundskola som är dynamisk och framåtsträvande? Med engagerade och erfarna lärare och personal som tillsammans skapar värde för eleverna och den egna verksamheten? Vi erbjuder dig ett spännande och nytänkande arbetssätt där vi säkerställer en effektiv (rätt insats, på rätt sätt, i rätt tid) användning av skolans resurser för elevens fysiska och psykosociala hälsa, pedagogiska situation och framtidsval. Vi söker dig som vill vara med oss och vidareutveckla välskötta och attraktiva skolor från F ? 9 utifrån ett systemiskt synsätt på skolans verksamheter. Du bör ha: * Förtrogenhet med skollag, läroplan, arbetsmiljölag, andra lagar samt kommunala styrdokument * Erfarenhet av budgetansvar * Dokumenterad ledningsförmåga, kunskap om gruppdynamik och om att leda förändringar * Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift * Förmåga att vara systematisk, noggrann och utåtriktad * Högskoleutbildning förenligt med skollagens krav på rektor * Körkort och tillgång till egen bil * Stor IT vana Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga då du ingår i ett ledningsteam tillsammans med övriga rektorer inom grundskolan. Sedan ett år tillbaka pågår ett spännande, utmanande och genomgripande utvecklingsarbete inom barn- och utbildningsförvaltningens alla verksamheter. Detta arbete bygger på att alltid skapa värde för eleven och att beslut tas långt ut i organisationen. Ditt uppdrag som rektor är att: Säkerställa att ?din? skola är en välskött, attraktiv, konkurrenskraftig skola med förmåga till värdeskapande så att varje elev når målen i läroplanen. Upplysningar om tjänsterna lämnas av: Biträdande förvaltningschef Erik Sidebo, telefon 060-16 34 33, 070-675 90 69, Förvaltningschef Ann-Christin Isaksson 060-16 31 47, 070-570 20 63 Vi svarar på frågor från och med vecka 33 Fackliga företrädare: Skolledarna Kerstin Nordin, 070-340 17 23 Lärarnas Riksförbund Per Mickelsson 070-343 25 65 Vi svarar på frågor från och med vecka 33 Välkommen med din ansökan till: E-post: barn@timra.se Arbetet innebär en tillsvidareanställning som skolledare i Timrå kommun. Månadslön och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Ansökan Sista ansökningsdag 2013-08-18, ange referensnummer på den tjänst du söker. Skicka in två ansökningar med respektive referensnummer om du avser att söka båda tjänsterna. Arbetsgivare Timrå kommun Barn och utbildning 861 82 Timrå, Tfn: 060-16 31 00 Mer information på http://www.timra.se Besöksadress Köpmangatan 14 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga rektorer 2 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: rektorer 2 st

Biträdande rektor med specialpedagogkompetens
Arenaskolan Timrå, Timrå kommun söker biträdande rektor med specialpedagogkompetens Referens 82/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill vara ledare i en organisation och har specialpedagogisk kompetens. Hösten 2013 startar Arenaskolan då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande utvecklingsarbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen och beskrivit vårt systematiska arbetssätt. Vi erbjuder dig ett spännande och nytänkande arbetssätt där vi säkerställer en effektiv (rätt insats, på rätt sätt) användning av skolans resurser för elevens fysiska och psykosociala hälsa, pedagogiska situation och framtidsval. Du kommer att leda 2-3 av skolans lärteam med skolans idéplattform som grund. Du ingår i skolans ledningsgrupp tillsammans med rektor och lärteamsledare. Arbetsuppgifter Tjänsten omfattar att * Definiera och leda elevhälsoarbetet inom ramen för skolans idéplattform och processer och i relation till hur skolan är organiserad. * Stimulera till kvalitetssäkring av undervisningsprocessens genomförande. * Leda och förstärka lärteamen, kring elever i behov av särskilt stöd. * Koordinera skolans egna elevhälsoresurser samt påkalla stöd av ytterligare kompetens då så är nödvändigt. * Leda skolans elevhälsoteam. * Ingå i skolans ledningsteam. Kvalifikationer Den sökande förutsätts * vara utbildad specialpedagog/speciallärare med lärarbakgrund. * erfarenhet av ledarskap * vara förtrogen med skollag, läroplan, arbetsmiljölag och ha god kunskap om andra lagar * vara lätt att samarbeta med, samt ha en god förmåga att kommunicera. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel: 070-190 36 91 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Ryden-Olsson tel: 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel: 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: Ht 2013 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-05 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor med specialpedagogkompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor med specialpedagogkompetens

Gymnasiechef/Rektor
Timrå kommun söker Gymnasiechef/Rektor till Timrå gymnasieskola, Referens 81/13 Vill du arbeta i en bra gymnasieskola som är dynamisk och framåtsträvande. Med engagerade och erfarna lärare och personal som tillsammans skapar värde för eleverna och den egna verksamheten. En skola där eleverna trivs och tar ansvar för sin utveckling och utbildning med framtidsfokus. Nu har Du möjligheten att bli en viktig del i denna utbildningsmiljö. Förutom skolans program, står Timrå gymnasium för några viktiga profilområden; Näringslivssamverkan, Internationalisering samt Hälsa. Vi vill ge våra elever en mångfald av kompetenser för att de skall kunna möta framtidens utmaningar och stöd på vägen mot målen. Bli en av oss genom att ansvara för: * En stabil, positiv och hållbar, i betydelsen långsiktig, resultatutveckling * En idéplattform som stämmer med elevernas, huvudmannens och omvärldens förväntningar * Ändamålsenlig inre struktur där alla samspelar * Rekrytering av medarbetare och säkerställa kompetens över tid * Ett resultat- och uppföljningsinformation är tillgänglig för alla nivåer * Arbetsmiljöarbete och personal * Självständig representation med fokus på externa kontakter Du bör ha: * Förtrogenhet med skollag, läroplan, arbetsmiljölag, andra lagar samt kommunala styrdokument *Erfarenhet av att ta fullt budgetansvar * Dokumenterad ledningsförmåga, teamförmåga, kunskap om gruppdynamik och kunna leda förändringar * Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift * Förmåga att vara systematisk, noggrann och utåtriktad * Högskoleutbildning förenligt med skollagens krav på rektor * Körkort och tillgång till egen bil * Stor IT vana Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga. Sedan ett år tillbaka pågår ett spännande, utmanande och genomgripande utvecklingsarbete inom barn- och utbildningsförvaltningens alla verksamheter. Detta arbete bygger på ett systemteoretiskt synsätt och att beslut tas långt ut i organisationen. Ditt uppdrag som rektor är att: Säkerställa att gymnasieskolan är en välskött, attraktiv, konkurrenskraftig skola med förmåga till värdeskapande så att varje elev (100 %) når målen i läroplanen. Sista ansökningsdag 15 augusti 2013. Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsavtal Information Ann-Christin Isaksson tel. 060-16 31 47, mobil: 070-570 20 63 Birgit Edén mobil: 070 - 675 77 26 Kitty Sahlén mobil: 070 - 558 04 00 Sveriges skolledarförbund Ing-Britt Pousette tel. 060-57 96 93, mobil: 070-340 17 19 Lärarnas Riksförbund Per Mickelsson tel. 060 - 16 32 75, mobil: 070-343 25 65 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasiechef/Rektor jobb, Gymnasiechef/Rektor Timrå, Gymnasiechef/Rektor Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasiechef/Rektor

Lärare i matematik och biologi
Arenaskolan Timrå, Timrå kommun Referens 78/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik och biologi och arbeta i ett av skolans lärteam. Hösten 2013 startar Arenaskolan då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning, till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen, och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från ?att göra? till att leverera värde för eleverna. Kvalifikationer Den vi söker ska ha lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9, eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel: 070-190 36 91 Bengt Larsson tel 070-340 11 79 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Ryden-Olsson tel: 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel: 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-07-24 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Intervjuer påbörjas fortlöpande. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och biologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och biologi

Lärare i matematik och teknik
Arenaskolan Timrå Referens 79/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik och teknik och arbeta i ett av skolans lärteam. Hösten 2013 startar Arenaskolan då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen, och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från ?att göra? till att leverera värde för eleverna. Kvalifikationer Den vi söker ska ha lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9 eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel: 070-190 36 91 Bengt Larsson tel 070-340 11 79 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Ryden-Olsson tel: 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel: 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Vikariat Tillträde: 2013-08-12 - 2014-06-20 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-07-24 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och teknik

Lärare i svenska och i SO-ämnen
Arenaskolan Timrå Referens 80/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska och SO-ämnen och arbeta i ett av skolans lärteam. Hösten 2013 startar Arenaskolan, då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler, i anslutning till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen, och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från "att göra" till att "leverera värde" för eleverna. Kvalifikationer Den vi söker ska ha lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9, eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel: 070-190 36 91 Bengt Larsson tel 070-340 11 79 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Ryden-Olsson tel: 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel: 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 75 % (ev 100 %) Anställningsform: vikariat under höstterminen 2013 Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-07-24 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Intervjuer påbörjas fortlöpande. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och i SO-ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och i SO-ämnen

Kock med erfarenhet
Arbetsuppgifter Kock - husmanskost och a la carte Utbildning/Erfarenhet Gärna kockutbildning Krav erfarenhet av yrket Verksamhetsbeskrivning Nyöppnad restaurang
Företag: Namo Pizzeria & Restaurang i Timrå
Ort: Timrå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med erfarenhet

Timvikarier till Sundsvall-Timråområdet
Rehabassistans AB är ett lokalt alternativ med verksamhet i hela Västernorrland. Vi erbjuder personlig assistans med hög kvalitet och har stor kunskap om rehabilitering. Att arbeta som personlig assistent är ett av de mest meningsfulla arbeten som finns idag. Genom att vara en förlängd arm eller redskap har Du en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt och innehållsrikt liv som möjligt. Vi söker nu timvikarier till våra kunder i Sundsvall-Timråområdet. Arbetet som assistent kan vara väldigt varierande och innehåller arbetsuppgifter som spänner över ett brett område. Personlig hygien, matlagning, städning, träning, fritidsaktiviteter, resor mm. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, ansvarsfull samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men det är inte ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver vara flexibel då du kommer att behöva hoppa in vid ordinarie personals sjukfrånvaro, ledighet och semestrar, dag/kväll/natt samt helger. Har du körkort och tillgång till bil så är det ett plus. Skriv ett CV/personligt brev och berätta om dig och vad du gjort tidigare. Ange referenser. Välkommen med din ansökan!
Företag: REHABASSISTANS AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Sundsvall-Timråområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Sundsvall-Timråområdet

Ämneslärare slöjd, trä och metall
Ämneslärare Slöjd, Trä och metall Ala skola, Timrå kommun Referens 88/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som är utbildad lärare i trä och metallslöjd Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9 i trä och metallslöjd, gärna i kombination med annat ämne. Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Jon Melin tel. 076-805 66 52 Lärarnas riksförbund: Håkan Nygren tel. 070-113 76 33 Anställning Omfattning: 70% ev. mer beroende på annan ämneskombination. Anställningsform: Vikariat fr.o.m. 2013-08-12 t.o.m. 2013-12-20 med chans till förlängning Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-05 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare slöjd, trä och metall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare slöjd, trä och metall

Ämneslärare Sv/En
Ämneslärare Sv/En Ala skola, Timrå kommun Referens 89/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska och engelska. Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9, svenska och engelska. Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Jon Melin tel. 076-805 66 52 Lärarnas riksförbund: Håkan Nygren tel. 070-113 76 33 Anställning Omfattning: 70% ev. 100% Anställningsform: Tillsvidareanställning Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-05 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare Sv/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare Sv/En

Lärare i matematik och teknik
Lärare i matematik-teknik Arenaskolan Timrå, Timrå kommun Referens 91/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik, NO och arbeta i ett av skolans lärteam. Hösten 2013 startar Arenaskolan då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från ?att göra? till att leverera värde för eleverna. Kvalifikationer Den vi söker ska ha lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9 eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel. 070-190 36 91 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Rydén-Olsson tel. 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel. 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Vikariat 2013-08-16 ? 2014-06-20 Tillträde: Snarast Lön: Enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-11 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Intervjuer påbörjas fortlöpande. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och teknik

Lärare i svenska och engelska
Lärare i svenska - engelska Arenaskolan Timrå Timrå kommun Referens 92/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare svenska och engelska och arbeta i ett av skolans lärteam. Hösten 2013 startar Arenaskolan, då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från ?att göra? till att leverera värde för eleverna. Kvalifikationer Den vi söker ska ha lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9 eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel. 070-190 36 91 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Rydén-Olsson tel. 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel. 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Vikariat 2013-09-01 ? 2014-06-20 Tillträde: 2013-09-01 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-11 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och engelska

Lärare i matematik och biologi
Lärare i matematik- biologi Arenaskolan Timrå Timrå kommun Referens 93/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Hösten 2013 startar Arenaskolan då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från ?att göra? till att leverera värde för eleverna. Kvalifikationer Lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9 eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel. 070-190 36 91 Bengt Larsson tel. 070-340 11 79 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Ryden-Olsson tel. 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel. 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: 2013-08-16 eller enligt överenskommelse Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-11 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Intervjuer påbörjas fortlöpande. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och biologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och biologi

Byggnadsinspektör
Byggnadsinspektör till miljö- och byggkontoret, byggenheten Referens 94/13 Timrå är en kustkommun med 18 000 invånare och 8 mil av attraktiva strandområden. Kommunen erbjuder både rika naturupplevelser i skog och mark och ett modernt samhälle som med basen i skogsindustrin tar sikte mot framtiden. Regionen, med Sundsvall 10 minuter söderut och Härnösand 30 min norrut, har ca 140 000 invånare och ett brett utbud av service och kultur. De goda kommunikationerna inom regionen och mot omvärlden skapar förutsättningar för en väl fungerande arbetsmarknad. Läs mera om Timrå på vår hemsida, www.timra.se. Miljö- och byggkontoret är en kompetent arbetsgrupp med stort engagemang och god gemenskap. Kontoret har 20 medarbetare och ska bl.a. bidra till att kommunens mål beträffande tillväxt, service och livsmiljö uppfylls. Flera centrala arbetsuppgifter, som ansvar för den fysiska planeringen, miljöfrågor och kartor ligger inom kontorets arbetsområde. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär att - självständigt arbete med teknisk granskning och tillsyn i bygglovsärenden - leda samråd, utföra tillsyn på byggen samt besluta om startbesked och slutbesked - ge råd och information till allmänheten - arbeta med handläggning av bostadsanpassningsärenden - arbeta i nära samarbete med kontorets övriga personal Kvalifikationer Vi söker dig som - har ingenjörsutbildning inom byggnadsteknik eller annan likvärdig utbildning - har kunskap om plan- och bygglagstiftning, exempelvis erfarenhet som byggarbetsledare, KA eller som projektör - har servicekänsla, samarbetsförmåga och engagemang - uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska - har B-körkort - kan hantera ett flertal ärenden samtidigt Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Upplysningar Hans-Anders Kempe, verksamhetsansvarig för byggenheten, 060-16 33 16 och Klas Lundgren, förvaltningschef, 060-16 31 91. Facklig företrädare Ingela Eriksson, Vision, 060-16 31 55. Anställning Omfattning 100 % Tillträde enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse Ansökan Varmt välkommen med din ansökan. Skicka personligt brev och CV till miljo@timra.se senast den 22 september 2013. Ange alltid referensnummer i din ansökan. För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till miljo@timra.se ------------------------------------ Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsinspektör jobb, Byggnadsinspektör Timrå, Byggnadsinspektör Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsinspektör

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Timrå kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Timrå
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.

Ämneslärare Sv/En
Ämneslärare Sv/En Ala skola, Timrå kommun Referens 89/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska och engelska. Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9, svenska och engelska. Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Jon Melin tel. 076-805 66 52 Lärarnas riksförbund: Håkan Nygren tel. 070-113 76 33 Anställning Omfattning: 70% ev. 100% Anställningsform: Tillsvidareanställning Tillträde: omgående Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-14 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare Sv/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare Sv/En

Grundlärare/Förskollärare
Grundlärare/Förskollärare Laggarbergs skola Timrå kommun Referens 95/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Arbetsuppgifter Laggarbergs skola är en liten skola med 125 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har nära till skog och bad. Miljön är viktig för oss all på skolan och vi har nyss fått en miljödiplomering och jobbar nu mot att få "grön flagg". Du kommer att arbeta i åk 4 med en elev som skall undervisas utifrån särskolans läroplan och som delvis är rullstolsburen. Klassläraren har huvudansvaret för hela klassen och denna elev kommer båda att delta i klassrummet men också arbeta individuellt i angränsande grupprum. Kvalifikationer Grundlärare/Förskollärare Kontaktperson Telefonnummer: 070-340 17 23 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Susanne Nygren, Tel: 060-16 34 65 Lärarnas riksförbund: Per Mickelsson, Tel: 060-16 32 75 Anställning Omfattning: 100 % oktober och november, därefter 60 % eller 100 % om behov finns. Anställningsform: allmän visstidsanställning höstterminen 2013 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-28 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Grundlärare/Förskollärare jobb, Grundlärare/Förskollärare Timrå, Grundlärare/Förskollärare Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundlärare/Förskollärare

Grundlärare/Förskollärare
Grundlärare/Förskollärare Fagerviks skola Timrå kommun Referens 96/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Arbetsuppgifter Fagerviks skola är en liten skola med 110 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan har nära till skog och bad. Du som skall arbeta hos oss kommer att tillsammans med klasslärare undervisa en elev utifrån särskolans läroplan, ibland i klassrummet tillsammans med övriga elever men också individuellt vid behov. Efter skoldagen kommer du att arbeta på skolans fritidshem till att börja med 2 månader därefter förlängning om det finns behov. Kvalifikationer Grundlärare/Förskollärare Kontaktperson Rektor: Kerstin Nordin, rektor Telefonnummer: 070-340 17 23 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Susanne Nygren, Tel: 060-16 34 65 Lärarnas riksförbund: Per Mickelsson, Tel: 060-16 32 75 Anställning Omfattning: 100 % (sept. och okt.) därefter 60 % eller mer vid behov. Anställningsform: Allmän visstidsanställning höstterminen 2013 Tillträde: snarast Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-28 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Grundlärare/Förskollärare jobb, Grundlärare/Förskollärare Timrå, Grundlärare/Förskollärare Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundlärare/Förskollärare

Socialsekreterare
SOCIALSEKRETERARE Till VUXENENHETEN Inom INDIVID OCH FAMILJEOMSORG Individ- och Familjeomsorgen är indelad i en Vuxenenhet och en Barn- och Familjeenhet. Inom Vuxenenheten finns socialsekreterare som handlägger vuxen- och missbruksärenden samt försörjningsstöd. Vi söker dig som vill vara med att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och nära dina samarbetspartner. Vi anser att vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete i en trivsam arbetsgrupp av medarbetare. SOCIALSEKRETERARE/vuxen/missbruk Ref nr. 95/13 Tjänsten är ett vikariat under tidsperioden 13-10-01 - 14-03-31 Som socialsekreterare kommer du att arbeta med att utreda/verkställa beslut enligt SoL och LVM inom missbruksområdet. Kvalifikationer: Socionomexamen och erfarenhet från kommunal socialtjänst är meriterande, samt god kännedom om gällande lagstiftning. Du ska besitta förmågan att arbeta självständigt samt ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av arbete med målgruppen samt i dokumentationsstödet Pro Capita är meriterande. Vi lägger stor vikt vid bemötande av personer som söker vår hjälp, därför är personlig lämplighet av betydelse. Övrigt: Utdrag ur polisens brottsregister Tillgång till B-körkort krävs. Du erhåller kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Upplysningar: Ytterligare information lämnas av områdeschef Christina Nilsson tel 060-16 33 57 eller 070-191 65 33 Fackliga företrädare: Suzanne Florholmen, Vision, tel 060-16 31 54 Åsa Blomberg, SSR, tel 060-16 33 21 VÄLKOMMEN med din ansökan senast 2013-09-08 till Timrå kommun, socialtjänsten, 861 82 Timrå. Vi tar även emot ansökan via e-post sociala@timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Timrå, Socialsekreterare Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Lärare till Handelsprogrammet
Lärare i handelsprogrammet Timrå Gymnasium Referens 97/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker i första hand en behörig lärare för kurser på handelsprogrammet. Har Du tidigare erfarenhet från gymnasieskolans handelsprogram är det särskilt meriterande. Kunskaper och erfarenhet från näringslivet är också meriterande. Även du som ämnar komplettera Din lärarbehörighet, är välkommen med ansökan. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår förutom undervisning och mentorskap, även kontakter och besök på företag där elever gör sin APL. Kvalifikationer Dessutom vill vi att du - har en dynamisk pedagogisk förmåga - är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen - har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - vill arbeta i team Kontaktperson Kari Tallqvist gymnasiechef/rektor, telefon 073-275 39 83 Johanna Näsholm programrektor, telefon 073-275 48 64 Fackliga företrädare Susanne Nyberg, Lärarförbundet, telefon 060- 16 33 78 Per Mickelsson, Lärarnas Riksförbund, telefon 060-16 32 75 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: tillsvidare. Provanställning tillämpas Tillträde: omgående Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2012-08-28, förkortad ansökningstid Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Handelsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Handelsprogrammet

blingo söker fritidssäljare i Timrå
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Timrå
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Timrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Timrå

Timrås nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Timrå". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Timrå
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Timrås nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timrås nya butiksdemonstratör sökes!

Grundlärare
Grundlärare till Bergeforsens skola, Timrå kommun Referens 98/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Arbetsbeskrivning Vi söker en lärare till åk 6 på Bergeforsens skola. Det är en skola med 220 elever från åk1-6. Du kommer att jobba i ett arbetslag på mellanstadiet där du delar en åk 6:a med en lärare till. Lokalerna är nyrenoverade och vi har It-utrustning såsom smartboard. Vi söker en behörig lärare med en stor förmåga att möta enskilda individer där de befinner sig. Som ledare, organisatör och pedagog förstår du vikten av att göra din undervisning intressant och stimulerande. Kvalifikationer Behörighet: Grundlärare Kontaktpersoner Rektor Bergeforsens skola: Annelie Hamrin mobiltelefon: 070-191 65 42 annelie.hamrin@skola.timra.se Fackliga företrädare Lärarförbundet: Susanne Nygren, telefon: 060 -16 34 65, mobiltelefon: 072-702 01 14 Lärarnas riksförbund: Per Mickelsson telefon: 060 -16 32 75, mobiltelefon: 070-343 25 65 Anställning Anställningsform: 100 % vikariat för föräldraledighet Tillträde: 2013-10-01 till och med 2014-06-19 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-09-09. Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundlärare jobb, Grundlärare Timrå, Grundlärare Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundlärare

Boendestödjare
Boendestödjare till Boendestödet Ref nr 100/13 Målgruppen inom boendestödet utgörs av personer med psykiska funktionsnedsättningar, lindrig utvecklingsstörning eller med neuropsykiatriska funktionshinder. Som boendestödjare arbetar du utifrån ett rehabiliterande synsätt. Du kommer att arbeta situationsanpassat både socialt och praktiskt. Det dagliga arbetet bygger på nära kontakter med individen vilket betyder att man skall ha god människosyn, vara en bra lyssnare och en förebild. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. För att lyckas i rollen behöver du ha stor ansvarskänsla och vara flexibel. Detta i kombination med humor och initiativrikedom ger bästa förutsättningar för att du skall trivas och lyckas med vårt uppdrag. Erfarenhet från liknande arbete. Meriterande är utbildning inom rehabilitering eller behandlingspedagog med dubbel diagnos kompetens. Datorvana krävs då dokumentering sker enligt procapita. Körkort B Arbetstid/varaktighet Tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Upplysningar: Mer information lämnas av områdeschef Helen Hallberg Toivonen telefon 060-16 31 59 eller 070-34 89 898 VÄLKOMMEN med din ansökan senast 130908 till Timrå Kommun, socialtjänsten, 861 82 Timrå. Vi tar även emot ansökan via e-post sociala@timra.se.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare jobb, Boendestödjare Timrå, Boendestödjare Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare

Grundlärare mot yngre år
Grundlärare/Lärare mot yngre år/1-7lärare Söråkers skola Timrå kommun Referens 99/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Lärare mot yngre år alt 1-7 lärare, 100% tillsvidare. Söråkers skola - med eleven in i framtiden! Vill du vara med på Söråkers skolas fortsatta utveckling mot en modern skola med en modern syn på lärande? En skola som ser till barnets hela dag, vilket innebär hög personaltäthet under både skola och fritids. Vi tror på en undervisning med stöd av modern teknik. Därför fortsätter vi vår satsning på pedagogisk utveckling med hjälp av interaktiva klassrum och utökning av läsplattor (lärplattor). Genom att vi samarbeta och samverkar runt elevens hela dag skapar vi goda förutsättningar till en bra undervisning, vi vågar tänka nytt. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i en klass tillsammans med klasslärare under skoltid. Du kommer att ansvara för viss undervisning. Under fritidstid arbetar du på "fritids", med bra förutsättningar för att utveckla en bra pedagogisk verksamhet. Kvalifikationer Lärarexamen. Inriktning svenska alt. matematik. Kontaktperson Rektor: Fredrik Hammarström, 073-274 13 26 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Marlene Olsson, 060-16 33 78 Lärarnas riksförbund: Per Mickelsson 070-343 25 65 Anställning Omfattning: 100 %. Anställningsform: Tillsvidare. Semestertjänst. Tillträde: omgående, enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse. Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-09-06, Intervjuer kan komma att pågå under rekryteringstiden. Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar. Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundlärare mot yngre år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundlärare mot yngre år

Ämneslärare Sv/En
Ala skola, Timrå kommun söker en Ämneslärare Sv/En Referens 101/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska och engelska. Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9, svenska och engelska. Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Jon Melin tel. 076-805 66 52 Lärarnas riksförbund: Håkan Nygren tel. 070-113 76 33 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Tillsvidareanställning Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-09-06 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare Sv/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare Sv/En

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Timrå kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Timrå
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.

Mät- och kartingenjör
Timrå kommun söker en Mät- och kartingenjör till miljö- och byggkontoret, samhällsenheten. Ref nr 102/13 Timrå är en kustkommun med 18 000 invånare och 8 mil av attraktiva strandområden. Kommunen erbjuder både rika naturupplevelser i skog och mark och ett modernt samhälle som med basen i skogsindustrin tar sikte mot framtiden. Regionen, med Sundsvall 10 minuter söderut och Härnösand 30 min norrut, har ca 140 000 invånare och ett brett utbud av service och kultur. De goda kommunikationerna inom regionen och mot omvärlden skapar förutsättningar för en väl fungerande arbetsmarknad. Läs mera om Timrå på vår hemsida, www.timra.se. Miljö- och byggkontoret är en kompetent arbetsgrupp med stort engagemang och god gemenskap. Kontoret har 20 medarbetare och ska bl.a. bidra till att kommunens mål beträffande tillväxt, service och livsmiljö uppfylls. Flera centrala arbetsuppgifter, som ansvar för den fysiska planeringen samt bygg- och miljöfrågor ligger inom kontorets arbetsområde. Dina främsta arbetsuppgifter är att * mäta och kartera med hjälp av totalstation eller GNSS-utrustning * ta fram tomtkartor, nybyggnadskartor och grundkartor. * utveckla och kvalitetssäkra primärkartan. * leverera kartdata till interna och externa kunder. * delta i utvecklingen av kommunens kartverksamhet. * ge råd och information till företag, allmänhet och kommunens övriga förvaltningar. * arbeta i nära samarbete med kontorets övriga personal. Vi söker dig som * har utbildning inom lantmäteri, som mätingenjör eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. * har erfarenhet av mätning med totalstation och GNSS-utrustning * har stor lokalkännedom i Timrå kommun * har kunskap och erfarenhet av arbete i Geosecmas produktfamilj * har B-körkort Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Ytterligare upplysningar lämnas av Håkan Eriksson, verksamhetsansvarig för samhällsenheten, 060-16 34 02 och Klas Lundgren, förvaltningschef, 060-16 31 91. Facklig företrädare är Ingela Eriksson, Vision, 060-16 31 55 och Maria Esping, SACO, 060-16 34 06 Varmt välkommen med din ansökan. Skicka personligt brev och CV till miljo@timra.se senast den 18 september 2013. ------------------------------------ Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Mät- och kartingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mät- och kartingenjör

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Timrå kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Timrå
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Timrå.

Bibliotikarie/systemansvarig
Timrå kommun söker Bibliotekarie/Systemansvarig till kommunens huvudbibliotek vid Kultur och teknikförvaltningen Ange refnr: 105/13 Timrå ligger mitt i Sverige. En kommun med skogar, sjöar, älv och jordbruksbygd. Kommunen har 18 000 invånare och är ett kommunikationscentrum med E4, järnväg, hamn och flygplats. Regionen med Sundsvall 10 minuter söderut och Härnösand 30 minuter norrut, har 140 000 invånare med ett brett utbud av service och kultur. Vi har framgångsrikt satsat på nya medier som film, musik och IT, utan att ge avkall på den traditionella verksamheten. Vi använder Micromarc som lokalt bibliotekssystem. Se vår hemsida: www.timra.se/bibliotek. Tjänsten är placerad inom förvaltningens kulturenhet med huvudbibliotek och filial på Söråkers Folkets Hus och Barn och ungdom ( Fritidsgårdsverksamhet, Scenkonst för barn och ungdomar i förskola och grundskola m.m) Dina arbetsuppgifter Du ska arbeta med systemadministration samt vara kontaktperson gentemot systemleverantörer. Delta i arbetet med utveckling och integrering av systemlösningar och tjänster. Ha huvudansvar för kravrutiner, aviseringar samt övrigt rutinarbete i biblioteksdatasystemet. Du kommer att vara ansvarig för bibliotekets programverksamhet och tillsammans med övrig personal ska du även arbeta med mediahantering och läsfrämjande åtgärder. En stor del av tiden är schemalagd i en kombinerad utlånings- och informationsdisk. Kväll- och lördagstjänstgöring ingår. Kvalifikationer: Du måste ha fullgjord utbildning i Biblioteks- och informationsvetenskap. Du måste kunna initiera och slutföra projekt hos oss. Eftersom vi är ett litet arbetslag är det viktigt att Du är en person med god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde 1 januari 2014 eller efter överenskommelse. Lön efter överenskommelse. Ytterligare upplysningar Lämnas av bibliotekschef Ingrid Månsson Lagergren, telefon 060-16 32 15 Facklig företrädare: Ragna Fredin DIK-förbundet 060-16 32 21 Varmt välkommen med din ansökan. Skicka personligt brev med CV till bo.markusson@timra.se senast den 21 oktober.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotikarie/systemansvarig jobb, Bibliotikarie/systemansvarig Timrå, Bibliotikarie/systemansvarig Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotikarie/systemansvarig

Kultur- och fritidssamordnare
Timrå kommun söker en Kultur- och fritidssamordnare till Kultur- och teknikförvaltningen. Ange Ref nr 104/13 Timrå ligger mitt i Sverige. En kommun med skogar, sjöar, älv och jordbruksbygd. Kommunen har 18 000 invånare och är ett kommunikationscentrum med E4, järnväg, hamn och flygplats. Regionen med Sundsvall 10 minuter söderut och Härnösand 30 minuter norrut, har 140 000 invånare med ett brett utbud av service och kultur. Tjänsten är nyinrättad och är placerad inom förvaltningens kulturenhet tillsammans med Biblioteket (huvudbibliotek och filial) och Barn och ungdom (Fritidsgård, Scenkonst för förskola och grundskola m.m) Dina främsta arbetsuppgifter är att * Planera och genomföra scenkonstföreställningar för barn och ungdomar i förskola och grundskola * Delta i planering av kulturaktiviteter för barn och ungdomar tillsammans med företrädare för skola och grundskola * Planera och genomföra arrangemang för ungdomar i samarbete med kommunens fritidsledare * Planera och genomföra arrangemang i kommunen, till exempel Nationaldagsfirandet * Handlägga bidragsansökningar från kommunens kulturföreningar * Handlägga frågor inom området för kulturmiljö och kulturarv * Ansvara för bibliotekets utställningsverksamhet * Ansvara för kommunens konstsamling samt inköp av konst Du kommer också att ingå i kommunförbundets kultursamordnargrupp och beslutsgruppen för Arrangörslyftet. Du kommer också att arbeta med den kommunala uppföljningen av den regionala kulturplanen. I framtiden tillkommer arbetsuppgifter som innefattar administration och projektverksamhet både inom kultur och fritidssidan. Kvalifikationer Vi söker dig som har akademisk examen som kulturvetare eller har dokumenterad erfarenhet av området. Erfarenhet av projektledning och kunskaper i marknadsföring samt god planeringsförmåga är meriterande. Timrå kommun lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde 1 januari 2014 eller efter överenskommelse. Lön efter överenskommelse Ytterligare upplysningar Lämnas av kulturchef Bo Markusson 060-16 34 10 Facklig företrädare: Ragna Fredin DIK-förbundet 060-16 32 21 Varmt välkommen med din ansökan. Skicka personligt brev och CV till bo.markusson@timra.se senast den 21 oktober 2013.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kultur- och fritidssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kultur- och fritidssamordnare

Assisterande idrottsledare Timrå HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-7 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Våren 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Timrå med omgående start. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.timra@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Timrå
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Timrå HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Timrå HT 13

Vuxenutbildningschef/Rektor
Timrå kommun söker Vuxenutbildningschef/Rektor Vill du arbeta i en verksamhet som är dynamisk och framåtsträvande. Med engagerade och erfarna lärare och personal som tillsammans skapar värde för de studerande och den egna verksamheten. En skola där de studerande trivs och tar ansvar för sin utveckling och utbildning med framtidsfokus. Nu har Du möjligheten att bli en viktig del i denna utbildningsmiljö. Inom vuxenutbildningen i Timrå ryms verksamheterna komvux, sfi och särvux. Vi har ett långtgående samarbete med vuxenutbildningen i Sundsvalls kommun och en i stora delar gemensam ledningsorganisation. Yrkesutbildningar, förutom vårdutbildningar som bedrivs inom komvux Sundsvall, upphandlas av externa anordnare. Verksamheten i Timrå bedrivs på Tallnäs Studiecentrum och studie- och yrkesvägledning finns också i Centrumhuset centralt i Timrå kommun. Ditt uppdrag som rektor är att: Säkerställa att vuxenutbildningen är en välskött, attraktiv, konkurrenskraftig verksamhet med förmåga till värdeskapande så att varje studerande når målen. Bli en av oss genom att ansvara för: * En stabil, positiv och hållbar, i betydelsen långsiktig, resultatutveckling * En idéplattform som stämmer med elevernas, huvudmannens och omvärldens förväntningar * Ändamålsenlig inre struktur där alla samspelar * Rekrytering av medarbetare och säkerställa kompetens över tid * Att resultat- och uppföljningsinformation är tillgänglig för alla nivåer * Arbetsmiljöarbete och personal * Självständig representation med fokus på externa kontakter * Fortsatt bra samverkan med Sundsvalls kommun och andra aktörer Du bör ha: * Förtrogenhet med skollag, läroplan, arbetsmiljölag, andra lagar samt kommunala styrdokument * Erfarenhet av att ta fullt budgetansvar * Dokumenterad ledningsförmåga, teamförmåga, kunskap om gruppdynamik och kunna leda förändringar * Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift * Förmåga att vara systematisk, noggrann och utåtriktad * Universitets/högskoleutbildning som ger pedagogisk insikt * Erfarenhet som ger pedagogisk insikt * Körkort och tillgång till egen bil * Stor IT vana Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och synnerligen din samarbetsförmåga. Sedan ett år tillbaka pågår ett spännande, utmanande och genomgripande utvecklingsarbete inom barn- och utbildningsförvaltningens alla verksamheter. Detta arbete bygger på ett systemteoretiskt synsätt och att beslut tas långt ut i organisationen. Sista ansökningsdag 21 oktober 2013. Tjänsten är en tillsvidareanställning med chefsavtal Information Ann-Christin Isaksson tel. 060-16 31 47, mobil: 070-570 20 63 Birgit Edén mobil: 070 - 675 77 26 Sveriges skolledarförbund Kerstin Nordin tel. mobil: 070-340 17 23 Lärarnas Riksförbund Per Mickelsson tel. ________________________________________________ Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vuxenutbildningschef/Rektor jobb, Vuxenutbildningschef/Rektor Timrå, Vuxenutbildningschef/Rektor Timrå Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vuxenutbildningschef/Rektor

Ämneslärare ma/no
Ämneslärare Ma/No till Ala skola, Timrå kommun Referens 106/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som är utbildad lärare i Ma/NO. Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9, Ma/NO. Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Jon Melin tel. 076-805 66 52 Lärarnas riksförbund: Håkan Nygren tel. 070-113 76 33 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Tillsvidare anställning Tillträde: Snarast möjligt/enligt överenskommelse Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-10-20. Intervjuer kommer att pågå kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare ma/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare ma/no


Sök lediga jobb Timrå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se