Timvikarie i hemtjänsten jobb - lediga jobb

Timvikarie i hemtjänsten jobb Timvikarie i hemtjänsten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Timvikarie i hemtjänsten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Timvikarie i hemtjänsten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Timvikarie i hemtjänsten- Sigtuna

  2. Timvikarie i hemtjänsten- Sigtuna

  3. Timvikarie i Hemtjänsten Lerum Söder- Lerum


Mer beskrivning

Timvikarie i hemtjänsten
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som timvikarie i hemtjänsten i Sigtuna kommun. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning, Körkort Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie i hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie i hemtjänsten

Timvikarie i hemtjänsten
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens närmare 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånarna först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som timvikarie i hemtjänsten i Sigtuna kommun. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning, Körkort Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Sigtuna kommun, Vikarieförmedlingen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie i hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie i hemtjänsten

Timvikarie i Hemtjänsten Lerum Söder
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se ARBETSUPPGIFTER Arbetet i hemtjänsten innebär att utföra sedvanliga omvårdnad- och servicesinsatser utifrån den individuella genomförandeplanen hos boende i det egna hemmet. Du kommer också utföra delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser hos brukarna i deras hem. KVALIFIKATIONER Egenskaper som ett rehabiliterande synsätt, lyhördhet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Förmåga att möta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet B-körkort är ett krav ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Lerums kommun, Hemtjänst Lerum Söder
Ort: Lerum
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie i Hemtjänsten Lerum Söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie i Hemtjänsten Lerum Söder


Sök lediga jobb Timvikarie i hemtjänsten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se