Timvikarier till Olivlunden Söderköping jobb - lediga jobb

Timvikarier till Olivlunden Söderköping jobb Timvikarier till Olivlunden Söderköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Timvikarier till Olivlunden Söderköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Timvikarier till Olivlunden Söderköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Timvikarier till Olivlunden Söderköping- Söderköping

  2. Timvikarier till Olivlunden Söderköping- Söderköping


Mer beskrivning

Timvikarier till Olivlunden Söderköping
Olivia Omsorg erbjuder omsorg i olika boendeformer inom LSS och HVB. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet i en utvecklande miljö där den enskilde är i fokus. Det uppfylls genom personalens inställning till sitt uppdrag, deras kunskap, bemötande och pedagogiska förmåga men framförallt förmågan att ge omsorg med känsla. . Olivia Omsorg, Olivlunden Söderköping söker timvikarier. Olivlunden i Söderköping är bedriver idag två boenden för ensamkommande ungdomar mellan 16- 18 år. Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarier på våra boenden Östra Rydsvägen och Munkbrogatan. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och vill vara en del i och medverka till en framgångsrik verksamhet hos oss utifrån Olivias värdeord: kunskap, känsla och utveckling.   Arbetet innebär  att förbereda ungdomarna för Migrationsverkets kommande beslut samt att, efter eventuellt beslut om PUT (permanent uppehållstillstånd), på bästa sätt integrera ungdomen i det svenska samhället. Vi erbjuder ungdomarna en trygg och väl fungerande miljö med ett bemötande som präglas av respekt och värme. Varje ungdom ska stödjas i sin individuella utveckling för att främja en god livskvalitet. Du kommer att vara delaktig i att organisera ungdomarnas vardag avseende boende, skola fritid och sjukvård. Vi samarbetar med socialtjänsten, kommunen och flera lokala aktörer för att skapa bra förutsättningar för ungdomarnas integrering i samhället. Vi erbjuder dig: * ett spännande och stimulerande arbete * spännande möten med ungdomar från andra kulturer * möjlighet att påverka och utveckla   Arbetsbeskrivning I arbetet ingår att vara en professionellt vuxen för ungdomarna i vardagen, att medverka i social planering och att stötta ungdomarna med läxor, kamratrelationer, fritidsaktiviteter och andra delar i deras integrationsarbete. Vi arbetar med kontakmannaskap det innebär att man som personal har ett särskilt ansvar för några ungdom med fokus på externa kontakter, samtal och planering för integrationsarbetet. Vardagliga sysslor, såsom matlagning, städning och läxläsning är en annan viktig del i arbetet. Mycket handlar om att stötta ungdomarna i deras integrationsprocess och att hjälpa dem att förstå och bli en del av det svenska samhället. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och förutsätter god förmåga till att samarbeta och arbeta kreativt. Vi söker dig som: * vill ha ett extra jobb under tiden du studerar/ arbetar * som vill arbeta med människor * meriterande att ha jobbat med människor tidigare gärna i liknande verksamhet * som kan ställa upp med kort varsel * som kan ta egna beslut * som kan ta ansvar och är kreativ * är en trygg vuxen   Mycket goda kunskaper i svenska krävs då skriftlig och muntlig kommunikation är en väsentlig del i arbetet. Arbetet innefattar kvällar, sovande jour och helgarbete. Tim lön enligt gällande kollektivavtal Skriv ett brev om vem du är och bifoga cv.
Företag: Olivia Omsorg AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Olivlunden Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Olivlunden Söderköping

Timvikarier till Olivlunden Söderköping
Olivia Omsorg erbjuder omsorg i olika boendeformer inom LSS och HVB. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet i en utvecklande miljö där den enskilde är i fokus. Det uppfylls genom personalens inställning till sitt uppdrag, deras kunskap, bemötande och pedagogiska förmåga men framförallt förmågan att ge omsorg med känsla. Olivia Omsorg, Olivlunden Söderköping söker timvikarier. Olivlunden i Söderköping är bedriver idag två boenden för ensamkommande ungdomar mellan 16- 18 år. Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarier på våra boenden Östra Rydsvägen och Munkbrogatan. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och vill vara en del i och medverka till en framgångsrik verksamhet hos oss utifrån Olivias värdeord: kunskap, känsla och utveckling.   Arbetet innebär  att förbereda ungdomarna för Migrationsverkets kommande beslut samt att, efter eventuellt beslut om PUT (permanent uppehållstillstånd), på bästa sätt integrera ungdomen i det svenska samhället. Vi erbjuder ungdomarna en trygg och väl fungerande miljö med ett bemötande som präglas av respekt och värme. Varje ungdom ska stödjas i sin individuella utveckling för att främja en god livskvalitet. Du kommer att vara delaktig i att organisera ungdomarnas vardag avseende boende, skola fritid och sjukvård. Vi samarbetar med socialtjänsten, kommunen och flera lokala aktörer för att skapa bra förutsättningar för ungdomarnas integrering i samhället. Vi erbjuder dig: * ett spännande och stimulerande arbete * spännande möten med ungdomar från andra kulturer * möjlighet att påverka och utveckla   ArbetsbeskrivningI arbetet ingår att vara en professionellt vuxen för ungdomarna i vardagen, att medverka i social planering och att stötta ungdomarna med läxor, kamratrelationer, fritidsaktiviteter och andra delar i deras integrationsarbete. Vi arbetar med kontakmannaskap det innebär att man som personal har ett särskilt ansvar för några ungdom med fokus på externa kontakter, samtal och planering för integrationsarbetet. Vardagliga sysslor, såsom matlagning, städning och läxläsning är en annan viktig del i arbetet. Mycket handlar om att stötta ungdomarna i deras integrationsprocess och att hjälpa dem att förstå och bli en del av det svenska samhället. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och förutsätter god förmåga till att samarbeta och arbeta kreativt. Vi söker dig som: * vill ha ett extra jobb under tiden du studerar/ arbetar * som vill arbeta med människor * meriterande att ha jobbat med människor tidigare gärna i liknande verksamhet * som kan ställa upp med kort varsel * som kan ta egna beslut * som kan ta ansvar och är kreativ * är en trygg vuxen   Mycket goda kunskaper i svenska krävs då skriftlig och muntlig kommunikation är en väsentlig del i arbetet. Arbetet innefattar kvällar, sovande jour och helgarbete. Tim lön enligt gällande kollektivavtal Skriv ett brev om vem du är och bifoga cv.
Företag: Olivia Omsorg AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Olivlunden Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Olivlunden Söderköping


Sök lediga jobb Timvikarier till Olivlunden Söderköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se