Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb - lediga jobb

Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun- Sandviken

  2. Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun- Sandviken


Mer beskrivning

Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på grundskolorna i Sandvikens kommun. Arbetet som vikarie innebär att du undervisar elever i olika ämnen från förskoleklass till årskurs 9. I grundskolans lägre åldrar omfattas även arbete på fritidshem. För att arbeta i grundskolans högre åldrar krävs en djupare ämneskunskap. Du ska leda och i vissa fall planera lektioner och vara engagerad i elevernas lärande. Arbetet kan även innebära utomhusvistelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand är (en) behörig/legitimerad lärare. Om du inte har (en) lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla ämnen samt ha behörighet att söka till lärarprogrammet på högskolan. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. För att undervisa i grundskolans högre åldrar önskar vi att du har läst c-kurser i kärnämnen. Du ska kunna arbeta självständigt i klass och kunna ta egna initiativ. Du ska ha hög samarbetsförmåga och flexibilitet Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Sandvikens kommun. Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden. För att kunna arbeta inom grundskolan krävs ett giltigt utdrag ut belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se Detta tas med vid en eventuell intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av att leda barn/ungdomar i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och ungdomar och har ett intresse för elevers utveckling. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun

Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på grundskolorna i Sandvikens kommun. Arbetet som vikarie innebär att du undervisar elever i olika ämnen från förskoleklass till årskurs 9. I grundskolans lägre åldrar omfattas även arbete på fritidshem. För att arbeta i grundskolans högre åldrar krävs en djupare ämneskunskap. Du ska leda och i vissa fall planera lektioner och vara engagerad i elevernas lärande. Arbetet kan även innebära utomhusvistelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand är en behörig/legitimerad lärare. Om du inte har en lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla kärnämnen samt ha behörighet att söka till lärarprogrammet på högskolan. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. För att undervisa i grundskolans högre åldrar önskar vi att du har läst c-kurser i kärnämnen. Du ska kunna arbeta självständigt i klass och kunna ta egna initiativ. Du ska ha hög samarbetsförmåga och flexibilitet Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Sandvikens kommun. Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden. För att kunna arbeta inom grundskolan krävs ett giltigt utdrag ut belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se Detta tas med vid en eventuell intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av att leda barn/ungdomar i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och ungdomar och har ett intresse för elevers utveckling. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun


Sök lediga jobb Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se