Lediga jobb Tingsryd - Söka jobb i Tingsryd

Lediga jobb Tingsryd Sök lediga jobb Tingsryd


Hittade inga lediga jobb på sökning: Tingsryd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Specialpedagog- Tingsryd

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.- Tingsryd

 3. Lärare Ma/No åk 6-9- Tingsryd

 4. Lärarare (Speciallärare, specialpedagog, SvA-lärare, lärare tidigare åren))- Tingsryd

 5. Speciallärare- Tingsryd

 6. Komminister, 2 tjänster- Tingsryd

 7. Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd- Växjö

 8. Lärare i förskola/Förskollärare- Tingsryd

 9. Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet- Tingsryd

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.- Tingsryd

 11. Specialpedagog- Tingsryd

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.- Tingsryd

 13. Pooltjänst till förskolorna i Tingsryds kommun- Tingsryd

 14. Fritidspedagog- Tingsryd

 15. Förskollärare- Tingsryd

 16. Förskollärare / Barnskötare- Tingsryd

 17. Förskollärare/barnskötare- Tingsryd

 18. Distriktssköterska/sjuksköterska, kväll/natt- Tingsryd

 19. BUTIKSCHEF- Upplands-Bro

 20. Fordonsmekaniker / Bilmekaniker- Tingsryd

 21. Extrajobb som receptionist i Tingsryd- Tingsryd

 22. Teckentolk- Tingsryd

 23. Slöjdlärare (trä och metall samt textil)- Tingsryd

 24. Lärare i internationell klass- Tingsryd

 25. Butikschef, Börjes Tingsryd- Upplands-Bro

 26. Skolsköterska- Tingsryd

 27. Studentmedarbetare inom området personal och arbetsliv- Tingsryd

 28. Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet- Tingsryd

 29. Personlig assistent sökes till ung tjej i Tingsryd- Växjö

 30. Studentmedarbetare inom området statsvetenskap- Tingsryd

 31. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.- Tingsryd

 32. Undersköterskor- Tingsryd

 33. Undersköterska/behandlingsassistent- Tingsryd

 34. Vårdare- Tingsryd

 35. Vårdare- Tingsryd

 36. Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd- Växjö

 37. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.- Tingsryd

 38. Studie- och yrkesvägledare- Tingsryd

 39. Vikarier, Dackeskolan, Tingsryd- Tingsryd

 40. Lärare för de yngre åren- Tingsryd


Mer beskrivning

Specialpedagog
ARBETSUPPGIFTER Placering: Centrala elevhälsan, Tingsryd. Som specialpedagog inom grundskolan har du ett varierande och stimulerande uppdrag. Du ingår dels i skolan/skolornas lokala elevhälsa men du är också en del av den centrala elevhälsan i Tingsryds kommun. Ditt arbete består bland annat av kartläggning, bollplank/handledning samt utvecklingsarbete men också förebyggande elevhälsoarbete i samarbete med skolkurator och skolsköterska. KVALIFIKATIONER Specialpedagog eller annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete som specialpedagog i grundskolan är meriterande.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Tingsryd, Specialpedagog Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tingsryds kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.

Lärare Ma/No åk 6-9
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi är inne i ett spännande skede där vi kommer att sätta fokus på ämneskollegiet och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra. Din arbetsplats blir Dackeskolan i Tingsryd. KVALIFIKATIONER Vi söker lärare med behörighet i; Matematik och NO Vi söker, i första hand, dig som har högskoleexamen som grundskollärare åk 4-9 alternativt lärare inriktning senare åldrar. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt. Du tar ansvar för hela uppdraget och har samarbetsförmåga, kompromissvilja och tydlighet. Med andra ord, du är en god ledare.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No åk 6-9

Lärarare (Speciallärare, specialpedagog, SvA-lärare, lärare tidigare åren))
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi är inne i ett spännande skede där vi kommer att sätta fokus på ämneskollegiet och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra. Din arbetsplats blir Dackeskolan i Tingsryd. KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare som i första hand kommer att arbeta riktat mot ett fåtal elever. Du kommer att arbeta tillsammans med befintliga klasslärare i åk 4. Tjänsten går att kombinera med 20% undervisning i SvA på lågstadiet. Du kommer att ingå i ett resursteam vars huvuduppgift är att öka måluppfyllelsen i Tingsryds kommun. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt. Du tar ansvar för hela uppdraget och har samarbetsförmåga, kompromissvilja och tydlighet. Med andra ord, du är en god ledare.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarare (Speciallärare, specialpedagog, SvA-lärare, lärare tidigare åren)) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarare (Speciallärare, specialpedagog, SvA-lärare, lärare tidigare åren))

Speciallärare
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi är inne i ett spännande skede där vi kommer att sätta fokus på ämneskollegiet och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra. Din arbetsplats blir Dackeskolan i Tingsryd. KVALIFIKATIONER Vi söker, i första hand, en speciallärare som kommer att ingå i ett resursteam vars huvuduppgift är att öka måluppfyllelsen i Tingsryds kommun. Uppdraget det närmaste året är främst riktat mot mellanstadiet men kan/kommer att förändras över tid. Du är en lagspelare men ser samtidigt den enskilda elevens behov och prioriterar tillsammans med övriga i resursteamet. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt. Du tar ansvar för hela uppdraget och har samarbetsförmåga, kompromissvilja och tydlighet. Med andra ord, du är en god ledare.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Tingsryd, Speciallärare Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Komminister, 2 tjänster
Tingsryds pastorat som består av sju vackra församlingar och ligger i södra Småland på gränsen till Blekinge söker nu TVÅ FÖRSAMLINGSPRÄSTER Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100% eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse med tillträde under hösten 2013. Ena tjänsten innebär tjänstgöring i arbetslag väst med placering i Urshult. Den andra tjänsten innebär verksamhetsledaransvar i arbetslag öst med tyngdpunkten i Södra Sandsjö och Älmeboda församlingar. Vi söker Er som vill möta människor i alla åldrar. Det finns många roliga uppgifter som väntar med gudstjänstgrupper, diakoni, församlingsblad, konfirmander, familjearbete, m.m. Vi kan hjälpa till med boende. Upplysningar: kh Anders Blomquist 0477-77 90 10 eller anders.p.blomquist@svenskakyrkan.se eller Erland Johansson, vik kh under sommaren, 0477-77 90 04. Facklig företrädare: Johanna Broselid 0477-77 90 14. Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2013 till tingsryd.pastorat@svenskakyrkan.se.
Företag: Tingsryds Kyrkliga Samfällighet
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Komminister, 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Komminister, 2 tjänster

Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en arbetsterapeut totalt 100 % till primärvårdsrehab fördelat 50 % tillsvidare placering i Tingsryd med omnejd samt vikariat 50 % vc Strandbjörket ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut inom primärvårdsrehab finns du med i rehabiliteringsteam på vårdcentralerna. Du jobbar aktivt med bland annat rehabplaner, aktivitetsbalans, praktisk ergonomi, aktivitets- och funktionsutredning samt arbete med personer som är eller riskerar sjukskrivning samt vid behov göra arbetsplatsbesök/hembesök och hålla i olika typer av gruppverksamhet som exempelvis vid smärta och artros. Arbetet innebär även att du kommer att fungera som sjukskrivningskoordinator. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård och sjukskrivningsprocessen. Det är en fördel om du har arbetat med smärtproblematik och handartros. Arbetet kräver att du är initiativrik och flexibel och kan arbeta i team, samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi fäster därför stor vikt vid din personliga lämplighet där vi ser god samarbetsförmåga som en mycket viktig del. Arbetet innebär en del resor i länet och därför är körkort ett krav.
Företag: Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd

Lärare i förskola/Förskollärare
Väckelsång är beläget i den norra delen av Tingsryds Kommun med bekvämt pendlingsavstånd till bl a Växjö. På Väckelsångskolan har vi verksamhet för åldrarna 1-12 år. Vi är en väl sammanhållen enhet, vilket gör att vi kan arbeta med den "röda tråden". Vår personal är välutbildad och sammansatt av personer med olika ålder och erfarenhet, vilket vi ser som ett stort plus. Inom förskolan vill vi att barnen skall utvecklas i en trygg miljö med både värme och pedagogisk utveckling. Tjänsten är ett vikariat för förskollärare med föräldraledighet, och huvudsakligen arbete med barn i åldern 1-2 år. Välkommen att arbeta i vårat gäng! ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i Förskolan KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Företag: Tingsryds kommun, Barn - och Utbildningsförvaltningen
Ort: Tingsryd
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tingsryd kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tingsryds kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.

Specialpedagog
ARBETSUPPGIFTER Placering: Centrala elevhälsan, Tingsryd. Som specialpedagog inom grundskolan har du ett varierande och stimulerande uppdrag. Du ingår dels i skolan/skolornas lokala elevhälsa men du är också en del av den centrala elevhälsan i Tingsryds kommun. Ditt arbete består bland annat av kartläggning, bollplank/handledning samt utvecklingsarbete men också förebyggande elevhälsoarbete i samarbete med skolkurator och skolsköterska. KVALIFIKATIONER Specialpedagog eller annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete som specialpedagog i grundskolan är meriterande.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Tingsryd, Specialpedagog Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tingsryds kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.

Pooltjänst till förskolorna i Tingsryds kommun
ARBETSUPPGIFTER Placering: Förskolorna i Tingsryds tätort. KVALIFIKATIONER Förskollärare/barnskötarutbildnig. Vi ser gärna att du har förskollärarutbildning.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Pooltjänst till förskolorna i Tingsryds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pooltjänst till förskolorna i Tingsryds kommun

Fritidspedagog
ARBETSUPPGIFTER Placering: Diamantens fridtidshem, Linnerydskolan. Arbete med barn i fritidshem och i samverkan med skolan. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/barnskötarutbildning.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Tingsryd, Fritidspedagog Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Förskollärare
ARBETSUPPGIFTER Placering: Bullerbyns förskola, Rävemåla. KVALIFIKATIONER Förskollärareutbildning.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Tingsryd, Förskollärare Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare / Barnskötare
ARBETSUPPGIFTER Placering: Bulleryns förskola, Rävemåla. KVALIFIKATIONER Förskollärar-/barnskötarutbildning.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare / Barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare / Barnskötare

Förskollärare/barnskötare
ARBETSUPPGIFTER Placering: Bullerbyns förskola, Rävemåla. KVALIFIKATIONER Förskollärar-/barnskötarutbidlning.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare jobb, Förskollärare/barnskötare Tingsryd, Förskollärare/barnskötare Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare

Distriktssköterska/sjuksköterska, kväll/natt
ARBETSUPPGIFTER Placering: Hemsjukvården, Tingsryd På kvällstid/ natt ansvarar du tillsammans med en kollega för hela kommunens hemsjukvård. Du samverkar med omvårdnadspersonal på särskilda boenden och i hemtjänst/ nattpatrull. Du kommer att få en god introduktion tillsammans med erfarna kolleger och kommer till ett stabilt och kompetent arbetslag som arbetar flexibelt. Gå gärna in på www.tingsryd.se för att få veta mer om vår kommun. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska. Som person är Du positiv, engagerad och har en vilja att aktivt vara med och utveckla verksamheten. Du har också en god samarbetsförmåga och är flexibel. Arbetet är självständigt och det är viktigt att du är trygg och säker i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är ett krav att du kan kommunicera flytande i tal och skrift. Datorvana och körkort erfordras.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska, kväll/natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska, kväll/natt

BUTIKSCHEF
Vi söker butikschef till vår Hästsportsbutik i Upplands Bro. I tjänsten ingår försäljning, kassahantering, personal och schemaläggning, budgetuppföljning och varubeställningar mm. Du som söker ska ha goda kunskaper inom hästsporten och dess utrustning samt grundkunskaper inom foder. Vi värdesätter även om du har kunskaper om hund och katt. Att du har ett trevligt och säljande sätt likväl har lätt för att samarbeta är en självklarhet. Truckkort är meriterande.
Företag: Börjes Tingsryd Aktiebolag
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga BUTIKSCHEF jobb, BUTIKSCHEF Upplands-Bro, BUTIKSCHEF Börjes Tingsryd Aktiebolag
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BUTIKSCHEF

Fordonsmekaniker / Bilmekaniker
AB Tingsryds Autoverkstad är återförsäljare för Chevrolet och Opel samt service på Saab och har funnits i Tingsryd i 77 år. Vi säljer ca 800 bilar per år och har 38 medarbetare. Vi finns även representerade i Karlshamn sedan 1992. I vår välutrustade Verkstad arbetar sju mekaniker som genomgår vidareutbildning i samarbete med våra leverantörer. Företaget söker nu för omgående anställning 2 FORDONSMEKANIKER. Utbildning / Erfarenhet För tjänsten krävs fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet, Vi värdesätter god samarbetsförmåga, datorvana, servicekänsla och noggrannhet
Företag: AB Tingsryd Autoverkstad
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsmekaniker / Bilmekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsmekaniker / Bilmekaniker

Extrajobb som receptionist i Tingsryd
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker studenter som är intresserade av att arbeta extra i reception hos en av våra kunder i Tingsryd. Arbetstiden är förlagd till dagtid mån-fre och du kommer att få arbeta på timmar vid behov. Vem är du? Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Meriterande är om du har arbetat i reception och växel tidigare. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav samt att du har grundläggande datorkunskaper. Som person är du lättlärd, lyhörd, flexibel och serviceinriktad. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst genom att registrera ditt CV på vår hemsida www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på ”ansök” länken. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Charlotte Gustafsson via telefon 0470-74 55 90 eller via mail till chgust@manpower.se. Tillsättningen sker löpande så sök tjänsten så snart du kan. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som receptionist i Tingsryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som receptionist i Tingsryd

Teckentolk
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi är inne i ett spännande skede där vi kommer att sätta fokus på ämneskollegiet och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra. Tjänsten innebär arbete med elev i årskurs sju som är i behov av teckentolkning och av stöd i att utveckla sitt eget teckenspråk. Du arbetar i arbetslag och tillsammans med lärarna stödjer du eleven i dess utveckling och kunskapsinhämtning. Du har också ett ansvar för att de hjälpmedel som finns används på adekvat sätt. Din arbetsplats blir Dackeskolan i Tingsryd. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper i teckenspråk. Erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Teckentolk jobb, Teckentolk Tingsryd, Teckentolk Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teckentolk

Slöjdlärare (trä och metall samt textil)
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi är inne i ett spännande skede där vi kommer att sätta fokus på ämneskollegiet och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra. Arbetsbeskrivning Vi vill stärka upp vår slöjdorganisation med ytterligare två slöjdlärare. Dels med inriktning mot trä och metall och dels med inriktning mot textil. Tjänsterna kan utformas till heltidstjänster om behörighet finns i fler ämnen än slöjd. Din arbetsplats blir Dackeskolan i Tingsryd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare. Vi sätter stor vikt vid lämplighet.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare (trä och metall samt textil) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare (trä och metall samt textil)

Lärare i internationell klass
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi är inne i ett spännande skede där vi kommer att sätta fokus på ämneskollegiet och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra. Arbetsbeskrivning Vi stärker upp vår Internationella klass på Dackeskolan med ytterligare en person. Du ingår i ett team som främst arbetar med nyanlända elever i åk 4-9. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare. Vi sätter stor vikt vid lämplighet.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i internationell klass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i internationell klass

Butikschef, Börjes Tingsryd
Vår nuvarande Butikschef har bestämt sig för att gå vidare i karriären. Vi söker därför hennes ersättare till vår hästsportsbutik i Bro utanför Stockholm. Vi söker dig som brinner för försäljning och sätter kunden i centrum samtidigt som du är en god ledare för övrig personal. Du tycker det är roligt att lära ut och inspirera dina medarbetare. Som person är du noggrann/strukturerad och har ett stort engagemang för att sälja. Du ansvarar för inköp samt planering och genomförande av lokala säljaktiviteter. Du planerar arbetet i butiken, fyller på varor, priskontrollerar och sköter beställning av varor från centrallagret i Tingsryd. Du schemalägger och planerar den löpande bemanningen för 6 medarbetare. Arbetet innefattar även en del budgetarbete och ekonomisk redovisning . Vi vill att du ska ha intresse/kunskap om hästar och tillhörande hästutrustning. Kan du Hund och katt är det en merit. Du ska ha butiksvana och arbetat i butik i några år. Vi vill även att du har erfarenhet av att ha varit i ledande befattning. Truckkort fodras, har du inte det står vi för den utbildningen. Du har bra datorkunskaper och kan Officepaketet. Har du butikschefsutbildning så ser vi det som en merit. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du har egen möjlighet att utveckla butiken. Tycker du om att träna så erbjuder vi dig friskvårdsbidrag. Vill du ha en kul och spännande utmaning då är detta jobbet för dig. Öppettider Vardagar 10.00-19.00 Lördag 10-17.00 Söndag 12.00-17.00 Introduktion Vid anställningens början får du introduktion på huvudkontoret i Tingsryd. Vi vill ha din ansökan senast den 9 september. FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan. Jobbet.se är ett rekryteringsföretag. Som medlem på Jobbet.se får du bland annat sms om jobb som passar dig. Här hittar du lediga jobb och attraktiva arbetsgivare.
Företag: Jobbet.se (LS Jobbet AB)
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef, Börjes Tingsryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef, Börjes Tingsryd

Skolsköterska
ARBETSUPPGIFTER Placering: Centrala Elevhälsan - Trojaskolan, Ryd och Urshultsskolan. Som skolsköterska inom grundskolan har du ett varierande och stimulerande uppdrag. Du ingår dels i skolornas lokala elevhälsa men du är också en del av den centrala elevhälsan i Tingsryds kommun. Ditt arbete består i att bedriva skolhälsovårdsarbete enligt socialstyrelsens riktlinjer, lagar och förordningar, samt övriga styrdokument för skolverksamheten. I arbetet ingår bland annat hälsosamtal, hälsoundersökningar, vaccinationer samt viss öppen mottagning, men även förebyggande elevhälsoarbete i samarbete med skolkurator och specialpedagog. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med adekvat vidareutbildning.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Tingsryd, Skolsköterska Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Studentmedarbetare inom området personal och arbetsliv
ARBETSUPPGIFTER Nu har du som studerar programmet för personal och arbetsliv chansen att redan under studietiden få studierelevant arbetslivserfarenhet och att skapa ett ovärderligt kontaktnät inför framtiden! Personalavdelningen i Tingsryd kommun söker en Studentmedarbetare inom området personal och arbetsliv Välkommen till Tingsryd, en kommun i södra Småland med drygt 12 000 invånare. Vi är en serviceinriktad och nytänkande kommun med ett varierat och framgångsrikt näringsliv. Vi har endast 43 km till städerna Växjö, Ronneby och Karlshamn. Här trängs färgsprakande fruktodlingar och ängsmarker med stilla småländska skogar och du har aldrig långt till vattnet – flera hundra sjöar erbjuder både spännande fiske, avkopplande kanotturer och svalkande dopp. Tingsryds kommun har idag ca 1200 medarbetare, vill du bli en av oss? Personalavdelningen ligger under kommunledningsförvaltningen och arbetar med strategiska, operativa och kommunövergripande personalfrågor. Du kommer huvudsakligen att, med stöd av en handledare, arbeta med följande uppdrag: • Revidering av policydokument. • Framtagande av personalpolitiskt program. Vi behöver din hjälp i detta arbete, t.ex. att ta fram andra goda exempel, skriva textförslag och vara ett bollplank när vi ska aktualisera våra dokument. Tjänsten som studentmedarbetare på personalavdelningen ligger inom ramen för projektet Studentmedarbetare Kronoberg, därför måste du som söker studera på högskolenivå på ett utbildningsprogram som är av relevans för detta uppdrag. Som studentmedarbetare ges du möjlighet att arbeta extra med kvalificerade arbetsuppgifter som är kopplade till studierna och får därigenom en möjlighet att bygga ett värdefullt kontaktnät och tillfälle att testa dina teoretiska kunskaper hos en arbetsgivare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har läst minst 60 hp vid programmet för personal och arbetsliv eller liknande och som fortfarande studerar inom området under höstterminen 2013. För att trivas hos oss bör du vara ansvarstagande och ha en förmåga att ta egna initiativ.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Studentmedarbetare inom området personal och arbetsliv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentmedarbetare inom området personal och arbetsliv

Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tingsryd kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tingsryd med/utan erfarenhet

Personlig assistent sökes till ung tjej i Tingsryd
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Personlig assistent sökes till en tjej i 25-årsåldern med ryggmärgsbråck. Kunden bor i Tingsryd. I arbetet ingår huvudsakligen personlig omvårdnad, finnas behjälplig med vardagliga hushållsysslor och hjälp vid olika aktiviteter.   Du som söker är en glad och framåt kvinna runt 30-40 år. Vi söker dig som är påhittig, initiativrik och ansvarsfull. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Kunden tycker om djur, främst hästar och hundar, så du ska inte vara allergisk. Meriterande är om du delar samma intressen. Kunden rider och har egen hund.   Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv i ansökan. Bifoga gärna separat personligt brev och CV.   Tjänsten kommer främst vara timanställning vid behov med möjlighet till schemalagda tider. Arbetstiden är dag och kvällstid, oftast längre arbetspass. Tillträde omgående.   Körkort är ett krav. Kollektivavtal finns. Individuell lönesättning.   Rekrytering sker löpande.
Företag: Frösunda
Ort: Växjö
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till ung tjej i Tingsryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till ung tjej i Tingsryd

Studentmedarbetare inom området statsvetenskap
Välkommen till Tingsryd, en kommun i södra Småland med drygt 12 000 invånare. Vi är en serviceinriktad och nytänkande kommun med ett varierat och framgångsrikt näringsliv. Vi har endast 43 km till städerna Växjö, Ronneby och Karlshamn. Här trängs färgsprakande fruktodlingar och ängsmarker med stilla småländska skogar och du har aldrig långt till vattnet – flera hundra sjöar erbjuder både spännande fiske, avkopplande kanotturer och svalkande dopp. Tingsryds kommun har idag ca 1200 medarbetare, vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Kommunledningsförvaltningen i Tingsryd kommun söker en Studentmedarbetare inom området statsvetenskap eller liknande. Nu har du som studerar programmet för statsvetenskap eller liknande chansen att redan under studietiden få studierelevant arbetslivserfarenhet och att skapa ett ovärderligt kontaktnät inför framtiden! Kommunledningsförvaltningen arbetar med strategiska, operativa och kommunövergripande frågor. Tingsryds kommun har nu påbörjat arbete med att ta fram en ny översiktsplan som skall ligga till grund för kommunens kommande strategier. Du kommer huvudsakligen att med stöd av en handledare, arbeta med följande uppdrag: •Planera arbetet med Översiktsplanen •Sammanställa översiktsplanen Tjänsten som studentmedarbetare på kommunledningsförvaltningen ligger inom ramen för projektet Studentmedarbetare Kronoberg, därför måste du som söker studera på högskolenivå på ett utbildningsprogram som är av relevans för detta uppdrag. Som studentmedarbetare ges du möjlighet att arbeta extra med kvalificerade arbetsuppgifter som är kopplade till studierna och får därigenom en möjlighet att bygga ett värdefullt kontaktnät och tillfälle att testa dina teoretiska kunskaper hos en arbetsgivare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har läst minst 60 hp vid programmet för statsvetenskap eller liknande och som fortfarande studerar inom området under höstterminen 2013. För att trivas hos oss bör du vara drivande och ansvarstagande, och ha en förmåga att ta egna initiativ. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera både i tal och i skrift.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Studentmedarbetare inom området statsvetenskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentmedarbetare inom området statsvetenskap

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tingsryds kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.

Undersköterskor
ARBETSUPPGIFTER Placering: Lindegården, Linneryd. Vi har flera i personalen som går i pension samtidigt som vi utvecklar verksamheten. Nu söker vi undersköterskor för tillsvidareanställnig. Omvårdnad och service till äldre i vårdboende för äldre samt hemtjänst. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Tillgång till körkort.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor jobb, Undersköterskor Tingsryd, Undersköterskor Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor

Undersköterska/behandlingsassistent
ARBETSUPPGIFTER Placering: Gruppbostad, Ebbalycke 24 C. Undersköterska/behandlingsassistent med psykiatriutbildning till gruppbostad med psykisk funktionsnedsättning. KVALIFIKATIONER Gärna utbildning och/eller erfarenhet i neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Pedagogisk utbildning. Stor vikt lägges vid social lämplighet.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/behandlingsassistent jobb, Undersköterska/behandlingsassistent Tingsryd, Undersköterska/behandlingsassistent Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/behandlingsassistent

Vårdare
ARBETSUPPGIFTER Vi söker erfarna, ansvarsfulla och flexibla medarbetare till Täppans gruppbostad. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 5-6 personer och vi lägger stor vikt vid att du både kan arbeta självständigt och samarbeta med kollegor och andra professioner. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utforma individuella och pedagogiska insatser samt vara ett stöd i vardagen åt den enskilde brukaren. I arbetsuppgifterna ingår att vara ett stöd i olika situationer såsom t ex vid personlig hygien, inköp, matlagning samt vid fritidsaktiviteter. I arbetet ingår också att dokumentera och utvärdera insatser. KVALIFIKATIONER Minst gymnasieutbildning inom barn- och fritid, vård – och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete med personer med utvecklingsstörning och autism. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare jobb, Vårdare Tingsryd, Vårdare Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare

Vårdare
ARBETSUPPGIFTER Vi söker erfarna, ansvarsfulla och flexibla medarbetare till Täppans gruppbostad. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 5-6 personer och vi lägger stor vikt vid att du både kan arbeta självständigt och samarbeta med kollegor och andra professioner. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utforma individuella och pedagogiska insatser samt vara ett stöd i vardagen åt den enskilde brukaren. I arbetsuppgifterna ingår att vara ett stöd i olika situationer såsom t ex vid personlig hygien, inköp, matlagning samt vid fritidsaktiviteter. I arbetet ingår också att dokumentera och utvärdera insatser. KVALIFIKATIONER Minst gymnasieutbildning inom barn- och fritid, vård – och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete med personer med utvecklingsstörning och autism. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare jobb, Vårdare Tingsryd, Vårdare Tingsryds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare

Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en arbetsterapeut 75 % till primärvårdsrehab placering i Tingsryd med omnejd ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut inom primärvårdsrehab finns du med i rehabiliteringsteam på vårdcentralerna. Du jobbar aktivt med bland annat rehabplaner, aktivitetsbalans, praktisk ergonomi, aktivitets- och funktionsutredning samt arbete med personer som är eller riskerar sjukskrivning samt vid behov göra arbetsplatsbesök/hembesök och hålla i olika typer av gruppverksamhet som exempelvis vid smärta och artros. Arbetet innebär även att du kommer att fungera som rehabkoordinator i både Tingsryd och Ryd. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård och sjukskrivningsprocessen. Det är en fördel om du har arbetat med smärtproblematik och handartros. Arbetet kräver att du är initiativrik och flexibel och kan arbeta i team, samtidigt som det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi fäster därför stor vikt vid din personliga lämplighet där vi ser god samarbetsförmåga som en mycket viktig del. Arbetet innebär en del resor i länet och därför är körkort ett krav.
Företag: Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till primärvårdsrehab, Tingsryd med omnejd

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tingsryds kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tingsryd.

Studie- och yrkesvägledare
ARBETSUPPGIFTER Wasaskolan är en kommunal gymnasieskola med 7 nationella program, en gymnasiesärskola och ett Lärcenter med Vuxenutbildning och SFI. Totalt studerar ca 600 elever på Wasaskolan. Som SYV kommer du att arbeta inom alla dessa verksamheter och du kommer att delta i skolans EHT-team. Din chef är skolans rektor. Som SYV i på Wasaskolan har du till uppgift att informera och vägleda gymnasieeleverna i sina olika val, samt att vägleda vuxenstuderande. Du kommer att ha en aktiv roll i skolans EHT-team där du kommer att coacha och stötta elever i sina studier. Du kommer att hålla i elev-och föräldrainformationer. KVALIFIKATIONER Du är utbildad Studie-och yrkesvägledare Du driver arbetet självständigt och i samarbete med andra. Nätverket är stort, därför är det viktigt att du har en god organisationsförmåga, är social och utåtriktad samt ger ett förtroendeingivande intryck. Erfarenhet av SYV inom Vuxenutbildning är meriterande. Erfarenhet av liknande arbete med goda referenser är meriterande.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Vikarier, Dackeskolan, Tingsryd
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi söker just nu vikarier för arbete främst på mellan- och högstadiet. Det kan röra sig om enskilda dagar men även längre vikariat. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare eller i utbildning till lärare. Vi söker även okvalificerad personal som har arbetat med lite äldre barn. Vi sätter mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarier, Dackeskolan, Tingsryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarier, Dackeskolan, Tingsryd

Lärare för de yngre åren
ARBETSUPPGIFTER Placering: Örmoskolan, Konga. Lärare för de yngre åren. Tjänsten innebär till största del undervisning i åk 1 men även 2-3. Arbete i arbetslag och samarbete med fritidshem. KVALIFIKATIONER Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för de yngre åren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för de yngre åren


Sök lediga jobb Tingsryd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se