TioHundra AB jobb - lediga jobb

TioHundra AB jobb TioHundra AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: TioHundra AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: TioHundra AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus- Norrtälje

 2. Undersköterska- Norrtälje

 3. Undersköterska- Norrtälje

 4. Omsorgsassistent till Björkbackens Gruppbostad- Norrtälje

 5. Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3- Norrtälje

 6. Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3- Norrtälje

 7. Ledsagare- Norrtälje

 8. Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje- Norrtälje

 9. Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska?- Norrtälje

 10. Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat- Norrtälje

 11. Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje- Norrtälje

 12. Sjuksköterska till avd 4, Norrtälje sjukhus- Norrtälje

 13. Gynekolog till barnmorskemottagningen i Norrtälje- Norrtälje

 14. Enhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin i Norrtälje- Norrtälje

 15. Allmänläkare – Letar du efter en nyskapande arbetsplats?- Norrtälje

 16. Undersköterska hemtjänst kvällspatrull- Norrtälje

 17. Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje- Norrtälje

 18. Sjuksköterska/anestesisköterska, Endoskopimottagningen, Norrtälje- Norrtälje

 19. Röntgensjuksköterska Norrtälje sjukhus- Norrtälje

 20. Sjuksköterska till enheten för akut strokevård och strokerehabilitering sa- Norrtälje

 21. Enhetschef vuxenboende och daglig verksamhet LSS- Norrtälje

 22. Undersköterska till akutmottagningen, Norrtälje- Norrtälje

 23. Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3- Norrtälje

 24. Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3- Norrtälje

 25. Undersköterska/vårdbiträde, Överstens dagcentral, Norrtälje- Norrtälje

 26. Undersköterska till Hemtjänst Nordväst, Norrtälje- Norrtälje

 27. Undersköterskor/vårdbiträden till Bemanningscenter- Norrtälje

 28. Undersköterskor till Källans demensboende och Birgittagården, Norrtälje- Norrtälje

 29. Specialpedagog med inriktning hörsel- Norrtälje

 30. Skolsköterska till Norrtälje- Norrtälje

 31. Sjuksköterska till Rimbo- Norrtälje

 32. Sjukgymnast till Roslagen- Norrtälje

 33. Personlig assistent till Norrtälje- Norrtälje

 34. Undersköterska till Ängsgården- Norrtälje

 35. Undersköterska till Eneberg - vikariat- Norrtälje

 36. Överläkare till Geriatriska kliniken i Norrtälje- Norrtälje

 37. Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Norrtälje, TioHu- Norrtälje

 38. Psykolog till unga vuxna enheten i Norrtälje- Norrtälje

 39. Sjuksköterska till avdelning 2, Norrtälje sjukhus- Norrtälje

 40. Sjuksköterska/distriktssköterska till hemsjukvård- Norrtälje


Mer beskrivning

Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus
TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. VÅR ARBETSPLATS På operationsavdelningen bedrivs både planerad och akut kirurgi, vi utför årligen ca 3 400 kirurgiska ingrepp. Operationer sker inom allmänkirurgi, urologi, ortopedi och gynekologi. Vår verksamhet fördelas på fyra operationssalar med ett lag var. Ett akutlag bemannar dygnet runt. Till avdelningen hör även sterilenheten som försörjer hela TioHundra AB samt externa kunder med sterilt gods. Totalt är vi 50 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är operationssjuksköterska för tillsvidareanställning eller vikariat. Individuellt schema används på avdelningen med viss tid under kvällar, nätter och helger. Då verksamheten innefattar olika specialiteter krävs det att vi roterar för att bibehålla vår kompetens och höga kvalitet. Du kommer att vara med och utveckla vår verksamhet och får på sikt ta ansvar för eget ansvarsområde. Våra beslutvägar är korta, och resultatet av dina förslag syns snabbt. Dagligen tillvaratar vi varandras kompetens runt patienten i teamarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot operationssjukvård. Vi värdesätter engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus

Undersköterska
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är erfaren undersköterska och vill arbeta på Grind Vård- och omsorgsboende. Boendet har 53 platser och är beläget i Grind i Norrtälje. Inom verksamhetsområdet vård- och omsorgsboende arbetar vi med personcentrerad omvårdnad, det innebär att det är viktigt för dig att tillsammans med dina medarbetare ge en god omvårdnad där kunden alltid står i centrum. För att uppnå detta är det viktigt för dig med ett utvecklat kontaktmannaskap. Du är delaktig och engagerad i teamträffar och arbetsplatsträffar och värnar om boendets framtida utveckling. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet inom området är ett krav. Vid en av tjänsterna är utbildning och/eller erfarenhet inom psykiatriska sjukdomar ett krav. Som personliga egenskaper ser vi att du är flexibel, kan hantera stressade situationer, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Ett gott bemötande i alla situationer är en självklarhet för dig. Datorvana är ett krav då all dokumentation genomförs på dator. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Norrtälje, Undersköterska TioHundra AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Undersköterska
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är erfaren undersköterska och vill arbeta på Grind Vård- och omsorgsboende. Boendet har 53 platser och är beläget i Grind i Norrtälje. Inom verksamhetsområdet vård- och omsorgsboende arbetar vi med personcentrerad omvårdnad, det innebär att det är viktigt för dig att tillsammans med dina medarbetare ge en god omvårdnad där kunden alltid står i centrum. För att uppnå detta är det viktigt för dig med ett utvecklat kontaktmannaskap. Du är delaktig och engagerad i teamträffar och arbetsplatsträffar och värnar om boendets framtida utveckling. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet inom området är ett krav. Som personliga egenskaper ser vi att du är flexibel, kan hantera stressade situationer, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Ett gott bemötande i alla situationer är en självklarhet för dig. Datorvana är ett krav då all dokumentation genomförs på dator. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Norrtälje, Undersköterska TioHundra AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Omsorgsassistent till Björkbackens Gruppbostad
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Björkbackens Gruppbostad är ett boende med 6 platser för vuxna personer som har beviljad LSS-insats "bostad med serskild service för vuxna" LSS 9§9. Vi arbetar med genomförandeplaner för att den beviljade insatsen skall tillgodoses utifrån personens önskemål och behov. Att utveckla verksamheten så att personernas individuella perspektiv tillvaratas enligt den enskildes genomförandeplan är viktigt i vårt arbete. Som en del i arbetslaget ger du det stöd och stimulans som behövs för att personen ska leva ett så aktivt och tryggt liv som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnad och att främja och stödja fritidsaktiviteter. I arbetet ingår också att delta på personalmöten, dokumentation och de sysslor som förekommer i ett hem. Arbetet innebär att arbeta på ett rullande 3-veckors schema förlagt på dag, kvälls och helgtjänstgöring. KVALIFIKATIONER Utbildningskrav: Utbildning, eller pågående utbildning, med inriktning för arbete med funktionhindrade. Krav på erfarenhet av arbete med personer med psykiska och fysiska funktionshinder. Vi söker dig som är ansvarsfull , social och har lätt att samarbeta i grupp. Arbetet innebär hantering av lyfthjälpmedel, alltså måste gällande föreskrifter följas. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgsassistent till Björkbackens Gruppbostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgsassistent till Björkbackens Gruppbostad

Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Avdelning 3 är en allmän akutkirurgisk och elektiv vårdavdelning med 24 vårdplatser. Vi är ett positivt gäng som trivs bra ihop och som alltid ser till att ha patienten i fokus. vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten för att hålla hög nivå på omvårdnaden av patienterna och vår egen arbetsmiljö. På natten arbetar du ihop med 1 sjuksköterska och 1 undersköterska. Vi lägger våra egna scheman utifrån våra önskemål, hur många procent du vill jobba kommer vi överens om. Vi använder individuellt schema för att möjliggöra en balans i livet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning. Vi söker dig som är öppen för nya arbetsformer, kan fatta snabba beslut och har god sammarbetsförmåga. Att du har ett proffessionellt och ödmjukt förhållningsätt samt bemötande ser vi som självklart. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3

Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Avdelning 3 är en allmän akutkirurgisk och elektiv vårdavdelning med 24 vårdplatser. Vi är ett positivt gäng som trivs bra ihop och som alltid ser till att ha patienten i fokus. vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten för att hålla hög nivå på omvårdnaden av patienterna och vår egen arbetsmiljö. Här kan du skaffa dig en bred kunskapsbas inom kirurgin. Vi lägger våra egna scheman utifrån våra önskemål, hur många procent du vill jobba kommer vi överens om. Vi använder individuellt schema för att möjliggöra en balans i livet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning. Vi söker dig som är öppen för nya arbetsformer, kan fatta snabba beslut och har god sammarbetsförmåga. Att du har ett proffessionellt och ödmjukt förhållningsätt samt bemötande ser vi som självklart. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3

Ledsagare
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal personer som vill jobba med uppdrag som ledsagare eller avlösare. Som ledsagare följer man barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning till och från aktiviteter på kvällar och/eller helger. I vissa uppdrag kan även dagtid förekomma. Som avlösare arbetar man med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i familjens hem på kvällar och/eller helger. I vissa uppdrag kan även dagtid förekomma. Att ha ett uppdrag som ledsagare/avlösare passar bra att kombinera med t.ex. studier eller annat arbete. KVALIFIKATIONER Det är viktigt att du är intresserad av människor, har ett socialt engagemang samt kan tänka dig att ha detta uppdrag under en längre period då kontinuitet är viktigt för kunden. Meriterande är om du tidigare haft liknande uppdrag samt har kunskap om olika funktionsnedsättningar. Vi är behov av både manliga och kvinnliga sökande i olika åldrar. Vi söker personer med erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Till några uppdrag finns ett behov om kunskap kring autism, Asbergerssyndrom, ADHD och utvecklingsstörning. Du som söker bör vara lyhörd, social och positiv för att kunna sätta dig in i den funktionsnedsattes individuella behov. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom vården eller har pedagogisk erfarenhet och/eller erfarenhet av personer med funktionsnedsättning. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare jobb, Ledsagare Norrtälje, Ledsagare TioHundra AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare

Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje
Barn, ungdom och familj (BUF) är ett verksamhetsområde där Barn- och elevhälsan, Barnmottagning, Ungdomsmottagning, Barnmorskemottagningar, BVC och Öppen förskola ingår. Vi arbetar i nära samverkan med barn, ungdomar och familjer. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som kurator/socionom på vår ungdomsmottagning. Som kurator/socionom på Ungdomsmottagningen arbetar du i ett team bestående av barnmorskor och läkare. I arbetsuppgifterna som socionom ingår att du ska ha individuella jag-stödjande-samtal, krisbearbetning, utåtriktat arbete för skolklasser mm. KVALIFIKATIONER # Är utbildad Socionom # Kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. # Har en god förmåga att bygga nätverk i olika konstellationer. #Har lätt för att samarbeta. # Vill främja det friska i varje individ. # Vill medverka till utveckling av Ungdomsmottagningens arbete Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje

Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska?
Vår akutmottagning består av tre sektioner, medicin, kirurg/ortoped samt reception. Alla medarbetare roterar mellan de olika sektionerna. Vi tar emot barn och vuxna för bedömning och behandling. Bedömningen sker utifrån ett triagesystem. Vi strävar efter att ligga på topp! Resultatet från den nationella patientenkäten, som presenterades tidigare i år, visade att Norrtälje Sjukhus akutmottagning fick bland de bästa resultaten i hela landet. Det är vi mycket stolta över. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen får du ett varierande och stimulerande arbete. Du triagerar, vårdar och behandlar patienterna under deras vistelse på akutmottagningen, allt ifrån svårt sjuka patienter, olyckor, till att assistera läkare vid mindre ingrepp. Du ingår i team med undersköterska och läkare. I ditt arbete ingår att efter utbildning vara ledningssjuksköterska vid stora olyckor / katastrofer. Akutmottagningen är en dynamisk arbetsplats, vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten, där vi gärna ser att alla deltar aktivt. Du har även möjlighet att få egna ansvarsområden. Vi är ett glatt gäng som tar väl hand om våra patienter och varandra. Vi har roligt ihop och ser fram emot att få träffas! KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en passande vidareutbildning. Som person bör du vara positiv, flexibel och tycka om snabba tempoväxlingar. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska?

Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat
Vi är 38 sjuksköterskor som arbetar på vård- och omsorgsboenden inom TioHundra AB. Av dessa 38 arbetar sex sjuksköterskor på natten. Området sträcker sig från Hallstavik, centrala Norrtälje, Rimbo till Bergshamra. Vi bemannar dygnet runt och arbetar utifrån HSL, och tillhör organisationen sjuksköterskor på vårdboende. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi passar för dig som söker ett varierande och stimulerande arbete på natten. På natten arbetar du i hela kommunen på TioHundra AB:s äldreboenden. Vi är två sjuksköterskor i tjänst och utgår från Enebergs äldreboende. Ditt arbete består av individuella och självständiga bedömningar, telefonrådgivning och framförallt att vara ett stöd till omvårdnadspersonal i olika frågor. Du har även delegeringsansvar för nattpersonalen på de olika vårdboendena. Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi ett bra nattschema med längre ledigheter, samt ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre. Du utgör en viktig del i den medicinska vården och är betydelsefull när det gäller att säkra en god livskvalitet för våra äldre. Du vara med och skapa framtidens äldreboende och medverka till att TioHundra AB blir marknadsledande inom området. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av geriatrik. Som person har du en god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt planera och prioritera i ditt arbete. Vi ser också på att du är en ödmjuk, lyhörd och engagerad person med ett bra bemötande. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid att du deltar aktivt i arbetsplatsens utveckling. Datorvana är ett krav, då vi dokumenterar i Procapita. För arbetet krävs att du har körkort och körvana. Är du dessutom en trygg, självständig och positiv person med ett öppet sinne som söker efter ett utvecklande arbete så tveka inte att söka till oss! Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat

Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje
Norrtälje norra vårdcentral ligger i sjukhusets lokaler. På vårdcentralen arbetar ca 35 personer. Helger och kvällstid finns en jourmottagning. Organisatoriskt tillhör Norrtälje norra vårdcentral verksamhetsområdet Primärvården. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt mottagningsarbete inklusive telefonrådgivning. Vi dokumenterar i Take Care. Arbetstiden är måndag-fredag kl. 8-17. För att utveckla verksamheten arbetar vi mycket med förbättringsarbete, vilket ger dig möjligheter till individuell utveckling inom dina specialintressen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Har du erfarenhet från arbete på vårdcentral ser vi det som meriterande. Det är även positivt om du har handledarutbildning. På grund av vårt arbetssätt är din personliga lämplighet viktig för oss. God samarbetsförmåga är en förutsättning. Det är viktigt att du kan känna dig trygg i dina professionella bedömningar och samtidigt vara flexibel i samarbetet med de övriga yrkesgrupperna. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsköterska/sjuksköterska till Norra vårdcentralen i Norrtälje

Sjuksköterska till avd 4, Norrtälje sjukhus
Avdelning 4 är en internmedicinsk vårdavdelning med 24 vårdplatser. På avdelningen vårdas framför allt patienter med bröstsmärtor, hjärtarytmier, hjärtsvikt och lunginflammation. Andra förekommande diagnoser är t ex diabetes och KOL. Många av våra patienter är svårt sjuka med stort behov av både medicinskt omhändertagande, god omvårdnad samt social planering inför hemgång eller alternativt boende. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Inriktningen ställer höga krav på observation, bedömning och prioritering av patienternas behov samt ställningstagande av åtgärder. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar nära patienterna med patienten i centrum och i team tillsammans med undersköterskor, paramedicinare och läkare, s k PNV. Som sjuksköterska ansvarar du för ca åtta patienter. Tillsammans med dina medarbetare svarar du för vård och planering under vårdtiden, och att utskrivning sker på ett patientsäkert sätt, så att patienter och närstående upplever god kvalitet hela vägen. Det relativt ”lilla” sjukhuset underlättar för dig att få en överskådlig bild över patientens vårdkedja. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten och utgår från medarbetarnas egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och tydlig organisation. Vi tillämpar individuell schemaläggning, vilket ger viss möjlighet att påverka arbetstiden. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska, erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Meriterande är även fördjupning inom diabetes och/eller hjärtsjukvård samt datavana, all dokumentation sker i TakeCare. Vi söker dig som är öppen för nya arbetsformer, är uthållig och kan ta snabba beslut. Att du har ett professionellt, ödmjukt förhållningssätt samt bemötande ser vi som självklart. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avd 4, Norrtälje sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avd 4, Norrtälje sjukhus

Gynekolog till barnmorskemottagningen i Norrtälje
TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. VÅR ARBETSPLATS Barnmorskemottagningen har planerad mottagning och tillhandahåller mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, hälsokontroller och "dagen-efter-piller". Vi har ingen jourverksamhet. Organisatoriskt tillhör barnmorskemottagningen verksamhetsområdet barn, ungdom och familj (BUF). Barnmorskemottagningen ingår som en enhet i Familjens Hus tillsammans med BVC, ungdomsmottagning, barn- och elevhälsan, BUP samt öppen förskola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som gynekolog/obstetriker och har bred kompetens och vana av självständigt arbete på barnmorskemottagning. KVALIFIKATIONER Specialistkompetens i gynekologi och obstetrik. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och god samarbetsförmåga. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gynekolog till barnmorskemottagningen i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gynekolog till barnmorskemottagningen i Norrtälje

Enhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin i Norrtälje
Norrtälje BUP är en spännande arbetsplats med ett dynamiskt samarbete inom verksamhetsområdet psykiatri och gentemot andra verksamheter inom kommunen. Vi är ca 25 medarbetare: Psykolog, socionom, barnpsykiater, sjuksköterska, specialpedagog och sekreterare. BUP består av en traditionell öppenvårdsmottagning och en familjeinriktad verksamhet för de yngsta barnen 0-6 år. Vår utgångspunkt i arbetet är familjen, nätverket och individen. Vi arbetar med flera behandlingsmodeller för målgruppen 0-18 år. Behandlingsinsatserna är såväl korta som långa och med olika inriktningar; psykodynamisk, kognitiv och KBT. Utrednings- och behandlingsarbete med neuropsykiatrisk frågeställning ingår i vårt åtagande. Vi erbjuder även gruppverksamhet. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Inom TioHundra värderas samverkan högt och grundtanken är att ingen ska ”falla mellan stolarna”. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER BUP är del av verksamhetsområde Psykiatri som består av Vuxenpsykiatri, Socialpsykiatri, Beroenderådgivning samt Habiliteringscenter. BUP är samlokaliserat tillsammans med BVC, barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, barn- och elevhälsan samt öppen förskola i Familjens Hus Norrtälje. Enhetschefen ska leda och utveckla enheten i enlighet med lagstiftning och gällande avtal inom området. Uppdraget som enhetschef omfattar ett tydligt arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar. Administrativa uppgifter avseende personalrapportering, statistik och fakturahantering ingår. Som enhetschef ingår du i psykiatriverksamheternas ledningsgrupp. Som enhetschef företräder du TioHundra AB i vision, värderingar och mål. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med goda chefs- och ledaregenskaper samt erfarenhet av verksamhetsledning, utveckling och uppföljning. Kunskap i och erfarenhet av barn-och ungdomspsykiatriskt arbete är meriterande. Vi arbetar i en organisation där ett gott bemötande och delaktighet står i fokus. Stor vikt läggs därför vid förmåga att skapa goda relationer och vilja och förmåga att bidra till samverkan internt och externt. Du behöver vara noggrann, analytisk och strukturerad och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Av säkerhetsskäl genomförs kontroll mot polisens belastnings- och misstankeregister vid all rekrytering till BUP. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin i Norrtälje

Allmänläkare – Letar du efter en nyskapande arbetsplats?
Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi passar för dig som sugen på ett varierande och spännande jobb med mycket patientkontakt. På våra vårdcentraler arbetar vi i ett nära och dagligt samarbete kring patienten, med en medicinsk, social och psykologisk helhetssyn. För dig finns möjligheten att arbeta på någon av de större vårdcentralerna centralt eller på någon av de mindre i glesbygd. Önskvärt är att du vill arbeta dagtid måndag – fredag, men möjlighet finns att skräddarsy dina arbetsvillkor! Du väljer även själv om du vill ingå i jourtjänstgöring på husläkarjourens kväll- och helgmottagning. Vi är positiva till forskningsarbete och andra intresseområden. Här får du även möjlighet att utveckla vården i en nyskapande och positiv anda. Vi jobbar gränsöverskridande och har ett nära samarbete med bland annat akutsjukhus, äldreomsorg och psykiatri – allt finns i vårt bolag. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du har ett stort intresse av att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskompetenser där patienten står i fokus. Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Förutom via länken nedan kan du även ansöka genom att maila till rekrytering@tiohundra.se
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänläkare – Letar du efter en nyskapande arbetsplats? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänläkare – Letar du efter en nyskapande arbetsplats?

Undersköterska hemtjänst kvällspatrull
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnad och service i kvällspatrull i Norrtälje. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är flexibel, positiv och gillar snabba tempoväxlingar. Arbetet innebär att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i skrift. Det är en fördel om du kan dokumentera enligt socialtjänstlagen. Arbetet kräver att du kan bemöta olika kunders behov och samarbeta med kunder och personal. Du bör vara initiativrik och tycka om att arbeta självständigt under eget ansvar. Körkort och körvana är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska hemtjänst kvällspatrull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska hemtjänst kvällspatrull

Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje
På enheten för klinisk fysiologi arbetar 11 medarbetare. Vi jobbar med kontinuerligt förbättringsarbete och är en Swedac ackrediterad verksamhet sedan 2011. Verksamheten bedrivs i ljusa, rymliga lokaler i markplan. Enheten har organisatorisk tillhörighet till verksamhetsområdet Akut- och diagnostikenheterna. Klinisk fysiologi delar lokaler och personal med sömnapnémottagningen. Hos oss bedrivs sedvanlig klinisk fysiologisk diagnostisk verksamhet med ultraljudsdiagnostik av hjärta- och kärl, arbets-EKG, Holterundersökningar EKG/blodtryck och perifer cirkulationsutredning. Under hösten planerar vi att utöka med spirometriundersökningar. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Nu längtar vi efter en till kollega till vårt trevliga gäng! Du kommer tillsammans med oss att delta i uppbyggnaden och driften av vår verksamhet inom klinisk fysiologi vid Norrtälje sjukhus. Under 2012 utförde vi ca 7000 besök/behandlingar. Verksamheten har avtal med Stockholms läns landsting och våra patienter kommer från såväl öppenvårdsenheter i regionen som från sjukhusets egna kliniker och mottagningar. Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du att arbeta med ultraljudsundersökningar, arbets-EKG, Holterundersökningar, perifera cirkulationsutredningar och så småningom spirometri. KVALIFIKATIONER Vi söker dig biomedicinska analytiker i klinisk fysiologi med minst 3 års klinisk erfarenhet av klinisk fysiologi. Det är en fördel om du har vana av att köra ultraljudav hjärta/kärl. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig i kontakter med kunder, anhöriga och medarbetare. Du har lätt för att kommunicera och är öppen för förbättringsarbete och ser möjligheterna hos såväl individen som organisationen. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje

Sjuksköterska/anestesisköterska, Endoskopimottagningen, Norrtälje
På Endoskopimottagningen arbetar 6 trevliga medarbetare. Vi jobbar med kontinuerligt förbättrings- och kvalitétsarbete. Verksamheten bedrivs i lokaler i markplan, med uteplats. Enheten har organisatorisk tillhörighet till verksamhetsområdet Akut- och diagnostikenheterna. Vi bedriver sedvanlig endoskopisk diagnostik/behandling med undersökningar såsom gastroskopi, koloskopi, sigmoideoskopi och rektoskopi. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med att assistera vid endoskopiska undersökningar, ge lättare sedering och ta hand om patienter på vårt uppvakningsrum. Våra patienter kommer från såväl öppenvårdsenheter i regionen som från sjukhusets egna kliniker och mottagningar. Vi utförde ca 2100 undersökningar under 2012. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska alternativt anestesisjuksköterska med minst 3 års klinisk erfarenhet. Det är en fördel om du har vana av akutvård. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig i kontakter med patienter, anhöriga och medarbetare. Du har lätt för att kommunicera och är öppen för förbättringsarbete och ser möjligheterna hos såväl individen som organisationen. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/anestesisköterska, Endoskopimottagningen, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/anestesisköterska, Endoskopimottagningen, Norrtälje

Röntgensjuksköterska Norrtälje sjukhus
På Norrtälje sjukhus arbetar ca 630 personer, varav 35 på röntgenavdelningen. Vi utför ca 35 000 undersökningar per år. Avdelningen inryms i moderna, ljusa och luftiga lokaler i nära anslutning till sjukhusets akutmottagning. Sjukhusets format inbjuder till ett gott samarbete med övriga kliniker. Avdelningarna har tre labb för konventionell röntgen och utför även datortomografier, ultraljudsundersökningar samt magnetkameraundersökningar. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu tre legitimerade röntgensjuksköterskor, två tillsvidare och ett vikariat. KVALIFIKATIONER Legitimerad röntgensjuksköterska, erfarenhet önskvärd. Till tillsvidaretjänsterna ser vi gärna att du har MR-kompetens. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig i kontakter med kunder ,medarbetare. Du har lätt för att kommunicera och är öppen för förbättringsarbete och ser möjligheter hos såväl individ som organisation. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensjuksköterska Norrtälje sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensjuksköterska Norrtälje sjukhus

Sjuksköterska till enheten för akut strokevård och strokerehabilitering sa
Avdelning 1 har 24 vårdplatser med följande specialiteter: Akut strokevård med strokerehabilitering 12 platser och akutgeriatrik med onkologisk inriktning 12 platser. Vi är ca 40 medarbetare. Avdelning 1 har organisatorisk tillhörighet till verksamhetsområdet Mottagningar och vårdplatser. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team kring patienten tillsammans med undersköterskor, paramedicinare och läkare. Alla patienter får en vårdplan som vi arbetar utifrån för att ge den bästa vård och rehabilitering för varje individ. Om du är nyutexaminerad erbjuder vi extra introduktion och fortbildning under en längre period. Vi är måna om vårt goda kamratskap och vår härliga stämning och ser fram emot att få en ny kollega! KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska, erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du empatisk och flexibel. Vi värdesätter engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till enheten för akut strokevård och strokerehabilitering sa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till enheten för akut strokevård och strokerehabilitering sa

Enhetschef vuxenboende och daglig verksamhet LSS
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara med och utveckla LSS-verksamheten i Norrtälje inför framtiden. I utvecklingsarbetet lägger vi stort fokus på medskapande, behov och önskemål från individen och dess företrädare. Vi söker en enhetschef till ett antal gruppbostäder i kommunen och en enhetschef till daglig verksamhet i Hallstavik, Rimbo samt Arbetslinjen. Just nu pågår en översyn av vår organisation pga upphandlingar av LSS-boenden. Detta kommer påverka vilka enheter som ny chef kommer ansvara för. Enhetschefen har ansvar för att verksamhetens mål uppnås och skall företräda TioHundra AB med dess vision, värderingar och mål. Uppdraget omfattar även ett tydligt arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar, administrativa uppgifter avseende personalrapportering, statistik och fakturahantering. Enhetschefen skall leda enheten i enlighet med gällande lagstiftning inom området. Du ingår i ledningsgruppen för Habilitering & Handikapp och rapporterar direkt till verksamhetschefen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med högskolekompetens, inom sociologi, hälso- och sjukvårdsområdet eller specialpedagogiskt område. Du får gärna ha ledarerfarenhet och du besitter goda chefs- och ledaregenskaper. Vana vid arbete med personer med funktionsnedsättning är önskvärt. Då enhetschefen är den person som är enhetens ansikte utåt, krävs att du har lätt för att kommunicera. Din personlighet präglas av tydlighet och lätthet att ta beslut. Samtidigt som du är drivande, är du även lyhörd och har god förmåga att se möjligheter hos såväl individ som organisation. Du tycker det är roligt att vara chef, och vi värdesätter att du kan entusiasmera och stödja dina medarbetare. Du är positiv och har ett utåtriktat förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef vuxenboende och daglig verksamhet LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef vuxenboende och daglig verksamhet LSS

Undersköterska till akutmottagningen, Norrtälje
Akutmottagningen tar årligen emot cirka 23 000 patienter varav 3 000 är barn. På akuten arbetar runt 36 medarbetare. På dagar och kvällar arbetar cirka sex medarbetare och på nätterna cirka tre medarbetare. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Akutmottagningen består av tre sektioner: medicin, kirurgi/ortopedi och reception. Alla medarbetare roterar mellan de olika sektionerna. Vi tar emot barn och vuxna för bedömning och behandling. Arbetet på akuten är mycket varierande och stimulerande. Vi jobbar i par med en sjuksköterska och tillsammans triagerar och förbereder vi patienterna inför läkarbesöket. Arbetet kräver även att du kan arbeta självständigt med exempelvis katetersättning, provtagningar och gipsning. Vi assisterar även läkare vid mindre ingrepp och undersökningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är undersköterska med minst 3 års erfarenhet inom akutsjukvård. Gipskunskap är meriterande. Som person bör du vara positiv , flexibel och tycka om snabba tempoväxlingar. På akutmottagningen hjälps vi åt med att bemanna dygnet runt enligt önskescheman. Vi har även poänglön. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till akutmottagningen, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till akutmottagningen, Norrtälje

Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3
Avdelning 3 är en akut- och elektivavdelning med inriktning mot kirurgi och urologi. Vi har för närvarande även gynekologiska samt geriatriska patienter. Avdelningen har 24 vårdplatser och är bemannad dygnet runt. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi är ett positivt gäng som trivs bra ihop och som alltid ser till att ha patienten i fokus. vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten för att hålla hög nivå på omvårdnaden av patienterna och vår egen arbetsmiljö. På natten arbetar du ihop med 1 sjuksköterska och 1 undersköterska. Vi lägger våra egna scheman utifrån våra önskemål, hur många procent du vill jobba kommer vi överens om. Vi använder individuellt schema för att möjliggöra en balans i livet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning. Vi söker dig som är öppen för nya arbetsformer, kan fatta snabba beslut och har god sammarbetsförmåga. Att du har ett proffessionellt och ödmjukt förhållningsätt samt bemötande ser vi som självklart. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Natt till Norrtälje sjukhus, avd 3

Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3
Avdelning 3 är en akut- och elektivavdelning med inriktning mot kirurgi och urologi. Vi har för närvarande även gynekologiska samt geriatriska patienter. Avdelningen har 24 vårdplatser och är bemannad dygnet runt. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi är ett positivt gäng som trivs bra ihop och som alltid ser till att ha patienten i fokus. vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten för att hålla hög nivå på omvårdnaden av patienterna och vår egen arbetsmiljö. Här kan du skaffa dig en bred kunskapsbas inom kirurgin. Vi lägger våra egna scheman utifrån våra önskemål, hur många procent du vill jobba kommer vi överens om. Vi använder individuellt schema för att möjliggöra en balans i livet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning. Vi söker dig som är öppen för nya arbetsformer, kan fatta snabba beslut och har god sammarbetsförmåga. Att du har ett proffessionellt och ödmjukt förhållningsätt samt bemötande ser vi som självklart. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Norrtälje sjukhus, avd 3

Undersköterska/vårdbiträde, Överstens dagcentral, Norrtälje
På Överstens demensboende arbetar ca 10 omvårdnadspersonal med vårdbiträde- eller undersköterskeutbildning. Samtliga medarbetare har arbetat många år på Översten och har hög kompetens inom demensvård. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Hos oss kommer du att arbeta med att ge stöd, service och omvårdnad till våra kunder utifrån kundens önskmål och gällande biståndsbeslut. Du arbetar kvalitetsmedvetet då vi lägger stor vikt vid att bemöta våra olika kunders behov och ha ett gott samarbete med både kunder och personal. Då vi ansvarar för genomförandeplaner och dokumentation enligt SoL ser vi gärna att du kan dokumentera enligt socialtjänstlagen. Vi har schemalagd arbetstid måndag - fredag och erbjuder friskvårdspeng och arbetskläder.Tunga lyft i arbetet förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som företrädesvis har en undersköterskeutbildning, alternativt vårdbiträde.Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med äldre och funktionshindrade personer.Datorvana är ett krav. Som person är du trygg i dig själv, tålmodig, självständig och mycket flexibel. Du känner dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av trygghet, kontinutet och struktur. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/vårdbiträde, Överstens dagcentral, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/vårdbiträde, Överstens dagcentral, Norrtälje

Undersköterska till Hemtjänst Nordväst, Norrtälje
Vårdbolaget TioHundra har 2 500 medarbetare som bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Hos oss kommer du att arbeta med att ge stöd och omvårdnad till våra kunder utifrån kundens önskmål och gällande biståndsbeslut. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket t. ex. innebär ansvar för genomförandeplaner samt dokumentation enligt SoL. I arbetet ingår även att åtgärda larmanrop från trygghetslarm samt arbetsuppgifter på delegation enligt HSL. Hos oss deltar all personal aktivt i förbättringsarbete och arbetsplatsträffar. Vi har schemalagd arbetstid med dag/kväll och helgtjänstgöring. Att arbeta som undersköterska hos oss innebär ett varierande arbete där du får stora möjligheter att använda din undersköterskekompetens, då vi är inom samma verksamhetsområde som hemsjukvård. Vi erbjuder friskvårdspeng och arbetskläder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköteska. Du som passar in i vårt arbetslag är flexibel, positiv och gillar snabba tempoväxlingar. Du behöver kunna arbeta efter ett kvalitetsmedvetet arbetssätt då arbetet kräver att du kan bemöta olika kunders behov och samarbeta med både kunder och personal. Du bör vara initiativrik och tycka om att arbeta självständigt under eget ansvar. Det är en fördel om du kan dokumentera enligt socialtjänstlagen. I arbetet behöver du ha god datorvana. Körkort och körvana är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi intervjuar fortlöpande. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Hemtjänst Nordväst, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Hemtjänst Nordväst, Norrtälje

Undersköterskor/vårdbiträden till Bemanningscenter
Under oktober 2013 startar vi upp ett bemanningscenter. Bemanningscentret är ett ettårigt projekt i samarbete mellan hemtjänst och hemsjukvård, vård- och omsorgsboenden samt personlig assistans. Centret har som syfte att förbättra kontinuiteten och kvaliteten på våra tjänster, och vi ska ansvara för bemanningen av de korta vakanser som uppstår inom dessa verksamhetsområden. Personalgruppen kommer att bestå av både månads- och timavlönade medarbetare. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu tio kvalificerade undersköterskor och vårdbiträden till vårt nya bemanningscenter. Den huvudsakliga placeringen för dessa tjänster är inom hemtjänst/hemsjukvård och på vård- och omsorgsboenden, men det kommer även finnas möjlighet att arbeta inom personlig assistans. Du kan få arbeta inom flera olika verksamhetsområden och med alla typer av omsorgsarbete. Du kommer att få genomgå introduktion på de arbetsplatser du ska bokas in på. Vi kommer att matcha verksamheternas behov med din kompetens och dina intressen. Vi kommer också ge dig möjlighet att delta i de utbildningar som erbjuds i verksamheterna. Detta hoppas vi ska gynna din utveckling och ge dig möjlighet att bredda din kompetens. Som månadsavlönad inom bemanningscenter kommer vi till en början erbjuda 80 % sysselsättningsgrad. Ditt grundschema planeras tillsammans med dig efter verksamheternas behov av personal. Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Utbildad undersköterska/vårdbiträde eller annan likvärdig utbildning, eller erfarenhet. Vi ser gärna att du även har en utbildning /påbyggnad inom äldreområdet (t ex inom demensutbildning). Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete inom omsorgen med ett vitsordat gott bemötande och professionellt förhållningssätt. Omvårdnadsarbetet kräver dessutom en personlig mognad, lyhördhet, en väl utvecklad social förmåga, empati samt servicekänsla. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Arbetet i bemanningscenter kräver att du är flexibel, positiv och konstruktiv samt tycker om variation och nya utmaningar. Eftersom arbetet kan innebära förflyttningar mellan olika arbetsplatser eller arbete inom hemtjänsten bör du ha körkort och körvana. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden till Bemanningscenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden till Bemanningscenter

Undersköterskor till Källans demensboende och Birgittagården, Norrtälje
Källans demensboende och Birgittagården ligger i centrala Rimbo. Härifrån är det nära till allmänna kommunikationer och allt som det lilla samhället har att erbjuda. Vård- och omsorgsboendet är uppdelad på åtta enheter, varje enhet har 8-11 lägenheter och tillgång till vår vackra trädgård. Alla som bor hos oss har en kontaktperson. Källan och Birgittagården är bemannad dygnet runt, vi är ca 81 medarbetare som arbetar här. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina medarbetare skapar du en trygg miljö för de boende och ger en god omvårdnad där den boende alltid står i centrum. KVALIFIKATIONER Erfarenhet inom demensområdet är ett krav. Du som söker är flexibel, kan hantera stressade situationer samt tar ansvar och egna initiativ. Du tycker det är viktigt med ett gott samarbete och har en förmåga att skapa goda relationer.Vi ser även att du är positivt inställd till och stolt över ditt arbete. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Källans demensboende och Birgittagården, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Källans demensboende och Birgittagården, Norrtälje

Specialpedagog med inriktning hörsel
Barn, ungdom och familj (BUF) är ett verksamhetsområde inom TioHundra AB. I verksamhetsområdet ingår Barn- och elevhälsan, Barnmottagning, Ungdomsmottagning, Barnmorskemottagningar, BVC och Öppen förskola. Vi arbetar i nära samverkan med barn, ungdomar och familjer. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Som specialpedagog/lärare arbetar Du främst med barn i grundskolan och i viss mån förskolan i ett nära samarbete med övriga personalgrupper inom Barn- och elevhälsan såsom skolpsykolog, skolsköterska och skolläkare. Vi jobbar på uppdrag av Barn- och utbildningskontoret. Arbetsområdet är hela Norrtälje kommun. Verksamheten präglas alltid av att barnet är i fokus. Nära samarbete finns med Hörselhabiliteringen Barn och Ungdom på Rosenlunds sjukhus KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill arbeta som specialpedagog/lärare i Norrtälje kommun. I arbetsuppgifterna som specialpedagog/lärare ingår det att arbeta utifrån elevens funktionsnedsättning för att stödja lärandet och elevens arbetsmiljö. # Är specialpedagog/lärare med grundskolekompetens. # Gärna erfarenhet av arbete med hörsel eller tal/språk, läs/skriv. # Kan arbeta självständigt och ta egna beslut. # Har en god förmåga att bygga nätverk i olika konstellationer. # Har lätt för att samarbeta. # Vill främja det friska i varje individ. # Vill medverka till utveckling av elevhälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort och körvana krävs. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog med inriktning hörsel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog med inriktning hörsel

Skolsköterska till Norrtälje
Barn, ungdom och familj (BUF) är ett verksamhetsområde inom TioHundra AB. I verksamhetsområdet ingår Barn- och elevhälsan, Barnmottagning, Ungdomsmottagning, Barnmorskemottagningar, BVC och Öppen förskola. Vi arbetar i nära samverkan med barn, ungdomar och familjer. TioHundra AB har 2 500 medarbetare som bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska arbetar du främst med barn i grundskolan i ett nära samarbete med övriga personalgrupper inom Barn- och elevhälsan såsom skolpsykolog, specialpedagog och skolläkare. Vi jobbar på uppdrag av Barn- och utbildningskontoret. Arbetsområdet är initialt Hallstavik. Du kommer ha en skola som huvudarbetsplats att utgå ifrån. I arbetsuppgifterna som skolsköterska ingår hälsosamtal, vaccinationer och förebyggande hälsoarbete mm. Att vara skolsköterska innebär alltid att ha barnet i fokus. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som # är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller distriktsköterskeutbildning # kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut # har en god förmåga att bygga nätverk i olika konstellationer # har lätt för att samarbeta # vill främja det friska i varje individ # vill medverka till utveckling av elevhälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort och körvana krävs. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Norrtälje

Sjuksköterska till Rimbo
Sjuksköterskor i särskilt boende i Rimbo: Vi är 6 sjuksköterskor som arbetar på vård- och omsorgsboende i Rimbo, som är beläget cirka två mil sydväst om Norrtälje. Vi bemannar dygnet runt och arbetar utifrån HSL, och tillhör organisationen sjuksköterskor på vårdboende. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på vård- och omsorgsboendet, Birgittagården, i Rimbo arbetar du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på dagen. Förutom dag så arbetar du någon kväll i veckan samt var 6:e helg i ett flexibelt schema som är anpassad efter dina och verksamhetens önskemål. Arbetet som omvårdnadsansvarig sjuksköterska bygger på ett bra teamarbete med omvårdnadspersonal, paramedicin, läkare och enhetschef och övriga kollegor. Ditt arbete på helgen omfattar individuella och självständiga bedömningar, telefonrådgivning och stöd till omvårdnadspersonal. Vi är måna om vår goda kamratskap och fina stämning och ser framemot att få en ny kollega! KVALIFIKATIONER Vi söker en leg. sjuksköterska. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du flexibel, självständig, empatisk och lyhörd. Vi värdesätter engagemang och stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. I ditt arbete krävs körkort och körvana. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Rimbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Rimbo

Sjukgymnast till Roslagen
NärRehab är en av tre enheter i Rehabenheterna, som även består av Rehab Slutenvård och Rehab Öppenvård. Vi har ett nära samarbete mellan enheterna med patienten i focus. I NärRehab får du många kollegor. Vi är idag sex sjukgymnaster, sju arbetsterapeuter, och två heminstruktörer för syn-och hörselskadade. Vi arbetar på äldreboenden och korttidsboenden runt om i vackra Roslagen samt med hemrehabilitering i ordinärt boende. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER NärRehab söker en leg. sjukgymnast till äldreboenden och korttidsboenden i Norrtälje kommun. Som sjukgymnast arbetar du i team med arbetsterapeut, sjuksköterskor och vårdpersonalen på boendet. Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömning och träning samt hjälpmedelsförskrivning. Att handleda omsorgspersonal i ett rehabiliterande arbetssätt och handhavande av hjälpmedel är en annan viktig arbetsuppgift. Dokumentation sker i Procapita. TioHundra AB önskar inspirera dig som anställd till en livsstil som främjar hälsa och välbefinnande. En anställningsförmån är därför Friskvårdscheck. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast. Önskvärt är att du har erfarenhet av rehabilitering på äldreboende och att handleda omvårdnadspersonal i ett rehabiliterande arbetssätt. På grund av vårt arbetssätt är det viktigt att du känner dig trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner. Körkort och körvana är ett krav. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast till Roslagen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast till Roslagen

Personlig assistent till Norrtälje
Verksamhetsområdet Habilitering och handikapp erbjuder tjänster som riktar sig till personer med olika typer av funktionsnedsättning: fysiskt, psykiskt eller intellektuellt. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Personlig assistans är ett personligt utformat stöd och ges av ett begränsat antal personer. Kunden har rätt att själv avgöra hur man ska få hjälp och av vem. Kunskap, inlevelse, respekt och samarbete är nyckelord för oss i ett bra bemötande. Vårt arbete handlar om att skapa bra relationer. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en personlig assistent till en kvinna som bor i Norrtälje. Arbetsuppgifterna som personlig assistent innebär personlig omvårdnad, medicinsk omvårdnad, skötsel av hem, stöd i kontakter och administrativa sysslor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har intresse och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du som söker ska vara kvinna. Vi ser gärna att du har det formella kravet som är gymnasiekompetens, barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper. Tjänsten är ca 90% med viss tjänstgöring natt. Vi söker personer som: - är ansvarsfulla och serviceinriktade - är lyhörda - god erfarenhet av omvårdnad och förflyttningar Vi erbjuder: - ett meningsfullt arbete - kompetensutveckling - goda arbetsförhållanden Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Norrtälje

Undersköterska till Ängsgården
Ängsgården är ett äldreboende som ligger vid södra infarten till Norrtälje. Närhet till både grönområde och bra kommunikationer. Huset har tre våningar och 42 boende. Ängsgården är bemannad dygnet runt, vi är 40 personal som arbetar här. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta på Ängsgården. Inom verksamhetsområdet vård- och omsorgsboende arbetar vi med personcentrerad omvårdnad, det innebär att det är viktigt för dig att tillsammans med dina medarbetare ge en god omvårdnad där kunden alltid står i centrum. Du är delaktig och engagerad i teamträffar och arbetsplatsträffar och värnar om boendets framtida utveckling. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Som person ser vi att du har förmåga att kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar, kan hantera stressiga situationer, tar ansvar och initiativ samt har god samarbetsförmåga. Du är positiv till ditt arbete och ett gott bemötande i alla situationer är en självklarhet för dig. Datorvana är ett krav då all dokumentation genomförs på dator. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Ängsgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Ängsgården

Undersköterska till Eneberg - vikariat
Eneberg är ett nyrenoverat vård- och omsorgsboende med 63 lägenheter som ligger centralt placerat på Lundmansgatan i Norrtälje. Vi är ca 65 personal som arbetar här. Organisatorisk tillhör Eneberg verksamhetsområdet Vård- och omsorgsboende. Vi deltar i ett projekt ”mer styrka i omsorgen” där vi satsar på hälsofrämjande aktiviteter för personal och boende. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Inom verksamhetsområdet vård- och omsorgsboende arbetar vi med personcentrerad omvårdnad vilket innebär att du arbetar med att ge stöd, service och omvårdnad till våra kunder utifrån kundens önskemål och gällande biståndsbeslut. Du är delaktig och engagerad i teamträffar och arbetsplatsträffar och bidrar till boendets framtida utveckling. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Som person är du trygg i dig själv, initiativrik och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd. Du har förmåga att kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Ett gott bemötande i alla situationer är en självklarhet för dig. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Datorvana är ett krav då all dokumentation genomförs på dator. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Eneberg - vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Eneberg - vikariat

Överläkare till Geriatriska kliniken i Norrtälje
Norrtälje sjukhus är ett akutsjukhus som har specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, gynekologi, geriatrik och öron- näs- och halsmottagning. Vi har en akutmottagning, fyra vårdavdelningar, fullt utrustad HIA/IVA, röntgenavdelning, klinisk fysiologi, endoskopi, mm. Sjukhuset har även flera specialistmottagningar. Vi är mindre än länets andra akutsjukhus vilket i kombination med sjukhusets breda verksamhet möjliggör korta beslutsvägar. Vi har ett nära samarbete mellan klinikerna som ger flexibilitet och möjlighet till utveckling. På den geriatriska kliniken förfogar vi över 20 vårdplatser, för akut geriatrik, rehabilitering samt palliativ medicin. Vårdplatserna är på Norrtälje sjukhus, beläget i centrala Norrtälje. Vi ansvarar även för läkarinsatser på våra vårdboenden med cirka 600 boendeplatser. Kliniken har även ett mobilt team för parkinsonpatienter samt en specialiserad minnesmottagning. Vi är 12 läkare, varav 8 med specialistkompetens och 3 – 4 underläkare. Jourverksamheten för avdelningen på Norrtälje sjukhus sköts av Medicinkliniken. Vi söker nu 2 nya specialistläkare, då en av våra kollegor övergår till Primärvården. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår att leda avdelningsronder, leda utbildning i geriatriska frågor för yngre kollegor samt viss mottagningsverksamhet. Du kommer även delta i konsultverksamhet inom vårdbolaget. Vårt journalsystem är TakeCare. Ingen jour eller beredskap ingår i arbetsuppgifterna. KVALIFIKATIONER Specialistläkare. Specialistkunskap och erfarenhet av arbete med demenssjukdomarna samt i palliativ vård är meriterande, men även du som har annan specialitet och är intresserad av att arbeta med geriatrisk sjukvård är välkommen att söka. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och god samarbetsförmåga. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare till Geriatriska kliniken i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare till Geriatriska kliniken i Norrtälje

Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Norrtälje, TioHu
Norrtälje BUP är en spännande arbetsplats med ett dynamiskt samarbete inom verksamhetsområdet psykiatri och gentemot andra verksamheter inom kommunen. Mottagningen består av ca 18 personal: Psykologer, socionomer, barnpsykiatriker, sjuksköterska, specialpedagog och sekreterare. Till enheten hör också den familjeinriktade verksamheten Kärnan för de yngsta barnen 0-6 år med 5 tjänster. Vår utgångspunkt i arbetet är familjen, nätverket och individen. Vi arbetar med flera behandlingsmodeller för målgruppen 0-18 år. Behandlingsinsatserna är såväl korta som långa och med olika inriktningar; psykodynamisk, kognitiv och KBT. Utrednings- och behandlingsarbete med neuropsykiatrisk frågeställning ingår i vårt åtagande. Vi erbjuder även gruppverksamhet av skilda slag. BUP ingår som en enhet i Familjens Hus tillsammans med BVC, barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, barn- och elevhälsan, samt öppen förskola. Inom vårdbolaget TioHundra värderas samverkan högt och grundtanken är att patienter inte skall ”falla mellan stolarna”. TioHundras cirka 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och familjer. I tjänsten kan ingå bedömningsarbete, behandlingsarbete, rådgivning, viss akut verksamhet, barnpsykiatriska utredningar samt konsultationer och samarbete andra vårdinstanser. Det team som du kommer att ingå i riktar sig företrädesvis till barn och ungdomar i skolåldern. KVALIFIKATIONER Leg. Psykolog samt kunnighet i barn- och ungdomsdiagnostik. Erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete och arbete i team. Utbildning i KBT är en merit och du bör ha intresse för neuropsykiatri. Vi arbetar i en organisation där ett gott bemötande och delaktighet står i fokus. Stor vikt läggs därför vid förmåga att skapa goda relationer och vilja och förmåga att samarbeta i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Jämte det direkta patientarbetet ställs krav på god dokumentation. Du behöver vara noggrann, analytisk, strukturerad, van vid att dokumentera och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Av säkerhetsskäl genomförs kontroll mot polisens belastnings- och misstankeregister vid all rekrytering till BUP. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Norrtälje, TioHu jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Norrtälje, TioHu

Psykolog till unga vuxna enheten i Norrtälje
Psykiatriverksamheterna består av vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, beroendevård samt socialpsykiatri. Totalt är vi ca 200 medarbetare. Inom unga vuxna enheten, som funnits i sex år, arbetar åtta medarbetare (psykiater, psykologer, socionomer, sjuksköterska). Vi utför i huvudsak korta behandlingar och utredningar och har ett väl etablerat samarbete med ett flertal organisationer och myndigheter i Norrtälje. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår bedömning, utredning och behandling av psykiatriska problem hos unga vuxna i åldern 16-24 år. Du kommer också att medverka i teamets övriga patientinsatser, enskilt och i grupp. KVALIFIKATIONER Leg psykolog. Om du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med KBT-behandling, helst med unga vuxna, är det en särskild merit för den aktuella tjänsten. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är också meriterande liksom av behandlingsarbete i grupp. Även leg. psykoterapeut är meriterande. Som person är du engagerad, strukturerad och van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till unga vuxna enheten i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till unga vuxna enheten i Norrtälje

Sjuksköterska till avdelning 2, Norrtälje sjukhus
Avdelning 2 är en ortopedisk vårdavdelning med ca 16 platser för ortopedi, både elektiv och akut verksamhet, med intagning 24 timmar per dygn. Vi har för närvarande även åtta platser för geriatrisk rehab, dessa kommer på remiss. Vi disponerar också några platser med elektiv gynekologi. Totalt har vi 24 vårdplatser på avdelningen. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar i team, dvs. en sjuksköterska och två undersköterskor som ansvarar för åtta patienter. På avdelningen arbetar vi i nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut och läkare, som alla finns på plats dagligen (arbetsterapeut, ej helger). Vi har även en koordinator dagtid (sjuksköterska) som hjälper sjuksköterskorna med den administrativa delen av arbetet, tex. bokar vårdplaneringar, taxi, faxar etc. Hon hjälper även till med operationsförberedelser, sätta PVK, ta blodprover, så att du som sjuksköterska ska få så mycket tid som möjligt till dina patienter. Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider (passar bra för dig som pendlar från Uppsala/Stockholm tex) genom individuell schemaplanering och flex-tid. Vi är ett positivt gäng som trivs bra ihop och gör olika aktiviteter tillsammans. Vi har alltid patienten i fokus och vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten för att hålla hög nivå på omvårdnaden av patienterna och vår egen arbetsmiljö. Vi har motionssubvention på 1000 kr/år/anställd, och vi arbetar med hälsofrågor. KVALIFIKATIONER Leg. sjuksköterska, både nyutexaminerade och sjuksköterskor med erfarenhet inom yrket och gärna inom ortopedi. Datorvana är ett krav, då all dokumentation sker i Take Care. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten, så det är ett önskemål att du är genuint intresserad av det. Du bör vara stresstålig, kunna prioritera i ditt arbete och kunna fatta snabba beslut. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du är öppen för att lära av andra. God samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avdelning 2, Norrtälje sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avdelning 2, Norrtälje sjukhus

Sjuksköterska/distriktssköterska till hemsjukvård
Sedan 2010 ingår den basala hemsjukvården i kundvalet inom TioHundra AB. Med basal hemsjukvård avses en kontinuerlig hälso- och sjukvård som ges i kundens bostad, där ansvaret för de medicinska åtgärderna är sammanhängande över tid. Inom hemsjukvården och hemtjänsten arbetar distriktssköterskor, hemtjänstpersonal och närrehab i ett unikt och nära samarbete kring kunden. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som vill arbeta i vårt team. Din huvudsakliga placering är i Rimbo. Arbetsuppgifterna innebär basal hemsjukvård med bedömning, hembesök, uppföljning samt handledning av hemtjänstpersonal. Arbetet sker i team för att tillgodose kundens vårdbehov optimalt. Vi arbetar integrerat med förbättringsarbete och dokumenterar i systemen Procapita och Intraphone. Vi har ett kvalitetsmedvetet arbetssätt för att kunna bemöta olika kunders behov, då samarbetet med både kunder och personal är viktigt. Arbetstiden är schemalagd dagtid med beredskap var femte helg. KVALIFIKATIONER Du ska vara leg. sjuksköterska med minst 24 månaders erfarenhet, helst vidareutbildning till distriktssköterska. Vi ser att du är flexibel, positiv och gillar snabba tempoväxlingar. Du bör vara initiativrik och tycka om att arbeta självständigt under eget ansvar. Du behöver ha god datorvana då dokumentation är en stor del av ditt dagliga arbete. Körkort och körvana är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser fram emot att träffa dig. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/distriktssköterska till hemsjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/distriktssköterska till hemsjukvård


Sök lediga jobb TioHundra AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se