Tjörn jobb - lediga jobb

Tjörn jobb Tjörn jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tjörn. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tjörn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.- Tjörn

 2. Enhetschef- Tjörn

 3. Lärare 4-9; slöjd och matematik- Tjörn

 4. VA-ingenjör- Tjörn

 5. Pedagog med specialpedagogisk erfarenhet- Tjörn

 6. Lärare 4-9 textilslöjd/annat ämne- Tjörn

 7. Lärare i förskola/Förskollärare- Tjörn

 8. Lärare 4-9 so/eng el sv- Tjörn

 9. Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet- Tjörn

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.- Tjörn

 11. Personlig assistent sökes till Tjörn- Tjörn

 12. Lärare 4-9; slöjd och matematik- Tjörn

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.- Tjörn

 14. MAS- Tjörn

 15. Leg. Arbetsterapeut- Tjörn

 16. Psykolog- Kungälv

 17. Enhetschef- Kungälv

 18. Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet- Tjörn

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.- Tjörn

 20. Lärare i förskola/Förskollärare- Tjörn

 21. Lärare i förskola/Förskollärare- Tjörn

 22. Lärare i förskola/Förskollärare- Tjörn

 23. Lärare i förskola/Förskollärare- Tjörn

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.- Tjörn

 25. Personlig assistent sökes till man på Tjörn- Tjörn

 26. Elevassistent- Tjörn

 27. Familjebehandlare- Tjörn

 28. Lärare 4-9; träslöjd- Tjörn

 29. Homepartysäljare - Tjörn- Tjörn

 30. Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet- Tjörn

 31. Barnvakt/barnpassning i Skärhamn - Tjörn- Tjörn

 32. Stödassistent till Kållekärrs serviceboende- Tjörn

 33. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.- Tjörn

 34. Psykiatrisjuksköterska- Kungälv

 35. Hemtjänst Tjörn- Tjörn

 36. Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet- Tjörn

 37. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.- Tjörn

 38. Ungdomskonsulent 50%- Tjörn

 39. Ungdomskonsulent, kulturinriktning 75%- Tjörn

 40. Stödpedagog- Tjörn


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.

Enhetschef
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker en enhetschef för för den kommunala hälso- och sjukvården. I enheten ingår hemsjukvård och kommunrehab. Som enhetschef ansvarar du för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Vidare medverkar du till utveckling och anpassning av verksamhetens stödinsatser, arbetsformer och ansvarsområden. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp. Arbetet innebär att planera, samordna, utveckla och leda verksamheten utifrån gällande lagstiftning, politiska beslut, mål och riktlinjer, verksamhetens budgetram och vårt ledningssystem för kvalitet. KVALIFIKATIONER Du ska ha som arbetsgivaren bedömer för arbetet adekvat högskolexamen. Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal hälso-och sjukvård och erfarenhet av verksamhet, ekonomi och personalansvar. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi söker sig som är en person med god organisationsförmåga, har ett strategiskt tänk och som har lätt för att samarbeta samt är orädd för att anta nya utmaningar. Du ska kunna arbeta mål- och resultatinriktat och se verksamheten i ett helhetsperspektiv. Övriga egenskaper som vi värdesätter är initiativförmåga och ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav.
Företag: Tjörns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Tjörn, Enhetschef Tjörns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Lärare 4-9; slöjd och matematik
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Häggvallskolan är en 6-9 skola som ligger vid Höviksnäs på nordöstra Tjörn och ingår i kommunens enda F-9 – enhet. Kommunikationsmöjligheterna är goda med busshållplats alldeles utanför skolan. Vår uppfattning om vår skola är att den är trivsam med ett gott umgängesklimat mellan alla som arbetar här, såväl elever som medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker en lärare i slöjd och matematik till Häggvallskolan. Du kommer att undervisa i träslöjd och ha klass i matematik. Du kommer att vara en viktig kugge i arbetslaget, vara klassföreståndare för en klass och undervisa i dina ämnen i olika årskurser. KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten erforderlig utbildning. Dessutom vet du med dig att du är en lagarbetare som gillar samverkan och ett elevdemokratiskt arbetssätt.
Företag: Tjörns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9; slöjd och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9; slöjd och matematik

VA-ingenjör
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Tjörns kommun har många spännande frågor att hantera som gäller bebyggelse och utveckling i ett känsligt landskap med många värdefulla kulturmiljöer. Samhällsbyggnadsförvaltningen består av tre avdelningar: plan- och byggavdelning, miljöavdelning samt teknisk avdelning. ARBETSUPPGIFTER Som VA-ingenjör arbetar du främst med planering, byggande och drift av kommunens VA-ledningar. Det innebär ofta att följa ett projekt från utredning och projektledning fram till färdigt byggande. Du har mycket kontakter med kunder, konsulter och entreprenörer, samt med andra avdelningar på kommunen. Vi samarbetar också mycket med våra grannkommuner. Tjänsten ingår i Samhällsbyggnadsförvaltningen och du arbetar på tekniska avdelningen tillsammans med elva medarbetare. Vi har en bra mix av tjejer och killar och jämn åldersspridning. Du får stort eget ansvar samtidigt som du får flera kollegor inom VA-området som bollplank och rådgivare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör, exempelvis från Väg och Vatten, eller har som vi bedömmer för uppgiften lämplig utbildning/erfarenhet. Yrkeserfarenhet är meriterande, men även nyexaminerad med rätt utbildning kan vara aktuell. Vi förutsätter att du är en van användare av de vanligaste dataprogrammen och att du kan uttrycka dig tydligt på svenska i både tal och skrift. Du bör vara intresserad både av teknik, ekonomi och kontakt med människor. B-körkort underlättar arbetet men är inget formellt krav vid anställningen.
Företag: Tjörns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga VA-ingenjör jobb, VA-ingenjör Tjörn, VA-ingenjör Tjörns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VA-ingenjör

Pedagog med specialpedagogisk erfarenhet
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Bleketskolan som är belägen på sydvästra Tjörn är södra verksamhetsområdets 6-9 skola. Här finns tre arbetslag; årskurs 6-7, 8-9 och staben. På skolan finns bland annat bibliotek och café. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, enskilt eller i grupp. KVALIFIKATIONER Du skall ha pecialpedagogisk erfarenhet eller motsvarande.
Företag: Tjörns kommun, Bleketskolan
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog med specialpedagogisk erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog med specialpedagogisk erfarenhet

Lärare 4-9 textilslöjd/annat ämne
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Häggvall - Fridas hage som tillhör norra verksamhetsområdet är kommunens enda F-9 enhet. På enheten bedrivs förskoleklass, grundskola åk 1-9, skolbarnsomsorg och grundsärskola/ träningssärskola åk 1-9. På Fridas Hage och på fritidshemmet, som ligger i samma hus, finns barn i åldrarna 6-12 år i åldersblandade spår. ARBETSUPPGIFTER Lärare i textilslöjd. Du kommer att bli en viktig kugge i arbetslaget, vara klassföreståndare för en klass och undervisa i dina ämnen i olika årskurser KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten erforderlig utbildning. Dessutom vet du med dig att du är en lagarbetare som gillar samverkan och ett elevdemokratiskt arbetssätt.
Företag: Tjörns kommun, Häggvallskolan
Ort: Tjörn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 textilslöjd/annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 textilslöjd/annat ämne

Lärare i förskola/Förskollärare
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Tångeröds förskola ligger i Höviksnäs på en äng med havsutsikt med en härlig gård runt förskolan. Förskolan består av fem avdelningar och vi arbetar i delvis eller rena storarbetslag och samarbetar hela huset utifrån tanken att alla barn är allas ansvar. Vi har tydliga pedagogiska lekmiljöer som står i ständig utveckling utifrån barnens behov och tankar. Genom ett positivt förhållningssätt skapar vi ett gott klimat för alla i förskolan. ARBETSUPPGIFTER du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som förskollärare KVALIFIKATIONER Du skall ha utbildning och lärarlegitimation för målgruppen
Företag: Tjörns kommun, Tångeröds förskola
Ort: Tjörn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare 4-9 so/eng el sv
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Häggvall - Fridas hage som tillhör norra verksamhetsområdet är kommunens enda F-9 enhet. På enheten bedrivs förskoleklass, grundskola åk 1-9, skolbarnsomsorg och grundsärskola/ träningssärskola åk 1-9. På Fridas Hage och på fritidshemmet, som ligger i samma hus, finns barn i åldrarna 6-12 år i åldersblandade spår. ARBETSUPPGIFTER Lärare i so ämnena och engelskan eller svenska. Du kommer att bli en viktig kugge i arbetslaget, vara klassföreståndare för en klass och undervisa i dina ämnen i olika årskurser KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten erforderlig utbildning.Vi förväntar oss att du har eller snarast erhåller lärarlegitimation. Dessutom vet du med dig att du är en lagarbetare som gillar samverkan och ett elevdemokratiskt arbetssätt.
Företag: Tjörns kommun, Häggvallskolan
Ort: Tjörn
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 so/eng el sv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 so/eng el sv

Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.

Personlig assistent sökes till Tjörn
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. En 38-årig funktionshindrad kvinna från Tjörn, Höviksnäs söker personliga assistenter genom LSS. Vi ser gärna kvinnliga sökanden, med erfarenhet av brukarens 2 diagnoser som är epilepsi samt strokerelaterade symtom. Med fördel har du erfarenhet av sociala vårdarbeten. Vi söker dig som är stresstålig med god simultanförmåga eftersom symtomen hos brukaren är komplexa och varierar över tid. Du bör ha god förmåga till samarbete med övriga assistenter i relation till brukaren. Du är social och utåtriktad, som gärna delar brukarens intressen i form av promenader utomhus och sällskapsspel för mental träning samt simträning i handikappanpassad pool. Det är av största vikt att du inte är pälsdjursallergiker, då brukaren har två katter. Vi söker två tjänster; Heltid: Måndagar till fredagar 09:00-17:00 (40 tim/v) Deltid: 4 vardagskvällar (tis-fre) mellan kl 17:00 till 22:00 samt preliminärt lördagar 09:00-17:00 (28 tim/v) Om detta passar in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan! Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till Tjörn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till Tjörn

Lärare 4-9; slöjd och matematik
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Häggvallskolan är en 6-9 skola som ligger vid Höviksnäs på nordöstra Tjörn och ingår i kommunens enda F-9 – enhet. Kommunikationsmöjligheterna är goda med busshållplats alldeles utanför skolan. Vår uppfattning om vår skola är att den är trivsam med ett gott umgängesklimat mellan alla som arbetar här, såväl elever som medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker en lärare i slöjd och matematik till Häggvallskolan. Du kommer att undervisa i träslöjd och ha klass i matematik. Du kommer att vara en viktig kugge i arbetslaget, vara klassföreståndare för en klass och undervisa i dina ämnen i olika årskurser. KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten erforderlig utbildning. Dessutom vet du med dig att du är en lagarbetare som gillar samverkan och ett elevdemokratiskt arbetssätt.
Företag: Tjörns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9; slöjd och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9; slöjd och matematik

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.

MAS
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Socialförvaltningen befinner sig i en stark utveckling med siktet inställt på att skapa stabilitet och kostnadseffektivitet i verksamheten. Förvaltningen har i uppdrag att arbeta mot entreprenader och intraprenader, främja en mångfald av utförare inom äldre- och handikappomsorgen genom att införa valfrihetssystem, genom infört kvalitetsledningssystem kvalitetssäkra våra tjänster samt planera för en ökad volym inom LSS-verksamheten. Socialförvaltningen har ca 470 personer anställda och socialnämnden omsluter ca 290 mkr/år. ARBETSUPPGIFTER Som medicinskt ansvarig sjuksköterksa ansvarar du för att vårdtagare får en god och säker vård enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Du är en resurs i arbetet med att utveckla kvalitetsarbetet och patientsäkerheten i kommunen. I tjänsten ingår samverkan med andra både internt och externt i en mängd frågor. Ditt uppdrag kommer bl a att vara: • säkerställa att gällande författningar, föreskrifter och rutiner för hälso- och sjukvården är väl kända och tillämpas i verksamheten • verka för att den medicinska kvalitén och patientsäkerheten i socialtjänsten säkerställs • bevaka lagar och föreskrifter inom området samt se till att dessa blir kända i organisationen • kvalitetsgranska och genomföra uppföljningar utifrån gällande lagstiftning, såväl hälso- och sjukvårdslagen som socialtjänstlagen • vara ett stöd för utförare och tillsammans med berörda verksamheter och andra vårdgivare genomföra förbättringsaktiviteter • samverka med andra vårdgivare och myndigheter • på uppdrag av Avdelningschefen medverka i och i vissa fall leda utvecklingsprojekt, upphandlingar etc inom socialnämndens verksamhetsområde • rapportera till socialnämnden kontinuerligt KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska önskvärt med vidareutbildning i Öppen Hälso- och sjukvård. Du har erfarenhet av flerårig tjänstgöring som legitimerad sjuksköterska samt även har arbetat med övergripande planering och utveckling inom verksamhetsområdet. Önskvärt att Du har arbetat i ledande ställning inom hälso- och sjukvård eller socialtjänst. Av tidigare erfarenhet har du förmåga att leda utvecklingsarbete/projekt och har ett samverkansorienterat synsätt. Du har lätt för att samarbeta med andra. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en politsikt styrd organisation är önskvärd. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, goda IT-kunskaper, god organisatorisk och analytisk förmåga. Goda kunskaper om lagar och förordningar. B-körkort. Du har stort intresse för att arbeta med människor och brett intresse för patientsäkerhet, kvalitetsarbete och hälso- och sjukvårdsfrågor.
Företag: Tjörns kommun, Sociala staben
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga MAS jobb, MAS Tjörn, MAS Tjörns kommun, Sociala staben
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MAS

Leg. Arbetsterapeut
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Kommunrehab på Tjörn ansvarar för rehabilitering i ordinärt och särskilt boende samt poliklinisk arbetsterapi. Vi finns på vårdcentralen i Kållekärr. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, logoped, rehabassistent och en assistent. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, delegering samt handledning och utbildning av omvårdnadspersonal. Du arbetar mot personer både i ordinärt och särskilt boende samt personer som kommer till mottagningen. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad arbetsterapeut och ha tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi tror att du är en person som har lätt för att samarbeta men även trivs med att arbeta självständigt. Krav på körkort och datorvana.
Företag: Tjörns kommun, Kommunrehab
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Arbetsterapeut

Psykolog
Västra Götalandsregionen Beskrivning Psykiatriska kliniken består av allmänpsykiatriska mottagningar, psykosteam, akutteam, vårdavdelningar, behandlingshem, neuropsykiatriskt team och psykiatriskt beroendeteam. BUP ingår också i kliniken. Psykiatriska mottagningen Stenungsund/Tjörn är en öppenvårdsenhet med Stenungsunds och Tjörns kommuner som upptagningsområde. Arbetsplatsen ligger i centrala Stenungsund, med närhet till många av våra vårdgrannar. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafik och bil, vilket gör det lätt att ta sig hit. Vi är omkring 25 personer som arbetar här. På mottagningen finns två allmänpsykiatriska team och ett team som arbetar med större tonvikt på psykoser. Tjänsten är förlagd till ett av de allmänpsykiatriska teamen, med läkare, sjuksköterska, psykologer, kurator och sjukgymnast samt tillgång till arbetsterapeut. De huvudsakliga diagnosgrupper som vi arbetar med är depressiva och bipolära tillstånd, personlighetsstörningar, ångestsyndrom, ätstörningar, neuropsykiatriska tillstånd samt patienter med kombinerad psykisk sjukdom och missbruk. Arbetsuppgifter Sedvanliga psykologuppgifter såsom utredning, diagnostisering och behandling av vuxna från 18 år.  Arbetet sker i nära samarbete med övriga medlemmar i teamet. I arbetet ingår också att samverka med andra instanser i såväl enskilda patientärenden som med samverkanspartners som kommunala enheter och primärvård. Kvalifikationer Legitimerad psykolog samt relevant erfarenhet. Psykoterapeutlegitimation eller specialistutbildning inom psykologisk behandling eller neuropsykologi är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker en person med god samarbetsförmåga och intresse av att utveckla våra arbetsformer. Vi vill också gärna ha någon som kan tänka sig att vara med och leda grupper av patienter och som dessutom har ett intresse för att arbeta med bemötandet av de anhöriga till våra patienter, inte minst barnen. Övrigt Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken.
Företag: Kungälvs Sjukhus, Psyk.kliniken, Öppenvårdsmott. Stenungsund/Tjörn
Ort: Kungälv
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog jobb, Psykolog Kungälv, Psykolog Kungälvs Sjukhus, Psyk.kliniken, Öppenvårdsmott. Stenungsund/Tjörn
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog

Enhetschef
Västra Götalandsregionen Beskrivning Psykiatriska kliniken ansvarar för den psykiatriska vården för såväl barn som vuxna inom Kungälv, Stenungsund/Tjörn och Ale samt för Kärra Rödbo när det gäller vuxna, ca 100 000 invånare. Verksamheten bedrivs med öppenvårdsmottagningar/psykosteam samt fyra avdelningar för heldygnsvård specialiserade mot allmänpsykiatri, beroendevård samt psykosvård. Vi har en välfungerande klinik, med god bemanning och en tradition av nära samverkan, såväl inbördes mellan yrkesgrupper och enheter som utåt med omgivande kommuner och primärvård.  Klinikens storlek har fördelen att det är lätt för medarbetarna att etablera nätverk och vara delaktiga i organisationen. Psykiatriska öppenvårdsmottagningen Stenungsund-Tjörn Psykiatriska öppenvårdsmottagningen vänder sig till vuxna med psykisk ohälsa, boende i Stenungsund och på Tjörn. Själva mottagningen är centralt belägen i Stenungsund med närhet till allmänna kommunikationer. Enheten är organiserad i ett psykosteam och två allmänpsykiatriska team. På senare år har psykosteamet med sitt mer mobila arbetssätt även börjat ta sig an allmänpsykiatriska patienter. Våra målgrupper är patienter med depressioner, manier, svåra ångestrelaterade tillstånd, djupgående personlighetsstörningar, svåra kriser, svår ADHD, ätstörningar, tvångssjukdomar och psykoser. Vi kan erbjuda medicinsk, psykologisk och social utredning/behandling och arbetar både polikliniskt och uppsökande med hjälp av hembesök. Vi har ett gott samarbete med kommunerna, och bland annat har vi under våren börjat införa den gemensamma behandlingsresursen Vård-och Stödsamordnare för patienter som har omfattande/komplexa vårdbehov. Arbetsuppgifter Som enhetschef har du till uppgift att leda, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån klinikens verksamhetsplan. I uppdraget ingår personalansvar, arbetsmiljöansvar och ekonomiskt ansvar. Du är direkt underställd verksamhetschefen. I din roll ingår även att tillsammans med personalen utveckla teamarbetet kring patientgruppen och att samverka aktivt med socialtjänst, försäkringskassa, arbetsförmedling och primärvård. Som enhetschef ingår du i klinikens ledningsgrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som • har för uppdraget relevant högskoleutbildning • är beredd att ta ett tydligt chefskap • vill medverka och vara drivande i förändrings- och utvecklingsarbete • vill arbeta med teamutveckling och utveckling av vårdkedjor både inom och utanför kliniken. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken.
Företag: Kungälvs Sjukhus, Psykiatriska kliniken, Öppenvårdsmot Stenungsund/Tjörn
Ort: Kungälv
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Kungälv, Enhetschef Kungälvs Sjukhus, Psykiatriska kliniken, Öppenvårdsmot Stenungsund/Tjörn
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.

Lärare i förskola/Förskollärare
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Kållekärrs förskola består av en småbarnsavdelning, Hattstugan som är en modul på skolans gård. Åldrarna på barnen är från ett år upp till tre år. I skolans lokaler finns Solägget som består av tre hemvister för åldrarna tre, fyra och fem år. Kållekärrs förskola använder Reggio Emilia filosofin som inspirationskälla för att förtydliga förskolans läroplan (Lpfö98). ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare arbetar du i en väl ettablerad arbestgrupp för barn i åldern 3-5 år KVALIFIKATIONER Du ska ha för tjänsten adekvat utbildning
Företag: Tjörns kommun, Kållekärrs förskola
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Rönnängs förskola är placerad i det mycket natursköna området ovanför Båtevik och med närhet till Rönnängs skola. Förskolan är nybyggd, invigdes i januari 2011 och består av tre hemvister. ARBETSUPPGIFTER Du skall som förskollärare arbeta i en väl ettablerad arbetsgrupp KVALIFIKATIONER Du skall ha för arbetet lämplig utbildning samt förskollärarlegitimation
Företag: Tjörns kommun, Rönnängs förskola
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Rönnängs förskola är placerad i det mycket natursköna området ovanför Båtevik och med närhet till Rönnängs skola. Förskolan är nybyggd, invigdes i januari 2011 och består av tre hemvister. ARBETSUPPGIFTER Du skall som förskollärare arbeta i en väl etablerad arbetsgrupp KVALIFIKATIONER Du skall vara förskollärare/motsvarande med lärarlegitimation som avser målgruppen
Företag: Tjörns kommun, Rönnängs förskola
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Rönnängs förskola är placerad i det mycket natursköna området ovanför Båtevik och med närhet till Rönnängs skola. Förskolan är nybyggd, invigdes i januari 2011 och består av tre hemvister. ARBETSUPPGIFTER du skall arbeta som förskollärare i en väl ettablerad arbestgrupp KVALIFIKATIONER du skall ha för tjänsten adekvat utbildning
Företag: Tjörns kommun, Rönnängs förskola
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.

Personlig assistent sökes till man på Tjörn
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till en glad och skojfrisk 31-årig man på Tjörn. Vår kund är rullstolsbunden och behöver hjälp med det mesta i sin vardag, däribland hushållssysslor, matlagning och hygien. Då han har många aktiviteter i Göteborg ingår en del resor mellan Göteborg och Tjörn. Bil och körkort är en fördel pga en begränsad kollektivtrafik, men det är ej nödvändigt. Vi ser gärna sökanden i åldern 20-40 år. Vår kunds intressen inkluderar film, sport och resor. Det är en fördel om sökanden delar dessa intressen. Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande. Arbetstid / Varaktighet: Dag/kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Tjänsten är på 50 % och tillträde omgående Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man på Tjörn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man på Tjörn

Elevassistent
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, norr, söder och Tjörns gymnasieskola. Myggenäs skola som tillhör norra verksamhetsområdet är en F-5 skola. Skolan ligger i Myggenäs villasamhälle omgiven av fina grönområden. Myggenäs skola är delvis åldersblandad med personal som arbetar i två arbetslag. Skola har ett fritidshem med tre avdelningar. ARBETSUPPGIFTER du kommer arbeta som elevassistent i förskoleklass och på fritidshem KVALIFIKATIONER vi söker dig med adekvat utbildning och personlig lämplighet.
Företag: Tjörns kommun, Myggenäs skola
Ort: Tjörn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Tjörn, Elevassistent Tjörns kommun, Myggenäs skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Familjebehandlare
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Individ- och familjeavdelningen driver Familjecentrum i Kållekärr. Vi tar emot barn, ungdomar och familjer för vård, boende, utredning eller behandling i öppenvård samt erbjuder stöd och hjälp. På Familjecentrum finns enhetschef/föreståndare, gruppledare/familjebehandlare, 8 familjebehandlare och 3 omsorgspersonal natt. Till lediga tjänst som familjebehandlare söker vi ny medarbetare. Vårt Familjecentrum; • arbetar på uppdrag av barn- och ungaenheten, genom insatser från socialsekreterare. • erbjuder serviceinsatser till familjer som har behov av tillfälligt stöd. • är ett boende för ungdomar mellan 12-21 år, under kortare eller längre tid. Vi arbetar med utslussningsboende från att bo i ett rum till att flytta till en egen lägenhet i närheten av Familjecentrum och härefter till en satellitlägenhet. • erbjuder även så kallat utökat kontaktmannaskap där familjebehandlarna kan stötta den unge i skolan, på fritiden och i hemmet. • är ett boende för barn och deras föräldrar vid krissituationer eller när en fördjupad utredning krävs. • kan ge familjer, barn och ungdomar familjebehandling, individuella samtal samt erbjuda drogtester. • kan erbjuda ett kvinnofridsboende. • kan vid behov vara ett akutboende, t ex vid en brand i hemmet. • tar emot flyktingbarn som fått permanent uppehållstillstånd. ARBETSUPPGIFTER Som familjebehandlare ansvarar du för det pedagogiska innehållet i verksamheten genom att utveckla metoder och ett reflekterande arbetssätt utifrån verksamhetens mål och gällande lagstiftning. Som personal på Familjecentrum ska du erbjuda stöd och hjälp utifrån varje persons behov och förmåga samt skapa en trygg miljö och ett anpassat vardagsliv. KVALIFIKATIONER Socialpedagog alternativt socionom med inriktning mot socialpedagogik på högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta behandlingsinriktat och pedagogiskt gentemot barn, familj eller ungdomar. Meriterande är Marte meo-utbildning, systemteoretisk utbildning, samarbetssamtalskompetens. Vi söker dig som är strukturerad, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.
Företag: Tjörns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Tjörn, Familjebehandlare Tjörns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Lärare 4-9; träslöjd
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Häggvallskolan är en 6-9 skola som ligger vid Höviksnäs på nordöstra Tjörn och ingår i kommunens enda F-9 – enhet. Kommunikationsmöjligheterna är goda med busshållplats alldeles utanför skolan. Vår uppfattning om vår skola är att den är trivsam med ett gott umgängesklimat mellan alla som arbetar här, såväl elever som medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker en lärare i slöjd till Häggvallskolan. Du kommer att undervisa i träslöjd i åk 4-9 och vara klassföreståndare i en åk 7. KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten erforderlig utbildning. Dessutom vet du med dig att du är en lagarbetare som gillar samverkan och ett elevdemokratiskt arbetssätt. Vi förväntar oss att du har eller förväntas erhålla lärarlegitimation i snarast.
Företag: Tjörns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9; träslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9; träslöjd

Homepartysäljare - Tjörn
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Tjörn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Tjörn

Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Tjörn med/utan erfarenhet

Barnvakt/barnpassning i Skärhamn - Tjörn
Akademisk Omtanke tillhandahåller studietjänster och barnpassning för barnfamiljer & ungdomar som behöver stöd och hjälp i vardagen. Just nu söker vi en duktig och omtänksam barnvakt som kan arbeta hos en av våra kunder i Skärhamn, Tjörn. Familjen önskar hjälp fyra vardagar i veckan, från ca kl. 14:30-19:30. Lön utgår med 115 kr/tim (inkl. semesterersättning). Vi söker dig som: - Har erfarenhet av barnpassning eller har utbildning inom området - Är över 18 år - Är ansvarsfull och känner ett stort engagemang för att jobba med barn - Körkort (då man använder familjens bil för att köra barnen till idrottsaktiviteter) Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Barnpedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid. Som anställd får du även genomgå en barnsäkerhetsutbildning genom oss där du bland annat får lära dig HLR för barn. Skriv "Barnpedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Besök gärna vår hemsida, www.akademiskomtanke.se, för mer information eller skicka in din ansökan till rekrytering@akademiskomtanke.se
Företag: AKADEMISK OMTANKE AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/barnpassning i Skärhamn - Tjörn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/barnpassning i Skärhamn - Tjörn

Stödassistent till Kållekärrs serviceboende
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker en stödassistent till Kållekärrs serviceboende. I boendet finns 9 lägenheter samt gemensamhetsutrymmen. De boende är vuxna med psykiska funktionshinder. Du kommer att ingå i en personalgrupp på 8 personer, varav 3 är socialpedagoger och 5 är stödassistenter. Som stödassistent hos oss kommer du att arbeta med: Att ge det stöd som den boende behöver för att klara av sitt vardagsliv. Att motivera och stödja till aktiviteter och en meningsfull tillvaro. Att bistå den boende att upprätthålla och/eller skapa sociala nätverk. Att medverka till att de insatser som ges tillförsäkrar den enskilde goda levnadsvillkor enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Att föra dokumentation. Att samverka med interna och externa samverkanspartners. KVALIFIKATIONER Du ska ha utbildning såsom omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa. Du som söker är en person som har god förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de boendes mående och behov. Du ska vara lojal med fattade beslut, tydlig och konsekvent i ditt bemötande mot brukarna. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och ser att du är en del av arbetsgruppen som tillsammans arbetar mot samma mål.
Företag: Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent till Kållekärrs serviceboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent till Kållekärrs serviceboende

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.

Psykiatrisjuksköterska
Västra Götalandsregionen Beskrivning Psykiatriska kliniken består av allmänpsykiatriska mottagningar, psykosteam, akutteam, vårdavdelningar, behandlingshem, BUP-mottagningar, neuropsykiatriskt team och psykiatriskt beroendeteam. Psykosteamet i Kungälv är en av flera öppenvårdsenheter och har Kungälv och Kärra-Rödbo som upptagningsområde. Arbetsplatsen är belägen i vacker omgivning intill Bohus fästning vid Kungälvs södra infart. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafik och med bil, vilket gör det lätt att ta sig hit. På Psykosteamet arbetar sjuksköterskor, läkare, psykolog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, sekreterare och skötare, sammanlagt drygt 10 personer. Vi arbetar med människor med psykotiska upplevelser, enligt de riktlinjer och vårdprogram som är utarbetade i Västra Götalandsregionen.  Arbetsuppgifter Som sjuksköterska på Psykosteamet arbetar du som kontaktperson med stödjande samtal, medicinuppföljningar och mer terapeutiska insatser. Vidare har man som sjuksköterska som uppgift att representera omvårdnadsperspektivet vid våra veckovisa behandlingskonferenser och även i andra sammanhang i verksamheten. I arbetet ingår också att möta våra patienters närstående och barn. Du förväntas också leda/delta i olika gruppbehandlingar för både patienter och deras närstående. Det kan röra sig om allt från livsstilsgrupper och grupper för fysisk aktivitet till mer renodlade samtalsgrupper. Vi har nyligen även börjat arbeta mer systematiskt med så kallad vård- och stödsamordning, i nära samarbete med kommunen, för att kunna erbjuda patienterna ett så flexibelt mottagande som möjligt. Inom ramen för verksamhetens uppdrag finns goda möjligheter att utveckla de speciella intressen som den enskilde medarbetaren har. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av psykosvård eller annan psykiatrisk öppenvård är meriterande liksom utbildning i vård- och stödsamordning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att anpassa dig till rådande omständigheter och att vara kreativ när det gäller utveckling av arbetet. Tjänsten innebär en del resande, både ut i kommunerna och till Kungälvs sjukhus där vår heldygnsvård är belägen. Du måste därför ha körkort. Övrigt Vi begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken
Företag: Kungälvs Sjukhus, Psyk. kliniken, Öppenvårdsmott. Stenungsund/Tjörn
Ort: Kungälv
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska jobb, Psykiatrisjuksköterska Kungälv, Psykiatrisjuksköterska Kungälvs Sjukhus, Psyk. kliniken, Öppenvårdsmott. Stenungsund/Tjörn
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska

Hemtjänst Tjörn
Vi söker kunnig och erfaren hemtjänst personal till Tjörn. Du bör ha USK-utbildning eller liknande erfarenheter från hemtjänst/vård. Körkort inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst Tjörn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst Tjörn

Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Hannagården ligger inbäddad i vacker natur utan synliga grannar men med cykel- eller gångavstånd till Skärhamns centrum. Verksamheten har tillgång till en buss som tar barnen/ungdomarna till gemensamma eller individuella aktiviteter. Hannagården är till för ungdomar över 12 år som har en funktionsnedsättning och kan ha rätt till tillsyn när föräldrarna arbetar. Tillsynen är en förlängd fritidsverksamhet och ges före och efter skolan eller under skolloven. Ibland är behovet av avlastning mer omfattande och då kan korttidshem vara ett alternativ. Korttidshemmet vänder sig till barn från cirka 2 år och uppåt. ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker nu tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet samt eftermiddagstillsyn inom LSS. Som stödassistent ska du arbeta med att ge stöd och arbeta individuellt med de personer som tillhör verksamheten. Du arbetar individuellt gentemot varje boende där stöd- och motivationsarbete ger förutsättningar för en ökad självständighet. Korttidsavlastning/eftermiddagstillsyn gör det möjligt för barn och ungdomar med funktionsnedsättning att få miljöombyte och rekreation utanför det egna hemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet och intresse att av att arbeta med människor med funktionshinder och som har en vilja att vara med och verka för att våra brukare får en bra tillvaro. Du är ansvarstagande och flexibel, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, har stort engagemang, intresse för LSS verksamhet och tycker om att arbeta självständigt. Som stödassistent är kravet gymnasieutbildning som exempelvis Usk, BoF eller utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen och av att arbeta stödjande. Arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet och dokumentationsvana är meriterande. Du måste vara en lugn, stabil och trygg person som kan arbeta strukturerat både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort. Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur polisens belastnings- och misstanke register.
Företag: Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tjörns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tjörn.

Ungdomskonsulent 50%
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens turismverksamhet, kulturskola, bibliotek, barn- och vuxenkultur, kultur- och fritidscentra samt föreningsstöd. Förvaltningen sköter också uthyrningen av kommunens lokaler och anläggningar samt ansvarar för naturstigar och de större badplatserna. Visionen är att Tjörn ska bli en av de ledande kultur- och fritidskommunerna i Västra Götaland. ARBETSUPPGIFTER Fritidsgårdsverksamheten på Tjörn bytte för två år sedan namn och inriktning till kultur- och fritidscentra. Stort fokus ligger på att utveckla såväl den öppna gårdsverksamheten som den riktade verksamheten. Den riktade delen består i huvudsak av kultur, idrott, delaktighet och inflytande. Det internationella arbetet ska ingå i all verksamhet. Den öppna gårdsverksamheten bedrivs på två platser, i Skärhamn och Häggvall. Vi söker dig som vill arbeta med ungdomars skapande och deltagande i olika aktiviteter och projekt, både inom riktad verksamhet och i öppen fritidsgårdsverksamhet. Du ska tillsammans med arbetskamraterna och ungdomarna utveckla kultur- och fritidscentra till att bli en stark, positiv mötesplats. Du kommer att ingå i ett arbetslag där alla bidrar till att utveckla begreppen inflytande, delaktighet och ansvar mot våra styrdokument. Vi utgår från ungdomarnas erfarenheter och förutsättningar och bemöter dem utifrån det. I arbetet ingår att självständigt och i grupp driva projekt och aktiviteter för, av och med ungdomar. Det ingår även att planera, samordna och utveckla hela verksamheten inom kultur- och fritidscentra tillsammans med chef och arbetskamrater. Du kommer att arbeta kvällstid enligt schema samt helger vid arrangemang. Vid speciella tillfällen ingår fältning kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Du som söker jobbet ska • ha relevant högskoleutbildning • ha ett genuint intresse av att arbeta med och söka upp ungdomar • visa gott omdöme, vara tydlig och modig • vara välstrukturerad i ditt arbete • vara kommunikativ, engagerad och självständig, då verksamheten är i en förändrings- och utvecklingsfas som kräver flexibilitet, samarbete och nytänkande • ha körkort och tillgång till egen bil, då tjänsten förutsätter detta. Du ska ha erfarenhet av • arbete med och att söka upp ungdomar i den öppna fritidsgårdsverksamheten • arbete med ungdomsinflytande • verksamhet för ungdomar inom olika verksamhetsområden, som till exempel kultur, arrangemang, rockband, idrott, teknik • arbete med och i projekt, från ax till limpa.
Företag: Tjörns kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomskonsulent 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomskonsulent 50%

Ungdomskonsulent, kulturinriktning 75%
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens turismverksamhet, kulturskola, bibliotek, barn- och vuxenkultur, kultur- och fritidscentra samt föreningsstöd. Förvaltningen sköter också uthyrningen av kommunens lokaler och anläggningar samt ansvarar för naturstigar och de större badplatserna. Visionen är att Tjörn ska bli en av de ledande kultur- och fritidskommunerna i Västra Götaland. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med ungdomars skapande och deltagande i olika konst- och kulturaktiviteter, både genom riktad verksamhet och i öppen fritidsgårdsverksamhet. Periodvis kommer arbetet att bedrivas genom olika projekt. Du ska tillsammans med arbetskamraterna och ungdomarna utveckla kultur- och fritidscentra till att bli en stark, positiv mötesplats. Du kommer att ingå i ett arbetslag där alla bidrar till att utveckla begreppen inflytande, delaktighet och ansvar mot våra styrdokument. Vi utgår från ungdomarnas erfarenheter och förutsättningar och bemöter dem utifrån det. I arbetet ingår att självständigt och i grupp driva projekt och aktiviteter för, av och med ungdomar. Det ingår även att planera, samordna och utveckla hela verksamheten inom kultur- och fritidscentra tillsammans med chef och arbetskamrater. Du kommer att arbeta kvällstid enligt schema samt helger vid arrangemang. Vid speciella tillfällen ingår fältning kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Du som söker jobbet ska • ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot kultur • ha ett genuint intresse av att arbeta med och söka upp ungdomar • visa gott omdöme, vara tydlig och modig • vara välstrukturerad i ditt arbete • vara kommunikativ, engagerad och självständig, då verksamheten är i en förändrings- och utvecklingsfas som kräver flexibilitet, samarbete och nytänkande • ha körkort och tillgång till egen bil, då tjänsten förutsätter detta. Du ska ha erfarenhet av • arbete med och att ha sökt upp ungdomar i den öppna fritidsgårdsverksamheten • arbete med mötesplatser- och ungdomsinflytande • och kunskap om konstformerna drama, dans, musik, film och konst • verksamhet för ungdomar inom kulturområdet • arbete med och i projekt, från ax till limpa.
Företag: Tjörns kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomskonsulent, kulturinriktning 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomskonsulent, kulturinriktning 75%

Stödpedagog
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Kållekärrs serviceboende är ett LSS-boende med 9 lägenheter för vuxna personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du kommer att arbeta i ett team på 8 personer, 3 stödpedagoger och 5 stödassistenter. Din placering blir på Kållekärrs serviceboende. Vi strävar efter att arbeta över gränserna och detta innebär att du kommer att ha nära samarbete med Tubbegatans serviceboende och boendestöd i Skärhamn. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna innebär: Att ge stöd som den boende behöver för att klara av sitt vardagsliv. Att motivera och stödja till aktiviteter och meningsfull tillvaro. Att bistå den boende att upprätthålla och/eller skapa sociala nätverk. Att medverka till att de insatser som ges tillförsäkrar den enskilde goda levnadsvillkor enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Att föra dokumentation. Att samverka med interna och externa samverkansparter. Du ska även upprätta, driva och följa upp genomförandeplaner, stå för ett reflekterande arbetssätt och söka ny kunskap, ge kollegialt stöd och vägledning. Ingå i det pedagogiska nätverket. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning samt KY-utbildning inom pedagogisk vägledning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av att arbetat inom socialpsykiatrin är meriterande. Du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de boendes mående och behov. Du är lojal med fattade beslut, tydlig och konsekvent i ditt bemötande mot brukarna. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är en del av arbetsgruppen som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.
Företag: Tjörns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Stödpedagog jobb, Stödpedagog Tjörn, Stödpedagog Tjörns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödpedagog


Sök lediga jobb Tjörn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se