Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder jobb - lediga jobb

Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder jobb Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Stödassistent till Kållekärrs serviceboende- Tjörn

  2. Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet- Tjörn


Mer beskrivning

Stödassistent till Kållekärrs serviceboende
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker en stödassistent till Kållekärrs serviceboende. I boendet finns 9 lägenheter samt gemensamhetsutrymmen. De boende är vuxna med psykiska funktionshinder. Du kommer att ingå i en personalgrupp på 8 personer, varav 3 är socialpedagoger och 5 är stödassistenter. Som stödassistent hos oss kommer du att arbeta med: Att ge det stöd som den boende behöver för att klara av sitt vardagsliv. Att motivera och stödja till aktiviteter och en meningsfull tillvaro. Att bistå den boende att upprätthålla och/eller skapa sociala nätverk. Att medverka till att de insatser som ges tillförsäkrar den enskilde goda levnadsvillkor enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Att föra dokumentation. Att samverka med interna och externa samverkanspartners. KVALIFIKATIONER Du ska ha utbildning såsom omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa. Du som söker är en person som har god förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de boendes mående och behov. Du ska vara lojal med fattade beslut, tydlig och konsekvent i ditt bemötande mot brukarna. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och ser att du är en del av arbetsgruppen som tillsammans arbetar mot samma mål.
Företag: Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Stödassistent till Kållekärrs serviceboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödassistent till Kållekärrs serviceboende

Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Hannagården ligger inbäddad i vacker natur utan synliga grannar men med cykel- eller gångavstånd till Skärhamns centrum. Verksamheten har tillgång till en buss som tar barnen/ungdomarna till gemensamma eller individuella aktiviteter. Hannagården är till för ungdomar över 12 år som har en funktionsnedsättning och kan ha rätt till tillsyn när föräldrarna arbetar. Tillsynen är en förlängd fritidsverksamhet och ges före och efter skolan eller under skolloven. Ibland är behovet av avlastning mer omfattande och då kan korttidshem vara ett alternativ. Korttidshemmet vänder sig till barn från cirka 2 år och uppåt. ARBETSUPPGIFTER Tjörns kommun söker nu tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet samt eftermiddagstillsyn inom LSS. Som stödassistent ska du arbeta med att ge stöd och arbeta individuellt med de personer som tillhör verksamheten. Du arbetar individuellt gentemot varje boende där stöd- och motivationsarbete ger förutsättningar för en ökad självständighet. Korttidsavlastning/eftermiddagstillsyn gör det möjligt för barn och ungdomar med funktionsnedsättning att få miljöombyte och rekreation utanför det egna hemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet och intresse att av att arbeta med människor med funktionshinder och som har en vilja att vara med och verka för att våra brukare får en bra tillvaro. Du är ansvarstagande och flexibel, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, har stort engagemang, intresse för LSS verksamhet och tycker om att arbeta självständigt. Som stödassistent är kravet gymnasieutbildning som exempelvis Usk, BoF eller utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen och av att arbeta stödjande. Arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet och dokumentationsvana är meriterande. Du måste vara en lugn, stabil och trygg person som kan arbeta strukturerat både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort. Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur polisens belastnings- och misstanke register.
Företag: Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tre stödassistenter till Hannagårdens korttidsverksamhet


Sök lediga jobb Tjörns kommun, Avdelningen för funktionshinder

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se