Lediga jobb Tomelilla - Söka jobb i Tomelilla

Lediga jobb Tomelilla Sök lediga jobb Tomelilla


Hittade inga lediga jobb på sökning: Tomelilla. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ledsagare till LSS-verksamheten- Tomelilla

 2. Personlig assistent i Tomelilla- Tomelilla

 3. Farmaceutisk rådgivare Tomelilla- Tomelilla

 4. Flexibel slöjdlärare i trä och metall- Tomelilla

 5. Konsultchef till Wikan Personal i Tomelilla- Tomelilla

 6. Fritidspedagog Odenslundsskolan- Tomelilla

 7. Lärare i grundskolans tidigare år- Tomelilla

 8. Lärare i grundskolans tidigare år- Tomelilla

 9. Fritidspedagog Odenslundsskolan- Tomelilla

 10. Lärare i förskola/Förskollärare- Tomelilla

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.- Tomelilla

 12. Lärare i grundskolans tidigare år- Tomelilla

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.- Tomelilla

 14. Administrativ assistent- Tomelilla

 15. Lärare i grundskolans senare år- Tomelilla

 16. Kontorist/administratör- Tomelilla

 17. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.- Tomelilla

 18. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.- Tomelilla

 19. Tomelillas nya butiksdemonstratör sökes!- Tomelilla

 20. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Tomelilla

 21. Anläggningsarbetare/rörläggare- Tomelilla

 22. Förskollärare- Tomelilla

 23. Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen- Malmö

 24. Lärare i grundskolans senare år i Fysik, Teknik och Matematik- Tomelilla

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.- Tomelilla

 26. Alkoholhandläggare- Tomelilla

 27. Lärare i grundskolans tidigare år- Tomelilla

 28. Tandsköterska till Folktandvården i Tomelilla- Tomelilla

 29. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.- Tomelilla

 30. Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Tomelilla- Malmö

 31. Portmontör- Tomelilla

 32. Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen- Malmö

 33. Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen- Ystad

 34. Personlig assistent till man i Tomelilla- Malmö

 35. Leg. Ssk/Dsk AstmaKol Borrby (Tomelilla)- Ystad

 36. Lärare i grundskolans senare år- Tomelilla

 37. Kommunikationsansvarig till Tomelilla- Tomelilla

 38. Förskollärare- Tomelilla

 39. Personlig assistent Tomelilla- Malmö

 40. Vikarierande LSS-handläggare- Tomelilla


Mer beskrivning

Ledsagare till LSS-verksamheten
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av människor och att göra något meningsfullt med en person som har andra förutsättningar än du? Då är kanske ledsagaruppdraget något för dig. Uppdraget som ledsagare är att möjliggöra för en person med funktionsnedsättning att aktivt delta i samhällslivet, samt att förhindra isolering genom att ges möjlighet till gemenskap och social samvaro med andra människor. Utformningen och innehållet anpassas till personens förutsättningar och behov. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att medverka till en aktiv och meningsfull fritid för en ung kvinna med Downs syndrom. Stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara lyhörd och empatisk för behov och känslor.Du ska vara lugn och trygg i dig själv. Ha förmåga att strukturera, planera och genomföra aktiviteter. Du ska vara initiativrik och ha förmågan att se möjligheter framför begränsningar. Det är meriterande om du har kunskap om ocherfarenhet av olika typer av funktionsnedsättningar, såväl fysiska som neuropsykologiska och intellektuella som autism, Aspergers syndrom,begåvningsnedsättningar, Downs syndrom.
Företag: Tomelilla kommun, LSS
Ort: Tomelilla
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare till LSS-verksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare till LSS-verksamheten

Personlig assistent i Tomelilla
BF Assistenter söker nu en personlig assistent som kan arbeta under sommaren i Tomelilla. Barbro är 56 år och har MS. Hon behöver hjälp med allehanda hushållsuppgifter såsom städning, hjälp vid matlagning och trädgårdsskötsel. Barbro behöver även hjälp när hon ska stiga upp ur sängen. Det är viktigt att assistenten inte är pälsdjursallergiker då Barbro har två katter och två hundar. Assistenten ska ha körkort. Ansökan skickas via e-post eller via telefon till Barbro Fridhed, 070-7750430.
Företag: BF ASSISTANS
Ort: Tomelilla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Tomelilla

Farmaceutisk rådgivare Tomelilla
Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster. Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster. Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci. Välkommen till Apoteket AB - Hela Sveriges Apotek Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss? Vi söker en farmaceutisk rådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och ge våra kunder den bästa servicen på apoteket Artemis i Tomelilla.  Apoteket har 5 st medarbetare och öppettiderna är mån-fre 09-18.00, lördag 10.00-14.00. Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både försäljning, rådgivning, receptservice och egenvård på vårt fina apotek där kunden alltid är i fokus. Du lyssnar in kundens totala behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden. Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.    Personliga egenskaper  Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål. Befattnngen kan eventuellt komma att tas i anspråk vid omställning. Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Susanne Lindvall telefon 010-44 77 123. Välkommen med din ansökan!
Företag: Apoteket AB Konsument
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceutisk rådgivare Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceutisk rådgivare Tomelilla

Flexibel slöjdlärare i trä och metall
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Brösarp och Smedstorp är två av våra byskolor i kommunen. Det är relativt små skolor och du kommer att jobba i nära samarbete med övrig personal. ARBETSUPPGIFTER Träslöjdslärare sökes som kan vara flexibel och undervisa i Brösarp och i Smedstorp för klass 2-6. Anställningen kommer att vara en timanställning under kommande läsår. Chans finns till fortsatt anställning om du har något mer ämne som vi kan ha behov av. Anställningen kommer vi att koncentrera till 2 dagar i veckan - tisdagar och onsdagar. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har träslöjdlärarutbildning eller motsvarande erfarenheter. Erfarenhet av att jobba med barn är ett önskemål.
Företag: Tomelilla kommun, Brösarp
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibel slöjdlärare i trä och metall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibel slöjdlärare i trä och metall

Konsultchef till Wikan Personal i Tomelilla
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi växer och är nu i behov av ytterligare en konsultchef till vårt kontor i Tomelilla Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag! Vi söker en person som har passion för människor och affärer. Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du skall också ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan företag och individer. För att kunna bidra till vår framgång ser vi att du är ifrågasättande, innovativ och effektiv. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är en positiv‚ prestigelös och målinriktad person som gillar att ha personalansvar och samtidigt arbeta med merförsäljning och rekrytering. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att prioritera rätt. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer, samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor. För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med arbetsuppgifter såsom merförsäljning‚ rekrytering‚ bemanning‚ kravprofilstagning‚ personalansvar för uthyrda konsulter. Du kommer ofta att arbeta direkt tillsammans med våra kunder. Din bakgrund Du har sannolikt en högskoleexamen inom personal eller annan relevant utbildning alternativt några års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen eller har jobbat i ledande befattning inom industrin med t.ex. produktions- eller logistikfrågor. Wikan Personal har idag kontor i Kristianstad, Tomelilla, Hässleholm, Lund och Eksjö. Den här tjänsten är förlagd till vårt kontor i Tomelilla. Tjänsten är till att börja med en provanställning och kan därefter övergå i en tillsvidareanställning Sista ansökningsdag: 28 juli 2013 Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Wikan Personal i Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Wikan Personal i Tomelilla

Fritidspedagog Odenslundsskolan
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Odenslundsskolan ligger i den vackraste delen av Österlen. Vi arbetar med naturen som klassrum och fokuserar på närmiljön. Våra verksamheter är förskola tom. åk.6. ARBETSUPPGIFTER Odenslundsskolan söker en fritidspedagog att arbeta i åk 0-3 och på skolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog med examen. Du skall kunna samarbeta, vara flexibel samt stresstålig. Vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av barn med särskilda behov är önskvärt.
Företag: Tomelilla kommun, Onslunda
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Odenslundsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Odenslundsskolan

Lärare i grundskolans tidigare år
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. ARBETSUPPGIFTER Klassläraransvar och sedvanligt pedagogiskt arbete i skolår 4-6. Samarbete med övriga pedagoger på skolan är en självklar del i det dagliga arbetet. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning skolår 1-7 eller motsvarande. Gärna inriktning ma-no. Arbete med barn och ungdomar.
Företag: Tomelilla kommun, Onslunda
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. ARBETSUPPGIFTER Arbete i grundskolans tidigare år åk. 4-6. Du kommer att ha mentorsansvar. KVALIFIKATIONER Behörig grundskolelärare. Inriktning ma/no/idrott. Krävs erfarenhet av lärararbete och mentorskap.
Företag: Tomelilla kommun, Onslunda
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Fritidspedagog Odenslundsskolan
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Odenslundsskolan ligger i den vackraste delen av Österlen. Vi arbetar med naturen som klassrum och fokuserar på närmiljön. Våra verksamheter är förskola tom. åk.6. ARBETSUPPGIFTER Odenslundsskolan söker en fritidspedagog att arbeta i åk 0-3 och på skolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog med examen. Du skall kunna samarbeta, vara flexibel samt stresstålig. Erfarenhet av barn med särskilda behov är önskvärt. Vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Tomelilla kommun, Onslunda
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Odenslundsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Odenslundsskolan

Lärare i förskola/Förskollärare
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Förskolan Fyrklövern ligger i Onslunda, Tomelilla kommun. Vi har två avdelningar, Lilla(1-2år) och Stora Fyrklövern (3-5år). Vår miljö och våra omgivningar är det vackra Österlen, vilket vi tar tillvara i vår uteverksamhet. ARBETSUPPGIFTER Sedvanligt arbete i förskolan. Tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten i läroplanens anda. KVALIFIKATIONER Du har adekvat förskollärarutbildning. Är en drivande kraft i arbetslaget och kan arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Du är positiv, engagerad och flexibel i tanke och handling. Har lätt för att samarbeta och möta föräldrar. Du är en förebild för barnen. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet är önskvärd.
Företag: Tomelilla kommun, Onslunda
Ort: Tomelilla
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tomelilla kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.

Lärare i grundskolans tidigare år
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. ARBETSUPPGIFTER Klassläraransvar och sedvanligt pedagogiskt arbete i skolår 4-6. Samarbete med övriga pedagoger på skolan är en självklar del i det dagliga arbetet. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning skolår 1-7 eller motsvarande. Gärna inriktning ma-no. Arbete med barn och ungdomar.
Företag: Tomelilla kommun, Onslunda
Ort: Tomelilla
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tomelilla kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.

Administrativ assistent
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Tomelilla kommun har som uppdrag att samordna tjänstemannaorganisationen för Simrishamn, Sjöbo, Tomelilla och Ystad kommuner med tillstånd och tillsyn enligt alkohollagen. ARBETSUPPGIFTER Huvudansvar för de administrativa arbetsuppgifterna i samband med handläggning enligt Alkohollagen. Div övriga administrativa arbetsuppgifter och stöd till Kultur- och fritidsverksamheten. Tillsynsarbete. En del arbetsuppgifter, exempelvis praktiskt tillsynsarbete, utförs utanför normal kontorstid (kväll,natt,helg)tillsammans med alkoholhandläggaren. KVALIFIKATIONER För tjänsten fordras god administrativ förmåga. Utbildning som arbetsgivaren bedömer som adekvat. Mycket goda kunskaper i Office paketet och en eller flera IT stödsystem. Pga arbetsuppgifterna krävs mycket goda svenska kunskaper. Du skall vara initiativrik, ansvarfull och självständig samt ha förmåga att se verksamhetsbehov och förbättringsområden. Du behöver ha lätt för att samarbeta, vara serviceinriktad samt kunna möta människor på ett respektfullt sätt. Intresse för att lära nytt och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande uppgifter
Företag: Tomelilla kommun, Kultur och Fritid
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Lärare i grundskolans senare år
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. ARBETSUPPGIFTER Undervisning vid Kastanjeskolan (åk 7-9), Tomelilla kommun, i ämnena Franska, Engelska och Svenska. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand behörig lärare eller motsvarande. Erfarenhet av undervisning på högstadie är meriterande.
Företag: Tomelilla kommun, Kastanjeskolan
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Kontorist/administratör
Arbetsuppgifter: ta emot kunder personligen/telefon boka elever i bokningschema för uppkörning mm Vi använder AstraWebb datasystem i vårt arbete
Företag: Tomelilla Trafikskola
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist/administratör jobb, Kontorist/administratör Tomelilla, Kontorist/administratör Tomelilla Trafikskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist/administratör

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tomelilla kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tomelilla kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.

Tomelillas nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till?" Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Matinspiratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. För att vara en bra Matinspiratör krävs att du agerar likt en säljare. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: syd@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Glöm inte att märka din ansökan med "Matinspiratör Tomelilla". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tomelillas nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tomelillas nya butiksdemonstratör sökes!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Brösarps skola finns i norra delen av Tomelilla kommun. Vi jobbar med naturen som ett extra klassrum och på vår enhet finns det förskola, grundskola F-6 och fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar för att stödja barnens utveckling och ge dem möjligheter till olika fritidsaktiviteter, som att snickra, måla, spela teater eller idrotta, men också att umgås med kamrater och då ofta med barnens fria lek som utgångspunkt. Detta för att utveckla barnens sociala förmågor, men också för att tillföra kunskaper i exempelvis matamatik, språk och samhällskunskap. På vår enhet jobbar vi för ett helhetsperspektiv mellan 1-12 år och då med I Ur och Skur som grund i förskolan, skolan jobbar aktivt med utedagar i olika ämnen. KVALIFIKATIONER Utbildning: Fritidspedagog eller lärare i fritidshem är ett krav. Vi ställer stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag från belastningsregistret utan anmärkning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat som fritidspedagog på fritidshem tidigare. Erfarenhet av att dokumentera och följa upp verksamheten mot uppsatta mål.
Företag: Tomelilla kommun, Brösarp
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Anläggningsarbetare/rörläggare
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Gatukontoret i Tomelilla Kommun består av 11 personer som är placerade ute på Gladanleden 2. Arbetsplatsen genomgår en förändring med anledningen av att flera i personalstyrkan går i pension framöver. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår allehanda lednings- och gatuarbeten. Din huvuduppgift är att utföra reparations- och nyanläggningsarbeten på vatten- och avloppsledningsnätet. Arbeten med gatudrift, övriga anläggningsarbeten, sten- och plattsättningsarbeten ingår också i tjänsten. Beredskapstjänstgöring under vintertid kommer att ingå i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du ska ha gymnasiekompetens med inriktning mot bygg och anläggning eller motsvarande. B-körkort är ett krav. C-körkort med förarbevis och maskinvana är meriterande. Vi söker Dig som har lätt för att samarbeta och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från anläggningsarbete/rörläggning krävs.
Företag: Tomelilla kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbetare/rörläggare jobb, Anläggningsarbetare/rörläggare Tomelilla, Anläggningsarbetare/rörläggare Tomelilla kommun, Samhällsbyggnad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbetare/rörläggare

Förskollärare
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Ängens förskola är centralt belägen med närhet till skog och mark och består av tre avdelningar. Verksamheten bygger på barnens behov och intresse. Vi jobbar i åldershomogena barngrupper med att dynamiskt utveckla vår verksamhet ur ett mångfaldsperspektiv och enligt läroplanen. Förskolan har en 1-2årsavdelning, en 2-3årsavdelning och en avdelning för 4-5åringar. På förskolan arbetar 16 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare har du ett utökat ansvar att tillsammans med arbetslaget genomföra en god pedagogisk verksamhet enligt våra styrdokument. Du ska arbeta för att öka barnens delaktighet och inflytande. Synliggöra lärandet för både barn och vårdnadshavare. Stödja, inspirera och utmana barnen i deras lärprocesser. Du ska ha god förmåga i att tillsammans med dina kollegor reflektera kring den pedagogiska verksamheten för att främja barnens lärande och utveckla verksamheten. Är du drivande, nyfiken, engagerad och kreativ och har ett intresse för uteverksamhet är du rätt för Ängens Förskola. Du ser ett gott föräldrasamarbete som en förutsättning för barnens möjligheter till utveckling och lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare, till de äldre barnen 4-5 år. Som nyexaminerad förskollärare har vi ett mentorsprogram för att ge stöd under ditt första år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god empatisk förmåga, förmåga att lyssna på och kommunicera med barn, vårdnadshavare och medarbetare. Kompetens inom matematik, teknik, naturvetenskap är meriterande liksom goda kunskaper inom pedagogisk dokumentation, samt intresse av att utveckla den pedagogiska miljön. Du skall ha god förmåga att inspirera andra och delge av din kompetens och samtidigt vara lyhörd och ta till dig nya kunskaper och omsätta i praktiken. Erfarenhet i yrket är meriterande. Erfarenhet av att ha jobbat med språkutveckling är meriterande. För en jämnare könsfördelning på arbetsplatsen, ser vi gärna manliga sökanden.
Företag: Tomelilla kommun, Ängen
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Tomelilla, Förskollärare Tomelilla kommun, Ängen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. För kunds räkning söker vi nu en speciallärare i svenska med inriktning mot funktionshindrade elever till en skola i Tomelillaregionen. Undervisning kommer att ske i årskurs 7, 8 och 9. Tjänsten innebär 100% och är en tillsvidareanställning. Vi söker dig  som är behörig speciallärare  alternativt har flerårig erfarenhet av undervisning på grundsärskolan med funktionshindrade elever. Som lärare i arbetslaget kommer du dagligen att samverka med tre andra personer; en specialpedagog och två assistenter. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för den pedagogiska planeringen samt för att driva elevernas läsinlärning. Som person är du en glad, positiv och engagerad person som tycker om att möta och ta kontakt med nya människor och du brinner för ditt jobb som pedagog. Du har lätt för att samarbeta, är kreativ och har förmågan att se vad som behövs göras samt att du har god förståelse för ungdomar och deras behov. Det är viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att upprätta och underhålla goda kontakter med föräldrar.   Välkommen in med din ansökan!
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen

Lärare i grundskolans senare år i Fysik, Teknik och Matematik
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Fysik, Teknik och matematik för elever i åk7-9 vid Kastanjeskolan i Tomelilla. I tjänsten ingår att vara mentor för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har behörighet att undervisa i ovan angivna ämnen. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av undervisning för åk7-9 är meriterande.
Företag: Tomelilla kommun, Kastanjeskolan
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i Fysik, Teknik och Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i Fysik, Teknik och Matematik

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Tomelilla kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.

Alkoholhandläggare
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Tomelilla kommun har som uppdrag att samordna tjänstemannaorganisationen för Simrishamn, Sjöbo, Tomelilla och Ystad kommuner med tillstånd och tillsyn enligt alkohollagen. ARBETSUPPGIFTER Alkoholhandläggaren svarar för handläggningen av ansökningar om tillstånd att servera alkoholhaltiga drycker samt ha tillsyn över att servering sker enligt lag och meddelat tillstånd. I tjänsten ingår att arbeta förebyggande med utbildning och information till restaurangnäringen. Du kommer som alkoholhandläggare att samarbeta med sökande och tillståndshavare, samt med andra myndigheter såsom skatteverket, polisen, räddningstjänsten, länsstyrelsen, kronofogden, kommunala förvaltningar m.fl. En del arbetsuppgifter, exempelvis praktiskt tillsynsarbete och vissa utbildningsinsatser, kommer att behöva utföras utanför normal kontorstid. KVALIFIKATIONER Ekonomiexamen, juridikexamen eller annan av arbetsgivaren bedömd adekvat utbildning. Du skall ha kunskaper om alkohollagstiftningen, förmåga att arbeta självständigt, kunna ta eget ansvar och ha mycket god förmåga att samarbeta och uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Arbetslivserfarenhet från myndighetsutövning, utrednings- och tillsynsarbete ses som särskilt meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Rollen som alkoholhandläggare är ett självständigt arbete som fordrar integritet och ett etiskt förhållningssätt. Arbetet ställer krav på god kommunikativ förmåga, ödmjukhet och vi förutsätter att Du har ett stort intresse för omvärldsbevakning inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på B-körkort. Erfarenhet av alkoholhandläggning är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
Företag: Tomelilla kommun, Kultur och Fritid
Ort: Tomelilla
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Alkoholhandläggare jobb, Alkoholhandläggare Tomelilla, Alkoholhandläggare Tomelilla kommun, Kultur och Fritid
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Alkoholhandläggare

Lärare i grundskolans tidigare år
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Vi är en skola med elever från förskoleklass till och med årskurs 6 samt kommunens grundsärskola. Från årskurs 4 väljer våra elever en av skolans tre profiler, Idrott och hälsa, Bild och skapande och Musik. Byavångsskolan är en skola som ligger centralt i Tomelilla. Den byggdes redan 1883. Från skolan är det nära till skog, rekreationsområde, idrottsplats, bibliotek och allmänna kommunikationer. Lokalerna på skolan är ändamålsenliga och väl fungerande. Skolan har några av kommunens bästa lokaler med högt i tak, bra inomhusmiljö och rymliga salar. På skolan finns det dessutom en aula (Röda Rummet) med ljud och bioanläggning, keramiksal, idrottssal, slöjdsalar, bildsal, musiksalar, matsal och central studiehall. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en grundskollärare för undervisning och mentorskap i årskurs 2. Arbetet sker tillsammans med en annan mentor. KVALIFIKATIONER Grundlärare 1-3 alternativt likvärdig utbildning. Du skall ha ett flexibelt men ändå strukturerat ledarskap och vara en förebild för skolans elever. Vi ser även till personlig lämplighet.
Företag: Tomelilla kommun, Barn och Utbildning
Ort: Tomelilla
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Tandsköterska till Folktandvården i Tomelilla
Region Skåne ska främja god hälsa, vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 37 miljarder kronor (2012). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och påverka framtidens tandvård? Vill du jobba i smart sammansatta team där alla i teamet får använda hela sin kompetens? Vill du bidra till en inspirerande miljö där vi möts, trivs och utvecklas tillsammans? Bra för vi behöver dig! Folktandvården Skåne har drygt 1 400 anställda och består av kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård, sjukhustandvård och ett kansli. Vi erbjuder tandvård för alla och finns på ett stort antal orter runtom i Skåne. Vår organisation kännetecknas av engagemang, kundorientering, ansvar och kompetens att bedriva hälsofrämjande och förebyggande tandvård. Folktandvården Skånes vision är att alla skåningar skall kunna leva livet leende och vår verksamhetsidé är att vi arbetar för bättre munhälsa i Skåne. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter utgörs bland annat av att assistera tandläkare och sterilarbete. Ditt arbete innebär även att du är ansiktet utåt för kliniken. Vi är stolta över att vi arbetar i team med delegering och det innebär att du har eget ansvar och erbjuds en stor flexibilitet i ditt arbete. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang så erbjuder vi dig bland annat introduktionsprogram och nätverksträffar, kompetensutveckling samt friskvårdsbidrag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Folktandvården är meriterande. Du har språkkunskaper i Svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Har du arbetat med teamtandvård och journalsystemet T4 tidigare ser vi det som meriterande. Du som söker ska vara positiv och serviceinriktad för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Det är viktigt att du är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under en dag på kliniken.
Företag: Region Skåne, Folktandvården Skåne
Ort: Tomelilla
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska till Folktandvården i Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska till Folktandvården i Tomelilla

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Tomelilla kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Tomelilla.

Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Tomelilla
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som verksamhetschef är du tydlig i din chefsroll och leder och fördelar arbetet för dina tilldelade kunders personliga assistenter. Ditt mål är att skapa förutsättning för nöjda kunder och medarbetare. I din vardag rekryterar, introducerar och utbildar du dina medarbetare samt har regelbundna möten med kunder för planering och utvärdering av assistansen. Du arbetar för att ge högsta möjliga livskvalitet för kunden genom att aktivt verka för nöjda medarbetare, där utveckling och god arbetsmiljö är hörnstenar. Du bidrar i regionens arbete med verksamhetsplanering, budget och ekonomisk uppföljning/rapportering. Du har ditt kontor i Tomelilla där du också har ett nära samarbete med dina kollegor och medarbetare från företagets olika stödfunktioner. I rollen ansvarar du för strukturering, planering, utförande och uppföljning av dina tilldelade assistansgrupper. I verksamhetschefsrollen svarar du också för bland annat budgetfrågor, personalfrågor, arbetsmiljöfrågor samt att gällande lagstiftning efterföljs. Rapportering sker direkt till din regionchef. Adekvat högskoleutbildning eller motsvarande kompetens genom erfarenhet av branschen, med tillhörande lagstiftning och regelverk, är meriterande. Du ska ha erfarenhet av arbetsledning och vara trygg i chefsrollen. För att lyckas med detta uppdrag bör du både vara en lagspelare men också stark i dig själv. Det är av stor vikt att du är social, drivande, strukturerad och självständig samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi vill också att du är lösningsfokuserad och positiv i ditt sociala bemötande. Rollen som verksamhetschef ställer höga krav på kvalitetsmedvetenhet och flexibilitet. Då du kommer att röra dig över ett geografiskt område så är b-körkort ett krav.   Välkommen med din ansökan! Månadslön. Ange löneanspråk i din ansökan. Tillträde omgående. Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning. Omfattning 100%. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Referenstagning sker efter genomförda intervjuer varför vi ser att dina kontakter är uppdaterade.
Företag: Frösunda
Ort: Malmö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frösunda söker verksamhetschef inom personlig assistans i Tomelilla

Portmontör
Verksamhetsbeskrivning Tomelilla Portmontering HB grundades 2007. Vi är ett av de ledande företagen i Europa som monterar och servar automatiska entrélösningar för ett effektivt flöde av varor och människor. Vi samarbetar med alla de största partnerna som producerar portlösningar, dockningslösningar, dörrautomatik, rullportar och tar hand om service för alla typer av portar och märken på marknaden som t.ex. Assa Abloy Entrance Systems. Tomelilla Portmontering HB består av 25 personer som bildar ett starkt och professionellt team. Våra anställda arbetar i Sverige och utomlands som t.ex. Norge, Holland, England osv. Beskrivning av arbetsuppgifter Portmontör Du kommer att ingå i en grupp montörer som arbetar med att montera portar från grunden: industriportar, dockning, hangarportar mm. Det innebär att du kommer att jobba med grundläggande svetsning, el och montagearbete. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en person som är positiv, noggrann, flexibel och ansvarstagande. Vi hoppas att du är engagerad på arbetet och har tidigare erfarenhet med lag- och självständigt arbete. Vi ser gärna att du har liftkort på saxliftar, teleskoplastare osv. Körkort B,C är meriterande. Tomelilla Portmontering HB erbjuder en kontinuerlig vidareutbildning och ett varierande arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Företag: Tomelilla Portmontering
Ort: Tomelilla
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Portmontör jobb, Portmontör Tomelilla, Portmontör Tomelilla Portmontering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Portmontör

Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. För kunds räkning söker vi nu en speciallärare i svenska med inriktning mot funktionshindrade elever till en skola i Tomelillaregionen. Undervisning kommer att ske i årskurs 7, 8 och 9. Tjänsten innebär 100% och är en tillsvidareanställning. Vi söker dig  som är behörig speciallärare  alternativt har flerårig erfarenhet av undervisning på grundsärskolan med funktionshindrade elever. Som lärare i arbetslaget kommer du dagligen att samverka med tre andra personer; en specialpedagog och två assistenter. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för den pedagogiska planeringen samt för att driva elevernas läsinlärning. Som person är du en glad, positiv och engagerad person som tycker om att möta och ta kontakt med nya människor och du brinner för ditt jobb som pedagog. Du har lätt för att samarbeta, är kreativ och har förmågan att se vad som behövs göras samt att du har god förståelse för ungdomar och deras behov. Det är viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att upprätta och underhålla goda kontakter med föräldrar.   Välkommen in med din ansökan!
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen

Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen
Personal Direkt AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst arbetar med kunder inom offentlig sektor. Vi är ett Gasellföretag där entreprenörskap, korta beslutsvägar och kundfokus genomsyrar den dagliga verksamheten. Vår framgång bygger på kompetenta och erfarna medarbetare som arbetar snabbt, noggrant och med stor lyhördhet. Tillsammans med prisvärda och kundanpassade tjänster upptäcker allt fler kunder fördelen med att samarbeta med oss. Personal Direkt AB är ett av Sveriges mest anlitade bemanningsföretag när det gäller olika kommunala rekryterings- och bemanningslösningar. Vi hjälper och avlastar skolledare och arbetslag dagligen genom våra team som är specialister på att rekrytera och hitta vikarielösningar åt barnomsorg och skola. Att arbeta hos Personal Direkt AB är en personlig utmaning. Vi tror på frihet under ansvar och att alla människor själva vill forma sin roll och arbetssituation. Det är därför naturligt för oss att arbeta för ett arbetsklimat där medarbetare, kunder, livskvalitet och laganda står i centrum. För kunds räkning söker vi nu en speciallärare i svenska med inriktning mot funktionshindrade elever till en skola i Tomelillaregionen. Undervisning kommer att ske i årskurs 7, 8 och 9. Tjänsten innebär 100% och är en tillsvidareanställning. Vi söker dig  som är behörig speciallärare  alternativt har flerårig erfarenhet av undervisning på grundsärskolan med funktionshindrade elever. Som lärare i arbetslaget kommer du dagligen att samverka med tre andra personer; en specialpedagog och två assistenter. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för den pedagogiska planeringen samt för att driva elevernas läsinlärning. Som person är du en glad, positiv och engagerad person som tycker om att möta och ta kontakt med nya människor och du brinner för ditt jobb som pedagog. Du har lätt för att samarbeta, är kreativ och har förmågan att se vad som behövs göras samt att du har god förståelse för ungdomar och deras behov. Det är viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att upprätta och underhålla goda kontakter med föräldrar.   Välkommen in med din ansökan!
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Ystad
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal Direkt söker speciallärare för kunds räkning i Tomelillaregionen

Personlig assistent till man i Tomelilla
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker en person som är intresserad av att jobba under hösten och framåt. Du ska arbeta med att stödja kunden i ett så normalt liv som möjligt utifrån dennes funktionsnedsättning.  Arbetet innebär stöd och hjälp i förflyttningar och rehabiliterande träning, hjälp med städning, hygien och matlagning och allt annat, som ingår i kundens liv. Du som person är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Du är rökfri och har körkort.  Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, liksom kunskap om stroke. Kollektivavtal Du bör inte vara allergisk, då det ibland finns katt i kundens hem. Vi begär utdrag från polisregister Ansökan endast via mail.
Företag: Frösunda
Ort: Malmö
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man i Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man i Tomelilla

Leg. Ssk/Dsk AstmaKol Borrby (Tomelilla)
Novakliniken Närsjukvård bedriver primärvård och består av 8 ackerediterade enheter i Södra Skåne. Vi söker nu Dsk/Ssk med vidareutbildning Astma Kol. Huvudplacering blir vid vår klinik i Borrby samt en dags tjänstgöring per vecka gällande Astma Kol vid vår klinik i Tomelilla. Beskrivning av arbetsuppgifter: Att arbeta som Astma Kol-ssk samt distrikts/sjuksköterska. I arbetsuppgifterna, förutom Astma Kol, ingår bl.a. telefontriage, lab samt mottagningsarbete. Beskrivning av kvalifikationer: Leg. Sjuksköterska gärna med vidareutbildning till distriktssköterska samt utbildning till Astma Kol-ssk
Företag: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Ort: Ystad
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Ssk/Dsk AstmaKol Borrby (Tomelilla) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Ssk/Dsk AstmaKol Borrby (Tomelilla)

Lärare i grundskolans senare år
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Kastanjeskolan är Tomelillas högstadieskola och det självklara valet för eleverna i kommunen. Skolan har fyra profiler för eleverna att välja på: Idrott, fotboll, musik och hantverk. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i moderna språk - franska, skolår 6-7. Mentorskap för en grupp elever kan ingå i uppgifterna. Inre arbete i arbetslaget, konferenser och liknande ingår också i lärararbetet. Skolan planerar att i framtiden erbjuda undervisning i franska år 6-9; idag har vi endast år 6-7. Vår bedömning är att läsåret 2014/2015 är vårt behov 100% tillvidare tjänst i franska. KVALIFIKATIONER Behörig eller motsvarande i franska. Även andra moderna språk, svenska eller engelska är meriterande. Erfarenhet av undervisning på stadiet är önskvärd.
Företag: Tomelilla kommun, Barn och Utbildning
Ort: Tomelilla
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Kommunikationsansvarig till Tomelilla
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. I Tomelilla arbetar vi aktivt med ständig utveckling av information och kommunikation. Vi arbetar med medborgardialoger, e-tjänster etc. ARBETSUPPGIFTER •Du ingår i kommunens ledningsgrupp och ska stötta organisationen och cheferna i både interna och externa kommunikations-frågor. Du är: * ansvarig för vår informationsdisk i kommunhuset och dess personal, samt vår webredaktör. * press- och medieansvarig * informationsansvarig i krisledningsorganisationen Du ansvarar för: * Tomelilla kommuns varumärke och grafiska profil * Tomelilla kommuns övergripande marknadsföring och är delaktig i utvecklingen av Tomelilla kommun som destination. Du ska samordna utvecklingen av e-service, kommunikationskanaler och medborgardialog Du ingår i kommunens ledningsgrupp och ska stötta politiker, organisationen och cheferna i både interna och externa kommunikationsfrågor. KVALIFIKATIONER Du har relevant utbildning med inriktning mot information och kommunikation, gärna i kombination med projektledarskap. Du ska ha mycket god språkkänsla och formuleringsförmåga, muntligt och skriftligt på svenska. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra men också gillar att självständigt ta ansvar och driva egna uppdrag. Du ska vara tydlig som ledare. Erfarenhet från att ha personalansvar, budgetansvar och arbetsmiljöansvar är meriterande. Vi lägger vikt vid personliga egenskaper. Du har erfarenhet av informations- och kommunikationsarbete i offentlig förvaltning. Du har också erfarenheter av projektarbete och är en driven projektledare.
Företag: Tomelilla kommun
Ort: Tomelilla
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikationsansvarig till Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikationsansvarig till Tomelilla

Förskollärare
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Ängens förskola är centralt belägen med närhet till skog och mark och består av tre avdelningar. Verksamheten bygger på barnens behov och intresse. Vi jobbar i åldershomogena barngrupper med att dynamiskt utveckla vår verksamhet ur ett mångfaldsperspektiv och enligt läroplanen. Förskolan har en 1-2årsavdelning, en 2-3årsavdelning och en avdelning för 4-5åringar. På förskolan arbetar 16 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare har du ett utökat ansvar att tillsammans med arbetslaget genomföra en god pedagogisk verksamhet enligt våra styrdokument. Du ska arbeta för att öka barnens delaktighet och inflytande. Synliggöra lärandet för både barn och vårdnadshavare. Stödja, inspirera och utmana barnen i deras lärprocesser. Du ska ha god förmåga i att tillsammans med dina kollegor reflektera kring den pedagogiska verksamheten för att främja barnens lärande och utveckla verksamheten. Är du drivande, nyfiken, engagerad och kreativ och har ett intresse för uteverksamhet är du rätt för Ängens Förskola. Tjänsten är placerad i barngrupp med 2-3-åringar. Du ser ett gott föräldrasamarbete som en förutsättning för barnens möjligheter till utveckling och lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Som nyexaminerad förskollärare har vi ett mentorsprogram för att ge stöd under ditt första år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god empatisk förmåga, förmåga att lyssna på och kommunicera med barn, vårdnadshavare och medarbetare. Kompetens inom matematik, teknik, naturvetenskap är meriterande liksom goda kunskaper inom pedagogisk dokumentation, samt intresse av att utveckla den pedagogiska miljön. Du skall ha god förmåga att inspirera andra och delge av din kompetens och samtidigt vara lyhörd och ta till dig nya kunskaper och omsätta i praktiken. Erfarenhet i yrket är meriterande, men inget krav. Erfarenhet av att ha jobbat med språkutveckling är meriterande. För en jämnare könsfördelning på arbetsplatsen, ser vi gärna manliga sökanden.
Företag: Tomelilla kommun, Ängen
Ort: Tomelilla
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Tomelilla, Förskollärare Tomelilla kommun, Ängen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Personlig assistent Tomelilla
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Jag är en kvinna i 30 års åldern med barn och söker nu en ny assistent. I arbetet ingår huvudsakligen personlig omvårdnad, samt praktiska göromål och vardagssysslor i hemmet. Jag ser gärna att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknade yrken. Som person är du lyhörd, flexibel, ansvarstagande och har lätt för att hantera olika situationer som dyker upp. Du är ödmjuk och har ett gott förhållningsätt. Jag gillar att spela spel och umgås med mina barn. B körkort är ett krav Skriv gärna en rad och berätta om dig själv Arbetstider: dagpass och kväll+natt. I tjänsten ingår nattjour som är sovande med någon aktiv timme/natt. Tillträde så snart som möjligt. Urval sker löpande. Timlön. Kollektivavtal finns.
Företag: Frösunda
Ort: Malmö
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Tomelilla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Tomelilla

Vikarierande LSS-handläggare
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. ARBETSUPPGIFTER Avdelningen för Beställning och utveckling söker en handläggare som ska utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Även handläggning utifrån SoL (Socialtjänstlagen). Handläggaren ska även följa upp och ompröva beviljade insatser samt upprätta individuella planer. En viktig del i arbetet är att samverka med andra professioner och myndigheter samt att vara uppdaterad på aktuell lagstiftning och rättspraxis på funktionshinderområdet. Du kan också komma att arbeta med i övrigt förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller examen från högskolans sociala omsorgsprogram. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning enligt LSS och SoL. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, i vilken god samarbetsförmåga, arbeta självständigt och förmåga till struktur i arbetet är viktiga inslag. B-körkort krävs.
Företag: Tomelilla kommun, Vård och Omsorg
Ort: Tomelilla
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande LSS-handläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande LSS-handläggare


Sök lediga jobb Tomelilla

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se