Lediga jobb Torsby - Söka jobb i Torsby

Lediga jobb Torsby Sök lediga jobb Torsby


Hittade inga lediga jobb på sökning: Torsby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby- Torsby

 2. Key Account Manager- Torsby

 3. IT-tekniker- Torsby

 4. Sjuksköterskor, sjukhuset i Torsby- Torsby

 5. ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby- Hagfors

 6. Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet- Torsby

 7. Allmänspecialist till vårdcentral i Torsby- Torsby

 8. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby.- Torsby

 9. Nattsjuksköterska- Torsby

 10. IT-samordnare- Torsby

 11. Lärare till ytterskolorna- Torsby

 12. Avdelningschef, avdelning 60/61, sjukhuset i Torsby- Torsby

 13. Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet- Torsby

 14. Modersmålslärare i turkiska- Torsby

 15. Modersmålslärare i arabiska- Torsby

 16. Modersmålslärare i nederländska- Torsby

 17. Modersmålslärare i tyska- Torsby

 18. Specialistläkare radiologi, Torsby- Torsby

 19. Miljösamordnare/energi- och klimatrådgivare- Torsby

 20. Torsbys nya butiksdemonstratör sökes!- Torsby

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby.- Torsby

 22. Handledare - Torsby- Torsby

 23. Handledare - Torsby- Torsby

 24. IT-ansvarig till spännande företag i Torsby- Torsby

 25. Handledare - Torsby- Torsby

 26. Säljare Region Torsby- Torsby

 27. Handledare - Torsby- Torsby

 28. Sjuksköterska, medicinmottagningen, Torsby sjukhus- Torsby

 29. SFI lärare - Torsby- Torsby

 30. SYO - Torsby- Torsby

 31. Datatränare - Torsby- Torsby

 32. Vuxenlärare - Torsby- Torsby

 33. Butikskonsulent Torsby Extra och vid behov- Torsby

 34. Personlig assistent sökes till pojke i Torsby- Torsby

 35. Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet- Torsby

 36. Stjerneskolan söker yrkeslärare till Industritekniska programmet- Torsby

 37. Operationssjuksköterska, anestesi och operation, Torsby sjukhus- Torsby

 38. Handledare - Torsby- Torsby

 39. Handledare - Torsby- Torsby

 40. Handledare - Torsby- Torsby


Mer beskrivning

Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby. Ett varierande arbete inom Klinisk kemi, Transfusionsmedicin och Primärvård. Vi har olika placeringar inom dessa dicipliner. Placering Torsby kem labb sjukhuset Torsby och primärvården Torsbyområdet. Vi tillämpar Timecareschema och har även dag/kväll/helg och jourtjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet för jobbet.
Företag: Landstinget i Värmland, Laboratoriemedicin Värmland
Ort: Torsby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby

Key Account Manager
Om NOTE NOTE är en av norra Europas ledande tillverknings- och logistikpartner för elektronikproduktion. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Norge, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen för 2012 uppgick till 1 029 MSEK och antalet anställda i koncernen uppgår till cirka 900. NOTE är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note.eu. Till vår verksamhet i Torsby söker vi: Key Account Manager Vi söker dig som är en självständig och resultatorienterad säljare/KAM som vill vara delaktig i NOTEs fortsatta tillväxt. Du arbetar målinriktat och affärsmässigt i nära relation med kunder och är duktig på att utveckla långsiktiga kundrelationer. Tillsammans med dina kollegor bearbetar du den skandinaviska marknaden inom elektronik. Du kommer att arbeta med hela processen, från att upprätta första kontakten till kontinuerlig vidareutveckling av relationen med kunden. Du har gedigen erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du också har erfarenhet av EMS-branschen och elektromekanik. Du är affärsmässig och van vid avtalsförhandlingar. Som person är du prestigelös, ansvarstagande, målinriktad och trygg. Du utgår från vårt kontor i Torsby, men i arbetet ingår en del resande. Eftersom arbetet innebär många internationella kontakter krävs att du har goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift. Välkommen med Din ansökan till Dan Levin, NOTE Torsby AB, Inova Park, 685 29 Torsby eller www.hrsupporten.se/note.php. Sista ansökningsdag: 2013-08-04 Besök gärna vår hemsida, www.note.eu.
Företag: NOTE Torsby AB
Ort: Torsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager

IT-tekniker
Om NOTE NOTE är en av norra Europas ledande tillverknings- och logistikpartner för elektronikproduktion. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Norge, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen för 2012 uppgick till 1 029 MSEK och antalet anställda i koncernen uppgår till cirka 900. NOTE är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note.eu. Till vår verksamhet i Torsby söker vi: IT-tekniker Arbetsuppgifterna består av underhåll, installation och support av våra system. Du skall även kunna ge support till våra användare. Du ska ha god kunskap om: - Administration och drift av Microsoft AX 2009/2012 - Serverdrift, främst MS - Administration av nätverk och AD - Administration av Office 365 - PowerShell Högskoleutbildning inom data, exempelvis högskoleingenjör med datainriktning eller annan likvärdig datautbildning samt 3 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha god samverkans- och organisationsförmåga, vara analytisk, flexibel och stresstolerant. Välkommen med Din ansökan till Dan Levin, NOTE Torsby AB, Inova Park, 685 29 Torsby eller www.hrsupporten.se/note.php. Sista ansökningsdag: 2013-08-04 Besök gärna vår hemsida, www.note.eu.
Företag: NOTE Torsby AB
Ort: Torsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Torsby, IT-tekniker NOTE Torsby AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Sjuksköterskor, sjukhuset i Torsby
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sjuksköterskor till sjukhuset i Torsby. Sevanliga sjuksköterskeuppgifter som gäller på förekommande avdelning/mottagning. KVALIFIKATIONER Legitimerade sjuksköterskor såväl grund som vidareutbildade. Är du sjuksköterska och intresserad att vara med och skapa ett sjukhus där du själv vill vara patient, då är Sjukhuset Torsby något för dig!
Företag: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Torsby
Ort: Torsby
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor, sjukhuset i Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor, sjukhuset i Torsby

ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER ST-läkare, division psykiatri. Division psykiatri är en del av hälso- och sjukvården i Värmland. Hos oss finns allmänpsykiatriska mottagningar och vårdavdelningar, subspecialiserade mottagningar, rättspsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri. Vi är cirka 650 medarbetare. Psykiatrin i Värmland har genomgått en mycket positiv utveckling de senaste åren, bland annat inom områdena samverkan, kvalitet, verksamhetsutveckling och forskning och vi tror på fortsatt utveckling. Öppenvården Hagfors: Psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby består av två allmänpsykiatriska mottagningar, en i Torsby och en i Hagfors. Vi ingår i Division psykiatri i Värmland och vårt upptagningsområde är kommunerna i Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors med cirka 45 000 invånare. Vi söker dig som vill bli specialist inom allmänpsykiatri. Du kommer att jobba i vårt team i Hagfors med sjuksköterskor, terapeuter, vårdadministratörer och framförallt i nära samarbete med överläkare Bengt Grenfeldt. Vi erbjuder ett meningsfullt och intressant arbete på öppenvårdsmottagningen i Hagfors. Hagfors ligger i Norra Värmland och vi kan locka med natursköna omgivningar förutom trevliga arbetskamrater! KVALIFIKATIONER Du har läkarexamen och du har slutfört din AT-tjänstgöring.
Företag: Landstinget i Värmland, Psykiatriska öppenvården Torsby/Hagfors
Ort: Hagfors
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare, psykiatriska öppenvården Hagfors/Torsby

Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Torsby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Torsby
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet

Allmänspecialist till vårdcentral i Torsby
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en specialist i allmänmedicin till vårdcentral i Torsby. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Torsby
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Torsby

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Torsby kommun sökes. Vi håller intervju torsdagen den 8 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Torsby
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby.

Nattsjuksköterska
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker en nattsjuksköterska eller distriktssköterska med placering i Torsby. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår inom den kommunala hälso- och sjukvården. Sjuksköterskorna finns samlade under en gemensam chef vid omsorgsförvaltningen. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad (distriktssköterska)sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Du bör vara flexibel och lätt för att samarbeta med övriga sjuksköterskor och olika yrkeskategorier samt kunna arbeta självständigt på ett professionellt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, teamtänkande, flexibilitet och självständighet. Körkort B är ett krav. Erfarenhet krävs.
Företag: Torsby kommun, Omsorgsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterska jobb, Nattsjuksköterska Torsby, Nattsjuksköterska Torsby kommun, Omsorgsnämnden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterska

IT-samordnare
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland, söker IT-samordnare till socialförvaltningen. Socialförvaltningen ska genom systematisk bedömning av befolkningens behov av hälsofrämjande och förebyggande insatser, social service, omvårdnad och/eller hälso- och sjukvård tillhandahålla tjänster av hög kvalitet med ett helhetsperspektiv, inom givna ekonomiska ramar. Befolkningens behov och brukaren/patienten/individen ska vara i centrum. Den gemensamma värdegrunden som antagits av socialnämnden och som utgår från ett humanistiskt synsätt ska prägla alla verksamheter inom socialförvaltningen. Som IT-samordnare ansvarar du för att ge support gällande förvaltningens verksamhetssystem. Systemadministration och beställning av behörigheter ingår också i arbetsuppgifterna. Vidare ska du planera och genomföra utbildningar inom förvaltningen vid behov. Du kommer att arbeta med säkerhetsrutiner och bevaka att teknik och plattform följs åt för att tillgodose förvaltningarnas behov och IT-kontorets krav. I arbetet ingår även samordning av förvaltningens IT-frågor och beställning av teknisk utrustning som datorer, skrivare, andra programvaror etc. Du kommer också att vara drivande i samband med arbeten i projekt- och utvecklingsgrupper och företräda förvaltningen samt ha ett nära samarbete med kommunens IT-kontor. Under första halvåret kommer tjänsten att vara ansvarig för införande av arbete med den regionala E-tjänstestrategin för förvaltningen dvs införandet av fler e-tjänster, säker inloggning, digitala larm, anslutning till NPÖ(Nationella Patient Översikten). Tjänsten är underställd socialchefen. KVALIFIKATIONER Du ska ha en adekvat IT-utbildning gärna kombinerat med bred kunskap om de verksamhetssystem som används inom vården, dvs. journalsystem, schemaläggning, planeringssystem, digitala och mobila IT-stöd etc. Du ska vara tekniskt kunnig, då arbetet ofta sker i nära samarbete med IT-kontoret. Du ska ha erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning, erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg är önskvärt för tjänsten. Kunskap från arbete inom kommunal vård- och omsorgsförvaltning är meriterande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i projekt, gärna som projektledare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som IT-samordnare behöver du vara flexibel, ansvarstagande och drivande samtidigt som du har lätt för att kommunicera i tal och skrift, skapa nätverk och samverka med andra. Du ska vara analytisk och har förmågan att se IT-frågorna i förhållande till den helhet som förvaltningens uppdrag innebär men också kopplingen till kommunen som helhet. Du ska klara ett högt och varierande arbetstempo samt ha förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du ska kunna skapa ett bra arbetsklimat. Till detta fordras en pedagogisk förmåga för att knyta ihop verksamhetens mångfacetterade behov med en enhetlig IT- och systemmiljö. För tjänsten krävs körkort.
Företag: Torsby kommun, Omsorgsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga IT-samordnare jobb, IT-samordnare Torsby, IT-samordnare Torsby kommun, Omsorgsnämnden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-samordnare

Lärare till ytterskolorna
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker en lärare för undervisning vid våra ytterskolor. Du kommer att tjänstgöra vid Aspeds skola, Östmarks skola, Oleby skola och Stölletskolan. Fritids vid någon av skolorna kan ingå i tjänsten. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet 1-5, önskvärt med engelska.
Företag: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till ytterskolorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till ytterskolorna

Avdelningschef, avdelning 60/61, sjukhuset i Torsby
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Avd 60/61 är en vårdavdelning med integrerad IVA/HIA. Vi har totalt 17 vårdplatser, varav 6 st högteknologiska platser. Personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar, dvs sedvanliga avdelningschefsuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad sjuksköterska, med några års erfarenhet inom akutsjukvård. Personliga egenskaper är viktigare än formella kvalifikationer. Ledaregenskaper, stresstålighet, förmåga att se möjligheter även i krävande situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Torsby
Ort: Torsby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef, avdelning 60/61, sjukhuset i Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef, avdelning 60/61, sjukhuset i Torsby

Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Torsby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet

Modersmålslärare i turkiska
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker modersmålslärare för undervisning i turkiska. Placering av tjänsten efter behov av modersmålslärare. Tjänsten tillsätts under förutsättning att grupp startar. KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning.
Företag: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i turkiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i turkiska

Modersmålslärare i arabiska
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker modersmålslärare för undervisning i arabiska. Placering av tjänsten efter behov av modersmålslärare. Tjänsten tillsätts under förutsättning att grupp startar. KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning.
Företag: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i arabiska

Modersmålslärare i nederländska
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker modersmålslärare för undervisning i nederländska. Placering av tjänsten efter behov av modersmålslärare. Tjänsten tillsätts under förutsättning att grupp startar. KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning.
Företag: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i nederländska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i nederländska

Modersmålslärare i tyska
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker modersmålslärare för undervisning i tyska. Placering av tjänsten efter behov av modersmålslärare. Tjänsten tillsätts under förutsättning att grupp startar. KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning.
Företag: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i tyska

Specialistläkare radiologi, Torsby
Vill du arbeta som radiolog på ett mindre sjukhus? Då har vi arbetsplatsen för dig! Torsby sjukhus i Värmland söker kompetenta specialister inom radiologi. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där vi värderar flexibilitet och ett nära sammarbete med kollegor och andra verksamheter högt. Radiologen i Torsby har öppet 24 timmar/dygn och vi gör ca 23 000 undersökningar per år. Följ oss även på www.rontgenbloggen.se Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Som radiolog kommer du att utföra alla förekommande undersökningar som basal konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud och CT. I uppdraget ingår beredskapstjänstgöring. Beslut är nyligen taget om start av MR-verksamhet i Torsby, detta kommer att ske ske så snart ombyggnation av lokaler och inköp av utrustning är klara. KVALIFIKATIONER Du ska ha specialistkompetens som radiolog, och vi ser gärna att du har arbetat som specialist i några år. MR-kunskaper är meriterande. Personliga egenskaper som värderas högt är en positiv livssyn, empati och lyhördhet. Du bör vara stresstålig och ha en god sammarbetsförmåga. IT-kunskaper och en god datorvana är övriga kunskaper som underlättar det dagliga arbetet.
Företag: Landstinget i Värmland, Radiologi i Torsby
Ort: Torsby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistläkare radiologi, Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistläkare radiologi, Torsby

Miljösamordnare/energi- och klimatrådgivare
Förvaltningen ansvarar med sina 11 medaretare för kommunens tillsyn enligt miljö-, livsmedels- och plan- och bygglagen samt för kommunenes fysiska planering. ARBETSUPPGIFTER Miljö-, bygg- och räddningsnämnden i Torsby kommun i Värmland söker en person som miljösamordnare/energi- och klimatrådgivare. Tjänsten är nyinrättad och en tillsvidareanställning. KVALIFIKATIONER Vi fäster stor vikt vid våra medaretares personliga egenskaper. Du är serviceintriktad, öppen för samarbete med andra och behärskar svenska språket väl i tal och skrift.Du är nyfiken och intresserad av yrkesområdet liksom av de förändringar som är på gång. Intresse för ny teknik och utveckling av nya arbetsformer är goda egenskaper. Du är resultatinriktad och drivande och har lätt att finna lösningar som tillgodoser såväl samhällets krav som kundens önskemål. Du måste ha körkort men egen bil är inget krav. Du bör ha goda kunskaper om miljö- och energifrågor samt ha högskoleutbildning och yrkeserfarenhet från kommunal förvaltning.
Företag: Torsby kommun, Miljö-, bygg och och räddningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Miljösamordnare/energi- och klimatrådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljösamordnare/energi- och klimatrådgivare

Torsbys nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: vast@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Torsby". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Torsbys nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Torsbys nya butiksdemonstratör sökes!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Torsby kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 4 september. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Torsby.

Handledare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.   Formell kompetens Erfarenhet av att ta fram CV, sammanställning av betyg/intyg Erfarenhet av framtagning av praktikplatser Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat med huvudansvar i tjänster för bl.a. löpande kontakter med berörda parter, logistik, uppföljning, kvalitetssäkring och rapportering. Även meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja,nengelska, franska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i september 2013. Frågor besvaras av regionansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810882 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se  Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Torsby

Handledare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.   Formell kompetens 1 års erfarenhet av att ta fram Meritportfölj Erfarenhet av framtagning av praktikplatser Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat med huvudansvar i tjänster för bl.a. löpande kontakter med berörda parter, logistik, uppföljning, kvalitetssäkring och rapportering. Även meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja,nengelska, franska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i september 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810882 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Torsby

IT-ansvarig till spännande företag i Torsby
Framtiden AB Dina arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning en självgående IT-tekniker med placering i Torsby. Du kommer i första hand medverka i projektet att installera och övervaka implementering av affärssystemet Microsoft Dynamics hos kunden. Arbetsuppgifterna innefattar vidare ansvar för system, serverdrift och administration av närverk. Du är ansvarig för verksamhetens IT på kontoret i Torsby. Vi söker dig som tidigare arbetat som arbetat med servrar, system, administration för nätverk och som självständigt kan ansvara för driften. Du har en bakgrund inom tillverkningsindustrin, där du arbetat med ett affärssystem och har kännedom hur det är uppbyggt. Du är van att jobba under eget ansvar och drivs av problemlösning. Som person är du ödmjuk och lyhörd, och känner dig trygg men prestigelös i din arbetsroll. Om företaget Vår kund är en av Nordens ledande inom elektronikproduktion för tillverkningsindustrin. Kunden har kontor på flera orter i Sverige och nu är det Torsby som söker ny medarbetare. Din profil Skallkrav: > Utbildning inom IT > Minst 1 års erfarenhet som IT-tekniker inom server -och nätverksdrift > Minst 1 års erfarenhet av affärssystem inom tillverkningsindustrin > Flytande engelska i tal och skrift > Meriterande: > Högskoleutbildning inom IT > Erfarenhet av Microsoft Dynamics AX > Erfarenhet av användarsupport > Erfarenhet av att implementera nytt affärssystem Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Omgående Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Företag: Framtiden AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga IT-ansvarig till spännande företag i Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-ansvarig till spännande företag i Torsby

Handledare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.   Formell kompetens Minst 1 års erfarenhet som studie- och yrkesvägledare Erfarenhet av framtagning av praktikplatser Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat med huvudansvar i tjänster för bl.a. löpande kontakter med berörda parter, logistik, uppföljning, kvalitetssäkring och rapportering. Även meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja,nengelska, franska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i september 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810882 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Torsby

Säljare Region Torsby
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Torsby Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön plus provision samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Torsby

Handledare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak   De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens Praktikhandledare Handledare med erfarenhet av att: 1. Kartlägga arbetssökande inför praktikplacering 2. Ackvirera praktikplatser 3. Matcha arbetssökande mot praktikplats 4. Introducera arbetssökande på praktikplatsen 5. Följa upp praktiken. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår   Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionchef Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Torsby

Sjuksköterska, medicinmottagningen, Torsby sjukhus
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Under öppenvården finns alla mottagningar samlade. Hit kommer patienter på planerade besök till olika vårdgivare. Vi har också en dagsjukvårdsenhet där patienter får medicinsk behandling, t.ex blodtransfusioner. Vi söker nu en sjuksköterska till vår medicinmottagning. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vårderfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Behandla patienter på dagsjukvårdsenheten, ha telefontid, boka patienter samt många administrativa uppgifter. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan andra ansvarsområden bli aktuella. Vi tror att du har hunnit arbeta några år och känner dig säker i yrkesrollen. Du kan arbeta såväl självständigt som i team och är flexibel. Datorarbete och ”administrativa” arbetsuppgifter kräver att du är strukturerad och noggrann.
Företag: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Torsby
Ort: Torsby
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, medicinmottagningen, Torsby sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, medicinmottagningen, Torsby sjukhus

SFI lärare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Torsby

SYO - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SYO Studie- och yrkesvägledare med minst två (2) års erfarenhet Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SYO - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYO - Torsby

Datatränare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens Datalärare Lärare med minst ett (1) års erfarenhet av undervisning i grundläggande datakunskap Dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Datatränare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Datatränare - Torsby

Vuxenlärare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens Vuxenlärare Lärare med minst två (2) års dokumenterad undervisning av vuxna i Sverige Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska     Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vuxenlärare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vuxenlärare - Torsby

Butikskonsulent Torsby Extra och vid behov
Candyking = Karamellkungen/Godisprinsen/Mixsnax/Parrots/Premiyum är en av Sveriges största leverantörer av smågodis/naturgodis till ca. 1 800 butiker. Pickalot AB är Candykings personalbolag för Butikskonsulenter med ca. 450 st.anställda Candyking= Karamellkungen/Godisprinsen/Mixsnax/Parrots/Premiyum är en av Sveriges största leverantörer av smågodis/naturgodis till ca. 1 800 butiker.  Pickalot AB är Candykings personalbolag för Butikskonsulenter med ca 450 st anställda. Vi behöver nu konsulenter som kan jobba hos oss som backupper . Vi söker dig som har ett positivt och glatt bemötande och som förstår att goda relationer med kunden/butiken är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetsuppgifter: Påfyllning och beställning av godis/naturgodis i butik samt rengöring och butiksvård. Godiset/naturgodiset levereras direkt till butik. Arbeta under eget ansvar, ordningssinne, planeringsförmåga och att du är flexibel dvs kan hoppa in vid kort varsel, är egenskaper vi värderar högt. Baskunskaper inom data och  internet är ett krav, samt tillgång till dator, eftersom information, rapportering och orderläggning sker via internet och webben. Det är ett självständigt och fysiskt krävande arbete som påbörjas tidigt på morgonen och avslutas när allt är klart för dagen. Tillgång till dator, körkort och bil är ett krav. Enligt Handels avtal Milersättning Timanställning extra på lördagar. Utbildning omgående och därefter inhopp vid behov samt under ordinarie personals frånvaro, vardagar och helger.    Platsen tillsätts så fort rätt person hittats, så skicka in din ansökan snarast!
Företag: Pickalot
Ort: Torsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskonsulent Torsby Extra och vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskonsulent Torsby Extra och vid behov

Personlig assistent sökes till pojke i Torsby
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en assistent till en treårig pojke med flerfunktionsnedsättning. Du som personlig assistent kommer att ha din arbetsplats i en familj som du kommer att jobba tätt tillsammans med. Du tycker om och är öppen för att lära dig nya saker och har lätt för att anpassa dig till olika situationer som kan uppstå. Du är självständig och trygg i dig själv och har ett lugn i stressiga lägen. Du är lekfull och anser dig vara både mentalt och fysiskt stark. Kompetensmässigt ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och att du har en vana att arbeta med barn. Det är också meriterande om du har kunskaper om synnedsättning och kan använda tecken som stöd. Du vet vad det medför att ha epilepsi och är inte rädd för vad det innebär. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg och natt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Väntetid förekommer viss tid på natten. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Oktober Kontaktperson: Maria Ivarsson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till pojke i Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till pojke i Torsby

Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Torsby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Torsby
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Torsby med/utan erfarenhet

Stjerneskolan söker yrkeslärare till Industritekniska programmet
ARBETSUPPGIFTER Stjerneskolan i Torsby kommun i Värmland söker lärare till Industritekniska programmet. Undervisning kommer att ske inom karaktärsämnen på inriktningen svetsteknik. KVALIFIKATIONER Yrkeslärarutbildning, stort kompetensområde inom området svetsteknik med goda kunskaper inom förekommande svetsmetoder, certifiering enligt EN 287. Kunskaper inom CAD-CAM, CAD, CNC-teknik, samt IWS-utbildning kan vara meriterande. Vi vill att du har hög social kompetens samt förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.
Företag: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Stjerneskolan söker yrkeslärare till Industritekniska programmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stjerneskolan söker yrkeslärare till Industritekniska programmet

Operationssjuksköterska, anestesi och operation, Torsby sjukhus
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Operationssjuksköterska, Anestesi och operation, sjukhuset i Torsby. Operationssjuksköterskeuppgifter på operation och endoskopin. Dagtid. Kvälls- och jourtjänstgöring kan förekomma. Arbete vid sterilteknisk enhet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning eller operationssjuksköterskeutbildning. Gärna tidigare erfarenhet av arbete på operationsavdelning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kompetens och samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Torsby
Ort: Torsby
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssjuksköterska, anestesi och operation, Torsby sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssjuksköterska, anestesi och operation, Torsby sjukhus

Handledare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.   Formell kompetens Minst 1 års erfarenhet som studie- och yrkesvägledare Erfarenhet av framtagning av praktikplatser Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat med huvudansvar i tjänster för bl.a. löpande kontakter med berörda parter, logistik, uppföljning, kvalitetssäkring och rapportering. Även meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja,nengelska, franska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i september 2013. Frågor besvaras av Dragana Lazic på telefon 0761-810841 eller mail dragana.lazic@personalstrategerna.se  Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Torsby

Handledare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.   Formell kompetens Erfarenhet av att ta fram CV, sammanställning av betyg/intyg Erfarenhet av framtagning av praktikplatser Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat med huvudansvar i tjänster för bl.a. löpande kontakter med berörda parter, logistik, uppföljning, kvalitetssäkring och rapportering. Även meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja,nengelska, franska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i september 2013. Frågor besvaras av Dragana Lazic på telefon 0761-810841 eller mail dragana.lazic@personalstrategerna.se   Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Torsby

Handledare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.   Formell kompetens 1 års erfarenhet av att ta fram Meritportfölj Erfarenhet av framtagning av praktikplatser Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat med huvudansvar i tjänster för bl.a. löpande kontakter med berörda parter, logistik, uppföljning, kvalitetssäkring och rapportering. Även meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja,nengelska, franska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i september 2013. Frågor besvaras av Dragana Lazic på telefon 0761-810841 eller mail dragana.lazic@personalstrategerna.se  Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Torsby


Sök lediga jobb Torsby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se