Träkolskrillen Borås AB jobb - lediga jobb

Träkolskrillen Borås AB jobb Träkolskrillen Borås AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Träkolskrillen Borås AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Träkolskrillen Borås AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kallskänka- Borås

  2. Chefskock/köksmästare- Borås

  3. Libanesisk kock- Borås


Mer beskrivning

Kallskänka
Ett besök på George´s Restaurang ska alltid vara en härlig smakupplevelse. Vi är den enda restaurangen i hela Borås som serverar träkolsgrillade rätter. Vi söker en kallskänka på deltid till vår restaurang i Borås. Vi ser dig gärna som en person som har ett stort intresse för mat och trivs att jobba med högt tempo. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå tillagning av våra förrätter och att du assistera vår huvudkock. Vi ser dig gärna som en person som är positiv, samarbetsvillig och att service är något du brinner för. Du kommer få arbeta med varor av hög kvalité därför förväntar vi oss att du serverar maten av samma höga kvalité. Vi förväntar dig kunna jobba dag/kväll och helger. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har någon form av restaurangutbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet inom restaurang.
Företag: Träkolskrillen Borås AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Borås, Kallskänka Träkolskrillen Borås AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Chefskock/köksmästare
Ett besök på George´s Restaurang ska alltid vara en härlig smakupplevelse. Vi är den enda restaurangen i hela Borås som serverar träkolsgrillade rätter. Vi söker en chefskock/köksmästare på heltid till vår restaurang i Borås. Ni som jobbar med oss på George`s restaurang ska ha ett stort matlagningsintresse och älskar att jobba med råvaror av hög kvalité. Vi förväntar oss att du serverar maten av samma höga kvalité som våra råvaror. Vi ser dig som en person som trivs att jobba i hög tempo och att du kan jobba dag/kväll och helger. Som person är du ambitiös och naturligtvis är service något som du brinner för och ditt kvalitetstänkande är högt. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har någon form av kockutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Eftersom vi är den enda restaurangen i Borås som serverar träkolsgrillad mat förväntar vi oss av dig att du kan hantera en träkolsgrill. Vi serverar även dagens lunch som ska bestå av en kötträtt, en fiskrätt och en pastarätt. Tjänsten finns tilläggning omgående.
Företag: Träkolskrillen Borås AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Chefskock/köksmästare jobb, Chefskock/köksmästare Borås, Chefskock/köksmästare Träkolskrillen Borås AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefskock/köksmästare

Libanesisk kock
Vi söker en libanesisk kock till Träkolsgrillen Ett besök på George´s Restaurang ska alltid vara en härlig smakupplevelse. Vi är den enda restaurangen i hela Borås som serverar träkolsgrillade rätter och nu har vi utökad vår kvällsmeny med det libanesiska köket. Vi söker en libanesisk kock till vår restaurang i Borås. I dina arbetsuppgifter kommer du sköta all mattillagning av den libanesiska maten. Vi erbjuder vår gäster allt från kalla och varma Meza till grillrätter. Andra arbetsuppgifter som tillkommer är disk, städ och relaterade restaurangskötsel. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av det libanesiska köket och har arbetat som kock tidigare. Som person ska du vara flexibel, kunna jobba kvällar och helger och vara driven, kreativ och brinna för matlagning. På George´s restaurang jobbar vi med de finaste råvaror och en måltid hos oss ska vara en upplevelse för både öga och gom. Besök gärna vår hemsida www.georgesrestaurang.com för att titta på vår meny. Vänligen skicka er ansökan till info@georgesrestaurang.se
Företag: Träkolskrillen Borås AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Libanesisk kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Libanesisk kock


Sök lediga jobb Träkolskrillen Borås AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se