Trollhättan jobb - lediga jobb

Trollhättan jobb Trollhättan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Trollhättan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Trollhättan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Trollhättan.- Trollhättan

 2. Fältsäljare: Trollhättan sälj 15 larm/mån och tjäna minst 30.000kr/mån- Trollhättan

 3. Personlig assistent till Trollhättan- Trollhättan

 4. Kurator- Trollhättan

 5. Psykolog- Trollhättan

 6. Blivande Gruppchef/Säljare Trollhättan- Trollhättan

 7. Undersköterskor finsktalande till Blåvingen, ref nr 3247- Trollhättan

 8. Personlig assistent till centrala Trollhättan- Trollhättan

 9. Assisterande idrottsledare Trollhättan HT 13- Trollhättan

 10. Mekanikkonstruktör- Trollhättan

 11. Elektronikingenjör fordon- Trollhättan

 12. Arbetsterapeut- Trollhättan

 13. Adecco Trollhättan söker nu karriärcoacher!- Trollhättan

 14. Lärare 7-9 Svenska som andra språk till Sylteskolan, ref nr 3245- Trollhättan

 15. Bygglovsarkitekt till Stadsbyggnadsförvaltningen, ref nr 3246- Trollhättan

 16. Studie- och yrkesvägledare till Västra Skolområdet, ref nr 3243- Trollhättan

 17. Lärare Musik till Kronan och Frälsegårdsskolan, ref nr 3238- Trollhättan

 18. VVS-kontruktör- Göteborg

 19. Projektör inom VVS- Skövde

 20. Lärare 7-9 Ma/No till Lyrfågelskolan, ref nr 3242- Trollhättan

 21. LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL SJUKHUS TROLLHÄTTAN- Trollhättan

 22. Avdelningschef- Trollhättan

 23. Lärare 7-9 Tyska till Sjuntorpskolan, ref nr 3237- Trollhättan

 24. Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231- Trollhättan

 25. Administrativ chef- Trollhättan

 26. Försäljningschef- Trollhättan

 27. Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde- Skövde

 28. Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg- Göteborg

 29. Lärare till Välkomsten, ref nr 3233- Trollhättan

 30. SJUKSKÖTERSKA - TROLLHÄTTAN - INTER TEAM VÅRD- Trollhättan

 31. Sjuksköterska- Trollhättan

 32. Personlig assisten sökes i Trollhättan- Trollhättan

 33. Administrativ Handläggare Till Centrala Skolområdet, ref nr 3219- Trollhättan

 34. Sjuksköterska natt- Trollhättan

 35. Enhetschef till Arbetsmarknadsstöd, ref nr 3210- Trollhättan

 36. Skolkurator till gymnasium Trollhättan- Trollhättan

 37. Lärare 4-9 En/Idh till Hjortmosseskolan, ref nr 3154- Trollhättan

 38. Säljare sökes i Trollhättan med/utan erfarenhet- Trollhättan

 39. Allmänspecialist till vårdcentral i Trollhättan- Trollhättan

 40. Speciallärare/Specialpedagog till Strömslundsskolan, ref nr 3248- Trollhättan


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Trollhättan.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Trollhättans kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Trollhättan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Trollhättan.

Fältsäljare: Trollhättan sälj 15 larm/mån och tjäna minst 30.000kr/mån
Om jobbet: SÄKRA LARM i Sverige AB fortsätter att växa! Vi behöver omgående förstärkning med 3 fältsäljare till Trollhättan. Tjänsten innebär heltid. Betald utbildning: Vi erbjuder en betald gedigen säljutbildning som sträcker sig över 12 månader i SÄKRA Säljakademi, samtidigt som Du arbetar och tjänar pengar. Det är vi som skall se till att Du lyckas, om Du blir antagen som kandidat. Vi söker dig som: * vill sälja 15 - 20 villalarm i månaden och tjäna minst 30.000kr - 45.000kr/mån * är positiv, social och kan arbeta både självständigt och i säljteam och tycker om att möta nya människor. * är pålitlig, lyhörd, målmedveten, engagerad till 100 % och en vinnarskalle. * har tid att jobba hårt och kan arbeta vissa kvällar och helger, för att tjäna bra med extrapengar. Jobbet innebär: * att arbeta heltid med uppsökande försäljning via kundbesök ”face to face” till villaägare (direktförsäljning). * att kunna fungera som konsult till kunden vid demonstration av produkter/tjänster samt göra behovsanalys. * att genomföra projektering för att säkerställa bästa lösning för varje kund, samt kontrakt- och avtalsskrivning, mm. * Du har möjlighet att arbeta dagtid enligt schemalagda tider, även kvällstid kan förekomma. Egenskaper: * Kommunikation är av största vikt. Därför skall Du ha lätt för att etablera relationer och inge förtroende. * Du är social, verbal och representativ i ditt sätt. Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. * Tidigare säljerfarenhet är inget krav. Intresse och engagemang att lära sig säljyrket är desto viktigare. * Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt även äldre. * Körkort är inget krav, då vi arbetar med poolbil för säljteam. Har Du körkort och egen bil får Du milersättning. * Tjänsten förutsätter att Du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi erbjuder: * inspirerande arbete i säljteam med ansvar för egen budget och resultat. * att ingå i säljteam om 4 fältsäljare som tillsammans bearbetar utvalda distrikt. * stora möjligheter att göra karriär inom SÄKRA LARM i Sverige AB. * en mängd olika säljtävlingar under året för den tävlingsinriktade. * rörlig provisionsersättning med möjlighet till mycket goda inkomstmöjligheter. * garantiprovision på 15.000kr/mån (17.300kr/mån vid fyllda 24 år) Om företaget SÄKRA LARM i Sverige, AB, firar 10 års jubileum 2013. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal (Göteborg) med filialkontor i Stockholm, Helsingborg, Kristianstad och har sedan 2003 arbetat med säkerhetslösningar till villor, radhus, lägenheter, fritidshus och företag. Affärsidén utgår från Safehouse Professional-konceptet som bygger på en balans mellan fyra pelare. Ekonomi, Kvalitet, Service och Kompetens. Företaget sysselsätter idag c:a 70 personer och fortsätter växa. Företaget etablerar sig därför på flera orter i Sverige. Satsar Du på oss satsar vi på dig. Välkommen till vårt TEAM!
Företag: SÄKRA LARM i Sverige AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare: Trollhättan sälj 15 larm/mån och tjäna minst 30.000kr/mån jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare: Trollhättan sälj 15 larm/mån och tjäna minst 30.000kr/mån

Personlig assistent till Trollhättan
GIL ek. förening är ett brukarkooperativ som arbetar för och styrs av funktionshindrade, som själva är arbetsledare åt sina assistenter. Jag är 42 år, gift och bor tillsammans med min man och våra två tonårsdöttrar i en förort till Trollhättan. Jag är fysiskt och i viss mån kognitivt funktionshindrad med behov av assistans hela min vakna tid. Jag behöver hjälp med i stort sett allt, både personlig hygien och andra vardagliga sysslor. Dock är jag så långt som möjligt delaktig. Jag är också noga med vad jag kan och vill göra med mitt liv. Som assistent vill jag att du bl a -          Följer till och ger stöd vid min träning -          Dagliga promenader och vistelse utomhus -          Följa mig när våra döttrar utövar sina idrottsaktiviteter -          Gärna är idrottsintresserad, gillar bio, konserter, teater mm -          Gillar matlagning och att göra tillvaron trivsam och glad -          Har god social förmåga och är en team-player. -          Ansvara för ett arbetsklimat baserat på tillit och samverkan. Som synes är jag och min familj sportintresserade, de är aktiva utövare och jag deltar gärna vid deras träningar/tävlingar. Vi reser gärna bort några dagar då och då. Tillsammans med familjen blir det semestrar på annan ort och ibland även utlandsresor. Assistentbehovet: En tjänst (vikariat 1 år) på 75%. Kvinnlig sökande önskas                                           Tjänsten ska tillsättas fr o m 1 september 2013. Arbetstiden är från tidig morgon till sen kväll, liksom helger och högtider. I en förlängning kommer det att handla om hela dygnet, då den sjukdom jag har är progressiv. Som en följd av det ser jag gärna att du har en grundutbildning som undersköterska och/eller gedigen erfarenhet av omvårdnad som jag kan bedöma likvärdig. Du bör också vara intresserade av fortbildning kring assistentsysslan och min specifika sjukdom, vilket ges på betald arbetstid. Körkort och tillgång till bil behövs då vi är bosatta 1,5 mil utanför Trollhättan. Du bör inte vara allergisk då vi har katt. För mer information kontakta oss på matspersson47@gmail.com Avtal Kommunal-KFO.     Lön efter överenskommelse
Företag: GIL
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Trollhättan

Kurator
Västra Götalandsregionen Beskrivning: Granngården/Sjuntorp vårdcentral har ca 9.700 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi verkar i ett mångkulturellt område och filialen i Sjuntorp har idag Barnavårdccentral - BVC, ett par dagar/vecka. Vår kurator kommer att vara tjänstledig för att prova annat arbete och då behöver vi en vikarie till vårt team för att kunna erbjuda våra kunder olika kompetenser. Du kommer till ett härligt vårdteam där fokus ligger på effektivitet, verksamhetsutveckling och trivsel. Vikariatet kan ev bli en tillsvidareanställning. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med olika former av samtalsbehandling, ofta med tolk. I arbetsuppgifterna ingår också att vara konsult och rådgivare till övrig personal. Kvalifikationer: Socionomutbildning med psykodynamisk basutbildning och KBT bas. Vi lägger stor vikt vid gott bemötande till såväl patienter som medarbetare.
Företag: Närhälsan, Granngården/Sjuntorp vårdcentral, Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Trollhättan, Kurator Närhälsan, Granngården/Sjuntorp vårdcentral, Trollhättan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Psykolog
Västra Götalandsregionen Beskrivning Psykiatriska öppenvårdsmottagningar ses som basen i specialistpsykiatrin och målet är att så långt som möjligt kunna ge utredning, behandling, vård och stöd i patientens närmiljö.  Målgruppen är i första hand personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis svår depression, svår personlighetsstörning, svåra ångesttillstånd, neuropsykiatriska tillstånd och personer med samsjuklighetsproblematik. Inom mottagningen finns även beroendepersonal och ett akut mobilt team. På vår mottagningen arbetar vi utifrån olika metoder och inriktningar såsom psykodynamisk terapi, KBT och DBT. Arbetsuppgifter Som psykolog hos oss blir du en del av vårt team på ca 35 personer  som består av läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare och teamsekreterare. Du kommer huvudsakligen  att arbeta med psykologisk behandling, bedömningar och utredningar/testningar. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal. Kvalifikationer Leg psykolog. Särskilt meriterande är erfarenhet av vuxenpsykiatriskt arbete. Meriterande är även  psykoterapeutlegitimation och/eller specialistkompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Övrigt Tillgång till neuropsykiatrisk och psykoterapeutisk handledning finns inom kliniken.  Vikariat under föräldraledighet.
Företag: NU-sjukvården, Omr Vuxenpsykiatri, Psykiatrisk Öppenvårdsmott Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog jobb, Psykolog Trollhättan, Psykolog NU-sjukvården, Omr Vuxenpsykiatri, Psykiatrisk Öppenvårdsmott Trollhättan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog

Blivande Gruppchef/Säljare Trollhättan
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Trollhättan Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Trollhättan

Undersköterskor finsktalande till Blåvingen, ref nr 3247
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Blåvingens gruppboende är beläget inom Område Söder. På Blåvingen har nu den finska avdelningen funnits i 5 år med inriktning mot demens. Vårt arbetssätt har en inriktning som bygger på samarbete och delaktighet mellan personal, boende, anhöriga och finska intresseorganisationer. Personalgruppen har en stor delaktighet i utformningen av verksamheten. Nu söker vi två stycken tvåspråkig personal med goda kunskaper både i finska och svenska språket, då vi utökat våra platser för finsktalande äldre. Arbetsuppgifter:Du förväntas arbeta enligt socialtjänstlagen, och på delegation enligt Hälso- och Sjukvårdslagen. I arbetsuppgifterna ingår att upprätta individuella mål tillsammans med brukare, närstående och de finska intresseorganisationerna i Trollhättan. Din förmåga till lyhördhet och flexibilitet är därför av största vikt. Kvalifikationer:Du ska vara utbildad undersköterska. Du som söker ska vara tvåspråkig, dels ha goda kunskaper i det finska språket men även behärska det svenska språket väl i tal och skrift då all dokumentation sker på svenska. Du ska ha förmågan att se till hela människan och ha respekt och intresse för deras demenssjukdom. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med dementa och av att arbeta med meningsfull vardag. Du förväntas ha god samarbetsförmåga, flexibilitet och vara utåtriktad då viss presentation av verksamheten kan förekomma. Anställningsform: En tillsvidaretjänst på 100% samt ett vikariat om 75% med möjlighet till tillsvidaretjänstgöring Tillträde:Enl överenskommelse Sista ansökningsdag:2013-08-10 Kontaktperson(er)/tfn:Christina Änglehed, enhetschef, tfn 0520-49 52 40 Fackliga företrädare:Kommunal, tfn 0520-49 78 59 Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på Skicka din ansökannedan.
Företag: Trollhättans Stad Blåvingen
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor finsktalande till Blåvingen, ref nr 3247 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor finsktalande till Blåvingen, ref nr 3247

Personlig assistent till centrala Trollhättan
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda, assistans med livsglädje. Vågar du växa som medmänniska? För att kunna växa är det viktigt att du trivs på jobbet och att den du arbetar hos trivs med dig. Därför strävar vi efter att du ska ha en så god arbetssituation som möjligt. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den person som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet! Vi vill att du ska utvecklas med ditt jobb! Vi söker dig som är mellan 25-40 år och vill jobba som personlig assistent i centrala Trollhättan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av assistans, kontaktperson eller annan erfarenhet av vård är meriterande. Jag som söker personlig assistent är en levnadsglad och pigg tjej på 17 år. Jag sitter i rullstol, har CP skada, blödarsjuka, epilepsi samt utvecklingsstörning. Jag behöver ständig tillsyn och hjälp i min vardag. Bor tillsammans med min mamma och hennes sambo i en lägenhet centralt i Trollhättan. Det är viktigt för mig att du som söker har ett öppet sinne för att lära nya saker och är glad och positiv. Du behöver också vara ansvarstagande, lyhörd och ödmjuk samt ha en god samarbetsförmåga. Att du har körkort och är rökfri är också viktigt för mig. Jag tycker om hästar och att rida så du kan inte vara allergisk mot detta om du ska arbeta hos mig. Det är även viktigt att du har möjlighet att följa med mig när jag badar i bassäng. Precis som de flesta andra tonåringar är jag också intresserad av att sitta vid datorn, spela wii och gå i affärer. Att vara personlig assistent hos mig innebär att vara mig till hjälp vid alla förflyttningar och aktiviteter i min vardag. Det är därför viktigt att du är beredd att lära dig lyftteknik och att använda de hjälpmedel som vi har. Jag behöver nu ytterligare en assistent som vill jobba med mig, ca 100 timmar/månad. Arbetstiden är varierande dag/kväll/helger. Intervjuer sker löpande så sänd gärna in ditt CV så snart som möjligt. Du erbjuds ett utvecklande arbete, stöd, handledning, utbildning och personalvård. Vill du veta mer så gå in på www.livsanda.se Välkommen med Din ansökan! Du ansöker lättast via vår hemsida www.livsanda.se. När du kommit till vår hemsida klickar du först på "Primass" för att sedan klicka på "Rekryteringsportalen Västra Götaland". Där går du in på "Skapa konto" och följer sedan anvisningarna. Har du frågor, kontakta Birgitta Apelqvist eller Yvonne Behrman Tel nr: 031-711 15 50 Mailadress: birgitta@livsanda.se eller yvonne@livsanda.se
Företag: LIVSANDA VÅRD OCH ASSISTANS I VÄSTRA GÖTALANDS- REGIONEN AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till centrala Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till centrala Trollhättan

Assisterande idrottsledare Trollhättan HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Trollhättan inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.trollhattan@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Trollhättan HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Trollhättan HT 13

Mekanikkonstruktör
Vi söker erfarna mekanikkonstruktörer som arbetat med allmänna maskinkonstruktioner i en industriell miljö. Personen vi söker skall ha en gedigen konstruktionserfarenhet, vara engagerad och ha en utpräglad social kompetens. Utöver en relevant högskoleutbildning skall du ha goda referenser ifrån tidigare anställningar. Du skall behärska några av CAD-systemen AutoCAD, CatiaV5, Inventor, Pro/Engineer och Solid Works. Behärskar du även andra CAD-system så är det ett plus. Du skall vara väl insatt i industrins arbetssätt, processer och administrativa stödsystem. Vi ser helst att du arbetat som konsult tidigare eller på annat sätt är väl insatt i konsultens vardag. Du skall kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska och behärskar du ytterligare något språk så är det ett plus. Hos oss kommer du att få arbeta som konsult med placering hos någon av våra kunder inom industrin i Västsverige. Resor kan förekomma i tjänsten och det önskvärt att du har körkort för bil. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Välkommen med din ansökan! Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.
Företag: Tricab 2.0 AB i Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Trollhättan, Mekanikkonstruktör Tricab 2.0 AB i Trollhättan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Elektronikingenjör fordon
Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet och har arbeta som utvecklingsingenjör, systemkonstruktörer eller provare inom elektroniska system. Gärna från andra industrier eller fordonsindustrin. Vi söker dig som har HW/SW-kunskap inom något av områdena, Säkerhetssystem, Infotainment, fordonskommunikation Simuleringar, provning, verifiering eller inbyggda system. Som person har du stort engagemang & förmåga att självständigt planera och driva ditt arbete. Är kommunikativ, utåtriktad, prestigelös. Kvalitetstänkande i helhetsperspektiv. Samt med analytisk förmåga. Meriterande är erfarenhet av Autosar, INCA, Canoe/ Canalyzer, CAN, MOST, FlexRay, XML, Matlab och Simulink Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronik/data/fysik/mekatronik eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Välkommen med din ansökan! Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.
Företag: Tricab 2.0 AB i Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikingenjör fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikingenjör fordon

Arbetsterapeut
Västra Götalandsregionen Beskrivning Arbetsterapin ger insatser till de somatiska vårdavdelningarna och mottagningarna vid båda sjukhusen. Vid enheten arbetar arbetsterapeuter och arbetsterapibiträden. Arbetsuppgifter Medverkan i teamet kring patienten, utföra bedömningar och behandlingar. Kvalifikationer Leg arbetsterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: NU-sjukvården, Arbetsterapi, NÄL, Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Trollhättan, Arbetsterapeut NU-sjukvården, Arbetsterapi, NÄL, Trollhättan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Adecco Trollhättan söker nu karriärcoacher!
Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag. Adecco Office & HR förmedlar administratörer, receptionister, sekreterare, administrativa chefer, HR-personal, personalchefer m fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag. Mer information om Adecco finner du på www.adecco.se Nu behöver vi fler jobbcoacher inom vår karriärverksamhet i Trestadsområdet. Arbetsuppgifter Som jobbcoach på Adecco får du en introduktion inom området och arbetar därefter självständigt med coachning av deltagare. Du får tillgång till Adeccos coachningsmaterial och arbetar med att utbilda och träna deltagarna i att förbättra möjligheterna till ny sysselsättning; exempelvis genom att skriva ansökningshandlingar, öva på intervjuteknik, och att hitta praktikplatser nya sökvägar. Du kommer att ge deltagarna råd, stöd och vägledning genom hela jobbsökningsprocessen. Erfarenhet Vi söker främst dig som är egenföretagare. Alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning och kommer att ha det under minst ett år framöver. Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet som jobbcoach samt relevant utbildningsbakgrund från HR, personal eller andra pedagogiska yrken i kombination med utbildning inom coachområdet. Vi ser även att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som rollen innehåller. Ett krav är goda datorkunskaper i Office-paketet, framförallt Word, och god svenska i såväl tal som skrift. Du ska ha goda kunskaper av arbetsmarknaden och näringslivet i Uddevalla kommun. Personliga egenskaper Vi söker dig som är en självgående och flexibel person med förmågan att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare bör du vara pedagogiskt lagd och kunna individanpassa din coachning. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Ansökan Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se Vid frågor rörande uppdraget vänligen kontakta Teodor Ardryd på telefon 0520-474751 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Adecco Trollhättan söker nu karriärcoacher! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Adecco Trollhättan söker nu karriärcoacher!

Lärare 7-9 Svenska som andra språk till Sylteskolan, ref nr 3245
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten: Med en gemensam helhetssyn på vår verksamhet för elever i år 7-9 står mångfalden och variationerna för lust att lära. Vill Du veta mer om vår verksamhet: http://www.trollhattan.se/Startsida/Utbildning/Grundskola1/Sylteskolan-7-9/ Arbetsuppgifter: Arbete i förberedelseklass med nyanlända elever. Kvalifikationer: Du skall vara behörig lärare 7-9 i Svenska som andra språk. Du som söker tjänsten skall ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibelt tänkande är en naturlig del. God samarbetsförmåga är självklart. Anställningsform: Vikariat Anst from/tom: Enligt överenskommelse - 2013-12-20, med ev möjlighet till förlängning Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag: 2013-08-08 Kontaktperson(er)/tfn: Rektor Henrik Stålheim, tfn 0520-49 74 91 Fackliga företrädare:LR, tfn 0520-49 79 28, www.lr.se eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se För att komma till ansökningsformuläret klicka på Skicka din ansökannedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 7-9 Svenska som andra språk till Sylteskolan, ref nr 3245 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 7-9 Svenska som andra språk till Sylteskolan, ref nr 3245

Bygglovsarkitekt till Stadsbyggnadsförvaltningen, ref nr 3246
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi behöver bli fler på Stadsarkitektkontoret! I Trollhättan står vi inför spännande utmaningar i stadsbyggandet. Näringslivet fortsätter att utvecklas, bostadsbyggandet kommer att öka. Högskolan Väst, mitt i staden, betyder mycket för centrums utveckling.  Dubbelspårig järnväg och fyrfältig E45 förbinder Trollhättan och Göteborg. Vi söker Dig som vill jobba med byggandet i vår stad tillsammans med oss. Det finns gott om både stora och mindre projekt att arbeta med! På Stadsarkitektkontoret är vi idag 14 personer. Det mesta av det vi gör handlar om byggande och fysisk planering. Stadsarkitektkontoret ingår i Stadsbyggnadsförvaltningen, där vi tillsammans är ungefär 45 personer. Arbetsuppgifter: Bygglovsverksamheten handlägger ansökningar om bygglov och bygganmälansärenden samt har tillsyn enligt plan- och byggplan. Vi ger råd och svarar på frågor om byggande med utgångspunkt från aktuella detaljplaner och de lagar som gäller. I arbetet med bygglov ska du använda dina kunskaper om arkitektur och gestaltning för att påverka utvecklingen i ärenden av olika slag. Jobbet innebär också att du tillsammans med oss andra på kontoret handlägger tekniska frågor, besöker byggen m m. Du kommer att ha många kontakter med allmänhet, byggare och konsulter samt med andra myndigheter. Arbetet är för det mesta självständigt. Det berör byggandet i ett brett perspektiv. Vi vill jobba utåtriktat för att skapa insikt om och förståelse för arkitektur, byggnadsteknik och bygglagstiftning. Vi tycker det är viktigt att ge en god service åt dem som vill ha vår hjälp. Självklart ska vi verka för ett hållbart samhälle. Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkitektur. Som person är det viktigt att du har ett bra bemötande och en god förmåga att kommunicera. Du har god samarbetsförmåga, tar eget ansvar, är engagerad och har lätt för att fatta beslut. Du är bra på att uttrycka dig enkelt och korrekt i tal och skrift. Meriterande är också att ha erfarenhet av arbete inom byggnadsnämdsförvaltning. Vi uppskattar om du har jobbat med projektering eller byggande. Du ska vara van att samarbeta med människor både inom och utom ditt fackområde. Du behöver ha körkort. Anställningsform:Tillsvidare Tillträde:Snarast eller enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad:100%  Sista ansökningsdag:2013-08-21 Kontaktperson(er)/tfn:Stadsarkitekt Daniel Holdenmark, tfn 0520-49 74 65 Fackliga företrädare:Sveriges Arkitekter, Anna-Karin Sjölén, tfn 0520-49 74 54, eller Vision, tfn 0520-49 78 50, www.vision.se/trollhattan Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länkennedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovsarkitekt till Stadsbyggnadsförvaltningen, ref nr 3246 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovsarkitekt till Stadsbyggnadsförvaltningen, ref nr 3246

Studie- och yrkesvägledare till Västra Skolområdet, ref nr 3243
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Västra skolområdet söker en SYV. De skolor som ingår i området är Dalkjusan, Skogshöjdens skola, Björndalsskolan, Paradisskolan och Strömslundsskolan. Området står inför en expansion genom att stadsdelar byggs ut och även nya planeras. Arbetsuppgifter:Studie- och yrkesvägledaren är en mycket viktig person för att våra grundskoleelever ska kunna göra medvetna och väl underbyggda val. En stor del av tjänsten innebär att informera och vägleda eleverna inför studie- och yrkesvalssituationer främst mot 9-ornas gymnasieval men även mot arbetsmarknad och framtid. Vi vill även, på sikt, utveckla studie- och yrkesvägledningen mot yngre elever. I ditt arbete med grundskolans elever kommer du även att fungera som en katalysator åt pedagoger för att hjälpa dem med att få studie- och yrkesorientering att bli en del av skolans vardag. Arbetet innebär mycket kontakt med elever, föräldrar, arbetslivets representanter och skolans övriga personal.  Kvalifikationer: -Studie- och yrkesvägledarutbilning  -Erfarenhet som studie- och yrkesvägledare  -Väl insatt i Gy2011 samt goda arbetsmarknadskunskaper  -Datorvana och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift  Erfarenhet av studievägledning på olika skolnivåer är meriterande.  Som person är du initiativrik och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och kan självständigt prioritera och planlägga ditt arbete. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Anställningsform:Tillsvidare Tillträdesdatum:2013-08-19 eller enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad:Heltid/deltid. 75-100% enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag:2013-08-07 Kontaktperson(er)/tfn: Lennart Olsson, områdeschef, tfn 0520-49 66 42 Vi undanber oss vänligen men bestämt all direktkontakt med bemannings-, annonserings- och rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering. Fackliga företrädare:LR, tfn 0520-49 79 28, www.lr.se/trollhattan  eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se/trollhattan Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken nedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare till Västra Skolområdet, ref nr 3243 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare till Västra Skolområdet, ref nr 3243

Lärare Musik till Kronan och Frälsegårdsskolan, ref nr 3238
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Kronan är Trollhättans Stads nyaste och modernaste skola och ligger i Centrala skolområdet. Skolan är en mångkulturell mötesplats som är rik på språk och lärande. På Kronan menar vi att det är i klassrummet det händer. Vi utgår ifrån att förstärka det positiva, goda möten och spännande undervisning för att alla ska lyckas. Kronan är utöver skola också kulturhus, bibliotek, fritidsgård och medborgarservice. Frälsegårdsskolan är en F-6 skola och ligger strax intill Kronan.  Arbetsuppgifter: Undervisning i musik i årskurs 1-9 på Kronan och Frälsegårdsskolan. Undervisningen utgår från varje elevs behov och förutsättningar samt tar tillvara på elevens styrkor och tidigare kunskaper och utvecklar dem vidare. Planering, dokumentation och individanpassning är viktiga förutsättningar för att främja varje elevs utveckling mot de nationella målen. Du blir aktiv medarbetare i våra arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar det dagliga arbetet tillsammans med elever och kollegor. Kvalifikationer: Behörig lärare i musik mot aktuella åldrar eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör vara väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdrag samt ha en positiv elevsyn och förmåga att se och stödja varje elevs behov. Intresse och erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklnade arbetssätt i mångkulturell miljö är meriterande liksom arbete med nyanlända elever. Du ska ha god digital didktiks kompetens och vara väl förtrogen med IKT i undervisningen. Specialpedagogisk kompetens ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt vid intresse och drivkraft av pedagogisk utveckling i en föränderlig organisation. Anställningsform: Vikariat Anställd from/tom: Enligt överenskommelse - 2013-12-20, ev möjlighet till förlängning Tjänstgöringsgrad:100 % Sista ansökningsdag: 2013-08-31 Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Kontaktperson(er)/tfn:Eva Dahl, rektor, tfn 070-559 72 89 Fackliga företrädare: LR, tfn 0520-49 79 28, www.lr.se/trollhattan   eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se/trollhattan   Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på Skicka din ansökannedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Musik till Kronan och Frälsegårdsskolan, ref nr 3238 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Musik till Kronan och Frälsegårdsskolan, ref nr 3238

VVS-kontruktör
Företagsinformation Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden: Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin. Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda Tjänstebeskrivning Vi letar efter en erfaren VVS-konstruktör för arbete hos en av våra samarbetspartners i Vänersborg. Wikström VVS-kontroll är ett företag som arbetar med projektering av VVS, ventilation och värme/kyla. Målet i företaget är att alltid skapa kundanpassade lösningar utifrån ett miljö och energiperspektiv. Deras kundrelationer kännetecknas av lyhördhet gentemot kundens behov, och arbetar med öppenhet, laganda och pålitlighet. Arbetet innefattar konstruktion i AutoCad, projektera kring ombyggnad/nybbygnad, offerera arbete, besikta utförda arbeten och merförsäljning. Tjänsten är i Vänersborg, och tillträde enligt överrenskommelse. Kvalifikationer Vi ser att du som söker är antingen högskoleingenjör inom VVS eller har en teknisk utbildning/KY-utbildnind med flera års erfarenhet inom branschen. Tjänsten kräver att man arbetar självständigt och vi ser det som en stor fördel om du tidigare arbetat på liknande sätt minst 3 år, och då extra meriterande om man arbetat mot företagskunder. Du skall ha ett gott sinne för att läsa av olika kunder och flexibelt hitta den bästa lösningen. Vi tror också att du är flexibel och drivande. Är du dessutom miljömedveten och har ett stort teknikintresse gällande solenergi, vattenkraft m.m. vill vi att du ansöker om tjänsten via vår hemsida www.premier.se
Företag: Premier Personalservice Trollhättan
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-kontruktör jobb, VVS-kontruktör Göteborg, VVS-kontruktör Premier Personalservice Trollhättan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-kontruktör

Projektör inom VVS
Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden: Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin. Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda Tjänstebeskrivning En av våra partners i Vänersborg söker efter en Projektledare inom VVS. Wikström VVS-kontroll AB. Wikström VVS-kontroll är ett litet företag med kompetens som ett stort. Det är ett företag som arbetar med projektering av VVS, ventilation och värme/kyla. Målet i företaget är att alltid skapa kundanpassade lösningar utifrån ett miljö och energiperspektiv. Deras kundrelationer kännetecknas av lyhördhet gentemot kundens behov, och arbetar med öppenhet, laganda och pålitlighet. Arbetet innefattar att projektera kring ombyggnad/nybbygnad, offerera arbete, besikta utförda arbeten och merförsäljning. Tjänsten är i Vänersborg, och tillträde enligt överrenskommelse. Vi ser att du som söker har utbildnind eller lång erfarenhety av projektarbete inom VVS, eller har en teknisk utbildning/KY-utbildning. För att kunna arbeta självständigt och driva egna projekt ser vi det som ett krav att man arbetat på liknande sätt minst 5 år, och då extra meriterande om man arbetat mot företagskunder. Som person tror vi att du är drivande, serviceinriktad, flexibel och ödmjuk, Du skall ha ett gott sinne för att läsa av olika kunder och flexibelt hitta den bästa lösningen. Vi ser det som extra meriterande om du är miljömedveten och har ett stort teknikintresse gällande solenergi, vattenkraft m.m. vill vi att du ansöker om tjänsten via vår hemsida www.premier.se
Företag: Premier Personalservice Trollhättan
Ort: Skövde
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Projektör inom VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektör inom VVS

Lärare 7-9 Ma/No till Lyrfågelskolan, ref nr 3242
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten: Lyrfågelskolan är en av två 4-9 enheter inom Östra skolområdet i Trollhättan. På skolan (4-9) finns ca 450 elever. I årskurserna 6-9 finns fotbollsprofil. Vi arbetar i tre vertikala arbetslag.  Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa i ma/no i årskurs 7-9, mentorskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer: Vi söker en behörig lärare mot aktuella åldrar och ämnen eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Den sökande skall ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Anställningsform: Tillsvidare Tillträdesdatum:2013-08-12 eller enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag:2013-07-23 Kontaktperson(er)/tfn:Rektor Claes Hellborg, tfn 0520 - 49 72 97 Fackliga företrädare: LR, tfn 0520-49 79 28, www.lr.se/trollhattan eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se/trollhattan Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på "Skicka din ansökan".
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 7-9 Ma/No till Lyrfågelskolan, ref nr 3242 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 7-9 Ma/No till Lyrfågelskolan, ref nr 3242

LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL SJUKHUS TROLLHÄTTAN
Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Medcura är förstahandsleverantör av sjuksköterskor till region Västra Götaland. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet. VI SÖKER NU LEG.SJUKSKÖTERSKA OMRÅDE MEDICIN TILL SJUKHUS I TROLLHÄTTAN OCH UDDEVALLA. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har minst 2 års erfarenhet och trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar samt engagerad som person. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare! Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL SJUKHUS TROLLHÄTTAN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL SJUKHUS TROLLHÄTTAN

Avdelningschef
Västra Götalandsregionen Beskrivning Kliniken för Bild- och Funktionsmedicin består av Radiologi, Mammografi och Klinisk Fysiologi. Totalt arbetar ca 220 personer på kliniken. Vi söker nu en Avdelningschef till Radiologen på NÄL, Trollhättan. På denna enhet bedrivs en omfattande radiologisk verksamhet, med fokus på akutvård. Här arbetar ca 65 personer som du som avdelningschef kommer att ha ansvar för. Arbetsuppgifter Som avdelningschef förväntas du leda, planera och utveckla samt anpassa arbetsuppgifter och rutiner utifrån behov och krav som ställs på verksamheten. Du ansvarar för personal, verksamhet, ekonomi och arbetsmiljöfrågor. Du skall se till NU-sjukvården som helhet i ditt arbetsgivaransvar. Du skall "coacha" dina medarbetare och skapa ett gott arbetsklimat samt ha förmåga att lyfta fram och ta tillvara på de unika kompetenserna. Du är förtroendeingivande, har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och duktig på att kommunicera. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för Bild- och Funktionsmedicin. Kvalifikationer Högskoleutbildning samt erfarenhet inom Radiologi och även erfarenhet som chef är en fördel och önskvärt men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Företag: Område Diagnostik, Bild- och Funktionsmedicin, Radiologen NÄL, Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef jobb, Avdelningschef Trollhättan, Avdelningschef Område Diagnostik, Bild- och Funktionsmedicin, Radiologen NÄL, Trollhättan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef

Lärare 7-9 Tyska till Sjuntorpskolan, ref nr 3237
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Sjuntorpsskolans år 4-9 har ca 270 elever. Vi eftersträvar en hög grad av integration mellan olika ämnen. Framför allt SO-ämnen, NO-ämnen, svenska och praktiskt-estetiska ämnen samverkar i teman/projekt och det ställs krav på att personalen skall kunna arbeta i lag. Kvalifikationer:Lärarutbildning med inriktning mot det aktuella ämnet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga personliga egenskaper. Du måste vara intresserad av att bidra till den pedagogiska utvecklingen genom att tillsammans med Dina kollegor bedriva försöksverksamhet, utvärdera och ompröva verksamheten. Anställningsform:Vikariat Anst from/tom: 2013-08-12 - 2014-06-18 Tjänstgöringsgrad: 40%       Sista ansökningsdag: 2013-07-28 Kontaktperson(er)/tfn: Rektor Annika Egle Svensson, tfn 0520- 49 62 63 Vi undanber oss vänligen med bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser! Fackliga företrädare: LR, tfn 0520-49 79 28, www.lr.se/trollhattan eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se/trollhattan Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på "Skicka din ansökan".
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 7-9 Tyska till Sjuntorpskolan, ref nr 3237 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 7-9 Tyska till Sjuntorpskolan, ref nr 3237

Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, pedagogisk omsorg, grundsärskola och grundskola. Vi har idag ca 1700 anställda och vår budgetomslutning är ca en miljard kronor. Verksamheten är indelad i fyra 0-16- områden och ett område för elevstöd. Vår nuvarande ekonomichef har fått arbete närmare sin familj och vi söker nu hennes efterträdare. Arbetsuppgifter:Som ekonomichef är Du direkt underställd förvaltningschefen och ingår i hennes ledningsgrupp. Ekonomiavdelningen består av Dig och tre ytterligare ekonomer . Den är en fristående del av förvaltningens stab, men förväntas arbeta mycket nära övriga stabsfunktioner. Vi arbetar sedan årsskiftet ofta i projektform, varför Du måste uppskatta att arbeta tillsammans med olika personalkategorier inom och utanför vår förvaltning med olika ansvar i varierande och tidsatta uppdrag. Du ingår kommunens ekonomistyrgrupp, vilken leds av Trollhättans Stads ekonomichef . Du är föredragande i såväl Utbildningsnämnden när det gäller ekonomiska frågor som i förekommande fall andra ekonomiska sammanhang där Utbildningsförvaltningen är representerad. Kvalifikationer:Vi förutsätter att Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vara intresserad av och kunnig i ekonomstyrning samt villig att delta i förändrings- och utvecklingsarbete. Du bör ha goda ledaregenskaper, god analytisk förmåga samt ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt . Tidigare erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation, ledarskap och projektarbete, är meriterande. Vi förväntar oss att Du har lätt för att samarbeta, är noggrann utåtriktad och pedagogisk samt har lätt för att uttrycka dig korrekt i tal och skrift. Anställningsform:Tillsvidare Tillträde:Enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag:2013-08-16 Kontaktperson(er)/tfn:Förvaltningschef Birgitta Erngren eller under semestern hennes TF förvaltningschef. Dessa nås på telefonnummer 0520- 49 72 50 eller genom kommunens växel 0520-49 50 00 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser! Fackliga företrädare:Nås via Stadens växel, tfn 0520-49 50 00 Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken nedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231

Administrativ chef
Trollhättan Energi AB är ett företag med 100-åriga anor. Under alla dessa år har målet varit att tryggt och säkert leverera ljus och värme till våra kunder. Det målet finns naturligtvis kvar. Idag har bolaget vuxit med nya affärsområden, 112 anställda och har en omsättning på omkring 400 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten. Ett hållbart och enkelt vardagsliv är vår vision och ledstjärna. Trollhättans Stads vision om 70 000 trollhättebor år 2030 omfattar oss på Trollhättan Energi i allra högsta grad. Vår strävan är att bidra till en varm, öppen och kreativ vardagsmiljö, där nya idéer förverkligas och leder oss närmare ett hållbart samhälle. Vi vill att vårt arbete gör skillnad för trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att snabbare nå resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Var och en av oss känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan.   Om jobbet Vi söker en Administrativ chef till Trollhättan Energi. Vi är idag 8 anställda på avdelningen som har en verksamhetsstödjande roll inom bl a områdena Ekonomi, HR och IT. Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb, i ett positivt gäng och i ett företag med korta beslutsvägar. Vi söker dig, erfaren lagledare, som trivs med och är duktig på att leda, få människor att växa och motivera till att utveckla effektiva former för verksamhetsstöd. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.   Kvalifikationer Du bör vara utbildad inom ekonomi eller liknande inriktning på universitet/högskolenivå och ha några års arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av HR-frågor är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid ledaregenskaper och du bör ha några års ledarerfarenheter. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Körkort är nödvändigt.   Personliga egenskaper För att bli framgångsrik i denna roll krävs att du är framsynt och affärsmässig i ditt yrkesutövande samt att du har en förmåga att hålla dig lugn och upprätta en professionell roll även i pressade situationer. En god analytisk och problemlösande förmåga är en förutsättning, liksom att du är ansvarsfull och äger en god social förmåga för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Du måste också tycka det är roligt och viktigt att jobba med hållbar utveckling. Vi eftersträvar en mångkulturell arbetsplats då vi ser det som en möjlighet för verksamheten att utvecklas, inte minst ur ett kundperspektiv, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Vi ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst då vi har en ojämn könsfördelning i ledningsgruppen.   Ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Trollhättan Energi med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet kontakta ProTalent: Roger Rönnerhag, 076-3930333 eller Carina Gunnarsson, 0760-400210. Önskar du ytterligare information om tjänsten ring gärna: Pia Brühl Hjort, Vd, 0520-497586. Din ansökan vill vi ha senast den 2013-08-18. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!
Företag: Trollhättan Energi
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ chef

Försäljningschef
Trollhättan Energi AB är ett företag med 100-åriga anor. Under alla dessa år har målet varit att tryggt och säkert leverera ljus och värme till våra kunder. Det målet finns naturligtvis kvar. Idag har bolaget vuxit med nya affärsområden, 112 anställda och har en omsättning på omkring 400 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten. Ett hållbart och enkelt vardagsliv är vår vision och ledstjärna. Trollhättans Stads vision om 70 000 trollhättebor år 2030 omfattar oss på Trollhättan Energi i allra högsta grad. Vår strävan är att bidra till en varm, öppen och kreativ vardagsmiljö, där nya idéer förverkligas och leder oss närmare ett hållbart samhälle. Vi vill att vårt arbete gör skillnad för trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att snabbare nå resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Var och en av oss känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan.   Om jobbet Vi söker en Försäljningschef till Trollhättan Energi. Ditt uppdrag blir att bygga upp, leda och utveckla den nya enheten för elhandelsverksamheten i bolaget. Elhandelsverksamheten blir en av tre enheter i Marknadsavdelningen. Vi är idag 11 anställda på avdelningen där Marknadschefen ingår i företagets ledningsgrupp. Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb, i ett positivt gäng och i ett företag med korta beslutsvägar. Vi söker dig, med ledarerfarenheter, som är bekväm med och duktig på att leda, utveckla och motivera enhetens två medarbetare. Tjänsten innebär en del operativt arbete som exempelvis försäljning, offertförfarande och marknadsuppföljning.   Kvalifikationer Du bör ha en akademisk examen inom ekonomi/teknik/marknad eller annat adekvat område samt gärna ha några års arbetslivserfarenhet inom elhandel. Vi lägger stor vikt vid ledaregenskaperna och du har några års ledarerfarenheter. Du bör också ha god teknisk förståelse. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Övriga språk är meriterande. Körkort är nödvändigt.   Personliga egenskaper För att bli framgångsrik i denna roll krävs att du är framsynt och affärsmässig i ditt yrkesutövande samt att du har en förmåga att hålla dig lugn och upprätta en professionell roll även i pressade situationer. En god analytisk och problemlösande förmåga är en förutsättning, liksom att du är ansvarsfull och äger en god social förmåga för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Du måste också tycka det är roligt och viktigt att jobba med hållbar utveckling. Vi eftersträvar en mångkulturell arbetsplats då vi ser det som en möjlighet för verksamheten att utvecklas, inte minst ur ett kundperspektiv, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.   Ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Trollhättan Energi med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet kontakta ProTalent: Roger Rönnerhag, 076-3930333 eller Carina Gunnarsson, 0760-400210. Önskar du ytterligare information om tjänsten ring gärna: Sten Kristensson, Administrativ chef, 0520-497582. Din ansökan vill vi ha senast den 2013-08-18. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!
Företag: Trollhättan Energi
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef jobb, Försäljningschef Trollhättan, Försäljningschef Trollhättan Energi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef

Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning: Som biljettkontrollant är din arbetsuppgift att utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar, båtar och tåg. Du förväntas även att på ett korrekt och förtroendeingivande sätt kunna informera om regler och svara på andra frågor som gäller resandet. Arbetet som biljettkontrollant syftar till att du är med och skapar en trivsam stämning i kollektivtrafiken, och din uppgift uppskattas högt av alla människor som löst biljett. Då denna typ av arbetsuppgifter innebär ett stort antal möten med människor är det av största vikt att du på ett omdömesgillt sätt kan hantera de olika typer av situationer som kan uppkomma. Arbetstiderna kan variera eftersom viseringen sker alla dagar dygnet runt dock sker merparten under dagtid. Du kommer i första hand utgå ifrån Skövde. Vi söker personal för behovsanställning. Vem är du? Du har ett utpräglat servicetänkande, är flexibel samt har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och trevligt sätt. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Kan du tala ytterligare språk är det en fördel. Vi ser även att du har en god social förmåga samt erfarenhet från tidigare serviceinriktade yrken. Vi fäster stor vikt på personliga egenskaper, bland annat att vara kundorienterad och omtänksam samt att ha en positiv människosyn och god självkännedom är egenskaper som vi värderar högt. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Du ska inneha körkort (minst B-klass). Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.  Kontaktperson: Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Franzén via E-post susanne.franzen@se.g4s.com eller Torgny Weick via E-post torgny.weick@se.g4s.com Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Trollhättan/Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde

Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning: Som biljettkontrollant är din arbetsuppgift att utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar, båtar och tåg. Du förväntas även att på ett korrekt och förtroendeingivande sätt kunna informera om regler och svara på andra frågor som gäller resandet. Arbetet som biljettkontrollant syftar till att du är med och skapar en trivsam stämning i kollektivtrafiken, och din uppgift uppskattas högt av alla människor som löst biljett. Då denna typ av arbetsuppgifter innebär ett stort antal möten med människor är det av största vikt att du på ett omdömesgillt sätt kan hantera de olika typer av situationer som kan uppkomma. Arbetstiderna kan variera eftersom viseringen sker alla dagar dygnet runt dock sker merparten under dagtid. Du kommer i första hand utgå ifrån Göteborg. Vi söker personal för behovsanställning. Vem är du? Du har ett utpräglat servicetänkande, är flexibel samt har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och trevligt sätt. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Kan du tala ytterligare språk är det en fördel. Vi ser även att du har en god social förmåga samt erfarenhet från tidigare serviceinriktade yrken. Vi fäster stor vikt på personliga egenskaper, bland annat att vara kundorienterad och omtänksam samt att ha en positiv människosyn och god självkännedom är egenskaper som vi värderar högt. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Du ska inneha körkort (minst B-klass). Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.  Kontaktperson: Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Franzén via E-post susanne.franzen@se.g4s.com eller Torgny Weick via E-post torgny.weick@se.g4s.com Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Trollhättan/Skövde
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg

Lärare till Välkomsten, ref nr 3233
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Välkomsten är en särskild skolform där vi tar emot elever från år 1 till 9. Under en period av 8-12 veckor introduceras eleverna i den svenska skolan. Ämne SvA är det som företrädesvis undervisas samt matematik och samhällsorientering. En kartläggning av elevernas skolerfarenhet och tidigare livsbetingelser görs tillsammans med eleverna och deras vårdnadshavare med stöd av språklärare från modersmålsenheten. Ett tryggt sätt att lära känna vår skola före inskrivning i ”hemskolan”. Arbetsuppgifter:Undervisa SvA, matematik och samhällsorientering i första hand. Ta tillvara elevens styrkor och tidigare kunskaper mot skolans mål. Beroende på ålder och skolbakgrund läggs skolans övriga ämnen in enligt läro- och kursplan. Planering och dokumentation samt att individanpassa undervisning är viktigt för att främja utvecklingen mot målen. Du blir en viktig del av ett arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar tillsammans med eleverna. Kvalifikationer:Behörig lärare för aktuella åldrar eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig med positiv elevsyn, som är förtrogen med läroplanens värdering samt med kunskapsuppdraget. Vi önskar att du ser varje enskild elevs behov och möter det. Du ska vara intresserad av arbete i en mångkulturell miljö och med nyanlända elever. Erfarenhet av likartat arbete coh SvA är meriterande liksom special-/socialpedagogisk kompetens. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Anställningsform:Tillsvidare Tillträde: 2013-08-12 eller enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag:2013-07-31 Kontaktperson(er)/tfn: Elisabeth Persson, verksamhetschef, tfn 0520-49 79 17, 0703-972 053 Fackliga företrädare:LR, tfn 0520-49 79 28, www.lr.se/trollhattan eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se/trollhattan Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken nedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Välkomsten, ref nr 3233 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Välkomsten, ref nr 3233

SJUKSKÖTERSKA - TROLLHÄTTAN - INTER TEAM VÅRD
INTER TEAM BEMANNING AB - VÅRDSEKTORN Vi är auktoriserade och erbjuder bemanning/rekrytering inom vård- och omsorgsverksamheter. SJUKSKÖTERSKA till Trollhättans Kommuns samtliga enheter /även hemsjukvård/ Din profil: Leg sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet Relevant erfarenhet och kompetens samt personlig lämplighet Tidsperiod:: Omg/snarast - vecka 33 - heltid/enl schema Vi erbjuder goda arbetsvillkor Välkommen till vårt vårdteam i Trollhättan! Besök oss gärna på kontoret: Kardanvägen 37, Trollhättan
Företag: INTER TEAM BEMANNING AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga SJUKSKÖTERSKA - TROLLHÄTTAN - INTER TEAM VÅRD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SJUKSKÖTERSKA - TROLLHÄTTAN - INTER TEAM VÅRD

Sjuksköterska
Västra Götalandsregionen NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och ger 270 000 invånare boende i Dalsland, Norra Bohuslän och Trestadsområdet (Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg) specialistsjukvård. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som arbetar på ett femtiotal utbudspunkter över hela NU-sjukvården. De två största enheterna är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. NU-sjukvården är under utveckling. Merparten av den akuta verksamheten kommer att samlas till NÄL och mer av den planerade vården kommer att ske på Uddevalla sjukhus. Vi satsar på verksamhetsnära forskning så att personalgrupper kan erbjudas kompetensutveckling samtidigt som vi evidenssäkrar vår verksamhet. Beskrivning Avdelning 64 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning med 16 vårdplatser. De flesta psykiatriska diagnoser förekommer förutom äldrevård och psykoser, vilket ger en bred psykiatrisk bas. Hos oss kan du välja om du vill arbeta på fast schema med tjänstgöring varannan helg eller på individuellt schema med tjänstgöring 2 helger av 5. Vi berättar gärna mer om de möjligheter som arbetet hos oss kommer att innebära. Är du intresserad hoppas vi att du hör av dig för mer information. Kvalifikationer Leg. sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: NU-sjukvården, Psykiatrisk slutenvård, Avdelning 64, Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Trollhättan, Sjuksköterska NU-sjukvården, Psykiatrisk slutenvård, Avdelning 64, Trollhättan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Personlig assisten sökes i Trollhättan
GIL ek. förening är ett brukarkooperativ som arbetar för och styrs av funktionshindrade, som själva är arbetsledare åt sina assistenter. Vi söker en personlig assistent som timvikarie vid ordinarie assistents sjukdom eller ledighet samt vid aktiviteter som kräver dubbelbemanning. Det är därför bra om du som söker är flexibel och kan ställa upp på kort varsel. Kanske något för dig som studerar men har tid över och själv kan påverka i ganska stor utsträckning när du lägger tid på dem. Du kommer att jobba hos en aktiv och kul kille på 18-år som har en stor personlighet. Han kan ha lite humörsvängningar ibland så det krävs en person med bra tålamod. Han gillar att vara aktiv i sin vardag, kul upptåg och aktiviter där det är lite fart och energi! Därför behövs det energiska och initiativrika människor med många idéer omkring honom. Han har ett stort sinne för humor och gillar att göra roliga ljud och även när andra gör det tillsammans med honom. Det är ofta ganska fullspäckade dagar och mycket som skall hinnas med samtidigt som man inte får glömma bort att ha kul så det är bra om du kan hantera stress och har bra tålamod med att saker och ting förändras under dagens lopp. Det finns behov av mycket hjälp i vardagen med tex. påklädning, matning, förflyttning och hygien. Du som söker behöver vara trygg i dig själv, ha huvudet på skaft, tackla utmaningar och problem du ställs inför med stor vilja att klara av att lösa dem. Vi som finns omkring honom skall se till att han har kul, mår bra och utvecklas vidare. Din arbetsplats är rörlig, du arbetar där han är, både i skolan på dagarna och hemma på eftermiddagar och kvällar, det är bra om du inte bor alltför långt ifrån Trollhättan då det förekommer korta pass med dubbelassistans vid ex. bad några gånger i veckan. Du kommer att jobba under dubbelbemanning i början tills du är upplärd och sedan kommer du löpande gå på olika utbildningar då vi gärna ser att du växer och utvecklas hos oss! Vi ser helst att du är över 170 cm lång och har en god fysik då du kommer ha nytta av det i ditt arbete. Låter detta som något för dig? Skicka då in en ansökan med personligt brev och motivera gärna varför du tror att just du skulle passa bra till den här tjänsten. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökan elektroniskt, rekrytering sker löpande, ligger annonsen kvar finns tjänsten kvar.
Företag: GIL
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assisten sökes i Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assisten sökes i Trollhättan

Administrativ Handläggare Till Centrala Skolområdet, ref nr 3219
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Centrala Skolområdet är ett mångkulturellt område som består av 10 förskolor, 3 grundskolor, fritidshem, en modersmålsenhet, Välkomsten (för nyanlända) samt pedagogisk omsorg. Våra verksamheter är belägna på Hjortmossen, Karlstorp och Kronogården. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta på Centrala Skolområdet och kommer att fungera som ett administrativt stöd och service till Centrala Skolområdets ledningsgrupp. Arbetsuppgifterna omfattar ekonomifrågor, fakturahantering, personal- och elevadministration samt arbete med statistik och diarieföring. Tjänsten omfattar även generella kontorsgöromål såsom posthantering, tillgänglighet i telefon och service till brukare, skolledning och övrig personal i området. Det administrativa stödet i ledningsgruppen är under utveckling och tjänstens innehåll kan då förändras. Kvalifikationer:Du har högskoleutbildning inom ekonomi, personal och/eller offentlig förvaltning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Det är väsentligt att Du kan se både helhet och detaljer i verksamheten. Du är en serviceinriktad person, eftersom arbetet innebär att vara ansiktet utåt och oftast är första kontakten inom skolområdet. Du kan uttrycka Dig väl i såväl tal som skrift samt har mycket goda IT-kunskaper.  Arbetet är självständigt och av och till mycket intensivt så Du måste vara van att ta egna initiativ och på egen hand söka konstruktiva lösningar på situationer som uppstår. Du är trygg, noggrann och flexibel som person och tycker om att arbeta med människor i en mångkulturell miljö. Vi lägger stor vikt vid att Du kan samarbeta, har en hög social kompetens och är resultatinriktad. Anställningsform:Vikariat Tillträde: 2013-09-01 eller snarast - 2013-12-31, med ev möjlighet till tilsvidare  Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag:2013-07-22 Tjänsten annonseras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i Staden. Kontaktperson(er)/tfn:  Christer Bohm, administrativ handläggare/vikarierande områdeschef, tfn 0520-49 74 16  Fackliga företrädare:Vision, tfn 0520-49 78 50, www.vision.se/trollhattan Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på Skicka din ansökannedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ Handläggare Till Centrala Skolområdet, ref nr 3219 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ Handläggare Till Centrala Skolområdet, ref nr 3219

Sjuksköterska natt
Västra Götalandsregionen NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och ger 270 000 invånare boende i Dalsland, Norra Bohuslän och Trestadsområdet (Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg) specialistsjukvård. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som arbetar på ett femtiotal utbudspunkter över hela NU-sjukvården. De två största enheterna är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. NU-sjukvården är under utveckling. Merparten av den akuta verksamheten kommer att samlas till NÄL och mer av den planerade vården kommer att ske på Uddevalla sjukhus. Vi satsar på verksamhetsnära forskning så att personalgrupper kan erbjudas kompetensutveckling samtidigt som vi evidenssäkrar vår verksamhet. Beskrivning Verksamheten på MAVA (medicinsk akutvårdsavdelning) är inriktad på att omhänderta den akut sjuke direkt från akutmottagningen. Patienter ska kunna få en snabb behandling för sina akuta besvär och sedan slussas vidare till lämplig vårdavdelning om sjukhusvården förväntas bli längre än tre dygn. MAVA har 28 vårdplatser och fyra av dessa är övervakningsplatser, som riktas till patienter med behov av intensiv övervak­ning och behandling, som BIPAP. MAVA´s personal gör även vissa arbetspass på observa­tionsenheten med 12 platser för patienter som har ett kort vårdbehov (mindre än 24 timmar). Några av dessa platser är reserverade för kirurgiska åkommor. På MAVA arbetar totalt fyra sjuksköterskor och tre undersköterskor på natten. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med möjlighet för dig som sjuk­sköterska att utveckla en bred kompetens inom akutmedicin. Under året pågår en planering för ombyggnad av MAVAs lokaler och vi ser fram emot en moderniserad avdelning. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som innefattar patientbedömning, monitorering, basal omvårdnad,  läkemedelsadministration samt omhändertagande av patient i behov av EKG övervakning och andningstöd, BIPAP. Sjuksköterskan på natten anvisar vårdplatser från AVC till olika avdelningar inom område medicin. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet från akutsjukvård. Du bör ha patienten i fokus, vara stresstålig, intresserad av att utveckla vården och din egen kompetens, ha lätt för att samarbeta och vara noggrann i ditt arbete. 75 % natt. Tjänstgöringen kan förläggas såväl dag som natt. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Avdelning 29, Akutmedicinklinik, Område Medicin, NU-sjukvården, Trollhättan
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Enhetschef till Arbetsmarknadsstöd, ref nr 3210
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Verksamhetsområde Arbetsmarknadsstöd utför och samordnar alla Trollhättans Stads arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Anvisningarna sker oftast från Arbetsförmedlingen eller Verksamhetsområde Socialt Stöd och Försörjning. Samtliga anvisade träffar en arbetsmarknadskonsulent för val av arbetstränings- eller praktikplats. Dessa platser kan finnas i stadens förvaltningar eller i Arbetsmarknadsstöds egna verksamheter. Den aktuella tjänsten är delvis nyskapad. I fortsättningen kommer det att finnas tre enhetschefer som sorterar under områdeschefen. Arbetsuppgifter:Arbetsuppgifterna består i att leda arbetet i den centrala administrationen samt i ett par verksamheter/projekt som ligger utlokaliserade. Ordinarie driftpersonal utgörs av arbetsmarknadskonsulenter, arbetsledare m fl. Arbetet omfattar normala driftfrågor samt personalansvar, ekonomiskt ansvar, arbetsmiljöansvar samt uppfyllande av politiskt uppsatta mål och uppdrag. Kvalifikationer:Som enhetschef ska Du ha en god förmåga att leda och inspirera personal och deltagare. Ledord i vår verksamhet är respekt och ödmjukhet. Du ska ha erfarenhet av tidigare chefsarbete. Du ska ha en utbildningsbakgrund på högskolenivå med en examen med beteendevetenskaplig inriktning. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet varför adekvata referenser är viktiga. Anställningsform:Tillsvidare Tillträde:Enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag:2013-07-17 Kontaktperson(er)/tfn:Områdeschef Karl-Gustav Elf, tfn 0705 849876 eller Enhetschef Kåre Johansson, tfn 0520 49 78 47 Fackliga företrädare: Fackliga kontaktpersoner nås via Stadens växel, tfn 0520-49 50 00 Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken nedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Arbetsmarknadsstöd, ref nr 3210 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Arbetsmarknadsstöd, ref nr 3210

Skolkurator till gymnasium Trollhättan
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi söker nu en skolkurator för ett uppdrag på en gymnasieskola i Trollhättan. Omfattningen är 8 timmar per vecka (20 %). Starten på arbetet är v. 33 (augusti). Det finns också möjlighet att kombinera detta uppdrag med ett uppdrag i Uddevalla om 20 % och på så sätt få en tjänst om 40 %. Vårt arbete inom elevhälsovård består oftast av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Du kommer att samarbeta med rektor, skolsköterska, SYV och specialpedagog i ett engagerat elevhälsoteam. Du ska vara utbildad socionom eller motsvarande med erfarenhet av arbete på gymnasieskola. God kännedom om socialtjänstlagen och andra relevanta lagar krävs. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolkurator bl.a.: - Arbete med elever i grupp i förebyggande syfte eller vid speciella problemsituationer - Stöd och motivationssamtal med enskild elev och ev. med elevens vårdnadshavare - Stödja elever som har särskilda behov p.g.a. fysiska, psykiska och sociala svårigheter - Vara tillgänglig för rådgivning och konsultation - Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner - Samordna insatser av social karaktär - Samverka med socialtjänst, ungdomsmottagning, polis etc - Ingå i skolans EHT Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator till gymnasium Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator till gymnasium Trollhättan

Lärare 4-9 En/Idh till Hjortmosseskolan, ref nr 3154
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Hjortmosseskolan - centralt belägen i Trollhättan - är en skola med kulturprofil där arbetet skall präglas av elevaktivitet/-delaktighet och gott föräldrasamarbete. Vi söker dig som är flexibel, har god social kompetens och ser det som en utmaning att inspirera och stimulera ungdomar från år 4-9. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifter:Lärare i engelska och idrott år 4-9, mentorskap samt resurs i andra undervisningsgrupper Kvalifikationer:Godkänd adekvat lärarutbildning mot aktuella åldrar och ämne. Anställningsform:Vikariat Tillträde: 2013-08-12 - 2013-12-20 Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag: 2013-07-28 Kontaktperson:Djeno Mahic, rektor, tfn 0520-49 74 61 Fackliga företrädare: LR, Ann-Lis Engbom, tfn 0520-49 62 44, www.lr.se/trollhattan eller Lärarförundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se/trollhattan  Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på Skicka din ansökan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 En/Idh till Hjortmosseskolan, ref nr 3154 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 En/Idh till Hjortmosseskolan, ref nr 3154

Säljare sökes i Trollhättan med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Trollhättan kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Trollhättan med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Trollhättan med/utan erfarenhet

Allmänspecialist till vårdcentral i Trollhättan
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu dig som är allmänspecialist för arbete på vårdcentral i Trollhättan. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra care
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Trollhättan

Speciallärare/Specialpedagog till Strömslundsskolan, ref nr 3248
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Strömslundsskolan ligger på västra sidan älven i Trollhättan och har ca 550 elever i åk F-9. Skolan består av två skolenheter, åk F-6 och åk 7-9, samt ett fritidshem fördelad på fyra avdelningar. Arbetsuppgifter:Du kommer att ansvara för stödundervisningen för elever i behov av särskilt stöd, framförallt i åk 4-6. Du förväntas planera, genomföra och utvärdera den dagliga verksamheten tillsammans med kollegor, berörda elever och deras vårdnadshavare utifrån våra styrdokument. Kvalifikationer:Vi söker Dig som är speciallärare/specialpedagog med en lärarexamen i botten. Det är meriterande om Du är mellanstadielärare men Du kan också ha annan lärarutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd, Du har en god social kompetens och en förmåga att samarbeta i arbetslag. Du är flexibel, ser möjligheter istället för hinder och olikheter som berikande. Du är positiv, uppdragsmedveten och gillar nya utmaningar. Goda IT-kunskaper är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ett genuint intresse för pedagogisk utveckling i en föränderlig värld. Anställningsform:Tillsvidare Tillträde:Snarast eller enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag:2013-08-14 Kontaktperson(er)/tfn: Tomas Granat, rektor, tfn 0520-49 63 92                                        Anträffbar v 32 (5/8-9/8)                                        Birgitta Lundskog, rektor, tfn 0520-49 63 90                                        Anträffbar v 33 (12/8-14/8) Fackliga företrädare:LR, tfn 0520-49 72 28, www.lr.se/trollhattan eller Lärarförbundet, tfn 0520-49 79 13, www.lararforbundet.se/trollhattan Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken nedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog till Strömslundsskolan, ref nr 3248 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog till Strömslundsskolan, ref nr 3248


Sök lediga jobb Trollhättan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se