Trollh��ttan jobb - lediga jobb

Trollh��ttan jobb Trollh��ttan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Trollh��ttan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Trollh��ttan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Stresstålig Eventkoordinator- Stockholm

  2. Är du applikationsutvecklare inom iOS?- Stockholm

  3. Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare sökes, Start i början på augusti!- Stockholm

  4. Lärare bygg och anläggningsprogrammet- Solna

  5. Landskapsarkitekt- Täby

  6. Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska- Täby

  7. Recipharm söker Senior Labingenjör- Stockholm

  8. Receptionist och kontorsansvarig till vår kund- Stockholm

  9. SEB söker lösningsexpert inom IBM MQ/Broker- Stockholm

  10. Nyexaminerade till Bravura Sales Trainee Programme- Stockholm


Mer beskrivning

Stresstålig Eventkoordinator
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 170 anställda med en omsättning på ca 200 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa. Vi är en marknadsavdelning som sköter produktion till stöd för vårt fastighetsmäkleri samt profilering och marknadsföring av vårt varumärke. Till vår marknadsavdelning söker vi nu två noggranna och stresståliga eventkoordinatorer på deltid som älskar att vara där det händer. Din uppgift är att se till att allt material finns på plats för mäklaren vid olika typer av event. Du representerar varumärket utåt har en del kontakter med våra samarbetspartners. Du kommer också att vara ett stöd för marknadsavdelningen i andra projekt. Som person måste du vara mycket stresstålig, en ”doer”, social och kunna hantera många bollar i luften. Arbete kommer ske under obekväma timmar, både kvällar och helger. Vi ser det som en styrka att du är flexibel, är lättlärd och snabbt kommer in i nya roller. Kvalifikationer och erfarenheter Du har B körkort med mycket god körvana. Tidigare erfarenhet av arbete i liknande befattning är en fördel men inget krav. Personliga egenskaper Du är stresstålig, självgående, social, positiv, serviceinriktad, problemlösningsorienterad och inte minst kvalitetsmedveten. Du är dessutom noggrann och arbetar bra i team. Du har bra förmåga att driva och organisera projekt samt är van att arbeta mot deadlines. Tjänstgöringsgrad 50% med stor möjlighet till utökad arbetstid Anställningsform Visstidsanställning på nio månader med möjlighet till förlängning Urval sker löpande, tjänsterna tillsätts i september.
Företag: Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Stresstålig Eventkoordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stresstålig Eventkoordinator

Är du applikationsutvecklare inom iOS?
Framtiden AB Vi söker dig som har ett stort intresse för applikationsutveckling och vill utvecklas hos vår kund som arbetar i en mycket spännande bransch! Ansök redan idag - Urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I rollen som applikationsutvecklare kommer du att arbeta med att skapa applikationer för konsumentprodukter. Om företaget Vårt kundföretag arbetar med att skapa och möjliggöra trådlös kommunikation till konsumentenheter och kommunikationsmedia via mobila applikationer. Exempel på enheter kan vara sensorer och strömmande data för digitala medier. På kontoret i Stockholm arbetar det idag 15 personer och dom hoppas snart att vara ytterligare en medarbetare! Din profil Skallkrav: - Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom teknisk fysik eller datavetenskap - Du har goda kunskaper inom iOS och har erfarenhet av att utveckla egna applikationer antingen från utbildningen eller i egna projekt på din fritid Meriterande: - Kunna utveckla för Android och Windows Vi söker efter dig som är framåt, intresserad och ständigt vill lära dig mer och framförförallt har du ett mycket stort intresse för applikationsutveckling. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Omfattning: Heltid Tillträde: Omgående eller start i augusti Ort: Stockholm
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du applikationsutvecklare inom iOS? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du applikationsutvecklare inom iOS?

Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare sökes, Start i början på augusti!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu duktiga och service inriktad kundtjänstmedarbetare för teknisk support till ett av världens mest kända varumärken. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och som kan leverera service i toppklass. Då stora delar av utbildningen samt det dagliga arbetet innefattar engelska är det viktigt att du kan utrycka dig väl på engelska och även svenska. Vi ger dig i utbytte ett socialt och givande arbete som ger dig chansen att ta vara på ditt teknikintresse. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot inkommande samtal från privatparsoner där du kommer få hjälpa kunderna med varierande frågor om tekniska produkter, vilket innebär felsökning samt vägleda kunder till en lösning på problemet. De produkter som frågorna kommer kretsa kring är smartphones, mediaspelare, läsplattor eller datorer. Personliga egenskaper Uppdraget kommer att vara på heltid tillsvidare och inleds med utbildning som startar den 12/8. Därefter kommer du att arbeta enligt schema med varierande arbetstider alla dagar i veckan. Vi söker dig som: - Utrycker dig flytande på svenska i tal och skrift - Har mycket goda kunskaper i engelska - Har datavana samt ett gediget intresse av tekniska produkter - Är effektiv och engagerad i ditt arbete - Är serviceinriktad och social - Är en driven problemlösare som inte ger upp i första taget Är du den vi söker? Missa då inte chansen till ett spännande och lärorikt arbete, ansök redan i dag!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare sökes, Start i början på augusti! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare sökes, Start i början på augusti!

Lärare bygg och anläggningsprogrammet
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning uppgående till cirka 45 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ OMX Stockholm. Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Ängelholm, Malmö, Solna, Upplands Väsby och Göteborg. Vi utbildar idag drygt 400 ungdomar och erbjuder Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever. Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där en utvecklad form av APL, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de tre grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan i Solna i söker nu behörig lärare inom Bygg och anläggningsprogrammet. Tjänsten omfattar 100 % med tillträde i augusti 2013. Vi söker dig som är nytänkande, utvecklingsinriktad och som tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Eftersom en del av våra elever tas in som obehöriga är det viktigt att du förstår vikten av att arbeta individualiserat, och att varje pedagog verkligen tror på alla elevers möjlighet att, med rätt stöd och rätt pedagogisk metod, lyckas nå målen. Vi söker dig som har ett stort engagemang för eleverna och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på. Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med Jan Röjestål, rektor, tfn 0733-37 58 71. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Peabskolan AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare bygg och anläggningsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare bygg och anläggningsprogrammet

Landskapsarkitekt
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Täby kommun står inför ett mycket expansivt skede i sin stadsutveckling med det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen med Täby centrum - Arninge som en ny regional stadskärna. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser skall växa fram. Utvecklingsområdena är många och stora intressanta byggprojekt står på agendan. Stadsbyggnadskontoret har riggat en stark organisation och vill nu utveckla den vidare för att möta utmaningarna. Vi söker nu en erfaren landskapsarkitekt som kan förstärka den befintliga organisationen och som ska arbeta med grönplanering, projektledning och projektering. Du kommer att arbeta med 24 kollegor på Gatu- och parkavdelningen, varav sju är landskapsarkitekter. ARBETSUPPGIFTER Som landskapsarkitekt arbetar du brett i tidiga skeden med förstudier inom stadsmiljöutveckling men även som beställare i genomförandeskedet, där du ansvarar för gestaltning, ekonomi och utbyggnad av allmänna platser som parker och torg. Du leder projekt, projekterar och granskar handlingar i alla olika skeden, samt ansvarar för gestaltningen under utbyggnadsskedet. Arbetet kommer att innebära ett tätt samarbete med kollegor över hela stadsbyggnadskontorets verksamhetsområde. Det innebär även många kontakter med konsulter, entreprenörer, politiker, kommunala verksamheter och kommuninvånare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med gedigen kunskap kring planering, projektering och utbyggnad. Du är en van projektledare med god kunskap om plan- och genomförandeprocessen med djup kunskap om utbyggnadsprocessen och förståelse för konsekvenserna av föreslagen projektering. Du har landskapsarkitektexamen eller motsvarande och minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med projektering i komplexa stadsbyggnadsprojekt som ansvarig/uppdragsansvarig landskapsarkitekt och har varit beställare eller arbetat som beställarstöd åt en kommun. Du har upphandlingskompetens och kan LOU. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har kreativ förmåga, ett tekniskt sinnelag, god kunskap om ekonomi och känsla för funktionella lösningar. Som person är du utåtriktad och duktig på att samarbeta med andra. Du trivs med ett arbete i högt tempo med många kontakter och kontinuerlig utveckling, har god kommunikations- och samarbetsförmåga och har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt.
Företag: Täby Kommun, Park och Naturenheten
Ort: Täby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Landskapsarkitekt jobb, Landskapsarkitekt Täby, Landskapsarkitekt Täby Kommun, Park och Naturenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Landskapsarkitekt

Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 63 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. På Skarpängsskolan står kunskaperna i fokus. Genom att erbjuda en skola med trygghet och glädje så skapar vi bästa förutsättningen för god kunskapsutveckling. Vi har ett högt söktryck och både elever och medarbetare trivs på Skarpängsskolan. ARBETSUPPGIFTER Skarpängsskolan söker en lärare för ett föräldravikariat, minst ett läsår, som ska undervisa i ämnena svenska och engelska I tjänsterna ingår att verka för att ämneslag och arbetslag uppnår sina mål. I tjänsten ingår mentorskap för ca 14 elever I tjänsten ingår att undervisa elever med särskilt stöd KVALIFIKATIONER Vi vill att du söker tjänsten om: - Du är behörig lärare och klar med din utbildning - Du är trygg i din ämneskunskap och kan möta såväl studiemotiverade som omotiverade elever på deras nivå - Du har förmåga att planera-genomföra-bedöma-utvärdera din undervisning - Du har god förmåga att hantera den bitvis höga arbetsbelastning som periodvis kännetecknar läraryrket
Företag: Täby Kommun, Skarpängskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skarpängsskolan lärare årskurs 6-9 svenska/engelska

Recipharm söker Senior Labingenjör
Till dotterbolaget Recipharm Stockholm AB söker vi nu en senior laboratorieingenjör, som ska bistå med expertkompetens inom kemiska frågor med ansvarar för metodvård, validering samt stabilitetsstudier. Tjänsten innefattar förutom det dagliga analysarbetet på produkter och råvaror att ansvara för att konstruktivt hjälpa verksamheten vid analysproblem, att medverka vid utredning i tillverkning, kvalitetsavvikelser och reklamationer. Ansvarar i förekommande fall för kemiska uppdrag som gäller produkt-, metod-, rengörings- valideringar samt stabilitetsstudier. I detta omfattas t.ex. att utfärda och granska protokoll och rapporter samt vara delprojektledare inom sitt arbetsområde. Arbete med ständiga förbättringar sker parallellt i verksamheten och hantering av cc- ärenden och revisioner ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet sker i nära samarbete med de övriga analysgrupperna inom kvalitetskontroll (QC) och även med övriga i kvalitetsavdelningen och de övriga produktionssiterna inom bolaget.   Senior laboratorieingenjör kemisk analys rapporterar till gruppchefen för QC2.   Krav på kunskaper/utbildning •        Högskolekemist eller likvärdig akademisk utbildning •        Dokumenterade cGMP kunskaper •        Allmänna datorkunskaper i Officepaketet •        Kunna uttrycka sig obehindrat i svenska          och engelska i tal och skrift   Krav på erfarenhet • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från kemisk analysverksamhet inom läkemedelsindustrin • Gedigen kunskap och lång erfarenhet laborativt arbete utifrån GMP • Erfarenhet av projektering och genomförande av instrumentvalideringar • Erfarenhet från metodutveckling inom QC verksamhet • Erfarenheter från farmakopéanalyser och HPLC, gaskromatografi, och frisättningsanalys är meriterande          Efterfrågade karaktärsdrag Som person är du intresserad av att dela med dig av dina kunskaper och vägleda i olika uppdrag. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta, driver förändrings- och förbättringsarbete och ser till att uppdrag blir slutförda enligt tidsplan. Du arbetar strukturerat och analytiskt och planerar ditt uppdrag systematiskt. Du är proaktiv i kvalitetsarbetet och levererar vad du lovat i tid. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetsuppgifterna kontakta gruppchef Malin Hedman på telefon 0739 622 654. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR- avdelningen, Göran Nylin, telefon 08-602 52 00. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-07. Recipharm AB är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) med säte i Sverige och ca 1 600 anställda. Företaget omsätter ca 2,1 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland och Spanien och har sitt huvudkontor i närheten av Stockholm. Recipharm förser den globala läkemedelsmarknaden med ett hundratals olika produkter i ett flertal beredningsformer, såsom tabletter, granulat och pulver, sterila vätskor och frystorkat pulver, krämer och geler, betalaktamer, hormoner, orala lösningar, sprayer och torrpulverinhalatorer.
Företag: Recipharm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Recipharm söker Senior Labingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Recipharm söker Senior Labingenjör

Receptionist och kontorsansvarig till vår kund
Tycker du om att möta nya människor och brinner du för att ge god service till både kollegor och kunder? Trivs du i en internationell miljö? Sök då denna tjänst! Du ska ha möjlighet att tillträda tjänsten 1 september. Arbetsuppgifter Som receptionist/kontorsansvarig hos vår kund kommer du att vara ansiktet utåt i en internationell miljö som ställer höga krav på att kunna hantera många olika kulturer och människor. Du kommer att ha ett brett ansvar för all kontorsservice vilket innebär sedvanliga receptionsuppgifter som att ta emot besökare, svara i telefon, ta hand om post och bud. Kontorsansvaret innebär att ansvara för inköp av kontorsmaterial, kaffe etc. Se till att konferensutrymmen samt kök är ordningsställda och representativa. Kontakt med städbolag och hyresvärd. Rollen innebär även att assistera ledningsgruppen med diverse administrativa uppgifter som bland annat anordning av konferenser samt events, personaladministration, hotell- och resebokning.   Vem är du? Vi söker dig med någon erfarenhet av receptionsarbete samt service. Du har även erfarenhet av och är road av administration. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift och du är en van användare av Office-paketet. Du är serviceinriktad och social samt professionell i din roll som företagets ansikte utåt. Du är ansvarstagande, strukturerad, prestigelös och flexibel. Är van att hantera många olika arbetsuppgifter i en dynamisk miljö. I övrigt är du en positiv och proaktiv problemlösare. Ansökan Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kan du kontakta Johanna Östberg på tel. 08-705 80 61 alternativt Viveka Holm på tel. 08-7058064 Välkommen med din ansökan!
Företag: First Reserve AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist och kontorsansvarig till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist och kontorsansvarig till vår kund

SEB söker lösningsexpert inom IBM MQ/Broker
Det här är SEB SEB är en ledande nordisk bank. Vår verksamhet bygger på entreprenörskap, internationell närvaro och långsiktiga relationer. Och så har det varit i mer än 150 år. I Norden och Tyskland har vi en stark inriktning på företagsaffären och investment banking. I Sverige och de baltiska länderna har vi ett brett kontorsnät där vi erbjuder rådgivning, finansiella tjänster och försäkringslösningar till företag och privatpersoner. SEB finns representerat i ett tjugotal länder runt om i världen med cirka 17 000 anställda.  Funktionen Integration Operation Centre (IOC) är en enhet inom IT Operations. IOC arbetar med MQ- och Brokerintegration på uppdrag av utvecklingsprojekt eller förvaltningsansvariga. Enheten består av fyra medarbetare. Vi söker nu en lösningsexpert (Solution Expert) inom MQ/Broker.   Vad du kan förvänta dig Som Solution Expert arbetar du tillsammans med MQ/Broker-teknikerna och har en stödjande roll åt integrationsarkitekten. I din roll som specialist ska du säkerställa daglig drift av en eller flera plattformar inklusive support, KPI-uppföljning och leveranskvalité. Du kommer även ge teknisk expertis till avdelningen Service & Architecture och ansvara för att identifiera och föreslå förbättringar av teknik och nya lösningar till övergripande leveransansvarig samt infrastrukturarkitekter. Ett annat viktigt ansvarsområde är att säkerställa att incidenter på plattformen hanteras snabbt och med hög kvalitét.   Vad vi förväntar oss Du har erfarenhet av och arbetat med IBM MQ and IBM Message Broker eller andra liknande produkterDu har god förmåga att uttrycka dig både i text och verbalt   En grundförutsättning för att nå framgång i rollen är att du har ett djupt intresse av att driva innovation, utveckling och förbättringar. Du har ett innovativt tankesätt och en hög förmåga att förstå nya, framväxande tekniska lösningar. Samtidigt är du en god kommunikatör som kan förenkla komplex, teknisk information för att kunna sätta den i ett tydligt sammanhang så att den blir relevant för många mottagare. Dessutom trivs du med att arbeta i team och samarbeta för att hitta gemensamma lösningar.   Vi erbjuder Hos oss blir du del av en kultur som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Rätt person får stora möjligheter till en spännande karriär, och vi planerar ständigt för framtida kompetensbehov genom att erbjuda värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Samtidigt vill vi ge rätt förutsättningar för att kombinera yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner som exempelvis familjeservice, friskvårdsbidrag och fritidshus. Som anställd iSEBkan du också bidra till samhället genom att till exempel vara aktiv i stiftelsen Mentor Sverige, som arbetar med att förebygga våld och droger bland ungdomar. Vi stöttar även Mentor i Estland, Lettland, Litauen och Tyskland.   Kontakta gärna mig om du har några frågor Du når Lena Wassén, Adecco, på 08-587 512 09.   Så här ansöker du I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. För att skicka in din ansökan klickar du på nedanstående länk. Skicka med en kort beskrivning av dig själv och vad du kan bidra med påSEBsamt ditt CV. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 4 juli 2013. Ansök på http://korturl.com/SEB_Jobb
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga SEB söker lösningsexpert inom IBM MQ/Broker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEB söker lösningsexpert inom IBM MQ/Broker

Nyexaminerade till Bravura Sales Trainee Programme
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura är ett rekrytering- och bemanningsföretag som startade 2008. Sedan dess har vi vuxit organiskt och är i dag 60 anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är en snabbfotad, flexibel organisation med korta beslutsvägar. Vi söker dig som delar vårt driv. Hos oss får dina idéer gehör! Bravura befinner sig i en expansiv fas och därför behöver vi förstärka vårt team ytterligare. Vi har tagit fram vårt Sales Trainee Programme för att du som säljtalang ska få möjligheten att kickstarta din karriär, samtidigt som du får den utbildning du behöver för att lyckas. Vi söker dig som vill ingå i Sales Trainee Programme där du under sex månader kommer att genomgå en gedigen säljutbildning, få stöd och coachning samt bli certifierad inom professionell försäljning av Dale Carnegie. Vi stöttar dig i din utveckling och för rätt person finns det goda möjligheter att på sikt avancera inom organisationen. Arbetsuppgifter: Du kommer att få rollen Junior Account Manager och arbeta aktivt med att bygga upp din egen kundportfölj. När din portfölj börjat växa kommer det dagliga arbetet innebära att du förvaltar och utvecklar dina kundrelationer. Du ansvarar själv för att boka och genomföra möten med potentiella kunder. Profil: - Relevant akademisk examen inom exempelvis företagsekonomi - Tidigare arbetslivserfarenhet - Erfarenhet från uppsökande försäljning (meriterande) - Engagemang under studietiden (meriterande) - Utlandsstudier (meriterande) -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper: Vi tror att du är en social och driven person med höga ambitioner. Du har ett genuint intresse för mötet med andra människor. För att passa in i rollen tror vi att du är en utpräglad tävlingsmänniska som vet att det krävs en hård insats för att nå bra resultat. Utöver detta ser vi att du är professionell i ditt beteende och har ett utpräglat affärstänk. Övrig information: Start: 19/8 Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Account manager, trainee, sales, graduate, nyexaminerad, säljare, junior, försäljning, rekrytering, bemanning Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerade till Bravura Sales Trainee Programme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerade till Bravura Sales Trainee Programme


Sök lediga jobb Trollh��ttan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se