Trucker AB jobb - lediga jobb

Trucker AB jobb Trucker AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Trucker AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Trucker AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Driven Säljare- Nykvarn

  2. Innesäljare Trucker AB- Södertälje

  3. Innesäljare Trucker AB- Södertälje

  4. Innesäljare Trucker AB- Södertälje


Mer beskrivning

Driven Säljare
Trucker är en ledande leverantör av tillbehör till lätta lastbilar och söker en engagerad och inítiativtagande medarbetare till rollen som säljare. Du som har ett brinnande intresse för bilar och att utrusta dem, finner ditt drömjobb nedan! Arbetsuppgifter: I rollen som säljare hos Trucker så kommer dels att bearbeta nya kunder, men med fokus på att behålla och vårda befintliga kundrelationer. I din nya roll så kommer du att jobba med riktad försäljning av biltillbehör så som ljusfästen, extraljus samt flakkåpor mm till bilmärkes återförsäljare. Din arbetsplats där du utgår i från är belägen i Nykvarn. Emellanåt har du hela Sverige som arbetsplats från Ystad i söder till Kiruna i norr. På kontoret tar du emot order och är support till våra återförsäljare via telefon. Arbetsuppgifterna berör även marknadsföring med material till utskick och websida. Inledningsvis är din roll junior i ett litet väl sammanhållet team. På vårt dynamiska växande företag kan du specialisera dig på många håll! Utbildning/Erfarenhet Vi sätter ett gediget bil intresse allra främst. I synnerhet ett intresse att utrusta för pickuper och lätta lastbilar. Vi tror att du som söker har erfarenhet från någon annan roll inom bilbranschen. Alternativt arbetar du som säljare eller kundmottagare. Vi ser gärna att du har goda tekniska egenskaper och inte är rädd för nya utmaningar. Du har väldigt goda datakunskaper och har lätt att kommunicera tids enligt med mail och meddelanden. Våra säljare kan alltid nås och vill alltid sälja! Som person är du ansvarsfull och tar lätt egna initiativ. Många av våra kunder har vi haft sedan en lång tid tillbaka, därför söker vi dig som trivs med att bygga och bevara långsiktiga relationer. I rollen som junior säljare så är det viktigt att du är social, målinriktad och kunnig. Förmåner Dator och telefon. Ev. övrigt enligt överenskommelse. Företagsbeskrivning Trucker AB:s verksamhet är import och markandsföring/försäljning av produkter från ledande leverantörer. Vi etablerades 1986 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av biltillbehör. Trucker borgar för exceptionell service och konkuranskraft i alla led. Mestadels av försäljningen sker via bil importörer samt återförsäljare. Vi har sedan starten funnits i Nykvarn utanför Södertälje, där har vi lager samt kontor. Ansökan: Sista ansökningsdag: 2013-09-30 Ange referns: Säljare Ansökan tas endast emot via e-post på info@trucker.se
Företag: Trucker AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Säljare

Innesäljare Trucker AB
Om företaget Trucker AB söker en innesäljare till Nykvarn Trucker AB grundades 1986 och har sedan starten sålt tillbehör och reservdelar till amerikanska Pickups, SUV och VAN. Vi är idag en grossist med mycket omfattande lagerhållning och egen tillverkning i Nykvarn. Trucker är ett familjeföretag där vi alla delar passionen till de bilar och produkter vi arbetar med. Trucker erbjuder ett komplett sortiment av tillbehör och med ett enastående urval av flaktäckningar. Just nu utökar vi med en driven och bilintresserad innesäljare till Nykvarn! Dina arbetsuppgifter Som innesäljare kommer du i ett första skede ta emot inkommande order via telefon och e-mail. Du ansvarar även för att se till att vår hemsida är uppdaterad med rätt priser och erbjudande samt tar hand om reklamationer. På sikt kommer även uppsökande försäljning ingå i dina arbetsuppgifter. Din profil För att lyckas i rollen som innesäljare krävs att du har stort intresse och kunskap av de produkter som vi tillhandahåller. Du trivs i en miljö som präglas av tempo och har högt i tak. Som innesäljare är du kommunikativ och har vana att jobba med telefon och IT, du drivs mot avslut och affärer. Du är tekniskt kunnig och är inte rädd för att hugga i när det behövs hjälp i andra delar av vår verksamhet som exempelvis lagerhantering och paketering. För rätt person finns det stora möjligheter att göra karriär och växa med oss. Du har B-körkort och är flytande i det svenska språket, både tal och skrift. Vi erbjuder… • Möjlighet till fast anställning • Goda utvecklingsmöjligheter • Tjäna pengar I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Jens Ström på 08-409 144 46. Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Autorekrytering AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Trucker AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Trucker AB

Innesäljare Trucker AB
Om företaget Trucker AB söker en innesäljare till Nykvarn Trucker AB grundades 1986 och har sedan starten sålt tillbehör och reservdelar till amerikanska Pickups, SUV och VAN. Vi är idag en grossist med mycket omfattande lagerhållning och egen tillverkning i Nykvarn. Trucker är ett familjeföretag där vi alla delar passionen till de bilar och produkter vi arbetar med. Trucker erbjuder ett komplett sortiment av tillbehör och med ett enastående urval av flaktäckningar. Just nu utökar vi med en driven och bilintresserad innesäljare till Nykvarn! Dina arbetsuppgifter Som innesäljare kommer du i ett första skede ta emot inkommande order via telefon och e-mail. Du ansvarar även för att se till att vår hemsida är uppdaterad med rätt priser och erbjudande samt after sale och kundsupport. På sikt kommer även uppsökande försäljning ingå i dina arbetsuppgifter. Din profil För att lyckas i rollen som innesäljare krävs att du har stort intresse och kunskap av de produkter som vi tillhandahåller. Du trivs i en miljö som präglas av tempo och har högt i tak. Som innesäljare är du kommunikativ och har vana att jobba med telefon och IT, du drivs mot avslut och affärer. Du är tekniskt kunnig och är inte rädd för att hugga i när det behövs hjälp i andra delar av vår verksamhet som exempelvis lagerhantering och paketering. För rätt person finns det stora möjligheter att göra karriär och växa med oss. Du har B-körkort och är flytande i det svenska språket, både tal och skrift. Vi erbjuder… • Möjlighet till fast anställning • Goda utvecklingsmöjligheter • Tjäna pengar I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Jens Ström på 08-409 144 46. Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Autorekrytering AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Trucker AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Trucker AB

Innesäljare Trucker AB
Om företaget Trucker AB söker en innesäljare till Nykvarn Trucker AB grundades 1986 och har sedan starten sålt tillbehör och reservdelar till amerikanska Pickups, SUV och VAN. Vi är idag en grossist med mycket omfattande lagerhållning och egen tillverkning i Nykvarn. Trucker är ett familjeföretag där vi alla delar passionen till de bilar och produkter vi arbetar med. Trucker erbjuder ett komplett sortiment av tillbehör och med ett enastående urval av flaktäckningar. Just nu utökar vi med en driven och bilintresserad innesäljare till Nykvarn! Dina arbetsuppgifter Som innesäljare kommer du i ett första skede ta emot inkommande order via telefon och e-mail. Du ansvarar även för att se till att vår hemsida är uppdaterad med rätt priser och erbjudande samt after sale och kundsupport. På sikt kommer även uppsökande försäljning ingå i dina arbetsuppgifter. Din profil För att lyckas i rollen som innesäljare krävs att du har stort intresse och kunskap av de produkter som vi tillhandahåller. Du trivs i en miljö som präglas av tempo och har högt i tak. Som innesäljare är du kommunikativ och har vana att jobba med telefon och IT, du drivs mot avslut och affärer. Du är tekniskt kunnig och är inte rädd för att hugga i när det behövs hjälp i andra delar av vår verksamhet som exempelvis lagerhantering och paketering. För rätt person finns det stora möjligheter att göra karriär och växa med oss. Du har B-körkort och är flytande i det svenska språket, både tal och skrift. Vi erbjuder… • Möjlighet till fast anställning • Goda utvecklingsmöjligheter • Tjäna pengar I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin på 08-409 144 51. Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Autorekrytering AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Trucker AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Trucker AB


Sök lediga jobb Trucker AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se