Truckförare jobb - lediga jobb

Truckförare jobb Truckförare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Truckförare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Truckförare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Driven truckförare sökes till Nykvarn!- Södertälje

 2. Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda- Sigtuna

 3. Truckförare över sommaren sökes!- Södertälje

 4. Truckförare- Stockholm

 5. Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 6. Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)- Stockholm

 7. Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet?- Stockholm

 8. Truckförare/ extra- Sollentuna

 9. Truckförare motviktstruck söder om Stockholm- Stockholm

 10. Vassa truckförare sökes!- Stockholm

 11. Truckförare sökes- Hudiksvall

 12. Truckförare- Halmstad

 13. Skjutstativtruckförare- Kungsbacka

 14. Manpower söker truckförare för deltid och heltidsuppdrag- Östersund

 15. Truckförare sökes- Jönköping

 16. Truckförare- Nässjö

 17. Erfaren truckförare- Jönköping

 18. Truckförare sökes till företag i Jönköping- Jönköping

 19. Truckförare med däckvana sökes till Jönköping- Jönköping

 20. LAGERARBETARE / TRUCKFÖRARE- Jönköping

 21. Truckförare- Oskarshamn

 22. Truckförare (motvikt B1) med omgående start- Uppvidinge

 23. Studenter för extrajobb som truckförare i höst- Växjö

 24. Truckförare till produktion- Markaryd

 25. Inför hösten söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare- Växjö

 26. Truckförare- Ystad

 27. Manpower söker serviceminded truckförare för längre uppdrag- Lund

 28. Truckförare sökes- Malmö

 29. Truckförare- Svedala

 30. Truckförare sökes omgående- Staffanstorp

 31. Manpower söker truckförare- Malmö

 32. Heltidsarbete som truckförare/ maskinställare i Landskrona- Landskrona

 33. Truckförare- Simrishamn

 34. Truckförare- extra vid behov- Malmö

 35. Truckförare till Helsingborg- Helsingborg

 36. Truckförare med maskinvana- Simrishamn

 37. Truckförare sökes omgående- Helsingborg

 38. Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda- Uppsala

 39. Truckförare- Västerås

 40. Truckförare med körvana för kommande behov- Trollhättan


Mer beskrivning

Driven truckförare sökes till Nykvarn!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu truckförare till vår kund i Nykvarn. Uppdraget ger möjlighet för konsulten att utvecklas som både lagerarbetare och truckförare. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av orderplock med truck. Företaget är ett multinationellt bolag med kunder över hela världen. Lagret i Nykvarn har ansvar för leverans till norra Europa. Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats med utvecklingsmöjligheter som du själv sätter gränsen för? Sök tjänsten idag! Krav Truckkort God fysik Stresstålig Flexibel Erfarenhet av lager Meriterande Truckkort B4 (höglyftande plocktruck) Även körkort och tillgång till bil är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Social - Driven - Positiv - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig - Flexibel Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "Driven truckförare sökes till Nykvarn!"
Företag: LOGENT AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven truckförare sökes till Nykvarn! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven truckförare sökes till Nykvarn!

Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda
Tranpenad Om oss Som anställd hos oss på Tranpenad Bemanning får du ett utvecklande och varierande arbete där ingen dag behöver vara den andra lik. Som en del av vår bemanningsstyrka får du tillgång till alla de fördelar en anställning hos oss innebär. Är du intresserad av ett arbete som innebär ”frihet under ansvar” kan vi ha det rätta alternativet för dig. Tranpenad Bemanning är verksamma inom områdena Kontor & Ekonomi, Logistisk & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi bemannar och rekryterar i regionerna kring Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping och har nu tagit klivet upp till Stockholm där vi nu är verksamma. Om tjänsten Vi söker just nu lagerarbetare till vår kund i Arlanda stad. I arbetsuppgifterna ingår orderplockning och truckkörning. Mer info om tjänsten ges under eventuell intervju. Din profil Du som söker har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att köra skjutstativtruck är meriterande. Du har även lätt för att ta till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner. Vi lägger stor vikt vid att du är lätt att samarbeta med och fungerar väl tillsammans med medarbetare och arbetsledning. Vi förväntar oss att du är noggrann och kan hantera högt arbetstempo samt motiveras av mål. Arbetstider och övriga villkor Arbetstiderna är mellan 06.00-14.30 alternativt 14.30-23.00 men kan variera. Ansökan Intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Ansökan sker enbart via vår hemsida.
Företag: Tranpenad Logistik & Industri AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda

Truckförare över sommaren sökes!
Är du student, van truckförare och vill ha ett varierande extrajobb i Södertälje i sommar? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Adecco! Hur ser din arbetsdag ut? Dina arbetsuppgifter kommer att variera under dagen. Exempel på uppgifter som kan förekomma är olika typer av truckkörning, lastning och lossning, paketsortering, montering samt plock och pack. Vem trivs här? Du är en van truckförare som gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, har lätt för att memorera lästa instruktioner samt inte rädd för att hugga i. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Krav Truckkort – A, B och/eller C Tidigare erfarenhet av truckkörning Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.  Mer information finner du på www.adecco.se. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare över sommaren sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare över sommaren sökes!

Truckförare
Vi söker omgående två truckförare till ett företag i Stockholm. Arbetet innebär truckkörning med motviktstruck där arbetstiderna är tvåskift. Skift 1 är kl.06:30-14:00 och skift 2 är kl 15:00-23:00. Arbetsuppgifterna består av att plocka kundorder, lossa ankommande lastbilar samt lasta avgående och inkommande gods. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Stockholm. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0074. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Stockholm, Truckförare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby
Är du en erfaren, initiativtagande truckförare som gillar att arbeta i högt tempo ihop med trevliga kollegor? Adecco söker nu truckförare för ett längre uppdrag till en internationell kund inom livsmedelsbranschen.   Hur ser din arbetsdag ut? Som truckförare kommer du att arbeta med att lassa och lossa gods, köra truck, ta hand om ankommande och utgående gods samt plocka och packa varor. De förekommer skiftarbete ( förmiddag, eftermiddag, natt) och uppdraget kommer att starta v.31 eller 32 och pågå tillsvidare.   Vem trivs här? För att vara aktuell och trivas i rollen som truckförare, ser vi att du trucktillstånd (A+B) samt bilkörkort. Du har minst något års erfarenhet av truckkörning, särskilt motviktstruck. Är du en duktig truckförare som är bekant med truckkörning kommer du ha lätt att sätta dig in i uppgifterna. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och är flexibel. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.   Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta RekryteringsansvarigLeila Mekidichepå tel 08-598 981 58. Fr.o.m. v.28 kontaktas Frida Eriksson på tel: 08-598 980 20 gällande frågor om rekryteringsarbetet. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby

Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)
Procon work solutions AB Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. ProCon Work Solutions levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på proconworksolutions.se Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos ProCon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi truckförare till våra kunder i Stockholmsområdet. Du ska ha lagervana, truckkort och truckvana av att köra höglyftande plocktruck. Din profil För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet. Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!
Företag: ProCon Work Solutions
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)

Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet?
Procon work solutions AB Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. ProCon Work Solutions levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på proconworksolutions.se Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos ProCon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi personer som vill och kan jobba extra på spännande uppdrag hos våra kunder i Stockholmsområdet. Du ska ha lagervana och truckvana. Det är extra meriterande om du har vana av och även stor erfarenhet av att köra skjutstativtruck och höglyftande plocktruck. Vänligen observera följande: Det krävs att du har en annan sysselsättning på 50% vid sidan av i form av annat arbete eller studier för att du ska kunna arbeta extra hos oss. Din profil För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet. Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!
Företag: ProCon Work Solutions
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba extra som truckförare i Stockholmsområdet?

Truckförare/ extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Rotebro 8 st vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan. Märk ansökan, "Räddningspatrullen" Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare/ extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare/ extra

Truckförare motviktstruck söder om Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker för uthyrningsuppdrag söder om Stockholm dig som har god erfarenhet av lagerarbete/truckkörning. Arbetet innebär vanligt förekommande lagerarbete samt truckkörning med motviktstruck. Uppdragen är både dagtid och skiftarbete. Arbetet innebär både att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att arbeta i team. Uppdragen är på heltid med start omgående. Vem är du? Vi söker dig som har god arbetslivserfarenhet av lagerarbete och mycket god praktisk erfarenhet av motviktstruck. Som person är du effektiv, tar gärna initiativ och är stresstålig. Du har god fysik och tycker om att arbeta med kroppen. Ett krav för denna tjänst är att du har truckkort för motviktstruck. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast! Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare motviktstruck söder om Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare motviktstruck söder om Stockholm

Vassa truckförare sökes!
Proffice söker för kommande uppdrag drivna duktiga truckförare till våra lager runtom i Järfälla med omnejd. Vi söker dig som har god erfarenhet av skjutstativ (B3) och höglyftande plocktruck (B4), och som älskar att jobba i ett högt tempo! Du kommer att arbeta i lagermiljö med in- och utleverans samt med plock och pack. Erfarenhet av plock med skjutstativtruck, höglyftandeplocktruck och motviktstruck är ett krav. Vi söker dig som kan arbeta olika skift och är flexibel med restid och arbetstider. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Är du den vassa truckförare vi söker? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag och ange "Vass truckförare" i ämnesraden, via vår hemsida www.proffice.se Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics AB Ort: Järfälla Kvalifikation: Truckkort A1-4, B1-4. Organisations-/företagsbeskrivning En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa truckförare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa truckförare sökes!

Truckförare sökes
Häfener / Job4Sweden.se Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker nu för kunds räkning en duktig truckförare i Hudiksvall Arbetsuppgifter Innebär bl.a att Köra Truck, lassa och lossa gods, Vi ser att du som söker har Truckkort A+B och gärna har några års erfarenhet. B-körkort är meriterande. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Hudiksvall Omfattning: 100 % Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes

Truckförare
Palm Partners AB Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som truckförare i samband med ett stopp på raffinaderiet i Lysekil. Arbetspassen är relativt långa och kan vara på mellan 10-12 timmar, måndag-lördag. Arbetstiden är antingen dagpass eller nattpass. Tjänsten förväntas pågå från i början av september till mitten av oktober med chans till förlängning. Under arbetet kommer du att bo på ett vandrarhem och därför ingår traktamente. Du kommer att genomgå diverse säkerhetsutbildningar innan uppstart. Utbildning Du har genomgått truckförarutbildning B1och C1. Om du även har truckkort för C6 Tuggmaster eller C2 Hjullastare är det meriterande. Erfarenhet Du har god erfarenhet av att arbeta som truckförare och har minst 2 års sammanlagd erfarenhet. Personliga kvalifikationer Du är positiv, driven och noggrann i ditt arbete då det är stor fokus på säkerhet i samband med stopp på raffinaderier. Vidare har du även lätt för att samarbeta med andra och ”rycka in” in där det behövs hjälp. Krav att du kan både svenska och engelska. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Vänligen skicka in din ansökan via vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande. Startdatum Enligt avtal Uppdragslängd Minst 6 veckor
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Halmstad, Truckförare Palm & Partners Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Skjutstativtruckförare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av truckkörning och framförallt av skjutstativstrucken. Då tjänsten kräver en trygg och säker truckförare fäster stor vikt vid din erfarenhet och förmåga att manövrera den här trucktypen. Du kommer att arbeta i ett högstallage-lager beläget i Kungsbacka. Tjänsten kan komma att kräva ambulerande arbete. Arbetstiden är förlagd till dagtid men vid hög belastning kan skift komma att sättas in. Uniflex tillämpar en lönesättning enligt kollektivavtal där våra konsulters lön bestäms av ett så kallat ”genomsnittligt förtjänstläge” framräknat för var kund. Som medarbetare på Uniflex behöver du därför inte börja på en lägsta lönenivå utan går direkt in på det genomsnittliga löneläget. Vem passar i den här tjänsten: Som konsult hos oss på Uniflex ger vi dig chansen att bredda din erfarenhet, chansen att prova på att arbeta på flera arbetsplatser, möjligheten att knyta viktiga kontakter inför framtiden och sist men inte minst ger vi dig en vardag fylld av variation och nya utmaningar. För att trivas i den här tjänsten tror vi därför att du är lättsam, nyfiken, har lätt att lära och trivs i en ombytlig arbetsmiljö. Att du dessutom är punktlig och engagerad i ditt arbete ser vi som en självklarhet. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader. Som ett krav för att vi ska behandla din ansökan krävs det att du har: - Truckkort A+B - Erfarenhet av att köra skjutstativ på en arbetsplats – minst 1år Meriterande: - Körkort och tillgång till bil - Erfarenhet av varierat lagerarbete Personliga egenskaper Att du är engagerad, punktlig och flexibel ser vi som en självklarhet. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista dag ber vi dig skicka in din ansökan till oss redan idag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skjutstativtruckförare jobb, Skjutstativtruckförare Kungsbacka, Skjutstativtruckförare Uniflex Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skjutstativtruckförare

Manpower söker truckförare för deltid och heltidsuppdrag
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower i Östersund söker nu truckförare till uthyrningsverksamheten under sommaren. Ett uppdrag är på deltid v 27-29 och arbetstiden är 06.00-09.00. Ett uppdrag är heltid v 30-34 med arbetstiden 00.30-08.30 Vem är du? Vi söker dig som har truckkort för motviktstruck upp till 10 ton, du har praktisk erfarenhet av att köra truck. Som person ser vi att du är plikttrogen, noggrann, ansvarskännande och kan arbeta i grupp såväl som självständigt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Urval kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Peter Heidenbeck på tel 063-576669.
Företag: Manpower
Ort: Östersund
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker truckförare för deltid och heltidsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker truckförare för deltid och heltidsuppdrag

Truckförare sökes
Häfener / Job4Sweden.se Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker nu för kunds räkning en duktig truckförare i Jönköping Arbetsuppgifter Innebär bl.a att Köra Truck, lassa och lossa gods, Vi ser att du som söker har Truckkort A+B och gärna har några års erfarenhet. B-körkort är meriterande. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Jönköping Omfattning: 100 % Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes

Truckförare
Nu söker Diamant Personal 3 st truckförare till Nässjö med start vecka 31. Diamant Personal är ett bemanning och rekryteringsföretag med huvudsaklig inriktning på industri, lager & logistik. I dagsläget finns Diamant Personal etablerade på flera platser i Småland. Vi är medlemmar i Almega och följer kollektivavtal för bemanningsföretag. Vi söker nu 3 st truckförare till en av våra kunder i Nässjö. Arbetet är 7-16, man ska vara beredd på att det kan förekomma helg, kväll och övertidsarbete. Du som söker detta arbete ska ha behörighet för trucktyperna A-2 samt B-3. Har du sedan tidigare erfarenhet av orderplock är detta start meriterande. Körkort och tillgång till bil är inget krav men rekommenderas då kundföretaget inte ligger "mitt i" Nässjö. Som person är du öppen, social och lätt lärd. Detta arbete går att även att söka på vår hemsida www.diamantpersonal .se. Vid frågor går det bra att ringa Emil på 0767-81 91 01. Vi ser fram emot din ansökan så skicka den idag.
Företag: DIAMANT PERSONAL AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Nässjö, Truckförare DIAMANT PERSONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Erfaren truckförare
Flit AB Företaget Generation Flit är stolta och ansvarstagande individer med stark vilja att utvecklas. Vi hjälper våra kunder med kompetens inom logistik och teknik, både vad gäller kollektivpersonal och tjänstemän. Vår högsta prioritet är att i rätt tid leverera den absolut bäst lämpade personalen till våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbundet och LO. Dina arbetsuppgifter Din huvudsakliga uppgift kommer vara truckkörning, både med ledstaplare och motviktstruck. Därutöver tillkommer allehanda lagersysslor. Din profil Du som söker ska ha truckkort och tidigare erfarenhet från lagerjobb. Att du trivs i ett högt tempo samt har god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att du är en person som vill testa nya saker, är nyfiken och gillar utmaningar. Anställningsinformation Visstidsanställning Heltid Du ska kunna börja omgående
Företag: Flit AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare

Truckförare sökes till företag i Jönköping
Student Consulting Har du inom det senaste året jobbat som truckförare? Har du erfarenhet av körning med motvikstruck? Då kan vi ha uppdraget för dig! Vi söker truckförare till ett företag i Jönköping. Arbetet innebär truckkörning med motviktstruck där arbetstiderna är tvåskift där tiderna är kl.05,30-14,00 eller 14,00-23,00. Arbetsuppgifterna består av att plocka kundorder, lossa ankommande lastbilar/containrar samt lasta avgående gods. Uppdraget börjar så snart vi hittat rätt kandidater. Önskvärt är att du har körkort samt tillgång till bil. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi söker dig som har erfarenhet inom lager och terminal och har truckkort för motvikt upp till 10 ton, det är ett krav att du har erfarenhet av att köra denna trucktyp. Du är en person som trivs att jobba i grupp och att ta eget ansvar. Vidare är du en person som trivs att jobba i ett högt tempo och gör det med stor entusiasm. Du har en positiv inställning, är framåt och driftig och vill få in en fot på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Då det kommer förekomma tunga lyft är det viktigt att du har god fysik. Är du intresserad av tjänsten? Sök omgående då vi rekryterar löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes till företag i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes till företag i Jönköping

Truckförare med däckvana sökes till Jönköping
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. OM KUNDEN: Vi söker nu dig som truckförare som är skicklig på att köra skjutstativtruck och vill arbeta i ett snabbväxande logistikföretag. Vi söker dig som är energisk, glad och har ett brinnande intresse för lagerarbete. Hos merparten av våra kunder används skjutstativtruck och motviktstruck vilket innebär att du måste ha erfarenhet från att köra båda dessa truckar. Arbetet innebär till största del truckkörning men som konsult hos oss måste du också vara beredd på att ibland kliva ur trucken och arbeta fysiskt. Ett par av våra kunder kör skiftarbete så förbered dig på att två skiftjobb kan förekomma i din tjänst. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som gillar att arbeta med service gentemot kund och har en positiv inställning till att jobba i grupp såväl som ensam. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig och som person bör du vara flexibel, pålitlig och stresstålig. Det är ett krav på dokumenterad erfarenhet av skjutstativtruck. Meriterande är om du har arbetat med däck tidigare, såsom montering, balansering och manuell dubbning. Då vi är ett snabbväxande företag jobbar vi ständigt med förbättringsarbete internt och hos våra kunder. Därför är det meriterande om du tidigare varit med i uppstarter av nya lager eller har utbildning inom logistik. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Logent AB JKP
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare med däckvana sökes till Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare med däckvana sökes till Jönköping

LAGERARBETARE / TRUCKFÖRARE
Qualified AB är ett företag verksamt inom Personaluthyrning, Rekrytering, Inhouse Services och Entreprenad. Våra tjänster omfattar uthyrning och rekrytering av både tjänstemän och kollektiv personal. Qualified är medlemmar i branschorganisationen Almega Bemannningsföretagen och Svenskt Näringsliv samt har kollektivatal med Unionen/Akademikerförbundet och LO. Vi behöver komplettera vår laguppställning med ytterligare fler av de bästa! Om du som person är lösningsfokuserad, flexibel och trivs i ett företag som präglas av intern och extern kvalitet - då kan du vara den vi söker. Vi vill att du trivs i och har goda erfarenheter av att arbeta i utmanande miljöer med terminal- & lagerverksamhet. Att du har truckkort är ett krav. Arbetstuppgifterna kan variera och omfattar bl a: - Lossning - Infackning - Orderplock - Sammanställning - Lastning - VAS (Value Added Service) - Repack Vi verkar framgångsrikt för och med våra uppdragsgivarna vilket gör att arbetstiderna över tid kan komma att variera. Vidare tror vi att du trivs i en miljö med högt tempo och att arbeta mot högt uppsatta mål avseende kvalité och leveransprecision både internt och externt. I övrigt värdesätter vi att du är noggrann, har gott ordningssinne och är effektiv i ditt arbete. Ansökan innehållande CV och personligt brev mejlar du enklast till oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum 2013-07-18. För mer information om Qualified se www.qualified.se eller kontakta Michael Carlsson, Konsultchef på Tel: 0735-180891
Företag: QUALIFIED NORDIC AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga LAGERARBETARE / TRUCKFÖRARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LAGERARBETARE / TRUCKFÖRARE

Truckförare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker truckförare för uppdrag hos en av våra största kunder för en tillsvidare inhyrning. Formell kompetens Du har B-körkort. Du har truckkort med minst behörighet B1-Motviktstruck, B3-Skjutstativstruck, B4-Höglyftande plocktruck. Övriga truckbehörigheter är meriterande. Din bakgrund Du har erfarenhet av truckkörning och du har industrivana. Personliga egenskaper Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du bidrar positivt till arbetsgruppens dynamik och inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Lernia är ett värderingsstyrt företag och vi utgår från att du som söker delar våra värderingar Respekt, Engagemang, Professionalism och Ansvar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Skiftarbete/ Oskarshamn Tillträdesdag Ansökningar och urval behandlas löpande. Information Ansökningar tas ej emot via e-post. Drogtester och hälsotester genomförs innan anställning. Slumpvisa drogtester genomförs även under anställning. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Oskarshamn, Truckförare Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Truckförare (motvikt B1) med omgående start
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Till ett av våra kundföretag i Uppvidinge söker vi nu en erfaren truckförare med B1-behörighet. Vår kund erbjuder ett stimulande arbete i en ren och trivsam arbetsmiljö. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av MaxKompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Du kommer främst att arbeta med att köra ut emballerat gods till utlastningen och se till så att leveranserna går i rätt tid. Med din goda körvana och erfaren av lagerarbete kan du vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Din profil Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att köra motviktstruck (B1). Med känsla för ordning och reda samt god kvalitet, kommer du att fungera mycket bra i rollen som truckförare. Du är van att hantera känsligt och ömtåligt gods samt trivs med att arbeta självständigt. Vidare gillar du att ta ansvar samt trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med "högt till tak". Att hålla fokus samt ha arbetsvilja och rätt arbetsattityd, kommer att väga tungt när vi rekryterar till denna tjänst. Vänta inte med din ansökan utan skicka den redan idag. Krav: Truckkort för A+B1. Ett utdrag ur belastningsregistret och/eller en kreditupplysning kan komma att göras i samband med anställning. Start: augusti Arbetstid: Heltid vecka 28-31 med skiftgång. Lön: Enligt gällande kollektivavtal. Välkommen med din ansökan till www.maxkompetens.se
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare (motvikt B1) med omgående start jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare (motvikt B1) med omgående start

Studenter för extrajobb som truckförare i höst
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet i Växjö söker vi omgående studenter för sedvanligt lagerarbete med orderplock och truckkörning. Paketering och kvittenssignering är också vanliga arbetsuppgifter som förekommer. Företaget är beläget i Växjö och Du kommer få schema veckovis och du kan jobba under sommaren! Din profil Du är student och har för målsättning att studera minst 1 år till. Vi ser gärna att du är anpassningsbar och är en arbetsam person som kan arbeta cirka två till tre dagar i veckan. Du är en god lagspelare som inte är rädd för att hugga i när det behövs och som arbetar mycket noggrant. Det centrala är att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Krav: Att du har truckvana med truckkort Att du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill komplettera med ett extrajobb Meriterande: Truckbehörighet B4. Start: Omgående Arbetstid: Varierande förmiddagar och eftermiddagar vardagar. Lön: Enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan på www.maxkompetens.se redan idag! Detta är en löpande rekrytering och vi kommer därför påbörjas rekryteringsprocessen innan sista datum. Om oss Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag när det gäller uthyrning och rekrytering av studenter och unga akademiker. Sedan 2003 har vi hjälpt våra kandidater och kundföretag att hitta varandra, med rätt person på rätt plats i rätt tid som resultat. Vi har tillgång till framtidens bästa arbetskraft och de mest spännande tjänsterna för unga akademiker och studenter. Läs mer om oss på www.maxkompetens.se!
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter för extrajobb som truckförare i höst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter för extrajobb som truckförare i höst

Truckförare till produktion
Vi är en strategisk personalpartner som utvecklar människor och företag! Våra erfarna medarbetare tillhandahåller tillsammans med ActivPersonals specialiserade underkonsulter effektiva och skräddarsydda personallösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Verksamheten startade i Helsingborg under 2008. Sedan sommaren 2013 finns vi i Landskrona, men vi arbetar nationellt inom Sverige med olika kunduppdrag. Vi arbetar där våra kunder finns! Sedan 2009 är vi ett via Bemanningsföretagen, Auktoriserat bemanningsföretag. ActivPersonal söker nu en erfaren, driven och flexibel truckförare till vår uppdragsgivares produktion.  Arbetsuppgifter: Som truckförare ute i produktionen servar du produktionspersonalen med bl.a. framkörning av material. Utöver detta förekommer arbetsuppgifter som orderplock, lastning/ lossning, m.m. Krav: - Truckkort och erfarenhet av  ledstaplare, skjutstativ. - Du ska ha arbetat på lager eller i produktion innan - Körkort + tillgång till bil För att passa in på detta uppdrag tror vi att du: -Är arbetssugen, målinriktad och initiativrik -Gillar fysisktarbete med högt tempo -Är ansvarsfull -Är pålitlig -Är samarbetsvillig -Är flexibel Om ovanstående stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan!  Fast lön enligt gällande kollektivavtal Heltid. Dagtid och eller skiftgång. 1-6månader Uppdraget startar vecka 32.
Företag: ActivPersonal AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare till produktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare till produktion

Inför hösten söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare
Inpeople Sverige AB Om oss Inpeople är en HRM partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder Rekrytering, Personaluthyrning, Personbedömning och övriga HR-tjänster inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och ca 100 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Dina arbetsuppgifter Inför hösten söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare. Du kommer vara anställd av oss på Inpeople och arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder. Arbetstiderna kommer vara förlagda eftermiddagar/kvällar/nätter. Du schemaläggs efter din tillgänglighet och efter våra kunders efterfrågan. Ibland kan du behöva hoppa in med kort varsel. Din profil Vi söker dig som är flexibel och arbetsvillig. Du har truckkort med minst A-behörighet. Meriterande är tidigare erfarenhet av truckkörning. Vi ser gärna att du är i början av dina studier eller har minst ett år kvar på din utbildning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Inpeople Sverige AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Inför hösten söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inför hösten söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare

Truckförare
VMP Bemanning AB Om företaget Nu söker vi duktiga och erfarna truckförare till vår uthyrningsverksamhet. Uppdragen finns på österlen. Dina arbetsuppgifter Du som söker har god erfarenhet av truckkörning. Vana att lasta/lossa lastbilar. Hämta lämna materiall i produktionen. Mycket god datavana. Din profil Som person är du stresstålig, noggrann och driven. Vidare är du flexibel och samarbetavillig. Arbetstider dagtid. Skift kan förekomma. Körkort och tillgång till bil. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Ystad, Truckförare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Manpower söker serviceminded truckförare för längre uppdrag
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en erfaren och serviceminded truckförare för långsiktigt uppdrag hos kund i Lund. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga lageruppgifter så som truckkörning, lossning, lastning, in- och utleveranser samt orderplockning. Det kan förekomma en del jobb med datorer. Vem är du? Till det här uppdraget söker vi dig som brinner för lagerarbete och trivs i en verksamhet som växer. Att jobba med secvie kommer naturligt för dig. Du är stresstålig, serviceminded och gilla att arbeta i grupp. Du vet vad det innebär att vara en lagspelare. Du ska även trivas med att ha ordning och reda runt omkring dig. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet från lagerarbete/truckkörning sedan tidigare. Truckort upp till B3 samt körkort är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken. Vi jobbar med löpande urval så är du intresserad av tjänsten vill vi att du söker så fort som möjligt! Detta kan komma att innebära att rekryteringsprocessen avslutas före utgångsdatum i annonsen. Har du några frågor som du inte fått svar på i annonsen är du välkommen att kontakta Rebecca Livered på 040- 670 17 70 Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Lund
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker serviceminded truckförare för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker serviceminded truckförare för längre uppdrag

Truckförare sökes
Häfener / Job4Sweden.se Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker nu för kunds räkning en duktig truckförare i Malmö Arbetsuppgifter Innebär bl.a att Köra Truck, lassa och lossa gods, Vi ser att du som söker har Truckkort A+B och gärna har några års erfarenhet. B-körkort är meriterande. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Stockholm Omfattning: 100 % Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes

Truckförare
Sandvik Mining är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Produktprogrammet omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar. Avdelningen Logistics ansvarar för områdets interntransporter, har hand om inkommande gods och material samt ansvarar för centralförrådet. För närvarande arbetar åtta truckförare på avdelningen. Arbetsuppgifter Som truckförare kommer du frakta interna transporter mellan våra montageavdelningar där du lastar av och hanterar inkommande gods och material. Din profil Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av tung truckkörning och är van vid att hantera transporter. Är du bekant med affärssystemet Movex är det meriterande. Vi tillhandahåller intern fortbildning på våra truckar. Du är noggrann med uppmärksamhet på detaljer och visar ett intresse för att vara med och påverka kvaliteten på våra tjänster. Vi värdesätter en hög grad av servicekänsla och strategiskt tänkande kring säkerhet liksom förmåga att samarbeta och arbeta i lag. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Kenneth Haraldsson, rekryterande chef, 040-40 90 95 Hanna-Beata Christensson, HR Advisor, 040-40 93 16 Facklig kontaktperson Anders Gsaxner, IF Metall, 040-40 92 51 Välkommen med din ansökan senast 2013-08-04. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 322094. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare Maria von Matérn Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Företag: Sandvik AB
Ort: Svedala
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Svedala, Truckförare Sandvik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Truckförare sökes omgående
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu truckförare omgående till ett företag i Staffanstorp. Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen truckkörning och orderplock. Arbetet kommer att pågå under hela sommaren med god chans till förlängning. Krav är truckkort A + B. Då man kommer att arbeta skift är körkort och tillgång till bil ett krav. Du ska ha vana av att köra truck sedan tidigare, framför allt motviktstruck. Då arbetet förekommer på ett kyl- och fryslager är det även meriterande om du har vana av det sedan tidigare. Personliga egenskaper Som person ska du vara ansvarstagande, kunna ta egna initiativ och vara arbetsvillig. Vi gör urval löpande, välkommen med din ansökan idag!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes omgående

Manpower söker truckförare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker personal med dokumenterad erfarenhet av truckkörning till vår uthyrningsverksamhet i nordvästra Skåne. Du ska ha jobbat som lagerpersonal och truckförare tidigare och detta är något som du trivs med. Vem är du? Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet truckkörning. Du ska ha truckkort med behörighet upp till B3 samt vara en van truckförare. Har du traverskort eller lyftutbildning med dig sedan tidigare är detta naturligtvis meriterande, dock inget krav. Vi söker dig som trivs att jobba i team, samt trivs med att jobba i olika lagermiljöer. Att ställa upp och hjälpa dina kollegor är något som kommer naturligt för dig. God svenska i tal och skrift är ett krav. Som person är du driven, engagerad och social. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten som du inte får svar på i texten är du välkommen att kontakta Rebecca Livered 040-660 63 28 på Manpower Industri och Logistik. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via länken nedan. Detta för att kunna behandla alla ansökningar i tid och ge återkoppling. Tjänsten kan tillsättas innan angivet slutdatum.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker truckförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker truckförare

Heltidsarbete som truckförare/ maskinställare i Landskrona
Student Consulting För kunds räkning söker vi dig med ett stort tekniskt intresse för tjänst som truckförare och maskinställaresom för arbete i Landskrona. För kunds räkning söker vi dig med ett stort tekniskt intresse för tjänst som truckförare och maskinställaresom för arbete i Landskrona. För uppdraget innebär det att du är anställd av Student Consulting, men uthyrd till kund. Arbetsuppgifterna kommer främst att innebära truckkörning av ömtåligt gods och det är av största vikt att detta kan göras på ett säkert sätt, samtidigt som tempot är högt. En del av tjänsten innebär också arbete som maskinställare, då man ansvarar för en produktionslinje. Arbetstiderna sker enligt skiftgången. Det förekommer både arbete dagtid och natt. Tillträde till tjänsten förväntas ske vecka 32 och pågå till vecka 44. För uppdraget krävs en stor noggrannhet och det är av största vikt att du har mycket god erfarenhet av truckkörning med motvktstruck upp till 10 ton och skjutstativstruck sedan tidigare. En förutsättning för att du ska vara en kandidat till tjänsten är att du har en viss teknisk bakgrund och ett stort tekniskt intresse. Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter är meriterande och underlättar ditt arbete. Du som söker denna tjänst behärskar det svenska och engelska språket till fullo i tal och skrift och har god datorvana. Arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet och ett högt tempo. Som person är du mycket noggrann, social och starkt engagerad i ditt arbete. Det är av största vikt att du är kvalitetsmedveten och pålitlig. Då det är svårt att ta sig till och från arbetsplatsen med kollektivtrafik är körkort och bil meriterande. Alternativt bor du i Landskrona och kan ta dig till arbetsplatsen med hjälp av cykel eller dylikt. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Sök tjänsten redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Heltidsarbete som truckförare/ maskinställare i Landskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltidsarbete som truckförare/ maskinställare i Landskrona

Truckförare
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi söker en erfaren truckförare till ett livsmedelsföretag på Österlen. Arbetstid är såväl två- som treskift, beroende på säsong. Dina arbetsuppgifter Jobbet innebär i huvudsak att: Lossa och lasta lastbilar Serva produktionen Registrera in- och utlastningar Din bakgrund Du som söker ska ha flera års erfarenhet av att köra truck. Dessutom är du bekant med hur ett lager fungerar vad gäller transportdokumentation, dataregistreringar, rapporteringar mm. Du är en driven, noggrann och pålitlig själ som inte har några problem med att jobba i ett högt tempo. Bil och körkort är ett krav. Du bör dessutom bo inom pendlingsavstånd från Simrishamn. Tillträde ca vecka 31. Visstidsanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning.
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Simrishamn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Simrishamn, Truckförare Wikan Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Truckförare- extra vid behov
Juhler Services AB TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 30 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se Tjänstebeskrivning Vi söker för kunds räkning i Malmö en erfaren motviktstruckförare med start 29 juli. Arbetstiderna är 07.30-16.00 måndag till fredag under ca 6 veckors tid. Därefter finns möjligheten till att under hösten hoppa in och arbeta på samma arbetsplats och även hos en av våra andra kunder. För att kunna arbeta på detta uppdrag krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, så som tex studier eller att du har ett annat huvudsakligt arbete. Kvalifikationer Du innehar truckkörkort för motviktstruck samt har erfarenhet av att ha arbetat som truckförare tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, varför det är viktigt att du är självgående, driven och ansvarstagande. Ansökan Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och var noga med att ange tydligt vilken din huvudsakliga sysselsättning är. Du söker tjänsten via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelina Bengtsdotter, telefonnummer 0708-582370 på TEMP-TEAM.
Företag: TEMP-TEAM
Ort: Malmö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare- extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare- extra vid behov

Truckförare till Helsingborg
Win Win Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom yrkesområdena industri, lager, butik och kontor. Inom Livsmedelsindustrin bedriver vi även entreprenad. Genom starkt engagemang och nya arbetsmetoder hjälper vi våra kunder att effektivisera verksamheten. Win Win Personal är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har Kollektivavtal med Livsmedelsarbetarförbundet. www.winwinpersonal.se För kunds räkning i Helsingborg söker vi nu omgående en truckförare. Då tjänsten kommer tillsättas fort ber vi er skicka er ansökan redan idag.  Arbetsuppgifterna kommer vara varierande som truckkörning, plock, pack, lastning och lossning kan bli aktuellt. Du måste ha Truckkort A och B samt erfarenhet av truckkörning. Som person bör du vara flexibel,driven, noggran, pålitlig, ansvarsfull och strukturerad. Meriterande: Körkort och tillgång till bil. Enligt kollektivavtal. Visstid med möjlighet till tillsvidare anställning.
Företag: We Win U Win Personal AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare till Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare till Helsingborg

Truckförare med maskinvana
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Nu söker vi en erfaren truckförare/lagerarbetare till ett företag på Österlen. Dina arbetsuppgifter Jobbet består av truckkörning, in och utlastning mellan lager och lastbil och övervakning av produktionsmaskiner. Arbetstiderna är treskift under sommarhalvåret och tvåskift under vinterhalvåret. Din bakgrund Vi söker dig som är noggrann och stresstålig, och om du har någon form av lantbrukarbakgrund är det meriterande. Tjänsten ställer krav på att du är tekniskt lagd och allmänt händig. Du är självklart en van och säker förare av motviktstruck och har gärna vana av produktions- och tappningsmaskiner. Tjänsten är en visstidsanställning på Wikan Personal, med möjlighet till tillsvidareanställning hos kundföretaget. Lön efter gällande avtal. Ansökningarna behandlas löpande. Sista ansökningsdatum 19 juli. Tillträde i slutet av juli.
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Simrishamn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare med maskinvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare med maskinvana

Truckförare sökes omgående
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Om kunden Vi söker nu truckförare till ett av våra kundföretag i Helsingborg. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock med truck. Krav För att vara kvalificerad för jobbet krävs att du har Truckkort A+B. Erfarenhet av orderplock med truck är meriterande men inget krav. Som truckförare på vårt kundföretag är det viktigt att man klarar av ett högt arbetstempo. Du ska ha god fysisk form samt inte vara rädd för att hugga i. Din personlighet kommer spela stor roll och vikt läggs på din förmåga att kunna prestera under press. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Som person bör du: - Vara driven och gilla att jobba på lager. - Trivas i en stressig och krävande miljö. - Vara noggrann i din personlighet. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se. Tjänsterna kommer tillsättas med kort varsel så vänta inte utan sök tjänsten redan idag!
Företag: LOGENT AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes omgående

Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda
Tranpenad Om oss Som anställd hos oss på Tranpenad Bemanning får du ett utvecklande och varierande arbete där ingen dag behöver vara den andra lik. Som en del av vår bemanningsstyrka får du tillgång till alla de fördelar en anställning hos oss innebär. Är du intresserad av ett arbete som innebär ”frihet under ansvar” kan vi ha det rätta alternativet för dig. Tranpenad Bemanning är verksamma inom områdena Kontor & Ekonomi, Logistisk & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi bemannar och rekryterar i regionerna kring Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping och har nu tagit klivet upp till Stockholm där vi nu är verksamma. Om tjänsten Vi söker just nu lagerarbetare till vår kund i Arlanda stad. I arbetsuppgifterna ingår orderplockning och truckkörning. Mer info om tjänsten ges under eventuell intervju. Din profil Du som söker har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att köra skjutstativtruck är meriterande. Du har även lätt för att ta till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner. Vi lägger stor vikt vid att du är lätt att samarbeta med och fungerar väl tillsammans med medarbetare och arbetsledning. Vi förväntar oss att du är noggrann och kan hantera högt arbetstempo samt motiveras av mål. Arbetstider och övriga villkor Arbetstiderna är mellan 06.00-14.30 alternativt 14.30-23.00 men kan variera. Ansökan Intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Ansökan sker enbart via vår hemsida.
Företag: Tranpenad Logistik & Industri AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna truckförare sökes till jobb hos kund i Arlanda

Truckförare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Uniflex söker nu efter duktiga och erfarna truckförare för arbete inom industrin till en av våra kunder i Västerås. Som krav för att vi ska behandla din ansökan krävs det att du har: - Truckkort A + B - Traverskort - Tidigare erfarenhet av truckkörning Arbetstiderna kan variera då du kommer att jobba i skift, vi ser därför att du är anpassningsbar och kan arbeta alla tider på dygnet. Personliga egenskaper Som person vill vi att du är ansvarstagande, självgående och flexibel. Vidare ska du ha lätt för att följa instruktioner, vara noggrann, positiv och inte rädd för att ta i och hålla ett högt tempo när du arbetar. Låter detta intressant? Registrera dig då på vår hemsida www.uniflex.se redan idag!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Västerås, Truckförare Uniflex Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Truckförare med körvana för kommande behov
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För kommande behov söker vi nu truckförare med körvana till vår uthyrningsverksamhet. Vi ser ett ökat behov hos våra kunder av truckförare efter sommaren därför söker vi dig som kört truck tidigare. Oftast arbetar våra kunder skift vilket kräver att du som söker ska kunna arbeta två skift och även natt. Du ska ha körkort och tillgång till bil som är ett krav för tjänsten. Du ska även vara öppen för att ambulera vilket innebär att du får testa på olika uppdrag och arbeta hos olika kunder. Uppdragens längd varierar beroende på kundens behov. Vem är du? Vi söker dig som arbetat med truckkörning tidigare. Du har ett giltigt truckkort som är utfärdat enligt läroplan TYA eller TLP 10. Du har truckbehörighet för som lägst A1-3 och B1-3 men framförallt behörighet för att få köra skjutstativ- och motviktstruck. Du tar dig an konsultrollen väl när du är ute och arbetar hos våra kunder. Du har inga problem att pendla och du anammar nya arbetsuppgifter snabbt. Som person är du plikttrogen, noggrann, ansvarsfull och kan arbeta i grupp såväl som självständigt och du gillar att arbeta i ett högt tempo. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst via ansökningslänken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christine Johanson på christine.johanson@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare med körvana för kommande behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare med körvana för kommande behov


Sök lediga jobb Truckförare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se