Truckförare_ extra jobb - lediga jobb

Truckförare_ extra jobb Truckförare_ extra jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Truckförare_ extra. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Truckförare_ extra. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Truckförare/ extra- Sollentuna

 2. Truckförare- extra vid behov- Malmö

 3. Lagerarbetare/truckförare, extratimmar- Eskilstuna

 4. Truckförare, extra- Stockholm

 5. Truckförare, extra- Stockholm

 6. Truckförare, extraarbete.- Vaggeryd

 7. Truckförare, extraarbete.- Vaggeryd

 8. Truckförare, extraarbete.- Vaggeryd

 9. Truckförare, extra- Stockholm

 10. Truckförare, extraarbete.- Vaggeryd

 11. Truckförare, extraarbete.- Vaggeryd

 12. Självgående truckförare, Extra jobb (främst till sommaren)- Jönköping

 13. Truckförare, extra- Stockholm

 14. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 15. Truckförare, extraarbete till Skillingaryd- Vaggeryd

 16. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 17. Truckförare, extra/Natt/Globen- Stockholm

 18. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 19. Truckförare, extraarbete.- Jönköping

 20. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 21. Truckförare, extraarbete.- Jönköping

 22. Truckförare, extra/Natt/Globen- Stockholm

 23. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 24. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 25. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 26. Truckförare, extra/Globen- Stockholm

 27. Truckförare- Extra jobb- Stockholm

 28. Truckförare- Extra jobb- Stockholm

 29. Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm- Katrineholm

 30. Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm- Katrineholm

 31. Truckförare, extra jobb!- Jönköping


Mer beskrivning

Truckförare/ extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Rotebro 8 st vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan. Märk ansökan, "Räddningspatrullen" Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare/ extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare/ extra

Truckförare- extra vid behov
Juhler Services AB TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 30 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se Tjänstebeskrivning Vi söker för kunds räkning i Malmö en erfaren motviktstruckförare med start 29 juli. Arbetstiderna är 07.30-16.00 måndag till fredag under ca 6 veckors tid. Därefter finns möjligheten till att under hösten hoppa in och arbeta på samma arbetsplats och även hos en av våra andra kunder. För att kunna arbeta på detta uppdrag krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, så som tex studier eller att du har ett annat huvudsakligt arbete. Kvalifikationer Du innehar truckkörkort för motviktstruck samt har erfarenhet av att ha arbetat som truckförare tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, varför det är viktigt att du är självgående, driven och ansvarstagande. Ansökan Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och var noga med att ange tydligt vilken din huvudsakliga sysselsättning är. Du söker tjänsten via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelina Bengtsdotter, telefonnummer 0708-582370 på TEMP-TEAM.
Företag: TEMP-TEAM
Ort: Malmö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare- extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare- extra vid behov

Lagerarbetare/truckförare, extratimmar
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi söker en lagermedarbetare på ett av våra lager som jobbar extra! Efterfrågade specifika kompetenser:- Erfarenhet av lager och truckkörning är önskvärt- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift- Packning - Truckkort är ett meriterande - Att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Krav på Erfarenhet och person: Du är social och framåt samt har viss datavana och du tycker att ett arbete som innebär fysisk aktivitet passar dig. Du arbetar dagligen med att uppnå högt uppsatta servicemål samt arbetar resultatinriktat. Som person är du: Energisk, effektiv och positiv. Du tycker om att arbeta efter högt satta mål och är mycket intresserad av lager och logistik. Du söker dig till ansvarsfulla tjänster och är en initiativtagare. Du är händig, tycker om att hugga tag i praktiska uppgifter och är van vid att lösa problem som uppstår i ditt dagliga arbete. Du är orädd inför perioder av hårt arbete och flexibla arbetstimmar. Du är stresstålig och pålitlig samt passar tider! Lagermedarbetare rekryterar vi löpande. Ansökan skickas via knappen ”ansök” För mer information eller frågor var god kontakta rekryteringsansvarig Mathias Agocs på Personalstrategerna i Sverige AB, mathias.agocs@personalstrategerna.se, tel: 0761-810806
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare/truckförare, extratimmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare/truckförare, extratimmar

Truckförare, extra
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra

Truckförare, extra
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra

Truckförare, extraarbete.
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter/ eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts nya moderna centrallager i Skillingaryd. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling och gocart. Arbetstider Varierande efter behov, då arbetet bedrivs i tre skift. Dagskift 0530-1336, Kvällsskift 1330-2312, Nattskift 2306-0536 För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta minst 2 pass/ vecka och gärna mer vid jul- och sommarlov. Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Truckkort Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Fortlöpande under hösten. Om Jobzone Sverige AB Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete.

Truckförare, extraarbete.
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter/ eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts nya moderna centrallager i Skillingaryd. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling och gocart. Arbetstider Varierande efter behov, då arbetet bedrivs i tre skift. Dagskift 0530-1336, Kvällsskift 1330-2312, Nattskift 2306-0536 För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta minst 2 pass/ vecka och gärna mer vid jul- och sommarlov. Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Truckkort Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Fortlöpande under hösten. Om Jobzone Sverige AB Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete.

Truckförare, extraarbete.
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter/ eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts nya moderna centrallager i Skillingaryd. Under Experts högsäsong från november till mitten av januari kommer det ges extra många arbetstillfällen. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling och gocart. Arbetstider Varierande efter behov, då arbetet bedrivs i tre skift. Dagskift 0530-1336, Kvällsskift 1330-2312, Nattskift 2306-0536 För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta minst 2 pass/ vecka och gärna mer vid jul- och sommarlov. Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Truckkkort Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Fortlöpande under hösten och vintern. Om Jobzone Sverige AB Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete.

Truckförare, extra
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra

Truckförare, extraarbete.
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter/ eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts nya moderna centrallager i Skillingaryd. Under Experts högsäsong från december till slutet av januari kommer det ges extra många arbetstillfällen. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling och gocart. Arbetstider Varierande efter behov, då arbetet bedrivs i tre skift. Dagskift 05.30-13.36, Kvällsskift 13.30-23.12, Nattskift 23.06-05.36 För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta minst 2 pass/ vecka och gärna mer vid jul- och sommarlov. Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Truckkkort Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Fortlöpande under hösten och vintern. Om Jobzone Sverige AB Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete.

Truckförare, extraarbete.
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter/ eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts nya moderna centrallager i Skillingaryd. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling och gocart. Arbetstider Varierande efter behov, då arbetet bedrivs i två skift. Dagskift 05.30-13.36, Kvällsskift 13.30-23.12, För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta minst 2 pass/ vecka och gärna mer vid jul- och sommarlov. Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Truckkkort Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Fortlöpande under vintern och våren. Om Jobzone Sverige Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete.

Självgående truckförare, Extra jobb (främst till sommaren)
Självgående truckförare, Extra jobb (främst till sommaren): Nu söker vi en truckförare som kan jobba dagtid (7-16) denna veckan ut och sen hela juli, det kan även dyka upp någon extra dagar med dagtid nu under våren. Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du är social och självgående, har lätt för att lära sig. Tunga lyft kan förekomma och noggrannhet är viktigt! Svenska i tal och skrift. Flodin är ett företag med erfaren personal från Bemannings och Rekryterings branschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänst kontakta: Johan Olsson 070 948 20 00 eller via mail johan@flodinbemanning.se Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående truckförare, Extra jobb (främst till sommaren) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående truckförare, Extra jobb (främst till sommaren)

Truckförare, extra
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare, extraarbete till Skillingaryd
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts centrallager i Skillingaryd. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling, innebandy och gocart. Har du inget truckkort kan vi utbilda dig internt. Arbetstider Varierande efter behov, då arbetet bedrivs i två skift. Dagskift 05.30-13.36, Kvällsskift 13.30-22.30 För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta minst 2 pass/ vecka och gärna mer vid jul- och sommarlov. Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Truckkkort Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Fortlöpande Om Jobzone Sverige Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete till Skillingaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete till Skillingaryd

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare, extra/Natt/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, (natt) ,alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Natt/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Natt/Globen

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare, extraarbete.
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter/ eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts nya moderna centrallager i Skillingaryd. Det kommer framförallt finnas mycket att göra under högsäsongen november-januari och det kommer ges många arbetstillfällen. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling och gocart. Har du inget truckkort idag kan vi hjälpa dig med detta. Arbetstider Varierande efter behov, då arbetet bedrivs i två skift. För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta minst 2 pass/ vecka och gärna mer vid jul- och sommarlov. Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Truckkort Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Omgående Om Jobzone Sverige Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete.

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare, extraarbete.
Vår Kund Vi söker drivna och engagerade studenter/ eller dig som redan har ett arbete på minst 50% och vill jobba extra som lagerarbetare på Experts nya moderna centrallager i Skillingaryd. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som ser långsiktigt på detta arbete och motiveras av att jobba tillsammans med andra mot högt uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du är flexibel och har en god förmåga att arbeta i grupp. I arbetet kommer du att använda skjutstativ-, plock-, kläm- och motviktstruck. Jobzone erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter utanför arbetstid efter intresse, såsom sommarfester, bowling och gocart. Har du inget truckkort idag kan vi hjälpa dig med detta. Arbetstider Tjänsten beräknas vara på 16-20 timmar i veckan, med möjlighet att jobba mer under sommaren. Arbetstiden varierar efter behov och är förlagd mellan 05:30-24:00 under vardagar och helger då arbetet bedrivs i två skift. . Krav Du ska vara ansvarsfull, noggrann och gilla att arbeta i ett högt tempo. Meriterande Tidigare erfarenhet av truck och lager. Truckkort Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, eftersom det kan att vara svårt att ta sig hit kommunalt. Tillsättning Löpande Om Jobzone Sverige Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemanningsbranschens attraktivaste arbetsgivare.
Företag: Jobzone Skillingaryd AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extraarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extraarbete.

Truckförare, extra/Natt/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, (natt) ,alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Natt/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Natt/Globen

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare, extra/Globen
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Globen sju stycken vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra/Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra/Globen

Truckförare- Extra jobb
Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden. Vi valde därför att bli medlemmar i Svenskt Näringsliv och i Sveriges Byggindustrier. På så sätt blev vi som ett vanligt byggföretag som lånar ut sin personal till kollegor i branschen, där våra medarbetare har precis samma villkor som medarbetarna på arbetsplatserna hos våra kunder, varken mer eller mindre. Det är rättvist och det är en trygghet för våra anställda. När vi på senare år breddat vår verksamhet har det därför varit naturligt för oss att fullfölja vår tanke genom att också bli medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen och i Sveriges Hamnar. Vi finns idag representerade i hela södra Sverige med kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg. För mer information besök vår hemsida www.bangnielsen.se Vi kommer under perioden 1 juli till 9 oktober, att ha ansvaret för lastning och lossning av bagage, avfall och proviant på ca. 80 fartyg som anlöper hamnarna i Stockholm. Vi söker därför en extra truckförare, gärna med erfarenhet av arbete i hamn eller på höglager med motviktstruck och som har truckkort A+B. De flesta fartygen anlöper hamnen måndagar- fredagar men även andra dagar förekommer. För att trivas tror vi att du tycker om att arbeta både kortare och längre arbetspass. Vi är medlemmar i Sveriges Hamnar och följer gällande kollektivavtal. Arbetstiden är schemalagd med en timlön på mellan ca. 166-275 kronor per timme. Vi vill helst att du ska kunna arbeta vid flera tillfällen, oftast fredagar under sommaren. För att ansöka ber vi dig besöka vår hemsida www.bangnielsen.se under lediga jobb och svara på de kompletterande frågor som finns där. Vi tar inte emot ansökningar via telefon.
Företag: Bang & Nielsen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare- Extra jobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare- Extra jobb

Truckförare- Extra jobb
Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden. Vi valde därför att bli medlemmar i Svenskt Näringsliv och i Sveriges Byggindustrier. På så sätt blev vi som ett vanligt byggföretag som lånar ut sin personal till kollegor i branschen, där våra medarbetare har precis samma villkor som medarbetarna på arbetsplatserna hos våra kunder, varken mer eller mindre. Det är rättvist och det är en trygghet för våra anställda. När vi på senare år breddat vår verksamhet har det därför varit naturligt för oss att fullfölja vår tanke genom att också bli medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen och i Sveriges Hamnar. Vi finns idag representerade i hela södra Sverige med kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg. För mer information besök vår hemsida www.bangnielsen.se Vi kommer under perioden 1 augusti till 9 oktober, att ha ansvaret för lastning och lossning av bagage, avfall och proviant på ca. 40 fartyg som anlöper hamnarna i Stockholm. Vi söker därför en extra truckförare, gärna med erfarenhet av arbete i hamn eller på höglager med motviktstruck och som har truckkort A+B. De flesta fartygen anlöper hamnen måndagar- fredagar men även andra dagar förekommer. För att trivas tror vi att du tycker om att arbeta både kortare och längre arbetspass. Vi är medlemmar i Sveriges Hamnar och följer gällande kollektivavtal. Arbetstiden är schemalagd med en timlön på mellan ca. 166-275 kronor per timme. Vi vill helst att du ska kunna arbeta vid flera tillfällen, oftast fredagar under sommaren. För att ansöka ber vi dig besöka vår hemsida www.bangnielsen.se under lediga jobb och svara på de kompletterande frågor som finns där. Vi tar inte emot ansökningar via telefon.
Företag: Bang & Nielsen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare- Extra jobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare- Extra jobb

Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm
Dina arbetsuppgifter VMP Bemanning i Katrineholm söker nu en erfaren motviktstruckförare (diesel) för uppdrag vid behov och efter överenskommelse. Vi söker en person med annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis pensionär eller student som vill ha ett extrajobb. Din profil För att vara aktuell för tjänsten måste du ha minst ett par års dokumenterad erfarenhet av daglig körning av motviktstruck, erfarenhet av att lasta och lossa gods från lastbilar och containers, erfarenhet av att hantera fraktsedlar och packlistor. Truckkort B1 och körkort B är ett krav. Uppfyller du kraven ovan och är en säker och effektiv truckförare, vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande! Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder. VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm

Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm
Dina arbetsuppgifter VMP Bemanning i Katrineholm söker nu en erfaren motviktstruckförare (diesel) för uppdrag vid behov och efter överenskommelse. Vi söker en person med annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis pensionär eller student som vill ha ett extrajobb. Din profil För att vara aktuell för tjänsten måste du ha minst ett par års dokumenterad erfarenhet av daglig körning av motviktstruck, erfarenhet av att lasta och lossa gods från lastbilar och containers, erfarenhet av att hantera fraktsedlar och packlistor. Truckkort B1 och körkort B är ett krav. Uppfyller du kraven ovan och är en säker och effektiv truckförare, vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande! Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder. VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare, extraarbete Katrineholm

Truckförare, extra jobb!
Nu söker vi erfarna truckförare som kan jobba extra. Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vår kund har olika trucktyper och olika arbetsområden som terminalkörning, lastning och lossning. Det som är mest aktuellt är truckkörning på terminal med motviktstruck, måndag- fredag mellan 15:00 till ca 19:00. Det är högt tempo, tunga lyft kan förekomma och noggrannhet är viktigt! Svenska i tal och skrift. Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se För mer information om denna tjänst kontakta: Pierre Vinberg 070 948 20 00 eller via mail pierre@flodinab.se Emil Sandahl 0733 25 52 06 eller via mail emil@flodinab.se Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Holding i Jönköping AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare, extra jobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare, extra jobb!


Sök lediga jobb Truckförare_ extra

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se