Truckf��rare jobb - lediga jobb

Truckf��rare jobb Truckf��rare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Truckf��rare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Truckf��rare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i grundskolans senare år SV/SP- Sigtuna

  2. Erfarna Linuxutvecklare- Stockholm

  3. Lärare i grundskolans senare år, spanska- Sigtuna

  4. Medicinsk sekreterare och receptionist 75% från v 33- Stockholm

  5. On Site Technician Transcom- Stockholm

  6. Två innesäljare sökes till ACE Försäkringar- Stockholm

  7. Credtit Analyst till en av storbankerna- Stockholm

  8. Keolis Sverige söker en Enhetschef till Stockholms City, Frihamnen- Stockholm

  9. Barnskötare- Stockholm

  10. Optikerassistent/säljare - Kista Galleria- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans senare år SV/SP
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Du kommer att undervisa i svenska och spanska i åk 7–9. Vi fortsätter att pröva nya arbetssätt och metoder innebärande att alla lärare är beredda att ämnesintegrera sin undervisning i samarbete med kollegor gällande planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i svenska och spanska. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och ser samarbete med andra som en framgångsfaktor.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år SV/SP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år SV/SP

Erfarna Linuxutvecklare
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Till vår verksamhet i Stockholm söker vi linuxutvecklare som vill arbeta med avancerad mjukvaruutveckling i gränslandet mellan hårdvara och mjukvara. Som linuxutvecklare hos oss kommer du att arbeta i ett utvecklingsteam som genomsyras av hög kompetens och personligt engagemang. Uppdraget är ett kundåtagande som antingen kommer att bedrivas i våra attraktiva lokaler i Kista, eller på plats hos någon av våra kunder som framförallt finns inom försvarsindustri, fordonsindustri, medicinsk teknik samt telekom. **** Din kompetens och erfarenhet **** Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik, som tilltalas av allt som rör open source-utveckling och inbyggda system. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med utveckling för eller av inbyggda system, men det är inget direkt krav. Som person brinner du för ditt intresse och du har troligtvis en eller flera Unix- (Linux, BSD) baserade datorer hemma. Din bakgrund är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, du har något års erfarenhet och då gärna av C-utveckling, scriptprogrammering och troubleshooting. **** Dina personliga egenskaper **** För oss är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning, men att du samtidigt inte är rädd att stå för din åsikt. Du har en förmåga och vilja att agera affärsmässigt och självständigt. Vi tror att du drivs av utmaningar, stora som små, och med glimten i ögat tar dig an såväl drivrutinsutveckling som pingis- eller füssballturneringar.  Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Din arbetsplats **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Linuxutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Linuxutvecklare

Lärare i grundskolans senare år, spanska
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Du kommer att undervisa i spanska i åk 7–9. Vi fortsätter att pröva nya arbetssätt och metoder innebärande att alla lärare är beredda att ämnesintegrera sin undervisning i samarbete med kollegor gällande planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i spanska. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och ser samarbete med andra som en framgångsfaktor.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år, spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år, spanska

Medicinsk sekreterare och receptionist 75% från v 33
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Är du en erfaren medicinsk sekreterare och receptionist så har vi uppdraget till dig. Från v 33 och minst fram till jul söker vi en receptionist och medicinsk sekretare som kan arbeta 75%. Uppdraget är i centrala Stockholm. Kontakta oss på Dedicare Nurse direkt nurse@dedicare.se eller 08-555 656 40. Välkommen med din ansökan Om Dedicare Arbetar du mer än 110 timmar under veckorna 26-33 bjuder vi Dig på en SPA-helg! Dedicare erbjuder: Sommarbonus - SPA helg! Marknadsmässig lön Friskvårdsbidrag Konsultträffar Rekryteringsbonus Periodanställning Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare och receptionist 75% från v 33 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare och receptionist 75% från v 33

On Site Technician Transcom
Transcom World Wide ingår i Kinnevikkoncernen och har 24000 anställda som levererar service till 29 länder. Transcom World Wide hanterar kundservice för konsumentintensiva företag inom en rad olika branscher - bl. Telekommunikation, resor- och hotellbranschen med bl.a. scandic kundtjänst samt finans- och energisektorn. Transcom AB är en av Borås Största arbetsgivare med 480 anställda.   Trivs du i en roll där du får jobba med installations- och supportarbete ute på plats? Är du bra på att kommunicera med användaren och förstår dennes behov? Då kan det vara dig vi letar efter! Beskrivning Nu söker IT i Sverige en tekniker för support på plats i  Stockholm men även resor till andra siter kan förekomma. I den här tjänsten kommer du att lägga mycket fokus på installations-, service- och supportarbete. Till detta ingår att jobba med användarstöd, implementationer och felsökningar. Du är serviceinriktad och trivs i att besöka användare och ge support på plats, likaväl som att jobba remote mot våra andra siter. Det är viktigt att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift då du kommer att behöva dokumentera instruktioner och processer, samt kontinuerligt prata och diskutera med användarna och internt  IT-avdelning. Dessutom tror vi att du är bra på att jobba både självständigt och i team då ärendehanteringen kräver att du samarbetar med dina kollegor. Är den här tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan!   Kravprofil * Gymnasiekompetens * 1-3 års erfarenhet av arbete som supporttekniker * Erfarenhet av att jobba i Windows 7 och Apple miljö * Grundläggande förståelse för IT-infrastruktur och IT-frågor * Du uttrycker dig väl i tal och skrift, svenska och engelska * Networking är meriterade   Skicka din ansökan med bifogat CV redan idag då vi håller intervjuer löpande. Tjänsten kommer att tillträdas i slutet av Augusti.   Ansökan skickas till  elisabeth.ahman@transcom.com märk annonsen ” Onsite”
Företag: Transcom AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga On Site Technician Transcom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: On Site Technician Transcom

Två innesäljare sökes till ACE Försäkringar
TNG Group AB ACE har sitt nordiska huvudkontor på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm och 2010 firade vi på ACE 25-årsjubileum. Vid starten 1985 erbjöd ACE enbart två olika produkter. Idag har ACE en bred portfölj av person-, grupp- och företagsförsäkringar och är erkänt som globalt ledande inom försäkring och återförsäkring. Med fler än 16 000 engagerade medarbetare har ACE kontor i över 53 länder runt om i världen. Vi bedriver verksamhet med kunder i fler än 170 länder och har idag cirka 1 miljon nordiska försäkringskunder. Det har skett en rad betydande förändringar i vårt företag under åren, men försäkringar har alltid varit och förblir vår enda verksamhet. Vår kundfokus i kombination med vår produktspecialitet och starka affärsställning är vad som skiljer oss från andra bolag. Försäkringar har varit vår styrka i över 25 år och vi är fast beslutna att fortsätta denna tradition även i framtiden. Om uppdragsgivaren På uppdrag av ACE söker vi på TNG efter två innesäljare till. Tjänsten innebär kvalificerad försäljning av företagets produkter, personförsäkringar, till befintliga och nya kunder. Arbetsplatsen finns i närheten av Sturegallerian, i centrala Stockholm. Detta är en ypperlig chans för dig som vill lära dig försäljning av kvalificerade produkter. Du erbjuds ta del av gedigen säljutbildning och personlig utveckling då avdelningens ledning är mycket erfarna säljledare. Detta är ett konsultuppdrag till att börja med omgående start och tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är 11 till 20 måndag till torsdag, samt mellan 9 och 16.45 på fredagar. Du kommer att bli anställd av TNG, men det finns goda chanser till anställning på ACE efter viss period. Du kommer att erbjudas en provanställning på 6 månader som därefter övergår i en tillsvidare anställning. Lönen består av grundlön samt provision som läggs till beroende på dina försäljningsresultat. Beskrivning av tjänsten Som innesäljare arbetar du med att kontakta både befintliga och nya kunder för att skapa intresse för företagets produkter vilka i detta fall är personförsäkringar. Till din hjälp har du oftast diverse kampanjer och erbjudanden som finns för att underlätta din försäljning. Tjänsten inleds med en utbildning, där målet är att du ska bli diplomerad försäkringsförmedlare, samt en introduktionsutbildning i säljstruktur. Därefter kommer du att få egna, definierade, budget- och försäljningsmål. Dessa följs upp veckovis. ACE vill ha utbildade och motiverade medarbetare vilket innebär att du kommer utbildas kontinuerligt i både säljteknik och säljpsykologi. Detta sker dagligen mellan ringpassen. Vid goda resultat, dvs. redan vid en nästan uppnådd budget, utgår en provision som läggs på din grundlön. Vem är du? För att lyckas i rollen som innesäljare på ACE har du starkt intresse av försäljning. Har du tidigare arbetat med sådan är det mycket meriterande, dock inget krav. Du motiveras av egna samt gruppens uppsatta mål och drivs av ständig personlig utveckling. Vi värdesätter ett eget driv och vilja till att lyckas. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Sinisa Strbac eller Marcus Ericsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Som en del av din ansökan vill vi att du skickar in ditt CV och ett eventuellt personligt brev samt att du, om du har möjlighet, spelar in en videopresentation. Genom att klicka på länken nedan så kommer du till Intervjurummet. Du kan spela in en max tre minuter lång presentation och du kan spela in den så många gånger du behöver/vill. När du är nöjd och klar så skickar du in den. Videopresentationen är inte obligatorisk i din ansökan. Länk till videopresentationen http://tng.intervjurummet.se/group/ACE Om TNG TNG är bemannings- och rekryteringsföretaget som förmedlar arbete främst till unga i karriären och seniorer. Vi samarbetar med många ledande bolag och erbjuder tjänster inom olika branschområden och yrkeskategorier. Störst är vi inom områdena data/IT, kundtjänst/administration och ekonomi/HR/lön. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Två innesäljare sökes till ACE Försäkringar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två innesäljare sökes till ACE Försäkringar

Credtit Analyst till en av storbankerna
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Vår kund är en av de stora bankerna i Sverige och erbjuder sina kunder ett brett utbud av finansiella tjänster. De finns representerade i ett 20-tal länder med ca 17 000 anställda. Arbetsuppgifter: I denna roll kommer du att stödja processen i kreditbeslut genom att analysera affärsregler. Du kommer även att stödja kreditavdelning med ad hoc analyser relaterade till kredit och/eller bedrägeririsk. Vidar kommer du i denna roll att utveckla styrkort som använder SAS Enterprise Miner och övervaka utvecklingen av kreditrisk genom migrationsanalys etc. Detta är ett längre uppdrag som sträcker sig från och med 1 oktober 2013 fram till 31 juli 2014. Profil: - Universitetsexamen i ekonomi, statistik eller liknande - Minst 2 års erfarenhet av kreditbedömning/kreditrisker - Erfarenhet av att använda databaser - Mycket goda kunskaper i Excel - Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Personliga egenskaper: Som person är du självgående och driven. Du trivs i en händelserik miljö och att ge god service är en självklarhet för dig. Vidare ska du vilja bidrar till en trevlig arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor. Övrig information: Start:1 oktober Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Credit Analyst, bank, kreditavdelning, kreditrisk, kreditanalytiker, heltid, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Credtit Analyst till en av storbankerna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Credtit Analyst till en av storbankerna

Keolis Sverige söker en Enhetschef till Stockholms City, Frihamnen
Trafikområde Stockholm City består av 3 depåer, Hornsberg, Frihamnen och Söder. Inom trafikområdet finns det totalt ca 300 bussar och 1200 anställda. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansvarsområde/Arbetsuppgifter: Du kommer att ha ett nära samarbete med de andra enhetscheferna och rapporterar till platschef. Som enhetschef är du en del av ledningen för trafikområdet och du arbetar med att följa upp och utveckla verksamheten. Du kommer att ansvara för att leda och planera verksamheten i enheten avseende personal, bemanning och ekonomi. Du ansvarar för informationen gentemot förarna i personal- och ledningsfrågor och du följer upp sjukfrånvaro och rehabiliteringsärenden och ger daglig service åt förarna. Du kommer att ansvara för att introducera och följa upp nyanställda samt genomföra medarbetarsamtal med depåns anställda. Som enhetschef arbetar du utifrån ett systematiskt arbetsmiljöprogram. Kvalifikationer: • Gymnasial utbildning eller motsvarande • Minst 1 års erfarenhet från arbetsledande befattning • Goda kunskaper ifrån kundservice • Mycket goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter • Dokumenterade kunskaper i arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och en positiv och etisk människosyn. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan se din del i en större helhet i företagets verksamhet. Du är resultatinriktad och tycker om att arbeta med utveckling av organisationen och arbetsformer. Du kan på ett bra sätt entusiasmera medarbetare och har god förmåga att kommunicera. Keolis Sverige vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Ansökan: Vill du vara med på vår resa?! Välkommen att registrera din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Sista ansökningsdag 2013-07-31. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta platschef Milton Gradin tfn: 08-559 021 92 eller rekryterare Pernilla Sonbro tfn: 08-519 021 27. Facklig representant för Unionen är Åsa Skoglund, telefon 070-484 43 99. Facklig representant för Kommunal är Peter Friberg tfn: 08-553 416 14. "Gilla" oss på Facebook http://sv-se.facebook.com/Keolis.se   Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Keolis Sveriges affärsidé är att erbjuda en så attraktiv, lokalt anpassad och miljövänlig stadstrafik att det kollektiva resandet ökar. Vi är 6 500 medarbetare och omsätter 4 miljarder kr. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 12 länder på tre kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Företag: Keolis Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Keolis Sverige söker en Enhetschef till Stockholms City, Frihamnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Keolis Sverige söker en Enhetschef till Stockholms City, Frihamnen

Barnskötare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Essingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Essingeskolan är en skola med ca 220 elever förskoleklass - åk 5. Skolan ligger på Stora Essingen och bildar skolenhet med Klastorpsskolan på Kungsholmen. 1 plats(er).Vi söker en engagerad och positiv barnskötare till en av våra fritidshemsavdelningar på Essingeskolan. Du kommer att ingå i arbetslag med lärare, fritidspedagoger och barnskötare. Det dagliga arbetet är huvudsakligen på fritids men även samverkan i klass ingår i tjänsten. Du kommer att tillsammans med dina kollegor planera och genomföra arbetet på fritids så att verksamhetens mål uppnås. Du kommer att arbeta med skapande verksamhet, rörelse, utflykter, olika teman och vara aktiv i skolans värdegrundsarbete. Utbildning och erfarenhet krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr. rektor Åsa Bölin,08-508 08 281 Tillträde: 2013-08-05. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Essingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Stockholm, Barnskötare Stockholms stad; Essingeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Optikerassistent/säljare - Kista Galleria
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Dig som vill vara med och stärka oss ytterligare i vår nyöppnade och mycket framgångsrika butik i Kista Galleria. Arbetet innebär till viss del kvälls- och helgarbete, dock inte varje dag/helg.  Anställningen är deltid 90%, med inledande 6 månaders provanställning. Ansvar Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. I första hand arbetar du med försäljning men också med alla övriga förekommande uppgifter i en butik. Du ansvarar t ex för att boka in kunderna på synundersökning, biträda vid utlämning av kontaktlinser samt beställa bågar, glas och linser. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex glasögonstylistutbildning • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kollektivavtal med tillhörande pensionsavtal • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi tror att du som söker är en driven säljare som har butikserfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du även har erfarenhet från optikbranschen. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är positiv, ansvarstagande och engagerad. Som säljare hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent/säljare - Kista Galleria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent/säljare - Kista Galleria


Sök lediga jobb Truckf��rare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se