Tyres�� jobb - lediga jobb

Tyres�� jobb Tyres�� jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tyres��. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tyres��. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN OCH ÄLDREBOENDEN- Stockholm

  2. Besiktningsledare/besiktningsman inom BEST- Solna

  3. ANESTESISJUKSKÖTERSKA TILLTRÄDE OMGÅENDE!!- Stockholm

  4. OPERATIONSSJUKSKÖTERSKA MED START OMGÅENDE- Stockholm

  5. Projekteringsledare med BEST-kompetens- Solna

  6. LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ONKOLOGEN I STOCKHOLM- Stockholm

  7. Account Manager till internationell koncern- Stockholm

  8. Frontend engineer - Tripwell Sweden AB- Stockholm

  9. Driven och serviceinriktad supportmedarbetare- Stockholm

  10. Rektor till Yrkesgymnasiet i Huddinge- Huddinge


Mer beskrivning

LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN OCH ÄLDREBOENDEN
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet. MEDCURA SÖKER NU SÖKER NU LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRA PRIVATKUNDER I HEMSJUKVÅRDEN OCH PÅ ÄLDREBOENDEN. Vi kan erbjuda hel/deltid dag/kväll eller natt tjänstgöring. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar samt engagerad som person. Vi vill att du har minst två års sammanhängande yrkeserfarenhet och tidigare har arbetat med kommunal hälso- och sjukvård. Körkort är meriterande eftersom vissa av kunderna kan vara svåra att ta sig till med kommunala färdmedel. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare! Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN OCH ÄLDREBOENDEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG.SSK TILL HEMSJUKVÅRDEN OCH ÄLDREBOENDEN

Besiktningsledare/besiktningsman inom BEST
Vill du arbeta med spännande projekt i en miljövänlig och konjunktursäker bransch? Är faktorer som personlig utveckling, balans i livet och en kultur som präglas av prestigelöshet och samarbetsvilja viktigt när du väljer arbetsgivare? Då är Interfleet Technology något att hålla utkik efter! Interfleet Technology är Sveriges största och ett av världens ledande, internationella konsultföretag på det järnvägstekniska området. Med våra unika resurser kan vi bistå företag över hela världen med såväl tekniska som strategiska lösningar; www.interfleet.se. Under 2011 förvärvades vi av SNC Lavalin som är ett av världens ledande teknikföretag med ca 28 000 anställda, www.snclavalin.com Interfleet har offensiva planer på att fortsätta växa och nu satsar vi nu på att vässa våra kunderbjudanden inom infrastruktur. Med kontor i Solna och hela Sverige som verksamhetsområde är vi nu intresserade av nya, duktiga medarbetare som vill arbeta i konsultrollen och bidra till att utveckla vår verksamhet inom Infra. Gruppen är ny sedan 1 januari och för rätt personer finns det stora möjligheter att vara med och påverka gruppens inriktning. Vi söker dig som har: - Erfarenhet av ett arbete som besiktningsledare eller besiktningsman inom utredning, byggproduktion, överlämnande eller drift av BEST-anläggningar - Goda kunskaper i MS Office Är du behörig besiktningsman/granskare BV: s HSP/LSP-anläggningar är det meriterande liksom en högre teknisk utbildning, erfarenhet av ett arbete som konsult och ett stort kontaktnät i branschen. Som person är du: - Självgående men arbetar även bra i team - Affärsmässig med förmåga, vilja och driv att utveckla verksamheten och bidra till att skapa goda kundrelationer - Kvalitetsmedveten - Flexibel med möjlighet att resa i tjänsten - Stresstålig med förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete Vi erbjuder dig en arbetsplats med heltäckande järnvägsteknisk kompetens där det är kort väg mellan idé och beslut och där vi fokuserar på kundens lönsamhet, kvalitet och våra medarbetare. Du kommer att vara placerad i Solna Välkommen med din ansökan på www.interfleet.se Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller den interna rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Joel Andersson, Konsultchef, tel 08-522 992 46 eller Caroline Strömbäck, Rekryterare, tel 08-522 993 01.
Företag: Interfleet Technology AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Besiktningsledare/besiktningsman inom BEST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besiktningsledare/besiktningsman inom BEST

ANESTESISJUKSKÖTERSKA TILLTRÄDE OMGÅENDE!!
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom Kommun, Landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet. JUST NU SÖKER VI ANESTESI SJUKSKÖTERSKA FÖR UPPDRAG HOS MEDCURAS KUNDER I HELA STORSTOCKHOLM MÅN-FRED DAGTID MED START OMGÅENDE. Vi söker dig med som är trygg i din yrkesroll med minst två års yrkeserfarenhet och positiv till nya utmaningar samt engagerad som person. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga ANESTESISJUKSKÖTERSKA TILLTRÄDE OMGÅENDE!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ANESTESISJUKSKÖTERSKA TILLTRÄDE OMGÅENDE!!

OPERATIONSSJUKSKÖTERSKA MED START OMGÅENDE
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom Kommun, Landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger vår personal för deras höga kompetens, goda bemötande och flexibilitet. JUST NU SÖKER VI OPERATIONSSJUKSKÖTERSKA TILL MEDCURAS PRIVATKUNDER I CENTRALA STOCKHOLM DAGTID MÅNDAG-FREDAG. Vi söker dig med erfarenhet av något av områdena ortopedi/gyn/ÖNH. Du är trygg i din yrkesroll och positiv till nya utmaningar samt engagerad som person och har minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss! Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga OPERATIONSSJUKSKÖTERSKA MED START OMGÅENDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OPERATIONSSJUKSKÖTERSKA MED START OMGÅENDE

Projekteringsledare med BEST-kompetens
Vill du arbeta med spännande projekt i en miljövänlig och konjunktursäker bransch? Är faktorer som personlig utveckling, balans i livet och en kultur som präglas av prestigelöshet och samarbetsvilja viktigt när du väljer arbetsgivare? Då är Interfleet Technology något att hålla utkik efter! Interfleet Technology är Sveriges största och ett av världens ledande, internationella konsultföretag på det järnvägstekniska området. Med våra unika resurser kan vi bistå företag över hela världen med såväl tekniska som strategiska lösningar; www.interfleet.se. Under 2011 förvärvades vi av SNC Lavalin som är ett av världens ledande teknikföretag med ca 28 000 anställda, www.snclavalin.com Interfleet har offensiva planer på att fortsätta växa och nu satsar vi nu på att vässa våra kunderbjudanden inom infrastruktur. Med kontor i Solna och hela Sverige som verksamhetsområde är vi nu intresserade av nya, duktiga medarbetare som vill arbeta i konsultrollen och bidra till att utveckla vår verksamhet inom Infra. Gruppen är ny sedan 1 januari och för rätt personer finns det stora möjligheter att vara med och påverka gruppens inriktning. Vi söker dig som har: - En teknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt flerårig arbetslivserfarenhet - Minst 5 års erfarenhet av projekteringsledning inom BEST - Erfarenhet av styrning och samordning av etappintensiva järnvägsprojekt i tättrafikerade områden Erfarenhet av ett arbete som konsult är meriterande liksom ett stort kontaktnät i branschen. Som person är du: - Självgående men arbetar även bra i team - Affärsmässig med förmåga, vilja och driv att utveckla verksamheten och bidra till att skapa goda kundrelationer - Positiv med en ödmjuk inställning - Kreativ med förmåga att se till helheter - Stresstålig med förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete Vi erbjuder dig en arbetsplats med heltäckande järnvägsteknisk kompetens där det är kort väg mellan idé och beslut och där vi fokuserar på kundens lönsamhet, kvalitet och våra medarbetare. Du kommer att vara placerad i Solna Välkommen med din ansökan på www.interfleet.se Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller den interna rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Joel Andersson, Konsultchef, tel 08-522 992 46 eller Caroline Strömbäck, Rekryterare, tel 08-522 993 01.
Företag: Interfleet Technology AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projekteringsledare med BEST-kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekteringsledare med BEST-kompetens

LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ONKOLOGEN I STOCKHOLM
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet. JUST NU SÖKER VI LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ONKOLOGEN PÅ SJUKHUS I STOCKHOLM. VI KAN ERBJUDA DAG/KVÄLL/NATT TJÄNSTGÖRING. Erfarenhet från cystostatika är meriterande men inget krav. Vi söker dig med som är trygg i din yrkesroll och positiv till nya utmaningar samt engagerad som person och har minst två års dokumenterad erfarenhet. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare. Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ONKOLOGEN I STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ONKOLOGEN I STOCKHOLM

Account Manager till internationell koncern
Vi söker Account Managers till vår kund, som tillhandahåller lösningar för dokumenthantering. Företaget är väl etablerade internationellt med över 140 000 anställda och har sitt svenska huvudkontor i Stockholm. Du kommer att arbeta med försäljning av dokumenthanterare, skrivare och all typ av kringutrustning, såväl hård- som mjukvara. Din huvudsakliga uppgift som Account Manager är att planera, boka, genomföra och följa upp personliga kundbesök men även andra säljaktiviteter. Du är duktig på såväl uppsökande försäljning hos potentiella kunder och förädla befintliga kundrelationer. Vi söker dig som har: -Tidigare erfarenhet av försäljning B2B -God teknisk förståelse -Branscherfarenhet (meriterande) -Körkort -God förmåga att skapa goda relationer med våra kunder Som person är du: -Resultatinriktad -Strukturerad och proaktiv förmåga -Kommunikativförmåga -God förmåga att påverka, övertyga, argumentera och förhandla. Stämmer profilen in på dig? Sök tjänsten genom att skicka in ditt cv och personliga brev i ett och samma dokument via vår hemsida www.academicresource.se, klicka på Sök jobb och ange referensnamn: cnacc3.
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till internationell koncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till internationell koncern

Frontend engineer - Tripwell Sweden AB
Tripwell Sweden AB is a start up company building a marketplace for vacation homes, Tripwell.com. Tripwell.com is a place where people who have a home to rent meet those who want to go on vacation. We?re building Tripwell.com from our office right by the central station in the heart of Stockholm. We are now looking for a frontend engineer to help us create a new site on this not yet fully decided open stack: Python, Pyramid, JavaScript, CouchDB, Postgres, Jinja2, SMACSS, SCSS We love people that are engaged and highly passionate about what they do. If you're a generalist and enjoy the challenges of building a next generation platform, this role will be perfect for you. But more about us later, now about you: You are a frontend engineer who is a expert on javascript development. You probably hang out on jsperf testing your code and still make sure it's readable to devs whose core skill is not JS. You are also passionate about building elegant web products. You should be comfortable with the entire front end web stack, from implementing visual designs to modifying MVC models and templates. The ideal candidate will have deep experience with full-stack web development, coupled with a strong computer science background. You'll be working with a small team building all parts of our python based marketplace. We care deeply about the visual design and user experience, and will do what it takes to build the best web product in the world. Key responsibilities: - Taking ownership of all javascript and defining the front end javascript architecture. - Build our product from the beginning using reusable CSS and JS with our existing team. - In collaboration with our front end team create front end aspects of our new features. Skill requirements: - Expert at building JavaScript-heavy multipage & singlepage web apps - Well-versed with modern HTML and CSS - Understand multi device web design (responsive/adaptive) - Understand how to optimize browser performance issues - Understanding of general user experience and UI design principles - Previous experience with backbone or similar browser side MV* development techniques - Strong Linux/Mac experience - Working with version control software - Managing launches in a controlled fashion - Language skills: Fluent in Armenian and Arabic Bonus Points: - Experience of SCSS, SMACSS/OOCSS - Experience of server management - A GitHub, Quora, Forrrst or StackOverflow account to share that demonstrates what you love to do. - Open Source Community involvement - Git experience - Experience of coding with the AMD js format. About how we work: - We work in a open space office on top of Stockholm Central Station - We work with the Scrum methodology in this project - We sit together and have 2 week sprints with sprint demos - Monday lunches with the entire team What we need from you: - We'll look at your personal projects and see if they show an aptitude for front end engineering and a sense of product design. - We'll review some samples of your code that show off your skills. - The standard boring CV
Företag: TRIPWELL SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend engineer - Tripwell Sweden AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend engineer - Tripwell Sweden AB

Driven och serviceinriktad supportmedarbetare
Quinyx AB söker nu en driven och serviceinriktad supportmedarbetare Var med och utveckla ett av Sveriges mest intressanta IT-bolag Quinyx WFM är ett webbaserat personalhanteringssystem speciellt anpassat för personalintensiva branscher. Våra kunder finns främst inom restaurang, hotell och detaljhandel. Vår första kund var McDonald´s som snabbt tog oss utanför Sveriges gränser. Vi vill kunna erbjuda våra kunder, både i Sverige och utomlands bästa möjliga support och behöver därför din hjälp! En snabb tillväxt och flera större projekt har gjort att vi nu söker dig som vill vara med att förstärka vårt supportteam. Starka kundreferenser och en konkurrenskraftig teknisk lösning gör att vi ser en enorm potential i vår affärsidé. Vi rekommenderar dig att besöka www.quinyx.com för att titta närmare på vår applikation. Organisationen är fortfarande ung men växer snabbt, och vi är nu över 40 medarbetare i Stockholm. Vårt kontor ligger ca 5 minuter från centralen i Stockholm. Arbetsuppgifter - Du kommer att ha en serviceinriktad roll där kundnöjdhet står i fokus. - Du kommer att hjälpa användare genom att över telefon, e-post och via vårt ärendehanteringssystem svara på frågor om applikationen - Du kommer att hjälpa till med allehanda administrativa uppgifter på kontoret Vi söker dig - Som är social, serviceinriktad och alltid strävar efter att bemöta kunden på bästa sätt - Som har en god samarbetsförmåga är organiserad och stresstålig - Som gillar att ta egna initiativ och klarar av att ta eget ansvar - Som är kreativ och har en problemlösarmentalitet - Som obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift Vi är extra intresserade av dig - Som har mer än grundläggande kunskap om datorer - Som har arbetat med systemlösningar och har erfarenhet av kundsupport - Som är pedagogisk, noggrann, flexibel och utåtriktad - Som har ett stort intresse för IT och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Sista ansökningsdag 30 augusti 2013 Granskning av ansökningar och kandidater sker löpande under processen. Vi ser fram emot din ansökan! Kontaktperson Lars Hansson, recruiting@quinyx.com 08 611 50 20
Företag: Quinyx AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och serviceinriktad supportmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och serviceinriktad supportmedarbetare

Rektor till Yrkesgymnasiet i Huddinge
-Rektor till Yrkesgymnasiet i Huddinge Brinner du för skolutveckling kopplat mot lärling och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig och kreativ ledare? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en stark och dynamisk ledare till vår skola i Huddinge, som likt oss drivs av en vilja att skapa Sveriges bästa yrkesgymnasium. Antar du utmaningen att bygga, leda och utveckla ett innovativt yrkesgymnasium i Huddinge? Kvalifikationer för tjänsten - Lämplig högskoleutbildning - Erfarenhet av att vara skolledare/ledare - Gärna erfarenhet från fristående skolor - Gärna erfarenhet från att jobba med lärlingsutbildningar på gymnasienivå - Erfarenhet av ledningsarbete eller entreprenörskap inom det privata näringslivet är meriterande - Erfarenhet av budgetansvar - Erfarenhet av att arbeta med elevnöjdhet i fokus Lämpliga egenskaper -Du är en dynamisk och kreativ ledare som har förmågan att entusiasmera dina medarbetare till ett gott resultat -Du är en driven och modig entreprenör, innovativ och utvecklingsinriktad -Du är van att arbeta målstyrt och nå resultat -Du är kvalitetsmedveten, med ständiga förbättringsområden -Du brinner för de pedagogiska frågorna -Du delar företagets pedagogiska grundsyn och besitter Mod, Kraft och Passion. Kontaktperson Har du fler frågor om tjänsten eller vill veta mer om vår skola, vår pedagogik och upplägg se www.yrkesgymnasiet.se eller kontakta Håkan Wallengren på mail: hakan.wallengren@thorengruppen.se eller ring 070-2740166
Företag: ThorenGruppen AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Yrkesgymnasiet i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Yrkesgymnasiet i Huddinge


Sök lediga jobb Tyres��

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se