Tyres�� jobb - lediga jobb

Tyres�� jobb Tyres�� jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Tyres��. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Tyres��. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

  2. Skoladministratör till Fjällenskolan 75 - 80%- Järfälla

  3. Säljare (B2B) till företag på Östermalm- Stockholm

  4. Barnpassning Stocksund 2 dgr/v- Stockholm

  5. Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm- Stockholm

  6. Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm- Stockholm

  7. Receptionist sökes till företag centralt i Stockholm- Stockholm

  8. Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!- Stockholm

  9. Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm- Stockholm

  10. Danslärare- Stockholm


Mer beskrivning

Specialpedagog/Speciallärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan är en skola som växer. På skolan går elever från förskoleklass till åk 6. Värdegrunden med hjälp av STARE (samarbete,trygghet,arbetsglädje,respekt,empati)ska genomsyra hela verksamheten från arbetet med eleverna till arbetsmiljön bland de vuxna som arbetar på skolan. Västertorpsskolan värnar om en god och trivsam arbetsmiljö för alla där alla är medvetna om att det enskilda bidraget är viktigt för att vi tillsammans ska få en god arbetsmiljö. 1 plats(er).På skolan är det vårt Studietek som har kunskap om alla elever som är i behov av särskilt stöd. Vi genomför kontinuerligt diagnoser i svenska och i matematik, de är en del av skolans underlag för att se vilka elever som är i behov av stöd. I Studieteket arbetar speciallärare/specialpedagoger. Du ska arbeta med enskilda elever eller elevgrupper.I tjänsten ingår (ca 20%)att man har ett övergripande ansvar när det gäller skolans elevhälsoarbete bland annat bokningar av möten med lärare och vårdnadshavare, planera och genomföra olika tester och redovisa resultaten. Arbetet kräver en god förmåga för dokumentation och struktur. Ett gott samarbete med kollegor, skolledning och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att göra ett bra elevhälsoarbete. Som speciallärare/specialpedagog ska du ha god kunskap och erfarenhet av läs/skrivinlärning och grundläggande matematikinlärning. Du ska också känna dig trygg med att skriva den dokumentation som krävs bland annat pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram (Stockholms stads mallar). Du ska ha lätt för att samarbeta, komunicera och se lösningar. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har erfarenhet av arbete med elever/elevgrupper som är i behov av särskilt stöd. Du ska också ha erfarenhet av den dokumentation som krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Med reservation -tjänsten kan tillsättas av övertalig inom staden För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,08 508 45 770 Therese Sallander, LR lärare, 076 12 45 786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12. 13 augusti 2013 eller enligt överrenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare Stockholms stad; Västertorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Skoladministratör till Fjällenskolan 75 - 80%
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Fjällenskolan ligger i Viksjö i ett småhusområde med närhet till Mälaren. Skolan har ca 770 elever i år F-9. Förskolan har ungefär 130 barn. Från läsåret 11/12 har alla elever i år 4-9 egna datorer/MacBooks, smartboard finns i samtliga klassrum för F-3. Vision 2015 för Fjällenskolan Fjällenskolan - känd som den trygga och stimulerande skolan med kunskap i fokus. Med kreativt lärande, en gemensam värdegrund och engagerade pedagoger förbereder vi våra barn och elever för att leva och verka i ett samhälle i ständig utveckling. ARBETSUPPGIFTER Skoladministratörstjänsten har inrättats i syfte att avlasta rektor/bitr rektor med administrativa arbetsuppgifter kring ekonomi,fakturor, Intranät, hemsida och lokaler så att de kan fokusera på det pedagogiska ledarskapet. Skoladministratören och Skolintendenten ansvarar direkt under rektor för anskaffning och förvaltning av resurser inom området. I ansvaret ingår service till personalen, hantering av ekonomi, fastigheter och inventarier. Du kommer att ha kontakter med personal i skola och förvaltning såväl som med lokalförvaltare och externa leverantörer. KVALIFIKATIONER Du ska ha högskoleutbildning med inriktning mot administration/ekonomi eller annan relevant akademisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet, gärna relaterad till arbetsuppgifterna. Vi vill att du är väl insatt i skolans organisation och ekonomiska frågor. Du ska ha mycket god datavana, både pc och Mac omfattas av det. Du har en utpräglad känsla för service och kan skapa goda relationer lätt för att samarbeta, och gärna prestigelös. Vidare är du en god pedagog och analytiker samt kan utrycka dig väl i tal och skrift.
Företag: Järfälla kommun, Fjällen för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör till Fjällenskolan 75 - 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör till Fjällenskolan 75 - 80%

Säljare (B2B) till företag på Östermalm
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura söker en säljare till mediaföretag mitt i pulsen på Östermalm i Stockholm. Vår kund utvecklar, producerar och publicerar ämnesriktig information i målgruppsinriktade temabilagor som distribueras i dagspress som exempelvis Dagens Industri, SvD, Sydsvenskan och GP. Företaget har 55 anställda på sina kontor i Stockholm, Zürich, Amsterdam och Antwerpen samt planerar fortsatt expansion. Idag publicerar företaget runt 200 temabilagor och har en omsättning på 120 miljoner SEK. Arbetsuppgifter: I rollen som mediesäljare kommer du att arbeta i projektform och självständigt driva egna tidningsprojekt. Dina ansvarsområden kommer främst vara textinnehåll, budget och deadlines samt att leta upp och bearbeta potentiella kunder. Fokus kommer vidare att ligga på försäljning, både nykundsbearbetning och bearbetning av befintliga kunder samt kontakt med personer som ska medverka i tidningarna. Profil: Någon form av arbetslivserfarenhet Eftergymnasial utbildning (meriterande) Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper Till denna tjänst söker vi dig som är engagerad, driven och social. Du är en person som trivs i en tävlingsinriktad miljö där du har som mål att få in affärer och leverera mycket goda resultat. Du ska kunna formulera dig väl i både tal och skrift då du kommer ha daglig kontakt med högt uppsatta personer. För dig som är ambitiös och visar goda resultat finns stora möjligheter att avancera både nationellt och internationellt. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper! Övrig information: Start: Omgående Plats: Östermalm, Stockholm Lön: Fast lön + provision Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: Sälj, säljare, B2B, försäljning, stockholm, media, heltid Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare (B2B) till företag på Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare (B2B) till företag på Östermalm

Barnpassning Stocksund 2 dgr/v
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. Just nu söker vi en ansvarsfull medarbetare till en familj i Stocksund. I arbetsuppgifterna ingår barnpassning av familjens tre barn, då du hämtar från skolan och passar barnen tills föräldrarna kommer hem. Familjen behöver hjälp 2 dagar per vecka, flexibla dagar mellan måndag och torsdag, och normala arbetstider är 15-18. I detta uppdrag förekommer även en del bilkörning till olika aktiviteter varför körkort är ett krav. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av barnpassning eller har utbildning inom området barn. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid tillfälliga uppdrag. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag. Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel *Erfarenhet av mindre barn För att söka tjänsten ska du vara minst 18 år. Detta kan vara ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Det är också bra om du har tydliga planer för den närmaste framtiden så att det framgår att du är intresserad av att behålla detta extrajobb under en längre period. Givetvis går detta uppdrag att kombinera med andra uppdrag som Hemfrid har. Tillsättning sker i augusti och vi ser fram emot din ansökan. Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Hemfrid
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning Stocksund 2 dgr/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning Stocksund 2 dgr/v

Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm
Inom mekanik erbjuder Rejlers konsulter tjänster inom produktions- och produktutveckling, maskin- och verktygskonstruktion samt områden som hållfasthetsberäkning, produktionsberedning/flödessimulering, visualisering/animering och riskanalys/CE-märkning. Uppdragen består av allt från produktutveckling och konstruktion till kompletta projekt med projektledningsansvar samt tillverkning, dokumentation och CE-märkning. Vi söker erfarna och självgående utvecklingsingenjörer inom mekanik till vårt kontor i Stockholm. Du skall ha ett stort intresse för teknik med en vilja att bredda dig, då vi har varierande uppdrag åt våra kunder i Stockholm. Du är erfaren gymnasieingenjör inom maskinteknik, utbildad civil- eller högskoleingenjör med mekanikinriktning och med minst 3-års erfarenhet av produktutveckling. Du har erfarenhet av något konstruktionsverktyg såsom, CATIA V5, Pro/E, Solid Works, Inventor eller Solid Edge. Erfarenhet av formbundet gods, tunnplåt eller maskinbearbetade detaljer för konsument- eller industriprodukter är meriterande. Kompetens inom andra teknikområden såsom, CE märkning eller medicinsk teknik, som ger en bredd är också meriterande. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt, men det är inget krav. Du har en öppen attityd med god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Det är också meriterande om du är strukturerad, initiativrik, flexibel och ansvarstagande och att du gillar att jobba med stora som små projekt med bibehållet kundfokus. I vår medarbetarprofil vill vi ge bilden av hur vi ser på dig som framtida medarbetare i vårt företag. Välkommen med din ansökan! Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 600 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 70 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och aktien är noterad på NASDAQ OMX, Nordiska listan. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.
Företag: Rejlerkoncernen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm

Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm
Inom mekanik erbjuder Rejlers konsulter tjänster inom produktions- och produktutveckling, maskin- och verktygskonstruktion samt områden som hållfasthetsberäkning, produktionsberedning/flödessimulering, visualisering/animering och riskanalys/CE-märkning. Uppdragen består av allt från produktutveckling och konstruktion till kompletta projekt med projektledningsansvar samt tillverkning, dokumentation och CE-märkning. Vi söker erfarna och självgående utvecklingsingenjörer inom mekanik till vårt kontor i Stockholm. Du skall ha ett stort intresse för teknik med en vilja att bredda dig, då vi har varierande uppdrag åt våra kunder i Stockholm. Du är erfaren gymnasieingenjör inom maskinteknik, utbildad civil- eller högskoleingenjör med mekanikinriktning och med minst 3-års erfarenhet av produktutveckling. Du har erfarenhet av något konstruktionsverktyg såsom, CATIA V5, Pro/E, Solid Works, Inventor eller Solid Edge. Erfarenhet av formbundet gods, tunnplåt eller maskinbearbetade detaljer för konsument- eller industriprodukter är meriterande. Kompetens inom andra teknikområden såsom, CE märkning eller medicinsk teknik, som ger en bredd är också meriterande. Har du tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt, men det är inget krav. Du har en öppen attityd med god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Det är också meriterande om du är strukturerad, initiativrik, flexibel och ansvarstagande och att du gillar att jobba med stora som små projekt med bibehållet kundfokus. I vår medarbetarprofil vill vi ge bilden av hur vi ser på dig som framtida medarbetare i vårt företag. Välkommen med din ansökan! Rejlers växer snabbt och är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 600 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns på 70 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och aktien är noterad på NASDAQ OMX, Nordiska listan. Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.
Företag: Rejlers Ingenjörer
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rejlers förstärker produktutvecklingen i Stockholm

Receptionist sökes till företag centralt i Stockholm
Kontorsfixarna Skandinavien AB Om tjänsten Vi söker nu en receptionist till vår kund som ligger i centrala Stockholm. Söker du en tjänst där du får arbeta varierat och som ansiktet utåt kan det här vara jobbet för dig! Vi söker dig som är glad, driven och serviceinriktad. Om företaget Vår kund har sina vackra lokaler centralt beläget mitt i city. Arbetsuppgifter Som receptionist kommer du ansvara för receptionen där du kommer att ta emot samtal samt företagets besökare och kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att sköta företagets telefonväxel, vidarekoppla samtal och ta emot besökare och kunder. Vidare innefattar även tjänsten administration, post- och budhantering samt att sköta allmänna utrymmen som exempelvis att se till att mötesrum är iordningställda och representativa. Kvalifikationer Vi söker dig som brinner för service och har ett serviceorienterat arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande servicefunktion alternativt arbetat i butik med mycket kundkontakt. Som person är du självgående, serviceinriktad och lätt att samarbeta med. Vidare trivs du med att ha ordning och reda omkring dig samt att du är ansvarsfull och driven i ditt arbete. Eftersom företaget har internationella samarbeten är det viktigt att du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Övrigt Tjänsten innebär en tillsvidareanställning hos oss på Kontorsfixarna och du arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Vi jobbar med löpande urval och därmed är det till fördel om du skickar in din ansökan redan idag!
Företag: Kontorsfixarna Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist sökes till företag centralt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist sökes till företag centralt i Stockholm

Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!
Tänk om det var möjligt att ta... ...det bästa ur operatörsvärldarna och stoppa allt i samma paket - Att få tillgång till en oöverträffad täckning, prisvärda och smarta tjänster samt en helhjärtad och personlig service som alltid skall vara tillgänglig, stora som små. Hos oss får alla företag tillgång till det. Företagsoperatören Telerix söker nu nya stjärnskott till vår nya säljavdelning. Vi har nyligen flyttat in i nya och helrenoverade lokaler i Hammarby sjöstad och vill därför fördubbla vår nuvarande säljarkår på 15 stycken. Vi söker dig som: - Innehar en naturlig vinnarinstinkt - Vill skapa karriär - Inte är rädd för att anta nya utmaningar - Har en positiv syn på livet   Vi erbjuder dig:   - Timlön, provision, bonus - Nytt och fräscht kontor - Grundläggande säljutbildning - personlig coaching - Säljtävlingar med fina och roliga priser - Gymkort   känner du att allt eller bara en utav egenskaperna ovan passar in på dig? Vänta inte då, utan sök nu direkt! Vi behandlar samtiga ansökanden och återkommer med besked samma dag.   Att jobba som säljare kräver stimulans och ibland räcker inte bara lönen till. Därför är det enormt viktigt för oss att vår personal trivs och känner att de får en konstant utveckling.   Tävlingar är en självklarhet och därför har vi hela 4 tävlingar som är ständigt pågående. Allt ifrån dagstävlingar med trisslotter och biobiljetter som pris till kvartals(3mån) tävlingar med resemål som pris för hela gruppen. Barcelona... Prag... Alicante... Sälen... På 1 år! Nu SKA vi till London, vill du följa med oss? Ansök Nu.   Samtal från rekryteringssajter undanbedes.
Företag: Telerix Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!

Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 170 anställda med en omsättning på ca 200 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa. En Erik Olsson-mäklare är en varm, ödmjuk och utåtriktad person med skyhöga ambitioner som gör allt för att imponera på sina kunder. Vi söker därför dig som brinner för försäljning, kundkontakter och att utmana dig själv i att hela tiden prestera ditt allra bästa. Du bör även ha ett starkt driv, tycka om att ta ansvar för dina uppgifter och sträva efter att nå dina uppsatta mål. Som person är du öppen och lyhörd inför andras åsikter och behov, kunder såsom medarbetare. För oss är det en självklarhet att du är kvalitetsmedveten då detta genomsyrar hela företaget och den tjänst vi eftersträvar att leverera till samtliga kunder. Vi tror att du är i slutskedet av dina studier och intresserad av en praktikplats eller att du redan har tagit ut din examen som Fastighetsmäklare och nu är på jakt efter ditt första ”riktiga” arbete. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom försäljning eller annan kundorienterad bransch. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i den tuffa bransch som faktiskt Fastighetsmäklarbranschen är. Hos oss får du genomgå en grundutbildning inom både sälj- och branschkunskap, denna utbildningsmöjlighet följer dig genom hela din karriär som mäklare på Erik Olsson. Du får stöd i ditt dagliga arbete i form av ett unikt säljstödssystem med bl.a. mötesbokare, yrkesfotografer, säljstöd och tillträdesgrupp. Du har tillgång till löpande coachning med strukturerade avstämningar samt garanteras affärsmöjligheter varje månad för att du skall komma i gång. Arbetet är beläget på Sveriges största mäklarkontor i toppfräscha lokaler där personalstyrkan främst består av unga människor men hos oss arbetar även mäklare med gedigen erfarenhet som har mycket att lära våra unga förmågor. Oavsett ålder präglas arbetsplatsen av mycket fart och energi. Garageplats, bärbara datorer, friskvård och Sveriges bästa lönesystem är en självklar del av vårt erbjudande för att du ska må bra och prestera i enlighet med dina uppsatta mål.   Känner du att ovanstående är något som tilltalar dig och att du har den vinnarskalle som krävs, tveka inte att skicka in din ansökan!
Företag: Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm

Danslärare
Stockholms Stad Kulturförvaltningen Kulturskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kulturförvaltningen arbetar på uppdrag av kulturnämnden. Verksamheten omfattar Kulturhuset, Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stadsbiblioteket samt Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och stockholmsforskningen. Vi svarar också för stadens kultur- och integrationsstöd, We are Stockholm, kulturfestivalen, nationaldagsfirandet och för en rad projekt m m. Kulturförvaltningen har ca 1100 anställda. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Kulturskolan Stockholm erbjuder alla barn och ungdomar 6-22 år inom Stockholms stad undervisning av hög kvalitet inom kulturella färdigheter som musik, dans, sång, teater, bild och form med mera. Kulturskolan har undervisningslokaler med professionell utrustning runt om i hela Stockholms stad, liksom ett flertal egna teaterscener. Kulturskolan har cirka 16000 elever, vilka också har möjlighet till spel i orkester och band. Genom olika evenemang ordnade av Kulturskolan och dess intressenter har eleverna möjlighet att uppträda inför publik inom de olika ämnena; musik, dans, sång, teater m m. Kulturskolan Stockholm är Europas största kulturskola och har cirka 350 medarbetare. 1 plats(er).I tjänsten ingår barndansundervisning och undervisning i streetdaance. Utöver undervisningen förväntas man vara med i utvecklingen av dansämnet samt utvecklingsarbete på enheten. Tjänsten är förlagd till enheten Enskede-Årsta/Skarpnäck. En dag i veckan sker undervisningen på Kungsholmen. Vi söker en engagerad danspedagog med pedagogisk högskoleutbildning från Danshögskola eller motsvarande. Du ska ha förmåga att intressera och inspirera eleverna, vilja samarbeta med kollegor inom Kulturskolan och aktivt delta i utvecklingen av Kulturskolans verksamhet. Du ska vara drivande och nyfiken. Tjänstgöring måndag, tisdag, torsdag, fredag. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Kvällstid. Kontaktpersonerna nås via e-post under juli och fram till 5 augusti. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Monica Babakhan,0850846526 Anna-Karin Nelzén, Bitr enhetschef, 08 508 46528, anna-karin.nelzen@stockholm.se Piamaria Hallberg, SACO, 08 50831643 (facklig) Birthe Andersson, Lärarförbundet, 08 508 31848 (facklig) Soon Olsson, Vision, 08 50831811 (facklig) Bengt Nordström, Lärarnas Riksförbund, 076 1242298 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kulturskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Danslärare jobb, Danslärare Stockholm, Danslärare Stockholms stad; Kulturskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danslärare


Sök lediga jobb Tyres��

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se