UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN jobb - lediga jobb

UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN jobb UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Projektledare med lärarfokus- Luleå

  2. INSPIRATÖR GYMNASIEELEVER- Luleå

  3. Ung Företagsamhet söker medarbetare- Luleå

  4. Skolinformatör- Luleå

  5. Projektledare Event- Luleå

  6. Projektledare- Luleå

  7. Skolinformatör UF-företagande- Luleå

  8. Utbildningsansvarig projektledare- Luleå

  9. Projektledare sökes till Ung Företagsamhet- Luleå

  10. Ung Företagsamhet söker Projektledare för Interreg Nord projekt- Luleå


Mer beskrivning

Projektledare med lärarfokus
På Ung Företagsamhet erbjuds du en stimulerande arbetsplats med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas och skapa ett spännande nätverk. Du arbetar med drivna kollegor som brinner för entreprenörskap! Några av dina arbetsuppgifter blir att: - Ansvara för kontakt med lärare, rektorer och elever i Norrbottens län. - I dialog med skolledningar hitta bra och framgångsrika sätt för implementering, utveckling och kvalitetssäkring av arbetet med UF-företagande. - Ansvara för fortbildning av länets UF-lärare (planering och genomförande). - Arrangera mässor, event, utbildningar och andra aktiviteter. - Inspirera, entusiasmera och stötta elever inom konceptet UF-företagande. - Skapa marknadsförings- samt annonsmaterial, presentationer och föreläsningar. Profil: Som person är du målmedveten och har god initiativkraft. Du tar ansvar, är utåtriktad och har god förmåga att arbeta med ungdomar, lärare och personer i ledande befattningar. Du har lätt för att uppmuntra, motivera och inspirera. Du har erfarenhet av arbete inom skolvärlden och ser vikten av samverkan mellan skola och näringsliv. Du är med stor prestigelöshet beredd att hugga i där det behövs. Att arbeta hos Ung Företagsamhet kräver självständighet och eget ansvar. Arbetet kräver engagemang, kreativitet och förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Kvalifikationer: Du är social, utåtriktad och orädd. Har du själv drivit UF-företag eller handlett UF-elever är det meriterande. Pedagogiskt arbete som inneburit kontakt med ungdomar och näringsliv ses som meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap av marknadsföring så väl tryckt material som digitalt. Du är van med att jobba såväl självständigt som i team. Rollen ställer stora krav på god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Arbetet innebär en viss frihet där du planerar din egen tid och dina resor själv. Akademisk utbildning ses som meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med stationering i Luleå och Norrbotten som arbetsfält. Tillträde i september. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig är du välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV till emma.jonsson@ungforetagsamhet.se senast den 5 augusti. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till: Emma Jonsson 070-225 87 00 eller regionchef Josefin Wäppling Bernárdzon 072-206 41 91
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare med lärarfokus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare med lärarfokus

INSPIRATÖR GYMNASIEELEVER
Vi söker en Inspiratör för gymnasieelever som kan informera om UF-konceptet samt stötta UF-företag och skolor under UF-året. Du kommer främst att arbeta med planering, genomförande och uppföljning av den stora regionala UF-mässan som hålls i Luleå 18-19 Mars. Även ansvarområden som webb, marknadsföring och viss administration ligger i rollen. Du ser möjligheter istället för problem och är kreativ, initiativrik och självgående men gillar även att jobba i team.Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande så det är viktigt att du är ordningsam och ahr vana att prioritera och strukturera din vardag. Vi söker dig som gillar att träffa nya människor samt har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du bör också vara öppen för flexibla arbetstider, resor inom länet samt vara stresstålig då arbetet kräver detta. Du har gärna erfarenhet och tankar kring hur man genomför olika event och är aldrig rädd att hugga i där det behövs. Förhoppningsvis har du själb drivit ett UF-företag.
Företag: Ung Företagsamhet i Norrbotten län
Ort: Luleå
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga INSPIRATÖR GYMNASIEELEVER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INSPIRATÖR GYMNASIEELEVER

Ung Företagsamhet söker medarbetare
Är du ett socialt geni som gillar högt tempo, att inspirera unga och samtidigt brinner för entreprenörskap och vill jobba med att skapa tillväxt?, då är det dig vi letar efter! Ung Företagsamhet är en organisation som utbildar i entreprenörskap från grundskolans tidiga år upp till gymnasiet och UF-företagande. På Ung Företagsamhet erbjuds du en stimulerande arbetsplats med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas och skapa ett spännande nätverk. Du arbetar med drivna kollegor som alla brinner för entreprenörskap! Dina arbetsuppgifter: * Ansvara för kontakt med lärare och elever. * Skapa kontakter med lokala näringslivet. * Arrangera mässor, event, utbildningar och andra aktiviteter. * Inspirera, entusiasmera och stötta elever inom konceptet UF-företagande. * Du kommer också att vara delaktig i webbarbete och marknadsföring av verksamheten. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter inom både skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Kvalifikationer: Du är social, utåtriktad och ett stort engagemang och förmåga att jobba i team. Har du själv drivit UF-företag eller handlett UF-elever är det meriterande. Pedagogiskt arbete som inneburit kontakt med ungdomar och näringsliv ses som meriterande. Du kommer att finnas i flera olika sammanhang och arbeta mot flera olika typer av målgrupper. Därför behöver du kunna initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt samt vara noggrann i kommunikation och dokumentering. Rollen ställer stora krav på god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Erfarenhet av webbpublicering, sociala medier och marknadsföring är meriterande liksom erfarenhet av entreprenörskap/eget företagande. Akademisk utbildning ses som meriterande men är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi har vårt kontor i centrala Luleå, men arbetar i hela länet och tjänsten innebär en hel del resor i regionen. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid. Vi önskar att ha vår nya medarbetare hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är ett vikariat tom 2015-03-31 med ev. möjlighet till förlängning. Din ansökan skickar du till norrbotten@ungforetagsamhet.se, senast den 21 augusti. Vi gör löpande urval, tjänsten kan därför tillsättas under ansökningstiden.
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ung Företagsamhet söker medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ung Företagsamhet söker medarbetare

Skolinformatör
Ung Företagsamhet är en organisation som utbildar i entreprenörskap från grundskolans tidiga år upp till gymnasiet och UF-företagande. På Ung Företagsamhet erbjuds du en stimulerande arbetsplats med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas och skapa ett spännande nätverk. Du arbetar med drivna kollegor som alla brinner för entreprenörskap! DINA ARBETSUPPGIFTER * Inspirera, entusiasmera och stötta elever inom konceptet UF-företagande. * Ansvara för kontakt med lärare och elever. * Ansvara för webbarbete och marknadsföring av verksamheten. * Fota och dokumentera verksamheten under året. * Skriva och publicera redaktionellt innehåll såväl digitalt som för print. * Upprätthålla och vårda kontakter med det lokala näringslivet. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter inom både skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet. KVALIFIKATIONER Du är social, utåtriktad och ett har stort engagemang och förmåga att jobba i team. Därför behöver du kunna initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt. Du har erfarenhet av att skapa goda resultat genom digital kommunikation och det är meriterande om du har erfarenhet från företag med projektorienterad verksamhet då vi arbetar mot flera målgrupper. Du har erfarenhet av att arbeta med foto och skriva så väl informativa som säljande texter. Även tidigare arbete med egen blogg, sociala medier eller traditionella medier ses som meriterande. Programvarorna Photoshop och In Design är självklara arbetsredskap för dig. Körkort är ett krav. Driver du eget företag vid sidan av ses det som meriterande, likaså ses akademisk utbildning som meriterande, men är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi har vårt kontor i centrala Luleå, men arbetar i hela länet. Möjlighet finns att delvis sitta på annan ort och tjänsten innebär en hel del resor. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid. Vi önskar att ha vår nya medarbetare hos oss från hösten 2015 Tjänsten är i första hand en visstidsanställning till 2016-07-30 på 75%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Din ansökan skickar du till norrbotten@ungforetagsamhet.se, senast den 30 april. Vi gör löpande urval, tjänsten kan därför tillsättas under ansökningstiden. För frågor om tjänsten kontakta, Regionchef Josefin Wäppling Bernárdzon, tel 070-563 79 37
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolinformatör jobb, Skolinformatör Luleå, Skolinformatör UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolinformatör

Projektledare Event
Ung Företagsamhet är en organisation som utbildar i entreprenörskap från grundskolans tidiga år upp till gymnasiet och UF-företagande. På Ung Företagsamhet erbjuds du en stimulerande arbetsplats med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas och skapa ett spännande nätverk. Du arbetar med drivna kollegor som alla brinner för entreprenörskap! DINA ARBETSUPPGIFTER * Inspirera, entusiasmera och stötta elever inom konceptet UF-företagande. * Ansvara för kontakt med lärare och elever. * Projektleda event så som kickoff och kickout, utbildningar och andra aktiviteter. * Projektleda Entreprenörskap på riktigt, regionala mässan i Ung Företagsamhet. * Vidareutveckla och fördjupa kontakter med det lokala näringslivet genom olika typer av event. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter inom både skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet. KVALIFIKATIONER Du arbetar strukturerat och strategiskt för att nå våra målgrupper. Du är social, utåtriktad och ett har stort engagemang och förmåga att jobba i team. Tidigare erfarenheter av att projektleda större event/mässor samt upprätta och hålla budget ses som meriterande. Du kommer att finnas i flera olika sammanhang och arbeta mot flera olika typer av målgrupper. Därför behöver du kunna initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt samt vara noggrann i kommunikation och dokumentering. Rollen ställer stora krav på god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Körkort är ett krav. Akademisk utbildning ses som meriterande men är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi har vårt kontor i centrala Luleå, men arbetar i hela länet. Möjlighet finns att delvis sitta på annan ort och tjänsten innebär en hel del resor. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid. Vi önskar att ha vår nya medarbetare hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är ett en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt ö.k. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi gör löpande urval, tjänsten kan därför tillsättas under ansökningstiden. För frågor om tjänsten kontakta, Regionchef Josefin Wäppling Bernárdzon, tel 070-563 79 37
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Event jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Event

Projektledare
Ung Företagsamhet i Norrbotten söker vikarierande Projektledare Ung Företagsamhet är en organisation som utbildar i entreprenörskap från grundskolans tidiga år upp till gymnasiet och UF-företagande. På Ung Företagsamhet erbjuds du en stimulerande arbetsplats med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utvecklas och skapa ett spännande nätverk. Du arbetar med drivna kollegor som alla brinner för entreprenörskap! DINA ARBETSUPPGIFTER -Inspirera, entusiasmera och stötta elever inom konceptet UF-företagande. -Sälja in våra utbildningskoncept till grundskolor -Ansvara för kontakt med lärare och elever. Besök på skolor, hålla presentationer, delta i mässor, kickoffer och övriga event samt utbildning i koncepten för lärarna. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter inom både skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet. KVALIFIKATIONER Du arbetar strukturerat och strategiskt för att nå våra målgrupper. Du är social, utåtriktad och ett har stort engagemang och förmåga att jobba i team. Har du en bakgrund med att arbeta med ungdomar eller som lärare ses det som meriterande men är inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att finnas i flera olika sammanhang och arbeta mot flera olika typer av målgrupper. Därför behöver du kunna initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt samt vara noggrann i kommunikation och dokumentering. Rollen ställer stora krav på god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Körkort är ett krav och egen bil önskvärt. Vi har vårt kontor i centrala Luleå, men arbetar i hela länet och tjänsten innebär en del resor. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på 100% och sträcker sig till 2016-12-31 med chans till förlängning. Tillträde från 11 januari 2016 eller efter överenskommelse. Din ansökan skickar du till jeanette.asberg@ungforetagsamhet.se, senast fredagen den 13 november. Vi gör löpande urval, tjänsten kan därför tillsättas under ansökningstiden. För frågor kontakta vik. Regionchef Jeanette Åsberg på 070-543 22 11
Företag: Ung Företagsamhet i Norrbotten län
Ort: Luleå
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Luleå, Projektledare Ung Företagsamhet i Norrbotten län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Skolinformatör UF-företagande
Inspirera, entusiasmera och stötta elever inom konceptet UF-företagande. Ansvara för kontakt med lärare och elever. Delta i events, webbarbete, marknadsföring av verksamheten. Dokumentera verksamheten under året. Upprätthålla och vårda kontakter med det lokala näringslivet. Du är social, utåtriktad och ett har stort engagemang och förmåga att jobba i team. Vi möter skilda målgrupper där du behöver du kunna initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt. Du är ordningsam och en fena på administration och dokumentera ditt arbete. Du jobbar med Word och Excel och har du även erfarenhet av InDesign är det meriterande. Det är även meriterande om du drivit UF-företag. Körkort är ett krav och tillgång till bil önskvärt. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter inom både skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Vi har vårt kontor i centrala Luleå, men arbetar i hela Norrbotten. Möjlighet finns att delvis sitta på annan ort och tjänsten innebär en hel del resor. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid.
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skolinformatör UF-företagande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolinformatör UF-företagande

Utbildningsansvarig projektledare
Arbetet innebär i huvudsak att du kommer att arbeta mot gymnasieskolor i Norrbotten med processutbildningen UF-företagande. Det handlar om att arrangera och hålla i utbildningar för lärare, vara stöd/support och kontaktperson till lärare och skolledningar men även bistå i att planera insatser för elevinspiration kring våra koncept. Tjänsten innebär även strategisk planering för möjliggöra att ännu fler elever i Norrbotten ska få jobba med våra utbildningar/läromedel. Vi har höga ambitioner med att utveckla vår verksamhet i regionen. Vi söker dig som är utåtriktad, säljande och målfokuserad, du har lätt för att kommunicera samt skapa och bibehålla goda relationer med lärare som skolledare. Du brinner för entreprenörskap i skolan, trivs med att prata inför grupp, entusiasmera och utbilda. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Du är väl insatt i skolans och lärarens roll och förutsättningar och har kännedom om skolans styrdokument. Det är meriterande om du är utbildad lärare, men det är inget krav då dina personliga egenskaper och erfarenheter väger tungt. Det är även meriterande om du har god kännedom om eller erfarenhet av UF-företagande. Då du kommer att planera vår bearbetning av länets skolor krävs att du är strategisk, analytisk och van att dokumentera ditt arbete. Periodvis är det många aktiviteter på gång samtidigt, så du behöver gilla högt tempo och vara beredd att hugga i där det behövs. Körkort är ett krav och tillgång till bil önskvärt. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Du kommer jobba med ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har möjlighet att påverka verksamheten och din tjänst. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Vi har kontor i centrala Luleå men då vi arbetar i hela Norrbotten innebär tjänsten en hel del resor. Möjlighet finns att delvis arbeta från annan ort. Vissa aktiviteter och evenemang förekommer på kvällstid. Tillträde enligt överenskommelse, dock vill vi att du senast är på plats under augusti 2017. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsansvarig projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsansvarig projektledare

Projektledare sökes till Ung Företagsamhet
Inspirera och stötta elever inom konceptutbildningen UF-företagande. Ansvara för kontakt med lärare och elever. Delta i events, webbarbete, marknadsföring av verksamheten. Presentation och införsäljning av våra läromedel för grundskolan. Planera, administrera och dokumentera verksamheten under året. Upprätthålla och vårda kontakter med det lokala näringslivet. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter inom både skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har stora möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete som präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Du är social, utåtriktad, har ett stort engagemang och förmåga att jobba i team. Vi möter skilda målgrupper där du behöver du kunna initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt. Du är ordningsam och bra på att planera och dokumentera ditt arbete. Du har inga problem med att tala inför grupp. Du jobbar med Word, Power Point och Excel. Det är meriterande om du drivit UF-företag. Körkort är ett krav och tillgång till bil önskvärt. Ung Företagsamhet Norrbotten är en politiskt obunden och ideell organisation som jobbar för att främja entreprenörskap och företagsamhet i det svenska skolsystemet. Genom våra läromedel för grundskolan och processutbildning UF-företagande för gymnasiet ges unga människor möjligheten att utveckla sin kreativitet, "ta-sig-för-samhet", och tro på sig själv. Detta är egenskaper som vi vet är en förutsättning för att lyckas som framtida arbetstagare, arbetsgivare eller arbetsskapare. Ung Företagsamhet verkar som brygga mellan skola och näringsliv. Vi har vårt kontor i centrala Luleå, men arbetar i hela Norrbotten. Möjlighet finns att delvis sitta på annan ort och tjänsten innebär en hel del resor. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid.
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare sökes till Ung Företagsamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare sökes till Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet söker Projektledare för Interreg Nord projekt
Arbetet innebär i huvudsak att leda och utveckla Interreg Nord projektet ”Gränsöverskridande Entreprenörskap” som Ung Företagsamhet i Norrbotten genomför med Uleåborgs stad under perioden 2018-08-01 fram till 2021-07-30. Ung Företagsamhet arbetar med utbildning i entreprenörskap från grundskola upp på gymnasium. På gymnasiet kan de under ett år starta-driva-avveckla ett UF-företag som en del av sin utbildning. Projektets mål är att stimulera länets tillväxt och utveckling. Detta genom att utveckla innovationskraft och företagsamhet hos UF-företagare samt få dom att tidigt se värdet och möjligheterna med ett gränsöverskridande samarbete. Projektet arbetar nära lärare på gymnasiet och ger dem möjligheter till fortbildning i hur man utbildar elever inom entreprenörskap och företagande, men du kommer även att möta eleverna under projektets olika delar. Tjänsten innebär att strategiskt planera och följa upp projektet i nära samarbete med vår finska partner. Du kommer att få hålla i utbildningar och presentationer för så väl lärare och skolledare som elever. Tjänsten innebär även att skriva rapporter, artiklar och uppdatera hemsidan samt arrangera evenemang inom projektets ramar. Vi söker en utåtriktad och målfokuserad projektledare som har vana av att driva projekt och gärna har erfarenhet från skolans värld. Som person är du initiativrik och kan etablera långsiktiga relationer med såväl lärare, och skolledare. Du är bekväm med engelska och kan du finska är det en tillgång i projektet. Vi tror att du har en relevant högskolexamen och erfarenhet av att leda projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av UF-företagande eller drivit eget företag. Det är dock inga krav då dina personliga egenskaper väger tungt. För att trivas på Ung Företagsamhet krävs att du är prestigelös och inte rädd för att hugga i. Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning. Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Projektet löper över hela Norrbotten och tjänsten innebär en del resor. Vi har vårt kontor i centrala Luleå men möjlighet till flexibla arbetsplatslösningar finns för rätt person. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt.
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN
Ort: Luleå
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ung Företagsamhet söker Projektledare för Interreg Nord projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ung Företagsamhet söker Projektledare för Interreg Nord projekt


Sök lediga jobb UNG FÖRETAGSAMHET I NORRBOTTEN

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se