UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB jobb - lediga jobb

UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB jobb UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barnpassning med Upgrades, Lidingö- Lidingö

 2. Extrajobb som barnvakt i höst, Solna- Solna

 3. Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm- Stockholm

 4. GMAT instructor, Stockholm- Stockholm

 5. Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet- Stockholm

 6. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Vaxholm

 7. Kursledare sökes inför Högskoleprovet- Stockholm

 8. Läxhjälp till hösten, Spa, Ma och Eng- Huddinge

 9. Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten- Danderyd

 10. Extrajobb i Läxhjälp åk 9 och 7 till hösten- Stockholm

 11. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Stockholm

 12. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Stockholm

 13. Privatundervisning i matematik, Fjärås- Kungsbacka

 14. Vill du inspirera yngre barn? Sök till Upgrades!- Vaggeryd

 15. Vill du lära ut sång och jobba med pedagogik?- Malmö

 16. Vill du jobba extra med pianoundervisning? Malmö- Malmö

 17. Homework help in English, Lund- Lund

 18. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Trelleborg

 19. Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten- Malmö

 20. Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna- Eskilstuna

 21. Läxhjälp åk 6, Eskilstuna- Eskilstuna

 22. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Knivsta

 23. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Uppsala

 24. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Umeå

 25. Läxhjälp i engelska, Västerås- Västerås

 26. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Västerås

 27. Privatundervisning inom sång, Göteborg- Göteborg

 28. Barnpassning med Upgrades, Stenungsund- Stenungsund

 29. Vill du jobba extra med pianoundervisning?- Partille

 30. Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet- Göteborg

 31. Privatlärare sökes inför Högskoleprovet- Göteborg

 32. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Göteborg

 33. Extrajobb i Läxhjälp åk 1 till hösten- Göteborg

 34. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Göteborg

 35. Extrajobb i Läxhjälp till hösten- Karlskoga

 36. Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping- Norrköping

 37. Barnpassning med pedagogiskt fokus, Kungsbacka- Kungsbacka

 38. Läxhjälp, svenska och samhällsämnen- Södertälje

 39. Barnpassning i Vaggeryd med start omgående!- Vaggeryd

 40. Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping- Norrköping


Mer beskrivning

Barnpassning med Upgrades, Lidingö
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Vi söker för tre kunders räkning tre barnvakter som vill hjälpa till med barnpassning i hemmet. I rollen som barnvakt hos Upgrades får du möjlighet att jobba med lek och lär och vi jobbar ständigt med att inspirera våra barnvakter för att upprätthålla det pedagogiska tänket. Samtliga 3 kunder bor på Lidingö och vill ha hjälp mellan 2-3 dagar/vecka. Start sker i början av augusti. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Vid frågor, maila: info@upgrades.se eller ring 020-31 09 00. Varmt välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning med Upgrades, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning med Upgrades, Lidingö

Extrajobb som barnvakt i höst, Solna
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades söker för närvarande en barnvakt med intresse för pedagogik och barnomsorg. Vår kund är en familj som bor i Bromma och som önskar hjälp 2 dagar i veckan (flexibla dagar). Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta hämtning på förskola och lek och lär i hemmet. Vårt pedagogiska fokus innebär att du med hjälp av inspiration och utbildning från vår sida kan tillämpa det du lärt dig vilket kommer göra din arbetsplats desto roligare och mer lärorik. Start: sista augusti. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som barnvakt i höst, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som barnvakt i höst, Solna

Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades söker för närvarande en barnvakt med intresse för pedagogik och barnomsorg. Vår kund är en familj med två barn (1 och 3 år gamla) bosatt centralt i Stockholm. Familjen vill ha hjälp 4 dagar/veckan, ca 3 timmar per gång. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta hämtning på förskola och lek och lär i hemmet. Vårt pedagogiska fokus innebär att du med hjälp av inspiration och utbildning från vår sida kan tillämpa det du lärt dig vilket kommer göra din arbetsplats desto roligare och mer lärorik. Start: 10 augusti Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm

GMAT instructor, Stockholm
Are you an English speaking student currently studying in Stockholm? Do you want a fun and developing part time work? Upgrades is now looking for an English speaking GMAT instructor for a part time job in Stockholm. About Upgrades Educaction: Upgrades is an unique Educational Company working with tutoring for pupils, schools and companies. We focus not only on conveying knowledge but also on study technique, motivation and inspiration. Our employees are not teachers but studycoaches - university students who know their subjects well and who know how to study. Welcome to join our dynamic and fast-growing team! Qualifications: - You are currently studying and are looking for an extrajob beside your studies - You have taken the GMAT test with an excellet result Registry your profile by clicking on the link below. Don't forget to actually apply for the job after you have registered your details, otherwise we can't see your application. http://www.upgrades-online.se/wp/new-member/ We look forward to hearing from you! Upgrades Education 020-31 09 00
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga GMAT instructor, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GMAT instructor, Stockholm

Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet
Är du studerande och har skrivit högskoleprovet med ett resultat över 1,6? Upgrades Education söker nu högskolestudenter i Stockholm till privatundervisning inför höstens högskoleprov. Antalet arbetstimmar är flexibelt och det finns i mångt och mycket möjlighet att själv välja arbetsmängd. Vi erbjuder dig ett utvecklande extrajobb som går att kombinera med dina studier. Om du sitter på kunskap och erfarenhet som du vill dela med dig av, då är du personen för oss. Vi söker pedagogiska och motiverande personer som vill jobba med att förbereda våra kunder inför högskoleprovet. Är du den vi söker? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Om företaget Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi är högskolestudenter som erbjuder läxhjälp, intensivundervisning, motivation inför vidarestudier samt en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag. Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter handlar om att hjälpa en elev att förbereda sig inför högskoleprovet genom att sitta privat med denne i hemmet eller på annan överenskommen plats. Material tillhandahålls av Upgrades Education, men du lägger själv upp undervisningen och ser till att deltagaren efteråt kan studera vidare på egen hand. Din profil Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du trivs med att stå inför grupp och du har lätt att handskas med de flesta typer av människor. Erfarenhet/Kvalifikationer Det är meriterande om du har någon erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare, men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Högskoleprovresultat: 1,6 - God pedagogisk förmåga Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Vaxholm som behöver hjälp med matematik och naturämnena i årskurs 9 och årskurs 3 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång per vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik och naturämnena Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Kursledare sökes inför Högskoleprovet
Är du studerande och har skrivit högskoleprovet med ett resultat över 2,0? Upgrades Education söker nu två högskolestudenter i Stockholm till höstens högskoleprovskurser. Kurserna går under helger i september och oktober och det finns möjlighet att arbeta en eller flera av dessa. Vi erbjuder dig ett utvecklande helgjobb som går att kombinera med dina studier. Om du sitter på kunskap och erfarenhet som du vill dela med dig av, då är du personen för oss. Vi söker pedagogiska och motiverande personer som vill jobba med att förbereda våra kursdeltagare inför högskoleprovet. Är du den vi söker? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Om företaget Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi är högskolestudenter som erbjuder läxhjälp, intensivundervisning, motivation inför vidarestudier samt en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag. Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter handlar om att leda 10-13 elever genom en eller flera tvådagarskurser som förbereder dem inför högskoleprovet. Det finns möjlighet att undervisa i den verbala och/eller den kvantitativa delen. Material tillhandahålls av Upgrades Education, men du lägger upp undervisningen och ser till att deltagarna efter kursen kan studera vidare själva. Din profil Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du trivs med att stå inför grupp och du har lätt att handskas med de flesta typer av människor. Erfarenhet/Kvalifikationer Det är meriterande om du har någon erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare, men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Högskoleprovresultat: 2,0 - God pedagogisk förmåga - Bekväm med att stå inför grupp Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kursledare sökes inför Högskoleprovet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kursledare sökes inför Högskoleprovet

Läxhjälp till hösten, Spa, Ma och Eng
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en elev bosatt i Huddinge som behöver hjälp med matematik, spanska och engelska i årskurs 1 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är 2 gånger per vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik, spanska och engelska Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälp till hösten, Spa, Ma och Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälp till hösten, Spa, Ma och Eng

Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp till hösten. Uppdraget är till en familj i Djursholm som behöver hjälp i matematik och NO årskurs 9. Undervisningen startar i augusti och pågår under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg i matematik och NO Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten

Extrajobb i Läxhjälp åk 9 och 7 till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj på Södermalm som behöver allmän läxhjälp i årskurs 9 och 7. Mest fokus är på matematik, NO, svenska och engelska. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet Det är ett plus om du även läst grunderna i franska. Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp åk 9 och 7 till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp åk 9 och 7 till hösten

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Stockholm som behöver hjälp med allmän läxhjälp i årskurs 1 på gymnasiet. Fokus är på matematik. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Upplands Väsby som behöver hjälp med matematik och fysik i årskurs 3 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är ca 2 gånger per månad under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik och fysik Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Privatundervisning i matematik, Fjärås
Upgrades Education söker nu en högskolestudent till en familj i Fjärås som vill hjälpa en elev i årskurs 2 på gymnasiet med matematik 2B. Kunden vill ha hjälp ca 10-15 timmar under sommaren. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du få yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och ansvarstagande. Du har vilja av att dela med dig och gillar att se andra utvecklas och lyckas! Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg i matematik Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som skapar värde för både dig som coach och för eleven. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=G%C3%B6teborg Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Privatundervisning i matematik, Fjärås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Privatundervisning i matematik, Fjärås

Vill du inspirera yngre barn? Sök till Upgrades!
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades Kids? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades Kids söker för närvarande en barnvakt bosatt i eller i närheten av Vaggeryd. Familjen har två barn, varav den ena är 16 månader och den andra 7 år. Familjen behöver hjälp 1-3 ggr/vecka. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande alternativt har en annan huvudsysselsättning och söker ett extrajobb - Du kan vara flexibel - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=%C3%96vriga+Sverige Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du inspirera yngre barn? Sök till Upgrades! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du inspirera yngre barn? Sök till Upgrades!

Vill du lära ut sång och jobba med pedagogik?
Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter på ett nytt sätt. Vi fokuserar på kvalitet, personlighet och utveckling i alla våra tjänster. Nu vill vi hjälpa en av våra kunder att utvecklas inom sång! Vi söker dig som gillar att hjälpa andra, som har ett brinnande intresse för barn och ungdomar samt som har goda kunskaper inom sång. Kunden bor i Malmö och vill ha hjälp 1 gång/vecka. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi förmedlar våra tjänster till familjer, skolor och företag runt om i hela Sverige. Idag är vi ett stort studentnätverk på över 650 coacher men vi söker fler som vill vara med! Vi kan ge dig en flexibel arbetsplats, ett inspirerade jobb och kontinuerlig utveckling genom vårt pedagogiska team. Personlighet: En coach hos Upgrades är positiv, personlig och engagerad. Vi tar ansvar och gillar dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Krav/Kvalifikationer: - Högskolestuderande - Goda kunskaper i sång och eventuellt i något instrument - Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Vi ser fram emot en spännande höst och dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper - gör du? Sök till Upgrades idag! Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Malm%C3%B6 Varmt välkommen till oss på Upgrades! Vid frågor, ring 020-31 09 00 eller maila neslihan.oksuz@upgrades.se
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du lära ut sång och jobba med pedagogik? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du lära ut sång och jobba med pedagogik?

Vill du jobba extra med pianoundervisning? Malmö
Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter på ett nytt sätt. Vi fokuserar på kvalitet, personlighet och utveckling i alla våra tjänster. Nu vill vi hjälpa en av våra kunder att utveckla sina kunskaper inom piano! Vi söker dig som gillar att hjälpa andra, som har ett brinnande intresse för barn och ungdomar samt som har goda kunskaper inom piano. Kunden bor i Malmö. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi förmedlar våra tjänster till familjer, skolor och företag runt om i hela Sverige. Idag är vi ett stort studentnätverk på över 650 coacher men vi söker fler som vill vara med! Vi kan ge dig en flexibel arbetsplats, ett inspirerade jobb och kontinuerlig utveckling genom vårt pedagogiska team. Personlighet: En coach hos Upgrades är positiv, personlig och engagerad. Vi tar ansvar och gillar dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Krav/Kvalifikationer: - Högskolestuderande - Goda kunskaper i piano - Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Vi ser fram emot en spännande höst och dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper - gör du? Sök till Upgrades idag! Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Malm%C3%B6 Varmt välkommen till oss på Upgrades! Vid frågor, ring 020-31 09 00 eller maila neslihan.oksuz@upgrades.se
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba extra med pianoundervisning? Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba extra med pianoundervisning? Malmö

Homework help in English, Lund
Are you an English speaking student currently studying in Lund? Do you want a fun and developing part time work? Upgrades Education is now looking for an English instructor. English Instructor We are looking for a enthusiastic new instructor to one of our families in Lund. You must be a native English speaker and have graduated from an English-speaking college or university. Teacher certification is not mandatory. Most importantly, we are looking for energetic, positive and responsible individuals who have a genuine interest in child care and teaching. About Upgrades Educaction: Upgrades is an unique Educational Company working with tutoring for pupils, schools and companies. We focus not only on conveying knowledge but also on study technique, motivation and inspiration. Our employees are not teachers but studycoaches - university students who know their subjects well and who know how to study. Welcome to join our dynamic and fast-growing team! Qualifications: - You are currently studying - Fluent in English - Have a flexible schedule Please register your CV at our webside. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner If you have any questions, please email lotta.hojvall@upgrades.se We look forward to hearing from you! Upgrades Education
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Homework help in English, Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homework help in English, Lund

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Höllviken som behöver hjälp med matematik och naturämnena i årskurs 2 och 3 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik och naturämnena Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Trelleborg
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Tygelsjö som behöver hjälp med allmän läxhjälp i årskurs 9. Fokus är på matematik. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp åk 9 till hösten

Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna
Upgrades Education söker nu en högskolestudent till en elev i Eskilstuna som vill undervisa i matematik och fysik på gymnasiet. Kunden går IB programmet och läser alla ämnen på engelska. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du få yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och ansvarstagande. Du har vilja av att dela med dig och gillar att se andra utvecklas och lyckas! Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Om du har gått IB-programmet är detta en stor fördel - Bra betyg i matematik och fysik från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som skapar värde för både dig som coach och för eleven. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Eskilstuna Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna

Läxhjälp åk 6, Eskilstuna
Upgrades Education söker nu en högskolestudent till en familj i Eskilstuna som vill hjälpa en elev i årskurs 6 med studiecoachning i matte, biologi och svenska. Omfattningen är 1 gång per vecka med start i augusti/september! Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du få yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och ansvarstagande. Du har vilja av att dela med dig och gillar att se andra utvecklas och lyckas! Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som skapar värde för både dig som coach och för eleven. Registrera din ansökan genom att klicka på länken och välj aktuell stad: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälp åk 6, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälp åk 6, Eskilstuna

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Knivsta som behöver hjälp med Engelska 6 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång per vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i engelska Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Uppsala som behöver hjälp med allmän läxhjälp i årskurs 3 på gymnasiet och årskurs 8. Fokus är på matematik, svenska, engelska och NO. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Täfteå som behöver hjälp med matematik och naturämnena i årskurs 1 på gymnasiet och årskurs 7. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik och naturämnena Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Läxhjälp i engelska, Västerås
Är du studerande och vill vara med att inspirera och hjälpa andra att lyckas i skolan? Vi erbjuder dig yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina studier. Om du sitter på kunskap och erfarenhet som du vill dela med dig av, då är du personen för oss. Vi söker pedagogiska och motiverande personer som vill jobba med läxhjälp och privatundervisning till familjer. Är du den vi söker? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Om företaget Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi är högskolestudenter som erbjuder läxhjälp, intensivundervisning, motivation inför vidarestudier samt en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag. Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter handlar om att bidra med teoretiska kunskaper, studieteknik och motivation vid läxläsning. Ni jobbar med elevens eget material på plats i hemmet. Din profil Som person är du självgående och handlingskraftig. Du är positiv, har stort tålamod och tycker om att hjälpa andra. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare dock är det inget krav. Krav: - Högskolestuderande - God pedagogisk förmåga - Goda betyg från gymnasiet i engelska - Viljan att hjälpa andra att lyckas i skolan Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Klicka på länken nedan för att registrera din profil hos oss och börja söka uppdrag: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=V%C3%A4ster%C3%A5s Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälp i engelska, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälp i engelska, Västerås

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Västerås som behöver hjälp med allmän läxhjälp i årskurs 1 på gymnasiet och årskurs 8. Fokus är på matematik. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Privatundervisning inom sång, Göteborg
Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter på ett nytt sätt. Vi fokuserar på kvalitet, personlighet och utveckling i alla våra tjänster. Vi söker dig som gillar att hjälpa andra, som har ett brinnande intresse för barn och ungdomar samt som har goda kunskaper inom sång. Nu vill vi hjälpa en av våra kunder att utvecklas inom sång! Eleven går andra året i gymnasiet och vill ha hjälp 1-2 dagar/vecka. Vi ser gärna att du har tagit sånglektioner själv tidigare. Kunden bor i Göteborg och undervisningen kommer att ske i hemmet. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi förmedlar våra tjänster till familjer, skolor och företag runt om i hela Sverige. Idag är vi ett stort studentnätverk på över 650 coacher men vi söker fler som vill vara med! Vi kan ge dig en flexibel arbetsplats, ett inspirerade jobb och kontinuerlig utveckling genom vårt pedagogiska team. Personlighet: En coach hos Upgrades är positiv, personlig och engagerad. Vi tar ansvar och gillar dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Krav/Kvalifikationer: - Högskolestuderande - Goda kunskaper i sång och eventuellt i något instrument - Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Vi ser fram emot en spännande höst och dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper - gör du? Sök till Upgrades idag! Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=G%C3%B6teborg Varmt välkommen till oss på Upgrades! Vid frågor, ring 020-31 09 00 eller maila neslihan.oksuz@upgrades.se
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Privatundervisning inom sång, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Privatundervisning inom sång, Göteborg

Barnpassning med Upgrades, Stenungsund
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Vi söker en barnvakt med intresse inom pedagogik och barnomsorg. Familjen önskar hjälp ett par gånger i veckan, ett par timmar per gång. Vårt pedagogiska fokus innebär att du med hjälp av inspiration och utbildning från vår sida kan tillämpa det du lärt dig vilket kommer göra din arbetsplats desto roligare och mer lärorik. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=%C3%96vriga+Sverige Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stenungsund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning med Upgrades, Stenungsund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning med Upgrades, Stenungsund

Vill du jobba extra med pianoundervisning?
Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter på ett nytt sätt. Vi fokuserar på kvalitet, personlighet och utveckling i alla våra tjänster. Nu vill vi hjälpa en av våra kunder att utvecklas inom piano! Vi söker dig som gillar att hjälpa andra, som har ett brinnande intresse för barn och ungdomar samt som har goda kunskaper inom piano. Kunden bor i Sävedalen. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi förmedlar våra tjänster till familjer, skolor och företag runt om i hela Sverige. Idag är vi ett stort studentnätverk på över 650 coacher men vi söker fler som vill vara med! Vi kan ge dig en flexibel arbetsplats, ett inspirerade jobb och kontinuerlig utveckling genom vårt pedagogiska team. Personlighet: En coach hos Upgrades är positiv, personlig och engagerad. Vi tar ansvar och gillar dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Krav/Kvalifikationer: - Högskolestuderande - Goda kunskaper i piano - Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Vi ser fram emot en spännande höst och dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper - gör du? Sök till Upgrades idag! Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=G%C3%B6teborg Varmt välkommen till oss på Upgrades! Vid frågor, ring 020-31 09 00 eller maila neslihan.oksuz@upgrades.se
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Partille
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba extra med pianoundervisning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba extra med pianoundervisning?

Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet
Är du studerande och har skrivit högskoleprovet med ett resultat över 1,6? Upgrades Education söker nu högskolestudenter i Göteborg till privatundervisning inför höstens högskoleprov. Antalet arbetstimmar är flexibelt och det finns i mångt och mycket möjlighet att själv välja arbetsmängd. Vi erbjuder dig ett utvecklande extrajobb som går att kombinera med dina studier. Om du sitter på kunskap och erfarenhet som du vill dela med dig av, då är du personen för oss. Vi söker pedagogiska och motiverande personer som vill jobba med att förbereda våra kunder inför högskoleprovet. Är du den vi söker? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Om företaget Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi är högskolestudenter som erbjuder läxhjälp, intensivundervisning, motivation inför vidarestudier samt en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag. Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter handlar om att hjälpa en elev att förbereda sig inför högskoleprovet genom att sitta privat med denne i hemmet eller på annan överenskommen plats. Material tillhandahålls av Upgrades Education, men du lägger själv upp undervisningen och ser till att deltagaren efteråt kan studera vidare på egen hand. Din profil Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du trivs med att stå inför grupp och du har lätt att handskas med de flesta typer av människor. Erfarenhet/Kvalifikationer Det är meriterande om du har någon erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare, men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Högskoleprovresultat: 1,6 - God pedagogisk förmåga Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet

Privatlärare sökes inför Högskoleprovet
Är du studerande och har skrivit högskoleprovet med ett resultat över 1,8? Upgrades Education söker nu två högskolestudenter i Stockholm till höstens högskoleprovskurser. Tjänsten innebär privatundervisning 2 timmar/vecka inför högskoleprovet. Vi erbjuder dig ett utvecklande helgjobb som går att kombinera med dina studier. Om du sitter på kunskap och erfarenhet som du vill dela med dig av, då är du personen för oss. Vi söker pedagogiska och motiverande personer som vill jobba med att förbereda våra kursdeltagare inför högskoleprovet. Är du den vi söker? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Om företaget Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi är högskolestudenter som erbjuder läxhjälp, intensivundervisning, motivation inför vidarestudier samt en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag. Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter handlar om att leda privatundervisningen och förbereda din elev inför högskoleprovet. Det finns möjlighet att undervisa i den verbala och/eller den kvantitativa delen. Material tillhandahålls av Upgrades Education, men du lägger upp undervisningen och ser till att din elev efter kursen kan studera vidare själv. Du ansvarar själv för att planera in dina timmar med eleven, således är jobbet väldigt flexibelt. Din profil Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du trivs med att stå inför grupp och du har lätt att handskas med de flesta typer av människor. Erfarenhet/Kvalifikationer Det är meriterande om du har någon erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare, men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Högskoleprovresultat: 1,8 eller över - God pedagogisk förmåga Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Privatlärare sökes inför Högskoleprovet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Privatlärare sökes inför Högskoleprovet

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Sävedalen som behöver hjälp med allmän läxhjälp i årskurs 1 på gymnasiet. Fokus är på matematik, NO och franska. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång/vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Extrajobb i Läxhjälp åk 1 till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Öjersjö som behöver hjälp med engelskaträning åk 1. Undervisningen startar i augusti och är ca 2 gånger per månad under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i engelska Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp åk 1 till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp åk 1 till hösten

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Sävedalen som behöver hjälp med matematik och fysik i årskurs 3 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång per vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik och fysik Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Extrajobb i Läxhjälp till hösten
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en familj i Karlskoga som behöver hjälp med matematik, kemi och fysik i årskurs 1 och 2 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång per vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik, kemi och fysik Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten

Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill extrajobba med läxhjälp och studiecoachning till hösten. Uppdraget är till en elev i Norrköping som behöver hjälp med matematik och fysik i årskurs 2 på gymnasiet. Undervisningen startar i augusti och är 1 gång per vecka under hösten. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik och fysik Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Norrk%C3%B6ping Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping

Barnpassning med pedagogiskt fokus, Kungsbacka
Vill bli en del av Upgrades Kids? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades söker för närvarande en barnvakt som brinner för pedagogik och tycker om att se barns utveckling. Familjen som vill ha hjälp bor i Onsala och har två barn som ska börja åk 2 och 6-års nu till hösten. Kunden vill ha hjälp regelbundet, eftermiddagar samt ev. följa med på föräldrarnas arbetsresor. Kunden har valpar vilket kräver att du inte är hundallergiker. Start: 2a veckan i augusti. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande eller har en annan huvudsysselsättning - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Körkort och goda kunskaper i engelska är önskvärt, men inget krav Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=%C3%96vriga+Sverige Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning med pedagogiskt fokus, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning med pedagogiskt fokus, Kungsbacka

Läxhjälp, svenska och samhällsämnen
Upgrades Education söker nu en högskolestudent till familj i Södertälje som vill hjälpa en elev i årskurs 3 på gymnasiet med studiecoachning i svenska och samhällsämnena. Omfattningen är 1-2 gånger per vecka med start i slutet av augusti! Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du få yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Om företaget: Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi är högskolestudenter som erbjuder läxhjälp, intensivundervisning, motivation inför vidarestudier samt en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag runt om i hela Sverige. Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Idag är vi ett stort studentnätverk på över 650 coacher men vi söker fler som vill vara med! Vi kan ge dig en flexibel arbetsplats, ett inspirerade jobb och kontinuerlig utveckling genom vårt pedagogiska team. Personlighet: En coach hos Upgrades är positiv, tålmodig och ansvarstagande. Vi tar ansvar och gillar att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg i svenska och samhällsämnena Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som skapar värde för både dig som coach och för eleven. Registrera din ansökan genom att klicka på länken och välj aktuell stad: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner. Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälp, svenska och samhällsämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälp, svenska och samhällsämnen

Barnpassning i Vaggeryd med start omgående!
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades Kids? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades söker för närvarande en barnvakt bosatt i eller i närheten av Vaggeryd. Familjen har två barn som söker en kärleksfull barnvakt med ett genuint intresse för barns utveckling. Omfattning: Ca 2 ggr/vecka. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande alternativt har en annan huvudsysselsättning och söker ett extrajobb - Du kan vara flexibel - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=%C3%96vriga+Sverige Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning i Vaggeryd med start omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning i Vaggeryd med start omgående!

Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping
Upgrades Education söker nu en högskolestudent som vill jobba med teori, studieteknik och motivation. Vi har en elev som vill ha hjälp med matematik och fysik under hösten. Omfattning är 1-2 gång i veckan med start i mitten av augusti. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du får yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Bra betyg från gymnasiet i matematik och fysik Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Norrk%C3%B6ping Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb i Läxhjälp till hösten, Norrköping


Sök lediga jobb UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se