UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB jobb - lediga jobb

UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB jobb UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Systemutvecklare- Uppsala

 2. IT-konsult med inriktning C/C++- Uppsala

 3. JAVA-konsult- Uppsala

 4. MySQL-konsult- Uppsala

 5. JAVA-konsult- Stockholm

 6. MySQL-konsult- Stockholm

 7. IT-konsult med inriktning C/C++- Stockholm

 8. Vassa IT-konsulter till UPSYS- Uppsala

 9. Vassa IT-konsulter till UPSYS- Uppsala

 10. Webbutvecklare till kund inom online-spel- Stockholm

 11. Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen- Uppsala

 12. Webbutvecklare till kund inom online-spel- Stockholm

 13. Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen- Uppsala

 14. Agil Superhjälte- Stockholm

 15. Senior Utvecklare- Stockholm

 16. Datacom Engineer- Stockholm

 17. Testledare- Stockholm

 18. Data Engineer - Uppsala- Uppsala

 19. Senior Utvecklare - Uppsala- Uppsala

 20. KAM till innovativt IT-bolag- Stockholm

 21. Account Manager till kreativt IT-bolag- Stockholm

 22. .Net utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS- Uppsala

 23. Junior BI-utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS- Uppsala

 24. Javautvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS- Uppsala

 25. Testledare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS- Uppsala

 26. IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI- Stockholm

 27. IT-KONSULT IOT- Stockholm

 28. IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI- Uppsala

 29. IT-KONSULT IOT- Uppsala

 30. IT-KONSULT AI- Stockholm

 31. KAM TILL KREATIVT IT-BOLAG- Stockholm

 32. IT-KONSULT AI- Uppsala

 33. SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C#- Stockholm

 34. SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C#- Uppsala

 35. KAM TILL INNOVATIVT IT-BOLAG- Uppsala

 36. BIG DATA ENGINEER- Stockholm

 37. IT-KONSULT DATABASER- Stockholm

 38. BIG DATA ENGINEER- Uppsala

 39. IT-KONSULT DATABASER - UPPSALA- Uppsala

 40. SENIORA SYSTEMUTVECKLARE – FÖR PROJEKT INOM IOT & AFFÄRS-AI- Stockholm


Mer beskrivning

Systemutvecklare
UPSYS fortsätter att växa! För att kunna möta våra kunders efterfrågan söker vi nu systemutvecklare för uppdrag i Uppsala och Stockholm. UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med över 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst i transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux/Unix, C, Java och MySQL. Våra huvudbranscher är telekom, energi och e-hälsa, där vi arbetar med kunder så som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, engagemang och ett genuint teknikintresse. Idag är vi 18 konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång! Vill du vara med? Du kommer initialt att stötta vårt förvaltningsteam samt ta mindre uppdrag från kontoret i Uppsala. När du utvecklats i din roll och lärt känna våra kunders affärer bättre, kommer du att få gå in i en konsultroll, på plats hos någon av våra kunder i Stockholm eller Uppsala. Vi söker Dig som har: - Universitets- eller högskoleexamen från DVP/dataingenjör eller liknande - 1-3 års erfarenhet av ett eller flera av följande områden: * C/C++ * Linux/Unix * MySQL * PHP * Java (J2EE) - Meriterande om du har erfarenhet från någon av våra huvudbranscher: telekom, energi eller e-hälsa. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha ett djupt teknikintresse och praktisk erfarenhet av systemutveckling, samtidigt som du har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. Du är lyhörd, nyfiken och har en god kommunikativ förmåga. Självklart är du en analytisk problemlösare med kundens bästa för ögonen. Vi kan erbjuda dig: - Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med UPSYS, i ett spännande och expansivt skede - Varierande och intressanta projekt och uppdrag hos våra kunder inom telekom, energi och e-hälsa - Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor Tjänst: Tillsvidare (med inledande provanställning på 6 månader) Start: Enligt överenskommelse Skicka CV och personligt brev till jobb@upsys.se. Ange "systemutvecklare" i ämnesraden. Vid frågor, kontakta Thomas Gawron (VD) 070-787 57 30 eller Kristin Myhren (HR-ansvarig) 070-272 11 94. Vi utvärderar ansökningar löpande så ansök redan idag!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare jobb, Systemutvecklare Uppsala, Systemutvecklare UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare

IT-konsult med inriktning C/C++
UPSYS fortsätter att växa! För att kunna möta våra kunders efterfrågan söker vi nu en systemutvecklare med inriktning C/C++, för uppdrag i Uppsala och Stockholm. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med över 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst i transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux/Unix, C, Java och MySQL. Våra huvudbranscher är telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, engagemang och ett genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vill du vara med! DIN ROLL Du kommer initialt att stötta vårt förvaltningsteam inom telekom och energi, från kontoret i Uppsala. Efter tid kommer du att gå in i en konsultroll, vilket i perioder kan innebära regelbundna resor till kunder i Stockholm och Uppsala. Som IT-konsult för UPSYS har du ansvar att leverera värde i form av effektiv IT-leverans och ett professionellt bemötande. Genom att förstå kundens affär och behov i ett större perspektiv, blir du över tid ett affärsmässigt bollplank i strategiska IT-frågor. Något vi tror skapar framgång och lönsamhet både för våra kunder och oss själva. VI ERBJUDER DIG - Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med UPSYS, i ett spännande och expansivt skede. - Varierande och intressanta projekt och uppdrag hos våra kunder inom telekom, energi och e-hälsa. - Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor. VI SÖKER DIG SOM HAR - Universitets- eller högskoleexamen från DVP/dataingenjör eller liknande - 3-5 års erfarenhet av praktiskt arbete med C/C++ - Gärna några års erfarenhet av ett eller flera av följande områden: * Linux/Unix * PHP * Python * Perl * C# * Java (J2EE) * MySQL - Meriterande om du har erfarenhet från någon av våra huvudbranscher: telekom, energi eller e-hälsa. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha ett djupt teknikintresse och praktisk erfarenhet av systemutveckling - samtidigt som du har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. Du är lyhörd, nyfiken och har god kommunikativ förmåga. Självklart är du en analytisk problemlösare med kundens bästa för ögonen. Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev via vår hemsida www.upsys.se. Ange "IT-konsult inriktning C" i ämnesraden. Vid frågor, kontakta Thomas Gawron (VD) 070-787 57 30 eller Kristin Myhren (HR-ansvarig) 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga IT-konsult med inriktning C/C++ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-konsult med inriktning C/C++

JAVA-konsult
UPSYS fortsätter att växa! För att kunna möta våra kunders efterfrågan söker vi nu en systemutvecklare med inriktning Java, för uppdrag i Uppsala och Stockholm. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med över 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst i transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux/Unix, C, Java och MySQL. Våra huvudbranscher är telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, engagemang och ett genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vill du vara med! DIN ROLL Du kommer att arbeta i en konsultroll, i först hand hos någon av våra kunder i Uppsala. Under perioder kan rollen även innebära regelbundna resor till våra kunder i Stockholm. Som IT-konsult för UPSYS har du ansvar att leverera värde i form av effektiv IT-leverans och ett professionellt bemötande. Genom att förstå kundens affär och behov i ett större perspektiv, blir du över tid ett affärsmässigt bollplank i strategiska IT-frågor. Något vi tror skapar framgång och lönsamhet både för våra kunder och oss själva. VI ERBJUDER DIG - Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med UPSYS, i ett spännande och expansivt skede. - Varierande och intressanta projekt och uppdrag hos våra kunder inom telekom, energi och e-hälsa. - Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor. VI SÖKER DIG SOM HAR - Universitets- eller högskoleexamen från DVP/dataingenjör eller liknande - 3-5 års erfarenhet av praktiskt arbete med Java - Gärna några års erfarenhet av: * Ramverk (ex. Struts, JUnit, Spring, Hibernate etc) * Applikationsservrar (ex. JBoss, Tomcat etc) * Utvecklingsverktyg (ex. Maven, IntelliJ, Eclipse etc.) * Databaser (ex. MySQL, MS SQL, Oracle etc.) - Meriterande om du har erfarenhet av: * SCRUM-projekt * Någon av våra huvudbranscher: telekom, energi eller e-hälsa För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha ett djupt teknikintresse och praktisk erfarenhet av systemutveckling - samtidigt som du har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. Du är lyhörd, nyfiken och har god kommunikativ förmåga. Självklart är du en analytisk problemlösare med kundens bästa för ögonen. Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev via vår hemsida www.upsys.se. Ange "Java-konsult" i ämnesraden. Vid frågor, kontakta Thomas Gawron (VD) 070-787 57 30 eller Kristin Myhren (HR-ansvarig) 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga JAVA-konsult jobb, JAVA-konsult Uppsala, JAVA-konsult UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JAVA-konsult

MySQL-konsult
UPSYS fortsätter att växa! För att kunna möta våra kunders efterfrågan söker vi nu en systemutvecklare med inriktning MySQL, för uppdrag i Uppsala och Stockholm. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med över 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst i transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux/Unix, C, Java och MySQL. Våra huvudbranscher är telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, engagemang och ett genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vill du vara med! DIN ROLL Du kommer initialt att arbeta från kontoret i Uppsala med mindre MySQL-uppdrag samtidigt som du stöttar vårt förvaltningsteam inom telekom och energi. När du utvecklats i din roll kommer du att få gå ut som konsult, vilket i perioder kan innebära regelbundna resor till kunder i Stockholm och Uppsala. Som IT-konsult för UPSYS har du ansvar att leverera värde i form av effektiv IT-leverans och ett professionellt bemötande. Genom att förstå kundens affär och behov i ett större perspektiv, blir du över tid ett affärsmässigt bollplank i strategiska IT-frågor. Något vi tror skapar framgång och lönsamhet både för våra kunder och oss själva. VI ERBJUDER DIG - Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med UPSYS, i ett spännande och expansivt skede. - Varierande och intressanta projekt och uppdrag hos våra kunder inom telekom, energi och e-hälsa. - Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor. VI SÖKER DIG SOM HAR - Universitets- eller högskoleexamen från DVP/dataingenjör eller liknande - 3-5 års erfarenhet av praktiskt arbete med MySQL - Gärna några års erfarenhet av ett eller flera av följande områden: * Linux/Unix * PHP * Python * Perl * C/C++ * C# * Java (J2EE) - Meriterande om du har erfarenhet från någon av våra huvudbranscher: telekom, energi eller e-hälsa. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha ett djupt teknikintresse och praktisk erfarenhet av systemutveckling - samtidigt som du har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. Du är lyhörd, nyfiken och har god kommunikativ förmåga. Självklart är du en analytisk problemlösare med kundens bästa för ögonen. Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev via vår hemsida www.upsys.se. Ange "MySQL-konsult" i ämnesraden. Vid frågor, kontakta Thomas Gawron (VD) 070-787 57 30 eller Kristin Myhren (HR-ansvarig) 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga MySQL-konsult jobb, MySQL-konsult Uppsala, MySQL-konsult UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MySQL-konsult

JAVA-konsult
UPSYS fortsätter att växa! För att kunna möta våra kunders efterfrågan söker vi nu en systemutvecklare med inriktning Java, för uppdrag i Stockholm. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med över 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst i transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux/Unix, C, Java och MySQL. Våra huvudbranscher är telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, engagemang och ett genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vill du vara med! DIN ROLL Du kommer att arbeta i en konsultroll, hos någon av våra kunder i Stockholm. Som IT-konsult för UPSYS har du ansvar att leverera värde i form av effektiv IT-leverans och ett professionellt bemötande. Genom att förstå kundens affär och behov i ett större perspektiv, blir du över tid ett affärsmässigt bollplank i strategiska IT-frågor. Något vi tror skapar framgång och lönsamhet både för våra kunder och oss själva. VI ERBJUDER DIG - Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med UPSYS, i ett spännande och expansivt skede. - Varierande och intressanta projekt och uppdrag hos våra kunder inom telekom, energi och e-hälsa. - Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor. VI SÖKER DIG SOM HAR - Universitets- eller högskoleexamen från DVP/dataingenjör eller liknande - 3-5 års erfarenhet av praktiskt arbete med Java - Gärna några års erfarenhet av: * Ramverk (ex. Struts, JUnit, Spring, Hibernate etc) * Applikationsservrar (ex. JBoss, Tomcat etc) * Utvecklingsverktyg (ex. Maven, IntelliJ, Eclipse etc.) * Databaser (ex. MySQL, MS SQL, Oracle etc.) - Meriterande om du har erfarenhet av: * SCRUM-projekt * Någon av våra huvudbranscher: telekom, energi eller e-hälsa För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha ett djupt teknikintresse och praktisk erfarenhet av systemutveckling - samtidigt som du har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. Du är lyhörd, nyfiken och har god kommunikativ förmåga. Självklart är du en analytisk problemlösare med kundens bästa för ögonen. Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev via vår hemsida http://www.upsys.se/content/jobba-hos-oss. Ange "Java-konsult" i ämnesraden. Vid frågor, kontakta Thomas Gawron (VD) 070-787 57 30 eller Kristin Myhren (HR-ansvarig) 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga JAVA-konsult jobb, JAVA-konsult Stockholm, JAVA-konsult UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JAVA-konsult

MySQL-konsult
UPSYS fortsätter att växa! För att kunna möta våra kunders efterfrågan söker vi nu en systemutvecklare med inriktning MySQL, för uppdrag i Stockholm. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med över 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst i transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux/Unix, C, Java och MySQL. Våra huvudbranscher är telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, engagemang och ett genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vill du vara med! DIN ROLL Du kommer att gå in i en konsultroll, hos någon av våra kunder i Stockholm. Som IT-konsult för UPSYS har du ansvar att leverera värde i form av effektiv IT-leverans och ett professionellt bemötande. Genom att förstå kundens affär och behov i ett större perspektiv, blir du över tid ett affärsmässigt bollplank i strategiska IT-frågor. Något vi tror skapar framgång och lönsamhet både för våra kunder och oss själva. VI ERBJUDER DIG - Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med UPSYS, i ett spännande och expansivt skede. - Varierande och intressanta projekt och uppdrag hos våra kunder inom telekom, energi och e-hälsa. - Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor. VI SÖKER DIG SOM HAR - Universitets- eller högskoleexamen från DVP/dataingenjör eller liknande - 3-5 års erfarenhet av praktiskt arbete med MySQL - Gärna några års erfarenhet av ett eller flera av följande områden: * Linux/Unix * PHP * Python * Perl * C/C++ * C# * Java (J2EE) - Meriterande om du har erfarenhet från någon av våra huvudbranscher: telekom, energi eller e-hälsa. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha ett djupt teknikintresse och praktisk erfarenhet av systemutveckling - samtidigt som du har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. Du är lyhörd, nyfiken och har god kommunikativ förmåga. Självklart är du en analytisk problemlösare med kundens bästa för ögonen. Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev via vår hemsida http://www.upsys.se/content/jobba-hos-oss. Ange "MySQL-konsult" i ämnesraden. Vid frågor, kontakta Thomas Gawron (VD) 070-787 57 30 eller Kristin Myhren (HR-ansvarig) 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga MySQL-konsult jobb, MySQL-konsult Stockholm, MySQL-konsult UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MySQL-konsult

IT-konsult med inriktning C/C++
UPSYS fortsätter att växa! För att kunna möta våra kunders efterfrågan söker vi nu en systemutvecklare med inriktning C/C++, för uppdrag i Stockholm. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med över 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst i transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux/Unix, C, Java och MySQL. Våra huvudbranscher är telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av delaktighet, engagemang och ett genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vill du vara med! DIN ROLL Du kommer att gå in i en konsultroll hos en av våra kunder i Stockholm. Som IT-konsult för UPSYS har du ansvar att leverera värde i form av effektiv IT-leverans och ett professionellt bemötande. Genom att förstå kundens affär och behov i ett större perspektiv, blir du över tid ett affärsmässigt bollplank i strategiska IT-frågor. Något vi tror skapar framgång och lönsamhet både för våra kunder och oss själva. VI ERBJUDER DIG - Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med UPSYS, i ett spännande och expansivt skede. - Varierande och intressanta projekt och uppdrag hos våra kunder inom telekom, energi och e-hälsa. - Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor. VI SÖKER DIG SOM HAR - Universitets- eller högskoleexamen från DVP/dataingenjör eller liknande - 3-5 års erfarenhet av praktiskt arbete med C/C++ - Gärna några års erfarenhet av ett eller flera av följande områden: * Linux/Unix * PHP * Python * Perl * C# * Java (J2EE) * MySQL - Meriterande om du har erfarenhet från någon av våra huvudbranscher: telekom, energi eller e-hälsa. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha ett djupt teknikintresse och praktisk erfarenhet av systemutveckling - samtidigt som du har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. Du är lyhörd, nyfiken och har god kommunikativ förmåga. Självklart är du en analytisk problemlösare med kundens bästa för ögonen. Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev via vår hemsida http://www.upsys.se/content/jobba-hos-oss. Ange "IT-konsult inriktning C" i ämnesraden. Vid frågor, kontakta Thomas Gawron (VD) 070-787 57 30 eller Kristin Myhren (HR-ansvarig) 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga IT-konsult med inriktning C/C++ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-konsult med inriktning C/C++

Vassa IT-konsulter till UPSYS
UPSYS fortsätter att växa och söker nya vassa IT-konsulter med erfarenhet från någon av de tekniker och branscher vi verkar inom. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder i Stockholm och Uppsala, med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst gäller det transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux, C, Java, TCP/IP, MySQL. Våra uppdrag finner vi inom telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av engagemang och genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vi vill gärna ha dig med! VI SÖKER DIG SOM HAR * Universitets- eller högskoleexamen; DVP, civilingenjör eller liknande * Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling, inom något av våra primära teknikområden C/C++, Java, MySQL. * Meriterande om du har erfarenhet från telekom, energi eller e-hälsa. För att bli framgångsrik och trivas hos oss behöver du vara teamorienterad, tekniskt intresserad och ha ett positivt driv. Du behöver också ha förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. VI ERBJUDER DIG * Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med ett företag i tillväxt * Varierande och intressanta projekt och uppdrag * Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev via vår hemsida www.upsys.se. Vid frågor, kontakta VD Thomas Gawron 070-787 57 30, eller Kristin Myhren 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa IT-konsulter till UPSYS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa IT-konsulter till UPSYS

Vassa IT-konsulter till UPSYS
UPSYS fortsätter att växa och söker nya vassa IT-konsulter med erfarenhet från någon av de tekniker och branscher vi verkar inom. OM OSS UPSYS är ett tekniktungt IT-konsultföretag med 25 års erfarenhet på marknaden. Vi hjälper våra kunder i Stockholm och Uppsala, med utveckling, förvaltning och rådgivning - främst gäller det transaktionsintensiva system. Vår kompetensplattform ligger inom Linux, C, Java, TCP/IP, MySQL. Våra uppdrag finner vi inom telekom, energi och e-hälsa, med kunder som TeliaSonera, Fortum, Teracom och Apoteket. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och en kultur som präglas av engagemang och genuint teknikintresse. Idag är vi 19 drivna konsulter som tar ett gemensamt ansvar för att skapa UPSYS framgång. Vi vill gärna ha dig med! VI SÖKER DIG SOM HAR * Universitets- eller högskoleexamen; DVP, civilingenjör eller liknande * Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling, inom något av våra primära teknikområden C/C++, Java, MySQL. * Meriterande om du har erfarenhet från telekom, energi eller e-hälsa. För att bli framgångsrik och trivas hos oss behöver du vara teamorienterad, tekniskt intresserad och ha ett positivt driv. Du behöver också ha förmågan att snabbt sätta dig in i kundens affär och utmaningar. VI ERBJUDER DIG * Möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med ett företag i tillväxt * Varierande och intressanta projekt och uppdrag * Ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med engagerade kollegor Tjänst: Tillsvidare Start: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: Vi utvärderar ansökningar löpande - så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev till kristin.myhren@upsys.se Läs mer om oss på vår hemsida www.upsys.se. Vid frågor, kontakta VD Thomas Gawron 070-787 57 30, eller Kristin Myhren 070-272 11 94.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa IT-konsulter till UPSYS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa IT-konsulter till UPSYS

Webbutvecklare till kund inom online-spel
Tjänsten I rollen som webbutvecklare kommer du att ha fokus på AngularJS. Du drivs av att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv, samtidigt som du vill ge användarna en upplevelse utöver det vanliga. Du är van att arbeta på ett agilt arbetssätt och har förståelsen för att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du gillar att jobba i självständiga team där du kan bidra med nya idéer samtidigt som du har ett öppet sinne för andras i en snabbrörlig utveckling - det är korta ledtider från idé till produktion. Tillsammans med teamet har du stor frihet, och ansvar, att på ditt sätt leverera bästa lösningen för kunden! Personlighet Du brinner för utveckling och har ett stort tekniskt intresse. Du tycker det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna. Du drivs av att få arbeta i team på ett relativt ungt företag där tekniken står i fokus, och resurserna finns för att lyckas. Vidare har du lätt för att skaffa dig ett helhetsperspektiv, är trygg i dig själv och din roll som utvecklare samt bidrar med en positiv energi. Vår kund är en ledande aktör inom Nordens onlinespelbransch med casino och sportsbetting. Kunden lever i en snabbrörlig bransch där innovation och nya tekniker är A-O. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som ständigt förnyas och förbättras. Kunden sitter i centrala Stockholm och är ett 40-tal personer internt i Sverige. Det finns även kontor internationellt. Just nu genomgår kunden en stor tillväxtresa med den senaste tekniken i fokus. För att komplettera utvecklingsteamet som idag består av frontend, backend, UX samt apputvecklare behöver kunden nu stärka upp med bl.a. fler talangfulla webbutvecklare. Hos kunden kommer du att få utvecklas och kunna leva upp till din fulla potential som utvecklare, förutsatt att du är beredd att satsa och testa nytt.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till kund inom online-spel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till kund inom online-spel

Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen
I rollen som webbutvecklare är det viktigt att du tidigare arbetat med HTML, CSS, HTTP, Javascript, LESS, SASS och du ska gärna ha integrerat mot REST-API:er. Du drivs av att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv, samtidigt som du vill ge användarna en upplevelse utöver det vanliga. Du kommer behöver sätta dig in i de legala och ekonomiska aspekterna av egenanställningen för att effektivt kunna kommunicera kring krav och bör därför känna detta som en positiv utmaning. Vi ser att du har ett stort intresse för finansiella lösningar/system och kanske till och med arbetet med detta tidigare. Du kommer att ingå i ett scrumteam där du får arbeta med kravanalys och innovation i samarbete med produktägare. Du kommer att arbeta med både framtagandet av nya funktioner och erbjudanden samt utvecklandet av existerande. Som webbutvecklare kommer du ha fokus på användarinteraktion och grafiska gränssnitt, funktionsutveckling för att stödja nya kundkrav eller marknadskrav, Responsive Design, samt tillgänglighetsanpassningar. Du kommer även vara delaktig att vidareutveckla utvecklingsprocesser, driftsarkitektur, continuous delivery, och andra delar som inte direkt är kopplade till kundkrav utan mer kundens förmåga att leverera mot kundkrav med hög kvalitet. Tillsammans med teamet har du stor frihet, och ansvar, att på ditt sätt leverera bästa lösningen för kunden! Kvalifikationer • Vi tror att du har ett par års erfarenhet att arbeta med HTML, CSS, HTTP, Javascript, LESS, SASS och integration mot REST • Du har ett öga för detaljer • Du är en problemlösare av rang – både vad gäller backend och frontend. • Du talar och skriver svenska obehindrat • Du behärskar engelska då kunden vill expandera internationellt Personlighet Du brinner för utveckling och har ett stort tekniskt intresse. Du tycker det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna. Du drivs av att få arbeta i team på ett relativt ungt företag där tekniken står i fokus, och resurserna finns för att lyckas. Vidare har du lätt för att skaffa dig ett helhetsperspektiv, är trygg i dig själv och din roll som utvecklare samt bidrar med en positiv energi. Kunden Vår kund är marknadsledande inom egenanställning i Sverige och arbetar med en vision och värdegrund att sätta individens kontroll över sitt eget arbete i fokus. Tekniken och användarupplevelsen blir en mycket central del i deras vidare expansion. Kunden har kontor både i Stockholm, Uppsala och har stora planer att även satsa internationellt. Du kommer att sitta på deras kontor i centrala Uppsala. Just nu genomgår kunden en stor tillväxtresa med den senaste tekniken i fokus. För att komplettera utvecklingsteamet som idag består av lead developer, backend, samt frontendutvecklare behöver kunden nu stärka upp med fler talangfulla webbutvecklare. Hos kunden kommer du att få utvecklas och kunna leva upp till din fulla potential som utvecklare, förutsatt att du är beredd att satsa och testa nytt.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen

Webbutvecklare till kund inom online-spel
Tjänsten I rollen som webbutvecklare kommer du att ha fokus på AngularJS. Du drivs av att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv, samtidigt som du vill ge användarna en upplevelse utöver det vanliga. Du är van att arbeta på ett agilt arbetssätt och har förståelsen för att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du gillar att jobba i självständiga team där du kan bidra med nya idéer samtidigt som du har ett öppet sinne för andras i en snabbrörlig utveckling - det är korta ledtider från idé till produktion. Tillsammans med teamet har du stor frihet, och ansvar, att på ditt sätt leverera bästa lösningen för kunden! Personlighet Du brinner för utveckling och har ett stort tekniskt intresse. Du tycker det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna. Du drivs av att få arbeta i team på ett relativt ungt företag där tekniken står i fokus, och resurserna finns för att lyckas. Vidare har du lätt för att skaffa dig ett helhetsperspektiv, är trygg i dig själv och din roll som utvecklare samt bidrar med en positiv energi. Vår kund är en ledande aktör inom Nordens onlinespelbransch med casino och sportsbetting. Kunden lever i en snabbrörlig bransch där innovation och nya tekniker är A-O. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som ständigt förnyas och förbättras. Kunden sitter i centrala Stockholm och är ett 40-tal personer internt i Sverige. Det finns även kontor internationellt. Just nu genomgår kunden en stor tillväxtresa med den senaste tekniken i fokus. För att komplettera utvecklingsteamet som idag består av frontend, backend, UX samt apputvecklare behöver kunden nu stärka upp med bl.a. fler talangfulla webbutvecklare. Hos kunden kommer du att få utvecklas och kunna leva upp till din fulla potential som utvecklare, förutsatt att du är beredd att satsa och testa nytt.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till kund inom online-spel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till kund inom online-spel

Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen
I rollen som webbutvecklare är det viktigt att du tidigare arbetat med HTML, CSS, HTTP, Javascript, LESS, SASS och du ska gärna ha integrerat mot REST-API:er. Du drivs av att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv, samtidigt som du vill ge användarna en upplevelse utöver det vanliga. Du kommer behöver sätta dig in i de legala och ekonomiska aspekterna av egenanställningen för att effektivt kunna kommunicera kring krav och bör därför känna detta som en positiv utmaning. Vi ser att du har ett stort intresse för finansiella lösningar/system och kanske till och med arbetet med detta tidigare. Du kommer att ingå i ett scrumteam där du får arbeta med kravanalys och innovation i samarbete med produktägare. Du kommer att arbeta med både framtagandet av nya funktioner och erbjudanden samt utvecklandet av existerande. Som webbutvecklare kommer du ha fokus på användarinteraktion och grafiska gränssnitt, funktionsutveckling för att stödja nya kundkrav eller marknadskrav, Responsive Design, samt tillgänglighetsanpassningar. Du kommer även vara delaktig att vidareutveckla utvecklingsprocesser, driftsarkitektur, continuous delivery, och andra delar som inte direkt är kopplade till kundkrav utan mer kundens förmåga att leverera mot kundkrav med hög kvalitet. Tillsammans med teamet har du stor frihet, och ansvar, att på ditt sätt leverera bästa lösningen för kunden! Kvalifikationer • Vi tror att du har ett par års erfarenhet att arbeta med HTML, CSS, HTTP, Javascript, LESS, SASS och integration mot REST • Du har ett öga för detaljer • Du är en problemlösare av rang – både vad gäller backend och frontend. • Du talar och skriver svenska obehindrat • Du behärskar engelska då kunden vill expandera internationellt Personlighet Du brinner för utveckling och har ett stort tekniskt intresse. Du tycker det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna. Du drivs av att få arbeta i team på ett relativt ungt företag där tekniken står i fokus, och resurserna finns för att lyckas. Vidare har du lätt för att skaffa dig ett helhetsperspektiv, är trygg i dig själv och din roll som utvecklare samt bidrar med en positiv energi. Kunden Vår kund är marknadsledande inom egenanställning i Sverige och arbetar med en vision och värdegrund att sätta individens kontroll över sitt eget arbete i fokus. Tekniken och användarupplevelsen blir en mycket central del i deras vidare expansion. Kunden har kontor både i Stockholm, Uppsala och har stora planer att även satsa internationellt. Du kommer att sitta på deras kontor i centrala Uppsala. Just nu genomgår kunden en stor tillväxtresa med den senaste tekniken i fokus. För att komplettera utvecklingsteamet som idag består av lead developer, backend, samt frontendutvecklare behöver kunden nu stärka upp med fler talangfulla webbutvecklare. Hos kunden kommer du att få utvecklas och kunna leva upp till din fulla potential som utvecklare, förutsatt att du är beredd att satsa och testa nytt.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till vår kund inom Finans branschen

Agil Superhjälte
KONSULTROLLEN: Som konsult på UPSYS har du två uppdrag: 1. Att medverka i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller ”inhouse” i våra egna lokaler. 2. Att tillsammans bygga och utveckla Upsys mot nya höjder! Genom att bidra med idéer, tankar och engagemang på gemensamma möten, konferenser och sociala aktiviteter. Vi gillar tillsammansarbete. VI SÖKER DIG - Som kompletterar vårt Projektmetodikteam - Som vill vara med och lotsa våra kunder mot sina mål - Som vill stärka upp ett av våra IoT-projekt eller Big Data-projekt under hösten 2017 - Som gillar att vara en del av ett mindre IT-konsultbolag i förändring! DIN ERFARENHET - Du brinner för att se människor och team utvecklas mot sin fulla potential - Erfarenhet av att leda agila team - Du har erfarenhet av en eller flera agila metoder och ramverk - Du kanske har varit med i ett förändringsarbete mot ett agilt arbetssätt Krav: Kunskaper inom ett eller flera agila ramverk Erfarenhet av att leda team och organisationer Meriterande: SaFE VAD FÅR DU HOS OSS: - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi tillsammans sätter strategiska kundplaner framåt - En kreativ miljö där du får jobba med rutinerade och engagerade kollegor - En driven kultur med stor frihet under ansvar - Ett trevligt gäng som gillar att hänga tillsammans. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser VILKA ÄR VI UPSYS är ett modernt hi-tech bolag inom IoT, Big Data och Contact Centers. I 25 år har vi hjälpt våra kunder i Stockholm och Uppsala att få bättre koll, säkerhet och lönsamhet i sina transaktionsintensiva dataflöden. Vår drivkraft är att lotsa våra kunder in i en lönsam digitaliserad värld. Det gör vi genom att stärka upp kundernas löpande verksamhet med expertkompetens och rådgivning samt att bygga och utveckla innovativa systemlösningar med hög prestanda, effektivitet och skalbarhet. VÅRT DNA Vi brinner för teknik och arbetar målmedvetet för att dra in roliga projekt och helhetsåtaganden. Vi gillar att jobba i team och har en jordnära och driven kultur där alla hjälps åt att forma företaget. Våra ledord är IQ, EQ och BQ (hjärna, hjärta och business). Vi tror att alla delar behöver vara med, för att vi ska kunna skapa nytta för våra kunder och ha roligt på vår egen resa!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Agil Superhjälte jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Agil Superhjälte

Senior Utvecklare
KONSULTROLLEN: Som konsult på UPSYS har du två uppdrag: 1. Att medverka i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller ”inhouse” i våra egna lokaler. 2. Att tillsammans bygga och utveckla Upsys mot nya höjder! Genom att bidra med idéer, tankar och engagemang på gemensamma möten, konferenser och sociala aktiviteter. Vi gillar tillsammansarbete. VI SÖKER DIG - Som kompletterar vårt Systemutvecklingsteam - Som vill stärka upp ett av våra IoT-projekt eller Big Data-projekt under hösten 2017 - Som vill vara med och lotsa våra kunder mot sina mål - Som gillar att vara en del av ett mindre IT-konsultbolag i förändring! UPSYS I KORTHET: - Kompetensteam: Systemutveckling, Data & Analys, Nät/Kommunikation/Säkerhet, Krav/Test/Dokumentation, Projektmetodik - Kompetensplattform: Framförallt Unix/Linux, Open Source, IP-nätverk och LAMP - Specialistkompetenser; Big Data, IoT, Datakommunikation, IPv6, IP-telefoni, MySQL - Projektmodeller: Lean/Agilt och Scrum - Kunder: Ett urval är TeliaSonera, Fortum, Teracom, Tele2, Swedavia och NetEnt - Branscher: Telekom, Energi, Finans, Spel DIN ERFARENHET - Du har erfarenhet av att hantera strukturerad data i relationsdatabaser - Du har kanske arbetat som BI-utvecklare och är van att bygga ETL-flöden utifrån olika typer av strukturerade datakällor. Eller utvecklat andra typer av lösningar med transaktionsintensiva dataflöden - Du har erfarenhet av datamodellering och har utvecklat och designat databaser - Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i och förstå ett sammanhang och en verksamhet utifrån den data som produceras - Om du har erfarenhet av Big Data-teknologier och avancerad analys, så är det mycket meriterande. Om inte så är du nyfiken på området och intresserad av att lära dig mer - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Krav: MSSQL, MySQL eller motsvarande Goda kunskaper i SQL Erfarenhet av något skript- eller programmeringsspråk Meriterande: No-SQL Hadoop, Spark, Hive Python, R Azure, AWS ML Studio VAD FÅR DU HOS OSS: - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi tillsammans sätter strategiska kundplaner framåt - En kreativ miljö där du får jobba med rutinerade och engagerade kollegor - En driven kultur med stor frihet under ansvar - Ett trevligt gäng som gillar att hänga tillsammans. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser VILKA ÄR VI UPSYS är ett modernt hi-tech bolag inom IoT, Big Data och Contact Centers. I 25 år har vi hjälpt våra kunder i Stockholm och Uppsala att få bättre koll, säkerhet och lönsamhet i sina transaktionsintensiva dataflöden. Vår drivkraft är att lotsa våra kunder in i en lönsam digitaliserad värld. Det gör vi genom att stärka upp kundernas löpande verksamhet med expertkompetens och rådgivning samt att bygga och utveckla innovativa systemlösningar med hög prestanda, effektivitet och skalbarhet. VÅRT DNA Vi brinner för teknik och arbetar målmedvetet för att dra in roliga projekt och helhetsåtaganden. Vi gillar att jobba i team och har en jordnära och driven kultur där alla hjälps åt att forma företaget. Våra ledord är IQ, EQ och BQ (hjärna, hjärta och business). Vi tror att alla delar behöver vara med, för att vi ska kunna skapa nytta för våra kunder och ha roligt på vår egen resa!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Utvecklare

Datacom Engineer
KONSULTROLLEN: Som konsult på UPSYS har du två uppdrag: 1. Att medverka i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller ”inhouse” i våra egna lokaler. 2. Att tillsammans bygga och utveckla UPSYS mot nya höjder! Genom att bidra med idéer, tankar och engagemang på gemensamma möten, konferenser och sociala aktiviteter. Vi gillar tillsammansarbete. VI SÖKER DIG - Som kompletterar vårt team för Nät, Kommunikation och Säkerhet - Som gillar att vara arkitekt lika mycket som att implementera på detaljnivå - Som tycker om att vara tydlig och transparent i allt du gör - Som vill stärka upp ett av våra IoT-projekt eller Big Data-projekt under hösten 2017 - Som vill vara med och lotsa våra kunder mot sina mål - Som gillar att vara en del av ett mindre IT-konsultbolag i förändring! VAD FÅR DU HOS OSS: - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi tillsammans sätter strategiska kundplaner framåt - En kreativ miljö där du får jobba med rutinerade och engagerade kollegor - En driven kultur med stor frihet under ansvar - Ett trevligt gäng som gillar att hänga tillsammans. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser DIN PROFIL - Du har erfarenhet av att jobba med TCP/IP och det som bygger dagens Internet, från länklagret (WiFi, Ethernet, VPN), IPv4/IPv6-routing till applikationsinvå (sockets, web-services…) - Du är vad vid att jobba med lösningar där hög tillgänglighet och redundans är en självklarhet och har erfarenhet av konventionella metoder för att åstadkomma det - Du tänker rutinmässigt in säkerhet i allt du gör och har vana att skriva access-listor, jobba med iptables eller BSD packetfilter, Cisco ASA. Du förstår hur SSL/TLS fungerar och hur certifikaten är uppbyggda - Du är vad vid att jobba med Cisco switchar och routrar - Du är vad vid att jobba med Linux och att konfigurera, administrera och övervaka de vanliga TCP/IP tjänsterna som t.ex.: bind, sshd, apache, nginx, freeradius, netsnmp och dhcpd - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Krav: Cisco CCNP eller CCNA Stor erfarenhet av Linux Kan skriva shellscript Kan programmera i något skriptspråk Perl/Python Meriterande: Programmering i C Erfarenhet av molnlösningar och OpenStack UPSYS I KORTHET: - Kompetensteam: Systemutveckling, Data & Analys, Nät/Kommunikation/Säkerhet, Krav/Test/Dokumentation, Projektmetodik - Kompetensplattform: Framförallt Unix/Linux, Open Source, IP-nätverk och LAMP - Specialistkompetenser; Big Data, IoT, Datakommunikation, IPv6, IP-telefoni, MySQL - Projektmodeller: Lean/Agilt och Scrum - Kunder: Ett urval är TeliaSonera, Fortum, Teracom, Tele2, Swedavia och NetEnt - Branscher: Telekom, Energi, Finans, Spel VILKA ÄR VI UPSYS är ett modernt hi-tech bolag inom IoT, Big Data och Contact Centers. I 25 år har vi hjälpt våra kunder i Stockholm och Uppsala att få bättre koll, säkerhet och lönsamhet i sina transaktionsintensiva dataflöden. Vår drivkraft är att lotsa våra kunder in i en lönsam digitaliserad värld. Det gör vi genom att stärka upp kundernas löpande verksamhet med expertkompetens och rådgivning samt att bygga och utveckla innovativa systemlösningar med hög prestanda, effektivitet och skalbarhet. VÅRT DNA Vi brinner för teknik och arbetar målmedvetet för att dra in roliga projekt och helhetsåtaganden. Vi gillar att jobba i team och har en jordnära och driven kultur där alla hjälps åt att forma företaget. Våra ledord är IQ, EQ och BQ (hjärna, hjärta och business). Vi tror att alla delar behöver vara med, för att vi ska kunna skapa nytta för våra kunder och ha roligt på vår egen resa!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Datacom Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Datacom Engineer

Testledare
KONSULTROLLEN: Som konsult på UPSYS har du två uppdrag: 1. Att medverka i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller ”inhouse” i våra egna lokaler. 2. Att tillsammans bygga och utveckla Upsys mot nya höjder! Genom att bidra med idéer, tankar och engagemang på gemensamma möten, konferenser och sociala aktiviteter. Vi gillar tillsammansarbete. VI SÖKER DIG - Som kompletterar vårt team för Nät, Kommunikation och Säkerhet - Som gillar att vara arkitekt lika mycket som att implementera på detaljnivå - Som tycker om att vara tydlig och transparent i allt du gör - Som vill stärka upp ett av våra IoT-projekt eller Big Data-projekt under hösten 2017 - Som vill vara med och lotsa våra kunder mot sina mål - Som gillar att vara en del av ett mindre IT-konsultbolag i förändring! UPSYS I KORTHET: - Kompetensteam: Systemutveckling, Data & Analys, Nät/Kommunikation/Säkerhet, Krav/Test/Dokumentation, Projektmetodik - Kompetensplattform: Framförallt Unix/Linux, Open Source, IP-nätverk och LAMP - Specialistkompetenser; Big Data, IoT, Datakommunikation, IPv6, IP-telefoni, MySQL - Projektmodeller: Lean/Agilt och Scrum - Kunder: Ett urval är TeliaSonera, Fortum, Teracom, Tele2, Swedavia och NetEnt - Branscher: Telekom, Energi, Finans, Spel DIN PROFIL - Du har din tyngdpunkt som testledare men uppskattar att även inta andra roller inom ett testprojekt, exempelvis som testfallsdesigner och testare. - Du har erfarenhet av att jobba med TCP/IP och det som bygger dagens Internet, från länklagret (WiFi, Ethernet, VPN), IPv4/IPv6-routing till applikationsinvå (sockets, web-services…) - Du är vad vid att jobba med lösningar där hög tillgänglighet och redundans är en självklarhet och har erfarenhet av konventionella metoder för att åstadkomma det - Du tänker rutinmässigt in säkerhet i allt du gör och har vana att skriva access-listor, jobba med iptables eller BSD packetfilter, Cisco ASA. Du förstår hur SSL/TLS fungerar och hur certifikaten är uppbyggda - Du är vad vid att jobba med Cisco switchar och routrar - Du är vad vid att jobba med Linux och att konfigurera, administrera och övervaka de vanliga TCP/IP tjänsterna som t.ex.: bind, sshd, apache, nginx, freeradius, netsnmp och dhcpd - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Krav: Cisco CCNP eller CCNA Stor erfarenhet av Linux Kan skriva shellscript Kan programmera i något skriptspråk Perl/Python Meriterande: Programmering i C Erfarenhet av molnlösningar och OpenStack VAD FÅR DU HOS OSS: - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi tillsammans sätter strategiska kundplaner framåt - En kreativ miljö där du får jobba med rutinerade och engagerade kollegor - En driven kultur med stor frihet under ansvar - Ett trevligt gäng som gillar att hänga tillsammans. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser VILKA ÄR VI UPSYS är ett modernt hi-tech bolag inom IoT, Big Data och Contact Centers. I 25 år har vi hjälpt våra kunder i Stockholm och Uppsala att få bättre koll, säkerhet och lönsamhet i sina transaktionsintensiva dataflöden. Vår drivkraft är att lotsa våra kunder in i en lönsam digitaliserad värld. Det gör vi genom att stärka upp kundernas löpande verksamhet med expertkompetens och rådgivning samt att bygga och utveckla innovativa systemlösningar med hög prestanda, effektivitet och skalbarhet. VÅRT DNA Vi brinner för teknik och arbetar målmedvetet för att dra in roliga projekt och helhetsåtaganden. Vi gillar att jobba i team och har en jordnära och driven kultur där alla hjälps åt att forma företaget. Våra ledord är IQ, EQ och BQ (hjärna, hjärta och business). Vi tror att alla delar behöver vara med, för att vi ska kunna skapa nytta för våra kunder och ha roligt på vår egen resa!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare jobb, Testledare Stockholm, Testledare UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare

Data Engineer - Uppsala
KONSULTROLLEN: Som konsult på UPSYS har du två uppdrag: 1. Att medverka i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller ”inhouse” i våra egna lokaler. 2. Att tillsammans bygga och utveckla Upsys mot nya höjder! Genom att bidra med idéer, tankar och engagemang på gemensamma möten, konferenser och sociala aktiviteter. Vi gillar tillsammansarbete. VI SÖKER DIG - Som kompletterar vårt Data & Analys-team - Som vill stärka upp ett av våra IoT-projekt eller Big Data-projekt under hösten 2017 - Som vill vara med och lotsa våra kunder mot sina mål - Som gillar att vara en del av ett mindre IT-konsultbolag i förändring! UPSYS I KORTHET: - Kompetensteam: Systemutveckling, Data & Analys, Nät/Kommunikation/Säkerhet, Krav/Test/Dokumentation, Projektmetodik - Kompetensplattform: Framförallt Unix/Linux, Open Source, IP-nätverk och LAMP - Specialistkompetenser; Big Data, IoT, Datakommunikation, IPv6, IP-telefoni, MySQL - Projektmodeller: Lean/Agilt och Scrum - Kunder: Ett urval är TeliaSonera, Fortum, Teracom, Tele2, Swedavia och NetEnt - Branscher: Telekom, Energi, Finans, Spel DIN PROFIL - Du har erfarenhet av att hantera strukturerad data i relationsdatabaser - Du har kanske arbetat som BI-utvecklare och är van att bygga ETL-flöden utifrån olika typer av strukturerade datakällor. Eller utvecklat andra typer av lösningar med transaktionsintensiva dataflöden - Du har erfarenhet av datamodellering och har utvecklat och designat databaser - Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i och förstå ett sammanhang och en verksamhet utifrån den data som produceras - Om du har erfarenhet av Big Data-teknologier och avancerad analys, så är det mycket meriterande. Om inte så är du nyfiken på området och intresserad av att lära dig mer - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Krav: MSSQL, MySQL eller motsvarande Goda kunskaper i SQL Erfarenhet av något skript- eller programmeringsspråk Meriterande: No-SQL Hadoop, Spark, Hive Python, R Azure, AWS ML Studio VAD FÅR DU HOS OSS: - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi tillsammans sätter strategiska kundplaner framåt - En kreativ miljö där du får jobba med rutinerade och engagerade kollegor - En driven kultur med stor frihet under ansvar - Ett trevligt gäng som gillar att hänga tillsammans. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser VILKA ÄR VI UPSYS är ett modernt hi-tech bolag inom IoT, Big Data och Contact Centers. I 25 år har vi hjälpt våra kunder i Stockholm och Uppsala att få bättre koll, säkerhet och lönsamhet i sina transaktionsintensiva dataflöden. Vår drivkraft är att lotsa våra kunder in i en lönsam digitaliserad värld. Det gör vi genom att stärka upp kundernas löpande verksamhet med expertkompetens och rådgivning samt att bygga och utveckla innovativa systemlösningar med hög prestanda, effektivitet och skalbarhet. VÅRT DNA Vi brinner för teknik och arbetar målmedvetet för att dra in roliga projekt och helhetsåtaganden. Vi gillar att jobba i team och har en jordnära och driven kultur där alla hjälps åt att forma företaget. Våra ledord är IQ, EQ och BQ (hjärna, hjärta och business). Vi tror att alla delar behöver vara med, för att vi ska kunna skapa nytta för våra kunder och ha roligt på vår egen resa!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Data Engineer - Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data Engineer - Uppsala

Senior Utvecklare - Uppsala
KONSULTROLLEN: Som konsult på UPSYS har du två uppdrag: 1. Att medverka i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller ”inhouse” i våra egna lokaler. 2. Att tillsammans bygga och utveckla Upsys mot nya höjder! Genom att bidra med idéer, tankar och engagemang på gemensamma möten, konferenser och sociala aktiviteter. Vi gillar tillsammansarbete. VI SÖKER DIG - Som kompletterar vårt Systemutvecklingsteam - Som vill stärka upp ett av våra IoT-projekt eller Big Data-projekt under hösten 2017 - Som vill vara med och lotsa våra kunder mot sina mål - Som gillar att vara en del av ett mindre IT-konsultbolag i förändring! UPSYS I KORTHET: - Kompetensteam: Systemutveckling, Data & Analys, Nät/Kommunikation/Säkerhet, Krav/Test/Dokumentation, Projektmetodik - Kompetensplattform: Framförallt Unix/Linux, Open Source, IP-nätverk och LAMP - Specialistkompetenser; Big Data, IoT, Datakommunikation, IPv6, IP-telefoni, MySQL - Projektmodeller: Lean/Agilt och Scrum - Kunder: Ett urval är TeliaSonera, Fortum, Teracom, Tele2, Swedavia och NetEnt - Branscher: Telekom, Energi, Finans, Spel DIN ERFARENHET - Du har erfarenhet av att hantera strukturerad data i relationsdatabaser - Du har kanske arbetat som BI-utvecklare och är van att bygga ETL-flöden utifrån olika typer av strukturerade datakällor. Eller utvecklat andra typer av lösningar med transaktionsintensiva dataflöden - Du har erfarenhet av datamodellering och har utvecklat och designat databaser - Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i och förstå ett sammanhang och en verksamhet utifrån den data som produceras - Om du har erfarenhet av Big Data-teknologier och avancerad analys, så är det mycket meriterande. Om inte så är du nyfiken på området och intresserad av att lära dig mer - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Krav: MSSQL, MySQL eller motsvarande Goda kunskaper i SQL Erfarenhet av något skript- eller programmeringsspråk Meriterande: No-SQL Hadoop, Spark, Hive Python, R Azure, AWS ML Studio VAD FÅR DU HOS OSS: - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi tillsammans sätter strategiska kundplaner framåt - En kreativ miljö där du får jobba med rutinerade och engagerade kollegor - En driven kultur med stor frihet under ansvar - Ett trevligt gäng som gillar att hänga tillsammans. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser VILKA ÄR VI UPSYS är ett modernt hi-tech bolag inom IoT, Big Data och Contact Centers. I 25 år har vi hjälpt våra kunder i Stockholm och Uppsala att få bättre koll, säkerhet och lönsamhet i sina transaktionsintensiva dataflöden. Vår drivkraft är att lotsa våra kunder in i en lönsam digitaliserad värld. Det gör vi genom att stärka upp kundernas löpande verksamhet med expertkompetens och rådgivning samt att bygga och utveckla innovativa systemlösningar med hög prestanda, effektivitet och skalbarhet. VÅRT DNA Vi brinner för teknik och arbetar målmedvetet för att dra in roliga projekt och helhetsåtaganden. Vi gillar att jobba i team och har en jordnära och driven kultur där alla hjälps åt att forma företaget. Våra ledord är IQ, EQ och BQ (hjärna, hjärta och business). Vi tror att alla delar behöver vara med, för att vi ska kunna skapa nytta för våra kunder och ha roligt på vår egen resa!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Utvecklare - Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Utvecklare - Uppsala

KAM till innovativt IT-bolag
KAM-ROLLEN Som KAM blir du en viktig pusselbit i det fortsatta bolagsbygget och bidrar till att våra kunder når framgång i en digitaliserad värld. Du arbetar nära vår vd och ledning i Upsys samt säljarna i vår underkonsultverksamhet B-EQ Consulting. Uppdraget går ut på att stärka Upsys business genom att vidareutveckla den portfölj av produkter och tjänster vi har idag. Exempel på ansvar; - Bearbeta marknaden i Stockholm och Uppsala, inom näringsliv och offentlig sektor. Primärt inom ramen för våra fokusområden Contact Centres, Big Data, IoT och närliggande hi tech-områden - Utveckla befintliga och nya affärer inom våra tre ben; konsulting, utbildning och produktutveckling - Stärka upp vårt team i B-EQ Consulting (idag 2 säljare) och tillsammans vidareutveckla sälj- och leveransprocesser för en effektiv underkonsultverksamhet, www.b-eq.se - Bearbeta nya säljkanaler och strategiska samarbeten med direktkunder, partners, andra konsultbolag, underkonsulter och portaler etc. - Hantera potentiella tekniska partners - Matcha konsultprofiler mot kundförfrågningar och omvänt - Budgetansvar/forecast AV OSS FÅR DU… .. bra förutsättningar att bedriva ett effektivt och kvalitativt KAM-arbete i en kultur som präglas av driv, teamwork och entreprenörskap - Ett bolag med 27 års tyngd på marknaden och ett starkt renommé inom Unix/Linux och robusta, skalbara systemlösningar - En etablerad kundbas inom Telecom, Energi, Spel, Akademin, Skolväsendet m.fl. - En portfölj med hi tech-produkter, seniora konsulter och utbildningar inom områden som efterfrågas hårt på marknaden. - En kreativ och innovativ kultur med stark vi-anda! - Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar - Vara med på en spännande tillväxtresa med stor potential till personlig utveckling och nya möjligheter DIN PROFIL Vi söker dig med ett starkt driv och nyfikenhet! Du har en entreprenöriell ådra och gillar att skapa saker tillsammans med andra. Samtidigt som du är en teamspelare så triggas du av att sätta upp egna strategier och tänka utanför boxen för att nå dina mål. Du är en vinnarskalle som står stadigt på jorden! Nyckelegenskaper och erfarenheter; - Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av säljarbete av konsulter och/eller produkter inom IT, på operativ och strategisk nivå - Meriterande om du har erfarenhet av upphandlingar - Vana att arbeta med forecast/budget - En akademisk examen i botten eller likvärdigt - Ett nyfiket, kreativt och problemlösande mindset - Helikopterperspektiv samt öga för kundspecifika detaljer - Människokännedom och en god empatisk förmåga - Lika delar hjärna, hjärta och business! VI ÄR UPSYS Upsys är ett högteknologiskt IT-konsultbolag med fokus på Big Data, IoT och Contact Centres, med närliggande områden som AI, Machine Learning, Cloud och säkerhet. Vi brinner för att verksamheter och människor når sin fulla potential genom den nya teknikens möjligheter och bidrar till detta genom kvalificerade konsultinsatser, produkter och utbildningar inom våra fokusområden. Vi är ett tight gäng med stort teknikintresse och en passion för att jobba med innovation, problemlösning och ny teknik. Alltid med affärsnyttan i främsta rummet. Våra ledord är hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ), vilket gestaltas i allt vi gör. Vi befinner oss i en tillväxtfas med stor efterfrågan på våra tjänster. Vår ambition under de kommande två åren är att bli dubbelt så många (40-50 konsulter) och fortsätta etablera vårt varumärke på marknaden. Dock utan att tappa den kvalitet och vi-känsla som finns i bolaget idag.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga KAM till innovativt IT-bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM till innovativt IT-bolag

Account Manager till kreativt IT-bolag
SÄLJROLLEN Som säljare på Upsys blir du en viktig pusselbit i det fortsatta bolagsbygget och bidrar till att våra kunder når framgång i en digitaliserad värld. Du ingår i vårt säljteam som idag består av två drivna personer, och arbetar nära vår vd och ledning i Upsys. Uppdraget går ut på att stärka Upsys business genom att vidareutveckla befintliga och nya kunder inom våra fokusområden. Exempel på ansvar; - Bearbeta marknaden i Stockholm och Uppsala, inom näringsliv och offentlig sektor. Primärt inom ramen för våra fokusområden Contact Centres, Big Data, IoT och närliggande hi tech-områden - Utveckla befintliga och nya affärer inom våra tre ben; konsulting, utbildning och produktutveckling - Stärka upp vårt team i B-EQ Consulting (idag 2 säljare) och tillsammans vidareutveckla sälj- och leveransprocesser för en effektiv underkonsultverksamhet, www.b-eq.se - Bearbeta nya säljkanaler och strategiska samarbeten med direktkunder, partners, andra konsultbolag, underkonsulter och portaler etc. - Hantera potentiella tekniska partners - Matcha konsultprofiler mot kundförfrågningar och omvänt AV OSS FÅR DU… .. bra förutsättningar att bedriva ett effektivt och kvalitativt säljarbete i en kultur som präglas av driv, teamwork och entreprenörskap - Ett bolag med 27 års tyngd på marknaden och ett starkt renommé inom Unix/Linux och robusta, skalbara systemlösningar - En etablerad kundbas inom Telecom, Energi, Spel, Akademin, Skolväsendet m.fl. - En portfölj med hi tech-produkter, seniora konsulter och utbildningar inom områden som är heta på marknaden - En kreativ och innovativ kultur med stark vi-anda! - Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar - Vara med på en spännande tillväxtresa med stor potential till personlig utveckling och nya möjligheter DIN PROFIL Vi söker dig med ett starkt driv och nyfikenhet! Du är en teamspelare men triggas av att sätta upp egna strategier och tänka utanför boxen för att nå dina mål. Du är en vinnarskalle som står stadigt på jorden! Nyckelegenskaper och erfarenheter; - Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av säljarbete av konsulter och/eller produkter inom IT, på operativ och strategisk nivå - En akademisk examen i botten eller likvärdigt - Ett nyfiket, kreativt och problemlösande mindset - Helikopterperspektiv samt öga för kundspecifika detaljer - Människokännedom och en god empatisk förmåga - Lika delar hjärna, hjärta och business! VI ÄR UPSYS Upsys är ett högteknologiskt IT-konsultbolag med fokus på Big Data, IoT och Contact Centres, med närliggande områden som AI, Machine Learning, Cloud och säkerhet. Vi brinner för att verksamheter och människor når sin fulla potential genom den nya teknikens möjligheter och bidrar till detta genom kvalificerade konsultinsatser, produkter och utbildningar inom våra fokusområden. Vi är ett tight gäng med stort teknikintresse och en passion för att jobba med innovation, problemlösning och ny teknik. Alltid med affärsnyttan i främsta rummet. Våra ledord är hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ), vilket gestaltas i allt vi gör. Vi befinner oss i en tillväxtfas med stor efterfrågan på våra tjänster. Vår ambition under de kommande två åren är att bli dubbelt så många (40-50 konsulter) och fortsätta etablera vårt varumärke på marknaden. Dock utan att tappa den kvalitet och vi-känsla som finns i bolaget idag.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till kreativt IT-bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till kreativt IT-bolag

.Net utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS
Eftersom du har hittat hit förstår vi att du är på jakt efter en ny utmaning. Vi söker dig som brinner för teknik och vill jobba på ett företag där du kan utvecklas och vara med på en spännande resa. Vad vill ha av dig: - Minst fem års erfarenhet av .Net - Minst två års erfarenhet av Azure, har du även erfarenhet av AWS är det ett stort plus Det är meriterande om du: Har jobbat med Scrum och agila utvecklingsmetoder Vi finns både i Stockholm och Uppsala. Har du frågor går det bra att ringa till Cattis Otter 0705959390 eller maila catharina.otter@b-eq.se Som person ser vi att: - Du har ett brinnande intresse för teknik och IT - Du är nyfiken, lojal och ödmjuk - Du tycker om att utveckla nya verktyg/produkter/system Som konsult hos oss på B-EQ Consulting får du: Arbeta med ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Uppdraget är oftast ute hos kund men i vissa fall kan det vara ”inhouse” i våra egna lokaler.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga .Net utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS

Junior BI-utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS
Nu söker vi dig som är i början av din karriär eller har jobbat ett par år som BI-utvecklare och som nu är redo att fortsätta din karriärsresa på ett spännande bolag. Vi vill att: Du har upp till tre års erfarenhet som BI utvecklare baserat på Microsoft miljö. Du har förståelse för datasbaser, främst Microsoft SQL Du har förståelse/intresse för hur kopplingen mellan IT och verksamhet Du tycker om att utveckla nya verktyg/produkter/system Du har ett stort teknikintresse Det är meriterande om du: Har jobbat med Scrum och agila utvecklingsmetoder Är det dig vi söker? Skicka ditt CV till catharina.otter@b-eq.se För frågor går det även bra att ringa Cattis på 0705959390 Som person ser vi att: Du är ödmjuk, nyfiken och intresserad av att lära dig nya tekniklösningar. Som konsult hos oss på B-EQ Consulting får du: Arbeta i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller i vissa fall ”inhouse” i våra egna lokaler.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Junior BI-utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior BI-utvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS

Javautvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS
Nu söker vi efter en senior javautvecklare som är sugen på en ny utmaning. Följ med oss på en spännande resa. Nytt år med nya möjligheter. Vi vill att du har erfarenhet inom följande: - Java/Java 8 - Angular.JS - React.js - Spring Framework - Manuella och automatiska tester Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom: - Redux - HTML5 - Node.js - Maven - Redis - Docker - Jenkins - Kubernetes - Mongo DB - Relationsdatabaser - Scrum - Agila arbetsmetoder Är det dig vi söker? Skicka ditt CV till catharina.otter@b-eq.se För frågor går det även bra att ringa Cattis på 0705959390 Som person ser vi att: Du är konsultmannamässig, social, kan guida juniora utvecklare och kan snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Som konsult hos oss på B-EQ Consulting/UPSYS får du: Arbeta i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller i vissa fall ”inhouse” i våra egna lokaler.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS

Testledare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS
Vi söker nu dig med minst fem års erfarenhet av arbete inom test som nu är redo för nästa utmaning. Vi vill att du har erfarenhet inom följande: - Selenium - SQL-server - Jira - ALM/QC - REQB - Skriva testfall och felrapporter - Kommunicera med utvecklare och kravställare Det är meriterande om: - Du har erfarenhet och kunskap i HP Quality Center - Du är certifierad i ISTQB Är det dig vi söker? Skicka ditt CV till catharina.otter@b-eq.se För frågor går det även bra att ringa Cattis på 0705959390 Du är social, strukturerad, ansvarstagande och en kvalitetssäkrare Du gillar problemlösning och sätter dig snabbt in i nya uppgifter. Som konsult hos oss på B-EQ Consulting/UPSYS får du: Arbeta i ett projekt hos någon av våra kunder, där uppdraget matchar din profil och kompetens. I Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Projektet kan vara ute på kundens arbetsplats eller i vissa fall ”inhouse” i våra egna lokaler.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare sökes till B-EQ Consulting/UPSYS

IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI
DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. Exempel på uppdrag inom Big Data, BI och AI: - Utforska och dra slutsatser av stora datamängder med verktyg som t.ex. Pandas, R eller SQL - Designa och bygga datalager och dataflöden med Microsoft BI teknologier - Designa och utveckla machine learning algoritmer för att förstå användarbeteenden och framtida behov - Bygga, förvalta och utveckla hadoopkluster - Processa, aggregera och förädla data med Pig och Hive - Automatisera dataflöde inklusive bearbetning/putsning från HDFS till BI-verktyg Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar affärsområdet Big Data & BI. Din drivkraft och kompetens är viktig på vår fortsatta resa framåt - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som vill bidra till att vi lyfter affärsområdet Big Data & BI ytterligare en nivå - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET Något eller några av följande saker stämmer in på dig: - Du har en akademisk examen i datavetenskap, matematik, statistik eller motsvarande kunskap erhållen på annat sätt - Du är van att hantera både strukturerat och ostrukturerat data, gärna med Python, R eller Java - Du är mycket duktig på SQL - Du har god erfarenhet av relationsdatabaser - Du har erfarenhet av distribuerad lagring, noSQL och Big Data teknologier såsom t.ex. Cassandra och Hadoop - Du har erfarenhet av Microsoft BI suite - Du har erfarenhet av verktyg såsom QlikView, PowerBI eller Tableau - Du är inte enbart tekniskt kunnig utan har också lätt att förstå en verksamhet och dess behov OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI

IT-KONSULT IOT
DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. Inom IoT jobbar vi inom 3 teknikområden: - Med enheter i periferin som avläser något och/eller styr något och som pratar med en tjänst i molnet. - Med molntjänster som pratar med enheter i periferin och med användare med mobiltelefoner, surfplattor eller liknande. - Med bärbara mobiler/surfplattor som hämtar information från molnet och/eller styr enheter i periferin via molntjänster. Enheterna i periferin kan vara Raspberry Pi-enheter, andra enkortsdatorer eller liknande. Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar affärsområdet IoT. Din drivkraft och kompetens är viktig på vår fortsatta resa framåt - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som har ett stort intresse för datavetenskap - Som vill bidra till att vi lyfter affärsområdet IoT ytterligare en nivå - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara en del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET Något eller några av följande saker stämmer in på dig: - Du har förmodligen en datavetenskaplig utbildning från universitet - Du har vana av att programmera på både hög nivå (scriptspråk som t.e.x. Python och Java) samt låg nivå (C) - Du har vana av att arbeta med databaser - Du förstår hur de protokoll som Internet vilar på fungerar (generella: TCP/UDP/DNS/http) (specialicerade: SIP/RTP/SOAP/rest) - Du förstår hur man bygger distribuerade system och metoder för lastdelning/skalning - Du förstå metoder för monitorering och övervakning - Du tänker i termer av säkerhet och vad det innebär för din typ av arbete (tex autentisering, auktorisering, sekretess och kontroll på data samt på det som exekveras) - Du får gärna ha kompetens inom Inbyggda system - Har du erfarenheter av app-utveckling så är det meriterande OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT IOT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT IOT

IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI
DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. Exempel på uppdrag inom Big Data, BI och AI: - Utforska och dra slutsatser av stora datamängder med verktyg som t.ex. Pandas, R eller SQL - Designa och bygga datalager och dataflöden med Microsoft BI teknologier - Designa och utveckla machine learning algoritmer för att förstå användarbeteenden och framtida behov - Bygga, förvalta och utveckla hadoopkluster - Processa, aggregera och förädla data med Pig och Hive - Automatisera dataflöde inklusive bearbetning/putsning från HDFS till BI-verktyg Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar affärsområdet Big Data & BI. Din drivkraft och kompetens är viktig på vår fortsatta resa framåt - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som vill bidra till att vi lyfter affärsområdet Big Data & BI ytterligare en nivå - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! Din erfarenhet Något eller några av följande saker stämmer in på dig: - Du har en akademisk examen i datavetenskap, matematik, statistik eller motsvarande kunskap erhållen på annat sätt - Du är van att hantera både strukturerat och ostrukturerat data, gärna med Python, R eller Java - Du är mycket duktig på SQL - Du har god erfarenhet av relationsdatabaser - Du har erfarenhet av distribuerad lagring, noSQL och Big Data teknologier såsom t.ex. Cassandra och Hadoop - Du har erfarenhet av Microsoft BI suite - Du har erfarenhet av verktyg såsom QlikView, PowerBI eller Tableau - Du är inte enbart tekniskt kunnig utan har också lätt att förstå en verksamhet och dess behov OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT BIG DATA, BI & AI

IT-KONSULT IOT
DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. Inom IoT jobbar vi inom 3 teknikområden: - Med enheter i periferin som avläser något och/eller styr något och som pratar med en tjänst i molnet. - Med molntjänster som pratar med enheter i periferin och med användare med mobiltelefoner, surfplattor eller liknande. - Med bärbara mobiler/surfplattor som hämtar information från molnet och/eller styr enheter i periferin via molntjänster. Enheterna i periferin kan vara Raspberry Pi-enheter, andra enkortsdatorer eller liknande. Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar affärsområdet IoT. Din drivkraft och kompetens är viktig på vår fortsatta resa framåt - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som har ett stort intresse för datavetenskap - Som vill bidra till att vi lyfter affärsområdet IoT ytterligare en nivå - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara en del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET Något eller några av följande saker stämmer in på dig: - Du har förmodligen en datavetenskaplig utbildning från universitet - Du har vana av att programmera på både hög nivå (scriptspråk som t.e.x. Python och Java) samt låg nivå (C) - Du har vana av att arbeta med databaser - Du förstår hur de protokoll som Internet vilar på fungerar (generella: TCP/UDP/DNS/http) (specialicerade: SIP/RTP/SOAP/rest) - Du förstår hur man bygger distribuerade system och metoder för lastdelning/skalning - Du förstå metoder för monitorering och övervakning - Du tänker i termer av säkerhet och vad det innebär för din typ av arbete (tex autentisering, auktorisering, sekretess och kontroll på data samt på det som exekveras) - Du får gärna ha kompetens inom Inbyggda system - Har du erfarenheter av app-utveckling så är det meriterande OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT IOT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT IOT

IT-KONSULT AI
DIN ROLL SOM KONSULT Under 2018 startar vi ett antal tvärvetenskapliga projekt med partners i andra branscher, i syfte att öka värdet för barn och vuxna inom välfärden. För dessa projekt behöver vi stärka upp vårt team med fler seniora utvecklare med AI-kompetens. Här kommer du att spela en viktig roll. Utöver att vara en del i ett av våra interna innovationsprojekt inom AI, får du ett uppdrag som IT-konsult ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar våra fokusområden, där AI är en viktig pusselbit - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser VI SÖKER DIG - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara del av ett livskraftigt, entreprenöriellt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET - Du har en akademisk examen i datavetenskap, matematik eller motsvarande - Du har goda kunskaper och djup förståelse av artificiella neuronnät (SOM, Hopfield, RBF, Back-prop). - Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med AI i olika former - Du har goda kunskaper i algoritmer och datastrukturer - Du är en erfaren programmerare och känner dig bekväm i en rad olika hög och lågnivå språk - Har du dessutom erfarenhet av att implementera lösningar där man nyttjar GPUer med hjälp av OpenCL/CUDA (eller liknande) är detta meriterande OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT AI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT AI

KAM TILL KREATIVT IT-BOLAG
KAM-ROLLEN Som KAM blir du en viktig pusselbit i det fortsatta bolagsbygget och bidrar till att våra kunder når framgång i en digitaliserad värld. Du arbetar nära vår vd och ledning i Upsys samt säljarna i vår underkonsultverksamhet B-EQ Consulting. Uppdraget går ut på att stärka Upsys business genom att vidareutveckla den portfölj av produkter och tjänster vi har idag. Exempel på ansvar; - Bearbeta marknaden i Stockholm och Uppsala, inom näringsliv och offentlig sektor. Primärt inom ramen för våra fokusområden Contact Center, Big Data, BI, IoT och närliggande hi tech-områden så som AI/Machine Learning och Cloud. - Utveckla befintliga och nya affärer inom våra fyra tjänster; konsulting, hela projekt, utbildning och produkter - Utveckla och bidra till affärer i vår underkonsultverksamhet B-EQ Consulting, där vi ska vara ett 20-tal underkonsulter till slutet på 2018. - Bearbeta nya säljkanaler och samarbeten med befintliga och potentiella direktkunder och strategiska partners - Matcha konsultprofiler mot kundförfrågningar och omvänt - Budgetansvar/forecast AV OSS FÅR DU - Goda grundförutsättningar att bedriva ett effektivt och kvalitativt KAM-arbete i en kultur som präglas av driv, teamwork och entreprenörskap - Ett bolag med 27 års tyngd på marknaden och ett starkt renommé inom Unix/Linux och robusta, skalbara systemlösningar - En etablerad kundbas inom Telecom, Energi, Spel, Akademin, Skolväsendet m.fl. - En portfölj med hi tech-produkter, seniora konsulter och utbildningar inom områden som har en stor efterfrågan på marknaden - En kreativ och innovativ teknisk kultur med stark vi-anda! - Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar - Vara med på en spännande tillväxtresa med stor potential till personlig utveckling och nya möjligheter. Genom en växande organisation, etablering utomlands och nya affärsområden DIN PROFIL Vi söker dig med ett starkt driv och nyfikenhet! Du har en entreprenöriell ådra och gillar att skapa saker tillsammans med andra. Samtidigt som du är en teamspelare så triggas du av att sätta upp egna strategier och tänka utanför boxen för att nå dina mål. Du är helt enkelt en vinnarskalle som står stadigt på jorden.. Nyckelegenskaper och erfarenheter; - Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av säljarbete av konsulter och/eller produkter inom IT, på operativ och strategisk nivå - Du ska kunna hantera tekniska kunder och förstå hur komplexa IT-utvecklingsprojekt bedrivs - Vana att förhandla på chefsnivå - Vana att arbeta med forecast/budget - En akademisk examen i botten eller likvärdigt - Meriterande om du har erfarenhet av upphandlingar - En nyfiken, kreativ och problemlösande inställning - Ett helikopterperspektiv samt öga för kundspecifika detaljer - Människokännedom och en god empatisk förmåga - Lika delar hjärna, hjärta och business! VI ÄR UPSYS Upsys är ett högteknologiskt IT-konsultbolag med fokus på Big Data, IoT och Contact Centres, med närliggande områden som AI, Machine Learning, Cloud och säkerhet. Vi brinner för att verksamheter och människor når sin fulla potential genom den nya teknikens möjligheter och bidrar till detta genom kvalificerade konsultinsatser, produkter och utbildningar inom våra fokusområden. Vi är ett tight gäng med stort teknikintresse och en passion för att jobba med innovation, problemlösning och ny teknik. Alltid med affärsnyttan i främsta rummet. Våra ledord är hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ), vilket gestaltas i allt vi gör. Vi finns i Stockholm och Uppsala. Vi befinner oss i en tillväxtfas med stor efterfrågan på våra tjänster. Vår ambition under de kommande två åren är att bli dubbelt så många (50 specialistkonsulter) och fortsätta etablera vårt varumärke på marknaden. Dock utan att tappa den kvalitet och vi-känsla som finns i bolaget idag.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga KAM TILL KREATIVT IT-BOLAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM TILL KREATIVT IT-BOLAG

IT-KONSULT AI
DIN ROLL SOM KONSULT Under 2018 startar vi ett antal tvärvetenskapliga projekt med partners i andra branscher, i syfte att öka värdet för barn och vuxna inom välfärden. För dessa projekt behöver vi stärka upp vårt team med fler seniora utvecklare med AI-kompetens. Här kommer du att spela en viktig roll. Utöver att vara en del i ett av våra interna innovationsprojekt inom AI, får du ett uppdrag som IT-konsult ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar våra fokusområden, där AI är en viktig pusselbit - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara del av ett livskraftigt, entreprenöriellt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET - Du har en akademisk examen i datavetenskap, matematik eller motsvarande - Du har goda kunskaper och djup förståelse av artificiella neuronnät (SOM, Hopfield, RBF, Back-prop). - Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med AI i olika former - Du har goda kunskaper i algoritmer och datastrukturer - Du är en erfaren programmerare och känner dig bekväm i en rad olika hög och lågnivå språk - Har du dessutom erfarenhet av att implementera lösningar där man nyttjar GPUer med hjälp av OpenCL/CUDA (eller liknande) är detta meriterande OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT AI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT AI

SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C#
DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som vill stärka upp vårt systemutvecklingsteam - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET - Du behärskar minst ett programmeringsspråk på expertnivå och har förmåga att lära dig nya programmeringsspråk snabbt. - Du är van vid att programmera, bedriver helst egna hobbyprojekt. - Du lägger stort fokus på kvalitet vid programmering och är van vid att testa dina lösningar med automatiska tester. - Du känner till best-practices av dem programmeringsverktyg du använder och är van vid att kommentera din kod (Javadoc, Doxygen, etc.) - Du vet vad prestanda-, minnes- eller IOoptimering betyder och vet hur man åstadkommer det. - Meriterande om du har erfarenhet av någon agil systemutvecklingsmetod, ex. Scrum, XP, FDD, etc. - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Krav: - C/C++, Java eller C# - OOP - Erfarenhet av något skriptspråk - TCP/IP - Grundläggande kunskaper i SQL Meriterande: - Webbapputveckling - Mobilapputveckling - TDD - Node.js - Machine Learning OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C# jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C#

SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C#
DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Ditt uppdrag designas utifrån din unika tekniska profil och även dina drivkrafter för framtiden. För att vi ska bli framgångsrika över tid är det viktigt att alla känner att de utmanas och växer med bolaget. Då skapar vi också störst värde för våra kunder. En win-win-win som vi tror starkt på. Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som vill stärka upp vårt systemutvecklingsteam - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen… - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET - Du behärskar minst ett programmeringsspråk på expertnivå och har förmåga att lära dig nya programmeringsspråk snabbt. - Du är van vid att programmera, bedriver helst egna hobbyprojekt. - Du lägger stort fokus på kvalitet vid programmering och är van vid att testa dina lösningar med automatiska tester. - Du känner till best-practices av dem programmeringsverktyg du använder och är van vid att kommentera din kod (Javadoc, Doxygen, etc.) - Du vet vad prestanda-, minnes- eller IOoptimering betyder och vet hur man åstadkommer det. - Meriterande om du har erfarenhet av någon agil systemutvecklingsmetod, ex. Scrum, XP, FDD, etc. - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Krav: - C/C++, Java eller C# - OOP - Erfarenhet av något skriptspråk - TCP/IP - Grundläggande kunskaper i SQL Meriterande: - Webbapputveckling - Mobilapputveckling - TDD - Node.js - Machine Learning OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila, lönsamma och effektiva team utifrån Scaled Agile och SaFE-metodik. I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter. Just nu har vi fyra innovationsprojekt i gång inom BI, Big Data, Contact Center och AI. Parallellt med att vi självklart stöttar våra kunder som konsulter och utbildare i våra ordinarie roller.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C# jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIOR UTVECKLARE C/C++, JAVA, C#

KAM TILL INNOVATIVT IT-BOLAG
KAM-ROLLEN Som KAM blir du en viktig pusselbit i det fortsatta bolagsbygget och bidrar till att våra kunder når framgång i en digitaliserad värld. Du arbetar nära vår vd och ledning i Upsys samt säljarna i vår underkonsultverksamhet B-EQ Consulting. Uppdraget går ut på att stärka Upsys business genom att vidareutveckla den portfölj av produkter och tjänster vi har idag. Exempel på ansvar; - Bearbeta marknaden i Stockholm och Uppsala, inom näringsliv och offentlig sektor. Primärt inom ramen för våra fokusområden Contact Center, Big Data, BI, IoT och närliggande hi tech-områden så som AI/Machine Learning och Cloud. - Utveckla befintliga och nya affärer inom våra fyra tjänster; konsulting, hela projekt, utbildning och produkter - Utveckla och bidra till affärer i vår underkonsultverksamhet B-EQ Consulting, där vi ska vara ett 20-tal underkonsulter till slutet på 2018. - Bearbeta nya säljkanaler och samarbeten med befintliga och potentiella direktkunder och strategiska partners - Matcha konsultprofiler mot kundförfrågningar och omvänt - Budgetansvar/forecast AV OSS FÅR DU - Goda grundförutsättningar att bedriva ett effektivt och kvalitativt KAM-arbete i en kultur som präglas av driv, teamwork och entreprenörskap - Ett bolag med 27 års tyngd på marknaden och ett starkt renommé inom Unix/Linux och robusta, skalbara systemlösningar - En etablerad kundbas inom Telecom, Energi, Spel, Akademin, Skolväsendet m.fl. - En portfölj med hi tech-produkter, seniora konsulter och utbildningar inom områden som har en stor efterfrågan på marknaden - En kreativ och innovativ teknisk kultur med stark vi-anda! - Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar - Vara med på en spännande tillväxtresa med stor potential till personlig utveckling och nya möjligheter. Genom en växande organisation, etablering utomlands och nya affärsområden DIN PROFIL Vi söker dig med ett starkt driv och nyfikenhet! Du har en entreprenöriell ådra och gillar att skapa saker tillsammans med andra. Samtidigt som du är en teamspelare så triggas du av att sätta upp egna strategier och tänka utanför boxen för att nå dina mål. Du är helt enkelt en vinnarskalle som står stadigt på jorden. Nyckelegenskaper och erfarenheter; - Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av säljarbete av konsulter och/eller produkter inom IT, på operativ och strategisk nivå - Du ska kunna hantera tekniska kunder och förstå hur komplexa IT-utvecklingsprojekt bedrivs - Vana att förhandla på chefsnivå - Vana att arbeta med forecast/budget - En akademisk examen i botten eller likvärdigt - Meriterande om du har erfarenhet av upphandlingar - En nyfiken, kreativ och problemlösande inställning - Ett helikopterperspektiv samt öga för kundspecifika detaljer - Människokännedom och en god empatisk förmåga - Lika delar hjärna, hjärta och business! VI ÄR UPSYS Upsys är ett högteknologiskt IT-konsultbolag med fokus på Big Data, IoT och Contact Centres, med närliggande områden som AI, Machine Learning, Cloud och säkerhet. Vi brinner för att verksamheter och människor når sin fulla potential genom den nya teknikens möjligheter och bidrar till detta genom kvalificerade konsultinsatser, produkter och utbildningar inom våra fokusområden. Vi är ett tight gäng med stort teknikintresse och en passion för att jobba med innovation, problemlösning och ny teknik. Alltid med affärsnyttan i främsta rummet. Våra ledord är hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ), vilket gestaltas i allt vi gör. Vi finns i Stockholm och Uppsala. Inom ramen för denna satsning söker vi en driven KAM eller erfaren säljare som stärker upp vår säljorganisation och vill bygga framtiden tillsammans med oss!
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga KAM TILL INNOVATIVT IT-BOLAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM TILL INNOVATIVT IT-BOLAG

BIG DATA ENGINEER
UPSYS fortsätter att hjälpa företag och människor till nya höjder genom kreativa IT-lösningar. Nu söker vi fler Big Data Engineers till vårt Data Science-team. Kom och bygg framtiden tillsammans med oss! DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Du får ett uppdrag som matchar din kompetens idag och dina personliga drivkrafter för framtiden. Vi tror på att ta fram uppdrag i dialog med våra konsulter eftersom alla vinner på att man trivs, utmanas och växer med bolaget. Inom Data Science-teamet jobbar vi med uppdrag som ofta ligger nära kundens verksamhetsbeslut och strategi. Ex; - Utveckla BI-system för styrning och uppföljning inom exempelvis välfärden - Genomföra avancerad analys genom AI och Machine Learning: verktyg som ger en bättre förståelse för t.ex. köpbeteenden och behov hos kundens kund - Lagring och datahantering: Datainsamling av extern, ostrukturerad data och efterföljande bearbetning och djupanalys (Hadoop) - Designa och utveckla Hadoopbaserad anomaly detection med hjälp av machine learning för att kunna upptäcka kvalitetsproblem, fraud m.m. i telekomnät - Neurala nätverk och chatbotar som ökar systemets förmåga att lära sig själv och göra proaktiva analyser för framtiden Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar våra affärer inom Big Data, BI och AI/Machine Learning. Här blir du en viktig pusselbit - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET Något eller några av följande saker stämmer in på dig: - Du har en akademisk examen i datavetenskap, matematik, statistik eller motsvarande kunskap erhållen på annat sätt - Du är van att hantera både strukturerat och ostrukturerat data, gärna med Python, R eller Java - Du är mycket duktig på SQL - Du har god erfarenhet av relationsdatabaser - Du har erfarenhet av distribuerad lagring, noSQL och Big Data teknologier såsom t.ex. Cassandra och Hadoop - Du har erfarenhet av Microsoft BI suite - Du har erfarenhet av verktyg såsom QlikView, PowerBI eller Tableau - Du är inte enbart tekniskt kunnig utan har också lätt att förstå en verksamhet och dess behov Kompetenser: - Data warehouse och ETL-flöden - Programmering/skripting, t.ex. Java eller Python - Erfarenhet av någon del i Hadoops ekosystem t.ex. HDFS, MapReduce, Kafka, Sqoop, Pig, Hive, HBase, Storm eller Spark Meriterande: - Design/utveckling av transaktionsintensiva system som hanterar stora datamängder - BI-verktyg, t.ex. Tableau, Qlik eller PowerBI - AWS, Azure eller Google Cloud - NoSQL, t.ex. Cassandra eller MongoDB OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila team utifrån Scaled Agile och SAFe-metodik. Genom affärskritiska IT-lösningar och ny teknik höjer vi våra kunders konkurrenskraft för framtiden. Innovationskraft I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga BIG DATA ENGINEER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BIG DATA ENGINEER

IT-KONSULT DATABASER
UPSYS fortsätter att hjälpa företag och människor till nya höjder genom kreativa IT-lösningar. Till vårt Data Science-team söker vi nu fler kollegor med kompetens i databaser. Kom och bygg framtiden tillsammans med oss! DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Du får ett uppdrag som matchar din kompetens idag och dina personliga drivkrafter för framtiden. Vi tror på att ta fram uppdrag i dialog med våra konsulter eftersom alla vinner på att man trivs, utmanas och växer med bolaget. Inom Data Science-teamet jobbar vi med uppdrag som ofta ligger nära kundens verksamhetsbeslut och strategi. Exempelvis att; - Arbeta som data engineer eller data architect i t.ex. BI-projekt - Skapa dataunderlag för rapportering och analys - Utveckla och förbättra databaser i IT-system - Utveckla automatiserade ETL-flöden till ett data warehouse - Ta ansvar för databasmiljöer och arbeta med förbättringar, drift, backup, tuning, HA, m.m. Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET - Du har lång erfarenhet av att lagra, hantera och hämta ut data från relationsdatabaser - Du kan datamodellering och har praktiskt erfarenhet av design och utveckling av databaser - Du har praktiska färdigheter i något programmerings- eller skriptpråk - Du har kanske arbetat i BI-projekt och byggt ETL-flöden utifrån olika typer av datakällor. Eller utvecklat andra typer av lösningar med transaktionsintensiva dataflöden - Om du har erfarenhet av Big Data-teknologier och avancerad analys t.ex. med maskininlärning, så är det mycket meriterande. Om inte så är du nyfiken på området och intresserad av att lära dig mer - Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i och förstå ett sammanhang och en verksamhet utifrån den data som produceras - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Kompetenser: - MS-SQL, MySQL, Oracle eller motsvarande - Databasdesign - Databasadministration, DBA - Programmering/skripting, t.ex. Java eller Python Mycket meriterande: - Data warehouse och ETL-flöden - BI-verktyg, t.ex. Tableu, Qlik eller PowerBI - AWS, Azure eller Google Cloud - Hadoop (HDFS, MapReduce, Pig, Hive, HBase, Spark mm) - NoSQL, t.ex. Cassandra eller MongoDB OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila team utifrån Scaled Agile och SAFe-metodik. Genom affärskritiska IT-lösningar och ny teknik höjer vi våra kunders konkurrenskraft för framtiden. Innovationskraft I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT DATABASER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT DATABASER

BIG DATA ENGINEER
UPSYS fortsätter att hjälpa företag och människor till nya höjder genom kreativa IT-lösningar. Nu söker vi fler Big Data Engineers till vårt Data Science-team. Kom och bygg framtiden tillsammans med oss! DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Du får ett uppdrag som matchar din kompetens idag och dina personliga drivkrafter för framtiden. Vi tror på att ta fram uppdrag i dialog med våra konsulter eftersom alla vinner på att man trivs, utmanas och växer med bolaget. Inom Data Science-teamet jobbar vi med uppdrag som ofta ligger nära kundens verksamhetsbeslut och strategi. Ex; - Utveckla BI-system för styrning och uppföljning inom exempelvis välfärden - Genomföra avancerad analys genom AI och Machine Learning: verktyg som ger en bättre förståelse för t.ex. köpbeteenden och behov hos kundens kund - Lagring och datahantering: Datainsamling av extern, ostrukturerad data och efterföljande bearbetning och djupanalys (Hadoop) - Designa och utveckla Hadoopbaserad anomaly detection med hjälp av machine learning för att kunna upptäcka kvalitetsproblem, fraud m.m. i telekomnät - Neurala nätverk och chatbotar som ökar systemets förmåga att lära sig själv och göra proaktiva analyser för framtiden Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En möjlighet att ta plats på scenen och växa med bolaget när vi vidareutvecklar våra affärer inom Big Data, BI och AI/Machine Learning. Här blir du en viktig pusselbit - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET Något eller några av följande saker stämmer in på dig: - Du har en akademisk examen i datavetenskap, matematik, statistik eller motsvarande kunskap erhållen på annat sätt - Du är van att hantera både strukturerat och ostrukturerat data, gärna med Python, R eller Java - Du är mycket duktig på SQL - Du har god erfarenhet av relationsdatabaser - Du har erfarenhet av distribuerad lagring, noSQL och Big Data teknologier såsom t.ex. Cassandra och Hadoop - Du har erfarenhet av Microsoft BI suite - Du har erfarenhet av verktyg såsom QlikView, PowerBI eller Tableau - Du är inte enbart tekniskt kunnig utan har också lätt att förstå en verksamhet och dess behov Kompetenser: - Data warehouse och ETL-flöden - Programmering/skripting, t.ex. Java eller Python - Erfarenhet av någon del i Hadoops ekosystem t.ex. HDFS, MapReduce, Kafka, Sqoop, Pig, Hive, HBase, Storm eller Spark Meriterande: - Design/utveckling av transaktionsintensiva system som hanterar stora datamängder - BI-verktyg, t.ex. Tableau, Qlik eller PowerBI - AWS, Azure eller Google Cloud - NoSQL, t.ex. Cassandra eller MongoDB UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila team utifrån Scaled Agile och SAFe-metodik. Genom affärskritiska IT-lösningar och ny teknik höjer vi våra kunders konkurrenskraft för framtiden. Innovationskraft I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga BIG DATA ENGINEER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BIG DATA ENGINEER

IT-KONSULT DATABASER - UPPSALA
UPSYS fortsätter att hjälpa företag och människor till nya höjder genom kreativa IT-lösningar. Till vårt Data Science-team söker vi nu fler kollegor med kompetens i databaser. Kom och bygg framtiden tillsammans med oss! DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Du får ett uppdrag som matchar din kompetens idag och dina personliga drivkrafter för framtiden. Vi tror på att ta fram uppdrag i dialog med våra konsulter eftersom alla vinner på att man trivs, utmanas och växer med bolaget. Inom Data Science-teamet jobbar vi med uppdrag som ofta ligger nära kundens verksamhetsbeslut och strategi. Exempelvis att; - Arbeta som data engineer eller data architect i t.ex. BI-projekt - Skapa dataunderlag för rapportering och analys - Utveckla och förbättra databaser i IT-system - Utveckla automatiserade ETL-flöden till ett data warehouse - Ta ansvar för databasmiljöer och arbeta med förbättringar, drift, backup, tuning, HA, m.m. Utöver din roll som konsult så ingår du i ett av våra interna innovationsprojekt, där vi produktutvecklar för marknaden och bygger smarta lösningar för vår egen framtid. VAD FÅR DU AV OSS - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET - Du har lång erfarenhet av att lagra, hantera och hämta ut data från relationsdatabaser - Du kan datamodellering och har praktiskt erfarenhet av design och utveckling av databaser - Du har praktiska färdigheter i något programmerings- eller skriptpråk - Du har kanske arbetat i BI-projekt och byggt ETL-flöden utifrån olika typer av datakällor. Eller utvecklat andra typer av lösningar med transaktionsintensiva dataflöden - Om du har erfarenhet av Big Data-teknologier och avancerad analys t.ex. med maskininlärning, så är det mycket meriterande. Om inte så är du nyfiken på området och intresserad av att lära dig mer - Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i och förstå ett sammanhang och en verksamhet utifrån den data som produceras - Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare Kompetenser: - MS-SQL, MySQL, Oracle eller motsvarande - Databasdesign - Databasadministration, DBA - Programmering/skripting, t.ex. Java eller Python Mycket meriterande: - Data warehouse och ETL-flöden - BI-verktyg, t.ex. Tableu, Qlik eller PowerBI - AWS, Azure eller Google Cloud - Hadoop (HDFS, MapReduce, Pig, Hive, HBase, Spark mm) - NoSQL, t.ex. Cassandra eller MongoDB OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila team utifrån Scaled Agile och SAFe-metodik. Genom affärskritiska IT-lösningar och ny teknik höjer vi våra kunders konkurrenskraft för framtiden. Innovationskraft I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och AI till våra byggen eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga IT-KONSULT DATABASER - UPPSALA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-KONSULT DATABASER - UPPSALA

SENIORA SYSTEMUTVECKLARE – FÖR PROJEKT INOM IOT & AFFÄRS-AI
UPSYS fortsätter att hjälpa företag och människor till nya höjder genom kreativa och affärsnyttiga IT-lösningar. Nu söker vi fler seniora systemutvecklare med djup och bredd för projekt inom affärsorienterad IoT och AI. Kom och bygg framtiden tillsammans med oss! DIN ROLL SOM KONSULT Som IT-konsult på UPSYS har du ett uppdrag ute hos en av våra kunder i Stockholm eller Uppsala, beroende på var du bor. Du får ett uppdrag som matchar din kompetens idag och dina personliga drivkrafter för framtiden. Vi tror på att ta fram uppdrag i dialog med våra konsulter eftersom alla vinner på att man trivs, utmanas och växer med bolaget. Våra ledord är hjärna, hjärta och business. Projekt som du kan komma att bli en del av inom IoT och affärsorienterad AI kan exempelvis vara; - Tjänster som genom IoT ökar samhällsnyttan i Uppsala län - Utveckling av en miljömedveten IoT-produkt som ger ökad koll och sänkta utgifter för personer med elbilar - Utveckling av affärskritiska AI-applikationer för Business Intelligens-verktyg och CRM-system - Neurala nätverk och chatbotar som ökar systemets förmåga att lära sig själv och göra proaktiva analyser för framtiden - Utveckling av BI-system och Big Data-analys för skolmanagement - Utveckling av värmepumpar med IoT-teknik, som en del i utvecklingen av Smarta Städer Projekt och uppdrag inom generell systemutveckling kan vara; - Utveckling och förvaltning av robusta systemlösningar för telekom-, energi-, spel- och finansbranschen - Billing, mediering & contact center-lösningar där hantering av stora datamängder och säkerhet är en kritisk faktor - nätverk/kommunikation - där, skalbarhet, låga svarstider, prestanda och säkerhet är viktiga aspekter - Rådgivande i säkerhetsfrågor, inte minst utifrån de nya kraven (och möjligheterna) i GDPR VAD FÅR DU AV OSS - Intressanta uppdrag som ligger i framkant inom ny teknik - Möjlighet att själv påverka din roll och dina uppdrag över tid. Vi är i förändring och allt är möjligt när vi sätter strategiska kundplaner framåt - Möjlighet att jobba med problemlösning och produktutveckling, parallellt med ditt konsultuppdrag - En god teamanda med erfarna och engagerade kollegor. Vi labbar, kör gemensamma frukostar, hackatons, Meetups, företagsmöten och företagskonferenser i och utanför Sveriges gränser - En driven kultur som bygger på lika delar hjärna, hjärta och business (IQ, EQ, BQ) VI SÖKER DIG - Som brinner för att skapa verkligt värde för dina kunder och alltid försöker förstå kundens ambitioner och mål - Som är skicklig på att driva projekt i mål - Som gärna delar med dig av dina idéer för att det ska bli så bra som möjligt för alla i gruppen - Som gillar att jobba i team och att skapa saker tillsammans med andra - Som precis som vi, har ett nyfiken sätt att se på världen - Som vill vara del av ett livskraftigt IT-företag i utveckling! DIN ERFARENHET Flera av följande saker stämmer in på dig: • Du har en akademisk utbildning i botten, förmodligen som civilingenjör eller datavetare • Du har vana av att arbeta med databaser • Du har erfarenhet av maskininlärning • Du har erfarenhet av inbyggda system • Du behärskar minst ett programmeringsspråk på expertnivå och har förmåga att lära dig nya programmeringsspråk snabbt • Du har vana av att programmera i högnivå och scriptspråk som t.e.x. Python och Java samt lågnivåspråk som C och Assembler • Du känner till best-practices av de programmeringsverktyg du använder och är van vid att kommentera din kod (Javadoc, Doxygen, etc.) • Du vet vad prestanda-, minnes- eller IOoptimering betyder och vet hur man åstadkommer det • Du förstår hur de protokoll som Internet vilar på fungerar (generella: TCP/UDP/DNS/http) (specialicerade: SIP/RTP/SOAP/rest) • Du förstår hur man bygger distribuerade system och metoder för lastdelning/skalning • Du förstår metoder för monitorering och övervakning • Du tänker i termer av säkerhet och vad det innebär för din typ av arbete (tex autentisering, auktorisering, sekretess och kontroll på data samt på det som exekveras) • Du lägger stort fokus på kvalitet vid programmering och är van vid att testa dina lösningar med automatiska tester Krav: - C/C++, Java eller C# - OOP - TCP/IP - Grundläggande kunskaper i SQL Meriterande: - TDD - Js - Erfarenhet av något skriptspråk - Erfarenhet av någon agil systemutvecklingsmetod, ex. Scrum, XP, FDD, etc. OM OSS UPSYS är ett högteknologiskt IT-konsultföretag med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi är specialister på att bygga högpresterande, robusta system med extrem prestanda och skalbarhet. Vi är också kända för att leda och utveckla Agila team utifrån Scaled Agile och SAFe-metodik. Genom affärskritiska IT-lösningar och ny teknik höjer vi våra kunders konkurrenskraft för framtiden. Innovation I snart 30 år har vi brunnit för att göra världen lite bättre genom ny teknik. Idag adderar vi egenskaper inom Internet of Things, Big Data och affärsorienterad AI till våra byggen, eftersom det öppnar upp så många nya dörrar för våra kunder. Vi vill bidra till att fler verksamheter och människor når sin fulla potential genom digitaliseringens möjligheter.
Företag: UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga SENIORA SYSTEMUTVECKLARE – FÖR PROJEKT INOM IOT & AFFÄRS-AI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIORA SYSTEMUTVECKLARE – FÖR PROJEKT INOM IOT & AFFÄRS-AI


Sök lediga jobb UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se