URVAL_INNESÄLJARE Aon Hewitt AB jobb - lediga jobb

URVAL_INNESÄLJARE Aon Hewitt AB jobb URVAL_INNESÄLJARE Aon Hewitt AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: URVAL_INNESÄLJARE Aon Hewitt AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: URVAL_INNESÄLJARE Aon Hewitt AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

  2. Handledare till samordningsteamet- Botkyrka

  3. Förskollärare till Murgrönan i Täby- Täby

  4. Lärare i förskola/Förskollärare- Stockholm

  5. Erfaren Inventor 3D konstruktör till ABC Solutions AB- Stockholm

  6. Hotellbiträde till Attendo Park hotell- Huddinge

  7. Röntgensköterska till DT heltid från 25 augusti- Stockholm

  8. Socialsekreterare vid mottagningssektion- Stockholm

  9. Redovisningsekonom till stort bolag i Solna!- Solna

  10. Söker projektledare för ett intergrationsprojekt- Stockholm


Mer beskrivning

Biomedicinsk analytiker
Närlab Boo, Karolinska Universitetslaboratoriet 20 minuter från Slussen i Nacka kommun finner du vårt närvårdslab Boo som ligger centralt på Boo vårdcentral, där det arbetar ett 20-tal läkare. Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) är en klinik vars verksamhet kännetecknas av utveckling och en stor mängd patient och kundkontakter. Vårt uppdrag är att leverera laboratoriemedicinsk diagnostik och service inom primärvård samt ansvara för den preanalytiska hanteringen av prover vid provinlämningarna i Solna och Huddinge. Boo Närvårdslab är organiserat i enheten LNP1 som geografiskt sträcker sig över området Södermalm, Nacka, Värmdölandet samt Saltsjöbaden. Vi söker nu två medarbetare till vårt starka och kvalitetsmedvetna team med fyra biomedicinska analytiker på närvårdslab Boo. Inom LNP arbetar vi dagtid alla vardagar. Arbetsuppgifter: Provtagning och analysarbete. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Personliga egenskaper: Alla våra medarbetare är Karolinskas ansikte utåt! Vi söker dig som tycker om att kommunicera och ge service i möte med patient och kund. Du är också noggrann och har datorvana. Du ska också vara positiv till förändringar och gilla förbättringsarbete som är en viktig framgångsfaktor för vår verksamhet. Övrig information: Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av hos oss. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Handledare till samordningsteamet
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Arbets- och kompetenscenter, som ligger i Tumba, är Botkyrka kommuns arbetsmarknadsenhet. Verksamhetens uppdrag är att med individen i centrum medverka till att Botkyrkabor blir anställningsbara på dagens och framtidens arbetsmarknad och övergår till arbete, studier eller eget företagande för att nå egen försörjning. Verksamheten vänder sig i första hand till arbetslösa Botkyrkabor och består av tre sektioner; Deltagarsamordning, Arbetslivskompetens och Yrkeskompetens. Vår gemensamma vision är ”Botkyrkaborna har arbete”. Uppdragsgivare är bl.a. Arbetsförmedlingen, Socialförvaltningen och Botkyrka vuxenutbildning. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som handledare är placerad i samordningsteamet inom sektion Deltagarsamordning. Samordningsteamet, som består av åtta medarbetare, har som huvudsaklig uppgift att möta varje deltagare som har arbetsförmåga med ett anpassat utbud av insatser i syfte att effektivisera deltagarens process och öka anställningsbarheten mot egen försörjning. Det innebär bl.a. att kartlägga, planera, matcha, handleda och följa upp deltagare från start till mål. Deltagarens behov bestämmer vilka insatser och aktiviteter som deltagaren ska genomföra. Du ansvarar för - att motivera, aktivera och stödja deltagare att få ett varaktigt arbete, - att skapa och upprätthålla ett nära samarbete med uppdragsgivare kring mottagning, återrapportering och överföring av deltagarärenden, - att registrera och dokumentera deltagarärenden i verksamhetssystem. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs att du är mål- och resultatinriktad, har god pedagogisk förmåga och trivs att arbeta med människor som har olika bakgrund och behöver stöd i sitt arbetssökande. Du ser möjligheter i människor och får dem att växa och själva axla ansvaret för sin egen framgång. Detta lägger vi särskild vikt vid. Arbetet är delvis självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ, men också att du har mycket god samarbetsförmåga och presterar bra i team. Vidare vill vi att du har mycket lätt för att kommunicera med människor och kan skapa förtroende samt har lätt för att snabbt hitta bra lösningar på hinder som uppstår och anpassa upplägg efter deltagares olika förutsättningar och behov. För att lyckas med arbetet krävs ett entreprenöriellt och coachande förhållningssätt. Mycket god datorvana och administrativ förmåga är en självklarhet. Som person känner du väl igen dig i Botkyrka kommuns ledord: Öppen, orädd och energisk. Utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort är en fördel.
Företag: Botkyrka kommun, Arbets- och kompetenscenter
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till samordningsteamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till samordningsteamet

Förskollärare till Murgrönan i Täby
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seMurgrönans förskola i natursköna Gribbylund behöver dig erfarna förskollärare, som vill jobba med avdelningsansvar för en grupp barn 3-4 år och som kan börja senast 1 oktober 2013. Vi erbjuder en mycket bra verksamhet med många erfarna kollegor som redan har kommit igång bra med att utveckla både lärprocesser och dokumentation. Barnens behov och intressen är utgångspunkten och vi arbetar medvetet med att involvera både barn och föräldrar i vårt utvecklingsarbete. Vi har börjat använda lärplattor som komplement i verksamheten. Pedgogerna dokumentera med hjälp av dessa och vi har under våren börjat så smått att introducera lärplattor i verksamheten med barnen. Förskolans kvalitetsarbete leds av förskolechef, utvecklingsledare och avdelningsansvariga förskollärare. Alla förskolans pedagoger är involverade i vårt arbete med att skapa ett OMSORGSFULLT LÄRANDE av högsta kvalitet. Murgrönan har ca 80 barn fördelade på 5 hemvister. Vi hoppas du vill vara med på vår resa. Välkommen med din ansökan redan idag.Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Murgrönan i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Murgrönan i Täby

Lärare i förskola/Förskollärare
Stockholms Stad Norrmalm SDF Vasaparkens förskolor Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er).Vi söker förskollärare till Vasaparkens förskolor! Vår verksamhet utgår från: - Läroplanen för förskolan (reviderad 2011) - Skollagen - FN:s barnkonvention - Kommunfullmäktiges budget för Sthlm stad - Enhetens Verksamgetsplan (VP) - Reggio Emilas barn och kunskapssyn På Vasaparkens förskolor får du som förskollärare var med i ett spännande och utvecklande sammanhang. Vi arbetar kontinuerligt med uppföljning, utvärdering och utveckling för att skapa kvalite på enhetens förskolor. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation för att synliggöra barns lärande, den visar vad som pågår och hur vi går vidare utifrån barnens intressen/kunskaper. Barnens frågor och erfarenheter ligger till grund för verksamhetens planering. Den pedagogiska miljön är i ständig utveckling och inbjuder till nyfikenhet och möjlighet att utveckla olika uttryckssätt. Vi kommer under 2013 att arbeta med IKT (informations- och kommunikationsteknik) och utveckla vårt arbetssätt med Ipads, smartboard och datorer. Samverkan med föräldrarna är en viktig del av enhetens arbete. Vi arbetar och utvecklar ständigt vår kommunikation och vårt bemötande med föräldrarna. Vi har alltid föräldrarnas synpunkter i beaktande när vi planerar verksamheten. Vi söker dig som har: - Förskollärarutbildning. - Kunskap om ett utforskande arbetssätt och pedagogisk dokumentation. - Stor vana att använda IT-tekniska vektyg i arbetet. - Är positiv, flexibel och lösningsfokuserad. - Har barnen i centrum, visar respekt och har förmågan att skapa ett demokratiskt klimat i förskolan. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Vi erbjuder: Friskvårdscheck 500 kr per termin Fria pedagogiska måltider Arbetskläder Norrmalms pedagogiska nätverk Fortbildning Kompetenta kollegor För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande förskolechef Anna Lindmark,08-50809115 Facklig repr nås via Norrmalms växel, 08-508 09 000 (facklig) Maria Borg-Andersson, Förskolechef, 08-50809175, maria.borg-andersson@stockholm.se Tillträde: 2013-09-02.
Företag: Stockholms stad; Vasaparkens förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Erfaren Inventor 3D konstruktör till ABC Solutions AB
TNG Group AB För ABC Solutions räkning söker vi en erfaren och driven Inventor 3D-konstruktör! Beskrivning av tjänsten ABC Solutions söker en ny medarbetare som kan jobba från t.ex. hemmakontor. Du kan bo vart du vill i Sverige. Ditt främsta arbetsredskap är Inventor 3D vilket du behärskar mycket väl, för framtagning av konstruktionsritningar av ABC Solutions sortiment. Du kommer arbeta i tätt samarbete med ABCs utvecklingschef, samt som länk mellan sälj- och produktionsavdelning. Vem är du? Vi söker en riktig stjärna på CAD-konstruktion i verktyget Inventor 3D. Du är mycket driven, strukturerad och uppskattar att arbeta självständigt då du kommer att arbeta på distans. Du kan vara bosatt var som helst i Sverige. För att lyckas i rollen ser vi att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du bör till person vara: -Noggrann -Detaljmedveten -Kvalitetsmedveten -Ihärdig -Självständig För tjänsten krävs att du: -Stor erfarenhet av Inventor 3D -Vill arbeta på distans Meriterande: -Talar polska Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka då inte höra dig, så berättar jag mer. Om uppdragsgivaren: ABC Solutions AB är ett helägt dotterbolag till norska ABC Solutions Holding AS. För deras kunder konstruerar och producerar de lösningar på stålkonstruktioner så som trappor, räcken, ramper med mera. De säljer även gallerdurk, sträckmetall, trådgaller och dylikt som lagervara och i specialformat. Svenska ABC Solutions AB startades hösten 2011 och har redan blivit en framträdande aktör på marknaden. Deras omsättning stiger stadigt och koncernen beräknar 2013 omsätta närmare 20 miljoner SEK. För att säkerställa servicen till deras kunder avser de nu att utöka personalstyrkan. (www.abcsolutions.se) Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mondésir Mondélus 031-761 22 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG IT Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Inventor 3D konstruktör till ABC Solutions AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Inventor 3D konstruktör till ABC Solutions AB

Hotellbiträde till Attendo Park hotell
Arbetsplatsen Attendo Park Hotell öppnade i nybyggd fastighet under september 2011 i Flemingsberg söder om Stockholm. VI är ett minde hotell med 33 rum och erbjuder kort- och långtidsboende för både företag och privatpersoner. Receptionens öppettider är vardagar 06.30-18.00 och helger 07.30-14.00. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi söker nu dig som tidigare har vana från arbete inom hotell. Du kommer att arbeta med bland annat receptionsuppgifter, rumsstädning och frukostservering. Det är ett självständigt arbete som passar dig som är morgonpigg, ansvarsfull och mycket noggrann. Du har ett öga för detaljer och gör ditt yttersta för att tillgodose våra gästers önskemål. Arbetsuppgifter: • In- och utcheckning av gäster • Rumsbokning • Rums- och lokalstäd ( minst 50% av arbetstiden. ) • Göra beställningar och ta emot leveranser. • Frukostservering • Jourtelefon utöver receptionens öppettider förekommer. Kvalifikationer • Datavana med erfarenhet från hotellbokningssystem, gärna Picasso. • Tidigare erfarenhet av kassahantering • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Ytterligare språk meriteras. • Telefonvana • Erfarenhet av hotellstäd
Företag: Attendo AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellbiträde till Attendo Park hotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellbiträde till Attendo Park hotell

Röntgensköterska till DT heltid från 25 augusti
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Erfarenhet av datortomografiundersökningar. Utföra undersökningar med GE Dt maskiner. Arbeta efter DT protokoll som finns digitalt. Undersökningar som utförs är inom området traumaradiologi, skelett och bukdiagnostik med tonvikt på cancervård. kontakta oss på nursededicare.se eller 08-555 656 40. Välkommen med din ansökan Om Dedicare Dedicare erbjuder: Marknadsmässig lön Friskvårdsbidrag Konsultträffar Rekryteringsbonus Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensköterska till DT heltid från 25 augusti jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensköterska till DT heltid från 25 augusti

Socialsekreterare vid mottagningssektion
Stockholms Stad Enskede-Årsta-Vantör SDF Avd Individ och familj Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 3 plats(er).Vi söker 3 socialsekreterare till vår mottagningssektion på Enheten för arbete och försörjning. En tilsvidareanställning och 2 vikariat. Mottagningssektionen tar emot alla nya hushåll som vill ansöka om ekonomiskt bistånd. På sektionen görs en första bedömning i telefon, nybesök och den första förändringsplanen. Vi gör även tillhörighetsutredningar. I arbetet ingår att göra hembesök vid behov. Socionomutbildning.Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och ha kunskap om aktuell lagstiftning.Du bör ha förmåga att arbeta flexibelt, vara stresstålig och ha ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande. Du bör också vara intresserad av utvecklings- och kvalitetsarbete då vi strävar efter att hela tiden förbättra och utveckla vår verksamhet. Löneform: Månadslön. Fast lön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av att arbeta med ekonomiskt bistånd Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsterna kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Avdelningschef Gunilla Ekstrand,08-508 14 818 Eva Fagerhem , Vision, 08-508 20 114 , eva.fagerhem@stockholm.se (facklig) Lovisa Nerbrant , SACO , 076-122 05 24 , lovisa.nerbrant@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-09-01. efter överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Avd Individ och familj
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare vid mottagningssektion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare vid mottagningssektion

Redovisningsekonom till stort bolag i Solna!
Vi söker omgående en driven redovisningsekonom till vår kund i Solna. Hur ser din arbetsdag ut? Din roll kommer att vara bred och varierande där du gör allt från enklare ekonomisysslor till mer kvalificerade uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som du kommer att få ta del av är kontroller, redovisning, bonusuträkning, resultat och balansräkning, moms samt förstås den löpande redovisningen för några bolag. Dagligen kommer du att arbeta i bl.a. Excel och Officepaketet. Uppdraget startar så snart som möjligt och kommer att pågå under hösten. Vem är du? Vi söker dig som är redovisningsekonom med erfarenhet av liknande uppgifter. Gillar du att arbeta snabbt med stora volymer på ett effektivt och strukturerat sätt är uppdraget något för dig! Du är prestigelös och kan hugga tag i enklare arbetsuppgifter såväl som mer avancerade, beroende på vad som krävs. Som person är du självgående och orädd och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetssätt! Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående start. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till stort bolag i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till stort bolag i Solna!

Söker projektledare för ett intergrationsprojekt
Poolia IT Presentation Vi söker omgående en IT-Projektledare kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att effektivisera myndighetens verksamhet med hjälp av IT-system och tjänster. IT-projektledarna kommer att leda flera projekt inom utveckling och förvaltning av verksamhetens system. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter - Genomföra förstudier för att fånga upp verksamhetens behov av IT-system och tjänster - Konkretisera behov och författa kravspecifikationer till utvecklingsinsatser och/eller upphandlingar - Upphandla IT-stöd - Planera och fördela arbetsuppgifter - Följa upp projektet - Följa upp leveranser gentemot leverantörer - Medverka i verksamhetsprojekt som IT-representant Utbildning/erfarenhet Vi ser att du har minst 10-års erfarenhet från att leda projekt, där något av dina uppdrag har handlat om att leda intergrationsprojekt och att införa Office 365 i en federerad miljö. Har du även kunskap och erfarenhet av någon projektledningsmodell, tex Props men även ITIL kunskaper är detta meriterande. Tjänsten är säkerhetsklassad och för detta krävs svenskt medborgarskap. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Söker projektledare för ett intergrationsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker projektledare för ett intergrationsprojekt


Sök lediga jobb URVAL_INNESÄLJARE Aon Hewitt AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se