USKor, boendestödjare, habiliterings och personliga assistenter till BE

USKor, boendestödjare, habiliterings och personliga assistenter till BE jobb USKor, boendestödjare, habiliterings och personliga assistenter till BE

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: USKor, boendestödjare, habiliterings och personliga assistenter till BE. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: USKor, boendestödjare, habiliterings och personliga assistenter till BE. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent, Älvsjö Vikariat samt timvik- Stockholm

 2. Junior entreprenadingenjör till SMÅA- Stockholm

 3. Lärare inom Barn- och fritidsprogram, heltid/del- Stockholm

 4. Trä- och metallslöjds lärare- Stockholm

 5. Distriktsläkare och ST-läkare- Södertälje

 6. FÖRETAGSFÖRMEDLARE/FASTIGHETSERMÄKLARE- Stockholm

 7. IT-student - extrajobba som helpdesk- Stockholm

 8. Lärare i matematik/NO åk 4-9- Solna

 9. Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet- Stockholm

 10. Skolsköterska Skärholmen- Stockholm


Mer beskrivning

Personlig assistent, Älvsjö Vikariat samt timvik
DVT Assistans samordnar personlig assistans åt människor med funktionshinder. Vi arbetar runt om i Sverige. Vi arbetar utifrån ledorden Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionshinder att leva som alla andra. Jag är en kvinna på 51 år som bor i Älvsjö, som har assistans dygnet runt. Jag har en motorisk och en neurologisk skada. Som person betraktar jag mig som en glad och trygg person som styr mitt liv själv med hjälp av assistenter. Den person jag söker är en kvinna som har en viss livsmognad och som både kan ta ett steg tillbaka och ta initiativ. Lyhördhet och empatisk förmåga är också viktiga egenskaper för mig. Humor och lekfullhet är ett plus. Du måste tycka om katter. En tjänst är ett vikariat till slutet av november och jag behöver även timvikarier. DVT Assistans söker dig som delar vår tro på Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Du tycker om att arbeta med människor, är positiv och kreativ. Framförallt är du lyhörd för kundens behov och har förmågan att skapa trygghet. De ansökningar som inkommer läses av både kunden samt personal på DVT Assistans.
Företag: DVT Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, Älvsjö Vikariat samt timvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, Älvsjö Vikariat samt timvik

Junior entreprenadingenjör till SMÅA
Småa är en av Stockholms större producenter av nya bostäder, vi har varit verksamma sedan 1927 och har producerat drygt 22 000 bostäder för Stockholms invånare. Vi är idag 50 medarbetare och omsätter ca 600 milj/år. Vår verksamhet omfattar hela Storstockholm från Uppsala i norr till Trosa i söder. Småa expanderar och nu behöver vi utöka med ytterligare några medarbetare! Till huvudkontoret i Liljeholmen söker vi en Entreprenadingenjör Som entreprenadingenjör stödjer du arbetschefer och platschefer i projektens uppstartsfas. Du upprättar ritningar, tekniska handlingar och beräkningar som underlag för myndighetsbeslut och inköp av entreprenader. Bygg-, tid och inköpsplanering samt energiberäkningar är andra viktiga arbetsuppgifter. Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom branschen, gärna inom nyproduktion av bostäder. Som person är du självgående, relationsskapande och utåtriktad. Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder rätt person goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor. Välkommen till ett gäng som genom engagemang och omtanke lyckas förena lönsamhet med glädje på jobbet! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Småa AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Junior entreprenadingenjör till SMÅA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior entreprenadingenjör till SMÅA

Lärare inom Barn- och fritidsprogram, heltid/del
1 plats. Lärare inom Barn- och fritidsområdet; SweJa Kunskapscenter AB; Stockholm, vuxenutbildning Omfattning; 50-100%, vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde augusti 2013. SweJa Kunskapscenter AB erbjuder vuxenutbildning inom gymnasial yrkesutbildning, vård och omsorg samt barn- och fritidsverksamheter. Utöver det erbjuder vi engelska, matematik, samhällskunskap och svenska som andraspråk på grund- och gymnasienivå. Undervisningen sker på dag- och kvällstid samt på distans. Utbildningarna är flexibla och individanpassade, svarar mot höga kunskapskrav med god kvalitet i en positiv studiemiljö. Den studerande ges ansvar och inflytande över sin utbildning. Vi arbetar utifrån ett validerande förhållningssätt där utbildningen planeras utifrån den studerandes tidigare studier och yrkeserfarenhet. Vi använder IT som ett naturligt verktyg i det dagliga arbetet. Verksamheten bedrivs i ljusa trivsamma lokaler belägna i Liljeholmen, Stockholm. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med andra lärare inom våra verksamhetsområden. Vi söker en initiativrik lärare inom området Barn-och fritid. Du har engagemang och drivkraft för att vara med och utveckla vår verksamhet samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra studerande ska nå sina mål. Det innebär bland annat att du har mycket god samarbetsförmåga och ett coachande förhållningssätt. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag och arbeta i en internationell miljö med studerande från alla världens kontinenter. Kravspecifikation - Behörig lärare inom barn och fritid - Det är en merit om du kunskap inom området funktionsnedsättning, friskvård och hälsa samt gärna validering - Det är också en merit om du arbetat med vuxenutbildning Välkommen med din ansökan och CV per e-post till: gunilla.eriksson@swejakc.se För mer information angående tjänsten kontakta: Gunilla Eriksson tfn: 0704 89 80 23
Företag: SweJa Kunskapscenter AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare inom Barn- och fritidsprogram, heltid/del jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare inom Barn- och fritidsprogram, heltid/del

Trä- och metallslöjds lärare
Grundskolan Metapontum är en F till 9 skola som har matematik , spetsmatematik och musikprofil. Skolan ligger i vackra Långbro park. Grundskolan Metapontum är också en diplomerad Teknikskola sedan maj 2013. I samma lokaler finns Gymnasieskolan Metapontum, Förskolan Metapontum och Kulturskolan Metapontum. Skolan söker en erfaren behörig lärare i trä- och metallslöjd för mellan- och högstadiet. Vi söker dig som kan och vill vara med att planera och bygga upp skolans nya trä- och metallslöjds lokal som en del av sin tjänst och ser detta som ett roligt projekt att vara med och utveckla den delen av vår verksamhet. I tjänsten ingår också mentorskap för elever. Vi söker dig som har erfarenhet och verkligen älskar att arbeta med elever i alla åldrar. Du ska vara duktig, stresstålig och noga i ditt arbete. Du ska vara väl medveten om den nya skollagen och nya läroplanen. Du ska vara positiv och en förebild för elever. Du ska både kunna jobba självständigt och i grupp. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats med mycket trevlig personal och elever där vi jobbar både med "hjärtat" och "hjärnan". Vi erbjuder pedagogiska måltider, friskvård, fortbildning inom diverse områden, parkeringsplats och där vi vårdar mycket om vår personal att de ska trivas och må bra. Skolan har ett fantastiskt elevhälsoteam och personal, mycket bra inre organisation och en skolledning som alltid finns på plats för att stötta sin personal. Mycket arbetsglädje och positiv anda finns på Metapontum och vi ser fram emot dig som vill vara en del av detta. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Gymnasieskolan Metapontum/Grundskolan Metapontum
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trä- och metallslöjds lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä- och metallslöjds lärare

Distriktsläkare och ST-läkare
Vi söker distriktsläkare och ST-läkare till vår vårdcentral som har toppbetyg under 2012 och 2013 (enligt nationell patientenkät). Vår metod att uppnå sådana resultat är kontinuerlig vidareutbildning och teamutveckling för medarbetarna samt ett interdisciplinärt arbete med patienten i fokus. Att vara lyhörd och ge individuell vård ingår i vår ledstjärna. Vi söker specialistläkare och ST-läkare inom allmänmedicin på del- eller heltid med intresse för antroposofisk medicin. Du bör ha ett öppet och intresserat förhållningssätt till möjligheten att bedriva integrativ medicin med antroposofisk inriktning. De kunskaper Du då behöver tillägnar Du Dig gradvis både genom praktiskt arbete under handledning och genom kurser och undervisning fortlöpande under anställningen. På Vidarklinikens vårdcentral har Du stora möjligheter att arbeta individuellt och patientcentrerat. Du arbetar i team med kollegor med allmänläkarkompetens och erfarenhet av antroposofisk medicin. Arbetet är spännande och stimulerande för Dig som upplever den terapeutiska relationen som ett intressant arbetsfält. Vidarklinikens vårdcentral är den enda vårdcentralen i Sverige som integrerar skolmedicin och antroposofisk medicin. Verksamheten bedrivs som ideell stiftelse utan vinstsyfte.
Företag: Vidarkliniken
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare och ST-läkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare och ST-läkare

FÖRETAGSFÖRMEDLARE/FASTIGHETSERMÄKLARE
VI SÖKER FÖRETAGSFÖRMEDLARE OCH FASTIGHETSERMÄKLARE I STOCKHOLM HRF Förmedling är Sveriges branschledande företag med specialisering på försäljning av hotell- och restaurangverksamheter. Vi arbetar utifrån olika regioner med egna kontor och personal. Objekt hanterar vi över hela Sverige, allt från det lilla caféet mitt i stan till den mysiga skidanläggningen i fjällen. Förutom rena hotell och restauranger fokuserar vi även på konferensanläggningar, nattklubbar, pubar, caféer, gatukök, pizzerior mm. Livsmedelsbutiker och bensinstationer förmedlar vi dessutom med stor framgång. Efter ytterligare ett framgångsrikt år med allt fler försäljningsobjekt söker vi nu fler medarbetare som kan komplettera våra mäklarteam på de orter vi har förmedlingskontor eller andra orter som kan ha strategisk betydelse för vår verksamhet. Vi söker dig som uppfyller (de flesta) av nedanstående krav: Arbetslivserfarenhet Du har goda kunskaper inom hotell- och restaurangbranschen. Du har goda kunskaper i grundläggande ekonomi och juridik. Du har erfarenhet inom mäklar- eller försäljningsbranschen. Personliga egenskaper Du har social kompetens, tycker om att ta nya kontakter och arbeta upp goda relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är självdriven, ansvarsfull och tycker om att arbeta målinriktat för att nå resultat och göra goda affärer. Du har andra specialkunskaper som kan vara värdefulla som mäklare hos oss. Som person är du född "säljare? och är förtroendeskapande, dynamisk och flexibel. Du är inte rädd för att ta tag i situationer när de kommer, och du kan behålla ett gott humör med flera bollar i luften samtidigt. Du är en person utan betalningsanmärkningar eller noteringar i belastningsregistret. Vi ser gärna att du har jobbat entreprenöriellt. Vi kan erbjuda dig Intensiva utbildningsprogram som leder till effektiva säljresultat. Ett arbete med optimal provisionsbaserad ersättning och attraktiva bonusprogram Ett självständigt, intressant och varierande arbete med goda inkomstmöjligheter. Eget ansvar i en spännande och omväxlande arbetsmiljö. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: Samtal hålls regelbundet. Ansökan: En fullständig ansökan med CV/meritförteckning skickas till denis@hrfformedling.se Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: FHA FÖRETAGSFÖRMEDLING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSFÖRMEDLARE/FASTIGHETSERMÄKLARE jobb, FÖRETAGSFÖRMEDLARE/FASTIGHETSERMÄKLARE Stockholm, FÖRETAGSFÖRMEDLARE/FASTIGHETSERMÄKLARE FHA FÖRETAGSFÖRMEDLING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSFÖRMEDLARE/FASTIGHETSERMÄKLARE

IT-student - extrajobba som helpdesk
Är du IT-student och vill få mer praktisk erfarenhet genom att jobba som helpdesktekniker vid behov? Älskar du teknik och gillar att arbeta med problemlösning över telefon? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker just nu en helpdesktekniker för ett uppdrag hos en av våra kunder. Kunden är en myndighet med cirka 1000 anställda med kontor runt om i Sverige. Denna tjänst är placerad i norra Stockholm med goda pendlingsmöjligheter. I rollen som helpdesktekniker kommer du att arbeta med telefonsupport, ärenderegistrering och arbete via remoteverktyg. Utöver detta kan det i enstaka fall även förekomma support på plats hos användarna. Här arbetar du med en blandad IT-plattform som består av MS Windows, Linux samt en mindre del Macintosh, varför din kunskap inom dessa goda! I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat också att vara behjälplig med utskriftshantering, programvaruinstallationer och PC-hårdvara. Du som söker är en student som är sugen på att använda dina kunskaper vid sidan av din pågående IT-utbildning. I dagsläget hanterar servicedeskenheten cirka 500 ärenden per månad, ärenden som inkommer via telefon, mail och intranätet. Vi tror att du är en person som tycker att det är kul att lösa problem och lära dig nya saker. Dessutom är du en pigg och glad person som är serviceminded ända ut i fingerspetsarna. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Pågående eftergymnasial IT-utbildning - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna för myndighet - Kunskaper i Windowsprodukter såsom XP, 7, Office-paketet, Server 2003/2008 - Meriterande med kunskaper i Linux och Macintosh - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande. Ange referensnumret 8837CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8837CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga IT-student - extrajobba som helpdesk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-student - extrajobba som helpdesk

Lärare i matematik/NO åk 4-9
På Ängkärrskolan, Sveriges enda skola för barn med dyslexi, hjälper vi våra elever med olika strategier och inlärningsmetoder för att hantera sin dyslexi. Men för att kunskaper och metoder ska kunna "slå rot och växa", ges eleverna stort utrymme i att utveckla självbild och självförtroende. Ängkärrskolan har relativt små grupper med individanpassad undervisning och hög vuxentäthet. I varje klass finns max 16 elever med två lärare på alla lektioner. I verksamheten har vi 5 specialpedagoger. Anna-Karin hos oss söker nya utmaningar närmare hemmet och vi söker hennes efterträdare. Du ska vara behörig lärare i matematik/NO och gärna ha arbetat med elever som har särskilda behov. Har du matte eller NO i en annan kombination kan det också vara intressant för oss. Då våra pedagagoger arbetar mycket med datastöd på lektionerna och eleverna med kompensatoriska hjälmedel är det viktigt att du är datorvan. Du ska vara en varm, tålig, lyhörd och inspirerande person och en tydlig förebild för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av årskurserna 4-6 Ängkärrskolan ligger i Solna och har ca 120 elever. Personalgruppen är uppdelad i två arbetslag. Vi erbjuder bra förmåner men framförallt en arbetsplats där det är givande och kul att arbeta. Det är viktigt att ha roligt på jobbet särskilt som lärare axlar ett stort ansvar.
Företag: Stiftelsen Nya Ängkärrskolan
Ort: Solna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9

Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet
Är du studerande och har skrivit högskoleprovet med ett resultat över 1,6? Upgrades Education söker nu högskolestudenter i Stockholm till privatundervisning inför höstens högskoleprov. Antalet arbetstimmar är flexibelt och det finns i mångt och mycket möjlighet att själv välja arbetsmängd. Vi erbjuder dig ett utvecklande extrajobb som går att kombinera med dina studier. Om du sitter på kunskap och erfarenhet som du vill dela med dig av, då är du personen för oss. Vi söker pedagogiska och motiverande personer som vill jobba med att förbereda våra kunder inför högskoleprovet. Är du den vi söker? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Om företaget Upgrades är ett unikt utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Vi är högskolestudenter som erbjuder läxhjälp, intensivundervisning, motivation inför vidarestudier samt en länk mellan elever, högskolestudenter, skolor och företag. Hos Upgrades arbetar motiverande högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studie- och provteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter handlar om att hjälpa en elev att förbereda sig inför högskoleprovet genom att sitta privat med denne i hemmet eller på annan överenskommen plats. Material tillhandahålls av Upgrades Education, men du lägger själv upp undervisningen och ser till att deltagaren efteråt kan studera vidare på egen hand. Din profil Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du trivs med att stå inför grupp och du har lätt att handskas med de flesta typer av människor. Erfarenhet/Kvalifikationer Det är meriterande om du har någon erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare, men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Högskoleprovresultat: 1,6 - God pedagogisk förmåga Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högskolestuderande sökes inför högskoleprovet

Skolsköterska Skärholmen
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 40 % (två dagar per vecka) på en grundskola i Skärholmen. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Vi erbjuder en marknadsmässigt bra lön och goda förmåner, utöver en stark social gemenskap och löpande handledning. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska Skärholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska Skärholmen


Sök lediga jobb USKor, boendestödjare, habiliterings och personliga assistenter till BE

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se