Lediga jobb Uddevalla - Söka jobb i Uddevalla

Lediga jobb Uddevalla Sök lediga jobb Uddevalla


Hittade inga lediga jobb på sökning: Uddevalla. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Uddevalla.- Uddevalla

 2. Skoansvasvarig, Uddevalla Torp- Uddevalla

 3. Elgiganten Megastore Uddevalla söker säljare- Uddevalla

 4. Elgiganten Megastore Uddevalla söker kassamedarbetare- Uddevalla

 5. Elgiganten Uddevalla Megastore söker säljare- Uddevalla

 6. Funkykidz söker danslärare för barn i Uddevalla!- Uddevalla

 7. Bliss Dance Academy söker danslärare i Uddevalla- Uddevalla

 8. Äntligen söker vi medarbetare till Uddevalla!- Uddevalla

 9. Äntligen söker vi passchefer till Uddevalla!- Uddevalla

 10. Socionom- Uddevalla

 11. Kalkylator bygg Uddevalla- Uddevalla

 12. Bagerilärare till Gymnasial lärlingsutbildning, Uddevalla Gymnasieskola- Uddevalla

 13. Distriktsläkare- Uddevalla

 14. Säkerhetskonsult/Utesäljare i Uddevalla- Uddevalla

 15. Lärare på Fridaskolan - so-ämnen och idrott- Uddevalla

 16. Assisterande idrottsledare Uddevalla HT 13- Uddevalla

 17. Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Uddevalla- Uddevalla

 18. Trappstädare Uddevalla- Uddevalla

 19. BARNSKÖTARE - UDDEVALLA - INTER TEAM Bemanning- Uddevalla

 20. Arbetsterapeut- Uddevalla

 21. Kundkommunikatör sökes till Uddevalla- Uddevalla

 22. LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL MEDICINKLINIKEN UDDEVALLA- Uddevalla

 23. Psykolog- Uddevalla

 24. Musiklärare till Hovhultsskolan- Uddevalla

 25. Fritidspedagog på Hovhultsskolan- Uddevalla

 26. SJUKSKÖTERSKA - UDDEVALLA - INTER TEAM VÅRD- Uddevalla

 27. SJUKSKÖTERSKA - HEMATOLOGEN - UDDEVALLA- Uddevalla

 28. Distriktsläkare/Medicinsk rådgivare- Uddevalla

 29. Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla- Uddevalla

 30. Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla- Trollhättan

 31. barnflicka Barnpedagog åt en familj i Uddevalla- Uddevalla

 32. Florist uppdrag i butik - Uddevalla- Uddevalla

 33. Skolkurator till gymnasium Uddevalla- Uddevalla

 34. Vi söker fotografer frilansuppdrag Uddevalla- Uddevalla

 35. Restaurangsbiträde- Uddevalla

 36. Säljare sökes i Uddevalla med/utan erfarenhet- Uddevalla

 37. FOREX Bank söker en Affärschef till Uddevalla- Uddevalla

 38. Undersköterska- Uddevalla

 39. Lärare på Fridaskolan - engelska och svenska- Uddevalla

 40. Viasat söker säljtalanger i Uddevalla- Uddevalla


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Uddevalla.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Uddevalla kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Uddevalla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Uddevalla.

Skoansvasvarig, Uddevalla Torp
INTERSPORT har ett butiksnät med drygt 150 butiker och oerhört duktiga medarbetare som brinner för sport och idrott. Vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vår mission är att inspirera fler till ett aktivt liv. INTERSPORT AB ingår i IIC-INTERSPORT International Corporation vilket är världens största sportkedja med fler än 5 400 butiker i 40 länder. INTERSPORT finns förutom i Europa, inklusive Ryssland, även i Kanada och Förenade Arabemiraten. Som Skoansvarig på INTERSPORT Backaplan ingår du i INTERSPORT Väst AB´s organisation med 11 butiker från Kungsbacka i söder till Strömstad i norr Arbetsuppgifter Du jobbar aktivt på butiksgolvet med den dagliga försäljningen med fokus på vårt skosortiment men ska vid behov vara behjälplig på våra övriga avdelningar. Som säljare jobbar du med personlig försäljning där ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund, med merförsäljning i fokus. Bevaka försäljning av ansvarigt sortiment. Det innebär bl.a. att ansvara för att inleveranserna kommer i tid till kampanjer och göra kompletteringsbeställningar. Vara delaktig i planeringen av årets kampanjer och tillsammans med Butikchef samt ansvara för att butiken är ombyggd innan kampanjerna startar. Signalera om ytterligare resurser behövs. Erfarenhet Vi förväntar oss att du besitter en produktkunskap utöver det vanliga när det gäller funktion och varumärken. Du har några års erfarenhet från försäljning i butik. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i sportbutik. Vi ser även att du själv utövar någon form av sport och lever ett aktivt liv, gärna med koppling till det sortiment du ska ansvara för. Personliga egenskaper Vi söker dig som är en driven försäljare med ett brinnande intresse för sport och människor. Som person är du glad och positiv, gillar människor och sätter service högt. Vi vill att din person karaktäriseras av ordningssinne och initiativförmåga. Vårt mål är att du är med och skapar aha-upplevelser i mötet med våra kunder. Du är en lagspelare som ger gruppen positiv energi och förstår vikten av hur avgörande samarbetet är för prestationen och trivseln. Anställningsvillkor Tjänsten är heltid/tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning) Kollektivavtal finns För mer information kring tjänsten kontakta: petter.larsson@intersport.se. OBS! du ska inte skicka in din ansökan till denna mailadress! Vi vill att du är med och skapar ett vinnande team samt driva och utveckla framtidens sportbutik tillsammans med oss. Känner du igen dig i den här beskrivningen kan du få ett roligt och omväxlande arbete i en stor kedja - något som kan ge goda utvecklingsmöjligheter. SPORT TO THE PEOPLE!
Företag: Intersport
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skoansvasvarig, Uddevalla Torp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoansvasvarig, Uddevalla Torp

Elgiganten Megastore Uddevalla söker säljare
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.  Till vårt varuhus i Uddevalla Megastore söker vi nu en säljare på vår vitvaroavdelning, tjänsten är en deltidtjänst på ca60-80%.  Beskrivning av tjänsten: Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar vitvaror, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig: … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter. … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.  Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Kimmo Kumpula Varuhuschef   Sista ansökningsdag: 2013-07-28 Anställningsgrad: Deltid Arbetstider:Dagtid, kvällar och helger Tillträde: Snarast
Företag: Elgiganten
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Megastore Uddevalla söker säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Megastore Uddevalla söker säljare

Elgiganten Megastore Uddevalla söker kassamedarbetare
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. Till vårt varuhus i Uddevalla Megastore söker vi nu en kassamedarbetare, tjänsten är på deltid ca50%. Beskrivning av tjänsten: Som kassamedarbetare på Elgiganten tar du betalt för varor som kunder önskar köpa samt säljer nödvändiga tillbehör. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden, innefattar tjänsten också en rad administrativa sysslor och rutiner. Som kassamedarbetare är du även ansvarig för kassaområdets varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Kassan är ofta den sista avdelningen som kunden möter och är därför en enormt viktig del i våra varuhus. Arbetet som kassamedarbetare innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunder. Som kassamedarbetare är det därför viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig: … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter. … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Kimmo Kumpula Varuhuschef   Sista ansökningsdag: 2013-07-28 Anställningsgrad: Deltid Arbetstider:Dagtid, kvällar och helger Tillträde: Snarast
Företag: Elgiganten
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Megastore Uddevalla söker kassamedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Megastore Uddevalla söker kassamedarbetare

Elgiganten Uddevalla Megastore söker säljare
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 70 varuhus i Sverige med ett 1800 tal anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.  Till vårt varuhus i Uddevalla Megastore söker vi nu flera säljare, tjänsterna är på deltid ca 17-20% främst kvällar och helger. Passar utmärkt för den som önskar arbeta extra vid sidan av studier. Beskrivning av tjänsten: Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar vitvaror, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig: … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter. … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.  Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Kimmo Kumpula Varuhuschef   Sista ansökningsdag: 2013-09-08 Anställningsgrad: Deltid Arbetstider:Dagtid, Kvällar och helger Tillträde: Enl.överenskommelse
Företag: Elgiganten
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Uddevalla Megastore söker säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Uddevalla Megastore söker säljare

Funkykidz söker danslärare för barn i Uddevalla!
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Uddevalla! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se. Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46. Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår. *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: heidi@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Går du vidare från audition behöver du kunna delta på utbildning under en helg i augusti. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Uddevalla! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Uddevalla!

Bliss Dance Academy söker danslärare i Uddevalla
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Uddevalla. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se. Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46. Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår. *En timlön som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: heidi@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Uddevalla

Äntligen söker vi medarbetare till Uddevalla!
MAX Hamburgerrestauranger Aktiebolag Äntligen är det klart! I november kommer vi att servera Sveriges godaste hamburgare i Uddevalla, Torp. Nu letar vi efter nya medlemmar till vårt Max-team.  Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, grillar hamburgare, arbetar i drive-in och kassan. Du lär dig steg för steg våra olika stationer under handledning av restaurangchefen eller en restaurangchefsassistent, kombinerat med vår webbutbildning. Vem trivs hos oss? Du ska vara serviceinriktad och föredra ett högt arbetstempo, fart och fläkt. Du gillar att jobba i team och vara en del av en grupp. Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter 6 månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa. Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja.  Max Hamburgerrestauranger är Sveriges äldsta hamburgerkedja. Sedan starten 1968 har 100 restauranger öppnats, varav tre i Norge, en i Danmark och tre i Dubai. Max vision är att bli världens bästa hamburgerkedja. Vägen dit är att vara ett företag som gör gott. Det gäller hamburgarna som ständigt vinner smaktester, men lika mycket det samhälle där företaget verkar. Menyn har både nyckelhålsmärkta måltider och GI-burgare. Hela verksamheten, från bondens gård till gästens bord, klimatkompenseras till +100 procent genom plantering av träd i Afrika och all mat är märkt efter hur mycket koldioxid den släpper ut. Hållbarhetsarbetet handlar även om att ta till vara på mänskliga resurser, och Max jobbar aktivt med att öka mångfalden bland sina anställda genom att systematiskt rekrytera personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Max Hamburgerrestauranger har cirka 3 300 anställda och en omsättning på 1 631 MKR under 2012. www.max.se
Företag: Distrikt Västra Götaland, Max i Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Äntligen söker vi medarbetare till Uddevalla! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Äntligen söker vi medarbetare till Uddevalla!

Äntligen söker vi passchefer till Uddevalla!
MAX Hamburgerrestauranger Aktiebolag Äntligen är det klart! I november kommer vi att servera Sveriges godaste hamburgare i Uddevalla, Torp. Nu letar vi efter nya medlemmar till vårt Max-team.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare inom Max? Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som restaurangchefsassistent är du arbetsledare för ett pass och har helhetsansvaret för att se till att gästen får en god hamburgare, serverad i en ren och fräsch restaurang. Du planerar och leder passet, fördelar uppgifter och står i driven tillsamman med dina kollegor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad och föredra ett högt arbetstempo. Du gillar att jobba i team och har god förmåga att leda personal och tycker dessutom det är roligt. Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter 6 månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa. Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Max Hamburgerrestauranger är Sveriges äldsta hamburgerkedja. Sedan starten 1968 har 100 restauranger öppnats, varav tre i Norge, en i Danmark och tre i Dubai. Max vision är att bli världens bästa hamburgerkedja. Vägen dit är att vara ett företag som gör gott. Det gäller hamburgarna som ständigt vinner smaktester, men lika mycket det samhälle där företaget verkar. Menyn har både nyckelhålsmärkta måltider och GI-burgare. Hela verksamheten, från bondens gård till gästens bord, klimatkompenseras till +100 procent genom plantering av träd i Afrika och all mat är märkt efter hur mycket koldioxid den släpper ut. Hållbarhetsarbetet handlar även om att ta till vara på mänskliga resurser, och Max jobbar aktivt med att öka mångfalden bland sina anställda genom att systematiskt rekrytera personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Max Hamburgerrestauranger har cirka 3 300 anställda och en omsättning på 1 631 MKR under 2012. www.max.se
Företag: Distrikt Västra Götaland, Max i Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Äntligen söker vi passchefer till Uddevalla! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Äntligen söker vi passchefer till Uddevalla!

Socionom
Västra Götalandsregionen Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta som rehabsamordnare och ingå i rehabenhetens team. Medverka i utformningen av, samt ingå i, arbetslivsinriktat rehabteam i enlighet med Rehabgarantin. Du kommer att arbeta i nära kontakt med patienterna och stödja deras process tillsammans med övriga professioner, arbetsförmedling, arbetsgivare, försäkringskassa och vårdcentraler. Kvalifikationer: Du är socionom och meriterande är basutbildning i KBT och tidigare arbete inom försäkringskassa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teamarbete. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter med multimodal behandling. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga och kreativitet. Villkor: Visstidsanställning t o m 2013-12-31 ev med möjlighet till förlängning.
Företag: Närhälsan, Rehabteamet i Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom jobb, Socionom Uddevalla, Socionom Närhälsan, Rehabteamet i Uddevalla
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom

Kalkylator bygg Uddevalla
Markbygg är ett av de ledande mark - och byggföretagen i Västra Götaland, med en omsättning på 400Mkr och ca 110 anställda. Markbygg har sitt huvudkontor i Uddevalla samt lokalkontor i Strömstad och Göteborg. För oss är personalen hjärtat och stommen i företaget, och där vill vi skapa ett öppet arbetsklimat där personalen känner ansvar, gemenskap, förtroende och inte minst glädje. Vi söker en kalkylator till vår byggverksamhet. Våra projekt är nyproduktion, om - och tillbyggnader inom bostäder - byggservice och industri. Som kalkylator hos oss arbetar du självständigt i projekten med kalkylering, offertförfrågningar mm. Du bör ha följande erfarenhet/kvalifikationer: Byggteknisk utbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande tjänst. Du bör ha följande egenskaper: Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Förmåga att se helheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med placering på huvudkontoret i Uddevalla. I tjänsten ingår privat sjukvårdsförsäkring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Ansökningshandlingar skickas senast 2013-09-15 till Markbygg AB, att. Martin Andersson, Bultvägen 4, 451 75 Uddevalla, Tel.nr 0522-63 73 20 alt via mejl martin.andersson@markbygg.se
Företag: Markbygg Construction Väst AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator bygg Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator bygg Uddevalla

Bagerilärare till Gymnasial lärlingsutbildning, Uddevalla Gymnasieskola
Uddevalla kommun Uddevalla kommun erbjuder en gymnasieskola med stor bredd där så många som möjligt ska få sina utbildningsbehov och önskemål tillgodosedda. Gymnasieskolan har ca 3400 elever, fördelade på fem olika skolhus.  För ytterligare information om Uddevalla och gymnasieskola och programmen www.gymnasiet.uddevalla.se Tjänsten är förlagd till GLU, Gymnasial lärlingsutbildning. Kvalifikationer: Förutom lärarexamen vill vi att du är väl förtrogen i yrket och följer utvecklingen inom branschen. Vi ser gärna att du har goda kontakter eller har lätt för att knyta kontakter inom branschen. Förutom lärarexamen fäster vi även stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket som t.ex. personlig mognad, samarbetsförmåga och integritet.   Villkor Tjänsten omfattar 15%.                                               Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler människor och företag upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 52 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede och de närmsta åren sker stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.
Företag: Barn- och utbildning, Gymnasiet, Öppna programmet och GLU
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Bagerilärare till Gymnasial lärlingsutbildning, Uddevalla Gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagerilärare till Gymnasial lärlingsutbildning, Uddevalla Gymnasieskola

Distriktsläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning: Dalabergs vårdcentral är belägen i norra Uddevalla och vi tar hand om ca 5.700 patienter som valt att lista sig hos oss. Här samarbetar flera yrkesgrupper så som läkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi har också tillgång till kurator, psykolog och rehabkoordinator i vårt team. Ett stort antal av våra patienter är av utländsk härkomst så därför använder vi tolk till många besök. I höst kommer en av våra distriktsläkare att gå i pension och då behöver vi en ersättare i teamet. Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta på en mångkulturell arbetsplats, där både personal och patienter kommer från många olika länder. Vi lägger stor vikt vid bemötande, av såväl patienter som medarbetare, och samarbete med övrig personal.
Företag: Närhälsan, Dalaberg vårdcentral, Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare jobb, Distriktsläkare Uddevalla, Distriktsläkare Närhälsan, Dalaberg vårdcentral, Uddevalla
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare

Säkerhetskonsult/Utesäljare i Uddevalla
Är du redo att lära dig sälj-yrket och vill ha ett jobb fullt av möjligheter? Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Sector Alarm har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden för larm och trygghet i bostäder. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Sverige, Norge och Irland Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Vi söker hungriga personer som vill göra karriär inom försäljning. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med dagar fyllda av utmaningar och möjligheter! Erfarenhet av försäljning är ett plus men ej nödvändigt- vi lär dig! Som säljare kommer du tillsammans med ditt sälj-team jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Uddevalla med omnejd. Arbetstiden är förlagd på eftermiddag/kväll. Vi vill se att du har viljan att lyckas. Du strävar efter goda resultat och presterar som bäst när du jobbar med uppsatta mål. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Lyhörd - Pålitlig - En vinnare - Uthållig Kommunikation av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Eftersom vi jobbar mot privatmarknaden är arbetstiden förlagd till eftermiddag och kväll. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi värdesätter social kompetens och drivkraft. Din förmåga att arbeta strukturerat och självständigt kommer att vara till stor hjälp i ditt arbete. Du kommer att få kontinuerlig coachning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag som för rätt person är fullt av utvecklingsmöjligheter. Vill du bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas? Jag ser fram emot din ansökan!
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetskonsult/Utesäljare i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetskonsult/Utesäljare i Uddevalla

Lärare på Fridaskolan - so-ämnen och idrott
Är du en 4-9 lärare eller motsvarande med behörighet i so-ämnen och idrott och sugen på att utbilda tågluffare? Till Fridaskolan i Uddevalla söker vi till höstterminen 2013 lärare med behörighet i SO-ämnen och idrott. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen, ser vi företrädesvis manliga sökanden. Tjänsten är ett vikariat med eventuell möjlighet att gå över i en tills vidaretjänst. Vi kommer att intervjua och anställa löpande. Vårt grundkrav är att du har formell behörighet. Fridaskolans grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara beredd på utmaningar, ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och ständigt lärande. Skicka din ansökan, bestående av ett personligt brev och en meritförteckning till ansokan.uddevalla@fridaskolan.se, vid frågor ring Lisa Kullgren 072-7430502. För mer information om Fridaskolorna, se www.fridaskolorna.se
Företag: FRIDASKOLAN UDDEVALLA
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på Fridaskolan - so-ämnen och idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på Fridaskolan - so-ämnen och idrott

Assisterande idrottsledare Uddevalla HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Uddevalla inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.uddevalla@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Uddevalla HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Uddevalla HT 13

Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Uddevalla
Kan du konsten att balansera? Som medarbetare vid Kronofogden har du en viktig opartisk roll i samhället. Det är vår uppgift att se till att den som har pengar att fordra ska få hjälp att driva in dem. Men det är också vår uppgift att se till att den som har en skuld att betala ska få stöd och vägledning för att reda ut sin situation. Balans i ekonomin helt enkelt. Det är ofta både utmanande och givande. Är du rätt person för jobbet? Betalningsföreläggande Kronofogden beslutar om ett bevis, som visar att en skuld är riktig; ett utslag om betalningsföreläggande. Ett betalningsföreläggande är ett sätt att göra en skuld laglig. Innan vi fattar beslutet säkerställer vi att den som har en skuld att betala får en möjlighet att ta tillvara sin rätt. Ditt nya jobb innebär att du svarar för rättstillämpningen på enheten samt handlägger och beslutar i mål om betalningsföreläggande, vanlig handräckning och särskild handräckning. Du är juridiskt stöd till övriga handläggare, ansvarar för utbildning av handläggarna och handleder dem i juridiska frågor. I ditt arbete ingår att göra rättsutredningar och att skriva yttranden till domstolar och andra myndigheter. Arbetet innebär många externa kontakter såväl skriftligen som per telefon. Förutom tillämpning av betalningsföreläggandelagen- och delgivningslagen är vanliga rättsområden fastighets- och hyresrätt, avtalsrätt, konsumenträtt och processrätt. Organisatoriskt ingår du i ett virtuellt juristteam om 18 jurister (varav tre finns på orten) och en teamchef. Vi arbetar teambaserat, vilket innebär att teamet du tillhör gemensamt ansvarar för resultat, planering och fördelning av arbetet. En förutsättning för det teambaserade arbetssättet är att kunna upprätthålla ett fungerande samarbete med kollegorna. Vi söker dig som • är notariemeriterad jurist • är svensk medborgare • är van att arbeta i ett högt tempo och kan fatta snabba beslut • kan arbeta med flera uppgifter samtidigt, se samband och konsekvenser samt dra slutsatser • arbetar självständigt, är drivande och åstadkommer resultat • har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift • är pedagogisk och har god kommunikativ förmåga • har mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, gärna från en konsultativ roll. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – offensiv, pålitlig och hjälpsam. Anställningen är tills vidare. Kronofogden tillämpar provanställning. Läs mer om Kronofogdens verksamhet på www.kronofogden.se Sista ansökningsdatum: 2013-08-15
Företag: Kronofogdemyndigheten
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist till betalningsföreläggandeenheten i Uddevalla

Trappstädare Uddevalla
Vi söker en ansvarsfull och pålitlig person som gärna har erfarenhet av att städa. Arbetet innebär städning av trappuppgången på vår fastighet på Kungstorget 3, Uddevalla. Städningen omfattar trappor, entré, putsa fönster till entrén, torka av trappräcken, rensa ogräs som kan växa utanför entrén. Vidare innebär arbetet att 2 soptunnor hämtas från källaren på morgonen och läggs ut för sopbilen samt läggs in igen under eftermiddagen. Det krävs städning 1 gång i veckan och städningen tar drygt en halvtimme. Även soptunnorna ska hämtas upp och ner 1 gång i veckan och tar drygt 5-10 min. Dock erhålls lön för 1 timme för städningen samt 30 min lön för soptunnorna. Totalt brukar det bli 4-5 timmar städning i veckan samt 2 timmar för soptunnorna. Vi betalar 100 kr per städgång vilket egentligen ger en timlön på 200 kr och ytterligare 200 kr för sophämtningen. Vi vill vara delaktiga mot ungdomsarbetslösheten och ser därför gärna sökande under 26 år som vill ha en extrainkomst. Du kommer att vara anställd av fastighetsägaren Mohsen Raeiszadeh Naji och kontaktperson är Leon Raiszade leon.raiszade@mrnbygg.se 0723-020373 Hör av dig om du är intresserad!
Företag: M.R.N Fastighet & Bygg
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Trappstädare Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trappstädare Uddevalla

BARNSKÖTARE - UDDEVALLA - INTER TEAM Bemanning
INTER TEAM Bemanning AB Vi söker BARNSKÖTARE till olika uppdrag/skolor/dagis bl a Krav: Utbildning till barnskötare/alt annan relevant erfarenhet att arbeta med barn. Tidsperiod: Augusti 2013 - 6 mån /alt fast tillsvidare Välkommen som sökande!
Företag: INTER TEAM BEMANNING AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSKÖTARE - UDDEVALLA - INTER TEAM Bemanning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSKÖTARE - UDDEVALLA - INTER TEAM Bemanning

Arbetsterapeut
Västra Götalandsregionen Beskrivning Minnesmottagningen på Uddevalla sjukhus är en specialistenhet som ansvarar för avancerade och utvidgade demensutredningar inom hela NU-sjukvårdens upptagningsområde. Vårt uppdrag är att utreda personer med minnesproblematik, där Primärvården gjort den basala demensutredningen och det krävs vidare utredning. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i ett team som även består av specialistläkare, sjuksköterska, skötare, neuropsykolog, kurator, teamsekreterare och enhetschef. Arbetet innebär att göra bedömningar och tester i hemmet och på mottagningen. Du kommer i kontakt med både patienter och deras anhöriga. Frågeställningarna är varierande och ställer krav på kreativitet, flexibilitet och förmåga att arbeta i grupp. Kvalifikationer Legitimerad arbetsterapeut. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och social kompetens. Körkort krävs. Önskvärt är att du har intresse och/eller erfarenhet av personer med kognitiva problem. Övrigt Arbetstider: måndag-fredag kl 08.00-16.45 med flexavtal och viss möjlighet till individuellt schema.
Företag: NU-sjukvården, Neuropsyk utredningsenhet, Minnesmottagningen, Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Uddevalla, Arbetsterapeut NU-sjukvården, Neuropsyk utredningsenhet, Minnesmottagningen, Uddevalla
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Kundkommunikatör sökes till Uddevalla
Nu söker vi kundkommunikatörer för ett längre heltidsarbete till vår kund i Uddevalla. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund i centrala Uddevalla. Utbildning för tjänsten är tänkt att starta v. 28. Arbetsuppgifter: * Besvara samtal från resenär/kund * Ta emot och besvara e-post från resenär/kund * Starta kundärende och registrera aktiviteter * Handlägga resegarantiärenden Arbetstider: Arbetet är schemalagt inom följande arbetstider: Helgfria vardagar 05.45 - 22.15 samt lördagar 07.45 - 19.15 och söndagar 07.45 - 22.15. Bakgrund: * Du ska ha minst ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet från kundservice eller försäljning * Erfarenhet från CRM-system eller motsvarande system som omfattar inmatning och registrering av data Personliga egenskaper: * Flexibel * Stresstålig * Ha en hög kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift * Förmåga att verbalt styra kundsamtal * Tala flytande svenska och mycket god engelska * Ha en god geografisk kännedom Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande Välkommen med din ansökan! Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kundkommunikatör sökes till Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundkommunikatör sökes till Uddevalla

LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL MEDICINKLINIKEN UDDEVALLA
Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Medcura är förstahandsleverantör av sjuksköterskor till region Västra Götaland. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet. VI SÖKER NU FRÅN OMGÅENDE LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL MEDICINKLINIKEN I UDDEVALLA. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har minst 2 års erfarenhet och trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar samt engagerad som person. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare! Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL MEDICINKLINIKEN UDDEVALLA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL MEDICINKLINIKEN UDDEVALLA

Psykolog
Västra Götalandsregionen Vi söker en medarbetare till vårt rehabteam som bl a arbetar med smärtpatienter. I teamet ingår sjukgymnast, arbetsterapeut, läkare och andra psykologkollegor. Tjänsten är en visstidsanställning i första hand t o m 2013-12-31 med ev möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter: Bedömningar, utredningar och behandlingar av smärtpatienter. Vi kommer även att utföra TMU-bedömningar om vi får den kompetensen till teamet. Kvalifikationer: Leg psykolog. Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete inom primärvård och dessutom utbildning i KBT el IPT. För denna tjänst är det av stor vikt att ha TMU-kompetens och erfarenhet av att arbeta i team.
Företag: Närhälsan, Rehabteamet i Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog jobb, Psykolog Uddevalla, Psykolog Närhälsan, Rehabteamet i Uddevalla
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog

Musiklärare till Hovhultsskolan
Uddevalla kommun   Beskrivning: Hovhultsskolan är en mångkulturell F-6 skola som ligger nära naturen och har en spännande och innehållsrik skolgård. På skolan finns förskoleklass – grund- och grundsärskola - fritidshem. Vår skola och fritidshem tar emot barn i åldrarna 6-12 år, ca 230 elever i skolan och ca 110 elever på fritidshemmen. Fritidshemmen har 3 avdelningar varav ett är för de äldre barnen. I skolans 11 klasser. Grundsärskoleelever är inkluderade i grundskolan och på fritidshemmen. Barns olikheter ser vi som en tillgång. Vi arbetar för att nå ett interkulturellt perspektiv på hela verksamheten. Vi har ca 56 % elever från utomnordiska länder. Vi arbetar intensivt med att ge eleverna ett bra och utvecklat språk. Tjänsten är på 20 % och avser läsåret 2013/2014 Arbetsuppgifter Undervisning i Musik i åk 4-6 med tillhörande arbetsuppgifter. I höst sätter vi dessutom igång, i samarbete med Kulturskolan, skapande skola projektet "Uddevalla genom 100 år". Kvalifikationer: Musiklärare med adekvat utbildning och behörighet att sätta betyg i år 6. Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, samarbetsförmåga, tydligt ledarskap och respektfullt förhållningssätt mot eleverna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en mångkulturell skola eller med barn i behov av särskilt stöd och tycker om utmaningen med vad det innebär.   Välkommen med din ansökan! Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler människor och företag upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 52 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede och de närmsta åren sker stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.
Företag: Uddevalla kommun - Hovhultsskolan
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till Hovhultsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till Hovhultsskolan

Fritidspedagog på Hovhultsskolan
Uddevalla kommun Beskrivning: Hovhultsskolan är en mångkulturell F-6 skola som ligger nära naturen och har en spännande och innehållsrik skolgård. På skolan finns förskoleklass –grund- och grundsärskola - fritidshem. Vår skola och fritidshem tar emot barn i åldrarna 6-12 år, ca 230 elever i skolan och ca 110 elever på fritidshemmen. Fritidshemmen har 3 avdelningar varav ett är för de äldre barnen. I skolans 11 klasser. Grundsärskole elever är inkluderade i grundskolan och på fritidshemmen. Barns olikheter ser vi som en tillgång. Vi arbetar för att nå ett interkulturellt persektiv på hela verksamheten. Vi har ca 56% elever från utomnordiska länder. Vi arbetar intensivt med att ge eleverna ett bra och utvecklat språk. Fritidspedagog tjänsten är på 100% och avser vikariat Lå 13/14. Du arbetar på vårt fritidshem med inkluderade särskolelever. Tjänsten är schemalagd alla eftermiddagar i veckan. Förmiddagarna arbetar du i skolan. Kvalifikationer: Fritidspedagogutbildning/ Lärare med inriktning yngre barn med särskild kompetens inom ämnesområde fritidshem. Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, samarbetsförmåga, tydligt ledarskap och respektfullt förhållningssätt mot eleverna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en mångkuklturell skola eller med barn i behov av särskilt stöd och tycker om utmaningen med vad det innebär. I övrigt önskvärda kompetenser är tecken till stöd, samt om du förutom svenska talar något av följande språk: albanska, somaliska, arabiska eller kurdiska. Det är också en fördel om du har behörighet i något ämne ex. bild, Id, musik eller svenska A. Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler människor och företag upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 52 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede och de närmsta åren sker stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.
Företag: Uddevalla kommun - Hovhultsskolan
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog på Hovhultsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog på Hovhultsskolan

SJUKSKÖTERSKA - UDDEVALLA - INTER TEAM VÅRD
INTER TEAM BEMANNING AB - VÅRDSEKTORN Vi är auktoriserade och erbjuder bemanning/rekrytering inom vård- och omsorgsverksamheter. SJUKSKÖTERSKA till Uddevalla Kommuns samtliga enheter /även hemsjukvård/ Din profil: Leg sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet Relevant erfarenhet och kompetens samt personlig lämplighet Tidsperiod: Omg/snarast - vecka 33 (sommaren 2013) - heltid - enl schema Vi erbjuder goda arbetsvillkor! Välkommen till vårt vårdteam i Uddevalla! Besök oss gärna på kontoret: Museigatan 2, Riverside, Uddevalla
Företag: INTER TEAM BEMANNING AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga SJUKSKÖTERSKA - UDDEVALLA - INTER TEAM VÅRD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SJUKSKÖTERSKA - UDDEVALLA - INTER TEAM VÅRD

SJUKSKÖTERSKA - HEMATOLOGEN - UDDEVALLA
INTER TEAM BEMANNING AB - VÅRD Vi är auktoriserade och erbjuder bemannning/rekrytering inom vård- och omsorgsverksamheter. SJUKSKÖTERSKA till hematologen/specialistmedicin Uddevalla sjukhus Din profil: Leg sjuksköterska med erfarenhet av specialistmedicin alt allmän internmedicin Relevant erfarenhet och kompetens samt personlig lämplighet Tidsperiod: Omg/snarast - vecka 34 - dag/kväll/natt/helg - heltid - enl schema Vi erbjuder goda arbetsvillkor. Välkommen till vårt vårdteam i Uddevalla!
Företag: INTER TEAM BEMANNING AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga SJUKSKÖTERSKA - HEMATOLOGEN - UDDEVALLA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SJUKSKÖTERSKA - HEMATOLOGEN - UDDEVALLA

Distriktsläkare/Medicinsk rådgivare
Västra Götalandsregionen Närhälsan är det nya namnet på den offentliga primärvården. Namnet berättar om två av våra viktigaste värden – närhet och hälsa. Vi erbjuder god och trygg vård genom hela livet. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt. Då en av våra distriktsläkare går vidare till andra arbetsuppgifter inom organisationen så söker vi hennes efterträdare. På vårdcentralen finns för närvarande 5 specialister i allmänmedicin, 1 ST-läkare och 1 - 3 AT-läkare. Vi betjänar ca 9400 listade patienter och är ackrediterade för att arbeta inom Västra Götalands Primärvård. Vi har Drop-in mottagning med triagering samt vanlig mottagning på vårdcentralen. Vi samverkar med kommunen kring äldreboende och hemsjukvård. Många medarbetare har arbetat länge på vårdcentralen vilket skapar kontinuitet och stabilitet, men vi bedriver också ett regelbundet utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten. Närhälsan Dagson vårdcentral finns i nyrenoverade lokaler centralt i Uddevalla med allmänna kommunikationer in på knuten. Är du intresserad av forskning eller kliniska prövningar finns också möjlighet att samverka med Gothia Forum och FoU-enheten. Om du skulle känna att ett uppdrag som medicinsk rådgivare till vårdcentralschefen verkar intressant, så har vi också behov av detta. Hoppas att detta har fångat ditt intresse, men ring så berättar vi mer. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Närhälsan, Vårdcentralen Dagson, Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare/Medicinsk rådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare/Medicinsk rådgivare

Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi Väg - och Markarbetare med C-körkort i Uddevalla med omnejd. Start under Augusti/Septermber 2013. Som väg- och markarbetare kommer du att vara en viktig del i ett större team som kommer att verka i och runtomkring norra Bohuslän. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att verka som vägarbetare men du kommer även att köra transporter och därav är C-körkort ett krav. Krav som kommer att ställas för dessa tjänster är att du som söker har: - BC - körkort - Säkerhet, Arbete och Miljö på väg utbildning - Tidigare efarenhet utav Väg- och Markarbete Personliga egenskaper Du skall trivas bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du kan ta egna initativ och fungerar såväl självständigt som i grupp. Vi söker dig som är flexibel, noggrann och stresstålig. Är JUST DU den vi söker och ovanstående påståenden passar in? Tveka inte då utan skicka in din ansökan till oss redan idag och märk den med "Vägarbetare med C-kort".
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla

Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi Väg - och Markarbetare med C-körkort i Uddevalla med omnejd. Start under Augusti/Septermber 2013. Som väg- och markarbetare kommer du att vara en viktig del i ett större team som kommer att verka i och runtomkring norra Bohuslän. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att verka som vägarbetare men du kommer även att köra transporter och därav är C-körkort ett krav. Krav som kommer att ställas för dessa tjänster är att du som söker har: - BC - körkort - Säkerhet, Arbete och Miljö på väg utbildning - Tidigare efarenhet utav Väg- och Markarbete Personliga egenskaper Du skall trivas bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du kan ta egna initativ och fungerar såväl självständigt som i grupp. Vi söker dig som är flexibel, noggrann och stresstålig. Är JUST DU den vi söker och ovanstående påståenden passar in? Tveka inte då utan skicka in din ansökan till oss redan idag och märk den med "Vägarbetare med C-kort".
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väg - och Markarbetare med C-körkort Uddevalla

barnflicka Barnpedagog åt en familj i Uddevalla
söker 1 barnvakt/barnflicka/barnpedagog åt en familj som bor Uddevalla och har en son på 2 år och en dotter på 4 år. Västsvenska barn och hem är ett familjeägt företag som grundades 2007 och är verksamma i hela Sverige. Idag är vi ett utav dom ledande företagen gällande barnpassning. Du kan läsa mer om företaget på www.BarnochHem.se Nu söker vi en deltidsanställd barnflicka till en familj i Uddevalla med en son på 2 år och en tjej på 4 år. Familjen vill ha hjälp med hämtning ifrån förskola 3 dagar i veckan, barnen ska hämtas kl 16,00 och föräldrarna kommer hem 18,00. Kan eventuellt bli lite extra tider på helgerna om allt fungerar bra. Familjen vill ha hjälp omgående. Vi ser helst att du som söker studerar på distans eller studerar kvällskurser då vi ser detta som ett bra extra jobb. Du som söker ska ha gått barn & Fritid samt jobbat på dagis, jobbat som Aupair ett bra tag, du kanske studerar till lärare eller förskollärare på distans. Har du ett eget barn så har du förhoppningsvis dom kvalifikationerna vi söker. Har du körkort och bil så är det ett plus, men absolut inget krav. Jobbet som barnflicka innebär i första hand att ta hand om barnen, lättare matlagning, lättare städ och tvätt. Som anställd på Barn & Hem vill vi att du tycker om att vara med barn, är trygg i dig själv, lekfull och att du är handlingskraftig vad gäller de hushållsnära tjänsterna. Vi vill också att du kan ta egna initiativ och är serviceinriktad. Du som söker skall ha erfarenhet av barn i åldrarna 3 månader och uppåt. Alla våra anställda genomgår en internutbildning i barns utveckling samt en kurs i Barn-HLR som hålls av företagets egen instruktör. Som anställd på Västsvenska barn och hem är du försäkrad via Fora till och från jobbet. Är ett plus om du har körkort och bil, men absolut inget krav. OBS: Tar endast emot svar via mail. Skicka din ansökan till Jobb@barnochhem.se OBS SKRIV i rubriken/ämnesraden vilket jobb du söker (Tex: Uddevalla) då det ofta ligger det ute flera uppdrag samtidigt.
Företag: Västsvenska barn och hem
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga barnflicka Barnpedagog åt en familj i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: barnflicka Barnpedagog åt en familj i Uddevalla

Florist uppdrag i butik - Uddevalla
Sales Partner Merchandising är ett företag som ingår i Sales Partner Group. Vi tillhandahåller personal för serviceuppdrag i dagligvaruhandeln. Just nu söker vi florist personal i Uddevalla för för blomster uppdrag i butik. Vi söker dig med florist utbildning eller annan bakgrund inom blommor. Även annan erfarenhet inom dvh är meriterande. Du ska ha körkort och tillgång till bil. Du är flexibel och gillar att ha ett rörligt och omväxlande yrke. Urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Företag: Sales Partner Group Merchandising AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Florist uppdrag i butik - Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Florist uppdrag i butik - Uddevalla

Skolkurator till gymnasium Uddevalla
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi söker nu en skolkurator för ett uppdrag på en gymnasieskola i Uddevalla. Omfattningen är 8 timmar per vecka (20 %). Starten på arbetet är v. 33 (augusti). Det finns också möjlighet att kombinera detta uppdrag med ett uppdrag i Trollhättan om 20 % och på så sätt få en tjänst om 40 %. Vårt arbete inom elevhälsovård består oftast av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Du kommer att samarbeta med rektor, skolsköterska, SYV och specialpedagog i ett engagerat elevhälsoteam. Du ska vara utbildad socionom eller motsvarande med erfarenhet av arbete på gymnasieskola. God kännedom om socialtjänstlagen och andra relevanta lagar krävs. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolkurator bl.a.: - Arbete med elever i grupp i förebyggande syfte eller vid speciella problemsituationer - Stöd och motivationssamtal med enskild elev och ev. med elevens vårdnadshavare - Stödja elever som har särskilda behov p.g.a. fysiska, psykiska och sociala svårigheter - Vara tillgänglig för rådgivning och konsultation - Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner - Samordna insatser av social karaktär - Samverka med socialtjänst, ungdomsmottagning, polis etc - Ingå i skolans EHT Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator till gymnasium Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator till gymnasium Uddevalla

Vi söker fotografer frilansuppdrag Uddevalla
Nu expanderar vi ytterligare och söker därför ambitiösa fotografer för löpande uppdrag inom i första hand bostadsfotografering. Vi erbjuder ett jobb med stor flexibilitet och möjlighet till 10-tals uppdrag i veckan. Du anger själv din tillgänglighet för arbete, men vi ser gärna att du på sikt finns tillgänglig minst 50% av en arbetsvecka. KVALIFIKATIONER Du har relevant utbildning och/eller erfarenhet som fotograf med öga för form och komposition. Du måste även vara socialt kompetent, stresstålig, lyhörd, punktlig och ha lätt för att lära dig nya saker. KRAV * Egen fotoutrustning bestående av: - Digital systemkamera (minst 12mpx) - Vidvinkeloptik med zoom som innefattar 19-24 mm i fullformat - Stabilt stativ med vattenpass i stativhuvudet - Extern blixt (ledtal minst 38) med trådlös sändare - Fjärrutlösare till kameran (radio) * Körkort och egen bil * Stabil internetuppkoppling (för leverans av bilder) * Möjlighet till kommunikation via windowsplattform * God dator- och internetvana * F-skattsedel ANSÖKAN Skicka in en kort presentation av dig själv, förteckning över din utrusning, ditt CV samt ett arbetsprov till work@zentuvo.se. Skriv "Ansökan frilansfotograf" i ämnesraden. Arbetsprovet ska bestå av tio bilder i storleken 2000x3000 punkter, fotograferat i JPG Large, komprimeringsgrad 7 (bevara metadata). Bilderna ska på bästa möjliga sätt återge en och samma bostad interiört och exteriört. Tänk noga igenom ditt arbetsprov, med fokus på helhet, motivval, komposition och exponering, då det är avgörande i urvalsprocessen. Vi rekryterar och utbildar löpande.
Företag: Zentuvo Sverige AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker fotografer frilansuppdrag Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker fotografer frilansuppdrag Uddevalla

Restaurangsbiträde
Vi söker restaurangsbiträde. Utöver att du behärskar svenska språket är det meriterande om du talar thailändska.
Företag: Hot n Spice Thai Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangsbiträde jobb, Restaurangsbiträde Uddevalla, Restaurangsbiträde Hot n Spice Thai Uddevalla
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangsbiträde

Säljare sökes i Uddevalla med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Uddevalla kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Uddevalla med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Uddevalla med/utan erfarenhet

FOREX Bank söker en Affärschef till Uddevalla
Vill du vara med och starta upp och driva en egen bankbutik i ett expanderande och spännande företag? - I november 2013 öppnar FOREX Bank en ny butik i Uddevalla! Som Affärschef inom FOREX Bank kommer du inneha en nyckelroll och din insats är avgörande för vårt arbete att bli Nordens bästa val för enklare banktjänster. Affärschefen har det övergripande ansvaret för bankbutiken och i arbetsuppgifterna ingår att utveckla affärerna, försäljningen och personalen. Du kommer själv rekrytera medarbetarna till butiken som du genom coachning, tydliga mål och uppföljning leder för att nå bankbutikens mål. I rollen som Affärschef rapporterar du till Regionchefen och du ingår i regionens ledningsgrupp. Vem är du? Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och ett säljande sätt. Du har förmågan att leda arbetet i en butik och kan motivera personalen att nå högsta nivå i fråga om sälj, service och kundfokus. Du är drivande och resultatinriktad, med dokumenterad erfarenhet från försäljning direkt mot kund. Vi ser gärna att du har utbildning med ekonomisk inriktning och erfarenhet från bank/finans. Du har dokumenterad erfarenhet av personalledning. Uppsökande försäljningsaktiviteter kommer att vara en del av ditt arbete, varför vi ser erfarenhet av detta samt lokal förankring som ytterligare en merit. Du har en väl utvecklad social förmåga och ett positivt förhållningssätt till både medarbetare och kunder. Som person är du entusiastisk, utåtriktad och engagerad. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i en nystartad bankbutik med stor potential. Vi satsar på din kompetensutveckling och ger dig stora möjligheter att utvecklas inom ledarskap, försäljning och bankkunskap. Du ingår i en grupp med erfarna kollegor och du kommer att ha ett nära samarbete med de andra affärscheferna inom regionen. Anställningen är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse under hösten 2013. Introduktion och utbildning kan komma att ske på annan ort. Frågor om tjänsten besvaras av Pia Bernåker, Regionchef, 072-741 33 83. Frågor om rekryteringen besvaras av Caroline Berlin, HR, 070-329 39 56 Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti 2013. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.
Företag: FOREX Bank AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga FOREX Bank söker en Affärschef till Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FOREX Bank söker en Affärschef till Uddevalla

Undersköterska
Västra Götalandsregionen Beskrivning: Dalaberg vårdcentral är belägen i norra Uddevalla och vi tar hand om ca 5.650 patienter som valt att lista sig hos oss. Här samarbetar flera yrkesgrupper så som läkare, distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi har också tillgång till kurator, psykolog och rehabkoordinator. Ett stort antal av våra patienter är av utländsk härkomst så därför använder vi tolk till många besök. En av våra tre undersköterskor kommer att gå i pension, så nu söker vi hennes efterträdare. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på lab och vårdcentral. Kvalifikationer: Undersköterskeutbildning och erfarenhet av arbete på vårdcentral. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara serviceinriktad och flexibel, kunna samarbeta med övrig personal och tycka att det är roligt att arbeta på en mångkulturell arbetsplats, där både personal och patienter kommer från många olika länder. Vi lägger stor vikt vid bra bemötande av såväl patienter som medarbetare.
Företag: Närhälsan, Dalaberg vårdcentral, Uddevalla
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Uddevalla, Undersköterska Närhälsan, Dalaberg vårdcentral, Uddevalla
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Lärare på Fridaskolan - engelska och svenska
Är du en 4-9 lärare eller motsvarande med behörighet i svenska och engelska och sugen på att utbilda tågluffare? Tågluffarens främsta egenskap är förmågan att ta ansvar, och i en skola för tågluffare förväntas därför eleven utveckla ett aktivt förhållningssätt. Egna initiativ uppmuntras och vi strävar efter att skapa situationer som stimulerar nyfikenhet, kreativitet och ansvar allt med stöd och handledning av duktiga pedagoger. Till Fridaskolan i Uddevalla söker vi till höstterminen 2013 lärare med behörighet i svenska och engelska. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen, ser vi företrädesvis manliga sökanden. Tjänsten är en tills vidare anställning. Vi kommer att intervjua och anställa löpande. Vårt grundkrav är att du har formell behörighet. Fridaskolans grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara beredd på utmaningar, ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och ständigt lärande. Skicka din ansökan, bestående av ett personligt brev och en meritförteckning till ansokan.uddevalla@fridaskolan.se, vid frågor ring Lisa Kullgren 072-7430502. För mer information om Fridaskolorna, se www.fridaskolorna.se
Företag: FRIDASKOLAN UDDEVALLA
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på Fridaskolan - engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på Fridaskolan - engelska och svenska

Viasat söker säljtalanger i Uddevalla
På Viasat Field Sales jobbar vi med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boendes i Com Hem-anslutna fastigheter. Som säljare för Com Hem och Viasat säljer du abonnemang för TV, bredband och telefoni genom förannonserade hembesök. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event och mässor. Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. HAR DU VAD VI SÖKER? *Du vill jobba tillsammans med ett starkt team *Du är driven och tävlingsinriktad *Du vill representera två starka varumärken såsom Com Hem och Viasat *Du drivs av en hög rörlig lön *Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! DEN BÄSTA STARTEN PÅ DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: VIASAT SALES AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Viasat söker säljtalanger i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viasat söker säljtalanger i Uddevalla


Sök lediga jobb Uddevalla

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se