Ulna jobb - lediga jobb

Ulna jobb Ulna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ulna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ulna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskolechef/Förskollärare- Täby

 2. Administratör- Trollhättan

 3. Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan- Uddevalla

 4. Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan- Uddevalla

 5. Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla- Uddevalla

 6. Förskollärare till Killingens och Kurveröds förskolor- Uddevalla

 7. Timvikarier förskola- Alingsås

 8. Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla- Uddevalla

 9. Förskollärare till Fasseröds förskola- Uddevalla

 10. Förskollärare till Fasseröds förskola- Uddevalla

 11. Förskollärare till Fasseröds förskola- Uddevalla

 12. Förskollärare till Dahlgrenska förskolan- Uddevalla

 13. Vikarierande Kock/lokalvårdare- Alingsås

 14. Förskollärare till Helenedals förskola, vikariat- Uddevalla

 15. Förskolechef/Förskollärare- Huddinge

 16. Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla- Uddevalla

 17. Barnskötare till Hageby Allés förskola i Huddinge- Huddinge

 18. Förskollärare till Smultronets förskola- Trollhättan

 19. Förskollärare till Lancasters förskola- Uddevalla

 20. Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla- Uddevalla

 21. Specialpedagog- Uddevalla

 22. Barnskötare/resurs till Tranans förskola- Täby

 23. Barnskötare/resurs till Tranans förskola- Täby

 24. Barnskötare till Tranans förskola i Täby- Täby

 25. Specialpedagog- Uddevalla

 26. Kock till Klippans förskola i Uddevalla- Uddevalla

 27. Förskolechef/pedagog till Rådmannens och Apelsinens förskolor i Alingsås- Alingsås

 28. Barnskötare till Smultronets förskola- Trollhättan

 29. Förskolechef/Förskollärare till Täby- Täby

 30. Förskollärare till förskolan Tranan- Täby

 31. Barnskötare till Tranans förskola i Täby- Täby

 32. Förskollärare till Helenedals förskola- Uddevalla

 33. Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla- Uddevalla

 34. Förskolechef till Uddevalla- Uddevalla

 35. Förskollärare till Lancasters förskola- Uddevalla

 36. Förskolechef/Förskollärare till Täby- Täby

 37. Förskollärare till Fasseröds förskola- Uddevalla

 38. Förskollärare till förskolan Tranan- Täby

 39. Förskolechef/Förskollärare till Täby- Täby

 40. Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla- Uddevalla


Mer beskrivning

Förskolechef/Förskollärare
ULNA AB vill etablera sig som en betydande förskoleaktör i Sverige. Vi har idag 12 förskolor i Sverige samt 12 i Norge. ULNA är det latinska namnet på ett av de första grepp som barnen tar med handen. För oss står ULNA för Utveckling-Lek-Närhet-Ansvar. Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Täby, Förskolechef/Förskollärare Ulna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Administratör
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge samt 1 förskola i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Vi söker dig som vill vara med och utveckla ULNA tillsammans med övriga kollegor på huvudkontoret i Trollhättan. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom området administration. Arbetsuppgifter: -          Posthantering -          Leverantörskontakt/kundkontakt -          Diverse inköp -          Administration av dokument -          Uppdatera hemsida och e-post adresser -          Bistå våra förskolechefer med administrativa uppgifter -          Elektronisk fakturahantering    Kvalifikationer: Du är flexibel, brinner för dina arbetsuppgifter och prioriterar noggrannhet i arbetet. Du har god datavana och goda kunskaper i office-paketet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och arbetar självständigt på ett strukturerat, noggrant och effektivt sätt. Arbetet kräver att du har en hög servicekänsla och en mycket god kommunikationsförmåga. Erfarenhet av administration samt gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning är meriterande.   Elektroniskt ansökningsförfarande När du söker tjänsten som administratör använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av din ansökan. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, mobil 0760-400210 på ProTalent AB. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Trollhättan, Administratör Ulna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge samt 1 förskola i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Dahlgrenska förskolan ligger centralt belägen bakom sjukhuset med närhet till natur, museum, bibliotek och hav. Vår gård är stor och lummig med berg och träd som väcker lust till lek och utmanar barnens motorik. Förskolan består av yngreavdelning Igelkotten 1-3 år och två äldreavdelningar 2- 6 år, Haren och Ekorren.  Kvalifikationer Du skall ha högskoleutbildning som lärare i förskola eller förskolelärare. Du är väl uppdaterad i den reviderade läroplanen. Personliga egenskaper Du har ett gott bemötande och förhållningsätt gentemot barn och vuxna på förskolan. Du tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en pedagogisk mijlö där lärandet sker i vardagliga och lekfulla miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Varaktighet: Tillsvidare (6 månaders provanställning). Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2013-09-01 Frågor om tjänsten besvaras av Förskolechef Carina Niklasson från 2013-08-07 på telefon 0739-881177. KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan

Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Dahlgrenska förskolan ligger centralt belägen bakom sjukhuset med närhet till natur, museum, bibliotek och hav. Vår gård är stor och lummig med berg och träd som väcker lust till lek och utmanar barnens motorik. Förskolan består av yngreavdelning Igelkotten 1-3 år och två äldreavdelningar 2- 6 år, Haren och Ekorren.  Kvalifikationer Du skall ha högskoleutbildning som lärare i förskola eller förskolelärare. Du är väl uppdaterad i den reviderade läroplanen. Personliga egenskaper Du har ett gott bemötande och förhållningsätt gentemot barn och vuxna på förskolan. Du tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en pedagogisk mijlö där lärandet sker i vardagliga och lekfulla miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Varaktighet: Vikariat tom 2014-06-30 Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2013-10-11 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare till Dahlgrenska förskolan

Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På en ULNA förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. Vi söker nu för ett vikariat en person som med stort engagemang kan ta ansvar för att erbjuda våra barn goda och näringsrika måltider, en viktig del i vår verksamhet. Arbetsuppgifter   -   Ansvara för tillagning av frukost, lunch och mellanmål samt     brödbak, till ca 80barn plus personal, utifrån råvaror     (även specialkoster)  -  Ansvara för matsedelsplanering, inköp och mottagning av varorna  -  Ansvarig för egenkontroller och hygien och städ i kökets lokaler  -  Samverka med övrig personal på förskolan och      andra kokerskor inom ULNA  -  Delta i gemensamma träffa och fortbildning   Kvalifikationer Du skall ha restaurang och storköksutbildning samt utbilning inom hygien/egenkontroll. Du har kunskap och erfarenhet av allergi- och avvikande koster.   Personliga egenskaper Du: -Är stresstålig -Har lätt för att samarbeta  -Är strukturerad och noggrann  -Är självgående och driven Varaktighet: Vikariat tom 2013-11-01 --2014-04-30 Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2013-11-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Vänligen respektera att säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska till Klippans förskola i Uddevalla

Förskollärare till Killingens och Kurveröds förskolor
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! ***** Vår ambition är att varje barn skall få Utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid Leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. ***** Genom att skapa en miljö med trygghet och lyhördhet vill vi uppnå Närhet till både barn/vuxna. Vi vill hjälpa barnen att ta Ansvar för sig själva och sin omgivning. Fokusen i verksamheten skall alltid ligga på barnets nutida och framtida behov. Inom vår organisation tror vi starkt på att alla barn är och skall få vara olika och unika. Därför uppmuntrar vi det genom att varje förskola får utveckla sin egen speciella miljö och inriktning som utvecklar barnen och förskolan åt det håll som känns mest naturligt och givande. På en ULNA-förskola läggs grunden för att barnet skall känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Det livslånga lärandet sker varje dag, i alla aktiviteter på förskolan och i samspelet mellan barnen samt barn och vuxna. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och vara väl insatt i den reviderade Lpfö98. Personliga egenskaper: För att lyckas i denna roll skall du vara stresstålig, samarbetsvillig, ansvarsfull, flexibel, lösningsinriktad, kunna ta egna initiativ och att ha ett gott bemötande med barnet i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Kurveröds förskola: Tillsvidare Heltid med start 20140101 Kontaktperson: Förskolechef Mia Berg 0722-50 36 67   Killingens förskola: Vikariat Heltid med start 140101 under VT Kontaktperson: Birgitta Karlsson 0739-85 93 01   KFO kollektivavtal tillämpas. Mer information om förskolorna hittar du på www.ulna.se   Varmt välkommen med din ansökan!   Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Försäljare av annons- och rekryteirngstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Killingens och Kurveröds förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Killingens och Kurveröds förskolor

Timvikarier förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Arbetsuppgifter Som barnskötare deltar du i den pedagogiska verksamheten på Rådmannen eller Apelsinen. Kvalifikationer Som barnskötare krävs att du har barnskötarutbildning. Tidigare erfarenhet av arbete inom förskola meriterande.   Personliga egenskaper För att bli framgångsrik i denna roll behöver du vara ansvarsfull, serviceinriktad och positiv.   Anställningsform: Tidbegränsat Tjänstgöringsgrad: Timanställning   Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av rekryterings- och annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier förskola

Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På en ULNA förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. MÅLSÄTTNING FÖR KLIPPANS FÖRSKOLA:  - Vi på förskolan jobbar för att barnen ska bli trygga och självständiga.  - Vi vill ge barnen en lustfylld och lärorik tid här hos oss som ger grunden till det livslånga lärandet. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du: -Är stresstålig och flexibel -Har lätt för att samarbeta -Kan se barnens behov -Har ett bra föräldrasamarbete -Kan strukturera upp verksamheten -Ser möjligheter istället för svårigheter -Kan ta egna initiativ  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Vikariat till 2014-05-31 Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-01-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla

Förskollärare till Fasseröds förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På Fasseröds förskola vill vi att barnen på ett lekfullt sätt får möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att planera verksamheten, så att barnen får goda möjligheter till varierande lekar både inomhus och utomhus. Den språkliga utvecklingen hos barnen vill vi stärka genom dagliga språklekar/övningar, samtal och sagoläsning. Vi är en litteraturprofilerad förskola. Hos oss genomsyrar språket och sagan vår verksamhet. Vi har också byggt upp ett litet bibliotek med litteratur för barnen. Biblioteket uppdateras kontinuerligt. Naturupplevelser i vår närliggande miljö och utrymme för lek och rörelse både inne och ute är en del av barnens vistelse hos oss. Möjligheter att vistas i små grupper som är åldersindelade för att stimulera lärande och lek är något vi eftersträvar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, känna sig delaktiga och bli bekräftade varje dag. Vi lyssnar på barnen och är lyhörda för deras intressen i allt vi gör. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och vara väl insatt i Lpfö 98. Intresse för litteratur är ett plus. Personliga egenskaper Som person är du stresstålig och flexibel. Varaktighet: Tillsvidare. Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordinarie personal får sökt tjänst.   Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-01-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Försäljare av annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Fasseröds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Fasseröds förskola

Förskollärare till Fasseröds förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På Fasseröds förskola vill vi att barnen på ett lekfullt sätt får möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att planera verksamheten, så att barnen får goda möjligheter till varierande lekar både inomhus och utomhus. Den språkliga utvecklingen hos barnen vill vi stärka genom dagliga språklekar/övningar, samtal och sagoläsning. Vi är en litteraturprofilerad förskola. Hos oss genomsyrar språket och sagan vår verksamhet. Vi har också byggt upp ett litet bibliotek med litteratur för barnen. Biblioteket uppdateras kontinuerligt. Naturupplevelser i vår närliggande miljö och utrymme för lek och rörelse både inne och ute är en del av barnens vistelse hos oss. Möjligheter att vistas i små grupper som är åldersindelade för att stimulera lärande och lek är något vi eftersträvar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, känna sig delaktiga och bli bekräftade varje dag. Vi lyssnar på barnen och är lyhörda för deras intressen i allt vi gör. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och vara väl insatt i Lpfö 98. Intresse för litteratur är ett plus. Personliga egenskaper Som person är du stresstålig och flexibel. Varaktighet: Vårterminen 2014. Eventuell möjlighet till förlängning.   Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-01-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Försäljare av annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Fasseröds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Fasseröds förskola

Förskollärare till Fasseröds förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På Fasseröds förskola vill vi att barnen på ett lekfullt sätt får möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att planera verksamheten, så att barnen får goda möjligheter till varierande lekar både inomhus och utomhus. Den språkliga utvecklingen hos barnen vill vi stärka genom dagliga språklekar/övningar, samtal och sagoläsning. Vi är en litteraturprofilerad förskola. Hos oss genomsyrar språket och sagan vår verksamhet. Vi har också byggt upp ett litet bibliotek med litteratur för barnen. Biblioteket uppdateras kontinuerligt. Naturupplevelser i vår närliggande miljö och utrymme för lek och rörelse både inne och ute är en del av barnens vistelse hos oss. Möjligheter att vistas i små grupper som är åldersindelade för att stimulera lärande och lek är något vi eftersträvar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, känna sig delaktiga och bli bekräftade varje dag. Vi lyssnar på barnen och är lyhörda för deras intressen i allt vi gör. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och vara väl insatt i Lpfö 98. Intresse för litteratur är ett plus. Personliga egenskaper Som person är du stresstålig och flexibel. Varaktighet: Vårterminen 2014. Eventuell möjlighet till förlängning.   Tjänstgöringsgrad: 50%   Tillträde: 2014-01-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Försäljare av annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Fasseröds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Fasseröds förskola

Förskollärare till Dahlgrenska förskolan
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Dahlgrenska förskolan ligger centralt belägen bakom sjukhuset med närhet till natur, museum, bibliotek och hav. Vår gård är stor och lummig med berg och träd som väcker lust till lek och utmanar barnens motorik. Förskolan består av yngreavdelning Igelkotten 1-3 år och två äldreavdelningar 2- 6 år, Haren och Ekorren.  Kvalifikationer Du skall ha högskoleutbildning som förskolelärare. Du är väl uppdaterad i den reviderade läroplanen. Personliga egenskaper Du har ett gott bemötande och förhållningsätt gentemot barn och vuxna på förskolan. Du tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en pedagogisk mijlö där lärandet sker i vardagliga och lekfulla miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Varaktighet: Vikariat undervårterminen 2014 Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-01-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Säljare av annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Dahlgrenska förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Dahlgrenska förskolan

Vikarierande Kock/lokalvårdare
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Arbetsuppgifter Sedan april 2009 lagar vi vår egen mat på förskolan och det är väldigt uppskattat av både barn och vuxna. Barnen serveras god husmanskost som utgår ifrån barnens smak, önskemål och behov.  Vi erbjuder kost som till största del lagas från grunden och utan för mycket kemiska tillsatser. Din roll som kock/kokerska/lokalvårdare innebär att bibehålla och utveckla våra ambitioner inom kostområdet samt att ansvara för lokalvård av förskolan. Kvalifikationer Du skall ha egenkontrollsutbildning och erfarenhet av matlagning för barn i åldrarna 1 - 5 år. Lokalvårdarutbildning är meriterande.   Personliga egenskaper För att bli framgångsrik i denna roll behöver du vara flexibel, positiv och lösningsinriktad.   Anställningsform: Vikariat 6 månader. Ev förlängning. Tjänstgöringsgrad: 75%   Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annonser undanbedes!
Företag: Ulna AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Kock/lokalvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Kock/lokalvårdare

Förskollärare till Helenedals förskola, vikariat
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På Helenedal arbetar vi  för att förskolan skall vara en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen att vistas i. Därför arbetar vi för att se och bekräfta barnet för det den gör och säger tex. berömma det positiva barnet gör när hon/han leker och hjälper sina kamrater. Vi vill att vår miljö skall utmana och locka till lek för ett livslångt lärande. För att uppnå detta ger vi bl.a. barnen tid och utrymme för egna lekar och lyssnar till vad barnen vill göra och tycker är kul. Vi strävar efter att varje barn utvecklar självständighet och tillit till sin egen förmåga. Därför arbetar vi bl.a. med både jagstärkande och gruppstärkande lekar.   Kvalifikationer Du skall ha högskoleutbildning som förskolelärare. Du är väl uppdaterad i den reviderade läroplanen. Personliga egenskaper Du har ett gott bemötande och förhållningsätt gentemot barn och vuxna på förskolan. Du tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en pedagogisk mijlö där lärandet sker i vardagliga och lekfulla miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Varaktighet: Vikariat till 2014-05-31 Tjänstgöringsgrad: 75 - 100%   Tillträde: 2014-01-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Säljare av annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Helenedals förskola, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Helenedals förskola, vikariat

Förskolechef/Förskollärare
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten ULNA AB startade sin verksamhet på Hageby Allés förskola 1 augusti 2011. Vår vision är att erbjuda en bättre och mer flexibel vardag för både barn och föräldrar. Vi erbjuder barnen utveckling på våra "lekplatser". Hageby Allés förskola är en avdelningsförskola där vi arbetar i två team. Vi har ljusa och trevliga lokaler som vi har inrett med nya möbler, gården är trevlig och lätt att överblicka. Vi har också nära till natur och skog. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan (Lpfö98), och vi lägger grunden för ett livslångt lärande. Vi arbetar också reggio emilia inspirerat. Vi söker nu dig som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten vidare. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Meriterande är om du också har några års erfarenhet som förskolechef. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad: 70% fördelat på förskolechef 40% och förskollärare 30%. Tillträde: 2014-01-08 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av rekryterings- och annonstjänster undabedes!
Företag: Ulna
Ort: Huddinge
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Huddinge, Förskolechef/Förskollärare Ulna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På en ULNA förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. MÅLSÄTTNING FÖR KLIPPANS FÖRSKOLA:  - Vi på förskolan jobbar för att barnen ska bli trygga och självständiga.  - Vi vill ge barnen en lustfylld och lärorik tid här hos oss som ger grunden till det livslånga lärandet. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du: -Är stresstålig och flexibel -Har lätt för att samarbeta -Kan se barnens behov -Har ett bra föräldrasamarbete -Kan strukturera upp verksamheten -Ser möjligheter istället för svårigheter -Kan ta egna initiativ  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Tillsvidare (6 månaders provanställning). Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-02-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla

Barnskötare till Hageby Allés förskola i Huddinge
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Vi söker en till två barnskötare till vår förskola i Huddinge för vikariat. ULNA AB startade sin verksamhet på Hageby Allés förskola 1 augusti 2011. Det är en avdelningsförskola där vi arbetar i två team. Tjänsten/erna är förlagd i vår äldrebarnsgrupp, 3 - 5 år. Vi har ljusa och trevliga lokaler som vi har inrett med nya möbler, gården är trevlig och lätt att överblicka. Vi har också nära till natur och skog. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan (Lpfö98), och vi lägger grunden för ett livslångt lärande. Vi arbetar också reggio emilia inspirerat.   Kvalifikationer Du skall ha barnskötarutbildning eller motsvarade pedagogisk utbildning. Vi vill också att du ska ha erfarenhet av att ha arbetat i barngrupp tidigare, gärna där du har haft både föräldramöten och utvecklingssamtal. En merit är om du är naturintresserad då vi är ute minst en gång per dag och gärna mer. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Vi söker dig som kan se helheten och som vill kunna vara med och påverka. Du ska också ha visioner och vilja vara med i utvecklingsarbetet av förskolan. Du: -Har lätt för att samarbeta -Kan se barnens behov -Har ett bra föräldrasamarbete -Kan strukturera upp verksamheten -Ser möjligheter istället för svårigheter -Kan ta egna initiativ Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Vikariat till 2014-05-31 Tjänstgöringsgrad: En tjänst 100%, den andra 50-60%. Tillträde: 2014-01-20 enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande Ulna samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Säljare av annons- eller rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Huddinge
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Hageby Allés förskola i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Hageby Allés förskola i Huddinge

Förskollärare till Smultronets förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om Smultronets förskola- med fokus på naturen Smultronets förskola öppnade den 11 mars 2013 på Swedenborgs center i Trollhättan. Förskolan finns i nyrenoverade, fräscha lokaler. På Smultronets förskola ger vi barnen möjlighet att upptäcka vår skog, natur och närmiljö. Vi är ute minst en gång om dagen och varje dag går halva barngruppen på utflykt till skogen, närliggande parker eller biblioteket. Vi använder oss av naturmaterial i vårt skapande på förskolan och på samlingar belyser vi vikten av att ha förståelse för växter och djur. Vi vill ta vara på barnens egna idéer och tankar, ge utrymme för experiment och kreativitet i leken och lärandet. Kvalifikationer Du skall ha utbildning som förskolelärare. Du ska ha erfarenhet av dokumentation och utvecklingssamtal samt vara insatt i läroplanen för förskolan. Önskvärt är också om du behärskar flera språk samt är bekant med tecken som stöd. Personliga egenskaper Du har ett gott bemötande och förhållningsätt gentemot barn och vuxna på förskolan. Du tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en pedagogisk mijlö där lärandet sker i vardagliga och lekfulla miljöer. Vi ser även att du är intresserad av utomhuspedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Varaktighet: Tillsvidare (6 månaders provanställning). Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-04-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Trollhättan
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Smultronets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Smultronets förskola

Förskollärare till Lancasters förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Vår förskola ligger centralt med närhet till skog och hav. Vi har även närheten till bibliotek, badhus och museum. Vi har fyra avdelningar Sörgården, Mellangården, Norrgården och Bullerbyn med barn i åldrarna 1-5 år, varav en resursavdelning och en småbarnsavdelning.Gården på Lancasters förskola inbjuder barnen till lek och rörelse. Vi är ute i alla väder och fångar naturupplevelser och årstidens växlingar. Vi har deltagit i projektet grönare uterum för att kunna utveckla vår gård. Vi arbetar med att SE hela barnet och vad barnet KAN. Lärandet skall vara lustfyllt och lekfullt. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning. Personliga egenskaper För att lyckas i denna roll skall du vara stresstålig, flexibel, noggrann och ansvarskännande. Varaktighet:Vikariat vid graviditetsledighet Tjänstgöringsgrad: Heltid Tillträde: 2014-03-17 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande Ulna samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av rekryterings- och annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lancasters förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lancasters förskola

Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Kurveröds förskola ligger i ett område med naturen in på knutarna med gångavstånd till skogen, Sanders dalar med fåren och roliga pulkabackar, bäcken och kullen. Vi gör ofta utflykter i vårt närområde där vi tillsammans med barnen utforskar och upptäcker naturen på ett lekfullt sätt. Vi strävar efter att få trygga, lekfulla och glada barn som får utlopp för sin fantasi och kreativitet. Vi arbetar på ett temainriktat sätt som utvecklar barnens kreativitet och delaktighet samt språk, teknik och matematik, även här med leken som utgångspunkt. Naturupplevelser i vår närliggande miljö och utrymme för lek och rörelse både inne och ute är en del av barnens vistelse hos oss. Möjligheter att vistas i små grupper som är åldersindelade för att stimulera lärande och lek är något vi eftersträvar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, känna sig delaktiga och bli bekräftade varje dag. Vi lyssnar på barnen och är lyhörda för deras intressen i allt vi gör. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning. Du är väl insatt i den reviderade Lpfö98. En fördel är om du är naturintresserad då vi är ute minst en gång per dag och gärna mer. Personliga egenskaper  Du: -Är stresstålig och flexibel -Har lätt för att samarbeta -Kan se barnens behov -Har ett bra föräldrasamarbete -Kan strukturera upp verksamheten -Ser möjligheter istället för svårigheter -Kan ta egna initiativ Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: Mars/april 2014 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande Ulna samarbetare med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla

Specialpedagog
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Specialpedagogerna har som övergripande uppgift att identifiera och undanröja hinder i barns lärande. Tillsammans med förskolepersonalen arbetar specialpedagogerna för att se varje barns behov, vilket betyder olika lösningar för olika barn. Vi förväntar oss att du har modet att utmana för fortsatt utveckling av våra förskolor. I arbetet ingår ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet på förskolorna inom ULNA  i nära samarbete med förskolecheferna. Kvalifikationer Vi söker dig som har specialpedagogutbildning och förskollärarexamen. Vi söker dig med erfarenhet av konsultativt arbetssätt. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift då det ingår att skriva handlingsplaner. Personliga egenskaper Stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga då ditt uppdrag innebär att inspirera och handleda pedagoger på förskolan. Att vara flexibel, ha god initiativförmåga och att samverka med andra är viktiga egenskaper. Du har en människosyn som är förenlig med förskolans värdegrund.   Varaktighet:Vikariat 12 månader Tjänstgöringsgrad: Deltid 75%   Tillträde: 2014-04-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. OBS! Säljare av annonstjänster undanbedes. Elektroniskt ansökningsförfarande Ulna samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Uddevalla, Specialpedagog Ulna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Barnskötare/resurs till Tranans förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola ligger i ljusa fräscha nybyggda lokaler och vi startade vår verksamhet 31 augusti 2009. Vi arbetar avdelningslöst i grupper. Förskolan har 58 barn och 12 anställda och är belägen i Näsbypark i Täby. Vår vision är att erbjuda en bättre och mer flexibel vardag för både barn och föräldrar. Nu söker vi en barnskötare som skall vara resursperson för ett barn i barngrupp men även delta till viss del i arbetet i barngrupp. Vi erbjuder dig: - Ett härligt arbetslag - Fyra planeringsdagar/år - Friskvårdssubvention - Fria pedagogiska måltider tillagade av kock på förskolan. - Fri frukt och kaffe   Kvalifikationer Barnskötarutbildning är ett krav. Meriterande är tidigare erfarenhet av barn med behov av stöd samt kunskap om stödtecken. Personliga egenskaper Den barnskötare som vi söker ska ha: * Lätt för att samarbeta * Förmåga att se barnens behov * Ett bra föräldrasamarbete * Förmåga att strukturera upp verksamheten * Förmåga att se möjligheter istället för svårigheter Varaktighet: Vikariat för föräldraledig personal. Tjänsten upphör om barnet slutar. Tjänstgöringsgrad: Heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse, snarast. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan.    Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/resurs till Tranans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/resurs till Tranans förskola

Barnskötare/resurs till Tranans förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola ligger i ljusa fräscha nybyggda lokaler och vi startade vår verksamhet 31 augusti 2009. Vi arbetar avdelningslöst i grupper. Förskolan har 58 barn och 12 anställda och är belägen i Näsbypark i Täby. Vår vision är att erbjuda en bättre och mer flexibel vardag för både barn och föräldrar. Nu söker vi en barnskötare som skall vara resursperson för ett barn i barngrupp, delta i barngrupp samt ha enskild språkträning. Vi erbjuder dig: - Ett härligt arbetslag - Fyra planeringsdagar/år - Friskvårdssubvention - Fria pedagogiska måltider tillagade av kock på förskolan. - Fri frukt och kaffe   Kvalifikationer Barnskötarutbildning är ett krav. Meriterande är tidigare erfarenhet av barn med språkstörning. Personliga egenskaper Den barnskötare som vi söker ska ha: * Lätt för att samarbeta * Förmåga att se barnens behov * Ett bra föräldrasamarbete * Förmåga att strukturera upp verksamheten * Förmåga att se möjligheter istället för svårigheter Varaktighet: Till 2014-06-30. Eventuell förlängning. Tjänstgöringsgrad: Heltid. Tillträde: 2014-03-17 Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan.    Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/resurs till Tranans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/resurs till Tranans förskola

Barnskötare till Tranans förskola i Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Förskolan har 58 barn och 12 anställda Vi vill ge barnen en bra mix mellan styrda och fria aktiveter där vi försöker ta tillvara på barnens behov och intressen. Barnen ska även lära sig att visa hänsyn och hjälpa varandra, och att alla människor är lika mycket värda. Kvalifikationer Barnskötarutbildning är önskvärt liksom erfarenhet av förskoleverksamhet. Personliga egenskaper Vi söker dig som:  -Har lätt för att samarbeta -Kan se barnens behov -Har ett bra föräldrasamarbete -Ser möjligheter istället för svårigheter -Kan ta egna initiativ Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Timanställning Tjänstgöringsgrad: Timanställning Tillträde: Enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Tranans förskola i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Tranans förskola i Täby

Specialpedagog
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Specialpedagogerna har som övergripande uppgift att identifiera och undanröja hinder i barns lärande. Tillsammans med förskolepersonalen arbetar specialpedagogerna för att se varje barns behov, vilket betyder olika lösningar för olika barn. Vi förväntar oss att du har modet att utmana för fortsatt utveckling av våra förskolor. I arbetet ingår ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet på förskolorna inom ULNA  i nära samarbete med förskolecheferna. Kvalifikationer Vi söker dig som har specialpedagogutbildning och förskollärarexamen. Vi söker dig med erfarenhet av konsultativt arbetssätt. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift då det ingår att skriva handlingsplaner. Personliga egenskaper Stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga då ditt uppdrag innebär att inspirera och handleda pedagoger på förskolan. Att vara flexibel, ha god initiativförmåga och att samverka med andra är viktiga egenskaper. Du har en människosyn som är förenlig med förskolans värdegrund.   Varaktighet:Vikariat 6 + 6 månader Tjänstgöringsgrad: Deltid 75%   Tillträde: 2014-04-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. OBS! Säljare av annonstjänster undanbedes. Elektroniskt ansökningsförfarande Ulna samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Uddevalla, Specialpedagog Ulna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Kock till Klippans förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På en ULNA förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. Vi söker nu en dig som med stort engagemang kan ta ansvar för att erbjuda våra barn goda och näringsrika måltider, en viktig del i vår verksamhet. Arbetsuppgifter   -   Ansvara för tillagning av frukost, lunch och mellanmål samt     brödbak, till ca 80 barn plus personal, utifrån råvaror  (även specialkoster)  -  Ansvara för matsedelsplanering, inköp och mottagning av varorna  -  Ansvarig för egenkontroller och hygien och städ i kökets lokaler  -  Samverka med övrig personal på förskolan och andra kockar inom ULNA  -  Delta i gemensamma träffar och fortbildning   Kvalifikationer Du skall ha restaurang och storköksutbildning samt utbilning inom hygien/egenkontroll. Du har kunskap och erfarenhet av allergi- och avvikande koster.   Personliga egenskaper Du: - är stresstålig -har lätt för att samarbeta  -är strukturerad och noggrann  -är självgående och driven Varaktighet: Tillsvidare Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-05-01 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Vänligen respektera att säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Klippans förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Klippans förskola i Uddevalla

Förskolechef/pedagog till Rådmannens och Apelsinens förskolor i Alingsås
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheterna Rådmannens förskola ligger i bostadsområdet Stockslycke i bottenvåningen på ett av hyreshusen i ljusa och fräscha lokaler. Vi har nära till skogen, stora lekplatser, bibliotek, centrum mm. Vi är indelade i två avdelningar, Pandan och Pantern. Apelsinens förskola ligger i Noltorp i nyrenoverade lokaler med utegård. Båda förskolorna har tillagningskök så vi kan erbjuda bästa möjliga kvalitet på hemlagad mat. Inom ULNA anställer vi bara utbildad personal och utgår alltid från läroplanen för förskolan. ULNA har stort fokus på att bedriva förskolor med hög kvalitet och hög säkerhet. Våra pedagogiska tankar På vår förskola prioriterar vi och lyfter fram leken. Vi strävar hela tiden efter att skapa en inbjudande och stimulerande lekmiljö där barnen ges möjlighet att utveckla den viktiga leken.  I vår verksamhet utgår vi från barnens behov och dagsform, både när det gäller hela barngruppen och det enskilda barnet. För att uppnå en lugn miljö i vår verksamhet är vi även där flexibla med tider vid exempelvis samling, utevistelse mm. Hos oss ger vi barnen möjlighet att leka färdigt. Vi tror på att ha fasta rutiner men att inte låsas fast för mycket vid tider. Genom att utgå från varje barns positiva egenskaper, stärker vi barnens självkänsla och lyfter fram deras bra sidor. Vi väljer att se möjligheter istället för hinder. Vi tror också att det vi lägger mycket kraft och energi på, får vi mer utav. Istället för att fokusera på det som inte fungerar bra lägger mer vår kraft på att lyfta det positiva och välfungerande. Kvalifikationer För förskolechef: Du skall ha lärarutbildning. För pedagog på Apelsinens förskola: Vi ser helst att du har förskollärarutbildning. Personliga egenskaper  För att lyckas i arbetet skall du vara stresstålig, noggrann och ansvarskännande. Du har ett gott bemötande samt ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning Tjänstgöringsgrad: 50% förskolechef + 50% pedagog i barngrupp Tillträde:Snarast eller enligt översenskommelse   KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar ULNA med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Samtal från annonserings-, bemannings- och rekryteringsbolag undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Alingsås
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/pedagog till Rådmannens och Apelsinens förskolor i Alingsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/pedagog till Rådmannens och Apelsinens förskolor i Alingsås

Barnskötare till Smultronets förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om Smultronets förskola - med fokus på naturen Smultronets förskola öppnade den 11 mars 2013 på Swedenborgs center i Trollhättan. Förskolan finns i nyrenoverade, fräscha lokaler. På Smultronets förskola ger vi barnen möjlighet att upptäcka vår skog, natur och närmiljö. Vi är ute minst en gång om dagen och varje dag går halva barngruppen på utflykt till skogen, närliggande parker eller biblioteket. Vi använder oss av naturmaterial i vårt skapande på förskolan och på samlingar belyser vi vikten av att ha förståelse för växter och djur. Vi vill ta vara på barnens egna idéer och tankar, ge utrymme för experiment och kreativitet i leken och lärandet. Kvalifikationer Du ska ha barnskötarutbildning. Erfarenhet av arbete med pedagogisk dokumentation och utvecklingssamtal är meriterande. Du bör dessutom vara insatt i läroplanen för förskola.  Personliga egenskaper Du har ett gott bemötande och förhållningsätt gentemot barn och vuxna på förskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett intresse för utomhuspedagogik.   Varaktighet: Tillsvidare (6 månaders provanställning). Tjänstgöringsgrad: 100% Tillträde: 2014-08-04 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Trollhättan
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Smultronets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Smultronets förskola

Förskolechef/Förskollärare till Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du har ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% (varav 40% chefstjänst) enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare till Täby

Förskollärare till förskolan Tranan
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar!    Är du en förskollärare som vill tänka nytt? Tranans förskola ligger i ljusa fräscha nybyggda lokaler och vi startade vår verksamhet 31 augusti 2009. Vi arbetar avdelningslöst i grupper, vi söker dig som kan se helheten och som vill kunna vara med och påverka. Här finns ingenting som sitter i väggarna! Vi erbjuder dig: - Ett härligt välfungerande arbetslag - Fyra planeringsdagar/år - Friskvårdssubvention - Planering enskilt och i arbetslaget - Förskollärarforum - Fria pedagogiska måltider tillagade av kock på förskolan. - Fri frukt och kaffe   Den förskollärare som vi söker ska ha: *Visioner och vilja vara med i utvecklingsarbetet på förskolan *Lätt för att samarbeta *Kunskapen att se barnens behov *Ett bra föräldrasamarbete *God kunskap om Lpfö98 *Förmåga att strukturera upp verksamheten *Förmåga att se möjligheter istället för svårigheter *Intresse för gruppen 1 - 3 år Utbildningskrav: Förskollärarutbildning. Vi ser positivt på personalrotation, därför bör du kunna tänka dig att arbeta med alla åldersgrupper. En merit är om du är naturintresserad då vi är ute minst en gång per dag och gärna mer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Vikariat, 12 månader, eventuellt längre Tjänstgöringsgrad: 100% Tillträde: 2014-08-11 KFO kollektivavtal tillämpas. Besöksadress; Tranans förskola, Tibblevägen 43, 183 55 Täby. Varmt välkommen med din ansökan.   Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Samtal från säljare inom rekryterings- och bemanningsbranschen undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskolan Tranan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskolan Tranan

Barnskötare till Tranans förskola i Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Vi vill ge barnen en bra mix mellan styrda och fria aktiveter där vi försöker ta tillvara på barnens behov och intressen. Barnen ska även lära sig att visa hänsyn och hjälpa varandra, och att alla människor är lika mycket värda. Kvalifikationer Barnskötarutbildning är önskvärt liksom erfarenhet av förskoleverksamhet En fördel är om du är naturintresserad då vi är ute minst en gång per dag och gärna mer. Personliga egenskaper Vi söker dig som:  -Har lätt för att samarbeta -Kan se barnens behov -Har ett bra föräldrasamarbete -Ser möjligheter istället för svårigheter -Kan ta egna initiativ Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Timanställning Tjänstgöringsgrad: Timanställning Tillträde: Snarast KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till Tranans förskola i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till Tranans förskola i Täby

Förskollärare till Helenedals förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På Helenedal arbetar vi  för att förskolan skall vara en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen att vistas i. Därför arbetar vi för att se och bekräfta barnet för det den gör och säger tex. berömma det positiva barnet gör när hon/han leker och hjälper sina kamrater. Vi vill att vår miljö skall utmana och locka till lek för ett livslångt lärande. För att uppnå detta ger vi bl.a. barnen tid och utrymme för egna lekar och lyssnar till vad barnen vill göra och tycker är kul. Vi strävar efter att varje barn utvecklar självständighet och tillit till sin egen förmåga. Därför arbetar vi bl.a. med både jagstärkande och gruppstärkande lekar.   Kvalifikationer Du skall ha högskoleutbildning som förskolelärare. Du är väl uppdaterad i den reviderade läroplanen. Personliga egenskaper Du har ett gott bemötande och förhållningsätt gentemot barn och vuxna på förskolan. Du tar ansvar för att stimulera och utmana barnets utveckling och lärande genom att erbjuda en pedagogisk mijlö där lärandet sker i vardagliga och lekfulla miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Varaktighet: Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad: 75 - 100%   Tillträde: 2014-08-04 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Säljare av annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Helenedals förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Helenedals förskola

Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Kurveröds förskola ligger i ett område med naturen in på knutarna med gångavstånd till skogen, Sanders dalar med fåren och roliga pulkabackar, bäcken och kullen. Vi gör ofta utflykter i vårt närområde där vi tillsammans med barnen utforskar och upptäcker naturen på ett lekfullt sätt. Vi strävar efter att få trygga, lekfulla och glada barn som får utlopp för sin fantasi och kreativitet. Vi arbetar på ett temainriktat sätt som utvecklar barnens kreativitet och delaktighet samt språk, teknik och matematik, även här med leken som utgångspunkt. Naturupplevelser i vår närliggande miljö och utrymme för lek och rörelse både inne och ute är en del av barnens vistelse hos oss. Möjligheter att vistas i små grupper som är åldersindelade för att stimulera lärande och lek är något vi eftersträvar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, känna sig delaktiga och bli bekräftade varje dag. Vi lyssnar på barnen och är lyhörda för deras intressen i allt vi gör. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning. Du är väl insatt i den reviderade Lpfö98. Personliga egenskaper  Du: -Är stresstålig och flexibel -Har lätt för att samarbeta -Sätter barnens behov i fokus -Har ett bra föräldrasamarbete -Har ett möjlighets fokus -Kan ta egna initiativ Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal.   Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad: 80-100%   Tillträde: Aug/sep 2014 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Rekrytering pågår fortlöpande. Elektroniskt ansökningsförfarande Ulna samarbetare med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Kurveröds förskola i Uddevalla

Förskolechef till Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Inom vår organisation tror vi starkt på att alla barn är och skall få vara olika och unika. Därför uppmuntrar vi det genom att varje förskola får utveckla sin egen speciella miljö och inriktning som utvecklar barnen och förskolan åt det håll som känns mest naturligt och givande. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. På en ULNA-förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Nu söker vi en ny förekolechef som kan förvalta och utveckla vår idé om hur vi skapar den bästa av förskolor. Som förskolechef på ULNA förväntas du: * Leda och utveckla verksamheten * Ansvara för den dagliga driften * Ansvara för budget och personal * Delta i förskolenätverk * Vara del i ledningsgruppen   Kvalifikationer Tjänsten kräver att du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning, gärna förskoleinriktning. Du har även några års erfarenhet av att leda förskoleverksamhet eller annan skolverksamhet. Krav är också goda IT-kunskaper inom Office, internet och e-posthantering, liksom körkort för bil. Meriterande är om du har rektorsutbildning och god vana av ekonomi/budget, personal- och arbetsmiljöarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper För att vara framgångsrik ledare av vår förskoleverksamhet krävs att du är: * Emotionellt stabil och klarar att agera professionellt under press när det uppstår * Driven och intitiativrik * Kommunikativ * Lyhörd och socialt skicklig * Ansvarsfull och organiserad * Nyfiken och utvecklingsinriktad * Flexibel   Varaktighet: Tillsvidare (6 månaders provanställning). Tjänstgöringsgrad: 70%   Tillträde: 2014-08-01 eller enl ök. KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till Uddevalla

Förskollärare till Lancasters förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Vår förskola ligger centralt med närhet till skog och hav. Vi har även närheten till bibliotek, badhus och museum. Vi har fyra avdelningar Sörgården, Mellangården, Norrgården och Bullerbyn med barn i åldrarna 1-5 år och en yngrebarnsavdelning.Gården på Lancasters förskola inbjuder barnen till lek och rörelse. Vi är ute i alla väder och fångar naturupplevelser och årstidens växlingar. Vi arbetar med att SE hela barnet och vad barnet KAN. Lärandet skall vara lustfyllt och lekfullt. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning. Personliga egenskaper För att lyckas i denna roll skall du vara stresstålig, flexibel, noggrann och ansvarskännande. Varaktighet:Vikariat vid graviditetsledighet Tjänstgöringsgrad: Heltid Tillträde: 2014-08-11 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Rekrytering sker fortlöpande! Elektroniskt ansökningsförfarande Ulna samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av rekryterings- och annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lancasters förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lancasters förskola

Förskolechef/Förskollärare till Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du har ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% (varav 40% chefstjänst) enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare till Täby

Förskollärare till Fasseröds förskola
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På Fasseröds förskola vill vi att barnen på ett lekfullt sätt får möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att planera verksamheten, så att barnen får goda möjligheter till varierande lekar både inomhus och utomhus. Den språkliga utvecklingen hos barnen vill vi stärka genom dagliga språklekar/övningar, samtal och sagoläsning. Vi är en litteraturprofilerad förskola. Hos oss genomsyrar språket och sagan vår verksamhet. Vi har också byggt upp ett litet bibliotek med litteratur för barnen. Biblioteket uppdateras kontinuerligt. Naturupplevelser i vår närliggande miljö och utrymme för lek och rörelse både inne och ute är en del av barnens vistelse hos oss. Möjligheter att vistas i små grupper som är åldersindelade för att stimulera lärande och lek är något vi eftersträvar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, känna sig delaktiga och bli bekräftade varje dag. Vi lyssnar på barnen och är lyhörda för deras intressen i allt vi gör. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och vara väl insatt i Lpfö 98. Intresse för litteratur är ett plus. Personliga egenskaper Som person är du stresstålig och flexibel. Varaktighet: Tom 2014-12-31. Eventuell möjlighet till förlängning.   Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-08-04 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Försäljare av annonstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Fasseröds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Fasseröds förskola

Förskollärare till förskolan Tranan
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Är du en förskollärare som vill tänka nytt? Tranans förskola ligger i ljusa fräscha nybyggda lokaler och vi startade vår verksamhet 31 augusti 2009. Vi arbetar avdelningslöst i grupper, vi söker dig som kan se helheten och som vill kunna vara med och påverka. Här finns ingenting som sitter i väggarna! Vi erbjuder dig: - Ett härligt välfungerande arbetslag - Fyra planeringsdagar/år - Friskvårdssubvention - Planering enskilt och i arbetslaget - Förskollärarforum - Fria pedagogiska måltider tillagade av kock på förskolan. - Fri frukt och kaffe   Den förskollärare som vi söker ska ha: *Visioner och vilja vara med i utvecklingsarbetet på förskolan *Lätt för att samarbeta *Kunskapen att se barnens behov *Ett bra föräldrasamarbete *God kunskap om Lpfö98 *Förmåga att strukturera upp verksamheten *Förmåga att se möjligheter istället för svårigheter *Intresse för gruppen 1 - 3 år Utbildningskrav: Förskollärarutbildning. Vi ser positivt på personalrotation, därför bör du kunna tänka dig att arbeta med alla åldersgrupper. En merit är om du är naturintresserad då vi är ute minst en gång per dag och gärna mer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Vikariat, 12 månader, eventuellt längre Tjänstgöringsgrad: 100% Tillträde: 2014-08-11 KFO kollektivavtal tillämpas. Besöksadress; Tranans förskola, Tibblevägen 43, 183 55 Täby. Varmt välkommen med din ansökan.   Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Samtal från säljare inom rekryterings- och bemanningsbranschen undanbedes.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskolan Tranan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskolan Tranan

Förskolechef/Förskollärare till Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du har ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% (varav 40% chefstjänst) enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare till Täby

Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten På en ULNA förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns utveckling och lärande. MÅLSÄTTNING FÖR KLIPPANS FÖRSKOLA:  - Vi på förskolan jobbar för att barnen ska bli trygga och självständiga.  - Vi vill ge barnen en lustfylld och lärorik tid här hos oss som ger grunden till det livslånga lärandet. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du: -Är stresstålig och flexibel -Har lätt för att samarbeta -Kan se barnens behov -Har ett bra föräldrasamarbete -Kan strukturera upp verksamheten -Ser möjligheter istället för svårigheter -Kan ta egna initiativ  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du ska komplettera förskolans befintliga personal. Varaktighet: Tillsvidare (6 månaders provanställning). Tjänstgöringsgrad: Heltid   Tillträde: 2014-08-04 KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Uddevalla
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Klippans förskola i Uddevalla


Sök lediga jobb Ulna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se