Underhållssamordnare jobb - lediga jobb

Underhållssamordnare jobb Underhållssamordnare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Underhållssamordnare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Underhållssamordnare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Underhållssamordnare- Skellefteå

 2. E.ON Värme rekryterar Underhållssamordnare till Örebro- Örebro

 3. Underhållssamordnare- Linköping

 4. Underhållssamordnare- Linköping

 5. E.ON Värme Sverige AB söker Underhållssamordnare- Upplands Väsby

 6. Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll- Södertälje

 7. Underhållssamordnare- Skellefteå

 8. Underhållssamordnare mek och fastighet- Malmö

 9. Underhållssamordnare- Stockholm

 10. Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll- Södertälje

 11. Lägenhetsbesiktare/Underhållssamordnare - KFAB- Katrineholm

 12. Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll- Södertälje

 13. Underhållssamordnare till Weber i Häggvik- Stockholm

 14. Underhållssamordnare- Stockholm

 15. Underhållssamordnare- Perstorp

 16. Underhållssamordnare till Weber i Häggvik- Stockholm

 17. Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll- Södertälje

 18. Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll- Södertälje

 19. Underhållssamordnare för Scania Tekniskt Center, STC, Södertälje- Södertälje

 20. Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll- Södertälje

 21. Underhållssamordnare till Rönnskär- Skellefteå

 22. Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll- Södertälje

 23. Underhållssamordnare till Elektrolysverket- Skellefteå

 24. Underhållssamordnare- Malmö

 25. Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall- Sundsvall

 26. Underhållssamordnare- Umeå

 27. Underhållssamordnare Bygg och Anläggning- Norrköping

 28. Underhållssamordnare Mekanik- Helsingborg

 29. Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall- Sundsvall

 30. Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll- Södertälje

 31. Sandviken Energi söker Underhållssamordnare- Sandviken

 32. Underhållssamordnare till SCA i Umeå- Umeå

 33. Underhållssamordnare till Sandviken Energi- Sandviken

 34. Underhållssamordnare Mekanik- Helsingborg

 35. Underhållssamordnare El- Helsingborg


Mer beskrivning

Underhållssamordnare
Förvaltningen support- och lokaler har som uppgift att möta kunders behov av specialistkompetens, stöd och service inom personal, löner och HR-system, ekonomi och inköp, information, kundtjänst och IT, fastigheter och måltid. Cirka 730 anställda inom fyra huvudområden har i uppdrag att samordna och erbjuda de stödtjänster som kommunens verksamheter efterfrågar. Det överordnade uppdraget är att bidra till en effektiv verksamhet för Skellefteå kommun och därmed kunna ge bästa möjliga medborgarnytta. Referensnummer 223 Förvaltningen består av fyra avdelningar, måltid, verksamhetsstöd, kommunikation och fastighet. Anställningen som underhållssamordnare är placerad på avdelning fastighet, sektion drift och är underställd sektionschef. Driftsektionens uppdrag är att genom effektiv drift och skötsel av fastigheterna skapa förutsättningar så att kommunens kärnverksamhet kan optimeras. ***** Arbetsuppgifter ***** Utifrån en nyligen framtagen underhållsprocess kommer du som underhållssamordnare att vara en nyckelspelare. Arbetet kommer att bestå i att samla in underlag internt, från dokumentation och från våra verksamheter, men även från våra kunder. Genomföra platsbesök för att bilda sig en egen uppfattning och utifrån insamlat material sammanställa underhållsbehovet för de fastigheter som avdelningen förvaltar, och därefter budgetera kommande insatser. Återkoppla till beställaren av underhållsplan och tillsammans med beställaren föreslå nämnden en underhållsplan för kommande år. Du kommer även att delta i skyddsronder. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig, en självgående och ansvarstagande person, som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov, samt agera professionellt. Du bör ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot bygg eller installation eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Teoretiska kunskaper inom byggteknik och/eller installation är en förutsättning för anställningen som underhållssamordnare. Du bör kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift, ha erfarenhet av arbete med underhållsplaner samt förstå dess strategiska betydelse. Anställningen kräver körkort. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun, Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Skellefteå, Underhållssamordnare Skellefteå kommun, Support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

E.ON Värme rekryterar Underhållssamordnare till Örebro
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. E.ON har drygt 3800 medarbetare i Sverige och omsatte under 2012 ca 39 miljarder kronor. Som energibolag spelar vi en viktig roll i samhället. För att skapa hållbara lösningar investerar E.ON Sverige 58 miljarder i bland annat minskat koldioxidutsläpp genom förnybar energi och kärnkraftseffektivisering. E.ON tar klimatfrågan på största allvar och tror på handling - här och nu! Distributionsavdelningen i Örebro söker en underhållssamordnare för tillsvidareanställning! Underhållssamordnaren har en viktig uppgift att planera och samordna olika projekt och dess inblandade aktörer, interna som externa. Arbetsbeskrivning Som underhållssamordnare på distributionsenheten i Örebro kommer du i huvudsak att arbeta med att hantera löpande bygg- och projektfrågor inom pågående projekt i respektive nätområde. Rollen kommer att till stora delar hantera byggledning och samordning ute på fält. Vidare kommer du i rollen även att fungera som distributions- och kundanläggningsenheternas gränssnitt mot driftenheten i frågor som rör de tre enheterna. Vem är du? Vi söker dig med teknisk utbildning såsom högskoleingenjör eller motsvarande. Du har en bakgrund inom underhåll, fjärrvärme eller byggledning och har flerårig arbetslivserfarenhet. Som person ser vi dig ha ett högt driv, mycket god samarbetsförmåga samt har en hög integritet. Kontaktperson Vi arbetar med ett löpande urval så vänligen sök tjänsten snarast dock senast 15 dec 2013. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Carina Riström, Experis 021-15 19 47. Facklig kontakt E.ON Värme: Kenneth Sundborg Akademikerna, 0706-671656 Hans Ekström Unionen, 0705-679443 Michael Andersson, Ledarna, 0705-250129 Lars Petersson SEKO, 0730-499968 Observera att vi inte behandlar din ansökan här. Du söker via länken: http://karriere.eon.beesite.de/job-ad/eon_html/SE-00023-5_SE_2.html Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Örebro
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga E.ON Värme rekryterar Underhållssamordnare till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: E.ON Värme rekryterar Underhållssamordnare till Örebro

Underhållssamordnare
Division Vatten/Produktion Biogas Ref nr 18/14 Tekniska verken är en regional koncern som verkar för ett väl fungerande och långsiktigt hållbart samhälle. Omkring 300 000 privat- och företagskunder drar alla nytta av ett brett utbud produkter och tjänster inom el, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, avfallshantering, bredband och biogas. Tekniska verken Division Vatten ansvarar för att leverera dricksvatten, ta hand om avloppsvatten och leda bort dagvatten inom tätorterna i kommunen samt produktion av Biogas. Du kommer att arbeta med: Som underhållssamordnare kommer du att planera, leda medarbetare och säkerställa genomförande av akut och planerat underhåll. Du kommer att arbeta med uppföljning av återkommande underhållsstörningar och föreslå och genomföra förbättrande åtgärder. Tillsammans med produktionschefen kommer du att utveckla befintlig organisation och arbeta med kontinuerliga effektiviseringar samt ansvara för planeringen inför underhållsstopp och revisionsarbete. Kvalifikationer: Vi söker dig med goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet som är flexibel och bekväm med att arbeta i en verksamhet med snabba beslut. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete på såväl operativt som strategiskt plan från t.ex. processindustri. Du har goda kunskaper inom mekanik och tryckkärl, kunskaper inom material- och svetsteknik, begränsad el- behörighet och maskinförarutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har ett genuint och stort intresse för både teknik och människor samt en vilja att utveckla produktion och medarbetare. Som person är du är strukturerad, tydlig och kommunikativ samt strategisk och handlingsinriktad. B-körkort, god datorvana och goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För mer information: Välkommen att kontakta Jenny Nordenberg, Produktionschef Biogas, tfn 013-20 81 37, eller Andreas Oliw, HR-konsult, tfn 013-20 83 15. Facklig information ges av Bo Karlsson, Vision, tfn 013-20 91 12 eller av Sofia Kronkvist, Akademikerföreningen, tfn 013-20 81 56. Välkommen med din ansökan: Tjänsten är en tillsvidareanställning, direkt på Tekniska verken. Provanställning kan komma att bli aktuell. Du söker via vår hemsida www.tekniskaverken.se/jobb. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är dock 2014-03-28.
Företag: Tekniska Verken i Linköping AB
Ort: Linköping
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Linköping, Underhållssamordnare Tekniska Verken i Linköping AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Underhållssamordnare
Tekniska verken Presentation Tekniska verken söker en Underhållssamordnare till Linköping. I tjänsten kommer du att utveckla det befintliga, effektivisera och genomföra förbättringar. Arbetsuppgifter Som underhållssamordnare kommer du att planera, leda medarbetare och säkerställa genomförande av akut och planerat underhåll. Du kommer att arbeta med uppföljning av återkommande underhållsstörningar och föreslå och genomföra förbättrande åtgärder. Tillsammans med produktionschefen kommer du att utveckla befintlig organisation och arbeta med kontinuerliga effektiviseringar samt ansvara för planeringen inför underhållsstopp och revisionsarbete. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig med goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet som är flexibel och bekväm med att arbeta i en verksamhet med snabba beslut. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete på såväl operativt som strategiskt plan från till exempel processindustri. Du har goda kunskaper inom mekanik och tryckkärl, kunskaper inom material- och svetsteknik, begränsad el- behörighet och maskinförarutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har ett genuint och stort intresse för både teknik och människor samt en vilja att utveckla produktion och medarbetare. Som person är du är strukturerad, tydlig och kommunikativ samt strategisk och handlingsinriktad. B-körkort, god datorvana och goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Företagsbeskrivning Tekniska verken är en regional koncern som verkar för ett väl fungerande och långsiktigt hållbart samhälle. Omkring 300 000 privat- och företagskunder drar alla nytta av ett brett utbud produkter och tjänster inom el, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, avfallshantering, bredband och biogas. Tekniska verken Division Vatten ansvarar för att leverera dricksvatten, ta hand om avloppsvatten och leda bort dagvatten inom tätorterna i kommunen samt produktion av Biogas. Företagets hemsida www.tekniskaverken.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Apply via client homepage www.tekniskaverken.se/jobb
Företag: Tekniska verken
Ort: Linköping
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Linköping, Underhållssamordnare Tekniska verken
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

E.ON Värme Sverige AB söker Underhållssamordnare
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. E.ON satsar på Stockholmsregionen och vi har som mål att bli en snabbt växande aktör på värmemarknaden. Vi är i ett expansivt och föränderligt skede just nu och ny storskalig kraftvärmeproduktion ska byggas i regionen. Vår Produktionsavdelning i Stockholm söker nu underhållssamordnare med placering i norrort. Arbetsbeskrivning Underhållssamordnarens ansvar och arbetsuppgifter fungerar som en brygga mellan Drift och Produktion. Underhållssamordnarens uppdrag är att arbeta i nära dialog med Driftenheten och ansvara för planering och åtgärdande av de underhållsarbeten som löpande dyker upp i verksamheten så att de genomförs på ett sätt som passar driftens planering och dagliga arbeten. I rollen ingår också att vara delaktig i och ansvara för utförandet av planerade åtgärder från anläggningsansvarig och underhållsingenjör. En del av uppdraget handlar om att säkerställa att löpande arbeten genomförs på ett säkert sätt, att ta emot entreprenörer och se till att förebyggande arbetsmiljöåtgärder, avställningar och arbetstillstånd fungerar enligt bolagets rutiner. Kommunikationen med de olika enheterna är en viktig del av jobbet. Vem är du? Vi tror att du har en teknikerutbildning eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Har du även erfarenhet av värmeproduktion från fastbränsleanläggningar ser vi det som meriterande. Du har vilja och ambition att utveckla och förbättra vårt arbetssätt och du är öppen för förändringar. God svenska i tal och skrift är ett krav, även goda kunskaper i engelska är meriterande. För denna tjänst krävs körkort. För att passa i rollen krävs förmågan att hålla flera bollar i luften samtidigt. Att kunna kommunicera med olika roller och individer och ha förståelse hur Drift och Produktion arbetar med olika ansvar är viktigt. Det krävs att du är självgående och aktivt tar tag i arbeten och kommunicerar med båda enheterna i det dagliga arbetet. Fokus på säkerhet och arbetsmiljö måste vara högt. Då underhållssamordnaren har mycket kontakt med entreprenörer och arbetar med säkerställande av säkra arbeten är processkompetens avgörande i rollen. Kontaktperson Vi arbetar med löpande urval, så vänligen sök tjänsten snarast, dock senast den 30 april. Ansök genom att klicka på länken "Ansök här" nedan, inte via Experis/Manpowers hemsida! Ansök här För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef E.ON Patrik Hedman: 070-639 68 21. För frågor om rekryteringsprocessen eller din ansökan vänligen kontakta Rekryteringskonsult Johanna Lindstedt på Experis Engineering: 08-764 25 32. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga E.ON Värme Sverige AB söker Underhållssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: E.ON Värme Sverige AB söker Underhållssamordnare

Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll
DynaMate är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. DynaMate är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med drygt 850 anställda och med en omsättning på ca 1,3 miljard kronor (2012). Till DynaMate i Södertälje söker vi en underhållssamordnare inom produktionsunderhåll. Dynamate satsar på ständig utveckling och utbildning av sina medarbetare och de erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.   Dina arbetsuppgifter  Som underhållssamordnare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom UH-området på något av underhållsområdena. Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa. Du kommer bl a att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera samt ha leverantörskontakter. Operativt hjälper du till med ordinarie arbetsuppgifter inom UH-området. Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kundkontakter där uppföljning och närvaro i realtid hos kund är framträdande. Hålla möten inom sitt arbetsområde med kund och egen verksamhet ingår i tjänsten. Du kommer att arbeta skift och ha en aktiv roll vid akuta stopp och de aktiviteter som genomförs efter stopp, ditt agerande präglas av "säkerhet först". Din bakgrund  Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning samt gärna högskoleutbildning inom teknik. Vidare måste du även ha erfarenhet av produktions- och eller underhållsarbete samt kunskaper och förståelse av SPS och TPM. Vi ser gärna att du har ett antal års arbetslivserfarenhet i ledande befattning ifrån liknande verksamhet. Dina kunskaper i svenska språket måste vara mycket goda både i tal och skrift. Du måste även behärska engelska.   Dina egenskaper Du är en öppen och positiv person som har lätt att samarbeta, vidare är du förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. DynaMate värdesätter stor förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärd väldigt högt då deras vardag består av akuta och komplexa situationer. DynaMate har valt att samarbeta med Randstad i denna rekrytering och vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marielle Österholm på tel 072-988 90 32. Vi ser fram emot din ansökan! DynaMate är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. DynaMate är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med drygt 850 anställda och med en omsättning på ca 1,3 miljard kronor (2012).
Företag: Randstad AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll

Underhållssamordnare
Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter. Vi samordnar, utvecklar och förenklar. På så sätt bidrar vi till en effektiv kommunal verksamhet och skapar förutsättningar för bästa möjliga medborgarnytta. Vi är över 700 medarbetare – fördelade på de fyra avdelningarna fastigheter, kommunikation, verksamhetsstöd samt måltid – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner. Referensnummer 219 Anställningen som underhållssamordnare är placerad på avdelning fastighet, sektion drift och är underställd sektionschef. Driftsektionens uppdrag är att genom effektiv drift och skötsel av fastigheterna skapa förutsättningar så att kommunens kärnverksamhet kan optimeras. ***** Arbetsuppgifter ***** Som underhållssamordnare är du en nyckelspelare i vår underhållsprocess. Arbetet består i att samla in underlag internt, från dokumentation och från våra verksamheter, men även från våra kunder. Du kommer att genomföra platsbesök för att bilda dig en egen uppfattning och utifrån insamlat material sammanställa underhållsbehovet för de fastigheter som avdelningen förvaltar, och därefter budgetera kommande insatser. I rollen ingår att tillsammans med beställaren föreslå nämnden en underhållsplan för kommande år. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig, en självgående och ansvarstagande person, som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov, samt agera professionellt. Du ska ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot bygg och/eller installation eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Teoretiska kunskaper inom byggteknik och/eller installation är en förutsättning för anställningen som underhållssamordnare. Du ska kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift och du bör ha erfarenhet av arbete med underhållsplaner samt förstå dess strategiska betydelse. Anställningen kräver körkort. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonssäljare undanbeds.
Företag: Support och lokaler
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Skellefteå, Underhållssamordnare Support och lokaler
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Underhållssamordnare mek och fastighet
Vi söker en underhållsamordnare för samordning av förebyggande och avhjälpande underhåll inom mek & fastighet på våra produktionsanläggningar för värme och kyla i Malmö med omnejd. Arbetsinnehåll: Planering och beredning av inrapporterade underhållsåtgärder i vårt underhållssystem SAP. Delta på morgonmöte där du tillsammans med vår driftpersonal prioriterar inkomna felanmälningar. Samordna och sköta kontakter med entreprenörer, leverantörer och konsulter samt ansvara för att de utför underhållsarbete på ett säkert och korrekt rätt sätt vid lämpliga tillfällen. Genomföra entreprenörsutbildning med avseende på arbetsmiljö, miljö och säkerhet. Arbeta med utveckling av vårt underhåll. Beställa resurser och material. Krav Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med tyngdpunkt på mekaniskt underhåll samt teoretisk kompetens motsvarande minst högskoleingenjör maskin eller likvärdigt. B-körkort är ett krav. Det är meriterande med kunskaper i SAP:s PM-modul Personliga egenskaper Vi söker dig som är ansvarstagande, nyfiken och drivande och som kan arbeta målinriktat både självständigt och i grupp. Du har lätt för att skapa kontakter, både inom och utanför företaget. Andra egenskaper som vi värdesätter är ansvarstagande samt din problemlösnings- och samordningsförmåga. Du har vilja och ambition att utveckla och förbättra vårt arbetssätt och du är öppen för förändringar. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Företag: E.ON Värme Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare mek och fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare mek och fastighet

Underhållssamordnare
Octapharma är Nordens enda tillverkare av plasmabaserade läkemedel. Vi har vårt ursprung i det svenska läkemedelsföretaget Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och genteknologiskt framställda proteinläkemedel. Vår fabrik och vårt huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm. Vi är ca 620 anställda. Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 50 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Teknikavdelningen inom Octapharma är en supportfunktion mot den övriga organisationen och ansvarar för alla frågor rörande investeringsprojekt, fastigheter, underhåll, kalibreringar samt produktion av media. Teknikavdelningen består idag av 47 personer fördelat på Engineering, Service & Underhåll, Mätteknik, Teknisk Drift och Automation. Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med? Vi söker Vi söker nu en Underhållssamordnare till teknikavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. På Octapharma tillämpar vi 6 månaders provanställning vid samtliga tillsättningar. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som systemförvaltare för underhållssystemet. Detta innebär att aktualisera underhållsplaner samt integrera dessa i underhållssystemet samt även att ansvara för alla rättningar och korrigeringar i systemet. Du kommer att utföra riskbedömningar avseende underhåll tillsammans med servicetekniker och även utveckla och ta fram alla rapporter/KPI:er som efterfrågas av alla intressegrupper. Du ska även kreativt arbeta med att söka efter felaktigheter avseende data, funktioner och användarfel och att du tar fram handlingsplaner för att åtgärda detta. Du blir den som aktivt utvecklar och förbättrar funktioner för användare och funktioner såsom planering, förråd, reservdelar, uppföljning och felanmälan. Du kommer att ha täta kontakter med Produktion och övriga intressenter. Det är även din uppgift att vara sakkunnig/behjälplig vid interna och externa inspektioner. Den ideala kandidaten Vi söker dig som är underhållsingenjör eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt samt har erfarenhet av servicearbete inom teknikområdet. Du ska ha dokumenterad vana av datoriserade underhållssystem, gärna API Pro/Crystal Report. Noggrannhet och ordningssinne är också ett krav samt att du är administrativt lagd. Du ska klara av att både förvalta och utveckla datoriserade underhållssystem. Tjänsten kräver goda kunskaper i MS Office-paketet. Språkkrav är svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ansökan Om du har frågor och vill veta mer om tjänsterna är du är välkommen att kontakta Underhållschef Ronny Westerlund, tel 08-566 436 30. Facklig representant för Unionen: Zahra Kafash Hoshyar, tel 08-566 433 13. Akademikerföreningen, Tomas Mårtensson, 08-566 432 76. Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalsarbetet sker löpande, dock senast den 20 september 2015.
Företag: Octapharma AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Stockholm, Underhållssamordnare Octapharma AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014). Som Underhållssamordnare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom UH- området på något av våra underhållsområden. Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa, du kommer att jobba med sitt skiftlag. 5 el och 5 mek över 3 byggnader. Medverkar vid kundens Åtärder Vid Stopp, och vara UH-ledarskap på skift. Är ledningscentralens ögon ute i verksamheten, vara en hjälpande hand mek/el vid akuta stopp samt reservdelshantering och stöd vid problemlösning. Bl.a. kommer du att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Operativt hjälper du till med ordinarie arbetsuppgifter inom UH- området. Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kundkontakter, där uppföljning och närvaro i realtid hos kund är framträdande. Hålla möten inom sitt arbetsområde med kund och egen verksamhet ingår i tjänsten. Du kommer att ha en aktiv roll vid akuta stopp och de aktiviteter som genomförs efter stopp. Ditt agerande präglas av "säkerhet först". Vi värdesätter stor förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärd väldigt högt då vår vardag består av akuta och komplexa situationer. Förstå våra mål 0 0 85 95 @cost och medverka så vi tillsammans kan uppfylla dem. Du har: Minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning, kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete Kunskaper och förståelse av SPS och TPM Önskvärt: Ett antal års arbetslivserfarenhet i ledande befattning ifrån liknande verksamhet Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Placeringsort: Södertälje Anställningstyp: Skiftgående Vill du veta mer, kontakta gärna: Tomas Öhgren, chef produktionsunderhåll. tfn: 08 553-831 02 Marie Hellmark, HR Business Partner tfn: 08-553 517 44 Plats: Södertälje Anställningstyp: Heltid
Företag: Scania Industrial Maintenance AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll

Lägenhetsbesiktare/Underhållssamordnare - KFAB
Katrineholms Fastighets AB (KFAB) är sedan 1955 ett av kommunen helägt fastighetsbolag som äger och förvaltar över 1800 lägenheter och en mängd lokaler i ett 100-tal fastigheter. Verksamheten har totalt 45 anställda och är uppdelad i två affärsområden, bostäder och verksamhetslokaler. Vi söker nu en duktig Lägenhetsbesiktare/Underhållssamordnare Dina arbetsuppgifter kommer till ca 60% att bestå av besiktningar av lägenheter i samband med in- och utflyttningar samt att hjälpa hyresgäster med val av färg och andra typer av tillval.. Resterande tid kommer du i huvudsak att ägna åt kalkylering och samordning av service och underhåll. Det innebär en hel del administratiion och ett nära samarbete med fastighetschef, områdeschef, bovärdar, projektavdelning samt service- och driftansvariga. Du kommer att arbeta mot mätbara mål när det gäller budgetramar, kvalitet och miljö bl.a. För att klara denna utmaning krävs det först och främst att du är en person som är van att få saker ur händerna, att du gärna arbetar proaktivt och själv ser vad som behöver göras. Du tycker om att ha eget ansvar inom konkreta ytterramar samt mätbara mål att sträva efter och du är inte sen med att själv bidra till lösningar som ökar effektiviteten i arbetet. Breda kunskaper, ett stort intresse samt erfarenhet av fastighetsförvaltning och underhåll är också en förutsättning för att lyckas. Du kommer att få lära dig interna policyn och rutiner. Relevant fastighetsteknisk-/förvaltarutbildning är ett plus, men inte ett krav då flerårig yrkeserfarenhet och faktiskt kunnande är det viktiga. Du kan lätt påvisa goda resultat från liknande arbetsuppgifter i tidigare arbeten. Det är också viktigt att du är en duktig administratör samt socialt kompetent då denna tjänst handlar väldigt mycket om att ha struktur, ordning och reda samtidigt som du ska kunna upprätthålla positiva relationer med många olika människor samt bidra till arbetsglädje i egenskap av en ansvarsfull lagspelare. Vi förutsätter att du har datavana och körkort samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Det kommer att krävas en del av dig i den här tjänsten, men lever du upp till våra förväntningar väntar en stimulerande utmaning i ett tydligt ansvarsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Verkar det intressant? Registrera då din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB genom att besvara ett frågeformulär samt bifoga CV och personligt brev via denna länk: https://tech.interspeedia.com/jobs/18218.34955.31807.1 Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med din ansökan. Eventuella frågor besvaras av Inger Östlund hos Exelect på, 076-526 14 03. Mer information om företaget finns på http://kfab.se/
Företag: Exelect AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lägenhetsbesiktare/Underhållssamordnare - KFAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lägenhetsbesiktare/Underhållssamordnare - KFAB

Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014). Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll Som Underhållssamordnare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom UH- området DMA. Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa. Bl.a. kommer du att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Operativt hjälper du till med ordinarie arbetsuppgifter inom UH- området. Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kundkontakter där uppföljning och närvaro i realtid hos kund är framträdande. Hålla möten inom sitt arbetsområde med kund och egen verksamhet ingår i tjänsten. Du kommer att ha en aktiv roll vid akuta stopp och de aktiviteter som genomförs efter stopp. Ditt agerande präglas av "säkerhet först". Vi värdesätter stor förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärd väldigt högt då vår vardag består av akuta och komplexa situationer. Du har: minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete Kunskaper och förståelse av SPS och TPM Önskvärt: Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Placeringsort: Södertälje Anställningstyp: Heltid, dagtid Vill du veta mer, kontakta gärna: Mattias Askerstedt, chef produktionsunderhåll. tfn: 08-553 822 88 Marie Hellmark, HR Business Partner tfn: 08-553 517 44
Företag: Scania Industrial Maintenance AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll

Underhållssamordnare till Weber i Häggvik
Är du en strukturerad och engagerad person som har erfarenhet av underhåll av maskiner? Har du tidigare jobbat med förebyggande underhåll av maskiner? Då har vi på Adecco rätt uppdrag till dig hos vår kund Weber i Häggvik. Hur ser din arbetsdag ut? Din vardag kommer att vara att samordna underhållet av alla maskiner i Webers fyra maskindepåer. Du kommer också se till att varje depå har rätt maskiner vid rätt tillfälle. Detta arbete görs helt från Häggvik men någon resa i tjänsten kan förekomma. I dina uppgifter ingår också att ansvara för fabriksunderhållet i Häggvik och sköta all kontakt med externa reparatörer för fabrikens underhåll. Du ska själv kunna se behovet av det underhåll som finns, vilket innebär att du behöver ha en god teknisk förståelse. Vem trivs här? Du kommer att trivas i denna roll om du tidigare har jobbat med samordning och planering. Du kommer att få upplärning av de maskiner och material som Weber använder sig av, men ju mer teknisk erfarenhet du besitter, desto snabbare kommer du in i rollen. Vi ser att du har ett stort engagemang och rätt inställning till tjänsten. Det är av stor vikt att du är en strukturerad person då rollen kommer att innebära att ha koll på många olika saker samtidigt. Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper. Som konsult på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad, för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader men med chans till förlängning. Weber håller hög säkerhetsutbildning för alla sin anställda där det inte spelar någon roll om du är Weber-anställd eller en konsult för Adecco, därför bör du vara en person med stort säkerhetstänk samt att vara noggrann. Vilka är Weber? Weber är ett varumärke som i Sverige marknadsförs av Saint-Gobain Sweden AB. Weber, Saint-Gobain Sweden AB är marknads¬ledande vad gäller mineralbaserade byggmate¬rial på den svenska marknaden. Weber har en rikstäckande spridning av Webers produkter och finns hos över 1 200 återförsäljare samt har en säljorganisation för återförsäljare och entrepre¬nörer över hela landet. Weber ingår i Saint-Gobain koncernen, som har ca 170 000 anställda i 66 länder samt en omsätt¬ning 2015 om 38,3 miljarder euro. Koncernen består bland annat av följande bolag i Sverige: Ecophon, Emmaboda, Gyproc, Isover, Norton samt Saint-Gobain Sweden AB. Läs gärna mer på www.weber.se Weber, Saint-Gobain Sweden AB tillhör Bygg¬nadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall och Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna. Företaget är kvalitets-, miljö-och arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 9001, 14001 och AFS 2001:1 Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av oss och uthyrd som konsult till våra kunder. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta: Mathilda Törnlöf 08-5989 8130 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 981 32. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till Weber i Häggvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till Weber i Häggvik

Underhållssamordnare
Octapharma är Nordens enda tillverkare av plasmabaserade läkemedel. Vi har vårt ursprung i det svenska läkemedelsföretaget Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och genteknologiskt framställda proteinläkemedel. Vår fabrik och vårt huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm. Vi är ca 620 anställda. Vi söker nu en Underhållssamordnare till teknikavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. På Octapharma tillämpar vi 6 månaders provanställning vid samtliga tillsättningar. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som systemförvaltare för underhållssystemet. Detta innebär att aktualisera underhållsplaner samt integrera dessa i underhållssystemet samt även att ansvara för alla rättningar och korrigeringar i systemet. Du kommer att utföra riskbedömningar avseende underhåll tillsammans med servicetekniker och även utveckla och ta fram alla rapporter/KPI:er som efterfrågas av alla intressegrupper. Du ska även kreativt arbeta med att söka efter felaktigheter avseende data, funktioner och användarfel och att du tar fram handlingsplaner för att åtgärda detta. Du blir den som aktivt utvecklar och förbättrar funktioner för användare och funktioner såsom planering, förråd, reservdelar, uppföljning och felanmälan. Du kommer att ha täta kontakter med Produktion och övriga intressenter. Det är även din uppgift att vara sakkunnig/behjälplig vid interna och externa inspektioner. Den ideala kandidaten Vi söker dig som är underhållsingenjör eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt samt har erfarenhet av servicearbete inom teknikområdet. Du ska ha dokumenterad vana av datoriserade underhållssystem, gärna API Pro/Crystal Report. Noggrannhet och ordningssinne är också ett krav samt att du är administrativt lagd. Du ska klara av att både förvalta och utveckla datoriserade underhållssystem. Tjänsten kräver goda kunskaper i MS Office-paketet. Språkkrav är svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi erbjuder Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet. Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang. Ansökan Om du har frågor och vill veta mer om tjänsterna är du är välkommen att kontakta Underhållschef Ronny Westerlund, tel 08-566 436 30. Facklig representant för Unionen: Zahra Kafash Hoshyar, tel 08-566 433 13. Akademikerföreningen, Tomas Mårtensson, 08-566 432 76. Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalsarbetet sker löpande, dock senast den 8 april 2016. Om Octapharma Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med? Sökord: Octapharma : Bioteknik : Läkemedel* : BioTech : Bioteknik : Plasma : Tillväxtföretag :
Företag: Octapharma AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Stockholm, Underhållssamordnare Octapharma AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Underhållssamordnare
Johnson Matthey Formox AB tillhör divisionen Johnson Matthey Process Technologies, som är en del av Johnson Matthey koncernen. Johnson Matthey, med huvudkontor i England, omsätter 2 miljarder pund och har en global tillverkning av specialkemikalier med stark inriktning mot hållbara lösningar och grön kemi. JM Formox är världsledande när det gäller formalinteknologi och levererar kompletta fabriker, katalysatorer och teknisk support till kunder över hela världen. JM Formox är en entusiastisk, sammansvetsad enhet bestående av ca 110 personer. Bolaget har en stark lönsamhet och en mycket intressant utveckling framåt. Katalysatorfabriken tillverkar formalinkatalysatorer och är en produktionsenhet med ca 30 personer som tillhör Johnson Matthey Formox AB. Fabriken är belägen på Perstorp Industripark i Perstorp. Eftersom fabriken är i ett expansivt skede söker vi nu en underhållssamordnare. Den huvudsakliga arbetsuppgiften som underhållssamordnare blir att samordna underhållsavdelningen. Du kommer att ingå i en grupp med tre driftsäkerhetstekniker, en elektriker och en montageledare/förrådsansvarig. Underhållssamordnaren rapporterar till Teknikchefen. Utöver detta ingår följande uppgifter: - Följa upp och leda det dagliga underhållsarbetet för avdelningen - Aktivt delta i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, LEAN - Aktivt arbeta med att följa upp och ta fram nya KPI?er - Aktivt arbeta med kostnadsuppföljningar för att minska underhållskostnaderna - Driva arbetet med kritikalitetsklassning - Utföra haveriutredningar - Ansvara för stando/stopp i fabriken - Vara superuser i vårt underhållssystem (SAP) Vem är du? Du har utbildning på minst gymnasienivå med teknisk inriktning samt några års erfarenhet av arbete som samordnare för underhåll eller liknande inom processindustrin. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, arbetat inom kemiindustrin och erfarenhet av SAP. B-körkort är ett krav för tjänsten. Som person är du en god ledare, har ett praktiskt handlag, är noggrann och har ett gott ordningssinne. Vidare är du bra på att samarbeta och är ansvarstagande. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är förändringsbenägen och vill utvecklas utifrån fabrikens framtida behov. Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, Teknikchef Henrik Berggren, tfn 0435-37198. Din ansökan skickar du senast 2016-04-30 via mail till formox.recruitment@matthey.com Inom Johnson Matthey genomsyras arbetet av strategi och värderingar som bygger på 3C - Collaborate, Customer focus, Create Value
Företag: JOHNSON MATTHEY FORMOX AB
Ort: Perstorp
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Perstorp, Underhållssamordnare JOHNSON MATTHEY FORMOX AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Underhållssamordnare till Weber i Häggvik
Är du en strukturerad och engagerad person som har erfarenhet av underhåll av maskiner? Har du tidigare jobbat med förebyggande underhåll av maskiner? Då har vi på Adecco rätt uppdrag till dig hos vår kund Weber i Häggvik. Hur ser din arbetsdag ut? Din vardag kommer att vara att samordna underhållet av alla maskiner i Webers fyra maskindepåer. Du kommer också se till att varje depå har rätt maskiner vid rätt tillfälle. Detta arbete görs helt från Häggvik men någon resa i tjänsten kan förekomma. I dina uppgifter ingår också att ansvara för fabriksunderhållet i Häggvik och sköta all kontakt med externa reparatörer för fabrikens underhåll. Du ska själv kunna se behovet av det underhåll som finns, vilket innebär att du behöver ha en god teknisk förståelse. Vem trivs här? Du kommer att trivas i denna roll om du tidigare har jobbat med samordning och planering. Du kommer att få upplärning av de maskiner och material som Weber använder sig av, men ju mer teknisk erfarenhet du besitter, desto snabbare kommer du in i rollen. Vi ser att du har ett stort engagemang och rätt inställning till tjänsten. Det är av stor vikt att du är en strukturerad person då rollen kommer att innebära att ha koll på många olika saker samtidigt. Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper. Som konsult på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad, för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader men med chans till förlängning. Weber håller hög säkerhetsutbildning för alla sin anställda där det inte spelar någon roll om du är Weber-anställd eller en konsult för Adecco, därför bör du vara en person med stort säkerhetstänk samt att vara noggrann. Vilka är Weber? Weber är ett varumärke som i Sverige marknadsförs av Saint-Gobain Sweden AB. Weber, Saint-Gobain Sweden AB är marknads¬ledande vad gäller mineralbaserade byggmate¬rial på den svenska marknaden. Weber har en rikstäckande spridning av Webers produkter och finns hos över 1 200 återförsäljare samt har en säljorganisation för återförsäljare och entrepre¬nörer över hela landet. Weber ingår i Saint-Gobain koncernen, som har ca 170 000 anställda i 66 länder samt en omsätt¬ning 2015 om 38,3 miljarder euro. Koncernen består bland annat av följande bolag i Sverige: Ecophon, Emmaboda, Gyproc, Isover, Norton samt Saint-Gobain Sweden AB. Läs gärna mer på www.weber.se Weber, Saint-Gobain Sweden AB tillhör Bygg¬nadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall och Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna. Företaget är kvalitets-, miljö-och arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 9001, 14001 och AFS 2001:1 Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av oss och uthyrd som konsult till våra kunder. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta: Mathilda Törnlöf 08-5989 8130 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 981 32. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till Weber i Häggvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till Weber i Häggvik

Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll
Om Scania Industrial Maintenance AB Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014). Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll Som Underhållssamordnare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom underhållsområdet DXG (Transmissionsbearbetningen). Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa, bland annat kommer du att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Operativt hjälper du till med ordinarie arbetsuppgifter inom underhållsområdet. Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kundkontakter där uppföljning och närvaro i realtid hos kund är framträdande. Hålla möten inom sitt arbetsområde med kund och egen verksamhet ingår i tjänsten. Du kommer att ha en aktiv roll vid akuta stopp och de aktiviteter som genomförs efter stopp. Ditt agerande präglas av "säkerhet först". Vi värdesätter stor förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärd väldigt högt då vår vardag består av akuta och komplexa situationer. Du har: .minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning .kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete .kunskaper och förståelse av SPS (Scanias produktionssystem) och TPM (Total Productive Maintenance) Önskvärt: Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Placeringsort: Södertälje Anställningstyp: Heltid, dagtid Vill du veta mer, kontakta gärna: Ari Hellberg, chef produktionsunderhåll, 070-081 04 73 Tomas Öhgren, chef produktionsunderhåll, 070-257 24 22 Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44
Företag: Scania Industrial Maintenance AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll

Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014). Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll Som Underhållssamordnare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom underhållsområdet Transmissionsbearbetningen 3-skift. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa, bland annat kommer du att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Du kommer jobba med akuta stopp merparten av din tid över hela Transmission, och ha nära samarbete med de underhållsamordnare som jobbar mer med förebyggande åtgärder. Operativt hjälper du till så att teknikerna på skiften har förutsättningar att lyckas med sina arbetsuppgifter. Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kundkontakter där uppföljning och närvaro i realtid hos kund är framträdande. Hålla åtgärder vid stopp, vid akuta stopp med kund. Du kommer att ha en aktiv roll vid akuta stopp, och de aktiviteter som genomförs efter stopp. Ditt agerande präglas av "säkerhet först". Vi värdesätter stor förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärd väldigt högt då vår vardag består av akuta och komplexa situationer. Du har: .minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning .kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete .kunskaper och förståelse av SPS (Scanias produktionssystem) och TPM (Total Productive Maintenance) Önskvärt: Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Placeringsort: Södertälje Anställningstyp: Heltid, 3-skift Vill du veta mer, kontakta gärna: Tomas Öhgren, chef produktionsunderhåll, 070-257 24 22 Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44
Företag: Scania Industrial Maintenance AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll

Underhållssamordnare för Scania Tekniskt Center, STC, Södertälje
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014). Underhållssamordnare för Scania Tekniskt Center, STC, Södertälje Vi söker en underhållssamordnare till en av våra 4 underhållsgrupper. Du kommer vara spindeln i nätet när det gäller planering av underhållsstoppen, reducera fel och leda insatser. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att: .ha kundkontakt och uppföljning av underhållsarbeten .driva problemlösning och förbättringsarbete i specifika uppdrag .planera och bereda de planerade underhållsstoppen .medverka i och självständigt driva mindre underhållsrelaterade utredningar och mindre underhållsprojekt .bidra och driva förbättringsarbete .utveckla det förebyggande underhållet .följa upp nyckeltal .samordna större akuta insatser/ haverier .optimera reservdelshållning Vi har som krav: .engelska i tal och skrift .minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning Vi ser gärna att du har kunskaper/ erfarenheter i: .underhållsarbete .TPM och dess metoder .Maximo För att lyckas i arbetet som underhållssamordnare bör du; vara resultatfokuserad, strukturerad och metodisk, flexibel i ditt arbetssätt samt ha god samarbetsförmåga, ha god analytisk och kommunikativ förmåga. Som person är du både serviceinriktad och positiv, ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Vill du veta mer, kontakta gärna: Maria Brus Lundell, Underhållschef, 08-553 716 19 Per-Erik Israelsson, Underhållsledare, 08-553 824 72 Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44
Företag: Scania Industrial Maintenance AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare för Scania Tekniskt Center, STC, Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare för Scania Tekniskt Center, STC, Södertälje

Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014). Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll Som Underhållssamordnare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom underhållsområdet Motorbearbetningen. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa, bland annat kommer du att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Operativt hjälper du till med ordinarie arbetsuppgifter inom underhållsområdet. Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kundkontakter där uppföljning och närvaro i realtid hos kund är framträdande. Hålla möten inom sitt arbetsområde med kund och egen verksamhet ingår i tjänsten. Du kommer att ha en aktiv roll vid akuta stopp, och de aktiviteter som genomförs efter stopp. Ditt agerande präglas av "säkerhet först". Då vår vardag består av akuta och komplexa situationer värdesätter vi din förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärder väldigt högt. Du har: .minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning .kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete .kunskaper och förståelse av SPS (Scanias produktionssystem) och TPM (Total Productive Maintenance) Önskvärt: Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Placeringsort: Södertälje Anställningstyp: Heltid, dagtid Vill du veta mer, kontakta gärna: Johan Forsmark, chef produktionsunderhåll, 070-755 90 08 Mattias Askerstedt, chef produktionsunderhåll, 070-234 56 70 Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44
Företag: Scania Industrial Maintenance AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll

Underhållssamordnare till Rönnskär
Om företaget Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk. Här utvinns metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Produktionen be-står av framförallt koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag ca 860 medarbetare. Vi behöver nu utöka med en underhållssamordnare till produktionsavdelningen Konverter/anod. I konverterhallen produceras råkoppar genom att skärsten avskiljs från andra föroreningar i konverterugnen. På anoden processas råkopparen vidare i en anodugn för att sedan gjutas i anodgjuteriet. På avdelningar arbetar ca 50 medarbetare som processo-peratörer, arbetsledare, ingenjörer, tekniker samt avdelningschef. Arbetsuppgifter Du kommer att vara tillgänglighetsansvarig för konvertern samt anodgjuteriet. Dina arbetsuppgifter består i att analysera interna- samt externa störningar i produktionen för att vidare föreslå och vidta lämpliga åtgärder för att uppnå ställda produktionsmål. Du samarbetar och planerar anläggnings- och underhållsarbete med arbetsledare, produktions-ingenjörer och Underhållsavdelningen. Tjänsten innefattar att delta i arbetet med installat-ion och drifttagning av utrustning samt ansvar för dokumentation, instruktion och lagstadgade krav gällande detta. I din roll ingår det att upprätta underhållsbudget, delta i investeringsplanering och förbättringsarbete. Formell kompetens För att vara aktuell för tjänsten behöver du • Gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk/naturvetenskaplig/industriell inriktning • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Behärska svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande • Mycket goda IT-kunskaper • B-körkort. • Kännedom om processindustri Meriterande är ingenjörsutbildning med lämplig inriktning på universitetsnivå eller om du har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Din bakgrund Vi söker dig som är drivkraftig och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Det är väldigt viktigt att du kan arbeta både övergripande och på detaljnivå och är en kommunikativ lagspelare. Som underhållssamordnare på Rönnskär har du en viktig uppgift att med din kompetens bidra med verktyg och idéer för att utveckla denna del av vår verksamhet. Meriterande är kunskap i analysverktygen ABC och RCM. Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Anställning sker av Boliden/Heltid/Skelleftehamn, Rönnskär Tillträdesdag Efter överenskommelse Information Frågor angående din ansökan besvaras av Carolina Lundberg, tfn 072- 254 17 36, E-mail: carolina.lundberg@lernia.se. Vi ser gärna att intyg samt betyg är bifogade i din ansökan. Upplysningar Avdelningschef, Andreas Suup, telefon 0910-77 36 69 E-post: Andreas.suup@boliden.com Facklig information Sveriges Ingenjörer, Joachim Pettersson, telefon 0910- 77 37 45 Unionen, Kim Boden, telefon 0910-77 37 76 Ledarna, Anders Wikström, telefon 0910-77 31 75 Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Företag: Lernia Skellefteå
Ort: Skellefteå
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till Rönnskär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till Rönnskär

Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014) Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll Som underhållssamordnare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom underhållsområdet Axel- och Synktillverkningen. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa, bland annat kommer du att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Operativt hjälper du till med ordinarie arbetsuppgifter inom underhållsområdet. Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kundkontakter där uppföljning och närvaro i realtid hos kund är framträdande. Hålla möten inom sitt arbetsområde med kund och egen verksamhet ingår i tjänsten. Du kommer att ha en aktiv roll vid akuta stopp och de aktiviteter som genomförs efter stopp. Ditt agerande präglas av "säkerhet först". Vi värdesätter stor förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärd väldigt högt då vår vardag består av akuta och komplexa situationer. Du har: .minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning. .kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete. .kunskaper och förståelse av SPS (Scanias produktionssystem) och TPM (Total Productive Maintenance). Önskvärt: Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden. Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Placeringsort: Södertälje Anställningstyp: Heltid, dagtid Vill du veta mer, kontakta gärna: Ari Hellberg, chef produktionsunderhåll, 0700 - 810 473 Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44
Företag: Scania Industrial Maintenance AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom Produktionsunderhåll

Underhållssamordnare till Elektrolysverket
Dina arbetsuppgifter består i att utföra och samordna arbete gällande anläggning och ut-rustning på avdelningen. Du har huvudansvaret för tillgängligheten på avdelningens ut-rustningar och du samarbetar och planerar anläggnings- och underhållsarbete med arbets-ledare, produktionsingenjörer och Underhållsavdelningen. Tjänsten innefattar att delta i arbetet med installation och drifttagning av utrustning samt ansvar för dokumentation, in-struktioner och lagstadgade krav gällande detta. I din roll ingår det att upprätta under-hållsbudget, delta i investeringsplanering och förbättringsarbete. Du ersätter även arbetsledningen på avdelningen vid behov. Som underhållssamordnare rapporterar du direkt till avdelningschefen. Andra viktiga ar-betsuppgifter är säkerhets och miljöfrågorna som vi prioriterar högt i vårt arbete. Beredskap ingår i dina arbetsuppgifter. Utbildning och kvalifikationer Vi söker dig som är drivkraftig och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Vi tror att du är ingenjör med lämplig inriktning på universitetsnivå, men kan också tänka oss att du har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Det är väldigt viktigt att du kan arbeta både övergripande och på detaljnivå och är en kommunikativ lagspelare. Som underhållssamordnare på Rönnskär har du en viktig uppgift att med din kompetens bidra med verktyg och idéer för att utveckla denna del av vår verk-samhet. Meriterande är kunskap i analysverktygen ABC och RCM. Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spän-nande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm. Då vår nuvarande underhållssamordnare kommer att gå i pension så behöver vi anställa en ny underhållssamordnare till Elektrolysverket. På Rönnskärsverkens produktionsav-delningar arbetar ca 390 medarbetare. Varje avdelning stöds av arbetsledare, underhålls-samordnare, ingenjörer samt avdelningschef. På Elektrolysverket arbetar för närvarande 61 personer. På Elektrolysverket sker det sista reningssteget på kopparlinjen genom elektrolys, där koppar och övriga element separeras. På avdelningen finns även 3 processer för att ta hand om och utvinna produkterna kopparsulfat och nickelsulfat från den förorenade elektrolyten. För att vara aktuell för tjänsten behöver du • Behärska svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande. • Mycket goda IT-kunskaper. • B-körkort. • Kännedom om processindustri. Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk. Här utvinns metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Produktionen be-står av framförallt koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag ca 860 medarbetare.
Företag: Boliden Mineral AB, Rönnskär
Ort: Skellefteå
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till Elektrolysverket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till Elektrolysverket

Underhållssamordnare
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker en underhållssamordnare till medelstort företag i Malmö. Tjänsten är en direktrekrytering.  Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär att du både kommer att arbeta som samordnare av underhållsmekanikerna och samtidigt själv arbeta med underhåll. Helt enkelt en kombinerad tjänst. Du deltar i teamarbetet med avhjälpande och förebyggande underhåll. Du medverkar även vid installationer av nya maskiner. Beställning av material, fakturakontroll och besiktningar/kontroller. Arbetet innefattar även god ordning där miljö-, säkerhet- och skyddsföreskrifter följs. Dig vi söker: Du arbetar redan idag som underhållssamordnare eller att du vill ta nästa steg i din karriär. Du har lägst gymnasial utbildning och några års erfarenhet inom underhållsarbete eller ledning inom underhåll. Du är driven och trivs med att både leda och vara en del av underhållsteamet. Du har god datavana och har erfarenhet av något affärssystem. Körkort och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi erbjuder: Ett intressant och omväxlande arbete i ett expansivt företag. Bra arbetskamrater och intressant miljö. Ansökan: Låter detta arbete intressant är du välkommen med din asnökan så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande så vänta inte med ansökan. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Krister Eliasson FMR Rekrytering på telefon 0707-899606.
Företag: FMR Rekrytering och Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Malmö, Underhållssamordnare FMR Rekrytering och Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall
Vill du bli en vardagshjälte? På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten. Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar. Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning. Om tjänsten Nu söker vi en underhållssamordnare till vår avdelning Processtöd. Efter omorganisation av affärsområdet ser vi ett behov av att förstärka inom området underhåll. Vi håller nu på att revidera vår underhållsstrategi vilket kommer medföra ändringar i underhållsarbetet. Vi har idag ungefär 300 mil ledningar och 500 anläggningar som vi underhåller. Vill du vara med och utveckla vårt underhållsarbete? Arbetsuppgifter Som underhållssamordnare är du med vid införande av underhållsplaner (utifrån vår underhållsstrategi) samt arbetar med utveckling och uppföljning inom underhåll. I rollen ingår även följande ansvar: - Stöd till drift och projekt i underhållsfrågor - Delaktig i företagets kompetensutveckling inom underhållsområdet Tjänsten är ny så möjligheten finns att vara med att utforma tjänsten. Kvalifikationer Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Meriterande: - Erfarenhet av underhållsarbete inom industri, myndighet eller liknande verksamhet Som person har du stor drivkraft och intresse av att vilja utveckla och förbättra inom området underhåll. Du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera väl i tal och skrift.  I arbetet är du strukturerad, analytisk och har en förmåga att se helheten, från detaljnivå till helhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete. Vill du veta mer? Veronica Söderberg, avdelningschef 072-147 14 48 Amanda Åslin, rekryteringsspecialist 060-19 17 73 Fackliga företrädare Vision, Lars-Erik Löfdahl 070-399 95 36 Sveriges ingenjörer, Kent Johansson, 070-190 54 80 Ledarna, Lennart Andersson 070-375 11 10 Övrigt Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi välkomnar arbetssökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning samt en enklare hälsoundersökning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Sista ansökningsdag 2017-01-07 Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Sundsvalls kommun MittSverige Vatten & Avfall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall

Underhållssamordnare
SCA Obbola AB tillverkar förpackningspapper för konsument- och transportförpackningar, till övervägande del baserat på färsk vedfiber. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för alla medarbetare. Som underhållssamordnare ansvarar du för mekaniskt underhåll inom ditt verksamhetsområde. I arbetet ingår att du planerar, bereder, leder och följer upp förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser samt planerar och leder stopparbeten. Arbetet sker i samarbete med övriga underhålls- och produktionsorganisationen. SCA Obbola AB söker dig som vill arbeta som underhållssamordnare med ansvar för mekaniskt underhåll inom vår nya underhållsorganisation. Du har teknisk gymnasial utbildning med verkstad/mekanisk inriktning eller utbildning som vi bedömer som motsvarande, samt erfarenhet från processindustrin. Vidare krävs grundläggande datakunskaper. Erfarenhet från SAP-underhållssystem är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom ledaregenskaper, självständighet och samarbetsförmåga. Ditt arbetssätt karaktäriseras av respekt, högklassighet och ansvar. Du är en lagspelare och i relationen med dina kollegor skapar du förtroende, tillit och visar stor integritet. I rollen som underhållssamordnare strävar du efter att genomföra arbetet på ett effektivt och högklassigt sätt. Du bygger framgångsrika team, kommunicerar effektivt och driver ständiga förbättringar. Du är resultatinriktad och når resultat genom att samarbeta, planera och leda verksamheten inom ditt ansvarsområde. Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Företag: SCA Obbola AB
Ort: Umeå
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare jobb, Underhållssamordnare Umeå, Underhållssamordnare SCA Obbola AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare

Underhållssamordnare Bygg och Anläggning
Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk Har du ett intresse för att driva förbättrings- och förändringsarbete, är strukturerad och vill arbeta med att driva underhållsprojekt från förstudie till genomförande? Trivs du med ett varierat jobb där du får arbeta med att knyta kontakter i en flexibel och föränderlig arbetsmiljö? Då är det här jobbet för dig! Till underhållsavdelningen och sektionen centralt underhåll som ansvarar för underhållsarbete över hela bruksområdet söker vi nu en underhållssamordnare inom bygg och anläggning. Vi är ett positivt och engagerat team som driver utvecklingen framåt tillsammans med de främsta leverantörerna inom området. Holmen Paper ingår i Holmenkoncernen och är en av Europas ledande tillverkare av papper med två pappersbruk i Sverige. Bravikens Pappersbruk ligger vid Bråvikens strand utanför Norrköping och producerar specialpapper från färska fibrer. Bruket har cirka 400 anställda. Din framtida utmaning Som underhållssamordnare inom bygg och anläggning ansvarar du för att underhållsplaner finns och följs enligt plan. Du ansvarar för större underhållsprojekt inom teknikområdet från förstudie till genomförande samt deltar i projekt som berör andra delar av bruket. Vidare kommer du att driva arbetet med att utveckla underhållsrutiner inom bygg- och anläggningsområdet. Du har kontinuerlig kontakt med leverantörer och är beställare av entreprenörer för arbeten inom området. I tjänsten ingår även kontakt och med leverantör och uppföljning av FM-tjänst (Facility Management) inom fastighet. För att lyckas i rollen Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning bygg och anläggning och/eller med flerårig erfarenhet inom byggbranschen. Du har goda kunskaper i office-paketet, uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska och engelska. Om du har erfarenhet av att arbeta med IFS eller annat affärssystem är det meriterande. Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och tillvägagångssätt samt ser möjligheter i förändringar. Du arbetar självgående och tar ett stort ansvar över att strukturera och driva processer. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med personer på olika nivåer inom företaget. Vi erbjuder dig Vill du jobba i en modern organisation där hållbarhet, kvalitet, energi och miljö ligger i fokus? Då kommer du att trivas hos oss i Braviken. Du verkar i en prestigelös omgivning med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer om Holmen som arbetsgivare? Möt några av våra duktiga medarbetare och hör dem berätta om sin roll och utveckling inom Holmen och varför de valde Holmen som arbetsgivare. På hemsidan hittar du även våra filmer Kontaktpersoner Lovisa Danielsson, HR-specialist 011-236707 Lovisa.Danielsson@holmenpaper.com Bruno Fogelqvist, Sektionschef Underhåll Centralt 011-236372 bruno.fogelqvist@holmenpaper.com Gösta Nilsson, Unionen 011-236297 gosta.nilsson@holmenpaper.com Henrik Cassel, Ledarna 011-236383 henrik.cassel@holmenpaper.com Fredrik Johansson, Sveriges Ingenjörer 011-236418 Fredrik.K.Johansson@holmenpaper.com
Företag: Holmen Paper Braviken
Ort: Norrköping
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare Bygg och Anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare Bygg och Anläggning

Underhållssamordnare Mekanik
Underhållssamordnare Mekanik Har du en bred kunskapsbank inom underhållsarbete som du vill bidra med i rollen som Underhållssamordnare på Öresundskraft? Här få du möjlighet att arbeta såväl administrativt som beställare, som praktiskt som utförare för att få möjlighet att behålla händerna i tekniken. Vi söker dig som drivs av att optimera underhållsarbete och göra det så väl fungerande som möjligt ur en planerings-, teknisk och ekonomisk synvinkel. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Då Öresundskraft valt att till största del använda sig av entreprenörer för det praktiskt tekniska arbetet, finns det ett team med Underhållssamordnare som planerar, bereder, fördelar arbetet för dessa entreprenörer samt i vissa fall utför mindre arbeten själva. Du får möjlighet att arbeta på alla anläggningar med underhållsarbeten i befintligt underhållssystem, både akuta, planerade, service, besiktningar och förebyggande underhållsarbeten i samråd med driften. Dina närmsta kontaktytor är övriga kollegor i teamet, anläggningsansvariga, driften samt entreprenörer. Du kommer att vara drivande i att följa upp de beställningar man har gjort, ansvara för dessa samt säkerhetsställa att rätt reservdelar finns tillgängliga på respektive anläggning. Teamets mål är att styra över verksamheten från avhjälpande underhåll till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstopp. Här blir du en viktig spelare. I det arbetet ingår att vara en förebild i att följa gällande föreskrifter och regler vad gäller miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. I förekommande fall kommer du även att fungera som ställföreträdande anläggningsansvarig och samarbeta med dessa för att planera inför revisioner och projekt. I tjänsten kan det förekomma beredskapsarbete, men ambitionen är att arbetet bedrivs på kontorstid. Kvalifikationer: För att vara framgångsrik och trivas i tjänsten ser vi att du har 5-10 års erfarenhet av underhållsarbete inom Kraft&Värme, annan processindustri alternativt maritimt underhåll. Du har en eftergymnasial teknisk utbildning, exempelvis som Sjöingenjör eller Energiingenjör eller arbetslivserfarenhet som gett dig motsvarande kunskaper. Du trivs med många kontaktytor i ditt arbete, har gärna vana av att handla in arbeten genom entreprenörer och tycker om att samarbeta. Vi tror att din erfarenhet gör att du ser på underhållsarbete från ett helikopterperspektiv och att du i det är lyhörd och prestigelös för andras åsikter och synvinklar. Vi ser att du är en trygg beslutsfattare, som har god förmåga att prioritera, planera och bevara lugnet även i mer akuta situationer. Ett genuint tekniskt intresse, samt en god problemlösningsförmåga driver dig framåt i att kontinuerligt lära nytt inom såväl teknik som administration och system. Du har god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av något underhållssystem så som Api, Ifs, Amos eller Consultas. Det är även meriterande om du har utbildningar så som Heta arbeten, fallskyddsutbildning och lift- och/eller truckkort. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Uppdragsgivare: Öresundskraft Kraft och Värme AB Ort: Helsingborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2018-05-28 I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson 0705-73 66 13. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Enkla fakturor, enkla svar. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. För mer information besök www.oresundskraft.se och http://braenergi.oresundskraft.se/ Sökord: Underhållsarbete, Underhåll, Mekanik, Underhållssamordnare, Öresundskraft
Företag: Dfind Science & Engineering AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare Mekanik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare Mekanik

Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall
Är du en driven person som vill utveckla vårt strategiska underhållsarbete? Då ska du söka tjänsten som Underhållssamordnare inom affärsområdet Vatten och Avlopp. Vi har idag 300 mil ledningar och 500 anläggningar som vi underhåller och vi ansvarar för att invånarna i våra kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Nu behöver vi förstärka vår avdelning Processtöd med en person som kan samordna helheten inom underhållsområdet genom att ta fram underhållsplaner för vårt långsiktiga underhållsarbete, arbeta med utveckling och uppföljning inom underhåll samt bidrar till kompetensutveckling för övriga inom företaget. Du fungerar som ett stöd för chefer i drift och projekt samt arbetar nära kollegorna på avdelningen. Då tjänsten är ny finns stora möjligheter att få vara med och utveckla och forma denna roll. Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av underhållsarbete inom industri eller liknande verksamhet samt har vana av att arbeta med underhållsplaner samt förebyggande underhåll. Som person har du stor drivkraft och intresse av att vilja utveckla och förbättra inom området underhåll. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp, är tålmodig och har lätt för att samarbeta. Du har god social och kommunikativ förmåga, vilket behövs i dina löpande kontakter såväl internt på kontoret som med medarbetare ute på våra anläggningar. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod, Öppenhet och Helhetssyn – ska alltid genomsyra verksamheten. Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar. Läs mer på www.msva.se
Företag: RUTINERA I SUNDSVALL AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till MittSverige Vatten & Avfall

Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll
Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017). Vi söker en underhållssamordnare till motorbearbetningen. Du kommer vara spindeln i nätet när det gäller planering av underhållsstoppen, reducera fel och leda insatser. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: • Kundkontakt och uppföljning av underhållsarbeten • Driva problemlösning och förbättringsarbete i specifika uppdrag • Planera och bereda de planerade underhållsstoppen • Medverka i och självständigt driva mindre underhållsrelaterade utredningar och mindre underhållsprojekt • Bidra och driva förbättringsarbete • Utveckla det förebyggande underhållet • Följa upp nyckeltal Vi har som krav: • engelska i tal och skrift • minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning För att lyckas i arbetet som underhållssamordnare bör du vara: Resultatfokuserad, strukturerad och metodisk, flexibel i ditt arbetssätt samt ha god samarbetsförmåga, god analytisk förmåga, god kommunikativ förmåga och som person är du både serviceinriktad och positiv, ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Placeringsort: Södertälje Anställningstyp: Heltid, dagtid   Vill du veta mer, kontakta gärna: Harald Trygg, underhållsledare, 070-0869 619, harald.trygg@scania.com Jonas Widlund, HR Business Partner, 08-553 857 58, jonas.widlund@scania.com   Välkommen att ansöka med bifogat personligt brev och CV senast 10 juni. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Företag: Scania
Ort: Södertälje
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare inom produktionsunderhåll

Sandviken Energi söker Underhållssamordnare
Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, vattenkraft, bredband, gatuunderhåll samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi cirka 150 medarbetare och omsätter mer än 420 miljoner kronor. www.sandvikenenergi.se Vi söker dig som vill vara med och driva vår roliga och spännande resa till att bli ett föredöme inom VA-branschen. I rollen arbetar du med att säkerställa hög tillgänglighet på våra anläggningar genom att bereda, planera och samordna våra underhållsarbeten i våra produktionsanläggningar. I rollen är du en avgörande del i vårt underhållsarbete och arbetar dagligen i vår underhållsprocess i nära samarbete med kollegor och entreprenörer. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa. Du arbetar bland annat med beredning och planering av både förebyggande och avhjälpande underhåll, materialinköp samt samordning och uppföljning tillsammans med utförare anläggningsägare. Du har god teknisk förmåga inom underhåll och är van vid processorienterade arbetssätt. Du trivs i industrimiljö där du med dina kunskaper dagligen bidrar till utveckling av våra anläggningar och processer. I ditt dagliga arbete skapar du möjlighet för våra utförare att jobba effektivt genom att bereda kommande arbeten, förbereda reservdelstillgång och anläggningsdokumentation. Du ser till att underhållssystemet nyttjas på ett effektivt sätt för uppföljning och utveckling av det systematiska underhållsarbetet. Du kan även komma att ta hand om större projektliknande underhållsarbeten och samordning av externa entreprenörer. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom avdelningen. Med din kunskap, tekniska kompetens och erfarenhet är du med och utvecklar vår verksamhet och våra anläggningar. För att säkerställa driften behövs din förmåga att bedöma, planera och leda ett förebyggande underhållsarbetet. Resultatet av det dagliga arbetet vi tillsammans utför kommer att trygga omgivande miljö och människors hälsa, där du i din roll är mycket viktig. Kvalifikationer Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, alternativt från yrkeshögskola. Du kan även ha erhållit dina kunskaper genom erfarenhet och tidigare arbeten. Du har i rollen mycket kontakt med både leverantörer och kollegor och du behöver därför kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från beredning och planering samt vana av arbete med datoriserade underhållssystem. God datorvana är en förutsättning. Personliga egenskaper Som person trivs du med att ta ansvar och är trygg med att arbeta självständigt, men du är samtidigt en god lagspelare. Det är viktigt att du har ett eget driv och engagemang i det du gör. Du ser problemlösning och ett ständigt förbättringsarbete som inspirerande utmaningar och det är självklart för dig att sätta din och andras säkerhet i första hand. Du trivs i struktur och ordning och reda. Hos oss förutsätter vi en öppen kommunikation där alla delar med sig av åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt förbättrar och förändrar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre. Säkerhetsprövning Säkerhetsprövning kommer att ske. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sandviken Energi söker Underhållssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sandviken Energi söker Underhållssamordnare

Underhållssamordnare till SCA i Umeå
För ytterligare information om tjänsten: Patrik Nilsson Närunderhållschef 090-15 41 72 patrik.nilsson@sca.com För ytterligare information om rekryteringsprocessen: Linnea Nyström Rekryteringsspecialist 060-19 73 79 linnea.nystrom@sca.com Facklig företrädare: Anderas Vikström Fack 090-70 43 42A andreas.vikstrom@sca.com Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer kan komma att ske löpande, dock senast den 9:e december 2019. Underhållssamordnare Har du erfarenhet av mekaniskt underhåll och vill ta klivet mot en arbetsledande roll – då kanske detta är din nya utmaning! Till SCA Obbola söker vi nu en Underhållssamordnare. Varmt välkommen med din ansökan! Din nästa utmaning I den här rollen som Underhållsamordnare kommer du att tillhöra vårt verksamhetsområde pappersmaskin/torken. Du ansvarar för mekaniskt underhåll inom ditt verksamhetsområde. I arbetet ingår att du planerar, bereder, leder och följer upp förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser och planerar/leder stopparbeten. Arbetet sker i samarbete med övriga underhålls- och produktionsorganisationen. Vem är du? Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning med verkstad/mekanisk inriktning eller motsvarande samt erfarenhet från processindustrin. Utöver detta vill vi att du har grundläggande datakunskaper. Det är önskvärt om du har erfarenhet av SAP-underhållssystem, men det är inget krav. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet såsom ledaregenskaper, självständighet och god samarbetsförmåga. För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en lagspelare som skapar förtroende och tillit till dina kollegor. Du bygger framgångsrika team, kommunicerar och arbetar effektivt samt driver ständiga förbättringar så att ni tillsammans når resultat inom verksamhetsområdet. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet. Vill du veta mer? För ytterligare information om tjänsten: Patrik Nilsson Närunderhållschef 090-15 41 72 patrik.nilsson@sca.com För ytterligare information om rekryteringsprocessen: Linnea Nyström Rekryteringsspecialist 060-19 73 79 linnea.nystrom@sca.com Facklig företrädare: Anderas Vikström Fack 090-70 43 42A andreas.vikstrom@sca.com Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer kan komma att ske löpande, dock senast den 9:e december 2019.
Företag: SCA
Ort: Umeå
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till SCA i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till SCA i Umeå

Underhållssamordnare till Sandviken Energi
Sandviken Energi är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi cirka 150 medarbetare och omsätter cirka 470 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet. www.sandvikenenergi.se Vi söker dig som vill vara med och driva vår roliga och spännande resa till att bli ett föredöme inom VA-branschen. I rollen arbetar du med att säkerställa hög tillgänglighet på våra anläggningar genom att bereda, planera och samordna våra underhållsarbeten i våra produktionsanläggningar. I rollen är du en avgörande del i vårt underhållsarbete och arbetar dagligen i vår underhållsprocess i nära samarbete med kollegor och entreprenörer. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa. Du arbetar bland annat med beredning och planering av både förebyggande och avhjälpande underhåll, materialinköp samt samordning och uppföljning tillsammans med utförare anläggningsägare. Du har god teknisk förmåga inom underhåll och är van vid processorienterade arbetssätt. Du trivs i industrimiljö där du med dina kunskaper dagligen bidrar till utveckling av våra anläggningar och processer. I ditt dagliga arbete skapar du möjlighet för våra utförare att jobba effektivt genom att bereda kommande arbeten, förbereda reservdelstillgång och anläggningsdokumentation. Du ser till att underhållssystemet nyttjas på ett effektivt sätt för uppföljning och utveckling av det systematiska underhållsarbetet. Du kan även komma att ta hand om större projektliknande underhållsarbeten och samordning av externa entreprenörer. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom avdelningen. Med din kunskap, tekniska kompetens och erfarenhet är du med och utvecklar vår verksamhet och våra anläggningar. För att säkerställa driften behövs din förmåga att bedöma, planera och leda ett förebyggande underhållsarbetet. Resultatet av det dagliga arbetet vi tillsammans utför kommer att trygga omgivande miljö och människors hälsa, där du i din roll är mycket viktig. Kvalifikationer Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, alternativt från yrkeshögskola. Du kan även ha erhållit dina kunskaper genom erfarenhet och tidigare arbeten. Du har i rollen mycket kontakt med både leverantörer och kollegor och du behöver därför kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från beredning och planering samt vana av arbete med datoriserade underhållssystem. God datorvana är en förutsättning. Personliga egenskaper Som person trivs du med att ta ansvar och är trygg med att arbeta självständigt, men du är samtidigt en god lagspelare. Det är viktigt att du har ett eget driv och engagemang i det du gör. Du ser problemlösning och ett ständigt förbättringsarbete som inspirerande utmaningar och det är självklart för dig att sätta din och andras säkerhet i första hand. Du trivs i struktur och ordning och reda. Hos oss förutsätter vi en öppen kommunikation där alla delar med sig av åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt förbättrar och förändrar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre. Säkerhetsprövning Säkerhetsprövning kommer att ske. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Ort: Sandviken
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare till Sandviken Energi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare till Sandviken Energi

Underhållssamordnare Mekanik
Underhållssamordnare Mekanik Har du en bred kunskapsbank inom underhållsarbete som du vill bidra med i rollen som Underhållssamordnare på Öresundskraft? Här få du möjlighet att arbeta såväl administrativt som beställare, samt utförare/mekaniker för att få möjlighet att behålla händerna i tekniken. Vi söker dig som drivs av att optimera underhållsarbete och göra det så väl fungerande som möjligt ur en planerings-, teknisk och ekonomisk synvinkel. Huvudsakliga arbetsuppgifter Då Öresundskraft valt att till största del använda sig av entreprenörer för det praktiskt tekniska arbetet, finns det ett team med Underhållssamordnare som planerar, bereder, fördelar arbetet för dessa entreprenörer samt i vissa fall utför mindre arbeten själva. Du får möjlighet att arbeta på alla anläggningar med underhållsarbeten i befintligt underhållssystem, både akuta, planerade, service, besiktningar och förebyggande underhållsarbeten i samråd med driften. Dina närmsta kontaktytor är övriga kollegor i teamet, anläggningsansvariga, driften samt entreprenörer. Du kommer att vara drivande i att följa upp beställningar som gjorts, ansvara för dessa samt säkerhetsställa att rätt reservdelar finns tillgängliga på respektive anläggning. Teamets mål är att styra över verksamheten från avhjälpande underhåll till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstopp. Här blir du en viktig spelare. I det arbetet ingår att vara en förebild i att följa gällande föreskrifter och regler vad gäller miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. I förekommande fall kommer du även att fungera som ställföreträdande anläggningsansvarig och samarbeta med dessa för att planera inför revisioner och projekt. I tjänsten kan det förekomma beredskapsarbete, men ambitionen är att arbetet bedrivs på kontorstid. Kvalifikationer För att vara framgångsrik och trivas i tjänsten ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av underhållsarbete inom Kraftvärme, annan processindustri alternativt maritimt underhåll. Du har en teknisk utbildning, exempelvis som mekaniker alternativt som Sjö- eller Energiingenjör eller arbetslivserfarenhet som gett dig motsvarande kunskaper. Du trivs med många kontaktytor i ditt arbete, har gärna vana av att handla in arbeten genom entreprenörer och tycker om att samarbeta. Vi tror att din erfarenhet gör att du ser på underhållsarbete från ett helikopterperspektiv och att du i det är lyhörd och prestigelös för andras åsikter och synvinklar. Vi ser att du är en trygg beslutsfattare, som har god förmåga att prioritera, planera och bevara lugnet även i mer akuta situationer. Ett genuint tekniskt intresse, samt en god problemlösningsförmåga driver dig framåt i att kontinuerligt lära nytt inom såväl teknik som administration och system. Du har god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av något underhållssystem så som Api, Ifs, Amos eller Consultas. Det är även meriterande om du har utbildningar så som Heta arbeten, fallskyddsutbildning och lift- och/eller truckkort. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Uppdragsgivare: Öresundskraft Produktion AB Ort: Helsingborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2010-01-07 I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson 0705-73 66 13. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Enkla fakturor, enkla svar. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. För mer information besök www.oresundskraft.se och http://braenergi.oresundskraft.se/ Sökord: Underhållsarbete, Underhåll, Mekanik, Underhållssamordnare, Öresundskraft
Företag: Dfind Science & Engineering AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare Mekanik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare Mekanik

Underhållssamordnare El
Underhållssamordnare El Har du en bred kunskapsbank inom el och underhållsarbete som du vill bidra med i rollen som Underhållssamordnare på Öresundskraft? Här få du möjlighet att arbeta såväl administrativt som beställare, som praktiskt som utförare för att få möjlighet att behålla händerna i tekniken. Vi söker dig som drivs av att optimera underhållsarbete och göra det så väl fungerande som möjligt ur en planerings-, teknisk och ekonomisk synvinkel. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Då Öresundskraft valt att till största del använda sig av entreprenörer för det praktiskt tekniska arbetet, finns det ett team med Underhållssamordnare som planerar, bereder, fördelar arbetet för dessa entreprenörer samt i vissa fall utför mindre arbeten själva. Du har din bas på Västhamnsverket men får möjlighet att arbeta på olika anläggningar med underhållsarbeten i befintligt underhållssystem, både akuta, planerade, service, besiktningar och förebyggande underhållsarbeten rörande el och automation i samråd med driften. Dina närmsta kontaktytor är övriga kollegor i teamet, anläggningsansvariga, driften samt entreprenörer. Du kommer att vara drivande i att följa upp de beställningar man har gjort, ansvara för dessa samt säkerhetsställa att rätt reservdelar finns tillgängliga på respektive anläggning. Teamets mål är att styra över verksamheten från avhjälpande underhåll till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstopp. Här blir du en viktig spelare. I det arbetet ingår att vara en förebild i att följa gällande föreskrifter och regler vad gäller miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. Du kommer att ha ett nära samarbete med underhålls/anläggningsansvarig för att planera inför revisioner och projekt. I tjänsten kan det förekomma beredskapsarbete. Kvalifikationer: För att vara framgångsrik och trivas i tjänsten ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av underhållsarbete inom Kraft&Värme, annan processindustri alternativt maritimt underhåll. Du har en teknisk utbildning, exempelvis som elektriker eller på en högre nivå som Sjö- eller Energiingenjör eller arbetslivserfarenhet som gett dig motsvarande kunskaper. Du har goda elkunskaper under 1000 V och BB1. Vi ser även att du har goda kunskaper inom automation. Körkort är en förutsättning, då du kommer att arbeta på såväl Västhamnsverket som andra mindre anläggningar och stationer. Språkmässigt har du mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt och även goda kunskaper i engelska. Du har god datorvana inklusive erfarenhet av att arbeta i något underhållssystem. Det kommer ses som meriterande om du har elkunskap och behörighet över 1000 V. Även om du har kunskaper inom AutoCAD och XA800. Då många entreprenörer är tysktalande, är även kunskaper i det tyska språket meriterande. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Underhållssamordnare ser vi att du är strukturerad, proaktiv, flexibel och tycka om att samarbeta både inom organisationen och med externa parter. Rätt person har en fallenhet för att se på underhållsarbetet från ett helikopterperspektiv och ser lösningar, som förflyttar arbetet från avhjälpande till förebyggande. Du trivs med en varierande arbetsdag, där nya utmaningar och att prioritera om är mer regel än undantag. Ett genuint tekniskt intresse, samt en god problemlösningsförmåga driver dig framåt i att kontinuerligt lära nytt inom såväl teknik som administration och system. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Uppdragsgivare: Öresundskraft, Affärsområde Produktion Ort: Helsingborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2019-01-07 I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson 0705-73 66 13. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Enkla fakturor, enkla svar. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. För mer information besök www.oresundskraft.se och http://braenergi.oresundskraft.se/ Sökord: Underhållsarbete, Underhåll, El, Automation, Styr och Regler, Underhållssamordnare, Öresundskraft
Företag: Dfind Science & Engineering AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållssamordnare El jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållssamordnare El


Sök lediga jobb Underhållssamordnare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se