Undersköterskor till hemtjänst jobb - lediga jobb

Undersköterskor till hemtjänst jobb Undersköterskor till hemtjänst jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Undersköterskor till hemtjänst. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Undersköterskor till hemtjänst. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Undersköterskor till hemtjänst- Nacka

 2. Undersköterskor till hemtjänst-Natt- Stockholm

 3. Äldreliv söker undersköterskor till hemtjänsten- Stockholm

 4. Undersköterskor till Hemtjänst- Nacka

 5. Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad!- Västerås

 6. Undersköterskor till hemtjänsten- Göteborg

 7. Undersköterskor till hemtjänst- Nacka

 8. Undersköterskor till hemtjänst- Stockholm

 9. Vi söker undersköterskor till Hemtjänsten i Huddinge- Huddinge

 10. Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken- Söderhamn

 11. Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken- Söderhamn

 12. Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd- Vaggeryd

 13. Undersköterskor till Hemtjänsten- Krokom

 14. Undersköterskor till hemtjänsten- Tyresö

 15. Undersköterskor till hemtjänst Stockholm- Stockholm

 16. 17 st undersköterskor till hemtjänsten i SoF Söder, ref nr 153-003- Malmö

 17. Undersköterskor till hemtjänsten i Åsa-Frillesås- Kungsbacka

 18. Undersköterskor till hemtjänsten- Tyresö

 19. HSB Omsorg söker undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje- Södertälje

 20. Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad!- Västerås

 21. Undersköterskor till hemtjänsten i Onsala- Kungsbacka

 22. Undersköterskor till hemtjänst Nyköping- Nyköping

 23. Undersköterskor till hemtjänst- Västerås

 24. Vikarierande undersköterskor till hemtjänsten i Vallda- Kungsbacka

 25. Tre(3) Undersköterskor till hemtjänsten i Tärendö- Pajala

 26. 4 st. undersköterskor till Hemtjänstområde 1, Järna Hemtjänst- Södertälje

 27. Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Norr och Centrum I- Söderhamn

 28. Undersköterskor till hemtjänsten- Tyresö

 29. Undersköterskor till hemtjänst Söder- Söderhamn

 30. Undersköterskor till hemtjänsten i Älvsåker och Hede- Kungsbacka

 31. Undersköterskor till hemtjänst Nyköping- Nyköping

 32. 15 st Undersköterskor till Hemtjänsten i Södertälje- Södertälje

 33. Undersköterskor till hemtjänsten- Göteborg

 34. HSB Omsorg söker Undersköterskor till hemtjänsten- Stockholm

 35. Undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje- Södertälje

 36. Undersköterskor till hemtjänst Nyköping- Nyköping

 37. Undersköterskor till hemtjänsten i Stadsdelsområde Söder- Malmö

 38. Visstidsanställda undersköterskor till hemtjänst i Sundsvall- Sundsvall

 39. Undersköterskor till Hemtjänsten- Huddinge

 40. Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga- Essunga


Mer beskrivning

Undersköterskor till hemtjänst
Vi är i ett expanderande skede och söker 5 st personer på heltid/deltid och tjänstgöring varannan helg. Du ska ha omvårdnadsutbildning enligt Nacka Kommuns krav. Du kommer arbeta dagtid. Körkort är ett krav. Vi ser gärna att du arbetat ett tag och att du tycker just hemtjänst är det du brinner för. Du förstår ansvaret och tycker om att ge det lilla extra till våra kunder. Självklart tycker du om att arbeta tillsammans med andra men är ändå självgående då du jobbar mycket ensam.
Företag: Annelies Hemtjänstteam AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst

Undersköterskor till hemtjänst-Natt
AKTA Assistans AB är en av de privata utförarna av hemtjänst i Stockholms Stad. Vi tillämpar ett modernt förhållningsätt med fokus på värdegrunderna; trygghet, omsorg, livskvalitet och självbestämmande. Arbetsuppgifter: Vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade inom hemtjänsten i Stockholm stad. Tjänstgöring/arbetstid: Vi söker nya medarbetare som vill arbeta natt. Aktuellt arbetsschema upprättas i samråd med planeringsansvarig. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helger: 22.00-08.00 Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är flexibel och ansvarstagande samt besitter ett genuint intresse av omvårdnadsarbete. Du skall behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du skall ha undersköterskeutbildning samt dokumenterad arbetslivserfarenhet samt körkort, behörighet B. Övriga villkor: Som nyanställd introduceras du enligt gällande introduktionsplan. Du kommer till en början att arbeta tillsammans med ordinarie personal som ger dig instruktioner samt information. Goda möjligheter finns till fortsatt anställning och personlig utveckling inom företaget.
Företag: AKTA Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst-Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst-Natt

Äldreliv söker undersköterskor till hemtjänsten
Äldrelivs hemtjänst i Stockholm befinner sig i en spännande tillväxtfas. Vi erbjuder hemtjänst i Bromma, Hässelby/Vällingby, Liljeholmen/Hägersten, Norrmalm, Södermalm, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta, Skarpnäck och Älvsjö. Äldreliv bedriver även hemtjänst i Roslagen samt servicehus och gruppboende i Enskededalen. Vi söker undersköterskor till hemtjänsten i Stockholm för timanställning som med engagemang och glädje vill bli en del av vårt team. Vi tror på mångfald där medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter berikar vår verksamhet. Vi tar oss till våra kunder med hjälp av bil varför körkort är ett krav. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Vi ser mycket positivt på om du talar även andra språk. Vi söker endast dig som är utbildad undersköterska, har erfarenhet av att arbeta i hemtjänst och har körkort. Du har goda erfarenheter och kunskaper av att arbeta i ParaSoL. Det är grundläggande för oss att du brinner för att arbeta i äldreomsorgen och att möta äldre i deras hem. Du är serviceinriktad och arbetar med stort sunt förnuft. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är hjälpsam i alla lägen. Det är en självklarhet för oss att du vill bidra till enhetens framgång genom kompetens, erfarenhet, nytänkande och gedigenhet. Information om tjänsterna Anställningsform: extraarbete vid behov. Arbetstid: dag, kväll och helg. Tillträde: enligt överenskommelse. Förutsättningar: anställning föregås av utdrag ur belastningsregistret samt körkortskontroll. Ansökan Mejla din ansökan med CV och personligt brev till verksamhetschef Emma Larsson senast 2013.08.31. emma.larsson@aldreliv.com Urval och intervjuer kommer att hållas löpande. Besök oss på www.aldreliv.com
Företag: ÄLDRELIV I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Äldreliv söker undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Äldreliv söker undersköterskor till hemtjänsten

Undersköterskor till Hemtjänst
Undersköterskor till Hemtjänst Arbete dagtid, helger och kvällar. Beskrivning Vi söker undersköterskor med körkort till Hemtjänsten i Nacka, Värmdö och Stockholm. Vi arbetar för trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet skapat av en engagerad och motiverad personalgrupp med lång erfarenhet. Om arbetet Sedvanliga arbetsuppgifter i hemtjänst i form av omsorg och service i kundens hem. Även inköp och städ ingår. Uppgifter inom hemsjukvård på delegation kommer att ske i Nacka och Värmdö. Din profil Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet inom äldreomsorgen är det meriterande. Vi söker dig som har ett bemötande som präglas av respekt och värdighet. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga och problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort samt körvana är ett krav. Rekrytering kommer att ske löpande. Välkommet till ett vinnande team!
Företag: VÅRD & OMSORGSTEAMET I NORDEN AB
Ort: Nacka
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Hemtjänst

Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad!
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER proAros är en utförarförvaltning som arbetar under egen styrelse. Verksamheten består av drygt tre tusen medarbetare, som utför tjänster inom vård, omsorg, individ och familj, fritid, förebyggande, restaurang, vikariehantering samt stödfunktioner. Allt arbete utgår från visionen ”Alltid bästa möjliga möte”, vilket innebär att alla möten med kunder, medarbetare, beställare, anhöriga, samverkanspartners, leverantörer och andra präglas av kunskap och omtanke. Att arbeta i hemtjänsten innebär att ansvara för att kunderna får den hjälp och de stödinsatser de är beviljade samt att dokumentera regelbundet. Alla insatser ska utföras på ett stödjande och rehabiliterande sätt för att tillvarata den enskildes egna resurser/ förmågor och ges möjlighet till att behålla ett aktivt liv. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du har huvudansvaret för ett visst antal kunder. Arbetet innebär att ha en god kontakt med anhöriga och övriga för kunden betydelsefulla personer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. För tjänsten krävs att du kan cykla. Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom hemtjänst sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med personer med demens sjukdom eller med psykisk ohälsa samt om du har arbetat med delegering av sjukvårdsuppgifter. Önskvärt är om du har arbetat med kontaktmannaskap och har B-körkort, men det är inget krav. Du behöver ha god datorvana. Det är viktigt för oss att du motiveras av att stödja och att du är intresserad i mötet med kunden. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Vidare har du förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du arbetar hårt för att tillfredsställa kundens behov och ser om deras intresse. För rollen krävs att du samarbetar bra ihop med andra samt att du på ett tydligt sätt kan göra dig förstådd i både tal och skrift. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Slutligen har du goda kunskaper i det Svenska språket, både tal och skrift och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Att arbeta som undersköterska kräver följande: - God rörlighet och fysisk stabilitet (lyft, förflyttning, statisk belastning) - Mental styrka (oväntade och svåra situationer, stress) - God grund kondition (förflyttning inom arbetsplatsen ex trappor) - God hälsa (infektionskänslighet, allergier) Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad!

Undersköterskor till hemtjänsten
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 53 000 invånare. Vi ger service inom förskola, skola, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, äldreomsorg, hemsjukvård samt kultur och fritid. För oss är det viktigt med kundens fokus och våra 4 300 medarbetare arbetar för att Askim-Frölunda-Högsbo ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER I arbetet som undersköterska i hemtjänstens nattpatrull ingår att stödja våra omsorgstagare till en meningfull vardag och en god livskvalitet. Vi arbetar för att ge individuell omsorg och service till äldre och funktionshindrade, för att möjliggöra att bo kvar i sitt egna hem. Vi arbetar utifrån individuellt fattade bistånd. I arbetsuppgifterna ingår att åtgärda larm, planera, genomföra, utvärdera och dokumentera arbetet. Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och på delegering av hemsjukvården. Som undersköterska i nattpatrullen har du ett nära samarbete med hemsjukvården. Du samverkar i det gemensamma omsorgsarbetet och verka för ett gott samarbete inom arbetsgruppen. Du deltar aktivt i arbetsplatsens kvalitets- och utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska. För att kunna ge våra omsorgstagare ett gott bemötande behöver du ha en positiv människosyn och ett professionellt förhållningssätt. Arbetet kräver både god självständighet och god samarbetsförmåga. Körkort och körvana är ett krav. Goda datakunskaper är önskvärt. Erfarenhet av arbete inom hemtjänst krävs. Vana av nattarbete är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Askim-Frölunda-Högsbo
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänst
Vi är i ett expanderande skede och söker 3 st personer på heltid/deltid och tjänstgöring varannan helg. Du ska ha omvårdnadsutbildning enligt Nacka Kommuns krav. Du kommer arbeta dagtid. Körkort är ett krav. Vi ser gärna att du arbetat ett tag och att du tycker just hemtjänst är det du brinner för. Du förstår ansvaret och tycker om att ge det lilla extra till våra kunder.
Företag: Annelies Hemtjänstteam AB
Ort: Nacka
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst

Undersköterskor till hemtjänst
AKTA Assistans AB är en av de privata utförarna av hemtjänst i Stockholms Stad. Vi tillämpar ett modernt förhållningsätt med fokus på värdegrunderna; trygghet, omsorg, livskvalitet och självbestämmande. Arbetsuppgifter: Vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade inom hemtjänsten i Stockholm stad. Tjänstgöring/arbetstid: Vi söker nya medarbetare som vill arbeta dag. Aktuellt arbetsschema upprättas i samråd med planeringsansvariga på respektive enhet. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helger: 08.00-16.30. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är flexibel och ansvarstagande samt besitter ett genuint intresse av omvårdnadsarbetet. Du skall vara undersköterska med dokumenterad arbetslivserfarenhet. B-körkort är meriterande. Övriga villkor: Som nyanställd introduceras du enligt gällande introduktionsplan. Du kommer till en början att arbeta tillsammans med ordinarie personal som ger dig instruktioner och är dig behjälplig om du har frågor. Goda möjligheter finns till personlig utveckling inom företaget.
Företag: AKTA Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst

Vi söker undersköterskor till Hemtjänsten i Huddinge
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Vi söker Dig som har ett genuint och brinnande intressse av att arbeta med människor. Du har ett stort engagemang och en förmåga att ta snabba beslut, vara flexibel och konstruktiv. Vi kommer att lägga vikt vid stor personlig lämplighet Utbildning -Undersköterska Erfarnhet av omsorg är meriterande Körkort Flytande svenska i tal och skrift Tjänsterna är visstidsanställningoch /eller vikariatsanställningar utifrån behov under dag, kväll eller natt. Ersättning utgår enligt kollektivaavtal per timme. Timanställning som kan leda till tillsvidareanställning för rätt person. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att på ett engarerat och omsorgsfullt sätt, arbeta med omvårdnads- och serviceinsater till våra kunder. Om arbetsgivaren Dedicare Assistans AB är ett expansivt företag verksamt inom omsorgsområdet och tillhandahåller tjänster inom Hemtjänst, Hushållsnära tjänster, Personlig assistans samt Ledsagning och Avlösning. Företaget erbjuder sina tjänster inom Stockholms Stads område samt Huddinge- Salem och Södertälje kommun. För ytterligare information eller ansökan, vänligen kontakta: Rana Mohabbati, Verksamhetschef Telefon : 08-446 6052 E-post: rana.mohabbati@dedicare.se
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Huddinge
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker undersköterskor till Hemtjänsten i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker undersköterskor till Hemtjänsten i Huddinge

Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra. Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet. Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Söder och Centrum II, vård- och omsorgsboendet Enriset och Västerbacken. Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd. Enriset är ett vård- och omsorgsboende beläget i Söderhamn. Boendet rymmer idag 66 boende platser, varav 16 platser är ombyggda i gruppboendeform för att bättre motsvara dagens behov.Övriga platser utgörs av lägenheter i servicehus. Antalet medarbetare uppgår till 46 personer. Budgeten omfattar drygt 25 mkr. Västerbacken är ett vård- och omsorgsboende som inrymmer 16 boendeplatser samt korttidsvård och är beläget på sjukhusområdet i Söderhamn. Antalet medarbetare uppgår sammanlagt till ca 77 personer. Budgeten omfattar nära 40 mkr. Hemtjänst Söder omfattar den södra kommundelen, Sandarne - Ljusne -Vallvik. Antalet medarbetare uppgår till ca 25 personer. Hemtjänst Centrum II omfattar del av centrala Söderhamn samt området söder om ån och Stugsund. Antalet medarbetare uppgår till ca 27 personer. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande. För arbete vid äldreboende är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många dagliga kontakter med boende, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga. För arbete i hemtjänsten krävs förutom ovanstående, även att du har körkort.
Företag: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken

Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra. Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet. Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Söder och Centrum II, vård- och omsorgsboendet Enriset och Västerbacken. Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd. Enriset är ett vård- och omsorgsboende beläget i Söderhamn. Boendet rymmer idag 66 boende platser, varav 16 platser är ombyggda i gruppboendeform för att bättre motsvara dagens behov.Övriga platser utgörs av lägenheter i servicehus. Antalet medarbetare uppgår till 46 personer. Budgeten omfattar drygt 25 mkr. Västerbacken är ett vård- och omsorgsboende som inrymmer 16 boendeplatser samt korttidsvård och är beläget på sjukhusområdet i Söderhamn. Antalet medarbetare uppgår sammanlagt till ca 77 personer. Budgeten omfattar nära 40 mkr. Hemtjänst Söder omfattar den södra kommundelen, Sandarne - Ljusne -Vallvik. Antalet medarbetare uppgår till ca 25 personer. Hemtjänst Centrum II omfattar del av centrala Söderhamn samt området söder om ån och Stugsund. Antalet medarbetare uppgår till ca 27 personer. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande. För arbete vid äldreboende är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många dagliga kontakter med boende, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga. För arbete i hemtjänsten krävs förutom ovanstående, även att du har körkort.
Företag: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Söder, Centrum II, Enriset och Västerbacken

Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har flera hundraåriga anor inom industrin. Sågverk, snickeri, vagns- och vagnshjulstillverkningens utveckling är en del av vår historia och ur möbler-och metallindustrin, som varit den industriella basen, har det vuxit fram en modern industri. Företagsamheten frodas och i vår entreprenörsbygd, full av drivkraft och kreativitet gör det Vaggeryds kommun till ett av länet mest expansiva kommuner. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda och tillämpar sedan 2008 rökfri arbetstid. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten utför insatser i enskilda hem utifrån beställning från kommunens biståndsenhet och även utifrån insatser beställt utifrån kommunens HSL-personal. Arbetsuppgifterna består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i brukarens hem, social dokumentation i Magna Cura samt upprättande av genomförandeplaner m m. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad. KVALIFIKATIONER Du som söker har undersköterskeutbildning eller motsvarande. Tidigare erfarenhet inom hemtjänst och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav. Som person är du ansvarsfull, flexibel samt har ett stort intresse av människor och att hjälpa dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta med andra. Det är en fördel om du har datavana och/eller erfarenhet av social dokumentation. B-körkort är ett krav. Likaså att du kan cykla.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd

Undersköterskor till Hemtjänsten
Inom Hemtjänsten arbetar ca 40 medarbetare. Utifrån ökat behov, rekryteras nu tre undersköterskor till Krokom. Arbetsuppgifter Som undersköterska inom hemtjänsten i Krokoms kommun arbetar du huvudsakligen självständigt i vårdtagarens eget hem med vård- och omsorgsarbete. Arbetsuppgifterna innefattar personlig omvårdnad och övriga sysslor i hemmet som vårdtagaren behöver hjälp med. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser. I dina arbetsuppgifter ingår även att du blir kontaktperson, detta innebär att du skall fungera som informatör till kunder, anhöriga, arbetslaget, disktriktsköterska och rehabteam. Kontaktpersonen skall även ansvara för kundernas bästa och se till att dennes fysiska, psykiska och sociala behov tillgodoses. Kravspecifikation Det är ett krav för tjänsten att du är utbildad undersköterska samt innehar körkort B. Som undersköterska i hemtjänsten krävs att du som person är flexibel eftersom ingen dag är den andra lik. Då arbetet är relativt självständigt krävs att du kan ta egna initiativ och beslut inom givna ramar. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både kunder och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor. Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska eller inom annat vårdyrke är det meriterande. Givetvis är det mycket viktigt att du även har ett stort intresse för vård och omsorg. I framtiden kan annan stationeringsort än Krokom bli aktuell. Vi undanber oss erbjudanden om hjälp med annonsering och rekrytering.
Företag: KROKOMS KOMMUN
Ort: Krokom
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänsten
Lindalens Städ & Hemtjänst AB har funnits sedan 1989. Paulina Heinonen är verksamhetsansvarig och legitimerad sjuksköterska. I vår arbetsgrupp ingår undersköterskor, mentalskötare, vårdbiträden och städerskor med lång erfarenhet. Vi bedriver hemtjänst åt Tyresö kommun samt städ och tilläggstjänster åt företag och privatpersoner i Tyresö och närliggande kommuner. Vi strävar efter att ha ett gott arbetsklimat på vår arbetsplats, med glada, positiva medarbetare som sätter kunden i fokus. Vi arbetar med den gyllene regeln "Behandla andra som du själv vill bli behandlad". Då vår verksamhet växer och personalbehovet ökar behöver vi rekrytera. Dig vi söker har utbildning eller pågående utbildning och erfarenhet inom vårdyrket. Du bör inte vara rädd för att varken rycka in på kort varsel eller att vara flexibel i ditt arbete. Tjänsterna avser framför allt kvälls- och helgarbete, men även dagtid. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga omvårdnad- och serviceuppgifter inom hemtjänst. Krav: Omvårdnadsprogrammet eller pågående utbildning. B-körkort. Du bör kunna uttrycka dig i tal och skrift i svenska, andra språk som finska och spanska är meriterande. Du som person: Arbetar kvalitativt och ser helhetsbilden från kundens perspektiv. Är lyhörd för kunds behov och önskemål. Kan arbeta lika bra under eget ansvar som tillsammans i grupp. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor och är flexibel och tjänstvillig inställd. Vi ser gärna en jämn könsfördelning i ansökningarna. Tillträde: Omgående Varaktighet: Timanställning med möjlighet till förlängning. Kontaktperson: Daniel Svensson 0701-666 302 Mail: jobb@lindalens.se
Företag: LINDALENS STÄD & HEMTJÄNST AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänst Stockholm
Ren Omsorg är en hemtjänstutförare med verksamhet i Stockholm och Södermanland. Vi vill ge våra hemtjänstkunder möjligheten till ett obehindrat liv efter önskemål. Grunden för våra insatser är trygghet och delaktighet från början till slut. Förutom en regelrätt hemtjänst anordnar vi en mängd kostnadsfria aktiviteter för alla våra kunder. Vi erbjuder en stor variation beroende på intresse, allt från trevliga middagar, uppträdanden sammankomster, bingo, sång, högläsning och teater. 5 platser, heltid och deltid Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet i Stockholms innerstad, både på heltid och deltid. Du kommer att ingå i en personalgrupp om 4-5 personer. Arbetet är förlagt till dagtid, kväll, natt och helg. Vi ser att du är utbildad undersköterska och gärna att du har tidigare erfarenhet av hemtjänst. Vi fäster därför stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För ett arbete inom hemtjänsten bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. Har du körkort är det meriterande. Ren Omsorg har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Ren Omsorg värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag redan idag. Skicka in din ansökan innehållande personligt brev och CV till fredrik.carlsson@renomsorg.se. Märk ansökan med UNDERSKÖTERSKOR STOCKHOLM. Sista ansökningsdag är den 10:e oktober. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Ren Omsorg Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Stockholm

17 st undersköterskor till hemtjänsten i SoF Söder, ref nr 153-003
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. ARBETSUPPGIFTER Utföra individuellt utformade omvårdnads- och serviceinsatser till äldre och funktionshindrade. Personer i ordinärt boende i enlighet med biståndsbeslut. Utföra delegerade hälso- och sjukvårds insatser. Ge insatser efter trygghetslarm. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet med godkända betyg. Du skall kunna cykla. Önskvärt med erfarenhet från arbete med planerings-verktyget Laps Care.
Företag: Malmö stad SoF Söder
Ort: Malmö
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga 17 st undersköterskor till hemtjänsten i SoF Söder, ref nr 153-003 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 17 st undersköterskor till hemtjänsten i SoF Söder, ref nr 153-003

Undersköterskor till hemtjänsten i Åsa-Frillesås
Kungsbacka kommun arbetar för att i dialog forma en god och säker äldreomsorg byggd på livskvalitet och med möjlighet att bo kvar i det egna hemmet. Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta med hemtjänst. Vårt område är söder, Åsa-Frillesås. Vi söker dig som • är undersköterska • har B-körkort • har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna i och tar initiativ till förbättringar • trivs med att arbeta i ett snabbt tempo, självständigt och har förmåga att fatta snabba beslut vid behov • har god datorvana och är duktig på dokumentation Omvårdnad & omsorg Som undersköterska inom hemtjänsten ger du omvårdnad och social omsorg utifrån brukarens individuella behov i det egna hemmet. Du hjälper brukaren i det vardagliga livet på det sätt som brukaren önskar. Du får brukaren att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta en omsorgsplan för brukaren, social dokumentation och hjälp med vardagsrehabilitering. Stabil & utåtriktad Du är en utåtriktad person som gillar att träffa nya människor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, samtidigt som du skiljer på det privata och professionella. Givetvis har du en empatisk förmåga. Som person är du lugn och stabil. Du har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv som gör att du kan fokusera på rätt saker. Vi erbjuder en tillsvidareanställningar på 75-80 procent och två vikariat på 75-80 procent fram till den 28 februari med stor möjlighet till förlängning. Ange i din ansökan vilken eller vilka av tjänsterna som du söker. Tillträde snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 oktober 2013. Mer information lämnas av: Susanne Korjonen Enhetschef Telefon: 0300-83 38 21 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten i Åsa-Frillesås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten i Åsa-Frillesås

Undersköterskor till hemtjänsten
Avdelningen Äldreomsorg har till uppgift att erbjuda främst boende och hemtjänst. Boendet handlar om stöd och vård dygnet runt för personer fyllda 65 år. Boendet omfattar särskilt boende i form av ålderdomshem, sjukhem samt gruppboenden för demenssjuka, korttidsvård, dagvård. Den kommunala hemtjänsten ger service- och omvårdnadsinsatser till äldre över 65 år samt till personer med funktionshinder. Inom hemtjänsten finns även personal som arbetar kvällar och nätter för att tillgodose behoven dygnet runt. Verksamheten består av personlig omvårdnad, städning, tvätt och inköp, avlösning för anhöriga, ledsagning, trygghetslarm och mathållning. Vill du ha ett omväxlande arbete? Vi söker tre undersköterskor till hemtjänsten Östra. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose omsorgstagarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Det kan även förekomma vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. I arbetet ingår även att dokumentera. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du behöver ha B-körkort och körvana. Datavana är ett plus men inget krav. Du ska tycka om att arbeta med människor och ha ett gott bemötande mot den du möter i arbetet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Egenskaper som vi värdesätter är självständighet, initiativtagande och flexibilitet. Anställning 2 tillsvidareanställningar, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. 1 vikariat 6 månader med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad: 100 procent Löneform: Månadslön Tillträde: enligt överenskommelse Vi erbjuder dig En stimulerande arbetsplats med goda kollegor och där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid samt erbjuds du som anställd inom Tyresö kommun en subventionerad friskvård. Kontaktperson Enhetschef: Nenad Jaksic 08/5782 95 37 Fackliga kontaktpersoner Nås via kommunens växel, 08-5782 9100 Vi arbetar för en jämn könsfördelning i våra verksamheter och ser därför gärna manliga sökande till denna tjänst. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Ansökan När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober.   Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här. Socialförvaltningens uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionshinder. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten

HSB Omsorg söker undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje
HSB Omsorg erbjuder hemtjänst, hushållsnära tjänster och driver äldreboenden i Stockholmsregionen. Vi är en del av den kooperativa HSB-rörelsen och har arbetat med verksamheter inom äldreomsorg sedan 1993. Grundtanken i vår verksamhet är att kunden själv utformar sin omsorg och blir bemött med respekt. Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, önskemål och förväntningar. Vi är ett företag under stark tillväxt med 1 300 medarbetare och en årlig omsättning på över 360 Mkr. Vår värdegrund ETHOS: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, präglar vår verksamhet. Mer information om HSB Omsorg finner du på vår hemsida, www.hsbomsorg.se HSB Omsorg söker två nya medarbetare till hemtjänsten i Södertälje. Verksamheten bedrivs i hela kommunen mellan klockan 07:00-22:00. Vi söker dig som har ett genuint intresse och känsla för omsorg om människor. Du vill arbeta med omvårdnad hemma hos våra kunder och genomföra arbetet med hög kvalité. Vårt mål är att ge en omsorg som tillåter varje individ att få fortsätta att vara unik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, inom hemtjänsten, utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem. Även arbetsuppgifter som ledsagning, leverans av mat, handling, tvätt och städ ingår i dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar. Du kommer ingå i ett härligt team med duktiga och målinriktade medarbetare. Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och/eller tidigare erfarenhet från arbete inom äldreomsorg samt känner att följande personliga egenskaper passar in på dig; ansvarsfull, glad, en hjälpsam och positiv kollega samt att du har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer. Att du delar vår värdegrund, ETHOS, är en självklarhet för dig. Bilkörning ingår i ditt arbete varför krav för tjänsten är att du innehar B körkort och vana av att köra bil. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Individuell lön Tjänsterna är föräldravikariat om ca 70 % med start i december 2013. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring varannan helg. Vi tillämpar kollektivavtal. Ansökningar kommer att hanteras fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonstiden har gått ut. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail, utan hänsvisar din ansökan till extern länk. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta, Verksamhetschef Rose-Marie Johansson, telefon 08-550 148 45. Kontaktperson för Fackförbundet Kommunal, Jonas Forsberg, telefon 08-758 10 30. Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Företag: HSB Omsorg
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga HSB Omsorg söker undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HSB Omsorg söker undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje

Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad!
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER proAros är en utförarförvaltning som arbetar under egen styrelse. Verksamheten består av drygt tre tusen medarbetare, som utför tjänster inom vård, omsorg, individ och familj, fritid, förebyggande, restaurang, vikariehantering samt stödfunktioner. Allt arbete utgår från visionen ”Alltid bästa möjliga möte”, vilket innebär att alla möten med kunder, medarbetare, beställare, anhöriga, samverkanspartners, leverantörer och andra präglas av kunskap och omtanke. Att arbeta i hemtjänsten innebär att ansvara för att kunderna får den hjälp och de stödinsatser de är beviljade samt att dokumentera regelbundet. Alla insatser ska utföras på ett stödjande och rehabiliterande sätt för att tillvarata den enskildes egna resurser/ förmågor och ges möjlighet till att behålla ett aktivt liv. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du har huvudansvaret för ett visst antal kunder. Arbetet innebär att ha en god kontakt med anhöriga och övriga för kunden betydelsefulla personer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. För tjänsten krävs att du kan cykla. Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom hemtjänst sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med personer med demenssjukdom eller med psykisk ohälsa samt om du har arbetat med delegering av sjukvårdsuppgifter. Önskvärt är om du har arbetat med kontaktmannaskap och har B-körkort, men det är inget krav. Du behöver ha god datorvana. Det är viktigt för oss att du motiveras av att stödja och att du är intresserad i mötet med kunden. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Vidare har du förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du arbetar hårt för att tillfredsställa kundens behov och ser om deras intresse. För rollen krävs att du samarbetar bra ihop med andra samt att du på ett tydligt sätt kan göra dig förstådd i både tal och skrift. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Slutligen har du goda kunskaper i det Svenska språket, både tal och skrift och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Att arbeta som undersköterska kräver följande: - God rörlighet och fysisk stabilitet (lyft, förflyttning, statisk belastning) - Mental styrka (oväntade och svåra situationer, stress) - God grund kondition (förflyttning inom arbetsplatsen ex trappor) - God hälsa (infektionskänslighet, allergier) Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västerås stad!

Undersköterskor till hemtjänsten i Onsala
Vi erbjuder tre visstidsanställningar på mellan 75 och 90 procent under perioden november till januari. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg enligt schema. Kungsbacka kommun arbetar för att i dialog forma en god och säker äldreomsorg byggd på livskvalitet och med möjlighet att bo kvar i det egna hemmet. Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta med hemtjänst. Omvårdnad & omsorg Som undersköterska inom hemtjänsten ger du omvårdnad och social omsorg utifrån brukarens individuella behov i det egna hemmet. Du hjälper brukaren i det vardagliga livet på det sätt som brukaren önskar. Du får brukaren att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår till exempel att upprätta en omsorgsplan för brukaren, social dokumentation och hjälp med vardagsrehabilitering. Vi söker dig som • är undersköterska • har B-körkort • är initiativrik och lyhörd för brukarens behov och känner en självklar respekt för andra människor • har förmåga att lyssna och kommunicera med din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt • har förmåga att sätta dig in i en annan människas perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor • trivs med att arbeta i ett snabbt tempo, arbetar självständigt och har förmåga att fatta snabba beslut vid behov • har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna i och tar initiativ till förbättringar • har god datavana och är duktig på dokumentation Stabil & utåtriktad Du är en utåtriktad person som gillar att träffa nya människor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, samtidigt som du skiljer på det privata och professionella. Givetvis har du en empatisk förmåga. Som person är du lugn och stabil. Du har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv som gör att du kan fokusera på rätt saker. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast den 29 oktober 2013. Mer information lämnas av Enhetschef Monika Grönkvist Telefon: 0300-83 82 40 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten i Onsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten i Onsala

Undersköterskor till hemtjänst Nyköping
Ren Omsorg är en hemtjänstutförare med verksamhet i Stockholm och Södermanland. Vi vill ge våra hemtjänstkunder möjligheten till ett obehindrat liv efter önskemål. Grunden för våra insatser är trygghet och delaktighet från början till slut. Förutom en regelrätt hemtjänst anordnar vi en mängd kostnadsfria aktiviteter för alla våra kunder. Vi erbjuder en stor variation beroende på intresse, allt från trevliga middagar, uppträdanden sammankomster, bingo, sång, högläsning och teater. Heltid och deltid Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet i Nyköping, både på heltid och deltid. Du kommer att ingå i en personalgrupp om 4-5 personer. Arbetet är förlagt till dagtid, kväll och helg. Vi ser att du är utbildad undersköterska och gärna att du har tidigare erfarenhet av hemtjänst. Tidigare vana av procapita och mobipen är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För ett arbete inom hemtjänsten bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. Har du körkort är det meriterande. Ren Omsorg har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Ren Omsorg värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag redan idag. Skicka in din ansökan innehållande personligt brev och CV till fredrik.carlsson@renomsorg.se. Märk ansökan med UNDERSKÖTERSKA NYKÖPING. Sista ansökningsdag är den 10:e november. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Ren Omsorg Sverige AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Nyköping

Undersköterskor till hemtjänst
Vi söker svensk- och finsktalande undersköterskor till vår hemtjänst. Personstöd är det personliga företaget som tillhandahåller vård, omsorg, personlig assistans och servicetjänster till både privatpersoner och företag, inom både offentlig och privat verksamhet. All vår verksamhet präglas av det personliga mötet där servicen anpassas till individens förutsättningar och önskemål. Vår gemensamma värdegrund vilar på ledorden Kvalitet, Trygghet, Omtanke. Vi söker efter de bästa medarbetarna inom området. Personalen är mycket viktig för oss. Vi följer kollektivavtal, erbjuder friskvård och intern fortbildning på våra alla verksamheter. Hos oss råder en personlig atmosfär med korta beslutvägar och platt organisation samt möjlighet till stor frihet under ansvar. Vill du veta mer om Personstöd och våra verksamheter besök gärna vår hemsida www.personstod.se Tjänst Utbildade undersköterskor sökes för timanställning/behovsanställning, kan leda till tillsvidare-anställning. Arbetsuppgifter Till arbetsuppgifterna hör ett helhetsansvar för kundens välmående och till arbetsgruppens trivsel. Arbetet innebär personlig omvårdnad och service till kunden. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du kommer även att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifika omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal. Personstöd har en tobaksfri policy på arbetsplatserna. Kvalifikationer Vi söker dig som är: -Ansvarsfull -Punktlig -Flexibel -Självständig och initiativtagande -Ödmjuk -Trygg i sin yrkesroll -Positiv -Samarbetsvillig Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som förutsätter ett bra bemötande och empatiskt förhållningssätt oavsett situation baserat på personlig mognad och flexibilitet. Då vi har kunder från olika nationaliteter och främst finska, så är finskan en merit, det är dock viktigt anser vi att du behärskar svenska muntligt och skriftligt. Du är van att använda datorn som en del i ditt arbete.
Företag: Personstöd Mälardalen AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst

Vikarierande undersköterskor till hemtjänsten i Vallda
Kungsbacka kommun arbetar för att i dialog forma en god och säker äldreomsorg byggd på livskvalitet och med möjlighet att bo kvar i det egna hemmet. Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta med hemtjänst. Vi söker dig som vill arbeta som vikarie hos oss. Vi erbjuder en anställning på 70 procent till och med mars 2014. Du kommer att arbeta dag, kväll och varannan helg. Vi söker också dig som vill arbeta  som timvikarie hos oss. Tillträde omgående.   Omvårdnad & omsorg Som undersköterska inom hemtjänsten ger du omvårdnad och social omsorg utifrån brukarens individuella behov i det egna hemmet. Du hjälper brukaren i det vardagliga livet på det sätt som brukaren önskar. Du får brukaren att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår till exempel att upprätta en omsorgsplan för brukaren, social dokumentation och hjälp med vardagsrehabilitering. Vi söker dig som • är undersköterska • har B-körkort • är initiativrik och lyhörd för brukarens behov och känner en självklar respekt för andra människor • har förmåga att lyssna och kommunicera med din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt • har förmåga att sätta dig in i en annan människas perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor • trivs med att arbeta i ett snabbt tempo, arbetar självständigt och har förmåga att fatta snabba beslut vid behov • har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna i och tar initiativ till förbättringar • har god datavana och är duktig på dokumentation Stabil & utåtriktad Du är en utåtriktad person som gillar att träffa nya människor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, samtidigt som du skiljer på det privata och professionella. Givetvis har du en empatisk förmåga. Som person är du lugn och stabil. Du har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv som gör att du kan fokusera på rätt saker. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 november 2013. Mer information lämnas av Enhetschef Wanja Brattén Telefon: 0300-83 85 71 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande undersköterskor till hemtjänsten i Vallda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande undersköterskor till hemtjänsten i Vallda

Tre(3) Undersköterskor till hemtjänsten i Tärendö
Tillträde: Efter överenskommelse. Omfattning: 100 procent, tillsvidareanställning. Arbetsuppgifter: Ge stöd, handledning, omsorg och service åt brukare i ordinärt boende, även sjukvård och administrativ dokumentation. Hantering av trygghetslarm, leasingbilar, mobiltelefoner och data. Arbetet kommer att vara schemalagt med tjänstgöring dagtid, kvällar och helger samt beredskap. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller undersköterskeutbildning. Meriterande är: Erfarenhet inom äldreomsorgen. Professionellt förhållningssätt som bland annat serviceinriktad, ödmjuk och empatisk. Arbetet innebär att du arbetar i arbetslag och därför är det viktigt att Du kan samarbeta är initiativrik, utvecklingsbar och framförallt flexibel. Kunskaper i finska och meänkieli är meriterande. Körkort klass B erfordras. Körkort klass -B---.
Företag: Pajala kommun
Ort: Pajala
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Tre(3) Undersköterskor till hemtjänsten i Tärendö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tre(3) Undersköterskor till hemtjänsten i Tärendö

4 st. undersköterskor till Hemtjänstområde 1, Järna Hemtjänst
ARBETSUPPGIFTER Vi utför biståndsbedömda insatser i ordinärt boende. Vi söker fyra stycken undersköterskor, två stycken vikariat och två strycken fasta tjänster. Arbetsuppgifterna går ut på att utföra biståndsbedömda arbetsuppgifter i ordinärt boende. Det handlar om att hjälpa människor i sin dagliga livsföring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har Undersköterske utbildning och erfarenhet att arbeta med människor. Vi vill att du med lätthet uttrycker dig i tal och skrift. Vi ser också att du är flexibel och lyhörd.
Företag: Södertälje kommun, Hemtjänst Järna/Vårdinge
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga 4 st. undersköterskor till Hemtjänstområde 1, Järna Hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 4 st. undersköterskor till Hemtjänstområde 1, Järna Hemtjänst

Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Norr och Centrum I
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra. Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet. Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Norr och Centrum I. Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd. Hemtjänst Norr omfattar Trönö-Vågbro-Skärså samt norra delen av Söderhamn, området kring Enriset och Tallvägen. Antalet medarbetare uppgår till ca 26 personer. Hemtjänst Centrum I omfattar del av centrala Söderhamn, området söder om ån och vidare ner till Stugsund. Antalet medarbetare uppgår till ca 27 personer. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande. För arbete inom hemtjänsten är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning och körkort, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många dagliga kontakter med brukare, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid engagemang, intresse för området och personlig lämplighet. Kravet på körkort innebär självklart att Du ska vara beredd på att köra bil i tjänsten.
Företag: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Norr och Centrum I jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Norr och Centrum I

Undersköterskor till hemtjänsten
Avdelningen Äldreomsorg har till uppgift att erbjuda främst boende och hemtjänst. Boendet handlar om stöd och vård dygnet runt för personer fyllda 65 år. Boendet omfattar särskilt boende i form av ålderdomshem, sjukhem samt gruppboenden för demenssjuka, korttidsvård, dagvård. Den kommunala hemtjänsten ger service- och omvårdnadsinsatser till äldre över 65 år samt till personer med funktionshinder. Inom hemtjänsten finns även personal som arbetar kvällar och nätter för att tillgodose behoven dygnet runt. Verksamheten består av personlig omvårdnad, städning, tvätt och inköp, avlösning för anhöriga, ledsagning, trygghetslarm och mathållning. Kommunal hemtjänst ger service till kunder i hela Tyresö Kommun. Vi har vår lokal på Bollmoravägen 28 A. Hemtjänstens uppdrag är att möjliggöra kvarboende i det egna hemmet. Utifrån biståndsbeslut tillgodose kundens individuella behov av personlig omvårdnad och service dygnet runt. Verksamheten, som består av tre geografiska områden, leds av en avdelningschef och tre enhetschefer. Vi söker nu fem nya medarbetare. Arbetsuppgifter Vill du ha ett omväxlande arbete? Vi söker tre nya undersköterskor till hemtjänsten Östra och två till hemtjänsten Centrum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose omsorgstagarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Det kan även förekomma vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. I arbetet ingår även att dokumentera. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kunskaper i social dokumentation. Du har B-körkort och datavana. Personliga egenskaper Du ska tycka om att arbeta med människor och ha ett gott bemötande mot den du möter i arbetet. Stor vikt läggs vid flexibilitet, självständighet och initiativtagande. Vi är nyfikna på att veta mer om dig! Vi erbjuder dig En stimulerande arbetsplats med goda kollegor och där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid samt erbjuds du som anställd inom Tyresö kommun en subventionerad friskvård. Arbetstid/Varaktighet Hemtjänsten Östra: 2 tjänster tillsvidare anställning, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. 1 tjänst vikariat, 6 månader med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad: 100% Hemtjänsten Centrum: 2 tjänster tillsvidare anställning, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgrad: 100%, 75% Tillträde enligt överenskommelse. Lön Månadslön. Kontaktpersoner Enhetschef, hemtjänsten Östra: Nenad Jaksic 08/5782 95 37 Enhetschef, hemtjänsten Centrum: Astrid Körner 08 / 5782 9450 Fackliga kontaktpersoner Facklig kontaktperson för Kommunal, 08-5782 93 61 Arbetsgivare Tyresö kommun, Kommunal hemtjänst, Bollmoravägen 28 A Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 26 november. När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här. Socialförvaltningens uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionshinder. I ansvarsområdet ingår också den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Familjerätt, ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda samt familjerådgivning hör också till förvaltningens uppgifter.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänst Söder
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra. Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet. Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Söder. Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd. Hemtjänst Söder omfattar den södra kommundelen, Sandarne - Ljusne -Vallvik. Antalet medarbetare uppgår till ca 30 personer. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande. För arbete vid äldreboende är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många dagliga kontakter med boende, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga. För arbete i hemtjänsten krävs förutom ovanstående, även att du har körkort.
Företag: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Söder

Undersköterskor till hemtjänsten i Älvsåker och Hede
Kungsbacka kommun arbetar för att i dialog forma en god och säker äldreomsorg byggd på livskvalitet och med möjlighet att bo kvar i det egna hemmet. Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta med hemtjänst. Vi söker två undersköterskor och erbjuder tillsvidareanställningar på 75 procent. Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helg. Omvårdnad & omsorg Som undersköterska inom hemtjänsten ger du omvårdnad och social omsorg utifrån brukarens individuella behov i det egna hemmet. Du hjälper brukaren i det vardagliga livet på det sätt som brukaren önskar. Du får brukaren att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår till exempel att upprätta en omsorgsplan för brukaren, social dokumentation och hjälp med vardagsrehabilitering. Vi söker dig som • är undersköterska • har B-körkort • har god datorvana och är duktig på dokumentation Empatisk & utåtriktad Du är en utåtriktad person som gillar att träffa nya människor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, samtidigt som du skiljer på det privata och professionella. Givetvis har du en empatisk förmåga. Som person är du lugn och stabil. Du har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv som gör att du kan fokusera på rätt saker. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande, så skicka gärna i så snart som möjligt, dock senast 10 december 2013. Mer information lämnas av Enhetschef Thorbjörn Wiktorsson Telefon: 0300-83 47 41 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten i Älvsåker och Hede jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten i Älvsåker och Hede

Undersköterskor till hemtjänst Nyköping
Ren Omsorg är en hemtjänstutförare med verksamhet i Stockholm och Södermanland. Vi vill ge våra hemtjänstkunder möjligheten till ett obehindrat liv efter önskemål. Grunden för våra insatser är trygghet och delaktighet från början till slut. Förutom en regelrätt hemtjänst anordnar vi en mängd kostnadsfria aktiviteter för alla våra kunder. Vi erbjuder en stor variation beroende på intresse, allt från trevliga middagar, uppträdanden sammankomster, bingo, sång, högläsning och teater. Heltid och deltid Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet i Nyköping, både på heltid och deltid. Du kommer att ingå i en personalgrupp om 4-5 personer. Arbetet är förlagt till dagtid, kväll och helg. Vi ser att du är utbildad undersköterska och gärna att du har tidigare erfarenhet av hemtjänst. Tidigare vana av procapita och mobipen är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För ett arbete inom hemtjänsten bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. Har du körkort är det meriterande. Ren Omsorg har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Ren Omsorg värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag redan idag. Skicka in din ansökan innehållande personligt brev och CV till ansokan@renomsorg.se. Märk ansökan med UNDERSKÖTERSKA NYKÖPING. Sista ansökningsdag är den 15:e december. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Ren Omsorg Sverige AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Nyköping

15 st Undersköterskor till Hemtjänsten i Södertälje
ARBETSUPPGIFTER Vi utför biståndsbedömda insatser till brukare i ordinärt boende mellan 07:00-22:00. Vi arbetar dag, kväll och varannan helg enligt schema. Arbetsuppgifterna går ut på att utföra biståndsbedömda arbetsuppgifter till brukare i ordinärt boende. Det handlar om att hjälpa människor i sin dagliga livsföring med service och omsorg såsom personlig hygien, förflyttningar, av-och påklädning, tvätt och städ med mera. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet att arbeta med människor. Vi vill att du med lätthet uttrycker dig i tal och skrift. Vi ser också att du är flexibel och lyhörd. Datorvana. Körkort är ett krav.Det är meriterande om du har språkkunskaper i finska, arabiska eller syrianska.
Företag: Södertälje kommun, Äldreomsorg - Utförarenheten
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga 15 st Undersköterskor till Hemtjänsten i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 15 st Undersköterskor till Hemtjänsten i Södertälje

Undersköterskor till hemtjänsten
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och göra det möjligt för våra äldre att ha en meningsfull tillvaro? Tillsammans med dina kollegor är du en nyckelperson i nätverket runt den äldre. Som undersköterska hos oss motiverar och stimulerar du de äldre utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Vi söker nu undersköterskor till hemtjänsten i Norra Hisingen! Arbetet innebär att ge social omsorg, service och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. Vi vill att våra äldre ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och hanterar sin vardag. Detta gör vi genom att arbeta enligt ett salutogent arbetssätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera samt att utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska. Då större delen av arbetet utförs i hemmen hos de vi stödjer är arbetsplatsen varierande och utvecklande, och ställer även krav på ett flexibelt och situationsanpassat arbetssätt. Vi arbetar med kontaktmannaskap. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering. Hos oss erbjuds alla medarbetare att arbeta heltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning. Om du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot äldreomsorg är det meriterande. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg, gärna från en verksamhet med ett salutogent förhållningssätt. I uppdraget som undersköterska är det viktigt att du har god kännedom om socialtjänstlagen. Hos oss pågår ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete med socialtjänstlagens värdegrund och ett individbaserat arbete i fokus. För att trivas med uppdraget krävs därför att du är förändringsbenägen och har god pedagogisk förmåga. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter, samt att arbeta med dokumentation, krävs goda kunskaper i det svenska språket både gällande tal och skrift. Eftersom dator används som ett arbetsredskap krävs att du har god datorvana. Tycker du om att arbeta med människor, har stort engagemang, ansvarskänsla samt har de äldres individuella behov i fokus kan det här vara ett uppdrag för dig. Vi söker dig som tror på alla människors lika värde och rättigheter. Är du dessutom en person som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra tror vi att du kommer trivas i det här uppdraget. Körkort är ett krav.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten

HSB Omsorg söker Undersköterskor till hemtjänsten
HSB Omsorg erbjuder hemtjänst, hushållsnära tjänster och driver äldreboenden i Stockholmsregionen. Vi är en del av den kooperativa HSB-rörelsen och har arbetat med verksamheter inom äldreomsorg sedan 1993. Grundtanken i vår verksamhet är att kunden själv utformar sin omsorg och blir bemött med respekt. Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, önskemål och förväntningar. Vi är ett företag under stark tillväxt med 1 300 medarbetare och en årlig omsättning på över 360 Mkr. Vår värdegrund ETHOS: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, präglar vår verksamhet. Mer information om HSB Omsorg finner du på vår hemsida, www.hsbomsorg.se HSB Omsorg söker ett antal undersköterskor till våra hemtjänstenheter på Norrmalm och Östermalm. HSB Omsorg bedriver hemtjänst i hela Stockholms innerstad och nu söker vi ett antal undersköterskor till våra enheter på Norrmalm och Östermalm. Vi har vakanser både dagtid och kvällstid med tjänstgöring varannan helg. Vi söker dig som har ett genuint intresse och känsla för omsorg om människor. Du vill arbeta med omvårdnad hemma hos våra kunder och genomföra arbetet med hög kvalité. Vårt mål är att ge en omsorg som tilllåter varje individ att få fortsätta att vara unik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, inom hemtjänsten, planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem. Även arbetsuppgifter som ledsagning, leverans av mat, handling, tvätt och städ ingår i dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar. Du kommer ingå i ett härligt team med duktiga och målinriktade medarbetare. Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller motsvarande samt känner att följande personliga egenskaper passar in på dig; ansvarsfull med förmåga att planera och organisera, glad, hjälpsam och en posititiv kollega, trygg i din yrkesroll men öppen för idéer och har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer. Att du delar vår värdegrund, ETHOS, är en självklarhet för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Cykelvana i stadsmiljö är ett krav då cykel är vårt främsta transportmedel. Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är dag- eller kvällstid och omfattar även helgtjänstgöring. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan till oss. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail, utan hänsvisar din ansökan till extern länk. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta, Anna Toll, telefon 010-442 16 29 Kontaktperson för Fackförbundet Kommunal, Jonas Forsberg, telefon 08-758 10 30 Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Företag: HSB Omsorg
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga HSB Omsorg söker Undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HSB Omsorg söker Undersköterskor till hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett av nordens största vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har ca 4700 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom hälso- och sjukvård, medicinsk diagnostik, äldreomsorg, psykiatri och psykosocial behandling. ALERIS ÄLDREOMSORG Aleris Äldreomsorg bedriver äldre- och handikappomsorg på entreprenad, i egen regi och genom kundval. I Sverige är vi idag över 3 000 medarbetare som tar hand om cirka 1 400 kunder i äldreboende och över 800 i hemtjänst. Verksamheten sker på uppdrag av kommuner och består av äldreboenden, gruppboenden för dementa, korttidsboende, hemsjukvård, sjukhem och hemtjänst. Aleris Äldreomsorg har idag ett 40-tal olika verksamheter i Sverige. Vi söker  undersköterskor med erfarenhet. Ett antal tjänster. Arbetsuppgifter: Vi söker timanställda för arbete inom hemtjänsten som kan arbeta vardagar, kvällar och helger . Vi vill att du har hög social kompetens och har lätt för att samarbeta med arbetskamrater, kunder och anhöriga. Du bör vara flexibel och kunna ta egna initiativ och du bör se möjligheter där andra ser problem. Du måste även vara trygg i din yrkesroll och ett professionellt bemötande i alla situationer är för oss en självklarhet. Vidare värderas en stark servicekänsla högt. Körkort är ett krav. Vidare är språkkunskaper i finska meriterande. Arbetstider: Vardagar, kvällar och helger Sysselsättningsgrad: Vid behov Kontaktperson: dennis.selsborg@aleris.se
Företag: Aleris Hemtjänst Södertälje
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten i Södertälje

Undersköterskor till hemtjänst Nyköping
Ren Omsorg är en hemtjänstutförare med verksamhet i Stockholm och Södermanland. Vi vill ge våra hemtjänstkunder möjligheten till ett obehindrat liv efter önskemål. Grunden för våra insatser är en personlig, trygg och individuell hemtjänst. Förutom en regelrätt hemtjänst anordnar vi en mängd kostnadsfria aktiviteter för alla våra kunder. Vi erbjuder en stor variation beroende på intresse, allt från trevliga middagar, uppträdanden sammankomster, bingo, sång, högläsning och teater. Heltid och deltid Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet i Nyköping, både på heltid och deltid. Du kommer att ingå i en personalgrupp om 4-5 personer. Arbetet är förlagt till dagtid, kväll och helg. Vi ser att du är utbildad undersköterska och gärna att du har tidigare erfarenhet av hemtjänst. Tidigare vana av procapita och mobipen är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För ett arbete inom hemtjänsten bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. Ren Omsorg har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Ren Omsorg värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag redan idag. Skicka in din ansökan innehållande personligt brev och CV till ansokan@renomsorg.se. Märk ansökan med UNDERSKÖTERSKA NYKÖPING. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Företag: Ren Omsorg Sverige AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Nyköping

Undersköterskor till hemtjänsten i Stadsdelsområde Söder
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Stadsområde Söder är ett av Malmö stads fem stadsområden. I Söder bor ca 56 000 Malmöbor och här möts människor från hela världen. Stadsområdesförvaltning Söder är en ny förvaltning sedan den 1 juli 2013. Här arbetar ca 900 anställda i en stimulerande och spännande miljö där utveckling bygger på våra chefers och medarbetares engagemang för våra medborgare. Våra ansvarsområden är vård- och omsorgverksamhet, individ- och familjeomsorg och vissa kultur- och fritidsverksamheter. Våra medarbetare möter medborgarna i livets alla skeden. Vi har ett offensivt förhållningssätt som tar vara på alla möjligheter att stärka stadsområdenas verksamheter ur både ett medborgar- och brukarperspektiv. Vård och omsorg i stadsområde Söder verkar med utgångspunkt i att den enskilde brukaren och dess anhöriga ska uppleva att de blir bemötta utifrån sina individuella behov och förutsättningar. Vårt arbete kännetecknas av en brukarorienterad organisationskultur och en arbetsplats där medarbetarna utför sina uppdrag med utgångspunkt i brukarens önskemål, utifrån en individcentrerad omsorg. From den 1 januari 2010 har hemtjänsten i vår stadsdel rökfri arbetstid, vilket innebär att rökning inte är tillåten under arbetstiden eller kortare pauser. Lunchrast räknas inte som arbetstid och berörs inte av beslutet. Rökning är inte tillåten i direkt anslutning till arbetsplatsen. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som undersköterska hos oss innebär att du har brukaren i centrum och att du alltid ger god omvårdnad och service med utgångspunkt från den enskildes behov. I hemtjänsten ingår du i en arbetsgrupp som gemensamt arbetar för att tillgodose bistånd enligt socialtjänstlagen till boende i ordinärt boende. Vi ser det som en självklarhet att du har ett gott bemötande, god initiativ- och samarbetsförmåga och ett brinnande intresse för att arbeta med äldre. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I arbetet ingår att dokumentera. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller brukare med psykisk sjukdom ser vi det som meriterande. Som undersköterska hos oss ska du kunna ge god omvårdnad med utgångspunkt i brukarens individuella behov och önskemål utifrån ett salutogent synsätt. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Vi värdesätter kompetens som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt för att förhålla dig till ändrade omständigheter och kan organisera och prioritera dina aktiviteter effektivt. En förutsättning för tjänsten är att du kan cykla. Erfarenhet krävs.
Företag: Malmö stad, SoFS avd Vård och omsorg
Ort: Malmö
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten i Stadsdelsområde Söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten i Stadsdelsområde Söder

Visstidsanställda undersköterskor till hemtjänst i Sundsvall
HSB Omsorg erbjuder hemtjänst, hushållsnära tjänster och driver äldreboenden i Stockholmsregionen. Vi är en del av den kooperativa HSB-rörelsen och har arbetat med verksamheter inom äldreomsorg sedan 1993. Grundtanken i vår verksamhet är att kunden själv utformar sin omsorg och blir bemött med respekt. Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, önskemål och förväntningar. Vi är ett företag under stark tillväxt med 1 300 medarbetare och en årlig omsättning på över 360 Mkr. Vår värdegrund ETHOS: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, präglar vår verksamhet. Mer information om HSB Omsorg finner du på vår hemsida, www.hsbomsorg.se Nu söker HSB Omsorg en/flera duktiga medarbetare för timvikariat och visstidsanställning till vår hemtjänstverksamhet inom hemtjänst i Sundsvall. Som anställd hos oss erbjuds du ett stimulerande, självständigt arbete med stort ansvar och du kommer ingå i ett härligt gäng med duktiga och målinriktade kollegor.?????????? Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller motsvarande samt känner att följande personliga egenskaper passar in på dig; ansvarsfull med förmåga att planera och organisera, glad, hjälpsam och en positiv kollega, trygg i din yrkesroll men öppen för idéer och har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer. Att du delar vår värdegrund, ETHOS, är en självklarhet för dig. ?I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.?? Inom hemtjänsten arbetar vi med omvårdnad hemma hos våra kunder där vi genomför arbete av hög kvalité. Vårt mål är att ge en omsorg som tillåter varje individ att få fortsätta att vara unik. I vår verksamhet är det kundens behov, intressen och vanor som bestämmer hur hemtjänsten utformas. Vi planerar omsorgen tillsammans med kunden och lägger upp en individuell plan för hur hjälpen ska utföras. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, utifrån biståndsbeslut, planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem. Även arbetsuppgifter som ledsagning, leverans av mat, handling, tvätt och städ ingår i dina arbetsuppgifter. Endast sökande med körkort kommer att beaktas i processen. Tjänsten är tidsbegränsad men med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning på sikt. Arbetstiderna är varierande och förlagda till dag, kväll och helger. Vi tillämpar individuell lön och vi har kollektivavtal. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. ? ????? Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan till oss I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail, utan hänsvisar din ansökan till extern länk. För mer information kring arbetet, vänligen kontakta, verksamhetschef Elisabeth Sjölander 072-740 89 99 Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Företag: HSB Omsorg
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Visstidsanställda undersköterskor till hemtjänst i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visstidsanställda undersköterskor till hemtjänst i Sundsvall

Undersköterskor till Hemtjänsten
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med mer än 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge C ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Månadsvikariat 3-6 månader samt timvikariat, tillträde snarast eller efter överenskommelse. Enhetsbeskrivning Vi söker undersköterskor till Hemtjänsten i Huddinge Kommun som består av tre enheter: Sjödalen/Fullersta/Flemingsberg/Visättra, Stuvsta/Segeltorp/Vårby samt Skogås/Trångsund. Enheterna arbetar för trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet som skapas av en engagerad och motiverad personalgrupp med lång erfarenhet. Enheterna finns tillgänglig alla veckans dagar för sina kunder mellan 7.00-21.30. Om arbetet Sedvanliga arbetsuppgifter i hemtjänst i form av omvårdnad, service och omsorg i kundens hem. Även inköp och städ ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose det individuella behovet av omvårdnad och service och att ge ett gott bemötande. Du kommer också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterskan på vårdcentralen. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning vilket innebär att du måste uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha en viss datavana. Vår ledstjärna är att bidra till välbefinnande och ett meningsfullt liv för våra kunder. Din profil Vi söker främst dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet inom äldreomsorgen är det meriterande. Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga samt på problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort samt körvana är ett krav.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga
När vi nu tar steget och ansöker om ovårdnadsbiten inom Essunga hemtjänst söker vi inför detta: USK med erfarenhet av hemvård. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktigai egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Essunga
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga


Sök lediga jobb Undersköterskor till hemtjänst

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se