Undersköterskor_vårdbiträden, timanställning jobb - lediga jobb

Undersköterskor_vårdbiträden, timanställning jobb Undersköterskor_vårdbiträden, timanställning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Undersköterskor_vårdbiträden, timanställning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Undersköterskor_vårdbiträden, timanställning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning- Halmstad

  2. Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning och sommarvikariat- Österåker

  3. Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning- Halmstad


Mer beskrivning

Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA HOS OSS INOM ÄLDREOMSORGEN? Då är du välkommen att söka timanställning. Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till hemvårdsförvaltningen som kan arbeta vid tillfälliga behov både vardagar och helger. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har gått Vård- och Omsorgsprogrammet på gymnasiet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort och du bör ha god datorvana. Vi vill göra dig uppmärksam på att sökande med avslutad eller pågående vård- och omsorgsutbildning prioriteras vid rekryteringar. Vi uppmanar dig som är vårdoutbildad men är intresserad av yrket att påbörja studier inom vård och omsorg så att du får kompetens motsvarande undersköterska.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning

Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning och sommarvikariat
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. Österåker är finskt förvaltningsområde och välkomnar därför särskilt dig som kan finska. För mer information www.osteraker.se. Sommaren närmar sig och vi behöver fler vikarier Solskiftets äldreboende, som ligger i naturskön omgivning ett par kilometer från Åkersberga centrum, drivs i kommunal regi. Omvårdnadsboendets 46 lägenheter är fördelade på fyra hus. I tre av husen bor 12 personer permanent (totalt 36 boende), i det fjärde huset finns tio lägenheter för växelvårdsboende. Alla fyra husen är i markplan och har egna avskärmade trädgårdar. Verksamheten har ett femtiotal medarbetare och vi arbetar för närvarande med flera spännande förbättrings- och förändringsprojekt.  Vi söker nu flera vikarier till vår fina och trivsamma verksamhet. Om du kan börja arbeta redan nu eller vill förvissa dig om ett vikariat sommaren 2014 är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Arbetsbeskrivning: Undersköterska/vårdbiträde i äldreboende med inriktning främst mot somatisk omvårdnad. Sedvanliga undersköterskeuppgifter, vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår. Kontaktmannaskap tillämpas i verksamheten. Planering av omvårdnad och social dokumentation i digitalt journalsystem (Procapita). Kvalifikationer: Önskvärt är undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning. Vårdbiträde med erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreboende, hemtjänst eller geriatrik är också tänkbart för anställning. Du bör ha intresse för god omvårdnad och tycka om att arbeta med äldre. Personliga egenskaper som värdesätts är: personlig mognad, gott omdöme och integritet, empatisk förmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Eftersom arbetsplatsen till övervägande del har kvinnliga medarbetare ser vi gärna manliga sökande. Viktigast är dock att du tycker om att arbeta med äldre. Anställningens omfattning: Efter egna möjligheter upp till heltid Anställningsform: Timanställning och månadsvikariat Tillträde: Så snart som möjligt eller från juni 2014. Sista ansökningsdag: 31 maj 2014, intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning och sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning och sommarvikariat

Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och ligger i framkant för bland annat utvecklingen av tekniska hjälpmedel. ARBETSUPPGIFTER VILL DU JOBBA HOS OSS INOM ÄLDREOMSORGEN? Då är du välkommen att söka timanställning. Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till hemvårdsförvaltningen som kan arbeta vid tillfälliga behov både vardagar och helger. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan vara med och påverka arbetet så att de vi arbetar för, invånare i Halmstads kommun, blir än mer nöjda med våra tjänster. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du har gått Vård- och Omsorgsprogrammet på gymnasienivå eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du bör ha körkort och god datorvana. Vi vill göra dig uppmärksam på att sökande med avslutad eller pågående vård- och omsorgsutbildning prioriteras vid rekrytering. Vi uppmanar dig som är vårdoutbildad men är intresserad av yrket att påbörja studier inom vård och omsorg så att du får kompetens motsvarande undersköterska. ÖVRIGT Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Hemvårdsförvaltningen kommer att kalla till intervju löpande under denna rekrytering.
Företag: Halmstads kommun, Hemtjänst och särskilt boende, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden, timanställning


Sök lediga jobb Undersköterskor_vårdbiträden, timanställning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se