Unga supporttekniker till ServiceDesk jobb - lediga jobb

Unga supporttekniker till ServiceDesk jobb Unga supporttekniker till ServiceDesk jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Unga supporttekniker till ServiceDesk. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Unga supporttekniker till ServiceDesk. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Unga supporttekniker till ServiceDesk- Göteborg

  2. Unga supporttekniker till ServiceDesk- Göteborg


Mer beskrivning

Unga supporttekniker till ServiceDesk
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Detta uppdrag handlar om att sitta i en ServiceDesk dit kunder och användare ringer och ber om hjälp med olika ärenden som byte av lösenord, få ett nytt konto med olika rättigheter, felsökning av olika applikationer och system. Arbetet sker i Windowsmiljö och som person bör man ha ett genuint Data/IT intresse, kunna Windows 7, Officepaketet, Outlook, samt lite om skrivare, mobiltelefoner, Active Directory. Även lite hårdvara som nätverkskort, ljudkort, bildskärmar och kringutrustning är bra att kunna. Uppdraget kräver att man är social och utåtriktad och kan hantera stress och olika typer av människor samt att man är strukturerad och har ordning och kontroll på saker. Uppdraget är på ett stort globalt företag i Göteborg och startar i september 2013. Vem är du? Vi söker nu för detta uppdrag flera supporttekniker som är intresserad av data och IT och som blir stimulerad av att hjälpa andra. Du har tidigare erfarenhet av arbetat med IT och support av Windows 7. Vi tror att du söker ett arbete där du får ingå i ett sammanhang, lära dig nya saker och få möjligheten att vidareutveckla dig inom supportyrket, ta eget ansvar och få möjligheten att visa vad du har att erbjud i en IT och supportorganisation. Krav Körkort Arbetat med support av Windows 7 Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Vi värdesätter om du har följande egenskaper: Vilja lära och uppnå resultat Kommunikativ Flexibel Hängiven Initiativtagande Vad kan vi erbjuda dig? Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt konsultföretag. Rätt uppdrag, på rätt plats, med stora möjligheter till fortsatt utveckling! Som konsult på Experis får du ett varierande arbetsliv i spännande uppdrag hos intressanta kunder. Vi är specialiserade på karriärer för konsulter och underkonsulter och ger dig möjligheten att arbeta utomlands genom vårt nätverk på 57 kontor i 17 länder. Vi vet vad som är viktigt för dig. Experis har kontor över hela världen, med djup kunskap inom ditt område. Det finns alltså stora möjligheter att vi har det perfekta uppdraget för just dig och din karriär. Ansökan Ansöker gör du med registrerat CV på www.experis.se. Eventuella frågor besvaras av Jan Hansson på mail till jan.hansson@se.experis.com Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 4 augusti 2013.
Företag: Experis IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Unga supporttekniker till ServiceDesk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unga supporttekniker till ServiceDesk

Unga supporttekniker till ServiceDesk
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Detta uppdrag handlar om att sitta i en ServiceDesk dit kunder och användare ringer och ber om hjälp med olika ärenden som byte av lösenord, få ett nytt konto med olika rättigheter, felsökning av olika applikationer och system. Arbetet sker i Windowsmiljö och som person bör man ha ett genuint Data/IT intresse, kunna Windows 7, Officepaketet, Outlook, samt lite om skrivare, mobiltelefoner, Active Directory. Även lite hårdvara som nätverkskort, ljudkort, bildskärmar och kringutrustning är bra att kunna. Uppdraget kräver att man är social och utåtriktad och kan hantera stress och olika typer av människor samt att man är strukturerad och har ordning och kontroll på saker. Uppdraget är på ett stort globalt företag i Göteborg och startar under hösten 2013. Vem är du? Vi söker nu för detta uppdrag flera supporttekniker som är intresserad av data och IT och som blir stimulerad av att hjälpa andra. Du har tidigare erfarenhet av arbetat med IT och support av Windows 7. Vi tror att du söker ett arbete där du får ingå i ett sammanhang, lära dig nya saker och få möjligheten att vidareutveckla dig inom supportyrket, ta eget ansvar och få möjligheten att visa vad du har att erbjud i en IT och supportorganisation. Krav Körkort Arbetat med support av Windows 7 Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Vi värdesätter om du har följande egenskaper: Vilja lära och uppnå resultat Kommunikativ Flexibel Hängiven Initiativtagande Vad kan vi erbjuda dig? Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt konsultföretag. Rätt uppdrag, på rätt plats, med stora möjligheter till fortsatt utveckling! Som konsult på Experis får du ett varierande arbetsliv i spännande uppdrag hos intressanta kunder. Vi är specialiserade på karriärer för konsulter och underkonsulter och ger dig möjligheten att arbeta utomlands genom vårt nätverk på 57 kontor i 17 länder. Vi vet vad som är viktigt för dig. Experis har kontor över hela världen, med djup kunskap inom ditt område. Det finns alltså stora möjligheter att vi har det perfekta uppdraget för just dig och din karriär. Ansökan Ansöker gör du med registrerat CV på www.experis.se. Eventuella frågor besvaras av Jan Hansson på mail till jan.hansson@se.experis.com Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 29 september 2013.
Företag: Experis IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Unga supporttekniker till ServiceDesk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unga supporttekniker till ServiceDesk


Sök lediga jobb Unga supporttekniker till ServiceDesk

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se