Ungdomskonsulent 50% jobb - lediga jobb

Ungdomskonsulent 50% jobb Ungdomskonsulent 50% jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ungdomskonsulent 50%. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ungdomskonsulent 50%. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ungdomskonsulent 50%- Tjörn

  2. Barn- och ungdomskonsulent 50 %- Skellefteå


Mer beskrivning

Ungdomskonsulent 50%
Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö". Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens turismverksamhet, kulturskola, bibliotek, barn- och vuxenkultur, kultur- och fritidscentra samt föreningsstöd. Förvaltningen sköter också uthyrningen av kommunens lokaler och anläggningar samt ansvarar för naturstigar och de större badplatserna. Visionen är att Tjörn ska bli en av de ledande kultur- och fritidskommunerna i Västra Götaland. ARBETSUPPGIFTER Fritidsgårdsverksamheten på Tjörn bytte för två år sedan namn och inriktning till kultur- och fritidscentra. Stort fokus ligger på att utveckla såväl den öppna gårdsverksamheten som den riktade verksamheten. Den riktade delen består i huvudsak av kultur, idrott, delaktighet och inflytande. Det internationella arbetet ska ingå i all verksamhet. Den öppna gårdsverksamheten bedrivs på två platser, i Skärhamn och Häggvall. Vi söker dig som vill arbeta med ungdomars skapande och deltagande i olika aktiviteter och projekt, både inom riktad verksamhet och i öppen fritidsgårdsverksamhet. Du ska tillsammans med arbetskamraterna och ungdomarna utveckla kultur- och fritidscentra till att bli en stark, positiv mötesplats. Du kommer att ingå i ett arbetslag där alla bidrar till att utveckla begreppen inflytande, delaktighet och ansvar mot våra styrdokument. Vi utgår från ungdomarnas erfarenheter och förutsättningar och bemöter dem utifrån det. I arbetet ingår att självständigt och i grupp driva projekt och aktiviteter för, av och med ungdomar. Det ingår även att planera, samordna och utveckla hela verksamheten inom kultur- och fritidscentra tillsammans med chef och arbetskamrater. Du kommer att arbeta kvällstid enligt schema samt helger vid arrangemang. Vid speciella tillfällen ingår fältning kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Du som söker jobbet ska • ha relevant högskoleutbildning • ha ett genuint intresse av att arbeta med och söka upp ungdomar • visa gott omdöme, vara tydlig och modig • vara välstrukturerad i ditt arbete • vara kommunikativ, engagerad och självständig, då verksamheten är i en förändrings- och utvecklingsfas som kräver flexibilitet, samarbete och nytänkande • ha körkort och tillgång till egen bil, då tjänsten förutsätter detta. Du ska ha erfarenhet av • arbete med och att söka upp ungdomar i den öppna fritidsgårdsverksamheten • arbete med ungdomsinflytande • verksamhet för ungdomar inom olika verksamhetsområden, som till exempel kultur, arrangemang, rockband, idrott, teknik • arbete med och i projekt, från ax till limpa.
Företag: Tjörns kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Tjörn
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomskonsulent 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomskonsulent 50%

Barn- och ungdomskonsulent 50 %
Till EFS-föreningarna inom Jörn-Bolidenkretsen behövs en konsulent 50 % på en tillsvidareanställning. Tjänsten kan möjligen utökas med pedagoguppgifter i Jörn-Bolidens församling. Till arbetsuppgifterna hör att planera och leda EFS barn- och ungdomsverksamhet i Jörn och Boliden i samverkan med EFS-föreningarna och församlingen. I arbetet ingår också att medverka i gudstjänster, stötta föreningarna i deras utvecklingsarbete och utgöra ett stöd för frivilligledare. Delar av tjänsten utgörs även av arbete med EFS Västerbottens gemensamma verksamhet i form av t.ex. läger. För tjänsten behövs lämplig utbildning och erfarenhet, en personlig kristen tro och erfarenhet av ideellt arbete. Du har god kännedom om både Svenska kyrkan och EFS/Salt. Du behöver kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra. Erfarenhet av musikverksamhet och arbete bland asylsökande är en merit. Utformning av tjänsten sker utifrån föreningarnas behov och önskemål och den anställdes gåvor och kunnande. Jörn-Bolidenkretsen består framför allt av EFS-föreningarna i Boliden och Jörn. EFS har också en präst anställd i samma område och du kommer också att samarbeta med församlingsanställda.
Företag: EFS I VÄSTERBOTTEN
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barn- och ungdomskonsulent 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn- och ungdomskonsulent 50 %


Sök lediga jobb Ungdomskonsulent 50%

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se