UniCarriers jobb - lediga jobb

UniCarriers jobb UniCarriers jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: UniCarriers. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: UniCarriers. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elsystemkonstruktör- Göteborg

 2. Mekanikkonstruktör- Göteborg

 3. Konstruktör, User Interface- Göteborg

 4. Produktionstekniker- Härryda

 5. Strategisk inköpare- Göteborg

 6. Elsystemkonstruktör- Göteborg

 7. Materialplanerare- Göteborg

 8. Serviceadministratör- Göteborg

 9. Säljare- Stockholm

 10. Mekanikkonstruktör User Interface- Göteborg

 11. Kablagemontör- Göteborg

 12. Arbetsledare Logistik- Göteborg

 13. Mekanikkonstruktör Special Design- Göteborg

 14. Mekanikkonstruktör Special Design- Göteborg

 15. Produktionsledare Internlogistik- Göteborg

 16. Produktionsledare- Göteborg

 17. Inköpare/materialplanerare- Göteborg

 18. Produktionsledare- Göteborg

 19. Produktionsledare- Härryda

 20. Produktionsledare- Göteborg

 21. Mekanikkonstruktör- Ospecificerad arbetsort

 22. Inköpare/Materialplanerare- Göteborg

 23. Mekanikkonstruktör- Göteborg

 24. Strategisk inköpare- Göteborg

 25. Inköpare/Materialplanerare- Göteborg

 26. Reservdelssäljare- Göteborg

 27. Mekanikkonstruktör- Göteborg

 28. Strategisk teknisk inköpare- Göteborg

 29. Business Analyzer- Göteborg

 30. Regional servicechef- Ospecificerad arbetsort

 31. Mekanikkonstruktör, Hydraulik- Göteborg

 32. Mjukvaruutvecklare- Göteborg

 33. Säljledare Region Syd- Göteborg

 34. Kvalificerad redovisningsekonom- Göteborg

 35. Finance Manager UniCarriers Denmark A/S- Ospecificerad arbetsort

 36. Senior IT System Administrator for UniCarriers Europe- Göteborg

 37. Mekanikkonstruktör, USer Interface- Göteborg

 38. Supplier Quality Engineer- Göteborg

 39. Mekanikkonstruktör, Hydraulik- Göteborg

 40. Mjukvaruutvecklare- Göteborg


Mer beskrivning

Elsystemkonstruktör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Elsystemkonstruktör kommer du att arbeta med utveckling av elsystemen i våra truckar. Din främsta uppgift är ta fram konstruktionslösningar för modul- och trucknivå vilket omfattar hela arbetskedjan från specificering och kravsättning via riskhantering och konstruktion till test/verifiering samt dokumentation. Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning med inriktning elektroteknik eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet av elsystemkonstruktion. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, ansvarstagande och samarbetsvillig. Du behöver också ha ett strukturerat och analyserande arbetssätt samt trivas med såväl teoretiska som praktiska moment i arbetet. Dessutom är goda kunskaper i såväl svenska som engelska en förutsättning. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Magnus Bredin, Manager Motion and System Control Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elsystemkonstruktör jobb, Elsystemkonstruktör Göteborg, Elsystemkonstruktör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elsystemkonstruktör

Mekanikkonstruktör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och analytiskt arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du ansvarar för att utforma truckarnas chassi, maskinhus och mastsystem samt för att möta kundens krav med avseende på prestanda, kvalitet och kostnad. Du kommer i huvudsak att arbeta med tjockplåtskonstruktion och i rollen ingår förutom konstruktion även tekniska utredningar, beräkning och analyser. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet av tjockplåtskonstruktion. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med många olika kompetenser. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör behöver du vara kreativ, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Soran Mhealden, Manager Chassis and User Interface Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Göteborg, Mekanikkonstruktör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Konstruktör, User Interface
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Konstruktör inom User Interface arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och analytiskt arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du kommer att arbeta med utformning av mekaniska detaljer i truckens förarmiljö så som kåpor, plattformar och grindar samt val och placering av knappar, reglage, stolar och övriga interiördetaljer. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning samt erfarenhet av mekanik- och plastkonstruktion i förarmiljö. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med människor med många olika kompetenser. För att lyckas i rollen som Konstruktör inom User Interface behöver du vara kreativ, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Soran Mhealden, Manager Chassis and User Interface Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör, User Interface jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör, User Interface

Produktionstekniker
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Produktionstekniker kommer du att arbeta med produktionstekniska uppgifter så som beredning av nya och vidareutvecklade produkter, utveckling av produktionsflöden och anskaffning av produktionsutrustning samt att bidra med produktionsteknisk kompetens i produktutvecklingsprojekten. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och ett par års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Vi vill att du har ett brett teknikintresse och god förståelse för såväl tekniska produkter som produktionsteknologier. För att lyckas i rollen behöver du kunna ta egna initiativ och självständigt ansvar samt vara samarbetsvillig. Du behöver också ha ett strukturerat och analyserande arbetssätt samt trivas med både teoretiska och praktiska moment i arbetet. Dessutom är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Anders Ytterberg, Manager Manufacturing Engineering Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Härryda
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker jobb, Produktionstekniker Härryda, Produktionstekniker UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker

Strategisk inköpare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som strategisk inköpare ansvarar du för ett eller flera komponentsortiment med avseende på leverantörsutvärderingar, leverantörsval och kostnadsrationaliseringar samt deltar aktivt i leverantörsuppföljning av kvalitets- och leveransutfall. Du medverkar också som representant från vår avdelning i utvecklingsprojekt inom UniCarriers. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och ett par års erfarenhet från inköpsarbete av tekniska komponenter i tillverkningsindustri. Vi vill också att du har mycket goda kunskaper i engelska såväl muntligt som skriftligt, bra datorvana och någon erfarenhet av moderna materialstyrningssystem. Dessutom vill vi att du brinner för kommersiella förhandlingar samt har ett starkt intresse för Lean-konceptet och för att arbeta med ständiga förbättringar. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, ambitiös och positiv. Du behöver också ha ett gott ordningssinne, vara kommunikativ och trivas med att arbeta under högt tempo. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Roger Sölvenäs, Manager Purchasing & logistics Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk inköpare

Elsystemkonstruktör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Elsystemkonstruktör kommer du att arbeta med utveckling av elsystemen i våra truckar. Din främsta uppgift är ta fram konstruktionslösningar för modul- och trucknivå vilket omfattar hela arbetskedjan från specificering och kravsättning via riskhantering och konstruktion till test/verifiering samt dokumentation. Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning med inriktning elektroteknik eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet av elsystemkonstruktion. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, ansvarstagande och samarbetsvillig. Du behöver också ha ett strukturerat och analyserande arbetssätt samt trivas med såväl teoretiska som praktiska moment i arbetet. Dessutom är goda kunskaper i såväl svenska som engelska en förutsättning. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Magnus Bredin, Manager Motion and System Control Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson Atlet växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Elsystemkonstruktör jobb, Elsystemkonstruktör Göteborg, Elsystemkonstruktör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elsystemkonstruktör

Materialplanerare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Materialplanerare kommer du att ingå i Materialplaneringsgruppen inom Inköp och Logistik. Din uppgift blir att ta ansvar för det operativa inköpet i form av avrop, uppföljning och bevakning av materialflödet från våra leverantörer. Du medverkar vid dagliga möten med produktion och uppföljning vid leveransproblem sker med leverantörerna via telefon. Även resor till leverantörerna förekommer. Du ansvarar dessutom för inköp av specialmaterial och för att optimera omsättningshastigheten på köpta komponenter. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta i materialplaneringssystem och att kommunicera med leverantörer under pressade förhållanden. Du har god förståelse för supply chain management samt ett starkt intresse för lean och att arbeta med ständiga förbättringar. För att lyckas i rollen behöver du mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Dessutom krävs god teknisk förståelse och förmåga att läsa ritningar. Du trivs med att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter och klarar av att periodvis hantera stor tidspress. Vi vill också att du som söker är kommunikativ, positiv och har ett mycket gott ordningssinne. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Martin Eliasson, Manager Material Planning Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson Atlet växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Materialplanerare jobb, Materialplanerare Göteborg, Materialplanerare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialplanerare

Serviceadministratör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som serviceadministratör kommer du att ha ett omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av serviceorderhantering och intern backup till distriktens service-tekniker. Tjänsten medför dagliga kontakter med servicetekniker, servicechef och i viss mån att möta kunder i pris- och avtalsfrågor. Denna tjänst innebär även att arbeta med utvecklingen av systemen vi använder tillsammans med andra inom företaget. Du som söker tjänsten har: Handels- eller ekonomisk gymnasieutbildning Har några års erfarenhet från administration Är duktig på Officepaketet och gärna systemkunnig Har du erfarenhet från att arbeta med ordersystem då gärna iScala är det meriterande För att lyckas i tjänsten behöver du trivas med att arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann, effektiv och positiv. Du har såväl service- som sifferkänsla. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökanden till denna befattning. Anställningsform: Heltid, visstidsanställning. För ytterligare information kontakta: Göran Andersson, Eftermarknadschef, tfn: 031- 98 41 66 Kjell Persson, Unionen, tfn: 031-98 40 62
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceadministratör jobb, Serviceadministratör Göteborg, Serviceadministratör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceadministratör

Säljare
Till Atlet/UniCarriers Sweden, för Norra Stockholm-Uppsala-Gävle. UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång.???UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som säljare kommer du ansvara för att sälja hela Atlets koncept. Utöver Atlets truckar innefattar det allt ifrån logistikanalyser och säkerhetsbesiktningar till olika utbildningar. Du utgår från säljkontoret i Frösunda-Solna. Målet är att du ska se till att Atlet blir den självklara samarbetsparten för att sänka logistikkostnaderna. Din uppgift är att ta fram bästa möjliga totallösning för kunden. Du kommer att arbeta med egen kundbas bestående av befintliga och blivande kunder i det distrikt du ansvarar för. Tjänsten innebär till stor del nykundsbearbetning Du jobbar mot tydliga mål och rollen innebär en hel del frihet, ansvar och egen kreativitet. Till din hjälp har du bl.a. en närvarande säljchef, kompetent serviceorganisation, samt en marknadsavdelning. För att lyckas i denna tjänst bör du uppskatta att arbeta självständigt, ha ett eget driv och god förmåga att vårda och utveckla relationer. Som person är du utåtriktad, energisk, resultatorienterad och tycker om att göra affärer. Du som söker tjänsten har/är dessutom: Minst ett par års erfarenhet av uppsökande försäljning Teknisk eller logistik utbildning är meriterande Grundläggande datorkunskap God engelska samt svenska i tal och skrift Hög analytisk kompetens och problemlösningsförmåga Affärsmässig och förtroendeingivande. Van att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar Gillar att göra affärer Du kommer att erbjudas bra anställningsvillkor, internutbildningar samt kvalificerat säljstöd för att uppnå resultat. För mer information kontakta: Per-Erik Mogren, Säljchef i Sverige, tfn 031-98 40 28 Ansökan Rekryteringsprocessen sker fortlöpande under ansökningstiden skicka därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2013-10-31.
Företag: UniCarriers
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Mekanikkonstruktör User Interface
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör inom User Interface arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och analytiskt arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du kommer att arbeta med utformning av mekaniska detaljer i truckens förarmiljö så som kåpor, plattformar och grindar samt val och placering av knappar, reglage, stolar och övriga interiördetaljer. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning samt erfarenhet av mekanikkonstruktion, i synnerhet plastkonstruktion, i förarmiljö. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med människor med många olika kompetenser. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör inom User Interface behöver du vara kreativ, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Soran Mhealden, Design Team Manager Chassis and User Interface Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör User Interface jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör User Interface

Kablagemontör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Kablagemontör arbetar du med att tillverka kablage till produktion, som reservdelar samt för prototyper av nya truckar. Du ansvarar självständigt för att planera ditt arbete utifrån de beställningar som kommer från dina kunder. Du beställer också själv en del av det material som du använder från våra leverantörer. Vi söker dig som har erfarenhet av kabeltillverkning samt har god vana av att läsa ritningar och löda. Du behöver också goda kunskaper i engelska samt datorvana. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, ha gott om tålamod och en stark vilja att hitta lösningar för dina kunder. Det är också viktigt att du trivs med att ta eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra människor. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Jennie Eriksson, Produktionsledare Facklig kontaktperson Verkstadsklubben IF Metall: Martin Sunemar UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kablagemontör jobb, Kablagemontör Göteborg, Kablagemontör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kablagemontör

Arbetsledare Logistik
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Arbetsledare kommer du att arbeta med daglig styrning av ett arbetslag inom logistik. Din uppgift är att följa upp avdelningens mål för leverans, kvalitet och kostnad. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ditt arbetslag och rapporterar till Logistikchefen. En viktig del av ditt arbete är att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av arbetssätt och rutiner inom ditt område samt i samarbete med andra avdelningar. Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning inom produktion eller logistik. Du har relevant utbildning och god vana av att arbeta med ständiga förbättringar och 5S. För att lyckas i rollen som Arbetsledare behöver du goda ledaregenskaper samt förmåga att lyssna till och engagera dina medarbetare mot gemensamt uppsatta mål. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Johan Rydén, Logistikchef Fredrik Vestlund, Produktionschef Facklig kontaktperson Ledarna: Emil Andersson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Logistik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Logistik

Mekanikkonstruktör Special Design
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör inom Special Design kommer du att ansvara för att leverera unika kundanpassade lösningar till våra elektriska lagertruckar. Arbetet utförs i nära samarbete med försäljning, konstruktion, inköp och produktion. Inom Special Design mottas kundförfrågningar för bedömning utifrån såväl tekniskt som affärsmässigt perspektiv. Vid order från kund ansvarar du för att färdigställa konstruktionen som omfattar utveckling, framtagning av tillverkningsunderlag och uppföljning i produktion. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning samt minst 5 års erfarenhet av mekanikkonstruktion. Vi ser gärna att du också har kunskaper inom hydraulik och elektronik. Du har mycket god vana av att ta eget ansvar och av att samarbeta tvärfunktionellt med många olika kompetenser. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör inom Special Design behöver du ha ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. Dessutom behöver du goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Alexander Öberg, tf Manager Special Design Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör Special Design jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör Special Design

Mekanikkonstruktör Special Design
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör inom Special Design kommer du att ansvara för att leverera unika kundanpassade lösningar till våra elektriska lagertruckar. Arbetet utförs i nära samarbete med försäljning, konstruktion, inköp och produktion. Inom Special Design mottas kundförfrågningar för bedömning utifrån såväl tekniskt som affärsmässigt perspektiv. Vid order från kund ansvarar du för att färdigställa konstruktionen som omfattar utveckling, framtagning av tillverkningsunderlag och uppföljning i produktion. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning samt minst 5 års erfarenhet av mekanikkonstruktion. Vi ser gärna att du också har kunskaper inom hydraulik och elektronik. Du har mycket god vana av att ta eget ansvar och av att samarbeta tvärfunktionellt med många olika kompetenser. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör inom Special Design behöver du ha ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. Dessutom behöver du goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Alexander Öberg, tf Manager Special Design Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör Special Design jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör Special Design

Produktionsledare Internlogistik
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Produktionsledare kommer du att arbeta med daglig styrning av ett arbetslag inom vår produktion. Din uppgift är att följa upp avdelningens mål för leverans, kvalitet och kostnad. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ditt arbetslag och ingår i ledningsgruppen för produktion där du rapporterar till Produktionschefen. En viktig del av ditt arbete är att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av arbetssätt och rutiner inom ditt område samt i samarbete med andra avdelningar. Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning inom produktion. Du har relevant utbildning och god vana av att arbeta med ständiga förbättringar och 5S. För att lyckas i rollen som Produktionsledare behöver du goda ledaregenskaper samt förmåga att lyssna till och engagera dina medarbetare mot gemensamt uppsatta mål. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Fredrik Vestlund, Produktionschef Facklig kontaktperson Ledarna: Emil Andersson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Internlogistik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Internlogistik

Produktionsledare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Produktionsledare kommer du att arbeta med daglig styrning av ett arbetslag inom vår produktion. Din uppgift är att följa upp avdelningens mål för leverans, kvalitet och kostnad. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ditt arbetslag och ingår i ledningsgruppen för produktion där du rapporterar till Produktionschefen. En viktig del av ditt arbete är att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av arbetssätt och rutiner inom ditt område samt i samarbete med andra avdelningar. Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning inom produktion. Du har relevant utbildning och god vana av att arbeta med ständiga förbättringar och 5S. För att lyckas i rollen som Produktionsledare behöver du goda ledaregenskaper samt förmåga att lyssna till och engagera dina medarbetare mot gemensamt uppsatta mål. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Fredrik Vestlund, Produktionschef Facklig kontaktperson Ledarna: Emil Andersson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Göteborg, Produktionsledare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Inköpare/materialplanerare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Inköpare/materialplanerare för reservdelar ansvarar du för det operativa inköpet och bevakning av materialflödet från våra leverantörer. Kontakten med leverantörerna sker främst per telefon och mail men även resor förekommer. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att kommunicera med leverantörer under pressade förhållanden. Du har teknisk högskoleutbildning och god förståelse för supply chain management samt ett starkt intresse för att arbeta med ständiga förbättringar. För att lyckas i rollen behöver du mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Dessutom krävs god teknisk förståelse och förmåga att läsa ritningar. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Håkan Gäfvert, Purchase Manager Parts Facklig kontaktperson Unionen, Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare/materialplanerare jobb, Inköpare/materialplanerare Göteborg, Inköpare/materialplanerare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare/materialplanerare

Produktionsledare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Arbetsledare kommer du att arbeta med daglig styrning av ett arbetslag inom vår materialförsörjningsfunktion. Din uppgift är att följa upp avdelningens mål för leverans, kvalitet och kostnad. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ditt arbetslag och rapporterar till Produktionschefen. En viktig del av ditt arbete är att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av arbetssätt och rutiner inom logistikområdet. Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning inom produktion eller logistik. Du har relevant utbildning och god vana av att arbeta med ständiga förbättringar och 5S. För att lyckas i rollen som Arbetsledare behöver du goda ledaregenskaper samt förmåga att lyssna till och engagera dina medarbetare mot uppsatta mål. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Fredrik Vestlund, Produktionschef Facklig kontaktperson Ledarna: Emil Andersson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Göteborg, Produktionsledare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Arbetsledare kommer du att arbeta med daglig styrning av ett arbetslag inom vår materialförsörjningsfunktion. Din uppgift är att följa upp avdelningens mål för leverans, kvalitet och kostnad. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ditt arbetslag och rapporterar till Produktionschefen. En viktig del av ditt arbete är att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av arbetssätt och rutiner inom logistikområdet. Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning inom produktion eller logistik. Du har relevant utbildning och god vana av att arbeta med ständiga förbättringar och 5S. För att lyckas i rollen som Arbetsledare behöver du goda ledaregenskaper samt förmåga att lyssna till och engagera dina medarbetare mot uppsatta mål. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Fredrik Vestlund, Produktionschef Facklig kontaktperson Ledarna: Emil Andersson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Härryda
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Härryda, Produktionsledare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Produktionsledare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Rollbeskrivning Som produktionsledare är du ansvarig för att leda, engagera och utveckla dina medarbetare. Produktionsledaren har det övergripande ansvaret för miljö, hälsa och säkerhet, personal, kvalitet samt operativa mål och ekonomi inom avdelningen. Vidare ansvarar produktionsledaren för personalen inom kategorierna godsmottagning, utlastning och truckförare. Dina arbetsuppgifter •     Leda samt utveckla personalen och arbetssättet på avdelningen. •     Planering och utveckling av  produktionens ansvarsområden. •     Styra och följa upp mål inom ansvarsområdet. •     Ansvara för arbetsmiljöarbetet inom avdelningen. •     Ansvara för att personalen leds och utvecklas till att ha rätt kompetens.     •     Ansvara för att produktionsprocessen uppfyller ställda krav. Utbildning/Erfarenhet Tjänsten förutsätter god industriell erfarenhet, specifikt inom lean production. Du skall ha flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattning och genomgått en relevant ledarutbildning. Vidare skall du behärska engelska väl i tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du en bra pådrivare som tycker om att arbeta med människor. Du är strukturerad och välorganiserad i ditt arbete. Du är vidare pedagogisk och besitter en god kommunikationsförmåga. Som person har du en god helhetssyn och ser problemlösning som en utmaning. Det är viktigt att du står för företagets värderingar och grundläggande policies. Din ansökan I denna tillsättning samarbetar UniCarriers med Randstad. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ahmed Hersi på tel. 072-9889403. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för denna tjänst. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Unicarriers Manufacturing Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Göteborg, Produktionsledare Unicarriers Manufacturing Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Mekanikkonstruktör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång.UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan.Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner.UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. - Som Mekanikkonstruktör arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och analytiskt arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du ansvarar för att utforma truckarnas chassi, maskinhus och mastsystem samt för att möta kundens krav med avseende på prestanda, kvalitet och kostnad. Du kommer i huvudsak att arbeta med tjockplåtskonstruktion och i rollen ingår förutom konstruktion även tekniska utredningar, beräkning och analyser. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet av tjockplåtskonstruktion med teknisk beräkning och analys. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med många olika kompetenser. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör behöver du vara kreativ, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Soran Mhealden, Design Team Manager Chassis and User Interface Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Ospecificerad arbetsort, Mekanikkonstruktör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Inköpare/Materialplanerare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Inköpare/materialplanerare ansvarar du för det operativa inköpet av reservdelar från våra leverantörer. Kontakten med leverantörerna sker främst per telefon och mail men även resor förekommer. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att kommunicera med leverantörer under pressade förhållanden. Du har god förståelse för supply chain management samt har ett starkt intresse för att arbeta med ständiga förbättringar. För att lyckas i rollen behöver du mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Dessutom krävs god teknisk förståelse och förmåga att läsa ritningar. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Håkan Gäfvert, Purchase Manager Parts Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare/Materialplanerare jobb, Inköpare/Materialplanerare Göteborg, Inköpare/Materialplanerare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare/Materialplanerare

Mekanikkonstruktör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och analytiskt arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du ansvarar för att utforma truckarnas chassi, maskinhus och mastsystem samt för att möta kundens krav med avseende på prestanda, kvalitet och kostnad. Du kommer i huvudsak att arbeta med tjockplåtskonstruktion och i rollen ingår förutom konstruktion även tekniska utredningar, beräkning och analyser. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet av tjockplåtskonstruktion med teknisk beräkning och analys. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med många olika kompetenser. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör behöver du vara kreativ, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Soran Mhealden, Design Team Manager Chassis and User Interface Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Göteborg, Mekanikkonstruktör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Strategisk inköpare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. ?Som strategisk inköpare ansvarar du för ett eller flera komponentsortiment med avseende på leverantörsutvärderingar, leverantörsval och kostnadsrationaliseringar samt deltar aktivt i leverantörsuppföljning av kvalitets- och leveransutfall. Du medverkar också som representant från vår avdelning i utvecklingsprojekt inom UniCarriers. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och ett par års erfarenhet från inköpsarbete av tekniska komponenter i tillverkningsindustri. Vi vill också att du har mycket goda kunskaper i engelska såväl muntligt som skriftligt, bra datorvana och någon erfarenhet av moderna materialstyrningssystem. Dessutom vill vi att du brinner för kommersiella förhandlingar samt har ett starkt intresse för Lean-konceptet och för att arbeta med ständiga förbättringar och processutveckling. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, ambitiös och positiv. Du behöver också ha ett gott ordningssinne, vara kommunikativ och trivas med att arbeta under högt tempo. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Martin Eliasson, Manager Purchasing, 031-98 42 20 (från och med 12 januari) Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk inköpare

Inköpare/Materialplanerare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Inköpare/materialplanerare ansvarar du för det operativa inköpet av reservdelar från våra leverantörer. Kontakten med leverantörerna sker främst per telefon och mail men även resor förekommer. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att kommunicera med leverantörer under pressade förhållanden. Du har god förståelse för supply chain management samt har ett starkt intresse för att arbeta med ständiga förbättringar. För att lyckas i rollen behöver du mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Dessutom krävs god teknisk förståelse och förmåga att läsa ritningar. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Håkan Gäfvert, Purchase Manager Parts Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare/Materialplanerare jobb, Inköpare/Materialplanerare Göteborg, Inköpare/Materialplanerare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare/Materialplanerare

Reservdelssäljare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som reservdelssäljare ger du support till våra kunder angående alla typer av reservdelsfrågor. Du är involverad i hela kedjan från att ta fram underlag för beställning, bevaka leveranstider till fakturering. Det ingår även orderadministration, bokning av frakter och utfärdande av tullcertifikat. Kontakten med kunderna sker främst per telefon och e-post. Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna från fordonsprogrammet eller motsvarande. Logistikutbildning eller liknande är meriterande. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att kommunicera med kunder under pressade förhållanden. Det är fördelaktigt att ha kundtjänsterfarenhet samt erfarenhet inom fordons- eller teknikbranschen. För att lyckas i rollen behöver du mycket goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Dessutom krävs hög servicekänsla samt god teknisk förståelse och förmåga att läsa ritningar. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Daniel Gustafsson, Manager Central Helpdesk Parts Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Reservdelssäljare jobb, Reservdelssäljare Göteborg, Reservdelssäljare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reservdelssäljare

Mekanikkonstruktör
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Product Care Engineering är en tvärfunktionell avdelning för vidareutveckling av befintliga modeller med ansvarsområden inom mekanik, ergonomi, plastkonstruktioner, hydraulik, el och mjukvaruutveckling. Avdelningen genomdriver projekt med fokus på: - Funktionstillägg samt förbättringar av befintliga produkter. - Proaktivt och reaktivt kvalitetsarbete - Kostnadsreducering samt effektivisering Som mekanikkonstruktör arbetar du med befintliga modeller och system med inriktning chassi och mastsystem, som är några av de få områden där företaget har egen tillverkning. Vi värdesätter att kunna bibehålla kompetens och historia inom detta område. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara plåt & svetskonstruktioner och i rollen förekommer förutom konstruktion även tekniska utredningar, materialval, ytbehandling och till viss del prototyparbete då vi har nära samarbete med vår prototypverkstad. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande och minst 1 års erfarenhet som mekanikkonstruktör. Du har god vana av 3D-CAD, gärna i Autodesk Inventor samt god kännedom om PDM-system. Det är meriterande om du har arbetat med Windchill PDMLink. För att lyckas i rollen som mekanikkonstruktör behöver du vara kreativ, flexibel, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Att ha erfarenhet av arbete i projektform och gillar samarbete tvärfunktionellt med många olika kompetenser ser vi som meriterande. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Jon Rosenqvist, Design Team Manager Product Care Engineering Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Göteborg, Mekanikkonstruktör UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Strategisk teknisk inköpare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Strategisk teknisk inköpare kommer du att ansvara för reservdelsfrågor under produktutvecklingsfasen. Tjänsten är mycket omväxlande med ett brett kontaktnät såväl inom UniCarriers som bland våra leverantörer och det ges stora möjligheter utveckla rollen. Till dina arbetsuppgifter hör att ta fram reservdelsstrukturer, säkra upp pris och tillgänglighet för reservdelskomponenter med leverantörerna och se till att korrekta underlag förmedlas till vår utveckling av teknisk dokumentation. I rollen som Teknisk inköpare ingår givetvis resor till leverantörerna. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har bred teknisk kunskap och har lätt för att förstår ritningar och teknisk dokumentation. Dessutom har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. För att lyckas i rollen behöver du vara målmedveten, ambitiös och duktig på att bygga relationer. Välkommen med din ansökan! Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Håkan Gäfvert, Purchase Manager Parts Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk teknisk inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk teknisk inköpare

Business Analyzer
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. International Division ansvarar för försäljning av truckar och reservdelar i de länder där UniCarriers saknar egna dotterbolag. Inom EMEA (Europe, Middle East and Africa) ansvarar International Division för ca 60 distributörer i runt 30 länder och består av ett team på 8 personer utspridda över hela Europa. Teamet inbegriper en General Manager, fyra Area Managers, en General Sales Manager och en Spareparts Manager samt den Business Analyzer vi nu söker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att göra analyser, uppföljningar, beslutsunderlag och utredningar både löpande och i projektform samt att sammanställa och presentera. Du kommer även att få utarbeta och säkerställa budget och prognoser samt agera som rådgivare för chefer och vara delaktig i utvecklingen av företaget. I din roll kommer du också medverka till att utveckla företagets finansiella styr- och rapporteringssystem. För att lyckas i tjänsten behöver du vara drivande och framtidsorienterad med ett externt fokus och strategiskt nätverkande. Du söker aktivt efter förändringsmöjligheter med företagets bästa som mål och med ett analytiskt sinnelag vill du förstå vad som driver företaget och dess framgång. Du behöver ha god förståelse inom ekonomi och företagsledning. Vidare är det nödvändigt att du har en god, kommunikativ förmåga och därmed kan förmedla analys och resultat på ett tydligt sätt för många olika parter. Vi tror att Du har: - Relevant högskoleutbildning inom ekonomi - Erfarenhet av liknande arbete - Ett affärsinriktat tänk, gärna med erfarenhet av affärsutveckling - Hög kompetens i verktygen Excel och PowerPoint. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Ulf Berg, General Manager UniCarriers Europe International Division, tel 031-98 40 00 Anställningsform och tillträde: Tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Business Analyzer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Analyzer

Regional servicechef
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda och utveckla 24 fältservicetekniker. På UniCarriers har serviceteknikerna en självständig roll. De utgår hemifrån och tar själv emot uppdragen från våra kunder där de utför underhållsservice samt reparerar deras truckpark, vilken kan omfatta el-truckar för inomhusbruk och/eller motviktstruckar el, diesel eller gasol. Ditt uppdrag är att samordna och leda serviceverksamheten för regionen. Du kommer även att ha ett nära samarbete med säljkåren och reservdelsavdelningen för att kunna säkerställa god service till nya och befintliga kunder. Du har personalansvar för serviceteknikerna och arbetet innebär kundkontakter, kundbesök samt att skapa underlag för offerter vad gäller serviceavtal. För att lyckas i tjänsten behöver du vara kommunikativ, utåtriktad, drivande och kundfokuserad. Du ska ha lätt för att skapa förtroende, motivera, skapa delaktighet och samtidigt ha stark integritet. Du gillar att göra affärer och brinner för att utveckla verksamhet och medarbetare. Vi tror att Du har: - Någon form av teknisk utbildning - Några års erfarenhet från liknande befattning - Erfarenhet från marknadsföring och/eller försäljning - Dokumenterad ledarerfarenhet - Förmågan att läsa och förstå ekonomiska rapporter - Det är meriterande om du har kunskaper i lagar och avtal samt arbetsmiljöarbete Du utgår hemifrån, kontorsplats finns i Greve vid behov. Lämplig boendeort är Malmö med omnejd. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Göran Andersson, Eftermarknadschef Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: UniCarriers
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Regional servicechef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regional servicechef

Mekanikkonstruktör, Hydraulik
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör inom Motion & System Control arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och problemlösande arbete i ett eller flera av våra projektteam. Din främsta uppgift är ta fram konstruktionslösningar på modul- och trucknivå innehållande konstruktion, kravsättning, riskhantering, dokumentation och test/verifiering. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och erfarenhet av mekanisk dimensionering och konstruktion. Kompetens och erfarenhet inom hydraulik/pneumatik är meriterande. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med kontaktytor såväl internt som externt mot leverantörer. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör Hydraulik behöver du vara kreativ, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Goda kommunikationsegenskaper samt kunskaper i svenska och engelska är viktiga för denna tjänst. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Magnus Bredin, Design Team Manager, Motion & System Control. Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör, Hydraulik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör, Hydraulik

Mjukvaruutvecklare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och underhåll av de olika huvudstyrsystemen i våra truckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och problemlösande arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du kommer arbeta med C-programmering inom ett ganska brett område. Fokus för tjänsten är applikationsprogrammering och funktionsutveckling men även mer hårdvarunära programmering kan förekomma. Verifiering av utvecklade lösningar och funktioner i maskin ingår också som en del i arbetet. För att lyckas i rollen som Mjukvaruutvecklare behöver du vara ordningsam, strukturerad och självgående. Tjänsten innebär också mycket självständigt ansvar och lösningsfokuserat arbete i samarbete med övriga funktioner, som ibland går utöver de vanligt förekommande programmeringsarbetet. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Vi tror att Du har: - Relevant teknisk högskoleutbildning - Några års erfarenhet av liknande arbete - God vana att arbeta i projektform och av tvärfunktionellt samarbete Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Magnus Bredin, Design Team Manager, Motion & System Control. Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare jobb, Mjukvaruutvecklare Göteborg, Mjukvaruutvecklare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare

Säljledare Region Syd
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Tjänsten innebär att du ska leda distriktssäljarna i region syd och samtidigt ha eget ansvar för större kunder. Du har budget och resultatansvar för orderingång och lönsamhet för regionen. I arbetet ingår även övrig säljsupport såsom, produktsupport, logistikanalys, finansiering, ramavtalsupplägg etc. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara social, samarbetsvillig och kommunikativ samt ha ett strategiskt tänkande och goda ledaregenskaper. Du bör ha god förhandlingsvana och vara drivande som person. Du ska räkna med ca 40 – 50 resdagar per år med övernattning. Du kommer att ha en kontorsplats i Mölnlycke samt i Greve DK. Du som söker tjänsten har/kan dessutom: - Säljerfarenhet från industri eller kapitalvaror - Gärna tidigare erfarenhet av att leda och styra säljare - Teknisk och/eller logistisk utbildning - Hög analytisk kompetens och problemlösningsförmåga - Grundläggande datorkunskap - Tala och skriva engelska samt svenska Personliga egenskaper som krävs för tjänsten enligt ovan i kombination med lämplig erfarenhet från vår organisation och verksamhet kan komma att prioriteras före annan formell kompetens för internsökande. Placeringsort är Mölnlycke. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Per-Erik Mogren, Försäljningschef. Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljledare Region Syd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljledare Region Syd

Kvalificerad redovisningsekonom
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Europe AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Europe AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Vi söker nu medarbetare till vår Ekonomiavdelning. Ekonomiavdelningen består av en redovisningsgrupp som ansvarar för och utför den externa redovisningen och rapporteringen. En kund- och leverantörsgrupp, samt en controllergrupp som ansvar för ekonomi- och verksamhetsuppföljning. Vi behöver nu förstärka vårt team som består av 20 personer med en redovisningsekonom till redovisningsgruppen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer vara: - Treasury - Ansvarig för anläggningsregistret - Avstämningar och löpande bokföring - Deklarationer, moms, inkomstskatt, både svensk och utländsk - Rapportering i koncernsystem, Cognos Controller - Upprättande av bokslut, årsredovisningshandlingar - Medverkan i revisionsarbete Du kommer arbeta löpande med redovisningsfrågor såsom avstämningar, anläggningsregister, deklarationer, del- och årsbokslut, samt upprättar årsredovisningar. I Din roll ligger också att vara stöd till redovisningsgruppen i redovisningsfrågor, skattefrågor och ekonomiska rutiner. Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med minst 10 års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning. Det är också meriterande om du har viss erfarenhet av rapportering i olika koncernredovisningar. Du behärskar Excel väl och har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av arbete i större koncern är starkt meriterande För att lyckas i rollen som redovisningsekonom behöver du vara strukturerad och noggran samt vara flexibel och rycka in där det behövs. Du bör även ha lätt för att samarbete med andra samtidigt som du självständigt tar initiativ och ansvar i ditt arbete. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Susanne Sjöqvist, Accounting Manager. Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad redovisningsekonom

Finance Manager UniCarriers Denmark A/S
The UniCarriers Group was created in 2011 from the mergers of the brands Nissan Forklift, TCM and Atlet. Today we a?re headquartered in Tokyo with branches in Europe, America and Asia. At UniCarriers Europe we offer you the perfect mixture of Japanese quality and technology, with Swedish design, user friendliness and ergonomics. With the different products from the UniCarriers portfolio, users can cover all industrial truck requirements indoors and outdoors. Our industry experience goes all the way back to 1949, and our mission to challenge for excellence in products and solutions remains. The flexible and individually customisable transport solutions for logistics and warehouses are manufactured at UniCarriers production facilities in Sweden, Spain, Japan, China and the USA. Products are sold via specialist retailers, as well as directly to end consumers by an experienced team of sales experts. Essential customer sectors are the automotive, construction, electronics, food, logistics and pharmaceutical industries as well as the heavy and manufacturing industry. Your responsibilities - Responsible for providing financial advice and support to management and colleagues to enable them to make sound business decisions. - Assure compliance with relevant rules and regulations. Produce the required reports and financial information as well as comments and analyses thereof. - Conduct monthly, quarterly and annual financial closings and produce accurate associated reporting in accordance with local legal requirements as well as the Group requirements to specific deadlines - Analyze actual financial results against budgets and forecasts. Provide interpretation of financial information with relevant comments. Propose corrective actions and follow-up agreed action plans - Monitor and interpret cash-flow and predict future trends. Provide cash flow and treasury reporting. - Liaise with Shared Services Center in Sweden for A/P - Facilitate the execution of the functional plan by setting clear and realistic objectives for direct reports. Support the professional and career development of self and direct reports through continued professional training, mentoring and on the job development - Contact person for banks, authorities, health insurance companies, auditors, tax advisors, finance companies and insurance companies - Assure compliance with local legislation ( e.g. VAT, customs, intrastat, taxation, etc.) and GAAP (local/IFRS) as well as with group’s accounting policies Your profile - Degree in economics or business administration (university, comparable qualifications) - At least 5-8 years experience in Accounting and Controlling - Good know-how in VAT and general tax topics - Strong experience in providing annual statements - Experience of different ERP systems (we use ISCALA from Epicor and Navision) and consolidation systems (we use Cognos) - Excellent communicator with internal and external stakeholders - An analytical mindset with an attention to details - Very good interpersonal and leadership skills - Dedicated, focused, self-driven and hard-working - Excellent Excel / MS-Office skills - Fluent written and spoken and English; skills in other languages would also be advantageous. You are interested in having international contacts in your work. Send your application in English or local language. Utbildningsinriktning: - Ekonomi - Ekonomi - Utbildningstitel: Degree in economic or business administration Utbildningsnivå: - Universitet/Högskola
Företag: UniCarriers
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Finance Manager UniCarriers Denmark A/S jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finance Manager UniCarriers Denmark A/S

Senior IT System Administrator for UniCarriers Europe
Senior IT System Administrator for UniCarriers Europe Are you a Senior IT System Administrator who wants to develop in a global environment? Are you a hands-on specialist who would like to take a key role in an international IT environment? At UniCarriers 5000+ individuals worldwide are united by a desire to develop, manufacture and distribute industrial trucks that create difference. The UniCarriers Group was created in 2011 from the mergers of the brands Nissan Forklift, TCM and Atlet. This gives rise to solutions that meet high demands in terms of technology, quality, ergonomics and design as well as the highest production standards. Job description UniCarriers is currently recruiting a Senior IT Administrator for a key role with great possibilities at its European headquarters in Mölnycke (Göteborg). At UniCarriers you are given the possibility of joining a driven team of technical specialists working across Europe. Though majority of your time will be spent on location in Göteborg, you will be a key-person in the European organization. This means travelling does occur, something that you are able and willing to do. As a senior IT administrator, we expect you to be a seasoned hands-on specialist as well as a role-model who doesn’t mind rolling up your sleeves and working operatively. However, in this key role, you are also given the opportunity to develop yourself and your career. Since we expect you to grow within your role and within the organization, managerial as well as leadership ambitions and talents are required. Reporting to the Group Infrastructure Manager, the main work tasks of this role include: • Responsibility for the day to day 2nd/3rd line support of the infrastructure for the head office in Göteborg and with the rest of the infrastructure team across all European sites. • Delivery of technical projects individually and as a member of the team. • Work closely with line manager and other team members to help define and implement the group infrastructure strategy, policies and best practice. Technical skills The UniCarriers IT environment is a multi-domain environment. It consists of both virtual and physical servers. To be able to manage the role of a Senior IT Administrator, we expect you to have experience from a range of technologies: • Server architecture & design • Windows server 2003, 2008 and 2012 • Virtual server infrastructure, VMWare and Hyper-V  • Active Directory, group policy, multi domain environments (Experience of domain migration). • Server hardware (IBM, DELL, HP) • Storage technologies (SAN, NAS etc.) • Networking technologies (switching, routing, wireless) preferably Cisco, good knowledge of TCP/IP, Security appliances & firewalls. • Office365 administration • Microsoft Azure administration • Experienced in backup solutions/ disaster recovery • Knowledge of SQL server administration • Desktop support • Knowledge of Microsoft SharePoint • Experience with monitoring solutions. • Knowledge of ITIL Personal skills • Experience of supporting multi-site organization, working in a geographically disperse team. • Service orientated • Self-motivated, ability to work independently but still as a member of a team. • Experience of leading technical projects • Willing to travel • Fluent in Swedish and English Apply now! This recruitment process is a collaboration between UniCarriers Europe AB and Dfind IT. Since the selection process is ongoing, please don’t hesitate with your application. Apply by registering your CV (preferably in English) at www.dfind.se/it. For questions please contact recruitment consultant Radin Golrokh at radin.golrokh@dfind.se or 0722-01 60 93. Location: Mölnycke (Göteborg) Employer: UniCarriers Europe AB Start date: As soon as possible, with respect to notice period Scope: Full time About UniCarriers Present in more than 79 countries, UniCarriers is a truly global organization. In its range of trucks. UniCarriers unite the competences of three original brands. Today The UniCarriers Group is headquartered in Tokyo with branches in Europe, America and Asia, and its European headquarters are located in Mölnlycke near Gothenburg / Sweden. In the 2013 financial year, the UniCarriers Group employed 5 208 people worldwide and achieved a turnover of 1 314 billion euros. The flexible and individually customisable transport solutions for logistics and warehouses are manufactured at UniCarriers production facilities in Sweden, Spain, Japan, China and the USA.
Företag: Dfind IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior IT System Administrator for UniCarriers Europe jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior IT System Administrator for UniCarriers Europe

Mekanikkonstruktör, USer Interface
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Europe AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Europe AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör inom User Interface arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och analytiskt arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du kommer att arbeta med utformning av mekaniska detaljer i truckens förarmiljö så som plastkåpor, plattformar och grindar samt val och placering av knappar, reglage, stolar och övriga interiördetaljer. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning samt erfarenhet av mekanikkonstruktion i förarmiljö, gärna plastkonstruktion. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med människor med många olika kompetenser. Ergonomikunskap samt goda kunskaper inom tekniska beräkningar är meriterande. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör inom User Interface behöver du vara kreativ och nytänkande på ett sätt som kan omsättas i praktiken. Du bör trivas med att självständigt ta ansvar och strukturera ditt arbete samt ta egna inititativ för att driva saker framåt. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Soran Mhealden, Design Team Manager Chassis and User Interface, tel. 031- 98 42 81 Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag gällande denna tjänst.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör, USer Interface jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör, USer Interface

Supplier Quality Engineer
The UniCarriers Group was created in 2011 from the mergers of the brands Nissan Forklift, TCM and Atlet. Today we a?re headquartered in Tokyo with branches in Europe, America and Asia. At UniCarriers Europe we offer you the perfect mixture of Japanese quality and technology, with Swedish design, user friendliness and ergonomics. With the different products from the UniCarriers portfolio, users can cover all industrial truck requirements indoors and outdoors. Our industry experience goes all the way back to 1949, and our mission to challenge for excellence in products and solutions remains. The flexible and individually customisable transport solutions for logistics and warehouses are manufactured at UniCarriers production facilities in Sweden, Spain, Japan, China and the USA. Products are sold via specialist retailers, as well as directly to end consumers by an experienced team of sales experts. Essential customer sectors are the automotive, construction, electronics, food, logistics and pharmaceutical industries as well as the heavy and manufacturing industry. In the role as Supplier Quality Engineer (SQE) your job will be to secure the quality of purchased componentes and processes of our Swedish and foreign suppliers. You will mainly work with preventative quality and evaluate new and current suppliers together with our purchasers. As a SQE you will maintain several contacts and travel to suppliers approx. 20 days/year. Business development and support to help us increase the quality of our internal processes and work methods are also included in the job. Your profile - A degree from a Technical College or several years of relevant experience.Experince and knowledge of different quality tools, for example Six Sigma, 8D, 5 Why, FMEA. - Understanding of the manufacturing process, preferably within plastic or electronics. - Understanding of the product development process. - Fluent in English and Swedish, both speaking and writing. - Drivers license (B) is recommendable. As a person, you have good social skills and a professional way of dealing with suppliers, handling both conflicts and maintaining good relations. You are detailed and thorough and take responsibility to structure and organize your own work. You have an adaptive approach and are able to prioritize your tasks to handle peaks of heavy work-load. You have a high quality standard in your work and continually work to improve your own results. For more information please contact: Rebecka Tegnander, Manager Quality Engineering, +46 (0)31-98 43 25 Union representatives: Unionen: Kjell Persson UniCarriers reception +46 (0)31-98 40 00 As the process of selection is continuous please send us your application as soon as possible. We respectfully decline any contact from recruitment agencies or other similar companies regarding this recruitment.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Supplier Quality Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supplier Quality Engineer

Mekanikkonstruktör, Hydraulik
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mekanikkonstruktör inom Motion & System Control arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och problemlösande arbete i ett eller flera av våra projektteam. Din främsta uppgift är ta fram konstruktionslösningar på modul- och trucknivå innehållande konstruktion, kravsättning, riskhantering, dokumentation och test/verifiering. Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning och erfarenhet av mekanisk dimensionering och konstruktion. Kompetens och erfarenhet inom hydraulik/pneumatik är meriterande. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med kontaktytor såväl internt som externt mot leverantörer. För att lyckas i rollen som Mekanikkonstruktör Hydraulik behöver du vara kreativ, kunna ta initiativ och självständigt ansvar. Goda kommunikationsegenskaper samt kunskaper i svenska och engelska är viktiga för denna tjänst. Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Magnus Bredin, Design Team Manager, Motion & System Control, tel 031-98 42 26 Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör, Hydraulik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör, Hydraulik

Mjukvaruutvecklare
UniCarriers siktar på att bli bäst i världen inom system för materialhantering! Det betyder mer än att vi bara ska vara ledande inom vår bransch och öka vår försäljning. Vi vill också att varje medarbetare inom UniCarriers ska nå personlig framgång. UniCarriers Group är en global koncern med 5000 anställda och huvudkontoret finns i Tokyo, Japan. Inom UniCarriers Manufacturing Sweden AB marknadsförs, utvecklas och tillverkas kvalitetstruckar som kännetecknas av modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Vi har en helhetssyn på kundens lagerhantering och vår affär kompletteras av allt från lager- och flödesanalyser till service, utbildning och säkerhetsinspektioner. UniCarriers Manufacturing Sweden AB, som tidigare hette Atlet AB, har 450 anställda i Sverige. Vår produktutveckling och tillverkning sker i Mölnlycke utanför Göteborg och vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela landet. Som Mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och underhåll av de olika huvudstyrsystemen i våra truckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och problemlösande arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du kommer arbeta med C-programmering inom ett ganska brett område. Fokus för tjänsten är applikationsprogrammering och funktionsutveckling men även mer hårdvarunära programmering kan förekomma. Verifiering av utvecklade lösningar och funktioner i maskin ingår också som en del i arbetet. För att lyckas i rollen som Mjukvaruutvecklare behöver du vara ordningsam, strukturerad och självgående. Tjänsten innebär också mycket självständigt ansvar och lösningsfokuserat arbete i samarbete med övriga funktioner, som ibland går utöver de vanligt förekommande programmeringsarbetet. Dessutom behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Vi tror att Du har: - Relevant teknisk högskoleutbildning - Några års erfarenhet av liknande arbete - God vana att arbeta i projektform och av tvärfunktionellt samarbete Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta: Magnus Bredin, Design Team Manager, Motion & System Control, tel 031-98 42 26 Facklig kontaktperson Unionen: Kjell Persson UniCarriers växel 031-98 40 00 Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.
Företag: UniCarriers
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare jobb, Mjukvaruutvecklare Göteborg, Mjukvaruutvecklare UniCarriers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare


Sök lediga jobb UniCarriers

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se