Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur jobb - lediga jobb

Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur jobb Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur- Göteborg

  2. Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur- Göteborg


Mer beskrivning

Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur
Unibase erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom nätverksinfrastruktur och systemutveckling. Genom flexibilitet, stort engagemang samt bred kompetens skapar Unibase kundnytta för medelstora och stora organisationer i Göteborgsregionen. Unibase grundades år 1999 och är ett privatägt företag där de två delägarna är aktiva i bolaget. Unibase har haft kontinuerlig tillväxt med stabil lönsamhet och idag är vi 17 anställda. Vi har alltid jobbat med stora och långvariga uppdrag, vilket fortfarande är vår huvudsakliga strategi. Nu växer vi och behöver återigen förstärka vår infrastrukturgrupp med en ny medarbetare. Företaget Du kommer att ingå i ett team med 9 personer som alla jobbar med IT infrastruktur. Vår kompetens ligger framförallt inom Microsoft, Cisco, Clavister, VMware och Citrix. Hos oss jobbar du, som konsult, tillsammans med dina kollegor med kunden i centrum. Större delen av din arbetstid tillbringar du hos våra kunder, där du i huvudsak ansvarar för installation, konfigurering, drift och support. Du utgår från vårt kontor i Västra Frölunda. Du kommer till ett prestigelöst företag där vi tillsammans jobbar med många spännande uppdrag. Du har möjlighet att utveckla och specialisera dig hos oss. Vi jobbar kontinuerligt med att kompetensutveckla oss själva och varandra. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och IT. Du är serviceinriktad och har en stark vilja att lösa kundens problem. Vi tror att du behöver ha kompetens inom några av nedanstående områden. •Microsofts serverteknologi •Cisco switchar och routers •Clavister brandväggar •VMWare •Citrix Du har något eller några års erfarenhet som IT-tekniker, konsult eller något annat område där teknik och IT-infrastruktur varit ditt huvudansvar eller så kan du vara nyutexaminerad från relevant högskola eller YH-utbildning. Det du inte redan kan lär du dig hos oss. Det viktigaste för att lyckas i din roll är ditt engagemang och din inställning. Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Unibase med Experis IT. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Karin Swärd på telefon 031-708 67 77. Ansökan sker genom att registrera ditt personliga CV på www.experis.se Vi vill ha din ansökan senast 2013-08-18. Urval och intervjuer kommer att påbörjas under vecka 32.
Företag: Experis IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur

Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur
Unibase erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom nätverksinfrastruktur och systemutveckling. Genom flexibilitet, stort engagemang samt bred kompetens skapar Unibase kundnytta för medelstora och stora organisationer i Göteborgsregionen. Unibase grundades år 1999 och är ett privatägt företag där de två delägarna är aktiva i bolaget. Unibase har haft kontinuerlig tillväxt med stabil lönsamhet och idag är vi 17 stycken anställda. Vi har alltid jobbat med stora och långvariga uppdrag, vilket fortfarande är vår huvudsakliga strategi. Nu växer vi och behöver återigen förstärka vår infrastrukturgrupp med ytterligare en medarbetare. Arbetet Du kommer att ingå i ett team med 9 personer som alla jobbar med IT infrastruktur. Vår kompetens ligger framförallt inom Microsoft, Cisco, Clavister, VMware och Citrix. Hos oss jobbar du, som konsult, tillsammans med dina kollegor med kunden i centrum. Större delen av din arbetstid tillbringar du hos våra kunder, där du i huvudsak ansvarar för installation, konfigurering, drift och support. Du utgår från vårt kontor i Västra Frölunda. Du kommer till ett prestigelöst företag där vi tillsammans jobbar med många spännande uppdrag. Du har möjlighet att utveckla och specialisera dig hos oss. Vi jobbar kontinuerligt med att kompetensutveckla oss själva och varandra. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och IT. Du är serviceinriktad och har en stark vilja att lösa kundens problem. Vi tror att du har kompetens inom några av nedanstående områden. •Microsofts serverteknologi •Cisco switchar och routers •Clavister brandväggar •VMWare •Citrix Du är nyutexaminerad från relevant högskola eller YH-utbildning eller så har du redan ett till två års erfarenhet som IT-tekniker, konsult eller något annat område där teknik och infrastruktur varit ditt huvudansvar. Det du inte redan kan lär du dig hos oss. Det viktigaste för att lyckas i din roll är ditt engagemang och din inställning. Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Unibase med Experis IT. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Karin Swärd på telefon 031-708 67 77. Ansökan sker genom att registrera ditt personliga CV på www.experis.se Vi vill ha din ansökan senast 2013-09-29, men urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Företag: Experis IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur


Sök lediga jobb Unibase söker konsult inom IT Infrastruktur

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se