Upplands Bro kommun jobb - lediga jobb

Upplands Bro kommun jobb Upplands Bro kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Upplands Bro kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Upplands Bro kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 2. Förenade Service söker lokalvårdare till upplands Bro Kommun- Upplands-Bro

 3. Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 4. Förenade Service söker lokalvårdare till Upplands Bro Kommun- Upplands-Bro

 5. Sökes lokalvårdare Upplands bro kommun- Upplands-Bro

 6. Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 7. Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 8. Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 9. UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER PERSONLIGA ASSISTENTER - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2- Upplands-Bro

 10. UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2- Upplands-Bro

 11. UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 15 APRIL- Upplands-Bro

 12. Demonstratör / Säljare i Upplands Bro Kommun- Upplands-Bro

 13. Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Arabiska- Upplands-Bro

 14. Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Syrianska- Upplands-Bro

 15. Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Dari- Upplands-Bro

 16. Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Sorani- Upplands-Bro

 17. Rekryteringsmingel med Upplands Bro KommunArbetshandledare- Upplands-Bro

 18. Rekryteringsmingel med Upplands Bro Kommun-Hemtjänst- Upplands-Bro

 19. Sjuksköterska Heltid upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 20. fysioterapeut Upplands Bro Kommun- Upplands-Bro

 21. Coach för ”Unga som varken arbetar eller studerar” i Upplands Bro kommun- Stockholm

 22. Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 23. Sjuksköterska upplands bro kommun- Upplands-Bro

 24. Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 25. Sjuksköterskor Upplands Bro Kommun- Upplands-Bro

 26. Sjuksköterskor till Upplands Bro Kommun- Upplands-Bro


Mer beskrivning

Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Till Bygg- och Miljöavdelningen på Tillväxtkontoret söker vi nu en: BYGG- OCH MILJÖCHEF Som bygg- och miljöchef har du personal- och verksamhetsansvar för Tillväxtkontorets Bygg- och miljöavdelning som idag består av tre enheter; miljö, bygglov samt mät, totalt cirka 20 medarbetare. Miljöenheten bedriver tillsyn inom miljö- och hälsoskyddsområdet enligt bland annat miljöbalken och livsmedelslagstiftning. Bygglovenheten hanterar frågor om bygglov och bygganmälan samt bedriver tillsyn enligt plan- och bygglagen. Mätenheten ajourhåller kommunens primärkarta, tar fram nybyggnadskartor och utför utsättningar och lägeskontroller enligt fastighetsbildningslagen. I bygg- och miljöchefens ansvarsområden ingår att leda, planera, följa upp och utveckla avdelningen och dess verksamhet. Arbetet kräver goda ledaregenskaper, att man har ett övergripande kommunperspektiv samt förmåga att utifrån politiska beslut utveckla, effektivisera och förändra verksamheten. I rollen ingår att arbeta för samhällsutveckling, se till att lagar och förordningar inom området följs samt att politiskt fattade beslut genomförs. Bygg- och miljöchefen företräder kommunen i olika sammanhang och medverkar aktivt i kommunens strategiska arbete. Det är meriterande att ha erfarenhet av myndighetsutövning i en politiskt styrd organisation samt att arbetat med förändrings- och utvecklingsprocesser. För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara en tydlig och kommunikativ ledare med god förmåga att inspirera andra människor. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in en ansökan så snart som möjligt. Välkommen att visa intresse senast den 4/11, via www.boardtalk.se. Eventuella frågor besvaras av Boardtalks konsulter Lovisa Jerdéus, 070 790 01 17 eller Marina Sjölin, 070 790 10 34.
Företag: BOARDTALK AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun

Förenade Service söker lokalvårdare till upplands Bro Kommun
Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en.. Vi söker Dig som har erfarenhet av lokalvårds arbeten. Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull samt har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att hjälpas åt att tillsammans lösa en uppgift. Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.   Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Förenade Service i Sverige AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förenade Service söker lokalvårdare till upplands Bro Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förenade Service söker lokalvårdare till upplands Bro Kommun

Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med två medarbetare till Upplands Bro Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande.
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun

Förenade Service söker lokalvårdare till Upplands Bro Kommun
Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en.. Vi söker Dig som har erfarenhet av lokalvård inom skola och förskolor. Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull samt har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att hjälpas åt att tillsammans lösa en uppgift. Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning. Tjänsten innebär att städa skolor och förskolor i Upplands Bro Kommun, vi ser gärna att man har erfarenhet av Insta 800, då det är den städ metod vi utför i kommunen. Som loklavårdare på Förenade Service arbetar man självständigt och effektivt , vi ser gärna att du har detta. Om du tycker att du skulle passa in hos oss hör av dig med ett personligt brev och CV senast den 10/6     Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Förenade Service i Sverige AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förenade Service söker lokalvårdare till Upplands Bro Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förenade Service söker lokalvårdare till Upplands Bro Kommun

Sökes lokalvårdare Upplands bro kommun
Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en.. Söker en lokalvårdare som är van med Insta 800 städning i kommun verksamhet. Personen vi söker är en lagspelare med erfarenhet av städning i skola eller förskola som har det där lilla extra. Vi ser gärna att man har körkort men det är inget krav, bra om man har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.   Skicka in din ansökan om detta stämmer in på dig     mvh Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Förenade Service i Sverige AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sökes lokalvårdare Upplands bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökes lokalvårdare Upplands bro kommun

Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med två medarbetare till Upplands Bro Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande.
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun

Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med två medarbetare till Upplands Bro Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande.
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun

Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med två medarbetare till Upplands Bro Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande.
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Upplands Bro kommun

UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER PERSONLIGA ASSISTENTER - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2
VÄLKOMMEN PÅ REKRYTERINGSTRÄFF! När: Fredagen den 19 februari kl 10.00 Var: Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr. Arbetsgivaren inleder med en gemensam presentation av tjänsterna. Därefter får du träffa arbetsgivaren på en kortare intervju. Ta med dig CV och brev. Viss väntetid kan förekomma. Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Att arbeta som personlig assistent innebär att stödja och främja den enskilde för ökat självbestämmande, delaktighet och självständighet. Arbetet är mycket ansvarsfullt och höga krav ställs på personlig lämplighet och flexibilitet. Det är ett lärorikt och utvecklande arbete, där lyhördhet och pålitlighet är avgörande för individens tillit till verksamheten. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan vara mycket varierande, men består i huvudsak av att i samarbete med sin brukare vara behjälplig med personlig omvårdnad, hemmets skötsel, inköp, matlagning och följa med på aktiviteter. Önskvärda kvalifikationer Gärna utbildad undersköterska eller motsvarande och ha erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. Du behöver tala en förståelig svenska, samt brukarens eventuella språk. Som person måste du vara mogen, ha god samarbetsförmåga, äga ett gott omdöme och empatisk förmåga, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.
Företag: Upplands Bro kommun/ Socialkontoret
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER PERSONLIGA ASSISTENTER - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER PERSONLIGA ASSISTENTER - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2

UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2
VÄLKOMMEN PÅ REKRYTERINGSTRÄFF! När: Fredagen den 19 februari kl 10.00 Var: Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr Arbetsgivaren inleder med en gemensam presentation av tjänsterna. Därefter får du träffa arbetsgivaren på en kortare intervju. Ta med dig CV och brev. Viss väntetid kan förekomma. Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Arbetet som vårdare innebär att stödja och främja den enskilde för ökat självbestämmande, delaktighet och självständighet. Att arbeta på ett gruppboende innebär att arbeta med ett tydliggörande arbetssätt för individen. Stort ansvar och höga krav ställs på personlig lämplighet och flexibilitet. Det är ett lärorikt och utvecklande arbete, där lyhördhet och pålitlighet är avgörande för individens tillit till verksamheten. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i huvudsakt av att stödja och motivera de boende med sin personliga omvårdnad, sociala träning, hemmets skötsel, inköp, matlagning och följa med på aktiviteter. Önskvärda kvalifikationer Utbildad mentalskötare, undersköterska eller GPU, PPU och ha erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning/utvecklingsstörning. Erfarenhet av förtydligande pedagogik som arbetsmetod är meriterande. Du behöver tala en förståelig svenska. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom autismspektrumet. Som person måste du vara mogen och tydlig, ha god samarbetsförmåga, vara empatisk, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Upplysningar lämnas av Maria Björling Samordnare, 08-581 691 89
Företag: Upplands Bro kommun/ Socialkontoret
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 19/2

UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 15 APRIL
VÄLKOMMEN PÅ REKRYTERINGSTRÄFF! När: Fredagen den 15 april kl 10.00 Var: Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr Arbetsgivaren inleder med en gemensam presentation av tjänsterna. Därefter får du träffa arbetsgivaren enskilt på en kortare intervju. Ta med dig CV och brev. Viss väntetid kan förekomma. Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Arbetet som vårdare innebär att stödja och främja den enskilde för ökat självbestämmande, delaktighet och självständighet. Att arbeta på ett gruppboende innebär att arbeta med ett tydliggörande arbetssätt för individen. Stort ansvar och höga krav ställs på personlig lämplighet och flexibilitet. Det är ett lärorikt och utvecklande arbete, där lyhördhet och pålitlighet är avgörande för individens tillit till verksamheten ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en grupp- eller servicebostad med ett brukarfokuserat arbetssätt och förhållningssätt där flexibilitet, engagemang och delaktighet genomsyrar arbetet. Gruppbostad/servicebostad enligt LSS innebär ett särskilt boende, anpassat för vuxna personer med kognitiva och fysiska funktionsnedsättningar. Arbetet i boendet styrs av individens/brukarens behov. Fokus ligger på att skapa förutsättningar för att varje individ ska kunna leva ett självständigt liv i samhället. Arbetet genomsyras av ett pedagogiskt förhållningssätt med ett tydlighet och struktur samt ett gott och respektfullt bemötande. Att skapa delaktighet i det dagliga livet utifrån den enskildes önskemål och behov utgör en viktig grund i det dagliga arbetet. För att möjliggöra aktiviteter i det dagliga livet används kognitiva hjälpmedel, förflyttningshjälpmedel och andra för individen specifika hjälpmedel. För att säkerställa kvalitet i de insatser som genomförs arbetar personal målinriktat med handlingsplaner och pedagogiska metoder som redskap i det dagliga arbetet. I arbetet på gruppbostaden kommer du att: - Ge stöd och service i vardagen utifrån varje individs egna behov och önskemål. - Ansvara för att individuella genomförandeplaner upprättas, genomförs, utvärderas och dokumenteras. - Skriva och tydliggöra metoder, handlingsplaner och rutiner. - Vara stödperson till en eller två brukare med de arbetsuppgifter och ansvar som det medför. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad inom vård och omsorg, pedagogik eller socialt arbete. Erfarenhet av arbete med personer med autism och/eller kognitiv funktionsnedsättning är meriterade. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av dokumentation och att arbeta målinriktat med olika kommunikationsmetoder. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt besitta goda datorkunskaper. Vidare vill vi att du är flexibel, ödmjuk, respektfull och tydlig i ditt bemötande och förhållningssätt och du ska ha lätt för att samarbeta med andra. Lojalitet, kreativitet och förmåga att se möjligheter istället för hinder (lösningsfokus) är också avgörande. Utmanande/utåtagerande beteenden kan förekomma i arbetet och det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Upplysningar lämnas av Maria Björling 08-581 691 89 Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via kommunen växel: 08-581 690 00
Företag: Upplands Bro kommun/ Socialkontoret
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 15 APRIL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UPPLANDS-BRO KOMMUN SÖKER VÅRDARE - REKRYTERINGSTRÄFF 15 APRIL

Demonstratör / Säljare i Upplands Bro Kommun
För arbete inom Upplands Bro kommun söker vi Körkort B är ett krav. Som säljare av GST AIR , kommer du att demonstrera och sälja ett av världens hälsosammaste Luftreningssystem. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Dina besök bokas främst upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du helt själv bestämmer, ett kundbesök tar ca 30-60 minuter. Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhuslufts kvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluft (5 till 100 gånger) (US EPA). Luftföroreningar inomhus har rankats som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankad 5: e som en orsak till ohälsa i världen (WHO).90% av vår tid spenderas inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför heter GST Air och är en portabel luftrenare. Maskinen har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag över hela världen och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet. Löner/arbetsbeskrivning: Vi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har både fast lön + provision per såld enhet. Deltid eller heltid ? med GST AIR har du möjlighet att själv styra din arbetstid och din yrkesmässiga framtid. Vi erbjuder mycket goda möjligheter att avancera inom vårt företag. Vi hoppas att just du passar in i vårt team! Utbildningen hålls på vårt kontor i Lund, i World Trade Center eller i Sundsvall. Vi kommer att hålla intervjuer löpandes och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Hemsida: www.cleancloud.se Välkommen in med din ansökan!
Företag: Clean Cloud AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Demonstratör / Säljare i Upplands Bro Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demonstratör / Säljare i Upplands Bro Kommun

Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Arabiska
Välkommen till rekryteringsmingel med Upplands Bro kommun! Onsdag den 16 november mellan kl 15:00-17.00 är du välkommen till Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr. Vi firar att våra lokaler äntligen är färdiga genom att bjuda in både arbetsgivare och arbetssökande till ett rekryteringsmingel! Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska, deltid Vill du vara med och bygga framtiden? Då har du kommit rätt. Just nu söker vi dig som anser att: . elevens rätt till kvalitativ modersmålsundervisning är viktig . alla elever ska ges samma förutsättningar för att klara skolans uppsatta mål Arbetsuppgifter I rollen som modersmålslärare ansvarar du för: . planering och genomförande av undervisningen . betygssättning, omdömen, föra in närvaro samt frånvaro m.m. I rollen som studiehandledare ansvarar du för: . strukturen av studiehandledningen . att inhämta ämneskunskaper för att kunna handleda eleven Både i rollen som modersmålslärare och studiehandledare är det viktigt att: . kunna arbeta självständigt . utveckla samverkan med andra pedagoger . möta elevens individuella behov . delta aktivt i fortbildning . ha god kontakt med rektor på respektive skola samt berörda pedagoger . vara ansiktet utåt för modersmålsenheten Vi söker därför efter dig som har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tycker om nya utmaningar. Omfattning av tjänsten är grundat på antal elever i dagsläget och tjänstgöringsgraden kan därför komma att skifta om elevunderlaget minskar alternativt ökar. Kvalifikationer Du som söker bör ha en lärarutbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning. Det är önskvärt att du är ämneslärare i språk och att det språket med fördel är ditt eget modersmål. Vi ser gärna att du även har arbetat som modersmålslärare eller studiehandledare tidigare. Det är viktigt att du behärskar ditt modersmål och det svenska språket i tal och skrift. Utöver det bör du ha god kännedom om kursplanen för modersmål, stödmaterialet för studiehandledning, det svenska skolsystemet och samhället samt olika kulturer. Önskvärt B-körkort och tillgång till egen bil. Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Välkommen!
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Arabiska

Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Syrianska
Välkommen till rekryteringsmingel med Upplands Bro kommun! Onsdag den 16 november mellan kl 15:00-17.00 är du välkommen till Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr. Vi firar att våra lokaler äntligen är färdiga genom att bjuda in både arbetsgivare och arbetssökande till ett rekryteringsmingel! Modersmålslärare och studiehandledare i arabiska, deltid Vill du vara med och bygga framtiden? Då har du kommit rätt. Just nu söker vi dig som anser att: . elevens rätt till kvalitativ modersmålsundervisning är viktig . alla elever ska ges samma förutsättningar för att klara skolans uppsatta mål Arbetsuppgifter I rollen som modersmålslärare ansvarar du för: . planering och genomförande av undervisningen . betygssättning, omdömen, föra in närvaro samt frånvaro m.m. I rollen som studiehandledare ansvarar du för: . strukturen av studiehandledningen . att inhämta ämneskunskaper för att kunna handleda eleven Både i rollen som modersmålslärare och studiehandledare är det viktigt att: . kunna arbeta självständigt . utveckla samverkan med andra pedagoger . möta elevens individuella behov . delta aktivt i fortbildning . ha god kontakt med rektor på respektive skola samt berörda pedagoger . vara ansiktet utåt för modersmålsenheten Vi söker därför efter dig som har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tycker om nya utmaningar. Omfattning av tjänsten är grundat på antal elever i dagsläget och tjänstgöringsgraden kan därför komma att skifta om elevunderlaget minskar alternativt ökar. Kvalifikationer Du som söker bör ha en lärarutbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning. Det är önskvärt att du är ämneslärare i språk och att det språket med fördel är ditt eget modersmål. Vi ser gärna att du även har arbetat som modersmålslärare eller studiehandledare tidigare. Det är viktigt att du behärskar ditt modersmål och det svenska språket i tal och skrift. Utöver det bör du ha god kännedom om kursplanen för modersmål, stödmaterialet för studiehandledning, det svenska skolsystemet och samhället samt olika kulturer. Önskvärt B-körkort och tillgång till egen bil. Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Välkommen!
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Syrianska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Syrianska

Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Dari
Välkommen till rekryteringsmingel med Upplands Bro kommun! Onsdag den 16 november mellan kl 15:00-17.00 är du välkommen till Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr. Vi firar att våra lokaler äntligen är färdiga genom att bjuda in både arbetsgivare och arbetssökande till ett rekryteringsmingel! Modersmålslärare och studiehandledare i dari, deltid Vill du vara med och bygga framtiden? Då har du kommit rätt. Just nu söker vi dig som anser att: . elevens rätt till kvalitativ modersmålsundervisning är viktig . alla elever ska ges samma förutsättningar för att klara skolans uppsatta mål Arbetsuppgifter I rollen som modersmålslärare ansvarar du för: . planering och genomförande av undervisningen . betygssättning, omdömen, föra in närvaro samt frånvaro m.m. I rollen som studiehandledare ansvarar du för: . strukturen av studiehandledningen . att inhämta ämneskunskaper för att kunna handleda eleven Både i rollen som modersmålslärare och studiehandledare är det viktigt att: . kunna arbeta självständigt . utveckla samverkan med andra pedagoger . möta elevens individuella behov . delta aktivt i fortbildning . ha god kontakt med rektor på respektive skola samt berörda pedagoger . vara ansiktet utåt för modersmålsenheten Vi söker därför efter dig som har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tycker om nya utmaningar. Omfattning av tjänsten är grundat på antal elever i dagsläget och tjänstgöringsgraden kan därför komma att skifta om elevunderlaget minskar alternativt ökar. Kvalifikationer Du som söker bör ha en lärarutbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning. Det är önskvärt att du är ämneslärare i språk och att det språket med fördel är ditt eget modersmål. Vi ser gärna att du även har arbetat som modersmålslärare eller studiehandledare tidigare. Det är viktigt att du behärskar ditt modersmål och det svenska språket i tal och skrift. Utöver det bör du ha god kännedom om kursplanen för modersmål, stödmaterialet för studiehandledning, det svenska skolsystemet och samhället samt olika kulturer. Önskvärt B-körkort och tillgång till egen bil. Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Kontaktperson Samanthi Al-Dhaheri, Enhetschef modersmål och mottagandet av nyanlända 08-58 169 216 alt. 072-17 88 249 Välkommen!
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Dari jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Dari

Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Sorani
Välkommen till rekryteringsmingel med Upplands Bro kommun! Onsdag den 16 november mellan kl 15:00-17.00 är du välkommen till Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr. Vi firar att våra lokaler äntligen är färdiga genom att bjuda in både arbetsgivare och arbetssökande till ett rekryteringsmingel! Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet Modersmålslärare och studiehandledare i sorani, deltid Vill du vara med och bygga framtiden? Då har du kommit rätt. Just nu söker vi dig som anser att: . elevens rätt till kvalitativ modersmålsundervisning är viktig . alla elever ska ges samma förutsättningar för att klara skolans uppsatta mål Arbetsuppgifter I rollen som modersmålslärare ansvarar du för: . planering och genomförande av undervisningen . betygssättning, omdömen, föra in närvaro samt frånvaro m.m. I rollen som studiehandledare ansvarar du för: . strukturen av studiehandledningen . att inhämta ämneskunskaper för att kunna handleda eleven Både i rollen som modersmålslärare och studiehandledare är det viktigt att: . kunna arbeta självständigt . utveckla samverkan med andra pedagoger . möta elevens individuella behov . delta aktivt i fortbildning . ha god kontakt med rektor på respektive skola samt berörda pedagoger . vara ansiktet utåt för modersmålsenheten Vi söker därför efter dig som har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och tycker om nya utmaningar. Omfattning av tjänsten är grundat på antal elever i dagsläget och tjänstgöringsgraden kan därför komma att skifta om elevunderlaget minskar alternativt ökar. Kvalifikationer Du som söker bör ha en lärarutbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning. Det är önskvärt att du är ämneslärare i språk och att det språket med fördel är ditt eget modersmål. Vi ser gärna att du även har arbetat som modersmålslärare eller studiehandledare tidigare. Det är viktigt att du behärskar ditt modersmål och det svenska språket i tal och skrift. Utöver det bör du ha god kännedom om kursplanen för modersmål, stödmaterialet för studiehandledning, det svenska skolsystemet och samhället samt olika kulturer. Önskvärt B-körkort och tillgång till egen bil. Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Kontaktperson Samanthi Al-Dhaheri, Enhetschef modersmål och mottagandet av nyanlända 08-58 169 216 alt. 072-17 88 249 Välkommen!
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Sorani jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsmingel mjed Upplands Bro Kommun-Modersmålslärare Sorani

Rekryteringsmingel med Upplands Bro KommunArbetshandledare
Välkommen till rekryteringsmingel med Upplands Bro kommun! Onsdag den 16 november mellan kl 15:00-17.00 är du välkommen till Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr. Vi firar att våra lokaler äntligen är färdiga genom att bjuda in både arbetsgivare och arbetssökande till ett rekryteringsmingel! Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet Just nu växer hemtjänsten i ordinärt boende och servicehus i Upplands- Bro kommun så det knakar och därför letar vi efter engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge hjälp och stöd till våra kunder - alltid utifrån deras önskemål och vilja. Arbetsuppgifter: I arbetet som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänst ingår att stödja våra omsorgstagare till en meningsfull vardag och en god livskvalitet. Vi arbetar för att ge individuell omsorg och service till äldre och funktionshindrade för att möjliggöra kvarboende i det egna hem. Arbetet sker utifrån biståndsbeslut fattade för varje enskild individ. I arbetsuppgifterna ingår att planera, upprätta genomförandeplaner, genomföra, utvärdera och dokumentera omsorgsarbetet samt åtgärda larm. Vi utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter i servicehusen efter instruktioner och på delegation av sjuksköterka. Alla medarbetare deltar aktivt i arbetsplatsens kvalitets- och utvecklingsarbete. Kvalifikationer: Vi söker timvikarier med erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. I detta arbete är det oerhört viktigt att ha ett bra och professionellt bemötande. Förutsättningen är att tycka om att möta olika människor, ha en positiv människosyn, ha lätt för att samarbeta, vara trygg i sin roll som undersköterska samt ha en god problemlösningsförmåga. God svenska i tal och skrift krävs också, då vi ställer höga kvalitetskrav i vår verksamhet och mycket god dokumentationsförmåga är en viktig del i det. Vi använder oss av ett datasystem som heter Mobipen och därför är datavana krav. Vi söker:V årdbiträde, undersköterskor för timanställning kväll,natt, helg och dagtid. Varmt välkommen!
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsmingel med Upplands Bro KommunArbetshandledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsmingel med Upplands Bro KommunArbetshandledare

Rekryteringsmingel med Upplands Bro Kommun-Hemtjänst
Välkommen till rekryteringsmingel med Upplands Bro kommun! Onsdag den 16 november mellan kl 15:00-17.00 är du välkommen till Arbetsförmedlingen Järfälla, Riddarplatsen 36, 3 tr. Vi firar att våra lokaler äntligen är färdiga genom att bjuda in både arbetsgivare och arbetssökande till ett rekryteringsmingel! Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet Just nu växer hemtjänsten i ordinärt boende och servicehus i Upplands- Bro kommun så det knakar och därför letar vi efter engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge hjälp och stöd till våra kunder - alltid utifrån deras önskemål och vilja. Arbetsuppgifter: I arbetet som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänst ingår att stödja våra omsorgstagare till en meningsfull vardag och en god livskvalitet. Vi arbetar för att ge individuell omsorg och service till äldre och funktionshindrade för att möjliggöra kvarboende i det egna hem. Arbetet sker utifrån biståndsbeslut fattade för varje enskild individ. I arbetsuppgifterna ingår att planera, upprätta genomförandeplaner, genomföra, utvärdera och dokumentera omsorgsarbetet samt åtgärda larm. Vi utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter i servicehusen efter instruktioner och på delegation av sjuksköterka. Alla medarbetare deltar aktivt i arbetsplatsens kvalitets- och utvecklingsarbete. Kvalifikationer: Vi söker timvikarier med erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. I detta arbete är det oerhört viktigt att ha ett bra och professionellt bemötande. Förutsättningen är att tycka om att möta olika människor, ha en positiv människosyn, ha lätt för att samarbeta, vara trygg i sin roll som undersköterska samt ha en god problemlösningsförmåga. God svenska i tal och skrift krävs också, då vi ställer höga kvalitetskrav i vår verksamhet och mycket god dokumentationsförmåga är en viktig del i det. Vi använder oss av ett datasystem som heter Mobipen och därför är datavana krav. Vi söker:V årdbiträde, undersköterskor för timanställning kväll,natt, helg och dagtid. Varmt välkommen!
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsmingel med Upplands Bro Kommun-Hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsmingel med Upplands Bro Kommun-Hemtjänst

Sjuksköterska Heltid upplands Bro kommun
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet   Hälso- och sjukvårdsenheten i Upplands-Bro kommun är inne i ett expansivt skede och vi fortsätter att bygga för framtiden. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla en hälso- och sjukvård av yttersta klass med brukaren i centrum. Vi söker dig som är sjuksköterska och är intresserad av att var med och fortsätta att utveckla hälso-och sjukvården inom äldreomsorg och LSS verksamhet. Tjänstens omfattning gäller heltid tillsvidareanställning dagtid men deltid kan absolut diskuteras. Tjänsten utgår från Kungsängen. Hälso- och sjukvårdsenheten ingår i Socialkontorets Utföraravdelning. Du ansvarar för att de boende får den omvårdnad de har behov av och ger stöd till omsorgspersonalen. Du planerar vården och har det medicinska ansvaret. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med någon form av vidareutbildning. Vi söker: Vi söker dig som arbetar bra med andra människor- boende, närstående och kollegor. Du som kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har en inlyssnande förmåga och som brinner för att andra ska ha det bra. Vi erbjuder: Arbetsplatser med högt tempo och trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens. Kommunen erbjuder friskvårdssubvention och möjlighet att byta ut semesterersättning mot extra semesterdagar. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansökan: Senast 2016-12-16. Intervjuer och urval kommer ske löpande. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel tfn 08-581 690 00. Välkommen med din ansökan! Kontaktperson: Mitra Bejanpour
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Heltid upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Heltid upplands Bro kommun

fysioterapeut Upplands Bro Kommun
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet Som fysioterapeut  hos oss har du ett självständigt arbete. Du arbetar med sedvanliga fysioterapeuta bedömningar, åtgärder och uppföljningar. Du har handledning och utbildning av omsorgspersonal. Vi arbetar utifrån ett funktionsbevarande tänkande och vardagsrehabilitering. Du leder tillsammans med arbetsterapeut lyft- och förflyttningsutbildningar för omvårdnadspersonalen och handleder/observerar vid förflyttningssituationer i verksamheten.  Ansvarsområden: Äldreboenden och Servicehus i Bro. Kvalifikationer: Legitimerad fysioterapeut med erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.  Erfarenhet att dokumentera i Pro Capita är en fördel. Körkort. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Tjänsten är en tillsvidareanställning  på 75%. Lön: Individuell lönesättning För ytterligare upplysningar är du välkommen att ringa enhetschef Mitra Bejanpour Tel: 08-581 69 655, e-post: mitra.bejanpour@upplands-bro.se Facklig företrädare nås genom kommunens växel, tel: 08-581 690 00 Du är välkommen med din ansökan snarast. Sista ansöknings-dag  2017-01-31   När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga fysioterapeut Upplands Bro Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: fysioterapeut Upplands Bro Kommun

Coach för ”Unga som varken arbetar eller studerar” i Upplands Bro kommun
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet Arbetsmarknadsenheten i Upplands-Bro kommun söker en coach för att utveckla och arbeta med det kommunala aktivitetsansvaret. Tjänsten är tillsvidaretjänst och inleds med en provanställningsperiod. Tjänsten är placerad under Arbetsmarknadsenheten men med ett nära och stort samarbete med Vuxen-utbildningen, Socialkontoret och Utbildningskontoret. Uppdraget är att bedriva verksamhet för ungdomar 16-24 år som varken studerar eller arbetar. Verksamheten ska förebygga ett långvarigt utanförskap hos individer i denna målgrupp. Verksamheten bygger också på ett öppet och kunskapsgenererande förhållningssätt, för att i framtiden kunna bidra till utveckling av nya metoder som kan behövas för denna målgrupp. Arbetsuppgifter Som coach utförs arbetet intervjubaserat med ungdomar i målgruppen samt företrädare för berörda verksamheter. Det är av största vikt att ungdomarnas egen kraft, kompetens och intresse tas till vara och att de erbjuds individanpassat stöd. • För att ge så god kvalitet som möjligt i coachningen och lotsningen kommer du att arbeta med ett fåtal ungdomar åt gången. • Tjänsten innebär också ett serva övriga arbetssökande som erbjuds insatser inom arbetsmarknadsenhetens uppdrag. • Din uppgift som coach kommer dels att vara att coacha deltagaren i syfte att stärka hans/hennes tro på sin förmåga och möjlighet till förändring. Det kan innebära att lotsa till rätt instans där deltagaren kan få mer stöd och hjälp eller möjlighet till utveckling genom arbete, praktik eller studier. Vem är du? Vi söker dig som har ett stort intresse och hjärta för ungdomar. Du ska ha hög socialkompetens samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetsplatsen präglas av ett öppet förhållningssätt med positiv anda där samverkan med andra enheter och verksamhet är ett naturligt inslag i vardagen. Du ska ha • Adekvat högskoleutbildning, antingen socionom, studie- och yrkesvägledare eller likvärdig. • Erfarenhet av att arbeta med unga samt kännedom om ungas villkor i samhället. Det är meriterande om du har • Erfarenhet av socialtjänst och/eller utbildningsområdet. • God kännedom att sätta ungdomar i sysselsättning. Tillträde: Enligt överenskommelse Önskar du ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta: Johan Boström Tfn: 08-581 69 234/073-961 65 29 johan.bostrom@upplands-bro.se  Fackliga representanter: kontakta Kundcenter på 08-581 690 00 Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Coach för ”Unga som varken arbetar eller studerar” i Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Coach för ”Unga som varken arbetar eller studerar” i Upplands Bro kommun

Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet Äldreomsorgen i Upplands-Bro kommun söker vikarier till äldreboendet Kungsgården i Kungsängen till sommaren 2017 samt året runt. För att trivas hos oss måste Du tycka om att arbeta med och för äldre människor och ge dem en god omvårdnad, vilket innebär ett gott bemötande och serviceanda. Du skall kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta och vara flexibel i Ditt arbetssätt. Kvalifikationer: Gärna utbildad undersköterska eller lång erfarenhet inom äldreomsorg. Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) är nödvändigt. Anställningsform: Timanställning med tillträde efter överenskommelse. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Kungsgårdens äldreboende i Kungsängen: Ruth Donoso tel: 08-58169580 Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tel: 08-581 690 00  Välkommen med din ansökan snarast dock senast 170515 intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun

Sjuksköterska upplands bro kommun
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet   Hälso- och sjukvårdsenheten i Upplands-Bro kommun är inne i ett expansivt skede och vi fortsätter att bygga för framtiden. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla en hälso- och sjukvård av yttersta klass med brukaren i centrum. Vi söker dig som är sjuksköterska och är intresserad av att var med och fortsätta att utveckla hälso-och sjukvården inom äldreomsorg och LSS verksamhet. Tjänstens omfattning gäller heltid tillsvidareanställning dagtid men deltid kan absolut diskuteras. Tjänsten utgår från Kungsängen. Hälso- och sjukvårdsenheten ingår i Socialkontorets Utföraravdelning. Du ansvarar för att de boende får den omvårdnad de har behov av och ger stöd till omsorgspersonalen. Du planerar vården och har det medicinska ansvaret. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med någon form av vidareutbildning. Vi söker: Vi söker dig som arbetar bra med andra människor- boende, närstående och kollegor. Du som kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har en inlyssnande förmåga och som brinner för att andra ska ha det bra. Vi erbjuder: Arbetsplatser med högt tempo och trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens. Kommunen erbjuder friskvårdssubvention och möjlighet att byta ut semesterersättning mot extra semesterdagar. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansökan: Senast 2017-02-29. Intervjuer och urval kommer ske löpande. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel tfn 08-581 690 00. Välkommen med din ansökan! Kontaktperson: Mitra Bejanpour
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska upplands bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska upplands bro kommun

Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun
Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Äldreomsorgen i Upplands-Bro kommun söker vikarier till äldreboendet Kungsgården i Kungsängen till sommaren 2017 samt året runt. För att trivas hos oss måste Du tycka om att arbeta med och för äldre människor och ge dem en god omvårdnad, vilket innebär ett gott bemötande och serviceanda. Du skall kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta och vara flexibel i Ditt arbetssätt. Kvalifikationer: Gärna utbildad undersköterska eller lång erfarenhet inom äldreomsorg. Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) är nödvändigt. Anställningsform: Timanställning med tillträde efter överenskommelse. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Kungsgårdens äldreboende i Kungsängen: Ruth Donoso tel: 08-58169580 Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tel: 08-581 690 00  Välkommen med din ansökan snarast dock senast 170515 intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie undersköterskor Upplands Bro kommun

Sjuksköterskor Upplands Bro Kommun
Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där de boendes behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som sjuksköterska? En arbetsplats där du kan skapa mening för de brukare och där dagarna fylls med glädje, värme, kärlek och minnen från ett helt liv? Då tycker jag att du ska läsa vidare. Hälso- och sjukvårdsenheten i Upplands-Bro kommun är inne i ett expansivt skede och vi fortsätter att bygga för framtiden. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla en hälso- och sjukvård av yttersta klass med brukaren i centrum. Vi söker dig som är sjuksköterska och är intresserad av att var med och fortsätta att utveckla hälso-och sjukvården inom äldreomsorg och LSS verksamhet. Tjänster omfattning gäller 1 st heltid tjänst, då kommer du inte vara patientansvarig för några brukare däremot kommer du ha stöttande roll för dina arbetskollegor som arbetar på olika enheter. Andra tjänsten är deltid, du är patientansvarig för 16 brukare på en av kommunens äldreboende. Båda tjänster är tillsvidareanställning och dagtid. Hälso- och sjukvårdsenheten ingår i Socialkontorets Utföraravdelning. Vi söker: Vi söker dig som arbetar bra med andra människor- boende, närstående och kollegor. Du som kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har en inlyssnande förmåga och som brinner för att andra ska ha det bra. Vi erbjuder: Arbetsplatser med högt tempo och trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens. Kommunen erbjuder friskvårdssubvention och möjlighet att byta ut semesterersättning mot extra semesterdagar. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansökan: Senast 2017-10-25. Intervjuer och urval kommer ske löpande. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel tfn 08-581 690 00. Välkommen med din ansökan! Kontaktperson: Mitra Bejanpour
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Upplands Bro Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Upplands Bro Kommun

Sjuksköterskor till Upplands Bro Kommun
Upplands-Bro kommun är en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Hälso- och sjukvårdsenheten söker fler sjuksköterskor Hälso- och sjukvårdsenheteni Upplands-Bro kommun är inne i ett expansivt skede och vi fortsätter att bygga för framtiden. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla en hälso- och sjukvård av yttersta klass med brukaren i centrum. Vi söker dig som är sjuksköterska och är intresserad av att var med och fortsätta att utveckla hälso-och sjukvården inom äldreomsorg och LSS verksamhet. Vi söker dels en sjuksköterska till Kungsgårdens vård och omsorgsboende då vår nuvarande sjuksköterska går till pension men vi söker även er som vill arbeta som extra resurs för våra Lss boende och särskildaboende/äldreboende. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med någon form av vidareutbildning. Arbetet är omväxlande, ansvarsfult och spännande med möjlighet till egen utveckling. Vem vi söker: Vi söker dig som arbetar bra med andra människor- boende, närstående och kollegor. Du som kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har en inlyssnande förmåga och som brinner för att andra ska ha det bra. Tjänsternas omfattning gäller deltid/heltid tillsvidareanställning dagtid. Hälso- och sjukvårdsenheten ingår i Socialkontorets Utföraravdelning. Vad vi erbjuder: Vi erbjuder dig ett varierat, spännande och stimulerade arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, där du får vara med och utförma lösningar för det framtida hälso-och sjukvården. Kommunen erbjuder friskvårdssubvention och möjlighet att byta ut semesterersättning mot extra semesterdagar. Vi tillämpar individuell lönesättning. på hälso-och sjukvårdsenheten har vi ständigt fokus på att ha ett bra arbetsmiljö och arbetsbelastning. Ansökan: Senast 20190120. Intervjuer och urval kommer ske löpande. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel tfn 08-581 690 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Upplands Bro Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Upplands Bro Kommun


Sök lediga jobb Upplands Bro kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se