Upplands Bro jobb - lediga jobb

Upplands Bro jobb Upplands Bro jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Upplands Bro. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Upplands Bro. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Pedagogisk barnvakt sökes till Upplands Bro!- Upplands-Bro

 2. BF Positiv Barnvakt sökes till Upplands Bro!- Upplands-Bro

 3. Butiksmedarbetare Upplands Bro- Upplands-Bro

 4. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 5. RIDSKOLECHEF- Upplands-Bro

 6. Registrerad Fastighetsmäklare- Upplands-Bro

 7. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 8. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 9. Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun- Upplands-Bro

 10. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 11. Ställföreträdande butikschef Upplands Bro- Upplands-Bro

 12. Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14- Upplands-Bro

 13. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 14. Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14- Upplands-Bro

 15. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 16. Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro- Stockholm

 17. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 18. Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro- Stockholm

 19. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 20. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 21. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 22. Säljchef Upplands Bro.- Upplands-Bro

 23. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 24. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 25. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 26. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 27. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 28. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 29. Säljare Upplands Bro- Upplands-Bro

 30. Säljchef Upplands Bro.- Upplands-Bro

 31. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 32. Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim i veckan- Upplands-Bro

 33. Säljchef Upplands Bro.- Upplands-Bro

 34. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 35. Säljchef Upplands Bro.- Upplands-Bro

 36. Ansvarig Idrottsledare Knatteskutt Upplands Bro- Upplands-Bro

 37. Säljchef Upplands Bro.- Upplands-Bro

 38. Taxiförare till Upplands Bro- Upplands-Bro

 39. Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim/veckan- Upplands-Bro

 40. Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro- Upplands-Bro


Mer beskrivning

BF Pedagogisk barnvakt sökes till Upplands Bro!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en pedagogisk barnvakt till sin dotter på 8 år. Familjen vill ha hjälp 1 eftermiddag i veckan 15:30-18:30 samt vid behov. Familjen behöver hjälp med och matlagning och läxläsning. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Pedagogisk barnvakt sökes till Upplands Bro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Pedagogisk barnvakt sökes till Upplands Bro!

BF Positiv Barnvakt sökes till Upplands Bro!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en glad och positiv barnvakt till sin dotter på 10 månader. Familjen vill ha hjälp 1-2 eftermiddag i veckan 15:30-19:00 samt vid behov någon kväll i månaden. Familjen behöver hjälp med och matlagning och läxläsning. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Positiv Barnvakt sökes till Upplands Bro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Positiv Barnvakt sökes till Upplands Bro!

Butiksmedarbetare Upplands Bro
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 20 timmar i veckan till vår butik i Upplands Bro. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde 01 september 2013. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 02 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Upplands Bro

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval, som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

RIDSKOLECHEF
Ridskolechef Upplands-Bro Ryttarförening, UBRF Vi söker dig som vill vara med och utveckla, driva och förvalta UBRF i rollen som ridskolechef! UBRF är en ideell förening som driver ridskola mellan Kungsängen och Bro sedan 1985. Vi har sju anställda samt många som arbetar som ideell personal, drygt 30 hästar och har lektioner måndag till lördag samt vissa söndagar. Dessutom tävlingar några gånger per år. Föreningen arbetar strukturerat med kontinuerligt förbättringsarbete med hjälp av tydliga mål. Kommunen har budgeterat för ett nytt stall och bygget är planerat att påbörjas under detta år. Styrelsen söker nu en ny ridskolechef, 50 % tjänst. Du ska ha erfarenhet av personalledning och vi ser att "bygga team" är en viktig komponent. Du behöver vara självgående då styrelsen är en ideell styrelse som inte är tillgänglig på arbetsplatsen vilket naturligtvis innebär att du har en stor grad av frihet . Du behöver schemalägga din tid så du har möjlighet att delta i olika aktiviteter då denna tjänst är en 50% tjänst. Du behöver ha hästerfarenhet för att kunna bedöma de verksamhetskrav som kommer. Du behöver ha en kommunikativ ådra då du blir ansiktet utåt för ridskolan och kommer att ha kontakter med både kunder, kommun samt förstås inspirera din personal! Vi söker dig som vill vara med och bygga UBRF och ser dig själv i UBRFs framtidsbild!
Företag: Upplands Bro Ryttarförening
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga RIDSKOLECHEF jobb, RIDSKOLECHEF Upplands-Bro, RIDSKOLECHEF Upplands Bro Ryttarförening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RIDSKOLECHEF

Registrerad Fastighetsmäklare
Beskrivning av arbetsuppgifter: Registrerad fastighetsmäklare sökes! Vi söker dig som är nyutexaminerad eller dig som arbetat några år och vill söka nya utmaningar. Vi förmedlar bostadsrätter, fritidshus, gårdar, villor, radhus och tomter i Upplands-Bro. Vi arbetar med att ständigt förbättra och förfina mäklartjänsten och arbetar med regelbunden sälj-och visningsträning. Vi erbjuder bra villkor och en trivsam arbetsplats. Vår arbetsbelastning är hög med många förfrågningar från säljare. Vi behöver därför förstärka vårt team! Låt oss berätta mer vid ett personligt möte. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en registrerad fastighetsmäklare med driv och en förmåga att möta kunder i många olika lägen i livet. Flexibilitet, envishet och en vilja att göra det bästa för kunden är egenskaper som värdesätts. Via oss får ni internutbildning i "Business school" med respekterade och eftertraktade föreläsare. Beskrivning av arbetsuppgifter: Registrerad fastighetsmäklare sökes! Vi söker dig som är nyutexaminerad eller dig som arbetat några år och vill söka nya utmaningar. Vi förmedlar bostadsrätter, fritidshus, gårdar, villor, radhus och tomter i Upplands-Bro. Vi arbetar med att ständigt förbättra och förfina mäklartjänsten och arbetar med regelbunden sälj-och visningsträning. Vi erbjuder bra villkor och en trivsam arbetsplats. Vår arbetsbelastning är hög med många förfrågningar från säljare. Vi behöver därför förstärka vårt team! Låt oss berätta mer vid ett personligt möte. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en registrerad fastighetsmäklare med driv och en förmåga att möta kunder i många olika lägen i livet. Flexibilitet, envishet och en vilja att göra det bästa för kunden är egenskaper som värdesätts. Via oss får ni internutbildning i "Business school" med respekterade och eftertraktade föreläsare.
Företag: Bostadsbyrån Upplands Bro
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Registrerad Fastighetsmäklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrerad Fastighetsmäklare

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval, som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Till Bygg- och Miljöavdelningen på Tillväxtkontoret söker vi nu en: BYGG- OCH MILJÖCHEF Som bygg- och miljöchef har du personal- och verksamhetsansvar för Tillväxtkontorets Bygg- och miljöavdelning som idag består av tre enheter; miljö, bygglov samt mät, totalt cirka 20 medarbetare. Miljöenheten bedriver tillsyn inom miljö- och hälsoskyddsområdet enligt bland annat miljöbalken och livsmedelslagstiftning. Bygglovenheten hanterar frågor om bygglov och bygganmälan samt bedriver tillsyn enligt plan- och bygglagen. Mätenheten ajourhåller kommunens primärkarta, tar fram nybyggnadskartor och utför utsättningar och lägeskontroller enligt fastighetsbildningslagen. I bygg- och miljöchefens ansvarsområden ingår att leda, planera, följa upp och utveckla avdelningen och dess verksamhet. Arbetet kräver goda ledaregenskaper, att man har ett övergripande kommunperspektiv samt förmåga att utifrån politiska beslut utveckla, effektivisera och förändra verksamheten. I rollen ingår att arbeta för samhällsutveckling, se till att lagar och förordningar inom området följs samt att politiskt fattade beslut genomförs. Bygg- och miljöchefen företräder kommunen i olika sammanhang och medverkar aktivt i kommunens strategiska arbete. Det är meriterande att ha erfarenhet av myndighetsutövning i en politiskt styrd organisation samt att arbetat med förändrings- och utvecklingsprocesser. För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara en tydlig och kommunikativ ledare med god förmåga att inspirera andra människor. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in en ansökan så snart som möjligt. Välkommen att visa intresse senast den 4/11, via www.boardtalk.se. Eventuella frågor besvaras av Boardtalks konsulter Lovisa Jerdéus, 070 790 01 17 eller Marina Sjölin, 070 790 10 34.
Företag: BOARDTALK AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygg- och miljöchef till Upplands Bro kommun

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Ställföreträdande butikschef Upplands Bro
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker en ställföreträdande butikschef för en deltidstjänst på 30 timmar i veckan till vår butik i Upplands Bro. Som ställföreträdande butikschef på Lidl arbetar du tillsammans med butikschefen för att öka försäljning i butiken inom ramarna för vårt butikskoncept. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. I din roll ingår dessutom att beställa och packa upp varor, kassaarbete samt städning. Du har ansvar för driften då butikschefen inte är på plats. Din profil Du har en avslutad gymnasieutbildning. Du arbetar idag inom detaljhandeln eller liknande. Som person är du handlingskraftig och resultatinriktad. Du har ett stort intresse för livsmedel och för att arbeta i butik. Du har en stark servicekänsla och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Som person är du noggrann och ansvarstagande och du känner dig trygg i rollen som arbetsledare. Vi ser gärna att du har B-körkort. Vi erbjuder Tjänsten är tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi erbjuder ett utmanande men samtidigt krävande arbete. Du som kan omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat har goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Är du vår nästa ställföreträdande butikschef? Vi hoppas det! Då vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida, www.lidl.se, är du varmt välkommen att ansöka där. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online". Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 24 november 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande butikschef Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande butikschef Upplands Bro

Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14
Tycker du om att leda barn i olika idrottsaktiviteter? Vi söker en engagerad ledare som har erfarenhet av att leda barn och som har ett stort intresse för idrott. Passar du in på den beskrivningen är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-7 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Våren 2014 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott där barnen provar olika idrotter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger och pågår perioden januari-maj. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Upplands Bro. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelse- och idrottsglädje till barnen. Du arbetar efter knatteskutts färdiga träningsupplägg. Vi söker dig som: - har ett stort intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.upplands-bro@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14
Tycker du om att leda barn i olika idrottsaktiviteter? Vi söker en engagerad ledare som har erfarenhet av att leda barn och som har ett stort intresse för idrott. Passar du in på den beskrivningen är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-7 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Våren 2014 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott där barnen provar olika idrotter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger och pågår perioden januari-maj. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Upplands Bro. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelse- och idrottsglädje till barnen. Du arbetar efter knatteskutts färdiga träningsupplägg. Vi söker dig som: - har ett stort intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.upplands-bro@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande Idrottsledare Upplands Bro VT14

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge och Finland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Jobbeskrivning Vi söker en trevlig mekaniker/maskinoperatör med truckkort, körkort +B samt tillgång till egen bil till en kund i Upplands Bro. Anledningen till att du behöver egen bil är för du ska kunna ta dig till jobbet varje dag, eftersom det inte finns kollektiva förbindelser till företaget. Du kommer att jobba på ett litet mindre företag i en arbetsstyrka på 6 personer samanlagt. Arbetstiderna är mån-fre antingen med start kl 06.00 eller kl 08.00 + 8 tim/dag. Dina arbetsuppgifter kommer delvis att reparera och underhålla maskinerna, och att sedan sköta den helautomatiserade maskinanläggningen resten av arbetstiden. Arbetsuppgifter som kan förekomma när du inte arbetar som mekaniker är att tillsammans med de andra, ta emot kött, packa, fylla på maskinerna, visst lagerarbete och framför allt hålla maskinerna och produktionen igång. Uppdraget startar i början av apri och pågår i nio månaderl. Du kommer att vara anställd av Uniflex och vara uthyrd till vår kund. Personliga egenskaper Ett krav är att du har truckkort, körkort och tillgång till egen bil, kan börja omgående, har ett tekniskt kunnande, arbetat som mekaniker tidigare, erfarenhet av produktion, samt har god svenska i tal och skrift. Skicka in din ansökan snarast!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge och Finland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Jobbeskrivning Vi söker en trevlig mekaniker/maskinoperatör med truckkort, körkort +B samt tillgång till egen bil till en kund i Upplands Bro. Anledningen till att du behöver egen bil är för du ska kunna ta dig till jobbet varje dag, eftersom det inte finns kollektiva förbindelser till företaget. Du kommer att jobba på ett litet mindre företag i en arbetsstyrka på 6 personer samanlagt. Arbetstiderna är mån-fre antingen med start kl 06.00 eller kl 08.00 + 8 tim/dag. Dina arbetsuppgifter kommer delvis att reparera och underhålla maskinerna, och att sedan sköta den helautomatiserade maskinanläggningen resten av arbetstiden. Arbetsuppgifter som kan förekomma när du inte arbetar som mekaniker är att tillsammans med de andra, ta emot kött, packa, fylla på maskinerna, visst lagerarbete och framför allt hålla maskinerna och produktionen igång. Uppdraget startar i början av apri och pågår i nio månaderl. Du kommer att vara anställd av Uniflex och vara uthyrd till vår kund. Personliga egenskaper Ett krav är att du har truckkort, körkort och tillgång till egen bil, kan börja omgående, har ett tekniskt kunnande, arbetat som mekaniker tidigare, erfarenhet av produktion, samt har god svenska i tal och skrift. Skicka in din ansökan snarast!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Vi har nu lediga tjänster, både hel och deltid i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas?- Vill du bliuppskattad för ditt arbete?- Vill du resa och se världen?- Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker?- Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Taxi Stockholms medlemsåkerier har nu lediga tjänster, både hel och deltid i hela Stockholmsområdet. Vi erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Säljchef Upplands Bro.
Försäljningschef på Garda Alarm AB. Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag. Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan. Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning. Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år. För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör. Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar. Är du rätt person trivs du i ett företag som: Genomsyras av prestationskultur. Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter. Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School. Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst . Anser att vilja är viktigare än erfarenhet! Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!: Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning. För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil. Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljcoach+Upplands Bro!" Lycka till!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef Upplands Bro. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef Upplands Bro.

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bliuppskattad för ditt arbete? - Vill du resa och se världen? - Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker? - Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bliuppskattad för ditt arbete? - Vill du resa och se världen? - Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker? - Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bliuppskattad för ditt arbete? - Vill du resa och se världen? - Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker? - Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bliuppskattad för ditt arbete? - Vill du resa och se världen? - Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker? - Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bliuppskattad för ditt arbete? - Vill du resa och se världen? - Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker? - Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bliuppskattad för ditt arbete? - Vill du resa och se världen? - Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker? - Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Säljare Upplands Bro
Nu förstärker vi försäljningsteamet i Upplands Bro och söker drivna, karismatiska och resultatfokuserade säljare som brinner för kvalitet i allt de tar sig för. Därför söker vi dig som är ute efter attutvecklasinom ett av Europas mest framgångsrika företag. - Vill du ha kul på jobbet? - Vill du utvecklas? - Vill du bliuppskattad för ditt arbete? - Vill du resa och se världen? - Vill du blibelönad? Vi söker dig som är ute efter att påbörja en spännandekarriärinom Telecom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra medpengar. Dukommer att ingå i ett av våra fantastiska säljteam och säljamobilalösningar till både befintliga och presumtiva privatkundervia hembesök. Du kommer att arbeta med en av Sveriges största och snabbastväxandeoperatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinktoch dudelar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer iförstahand. Är du den vi söker? - Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Key Group i alla lägen - Att arbeta mot högt uppsatta mål motiverar dig - Du älskar försäljning - Du älskar att tävla och där andra ser problem ser du lösningar - Har utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av försäljning Rätt person erbjuds: Sveriges roligaste jobb med iPad 3 som arbetsverktyg - En trygg arbetsgivare som tar väl hand om personalen, vi harblandannat blivit utsedda till Sveriges 2:a Bästa Arbetsplats av Great Place to Work samt Sveriges Bästa Säljbyrå av Tele2 - En fantastisk möjlighet att vara med när vi expanderar och sätta din signatur på organisationen - Konkurrenskraftiga lösningar att erbjuda våra kunder och ett starkt varumärke i ryggen - En fantastisk möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Key Group Du kommer att arbeta med en av Sveriges störstaochsnabbast växande operatörer. Du har ett starkt driv, en enorm tävlingsinstinkt och du delar vår syn på försäljning där kundnöjdhet alltid kommer i första hand. Anställningen inleds med utbildning på vårt huvudkontor. Därefter kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta i Upplands Bro med omnejd. Inom tre månader garanteras du en vidareutbildning och karriär eller möjligheten att arbeta på några av våra andra kontor i orterna Göteborg, Stockholm eller Västerås. Lyckas du hos oss så har du lysandeframtidsutsikter.Inom Key Solutions erbjuds du godautvecklingsmöjligheter och vi satsarmycket på såväl internrekryteringsom utbildningar och talangprogram.Konkurrensen är hård, men rättperson kommer att ges en unik möjlighetatt göra avtryck och skapa sigett namn inom både branschen och KeyGroup som företagsgrupp. Sök redan idag då vi kommer att träffa kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten, surfa in på vår hemsida eller besök oss på Facebook,http://www.facebook.com/KeysolutionsSE
Företag: Key Solutions AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Upplands Bro

Säljchef Upplands Bro.
Försäljningschef på Garda Alarm AB. Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag. Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan. Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning. Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år. För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör. Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar. Är du rätt person trivs du i ett företag som: Genomsyras av prestationskultur. Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter. Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School. Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst . Anser att vilja är viktigare än erfarenhet! Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!: Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning. För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil. Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljcoach+Upplands Bro!" Lycka till!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef Upplands Bro. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef Upplands Bro.

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Taxi Stockholms medlemsåkerier har nu lediga tjänster, både hel och deltid i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-06
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim i veckan
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Vad blir dina arbetsuppgifter? Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl. Vilka erfarenheter söker vi? Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln". Så ansöker du Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/4193_31596.htm. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att välja den region du är intresserad av att arbeta i. När du gjort ditt val, visas regionens lediga tjänster. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 20 juni 2014. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim i veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim i veckan

Säljchef Upplands Bro.
Försäljningschef på Garda Alarm AB. Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag. Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan. Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning. Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år. För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör. Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar. Är du rätt person trivs du i ett företag som: Genomsyras av prestationskultur. Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter. Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School. Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst . Anser att vilja är viktigare än erfarenhet! Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!: Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning. För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil. Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljcoach+Upplands Bro!" Lycka till!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef Upplands Bro. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef Upplands Bro.

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Taxi Stockholms medlemsåkerier har nu lediga tjänster, både hel och deltid i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Säljchef Upplands Bro.
Försäljningschef på Garda Alarm AB. Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag. Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan. Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning. Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år. För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör. Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar. Är du rätt person trivs du i ett företag som: Genomsyras av prestationskultur. Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter. Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School. Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst . Anser att vilja är viktigare än erfarenhet! Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!: Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning. För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil. Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljcoach+Upplands Bro!" Lycka till!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef Upplands Bro. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef Upplands Bro.

Ansvarig Idrottsledare Knatteskutt Upplands Bro
Har du alltid velat jobba med barn och idrott? Hos oss på Knatteskutt får du chansen! Knatteskutt är en verksamhet som finns över hela Sverige som erbjuder barn i åldern 3-7 år att prova på olika idrotter under lekfulla former. Våra ledare är engagerade och ambitiösa personer som har ett brinnande intresse för idrott. Har du erfarenhet av att leda barn sedan tidigare och tycker dig passa in på ovan beskrivning kanske du är vår nästa ledare? Dina arbetsuppgifter som ansvarig huvudledare för Knatteskutt i Upplands Bro består i huvudsak av att leda Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelse- och idrottsglädje till barnen. Som ledare hos oss jobbar du utifrån vårt färdiga koncept och inför terminen erbjuder vi dig och alla våra ledare att delta på Svenska Idrottsfrämjandets Barnledarutbildning. Arbetstiderna är vardagskvällar och/eller på helger och pågår under perioden sep-dec. Antalet timmar i veckan beror på antalet anmälda barn. Arbetet är en bisyssla. Är det här något för dig? Maila din ansökan idag till ansokan.upplands-bro@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt person för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig Idrottsledare Knatteskutt Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig Idrottsledare Knatteskutt Upplands Bro

Säljchef Upplands Bro.
Försäljningschef på Garda Alarm AB. Garda Alarm AB är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Garda Alarm har idag drygt 10.000 kunder och är en stor aktör på den svenska marknaden för larm och trygghet i bostäder samt företag. Garda Alarm AB Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i hela södra Sverige från Stockholm till Ystad och allt däremellan. Garda Alarm AB har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Som Säljchef kommer du tillsammans med ditt team ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök på fältet där ni säljer vår tjänst via direktförsäljning. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Dina ansvarsområden som Säljchef innefattar bland annat resultatansvar, personalansvar såväl som för Teamledare/Säljcoacher , Säkerhetskonsulter, Fältsäljare, rekrytering samt fältplanering. Utöver detta jobbar du aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten och vid behov utföra egen försäljning. Erfarenhet av att leda andra i en coachande roll är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en bakgrund inom event, TM eller direktförsäljning i minst 1 år. För att lyckas i rollen är du en vinnarskalle och har ett stort engagemang för det du gör. Din vilja och Ditt driv är avgörande för teamets framgångar. Är du rätt person trivs du i ett företag som: Genomsyras av prestationskultur. Erbjuder marknadens högsta förtjänstmöjligheter. Erbjuder intern utbildning via Garda Alarm Business School. Erbjuder marknadens mest kompletta tjänst . Anser att vilja är viktigare än erfarenhet! Arbetstiderna är perfekta för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig BÅDE fredagar och lördagar!: Måndag - Torsdag 14.30-21.30 Söndagar 10.00-18.00 Då vi är ett säkerhetsföretag krävs det att du som söker är prickfri i polisens belastningsregister och utdrag sker vid anställning. För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil. Ring gärna, och om du skickar ansökan så var noga med att märka den "Blivande Säljcoach+Upplands Bro!" Lycka till!
Företag: GARDA ALARM AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef Upplands Bro. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef Upplands Bro.

Taxiförare till Upplands Bro
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval! Som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen och vår vackra huvudstad som arbetsplats! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Taxi Stockholms medlemsåkerier har nu lediga tjänster, både hel och deltid i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Bro

Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim/veckan
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Vad blir dina arbetsuppgifter? Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl. Vilka erfarenheter söker vi? Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln". Så ansöker du Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/4193_31596.htm. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att välja den region du är intresserad av att arbeta i. När du gjort ditt val, visas regionens lediga tjänster. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 1 september 2014. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Upplands Bro 20 tim/veckan

Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker en trevlig mekaniker/maskinoperatör med truckkort, körkort +B samt tillgång till egen bil till en kund i Upplands Bro. Anledningen till att du behöver egen bil är för du ska kunna ta dig till jobbet varje dag, eftersom det inte finns kollektiva förbindelser till företaget. Du kommer att jobba på ett litet mindre företag i en arbetsstyrka på 6 personer samanlagt. Arbetstiderna är mån-fre antingen med start kl 06.00 eller kl 08.00 + 8 tim/dag. Dina arbetsuppgifter kommer delvis att reparera och underhålla maskinerna, och att sedan sköta den helautomatiserade maskinanläggningen resten av arbetstiden. Arbetsuppgifter som kan förekomma när du inte arbetar som mekaniker är att tillsammans med de andra, ta emot kött, packa, fylla på maskinerna, visst lagerarbete och framför allt hålla maskinerna och produktionen igång. Uppdraget startar i omgående och sträcker sig ca 4 månader. Du kommer att vara anställd av Uniflex och vara uthyrd till vår kund. Personliga egenskaper Ett krav är att du har truckkort, körkort och tillgång till egen bil, kan börja omgående, har ett tekniskt kunnande, arbetat som mekaniker tidigare, erfarenhet av produktion, samt har god svenska i tal och skrift. Skicka in din ansökan snarast!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker / Operatör sökes till kund i Upplands Bro


Sök lediga jobb Upplands Bro

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se