Upplands Väsby jobb - lediga jobb

Upplands Väsby jobb Upplands Väsby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Upplands Väsby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Upplands Väsby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Pigg barnvakt sökes till Upplands Väsby!- Upplands Väsby

 2. BF Mogen barnvakt sökes till Upplands Väsby!- Upplands Väsby

 3. Svensklärare till Upplands Väsby sökes!- Upplands Väsby

 4. Systemförvaltare IT-stöd för vård och omsorg Pulsen Combine- Upplands Väsby

 5. Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby- Upplands Väsby

 6. Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 7. Biträdande enhetschef, Utredningsenheten barn och ungdom- Upplands Väsby

 8. Bliss söker danslärare i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 9. Funkykidz söker danslärare i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 10. Vik egenvårdsspecialist med Receptbehörighet till Märsta/Upplands Väsby- Sigtuna

 11. Digital kommunikatör- Upplands Väsby

 12. Behörig klasslärare till åk 1- Upplands Väsby

 13. [80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes- Upplands Väsby

 14. Taxiförare till Upplands Väsby- Upplands Väsby

 15. Scandic Upplands Väsby söker Receptionist- Upplands Väsby

 16. Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes- Upplands Väsby

 17. Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100%- Upplands Väsby

 18. Servicetekniker-Mekaniker till depån i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 19. Förskollärare sökes- Upplands Väsby

 20. Textillärare sökes- Upplands Väsby

 21. Vik. fritidspedagog- Upplands Väsby

 22. Väsby skola söker en elevassistent- Upplands Väsby

 23. Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 24. Ekonomiassistent 75 % Upplands Väsby- Upplands Väsby

 25. Exploateringsingenjör/Projektledare- Upplands Väsby

 26. Projektledare med inriktning mot infrastruktur- Upplands Väsby

 27. Gatuingenjör vid kontoret för samhällsbyggnad- Upplands Väsby

 28. Musikintresserad assistent sökes, Upplands Väsby- Upplands Väsby

 29. Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 30. Personlig assistent till Upplands Väsby- Stockholm

 31. McDonald's Nytorp & Fysingen i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 32. Säljare på deltid till Kjell & Company Upplands Väsby- Ospecificerad arbetsort

 33. Extrapersonal till BAUHAUS i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 34. Boendestödjare till Socialpsykiatrin i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 35. Manlig assistent sökes till kille i Upplands Väsby.- Upplands Väsby

 36. Familjehemssekreterare till utredningsenheten barn och ungdom- Upplands Väsby

 37. Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom- Upplands Väsby

 38. Lärare i musik och engelska 100% sökes- Upplands Väsby

 39. Sv/So-lärare sökes- Upplands Väsby

 40. Lärare i textilslöjd sökes- Upplands Väsby


Mer beskrivning

BF Pigg barnvakt sökes till Upplands Väsby!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till sina 2 barn, 3 och 5 år. Familjen vill ha hjälp 1 eftermiddag i veckan, 16:00-19:00 samt eventuellt vid behov. Familjen behöver hjälp med hämtning och matlagning. Barnen gillar att vara ute och röra på sig samt läsa långa sagor. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Pigg barnvakt sökes till Upplands Väsby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Pigg barnvakt sökes till Upplands Väsby!

BF Mogen barnvakt sökes till Upplands Väsby!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till sin 11 månader gamla son. Familjen vill ha hjälp 2 eftermiddagar i veckan, 15:00-19:00. Familjen behöver hjälp med hämtning från förskola, barnpassning och matlagning. Körkort kan är en fördel men inget krav. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Mogen barnvakt sökes till Upplands Väsby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Mogen barnvakt sökes till Upplands Väsby!

Svensklärare till Upplands Väsby sökes!
Lärare/studenter/pensionärer som kan undervisa svenska sökes! Vi är en liten språkskola och får uppdrag av företag som söker lärare för sina anställda. Du ska undervisa vuxna i svenska. Det handlar mest om "privatlektioner" dvs en lärare en elev. Undervisning sökes i Upplands Väsby fredagar kl 7-11 eller kl 14-18 och kanske 2-4 lektioner till under veckan (de kan ligga lite mer flexibla). Du bör kunna undervisa på engelska. Du ska vara språklärare/studerar till lärare eller ha erfarenhet av att undervisa vuxna i svenska. Timanställning/uppdragsanställning/dagtid Start i augusti! Mejla din CV till oss så hör vi av oss!
Företag: OHORN, MARTIN
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare till Upplands Väsby sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare till Upplands Väsby sökes!

Systemförvaltare IT-stöd för vård och omsorg Pulsen Combine
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Under hösten håller vi på att införa ett nytt IT-system för vård och omsorg och vi behöver därmed skapa en ny systemförvaltningsorganisation för Pulsen Combine. Det händer mycket runt IT-systemen inom vård och omsorg, och som Sveriges IT-kommun 2011-2012 ligger vi i framkant. Vi söker därför en person som är redo att anta denna spännande utmaning. Den vi söker är med och leder det dagliga systemförvalningsarbetet och får möjlighet att utveckla nya spännande lösningar runt Pulsen Combine. Arbetsuppgifter Förvaltning, support och underhåll av systemen. Planering, prioritering och hantering av systemändringar och systemutveckling internt och samordning av detta med andra kommuner Samordning av interna och externa leverantörer. Delaktig i framtagandet av arbetsprocesser och systemintegrationer. Delaktig i utveckling och uppgradering av programvara och teknisk miljö. Göra formella beställningar och upprätta avtal och säkerställa att dessa följs. Ta fram, följa upp och uppdatera årlig förvaltningsplan och budget. Ta fram beslutsunderlag till systemägaren och föredra detta i förvaltningsobjektfamiljens styrgrupp. Se till att det finns förutsättningar för att kunna sammanställa och lämna statistikuppgifter ur respektive system. Planera och genomföra acceptanstester i samband med leverans av nya tjänster samt uppgradering av befintliga. Till din hjälp i det dagliga arbetet har du en systemadministratör. Då systemförvaltarorganisationen är under utveckling kommer även andra system och områden kunna bli aktuella. Du kommer att arbeta i ett team av systemförvaltare inom vår gemensamma centrala stödfunktion Stöd och Process.   Kompetensprofil Vi söker dig som är systemvetare eller har annan relevant högskoleutbildning och erfarenhet av systemförvaltning. Kunskap om och erfarenhet av IT-projektledning och att leda och driva arbetsgrupper. Kunskap om och erfarenhet av systemförvaltning eller systemutveckling; gärna vård och omsorgssystem. Kunskap om och erfarenhet av testledning och testmetodik. Gärna tidigare arbetslivserfarenhet från kommunal verksamhet Du ska ha lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och har en god pedagogisk förmåga. Du behöver vara driven och social med ett systemtekniskt kunnande. Vi söker dig som har ett intresse av både teknik och människor. Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.   Tjänsten behöver tillsättas senast 31/8. Urval och intervjuer kommer att under augusti. Välkommen med din ansökan till oss i Stöd och Process. Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 4 augusti. Urval sker löpande så skicka in din intresseanmälan så snart som möjligt. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Kontaktperson Fredrik Assarsson, Chef Systemförvaltning, 08-590 972 22 Välkommen med din ansökan till oss i Stöd och Process.
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Systemförvaltare IT-stöd för vård och omsorg Pulsen Combine jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemförvaltare IT-stöd för vård och omsorg Pulsen Combine

Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Kontaktlinsoptiker till vår butik i Upplands Väsby. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast. Ansvar Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 12 CET/år. • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kunskapsutbyte mellan våra butiker • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby

Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående dig som vill arbeta som operativ inköpare hos en av våra stora internationella kunder i Upplands Väsby. Arbetsuppgifterna som operativ inköpare innefattar registrering av beställningar, orderadministration, lägga in i SAP, ta in anmodan, kontrollera fakturor, kontrollera attester, problemlösning och kontakter på såväl intern som extern nivå. Tjänsten är på heltid, ska tillsättas i mitten på augusti och pågår under sex månader inledningsvis med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom inköp eller liknande. Viss tidigare erfarenhet från kontor och administration eller inköp är meriterande. Mycket goda datorkunskaper är ett krav samt flytande kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person ska du vara framåt, driven och positiv. Du ska ha vilja samt potential till att växa och utvecklas i rollen. Vidare ska du vara stresstålig, självständig och noggrann samt bra på att ta eget ansvar. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby

Biträdande enhetschef, Utredningsenheten barn och ungdom
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Utredningsenheten barn och ungdom arbetar med myndighetsutövning för målgruppen 0-21 år. Enheten är indelad i tre arbetsgrupper;utredning barn, utredning ungdom och familjehemsvård. Under hösten 2013 går enheten in i en ny organisation med en enhetschef och tre biträdande enhetschefer. Målsättningen är att stärka det nära arbetsledarskapet för de tre arbetsgrupperna. Varje arbetsgrupp kommer att ha en biträdande enhetschef som leder och fördelar arbetet. Enhetschefen ansvarar för det övergripande arbetet och har personal och budgetansvar. Enheten är en av sex enheter inom individ-och familjeomsorgen i Väsby Välfärd. Den nya organisationen har fokus på verksamhetsutveckling samtidigt som de positiva delar som redan finns i enheten tas tillvara. Genom intern rekrytering har biträdande enhetschef utredning ungdom och biträdande enhetschef familjehemsvård rekryterats. Denna rekrytering avser biträdande enhetschef, utredning barn. Tjänsten är en visstidsanställning i avvaktan på en utvärdering av organisationen efter ett år. Under augusti 2014 kommer organisationen att utvärderas och en långsiktig organisation fastställs. Arbetsuppgifter Leda och fördela arbetet i arbetsgruppen. Ansvara för god ärendehantering i förhållande till brukarna och individutskottet. Ansvara för processutveckling och uppföljning av det dagliga arbetet i gruppen. Strukturera och leda möten för mottagningen och arbetsgruppen. Driva verksamhetsutveckling och samverkan inom sitt område och med den egna öppenvården. Bidra till ett gynnsamt klimat för en hälsosam, kreativ och positiv arbetsmiljö. Kvalifikationer Verksamhetskunnig och yrkesskicklig socionom med lång erfarenhet av socialt arbete och helst uppdrag inom arbetsledning, samordning, projektledning eller liknande. Kundfokuserad, målinriktad, tydlig samt engagerande och positiv. Arbetstid/varaktighet Visstidsanställning för perioden 2013-09-01 till 2014-08-31. Heltid Tillträde enligt överenskommelse. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Marie-Anne Karlsson, 08-590 976 41 (T o m 2013-07-26) Anna Conzen, 08 590 97 753 (Fr o m 2013-08-05) Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-08-16. Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag.   Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef, Utredningsenheten barn och ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef, Utredningsenheten barn och ungdom

Bliss söker danslärare i Upplands Väsby
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Upplands Väsby. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: hilda@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss söker danslärare i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss söker danslärare i Upplands Väsby

Funkykidz söker danslärare i Upplands Väsby
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Upplands Väsby! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti+ fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: hilda@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare i Upplands Väsby

Vik egenvårdsspecialist med Receptbehörighet till Märsta/Upplands Väsby
Kronans Droghandel är en nationell apotekskedja med ett inspirerande sortiment. Vår spännande verksamhet har sin bas i gedigen kunskap om läkemedelsmarknaden, vilket vår 100-åriga historia vittnar om. Vi tror att vår förmåga till nytänkande och kreativitet, samt att vi bemöter varandra och våra kunder med kunskap, service och glädje, bidrar till vår framgång på den nya marknaden. Läs mer på www.kronansdroghandel.se. Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss. Apoteket i Märsta ?Apoteket ligger tillsammans med Coop ett stenkast från Märsta Centrum. Apoteket öppnades för 1,5 år sedan och utvecklas ständigt. Vi är ett glatt, energigivande gäng på 6 medarbetare. Våra öppettider är: Måndag - Fredag 10-20 Lördag 10-16 Söndag och helgdag 11-16 Apoteket i Upplands Väsby Apoteket ligger nära intill Upplands väsbys pendelstation. Apoteket är av modell mindre där en farmacevt och en tekniker jobbar tillsammans under dagen. Våra öppettider är: Måndag - Fredag 10-18 Lördag 10-14(Kommer öppna upp lördagar from september) Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som egenvårdsspecialist är rådgivning och försäljning av receptfria läkemedel samt egenvårdsprodukter. Även arbete i receptprocessen förekommen. I denna tjänst förekommen tjänstgöring på båda apoteken. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten i apoteket genom att sträva mot att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj. Personliga egenskaper Som medarbetare på Kronans Droghandel strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande. Kompetenskrav Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker som har behörighet att delta i receptprocessen. Sista ansökningsdag: 2013-08-01 Anställningsform: Vikariat på deltid Tillträde: Augusti Vill du vara med? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Sofia Lord 0722-437491 Välkommen med din ansökan! Säljsamtal undanbedes! På Kronans Droghandel är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Företag: Kronans Droghandel
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik egenvårdsspecialist med Receptbehörighet till Märsta/Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik egenvårdsspecialist med Receptbehörighet till Märsta/Upplands Väsby

Digital kommunikatör
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Stöd och Process är Upplands Väsby kommuns interna organisation för administrativt och konsultativt stöd. Kontoret består av 6 enheter, alla med vitala stöd- och konsultfunktioner för kommunens kärnverksamheter. I kontoret arbetar totalt cirka 85 medarbetare. Den största delen av kontorets medarbetare har sina arbetsplatser samlade i kommunhuset i Upplands Väsby centrum. Har du arbetat med mediaproduktion, webb och sociala medier samt har erfarenhet av att filma, grafisk produktion och dessutom är nyfiken och brinner för att göra kunder och medarbetare nöjda, så är du den vi söker. På enheten finns idag personer som är ansvariga för den strategiska utvecklingen inom dessa områden, och vi behöver fylla på med en person som vill vara med och bidra i alla delarna. På informationsenheten i Upplands Väsby arbetar vi tätt tillsammans i olika projekt. Hos oss kommer du ingå i olika arbetsgrupper och få möjlighet att arbeta med mycket varierande uppgifter. Hos oss testar vi nya idéer och utvecklar ständigt våra kanaler och vårt arbetssätt - alltid med våra kunder i fokus. Under de senaste åren har vi utvecklat många av våra kommunikationskanaler. Vi har idag bland annat en egen Playkanal (Väsby play) där vi genom film marknadsför och berättar om kommunen. Vi är också aktivt närvarande på sociala medier och jobbar mycket med att producera trycksaker med hög kvalitet. Kommunens webbplatser, både interna och externa, har stort fokus på användare och deras behov, här ansvarar vi för att se till så att kommunens medarbetare får rätt kunskap i verktygen och bra support. Dessutom lanserar vi inom kort Sveriges modernaste intranät. Vi söker dig som är van att arbeta med olika media och har erfarenhet av att producera material i många olika kanaler. Uppland Väsby kommuns informationsenhet arbetar som en inhousebyrå och servar kommunens alla kontor med kommunikationsinsatser. Vi är idag 10 medarbetare på enheten. Arbetsuppgifter • Arbeta med kommunens interna och externa webb i form av att svara på supportärenden och utbilda medarbetare i Sitevision. • Arbeta med att aktivt synas på sociala medier och gärna utveckla närvaron på sociala medier. • Arbeta med filmproduktion, gärna både framför och bakom kameran. • Arbeta med kommunens bildbank, se till så att det uppdateras och hålls användarvänlig. Kvalifikationer Högskoleutbildning inom kommunikation och/eller mediaproduktion eller motsvarande teoretisk eller praktisk erfarenhet. Erfarenhet av att arbeta med webb samt med sociala medier. Erfarenhet av att arbeta med filmproduktion och redigering av film. Det är också meriterande om du har vana av att utbilda inom webb eller annat område, samt grundläggande kunskaper inom trycksaksproduktion. Vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och söker dig som är nyfiken och intresserad av både människor och den verksamhet som kommunen bedriver. Du behöver vara självgående och kunna driva och genomföra uppdrag på egen hand men du ser också vikten av att samarbeta i grupp och stå för ett prestigelöst förhållningssätt. Arbetstid/varaktighet Tillsvidareanställning, heltid. Tillträdesdatum: 2013-09-01 eller enligt överenskommelse Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Sebastian Sjögren, vik. enhetschef, 08-590 977 55 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-08-12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen med din ansökan till oss i Stöd och Process.
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Digital kommunikatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Digital kommunikatör

Behörig klasslärare till åk 1
Engelska skolan i Upplands Väsby är en liten skolenhet som ingår i Sverigefinska skolan. Vi finns i ett naturskönt område i Upplands Väsby med närhet till allmänna kommunikationer. Vår profil i Engelska skolan är tvåspråkig (svenska och engelska) kommunikation. Då skolan växer behöver vi utöka vår personalstyrka med en lärare till blivande åk 1. Tjänsten omfattar 100% . Tillsvidare anställning efter provanställning. Tillträde i augusti 2013. Den personen vi söker ska vara en behörig lärare och behärska både svenska och engelska flytande. Utbildning inom specialpedagogik är merit. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper såsom positiv livsinställning, samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Företag: Engelska skolan i Upplands Väsby
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig klasslärare till åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig klasslärare till åk 1

[80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta inkluderande i barngrupper/klasser med glada barn/elever från jordens alla hörn. Vår pedagogik och verksamhetens utformning ska passa alla barn och kunna ge det bästa resultatet oavsett barnens bakgrund och förutsättningar. Vi strävar efter att skapa känslan av att lyckas för att skapa lust för det fortsatt lärandet. Hos oss är alla elever alla vuxnas ansvar. Som specialpedagog/speciallärare kommer du att arbeta på tre nivåer: organisation, grupp och individ. På organisationsnivå kommer du att arbeta nära rektor med ansvar för arbetet kring barn i behov av särskilt stöd. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, befintlig specialpedagog och skolsköterska. På gruppnivå kommer du att arbeta med handledning av övrig pedagogisk personal och vara behjälplig vid skrivandet av årgärdsprogram. Du kommer att ansvara för screening och pedagogisk kartläggning på såväl grupp som individnivå. På individnivå kommer du att arbeta som stöd åt elever i klassrummet eller i mindre grupp Elevens behov avgör arbetsmetod. Vi förväntar oss att du har god kännedom om skolans styrdokument samt hur man arbetar i en mål- och resultatstyrd skola. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en spännande och lärorik verksamhet med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer Du ska - ha grundskollärarutbildning, inriktning mot de lägre årskurserna, samt specialpedagogisk behörighet. Svenska som andraspråk är en merit. - ha kunskap och intresse för läsinlärning, språkutveckling samt flerspråkighet. - se möjligheter och arbetar lösningsinriktat. - ha erfarenhet av att arbeta med kompensatoriska läromedel. - vilja vara med och leda och driva det fortsatta arbetet med att utveckla ett specialpedagogiskt förhållningssätt. Arbetstid/varaktighet tidsbegränsad anställning 80-100% tillträde 130814 eller enligt överenskommelse. Anställningen är tidsbegränsad till 131220. Vår förhoppning är att tjänsten ska övergå i en tillsvidareanställning. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Birgitta Andrén 08 5909 78 49 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-06-20. Anställningssintervjuer kommer att ske fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga [80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: [80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes

Taxiförare till Upplands Väsby
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval, som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Upplands Väsby

Scandic Upplands Väsby söker Receptionist
Scandic Upplands Väsby ligger centralt beläget vid E4, med närhet till Upplands Väsby Centrum. Hela hotellet är helt nyrenoverat och har 156 rum, 9 konferenslokaler, vår restaurang Köksbaren och en härlig relaxavdelning. Nu letar vi efter ett hängivet serviceproffs till hotellets reception. Som Receptionist arbetar du i hotellets reception. Du arbetar med den dagliga driften, sköter in- och utcheckning av gäster, svarar i telefon , bokar rum och ser till att gästerna får den service dom önskar. Hos oss är receptionen belägen centralt i hotellet och receptionisten har en viktig nyckelposition för hela hotellet. Vi söker dig som är en stjärna på service, gärna med en turism- eller receptionistutbildning i botten eller erfarenhet av arbete i hotellreception. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Opera/Scorpio är meriterande. Vår verksamhet är omväxlande så en flexibel inställning och att uppskatta utmaningar är en förutsättning. Vår ambition är att vara ett personligt hotell, och vi söker en person som med glädje, värme och omtanke vill medverka till att nå våra mål. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar, detta ställer krav på egen drivkraft och stort ansvarskännande. Du är van att arbeta i ett högt tempo och i ditt sätt att vara ger du energi till din omgivning.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Camilla Bäckström på telefon 08 51735512  Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Företag: Scandic Scandic Upplands Väsby
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Scandic Upplands Väsby söker Receptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Scandic Upplands Väsby söker Receptionist

Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Väsby Introduktionsgymnasium är en relativt liten skola som ligger i det nybyggda huset Messingen i Upplands Väsby. Huset delar vi med bl.a. Väsby Nya Gymnasium, kommunens bibliotek, musikskolan m.fl. Arbetsuppgifter Består av att ha svenska som andra språk med elever som går på språkintroduktion och svenska med elever på introduktionsprogrammet.   Kvalifikationer Förutom behörighet och goda ämneskompetenser söker vi dig som: • Vill arbeta i team och leda elevernas lärande i nära samarbete med övriga kollegor. • Tror på elevinflytande och elevers delaktighet. • Vill utveckla nya pedagogiska metoder. • Är engagerad och har förmågan att få andra att känna sig engagerade. • Är tydlig och ställer höga krav samtidigt som du visar ödmjukhet och lyhördhet för elevers enskilda behov. • Kan axla mentorskapet för en elevgrupp.   Arbetstid/varaktighet Tillsvidare Heltid Tillträdesdatum 12 augusti eller enligt överenskommelse. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Maria Ågren, tf rektor, 073-910 48 47 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se. Sista ansökningsdag: 14 augusti. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och svenska som andra språk sökes

Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100%
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Breddenskolan ligger i sydöstra delen av Upplands Väsby i ett naturskönt område med skogen nära inpå knutarna. Skolan har ca 380 elever från förskoleklass till år 5 och ca 45 medarbetare. Breddenskolan är en trivsam arbetsplats, där medarbetare känner stolthet över sitt uppdrag och samarbete för att få "alla i mål". Skolan arbetar systematiskt med uppföljning av elevernas kunskapsresultat. Kollegialt lärande och formativ bedömning ligger i fokus. Vi deltar i Matematiklyftet kommande läsår. Tidiga insatser genomförs för att eleverna ska målen. Professionalitet, samarbete och engagemang är nyckelkompetenser för att du ska trivas här. Du är en lagspelare som vill medverka till en skola för alla. Besök gärna skolans hemsida för mer information, http://www.upplandsvasby.se/2/utbildning-och-barnomsorg/grundskola-och-skolbarnomsorg/grundskolor/breddenskolan.html .   Arbetsuppgifter Vi söker en speciallärare med erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd för sitt lärande. Du har en viktig funktion att bistå med råd, bedömning, screening mm så att tidiga insatserna i matematik och svenska kan genomföras . Som speciallärare undervisar du elever i behov av stöd i klass och på grupp- och individnivå. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handledning till pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd, hjälpa pedagogerna i upprättandet av åtgärdsprogram och ingå i elevhälsoteamet. Kvalifikationer Du ska vara utbildad speciallärare/specialpedagog och behörig i att undervisa i svenska/svenska som andra språk. Du ska ha erfarenhet och goda kunskaper i både svenska och matematik samt ha erfarenhet av att skriva åtgärdsprogram och göra pedagogiska utredningar. Kompetens inom ITK för att ge elever alternativa lärverktyg ses som meriterande. Kompetens inom det neuropsykiatriska området är även det meriterande.   Arbetstid/varaktighet Tillsvidare. Tjänstgöring - 75-100 %. Arbetstid - månd- fred. Tillträdesdatum- 2013-08-12. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Ebba Wannegård, rektor 08-590 975 64. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-08-02. BS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100%

Servicetekniker-Mekaniker till depån i Upplands Väsby
Cramo är ett av norra Europas ledande uthyrningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien och Slovakien. Genom det helägda dotterbolaget Theisen Baumashinen, förvärvat i januari 2011 bedrivs verksamhet även i Tyskland, Österrike, och Ungern. Sedan mars 2013 bedrivs verksamheten i Ryssland genom det 50%-ägda Fortrent. Genom 376 uthyrnings- och försäljningsställen hyr vi ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till industri, byggföretag, offentlig sektor och privatpersoner. Cramo koncernen har 2,555 anställda. Koncernen omsätter 690 MEUR. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj är noterad på NASDAQ OMX i Helsingfors. Att arbeta på Cramo: Inom Cramo ser vi det som viktigt att ta till vara, utveckla och behålla våra medarbetare. Vi skapar alla tillsammans förutsättningar för att vi ska kunna överträffa våra kunders förväntningar. Som ett led i kompetensutvecklingen finns Cramoskolan där vi kontinuerligt erbjuder olika utbildningsprogram som stöd till vår affärsverksamhet. Förutom kompetensutveckling arbetar vi med friskvårdsaktiviteter. Våra värderingar: Trovärdighet genom ärliga och kunniga medarbetare, tydliga ansvarsområden, specialiserade befattningar, moderna arbetsmetoder, förstklassiga uthyrningsprodukter och professionella system. Engagemang i medarbetarnas arbetsmiljö och utveckling, i kunders frågeställningar och problem, i säkerhetsfrågor och i ett aktivt miljö- och kvalitetsarbete. Utvecklingsvilja i form av lyhördhet, flexibilitet och en stark vilja att tillsammans med kunder utveckla nya, attraktiva hyreslösningar. Att arbeta som Servicetekniker/Mekaniker: I ditt arbete som Servicetekniker/Mekaniker kommer du att arbeta både på olika depåer i Storstockholms området och hos kund i fält. Arbeten kommer även att utföras på verkstaden. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta självständigt. De maskingrupper du kommer att arbeta med tillhör grupperna anläggningsmaskiner och liftar. Du kommer att utföra större reparationer samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs. Du rapporterar direkt till verkstadschefen. Din bakgrund: Vi ser gärna att du har fordonsteknisk gymnasieutbildning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete med förbränningsmotorer, mekanik, fordons el och hydraulik är meriterande. God datorvana är önskvärd. B-körkort är ett krav. Övertidsarbete kan förekomma. Som person är du positiv och utåtriktad. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs. Då du är Cramo:s ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra. Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar sökande med varierad bakgrund.  Välkommen med din ansökan!
Företag: Cramo Sverige AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker-Mekaniker till depån i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker-Mekaniker till depån i Upplands Väsby

Förskollärare sökes
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Förskolan Bryggan tillhör Bollstanäs resultatenhet tillsammans med Bollstanäs skola och förskolan Borgen. Förskolan Bryggan ligger vackert belägen med utsikt över sjön Norrviken. Den närliggande skogen och närmiljön är en stor tillgång under alla årstider i vårt dagliga arbete i det lustfyllda lärandet med läroplanen i fokus. Vi har ett nära samarbete med natururskolan och vi bedriver mulle och knytteverksamhet. Arbetsuppgifter Tillsammans med de övriga pedagogerna ansvara för det pedagogiska och organisatoriska arbetet på förskolans ena 1-3 års avdelning. Kvalifikationer Vi söker en engagerad utbildad förskollärare som ser arbetsglädje i att leda barns lärande utifrån lpfö 98 som genomsyrar hela vår verksamhet. Arbetstid/varaktighet Tillsvidare 100% Dagtid mån-fred Snarast efter överenskommelse Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Marie Anestedt 08-59097864 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 130731 (förlängd ansökningstid) OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes

Textillärare sökes
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Till Bollstanäs skola som är en F-5 skola och Smedby skola som är en F-8 skola söker vi en textillärare. Arbetsuppgifter Arbete som textilslöjdlärare. Kvalifikationer Lärarutbildning med behörighet inom textilslöjd. Arbetstid/varaktighet Tillsvidreanställning, heltid med fördelning 50% Bollstanäs skola, 50% Smedby skola. Tillträde från höstterminen 2013 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Håkan Lönnqvist, 08-59097327 Gabriella Brundin, 08-59097449 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 130731 (förlängt ansökningsdatum) OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Textillärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textillärare sökes

Vik. fritidspedagog
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Breddenskolan ligger i sydöstra delen av Upplands Väsby i ett naturskönt område med skogen nära inpå knutarna. Skolan har ca 380 elever från förskoleklass till år 5 och ca 45 medarbetare. Breddenskolan är en trivsam arbetsplats. Skolan arbetar systematiskt med uppföljning av elevernas kunskapsresultat och kollegialt lärande för att alla elever ska nå målen. Professionalitet, samarbete och engagemang är nyckelkompetenser för att du ska trivas här. Du är en lagspelare som vill medverka till en skola för alla. Besök gärna skolans hemsida för mer information, http://www.upplandsvasby.se/2/utbildning-och-barnomsorg/grundskola-och-skolbarnomsorg/grundskolor/breddenskolan.html . Arbetsuppgifter Fritidshemmet samarbetar med förskoleklass och grundskola för att alla elever ska utvecklas på bästa sätt efter sina förutsättningar. I fritidshemmet ska verksamheten genomsyras av läroplanens värdegrund och utbildningsmål. Centralt är att ge eleverna en meningsfull fritid. Kvalifikationer Fritidspedagogutbildning Vi söker dig som besitter goda ledaregenskaper. Det är positivt om du har intresse för utomhuspedagogik. Du ska kunna leda, samordna, skapa engagemang och delaktighet. Din goda samarbetsförmåga är avgörande för uppdraget - hur du arbetar med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi ser att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Goda kunskaper och intresse för språkstärkande arbetssätt och IT krävs. Arbetstid/varaktighet Vikariat, 75%, 12 augusti tom 20 december 2013. Schemalagd arbetstid måndag - fredag. Tillträdesdatum - 12 august 2013. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Ebba Wannegård, rektor, 08- 590 97564. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-07-24. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. fritidspedagog

Väsby skola söker en elevassistent
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Vi på Väsby skola söker en elevassistent. Skolan är organiserad i arbetslag kring eleverna i profilerna Allmän, Musik och Science och har inskriven skolbarnsomsorg för elever upp till 12 år. Under denna hösttermin har vi bland annat satsat ännu mer på IKT-pedagogik genom att börja införa 1:1 (en dator per elev). Vi söker dig som tillsammans med personal, elever och vårdnadshavare vill vara med och utveckla vår skola. Vi är en kommunal 4-9-skola med ca 450 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Läs om oss och vår skola på www.upplandsvasby.se/vasbyskola Arbetsuppgifter Vi söker en elevassistent som vill vara ett extra stöd till någon/ några av våra elever i åk 4 och 5, såväl i klassrummet som under rasterna. Vi söker dig som är flexibel och initiativrik och har förmågan att arbeta utifrån elevernas intressen och behov. Du är självständig, har drivkraft och är positiv. Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att bygga nätverk. Du har stort intresse för barn och ungdomar. Du har förmåga att engagera och entusiasmera. Kvalifikationer • Du ska ha erfarenhet av liknande arbete. • Du är van att kommunicera och leda större och mindre grupper. • Du är strukturerad, kan samarbeta och har lätt för att skapa positiva relationer. • Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta med elever inom autismspektrat och/ eller med ADHD är meriterande. • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetstid/varaktighet Deltid 80 % Varaktighet 19 augusti 2013 t o m 20 december 2013 Möjlighet till ev förlängning Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Christine Akalla, rektor 08-590 978 02 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-08-04 OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Väsby skola söker en elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väsby skola söker en elevassistent

Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby
Är du en erfaren, initiativtagande truckförare som gillar att arbeta i högt tempo ihop med trevliga kollegor? Adecco söker nu truckförare för ett längre uppdrag till en internationell kund inom livsmedelsbranschen.   Hur ser din arbetsdag ut? Som truckförare kommer du att arbeta med att lassa och lossa gods, köra truck, ta hand om ankommande och utgående gods samt plocka och packa varor. De förekommer skiftarbete ( förmiddag, eftermiddag, natt) och uppdraget kommer att starta v.31 eller 32 och pågå tillsvidare.   Vem trivs här? För att vara aktuell och trivas i rollen som truckförare, ser vi att du trucktillstånd (A+B) samt bilkörkort. Du har minst något års erfarenhet av truckkörning, särskilt motviktstruck. Är du en duktig truckförare som är bekant med truckkörning kommer du ha lätt att sätta dig in i uppgifterna. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och är flexibel. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.   Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta RekryteringsansvarigLeila Mekidichepå tel 08-598 981 58. Fr.o.m. v.28 kontaktas Frida Eriksson på tel: 08-598 980 20 gällande frågor om rekryteringsarbetet. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby

Ekonomiassistent 75 % Upplands Väsby
Vi söker dig som kan arbeta självständigt med löpande redovisning, fakturering, avstämningar och andra rutiner som avlastar vår ekonomichef. Som person är du positiv, prestigelös, har en god administrativ förmåga och kan prioritera. Du tycker om att arbeta i ett mindre företag där du får vara med och bygga strukturer med korta beslutsvägar. Du är van att jobba under eget ansvar, har en god analytisk förmåga samtidigt som du har en god social kompetens. Du har flera års erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Du har goda kunskaper i Excel och en stor fördel är om du är bekant med ekonomisystemet Visma. Vi erbjuder ett mycket intressant och spännande arbete för dig som känner att du vill tillföra oss din kompetens, vilja och driv. Det finns viss möjlighet för rätt person att påverka när och hur arbetstiden fördelas under arbetsveckan. Sänd din ansökan till info@klarsynt.se och märk din ansökan med "Ekonomiassistent". Vi gör löpande urval för intervjuer. Vid frågor kring tjänsten, kontakta Natasha Tyyskä, ekonomichef på tel. 08-555 093 07. www.klarsynt.se
Företag: KLARSYNT I SVERIGE AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent 75 % Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent 75 % Upplands Väsby

Exploateringsingenjör/Projektledare
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Upplands Väsby kommun har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Arlanda och genomgår sedan några år en omfattande utveckling med kraftfulla satningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet. Idag sker en stark inflyttning och Upplands Väsby växte 2011 mer än man gjort på 25 år.  Kontoret för samhällsbyggnad har drygt 100 medarbetare.Enheten för tillväxt och regional utveckling har det samlade ansvaret för kommunens exploateringsverksamhet, regionala utvecklingsfrågor, bostadsförsörjningsfrågor, genomförande av fysisk infrastruktur samt delta i såväl övergripande som mer detaljerad fysisk planering. Enheten kommer att omfatta ca 10 medarbetare. Arbetsuppgifter: Du kommer att i nära samverkan med andra enheter på Kontoret för samhällsbyggnad att arbeta med frågor inom mark- och exploateringsverksamhet som köp och försäljning av fastigheter, bostadsexploatering, exploateringsbudget, avtal, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar mm. Förhandlingar är ett vanligt inslag liksom att leda och delta i projekt. Samarbetet med övriga delar av Kontoret för samhällsbyggnad vad gäller planläggning och bygglov samt även övriga delar i den kommunala organisationen är viktigt. Arbetet innebär många kontakter både inom kommunen och externt med t ex byggföretag och andra organisationer som söker mark för etablering av verksamheter eller boende. Du kommer också att ha kontakt med andra kommuner.     Som erfaren exploateringsingenjör förväntas du komma relativt snabbt in i arbetet och på kort tid ta ansvar för större projekt. Du rapporterar till Tillväxt och utvecklingschef (enhetschef) Gösta Norén.  Kvalifikationer: Vi söker en person som har civilingenjörsexamen eller motsvarande gärna med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad. Eftersom du kommer att ha många kontakter med människor både internt och externt ska du ha god samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör ha minst fem års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Eftersom mark- och exploatering är en integrerad del av kommunens långsiktiga och strategiska utveckling har rätt personer givetvis också ett stort intresse för samhällsplanering, fastighetsekonomi samt förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar. Du har erfarenhet av projektledning. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket kräver tydlighet, pedagogisk förmåga samt förmåga att arbeta i grupp.  Vi söker en omdömesgill person, som har lätt för att göra analyser och goda bedömningar. Du är skicklig när det gäller att leda projekt från ett helhetsperspektiv. Du har en affärsmässig inställning avstämd mot helheten i kommunens utveckling. Du har också en förmåga att hantera många komplexa frågor och många viljor och därmed en förmåga att slutföra dina uppdrag. Kreativitet och nytänkande är egenskaper som uppskattas. Du skall bidra till att vi kan ta ytterligare steg för att förbättra det totala genomförandet av nya bostads- och verksamhetsprojekt i kommunen.  Arbetstid/varaktighet. Tillsvidareanställning. Heltidstjänst. Kontaktperson: Gösta Norén, Tillväxt och utvecklingschef , telefon 08-590 970 28.   Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 18 augusti. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag.
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Exploateringsingenjör/Projektledare jobb, Exploateringsingenjör/Projektledare Upplands Väsby, Exploateringsingenjör/Projektledare Upplands Väsby kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Exploateringsingenjör/Projektledare

Projektledare med inriktning mot infrastruktur
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Upplands Väsby kommun har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Arlanda och genomgår sedan några år en omfattande utveckling med kraftfulla satningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet. Idag sker en stark inflyttning och Upplands Väsby växte 2011 mer än man gjort på 25 år. Kontoret för samhällsbyggnad har drygt 100 medarbetare. Enheten för tillväxt och regional utveckling har det samlade ansvaret för kommunens exploateringsverksamhet, regionala utvecklingsfrågor, bostadsförsörjningsfrågor, genomförande av fysisk infrastruktur samt delta i såväl övergripande som mer detaljerad fysisk planering. Enheten omfattar ca 10 medarbetare.    Arbetsuppgifter: Du kommer att i nära samverkan med andra enheter på Kontoret för samhällsbyggnad att arbeta med frågor inom genomförande av byggnation av fysisk infrastruktur. Du kommer att ansvara för att ta fram nödvändiga handlingar och kalkyler mm för att kunna genomföra utbyggnad av den fysiska infrastrukturen i kommunen. På enheten för tillväxt och regional utveckling finns ytterligare en medarbetare med i princip samma inriktning som denna tjänst. På andra enheter inom kontoret för samhällsbyggnad finns andra projektledare med uppdrag att bygga lokaler och andra kommunala infrastrukuranläggningar. Du kommer också att delta i arbetet med övergripande planering och planläggning såsom teknisk expert på fysiska genomförandefrågor. Du ska självständigt leda och driva komplexa genomförandeprojekt inom fastlagd budget, program och delegation. Förhandlingar är ett vanligt inslag liksom att leda och delta i projekt. Samarbetet med övriga delar av Kontoret för samhällsbyggnad vad gäller planläggning och bygglov samt även övriga delar i den kommunala organisationen är viktigt. Arbetet innebär många kontakter både inom kommunen och externt. Som erfaren projektledare förväntas du komma relativt snabbt in i arbetet och på kort tid ta ansvar för större genomförandeprojekt. Du rapporterar till Tillväxt och utvecklingschef (enhetschef) Gösta Norén. Kvalifikationer: Vi söker en person som har relevant högskoleexamen eller motsvarande. Eftersom du kommer att ha många kontakter med människor både internt och externt ska du vara tydlig, pedagogisk och ha god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du bör ha minst fem års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och projektledning. Du har också en förmåga att hantera många komplexa frågor och många viljor och därmed en förmåga att slutföra dina uppdrag. Kreativitet och nytänkande är egenskaper som uppskattas. Du skall bidra till att vi kan ta ytterligare steg för att förbättra det totala genomförandet av nya bostads- och verksamhetsprojekt i kommunen. Arbetstid/varaktighet. Tillsvidareanställning. Heltidstjänst.  Kontaktperson: Gösta Norén, Tillväxt och utvecklingschef , telefon 08-590 970 28. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 18 augusti. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag.
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare med inriktning mot infrastruktur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare med inriktning mot infrastruktur

Gatuingenjör vid kontoret för samhällsbyggnad
Upplands Väsby kommun har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Arlanda och genomgår sedan några år en omfattande utveckling med kraftfulla satningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet. Idag sker en stark inflyttning och Upplands Väsby växte 2011 mer än man gjort på 25 år. Kontoret för samhällsbyggnad är uppdelat i fem enheter varav teknikenheten är en. Teknikenheten består av VA, Kart & GIS, Avfall samt Gata/park. Gata/park leds av gatuchefen och består dessutom av stadsträdgårdsmästare, miljösamordnare, två trafikingenjörer, bilpool samt två driftenheter, totalt ca 25 personer. Tjänsten som gatuingenjör är placerad direkt under gatuchefen. Arbetsuppgifter Ansvara för: • att beläggningsplanen följs och uppdateras • brounderhåll • gatuunderhållsfrågor som ej ingår i den egna driften • belysning inom allmänna ytor • upphandling av entreprenader • yttrande om gatu- och belysningsfrågor i pågående planärenden • att inom ansvarsområdet besvara frågor och medborgarförslag från kommuninvånare • att söka stadsbidrag för projekt inom området tillsammans med trafikingenjör och trafikplanerare • processbeskrivningar inom ansvarsområdet Informera och samråda med gatuchefen om beläggnings- och belysningsåtgärder. Ta beslut inom fastlagd delegation. Vara föredragande i berörda nämnder om beläggnings- och belysningsfrågor. Du arbetar i BaTMan, Lex, Stratsys mfl. datasystem. Kvalifikationer Du skall ha gymnasiekompetens och gärna ytterligare teroretisk utbildning. Flerårig yrkeserfarenhet från några av i tjänsten ingående verksamhetsområden är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare skall du vara strukturerad, mål- och resultatinriktad samt initiativrik med känsla för kvalité. Körkort för bil är ett krav. Arbetstid/varaktighet Tillsvidare/Heltid Tillträde under senhösten 2013 eller enligt överenskommelse. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Jörgen Wihlner, gatuchefchef, 590 975 84 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 18 augusti. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag.
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Gatuingenjör vid kontoret för samhällsbyggnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gatuingenjör vid kontoret för samhällsbyggnad

Musikintresserad assistent sökes, Upplands Väsby
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Är du en musik intresserad människa kring 20-25 årsåldern som letar efter ett roligt jobb inom personlig assistans yrket så kan det inte bli bättre än såhär. Jag är en 20 årig kille som är i behov av en assistent till mina vardagliga behov. Det jag letar efter framförallt hos mina assistenter är ett spel/sport (fotboll) och musik intresse då jag spenderar tid i min hem studio. Har du som söker ett körkort är det ett plus i kanten men inte ett krav.  För att väcka ytterligare intresse hos mig bör du kunna spela något typ av instrument så att vi kan förstå varandra på ett musikaliskt plan. Musiken är en stor del av mitt liv och för att passa ihop med mig är det viktigt att ett sådant intresse finns. Du ska även kunna vara relativt flexibel när det kommer till arbetstimmar. För att berätta lite mer om mig själv så heter jag Johan, har en CP-skada och sitter i permobil. jag är bosatt i Upplands Väsby och just nu söker jag efter ett arbete samtidigt som jag arbetar i min musik-studio så ofta jag hinner. På min fritid så gillar jag att spela tv-spel, umgås med kompisar, gå ut med hunden, resa och förstås spela musik.
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Musikintresserad assistent sökes, Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikintresserad assistent sökes, Upplands Väsby

Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker dig som kan jobba med vår kund i Upplands Väsby. Kunden är en kvinna på 60 år med sjukdomen ALS. Hon bor med sin make och har arbetat som sjuksköterska. Hennes stora intresse är musik och hon har också sjungit i kör och spelat fagott. Hon har fortfarande ett stort kontaktnät med kamrater, syskon och barn och barnbarn. Vår kund söker dig som passar in så mycket som möjligt på följande: • Van att jobba som personlig assistent • Helst är kvinna • För kommunikationens skull ser vi gärna att du pratar mycket bra svenska. • Är lugn och stabil som person • Ett stort plus om du har sjukvårdande erfarenhet, men inget krav. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt (väntetid) och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby

Personlig assistent till Upplands Väsby
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster. Vi växer ständigt och söker nu fler engagerade och glada assistenter För kunds räkning söker vi nu 1 st assistent till en arbetsplats i Upplands Väsby. Vår kund är en kvinna 50+ som drabbats av en stroke. Tjänsten är förlagd måndag- onsdag med varierade arbetspass, antingen 7-14 eller 14-21. Du måste kunda arbeta både dag och kväll. På kundens önskemål söker vi nu assistenter; * av kvinnligt kön (på grund av att i arbetsuppgifterna ingår hjälp med dusch och toalettbesök) *har arbetat som assistent tidigare (detta är ett måste). * har ett glatt humör och social kompetens * dig som kan pusha och inspirera! *är självgående, lyhörd och vet när du ska "backa". * är i likhet med vår kund intresserad av mat och är duktig på att laga mat. * du måste vara flexibel och kunna följa med vår kund på olika aktiviteter och resor Vidare bör du som söker vara ansvarsfull och ha insikt i hur viktigt det är att du kommer på avtalade tider, har en förmåga att se helheten i en assistans. Du måste vara lätt att samarbeta med och brinna för ditt arbete. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats på ett roligt och trivsamt uppdrag. Om du passar in på beskrivningen är du varmt välkommen att söka denna tjänst. OmsorgsCompagniet har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber er därför att mejla era till den kundansvarige som är delaktig i rekryteringen.
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB ASSISTANS
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Upplands Väsby

McDonald's Nytorp & Fysingen i Upplands Väsby
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler Vi söker medarbetare som är redo att jobba i vårat höga tempo. Restaurangerna Nytorp och Fysingen är öppna 24h om dygnet och vi söker främst personal som kan jobba under dygnets alla timmar. Bra egenskaper hos en bra McDonald's medarbetare: Serviceinriktade Gillar ett högt tempo Har ett sinne för noggrannhet och kvalitet Fungerar väl i ett team Engagemang   Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga McDonald's Nytorp & Fysingen i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonald's Nytorp & Fysingen i Upplands Väsby

Säljare på deltid till Kjell & Company Upplands Väsby
Deltidsäljare till vår butik i Upplands Väsby - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 20 och 25 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas i augusti/september. - Vi behöver din ansökan senast den 4 augusti. - I ämnesraden märker du din ansökan med STAD/Tjänst. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Upplands Väsby

Extrapersonal till BAUHAUS i Upplands Väsby
Vi söker extrapersonal till BAUHAUS kommande varuhus i Upplands Väsby. Som extraanställd kan du arbeta på kassa- och informationsavdelningen, som butikssäljare eller som butiksmedarbetare på logistikavdelningen. All arbetstid är förlagd varannan helg och någon kväll i veckan. Du förväntas arbeta 5-10 timmar per vecka. Som butiksmedarbetare på en säljavdelning är du produktexperten på en eller flera säljavdelningar och din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna i varuhuset. Du ska vara lyhörd för kundens behov och önskemål och alltid överträffa kundernas förväntningar i alla lägen. Vi har flera olika säljavdelningar, järn och verktyg, el och belysning, VVS och bad, bygg, färg, trädgård och badrumsvärlden Som butiksmedarbetare på kassa och informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder, så BAUHAUS är ett varuhus dit kunderna gärna kommer tillbaka. Du arbetar i vår kassalinje och i vår informationsdisk där du hjälper kunderna att hitta rätt och svara i telefon. Du är också första instans vid reklamationer. Som butiksmedarbetare på varumottagningen ansvarar du bl.a. för att kontrollera gods och fylla på varor på försäljningsavdelningarna så att varuhuset alltid är redo att ta emot kunder. Även larmning och prisinformation ingår. Det är viktigt att du är morgonpigg då de tidiga arbetspassen startar redan kl 05.15. Arbetet kräver god fysik och körkort är ett krav. Uppdragsgivare: BAUHAUS Ort: Upplands Väsby Omfattning: Deltid, 5-10 timmar i veckan Sista ansökningsdag: 2013-07-28. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För information: Joanna Axelsson, joanna.axelsson@proffice.se Kvalifikationer: Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Erfarenhet inom ovanstående områden är meriterande och det är en fördel om du har arbetat i större butiker i handeln. Vi ser gärna att du är student och i början av dina studier. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret. Organisations-/företagsbeskrivning: BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med över 200 varuhus i 12 länder. Vi expanderar kraftigt på den svenska marknaden och finns med tolv varuhus från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum. Vi erbjuder ett arbete där du har många människor omkring dig på en trevlig och dynamisk arbetsplats. BAUHAUS rekryterar först och främst personal internt och vi kan erbjuda rätt person utvecklings- och karriärmöjligheter både i Sverige och i andra länder. Vi erbjuder lön enligt avtal med Handelsanställdas förbund. Därtill kommer personalförmåner. I tjänsten ingår schemalagd arbetstid på helger och kvällar under varuhusets öppettider. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas få välkomna dig till en spännande framtid.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till BAUHAUS i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till BAUHAUS i Upplands Väsby

Boendestödjare till Socialpsykiatrin i Upplands Väsby
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett av nordens största vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har ca 4700 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom hälso- och sjukvård, medicinsk diagnostik, äldreomsorg, psykiatri och psykosocial behandling. ALERIS PSYKISK HÄLSA Aleris bedriver behandling och rehabilitering av vuxna psykiskt funktionshindrade människor och har idag ett antal behandlingshem från Västernorrland i norr till Skåne i söder. ****** Boendestödjare till Socialpsykiatrin i Upplands Väsby. ****** Aleris, Psykisik hälsa, driver sedan 1 juni 2009 verksamheter inom socialpsykiatri i Upplands Väsby kommun, närmare bestämt Lokevägens gruppbostad, sysselsättningsverksamheten Gnistan samt Boendestödet. Vi söker nu en boendestödjare till oss som kan stå bakom Aleris värderingar; vi är omtänksamma, professionella, engagerade och nytänkande. Naturligtvis sätter du också brukarens behov främst och har ett salutogent förhållningssätt. Vi ser till det friska i varje människa och bygger vidare på det. Ett gott bemötande, social färdighetsträning, en aktiv vardag samt samverkan är de grunkomponenter som vi tror kan leda till återhämtning och rehabilitering. Besitter du den kunskap och erfarenhet kring detta samt tror på vår filosofi, tveka inte att söka!  Som boendestödjare arbetar man med människor som är i behov av stöd på grund av psykisk funktionsnedsättning. Arbetet utgår vanligast från brukarens boende och kan innebära att tillsammans med klienten hitta strukturer och rutiner för att få vardagen att fungera, hjälpa till att bryta social isolering, finnas med vid olika myndighetsbesök. Boendestödet utgår ifrån de uppdrag som handläggaren har beviljat och allt arbete utgår från brukarens genomförandeplan.   Kvalifikationer Minst mentalskötarutbildning eller annan utbildning som kan jämställas, samt erfarenhet av arbete med människor i behov av stöd och hjälp. Körkort är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Arbetstid/varaktighet Tillsvidareanställning 100 %, med 6 månaders provtjänstgöring. Arbetstid är dagtid och helgarbete kan förekomma. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Läs mer om oss på www.aleris.se Ansökan Ansäkan görs via länken Information kan lämnas av verksamhetschef Fatos Cetinkaya 070-281 28 73 eller av enhetschef Anna Linevik 08-690 55 06.
Företag: Aleris Omsorg AB Socialpsykiatri Upplands Väsby
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Socialpsykiatrin i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Socialpsykiatrin i Upplands Väsby

Manlig assistent sökes till kille i Upplands Väsby.
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Hej, Jag är en kille på 21 år som på grund av en muskelsjukdom är i behov av assistenter för att få livet att flyta på. Jag behöver hjälp med det mesta, både kring min personliga hygien och behov, och även med praktiska ting omkring mig såsom delaktighet i hemmets alla bestyr. Du som söker bör vara svensk man mellan 30-35 år och vara bra på att använda armar och ben för att stärka de situationer som jag inte behärskar själva. Givetvis har du ett stort hjärta och tycker att det är givande att få hjälpa någon. Självgående, initiativrik och glad är egenskaper vi värdesätter högt. Timlön sätts enligt överenskommelse. Tjänsten är timbaserad och du kommer att arbeta 100%.
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig assistent sökes till kille i Upplands Väsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig assistent sökes till kille i Upplands Väsby.

Familjehemssekreterare till utredningsenheten barn och ungdom
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Arbetsplatsbeskrivning I Utredningsenheten barn och ungdom arbetar femton socialsekreterare/utredning, två socialsekreterare/mottagning, en kontaktsekreterare samt fem familjehemssekreterare. Arbetet fördelas i barn respektive ungdom och familjehems grupp. Uppdraget är att ge stöd och skydd åt barn och ungdomar och deras familjer. Vi arbetar nära familjebehandlare och nätverk med målsättningen "vård på hemmaplan" i så stor omfattning som möjligt. Vår strävan är att stärka föräldrars egen kraft och kompetens och söker efter lösningar och förändringar i samklang med det naturliga nätverket. Vårt arbete vilar på en salutogen och systemteoretisk grund. Vi möter familjer i deras egen miljö eller i våra centrala lokaler belägna i Väsby shoppingcenter. Arbetsuppgifter Som familjehemssekreterare hos oss rekryterar och utreder du familjehem. Du ansvarar för handläggningen och följer det placerade barnet/ungdomen samt ger stöd och handledning till familjehemmen. Du har också en fortlöpande kontakt med barnets/ungdomens föräldrar. Arbetet sker i nära samarbete med övriga inom enheten samt barnets/ungdomens privata och professionella nätverk. Upplands Väsby kommun ingår i en gemensam verksamhet tillsammans med övriga nordväst kommuner, Jourhemspoolen och Familjepoolen som tillhandahåller jourhem samt rekryterar kontaktfamiljer och familjehem. Du kommer att medverka till fortsatt metod- och kvalitetsutveckling av vårt arbete. Vi erbjuder kontinuerlig handledning och flexibel arbetstid med individuella lösningar. Kvalifikationer Socionom med erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter gällande barn och ungdomar och som innehar körkort. Det är meriterande om du har BBIC utbildning, MI utbildning och Kälvestensutbildning. Arbetstid/varaktighet Heltid/tillsvidare Tillträde enligt överenskommelse. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Kontaktperson Inger Westlund, enhetschef, tel 08-590 972 06 Marie-Anne Karlsson, enhetschef, tel 08-590 976 41 Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-23 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare till utredningsenheten barn och ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare till utredningsenheten barn och ungdom

Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Arbetsplatsbeskrivning I Utredningsenheten barn och ungdom arbetar femton socialsekreterare/utredning, två socialsekreterare/mottagning, en kontaktsekreterare samt fem familjehemssekreterare. Arbetet fördelas i barn respektive ungdom och familjehems grupp. Uppdraget är att ge stöd och skydd åt barn och ungdomar och deras familjer. Vi arbetar nära familjebehandlare och nätverk med målsättningen "vård på hemmaplan" i så stor omfattning som möjligt. Vår strävan är att stärka föräldrars egen kraft och kompetens och söker efter lösningar och förändringar i samklang med det naturliga nätverket. Vårt arbete vilar på en salutogen och systemteoretisk grund. Vi möter familjer i deras egen miljö eller i våra centrala lokaler belägna i Väsby shoppingcenter. Arbetsuppgifter Arbetet som socialsekreterare i Utredningsenheten barn och ungdom innebär utredningsarbete samt uppföljningsansvar för beslutade insatser gällande barn och ungdomar 0-20 år. Vi strävar efter intensiva, sammanhållna utredningar i enlighet med BBIC där barnet/ungdomen är i fokus. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare som alla drivs av ett stort engagemang i "att göra skillnad" för familjer som befinner sig i en utsatt situation. Arbetet är flexibelt och rörligt med stor del av egen styrning och planering. Du kommer att medverka till fortsatt metod- och kvalitetsutveckling av vårt arbete. Vi erbjuder kontinuerlig handledning och flexibel arbetstid med individuella lösningar.   Kvalifikationer Socionom med erfarenhet av utredningsarbete med barn och ungdomar samt erfarenhet av BBIC Arbetstid/varaktighet Heltid/vikariat t o m 2014-08-31 Tillträde enligt överenskommelse. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Kontaktperson Inger Westlund, enhetschef, tel 08-590 972 06 Marie-Anne Karlsson, enhetschef, tel 08-590 976 41 Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-23 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom

Lärare i musik och engelska 100% sökes
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Smedby skola är en F-9 skola med grundsärskola inkluderat under samma tak. Skolan har funnits i drygt trettio år och har många härliga traditioner som lever kvar sammaflätat med modern pedagogik. Skolan är organiserad i arbetslag och ligger i Väsbys centrala delar. Skogen och vikingagården Gunnes Gård är våra närmaste grannar. Arbetsuppgifter Som musiklärare i Smedby skola möter du elever i många åldrar och med skiftande behov. Du har undervisning med såväl grundskole- som grundsärskoleelever. I vår grundskoledel ingår även två autismgrupper. I arbetsuppgifterna ingår även undervisning i engelska på 4-9 nivå. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad musiklärare med kompetens även i engelska. Att ha kunskaper/erfarenhet av barn med särskilda behov, är meriterande. Arbetstid/varaktighet Tillsvidare 100% Tillträde 12 augusti Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Gabriella Brundin, rektor, tfn 08-590 974 49 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 7 augusti. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik och engelska 100% sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik och engelska 100% sökes

Sv/So-lärare sökes
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Smedby skola är en F-9 skola, som ligger i Väsbys centrala delar. Skolan ligger i ett naturskönt område med vikingagården Gunnes Gård som närmaste granne. Skolan är organiserad i arbetslag. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att vara klasslärare för vår blivande 4:a samt undervisa även klass 5 och 6 i "dina" ämnen. Vi söker dig som är villig att ha ett nära samarbete inom arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad sv/so-lärare. Arbetstid/varaktighet Vikariat, höstterminen 2013 100% Tillträde 12 augusti Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Gabriella Brundin, rektor, tfn 08-590 974 49 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast den 7 augusti. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sv/So-lärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv/So-lärare sökes

Lärare i textilslöjd sökes
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Smedby skola är en F-9 skola med cirka 250 elever. Här finns grunskola med tillhörande autismverksamhet samt grundsärskola med träningsskola. Skolan ligger i natursköna omgivningar i Väsbys centrala delar. Arbetsuppgifter Som textilslöjdlärare träffar du de flesta av skolans elever. Du arbetar vägg i vägg med trä- och metallslöjden och ingår i ett av våra arbetslag. Du kommer att undervisa elever i såväl grundskola som grundsärskola. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare. Kunskap och erfarenhet av barn med behov av särskilt stöd i någon form är meriterande. Arbetstid/varaktighet Tillsvidare 60% Tillträde 12 augusti 2013 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Gabriella Brundin, rektor, tfn 08-590 974 49 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast den 7 augusti OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd sökes


Sök lediga jobb Upplands Väsby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se