Upplands V��sby jobb - lediga jobb

Upplands V��sby jobb Upplands V��sby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Upplands V��sby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Upplands V��sby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Driven systemintegratör sökes!- Järfälla

  2. Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v- Danderyd

  3. Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v- Danderyd

  4. Jurist sökes till Stockholm - City- Stockholm

  5. Vill du arbeta i en internationell miljö hos en välkänd aktör?- Stockholm

  6. Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid)- Stockholm

  7. Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge- Huddinge

  8. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  9. Specialpedagog- Botkyrka

  10. Avdelningschef till Materielsystemavdelningen- Haninge


Mer beskrivning

Driven systemintegratör sökes!
Saab erbjuder världsledande lösningar, produkter och tjänster för militärt försvar och säkerhet. Ny teknologi utvecklas, anpassas och förbättras ständigt för att möta kundernas föränderliga behov i fler än 100 länder. De viktigaste marknaderna är Europa, Asien och Nordamerika. Saab har omkring 14 000 medarbetare och försäljningsintäkterna uppgick 2012 till cirka SEK 24 miljarder, varav cirka 25 procent var relaterat till forskning och utveckling. Vad du blir en del av Security and Defence Solutions, ett affärsområde inom Saab, erbjuder produkter och lösningar för militära ledningssystem, luftburna spanings- och övervakningssystem, träning och simulering, flygtrafikledning, sjöfartssäkerhet, säkerhets- och övervakningssystem samt lösningar för säker och robust kommunikation. Security and Defence Solutions har ungefär 3000 medarbetare varav drygt hälften utanför Sverige. Sektionen Naval System Integration inom produktområdet (Product Area) Command and Control Systems behöver förstärkning genom en systemintegratör. Din framtida utmaning Som Systemintegratör sätter du systemet som helhet i första rummet. I dina dagliga sysslor ingår att sätta samman systemets olika mjukvarukomponenter till ett större system. Du kommer att ha ett stort antal gränsytor, däribland mjukvaruutvecklare, hårdvaruutveckling, projektledning, test och verifiering. Det kommer därför att vara en stor del av din uppgift att se till att dessa kontaktytor är välfungerande. Systemintegratören fungerar ofta som limmet mellan hårdvara, mjukvara, systemarkitektur och systemdesign. Du har intresse av och vill jobba med att bygga, konfigurera, integrera och integrationstesta våra marina ledningssystem samt vara delaktig i arkitekturella systemfrågor. Den du är idag Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande kompetens, med minst 3 års erfarenhet av systemutveckling. Gärna med fokus på integration och/eller mjukvaruutveckling. Eftersom våra system utvecklas inom C/C++, Ada och Java är det en stor merit om du har utvecklarkunskaper inom dessa språk. För tjänsten krävs goda kunskaper i Linux och scriptning i Bash, Python och/eller liknande. Det är också meriterande om du har kunskaper och intresse av hårdvara, nätverk och utvecklingsmiljöer. Vi söker dig som är drivande, självgående och har ett brinnande intresse av att hitta och lösa problem. Du har förmågan att tänka i system och se till helheten. Vi arbetar mycket i team vilket förutsätter att du är kommunikativ och har initiativförmåga. Du skall tala och skriva svenska och engelska flytande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.
Företag: Saab
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven systemintegratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven systemintegratör sökes!

Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Djursholm söker hjälp med barnpassning 1-2em/v måndag, onsdag och/eller torsdag kl 15.30-18.30. Familjen har tre barn på 7, 10 och 12 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Djursholm 1-2em/v

Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Djursholm söker hjälp med barnvakt 2-3em/v 14/15-18/19 flexibla dagar måndag-torsdag. Familjen har fyra barn som är 1, 4, 6 och 8 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Djursholm 2-3em/v

Jurist sökes till Stockholm - City
Swedbank Juristbyrå bedriver juridisk verksamhet med huvudsaklig inriktning mot familjerätt. Juristbyrån är en franchiseverksamhet inom Swedbank koncernen och finns representerad på drygt 200 orter i Sverige. Som jurist på Swedbank Juristbyrå blir du anställd hos en av våra franchisetagare ute i landet. Franchisetagaren driver sitt egna företag och blir din arbetsgivare. Du som söker tjänsten som jurist ska stimuleras av kundmöten, då du kommer träffa mycket kunder i ditt arbete. Du sitter oftast tillsammans med banken eller Fastighetsbyråns mäklare. Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka och just nu söker vi en ny medarbetare till vårt distrikt i Stockholm City, bland annat på Odenplan, Hamngatan och Norra Bantorget, med tillträde i höst. Arbetsbeskrivning Som jurist kommer du huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar samt företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal m.m. Du kommer att jobba i nära samarbete med rådgivarna på Swedbanks bankkontor och kollegorna på Fastighetsbyrån. Kravprofil Du som söker är affärs- och säljorienterad, stimuleras av kundmöten och vill arbeta i ett team på en tillväxtmarknad. Du är lyhörd, förtroendeingivande, självständig och van att ta egna initiativ. Det är också viktigt att du är van att jobba effektivt och är drivande. • Svensk jur. kand eller motsvarande • Minst 1-2 års erfarenhet av juridiskt arbete inom civilrätt • Tidigare erfarenhet av familjejuridik är meriterande • Erfarenhet av skatterätt, fastighetsrätt, affärsjuridik eller bolagsrätt är meriterande Eftersom du kommer att ingå i ett team av jurister och även ha kollegor på Swedbanks bankkontor är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och gillar att ta initiativ. Vill du vara med och utveckla juristverksamheten på en av Sveriges mest expansiva marknader erbjuds här en spännande utmaning. Frågor? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Anne Seth, HR-ansvarig, på 08-545 451 08. Skicka gärna in din ansökan med CV, personligt brev och studieintyg omgående då intervjuer sker löpande, senaste ansökningsdag är 15/8.  Välkommen med din ansökan.
Företag: Juristbyrån
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Jurist sökes till Stockholm - City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jurist sökes till Stockholm - City

Vill du arbeta i en internationell miljö hos en välkänd aktör?
Framtiden AB Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom datadateknik eller datavetenskap och vill växa tillsammans med vår kund i en internationell miljö. Låter detta som något för dig? Ansök idag då vi går igenom ansökningar löpande! Dina arbetsuppgifter Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta i Java i Linuxmiljö och ingå i ett team som idag består av nio personer. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där hälften av medarbetarna arbetar på kontoret i Bangladesh. Du kommer att arbeta i projekt enligt Scrum och kommer att ha stöd ifrån mer erfarna utvecklare samt teamets arbetsledare och projektledare. Då vår kund är ett internationellt företag finns det goda möjligheter att utvecklas i en internationell miljö och att jobba utomlands om man önskar det framöver. Om företaget Du ser vår kunds produkter dagligen, både på TV och på stora nättidningar då de arbetar med realtids 3D-grafik och verktyg för bland annat broadcasting. De har kunder runt om i hela världen och får fler varje dag. På kontoret i Stockholm arbetar det idag 100 medarbetare och på utvecklingsavdelningen är de idag 40 anställda. Hos vår kund ges du möjlighet att resa 1-2 gånger per år till andra kontor och det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och att arbeta utomlands. Din profil SKALLKRAV Utbildad civilingenjör inom Datateknik eller motsvarande med goda studieresultat Mycket goda kunskaper i Java och Linux Mycket goda kunskaper i engelska Meriterande: Erfarenhet av att arbeta enligt Scrum Egna projekt inom Java Kunskap inom Pearl Goda kunskaper inom Oracle Kunskaper inom videofiler Personliga egenskaper: Som person trivs du med att arbeta självständigt likväl som att arbeta i grupp. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och besitter en analytisk förmåga och är mycket lösningsorienterad. Då du kommer att arbeta i team ser vi att du trivs med att arbeta med andra och har en bred social kompetens. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: September Ort: Stockholm Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta i en internationell miljö hos en välkänd aktör? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta i en internationell miljö hos en välkänd aktör?

Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid)
StudentWork Sharper AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en pedagogisk IT-student till Högdalen! Vår kund är verksam inom Svenska Kyrkan och nu söker vi en student till deras kansli. I dagsläget består kansliet av 35 personer och du kommer att arbeta med sociala medier, information och Intranät. Du kommer att arbeta självständigt med uppdateringar av hemsidan och avlasta IT-ansvarig med utformning av annonser, uppdatering av interna mallar m.m. Din profil - Du är student inom IT, och har ett stort intresse för information och sociala medier - Du är pedagogiskt lagd och kan stötta kansliet med IT-frågor - Du är kunnig inom och tycker det är roligt att arbeta med sociala medier - Du är en person som delar Svenska Kyrkans värderingar (dock inget krav på medlemskap) Uppdragsstarten är i slutet av augusti, och slutgiltiga intervjuer kommer ske hos vår kund vecka 33. Vi kommer dock träffa kandidater löpande så skicka din ansökan redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagogisk IT-student till uppdrag i Högdalen (deltid)

Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kvinnliga kund. Vår kund heter Inger och är i 60 års ålder. Hon bor med sin make i en villa i Huddinge nära kommunikationer. Hon behöver din hjälp vid hygien, på – och avklädning, toalettbesök, matlagning och komma ut på utflykter. Hon sitter i rullstol men kan stå själv och kommunicerar obehindrat. Hon gillar att pyssla med blommor. Hon har en katt hemma så det är viktigt att du inte är pälsdjursallergiker. Hennes dotter har hästar och när våren kommer vill hon gärna att du följer med henne ut till stallet. Det är meriterande om du har körkort för att kunna köra kundens bil, men det är inget krav. Vi söker dig, kvinna som kan vara hennes stöd i vardagen. Vår kund har fått beslut om personlig assistans och därmed ska vi starta upp en assistentgrupp. En assistent i gruppen kommer bli arbetsledare och ta extra ansvar kring bemanning, inköp och introduktion. Ange i din ansökan om du är intresserad av att bli arbetsledare. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Ålder har ingen betydelse utan personkemin avgör. Du ska vara en aktiv och lyhörd person som kan ta initiativ samtidigt som du ska se när du bör hålla dig i bakgrunden och lämna utrymme för privatliv. Det är viktigt att du talar god svenska och kan läsa och skriva på svenska. Har du egen bil finns möjlighet att parkera utanför kundens hus. Arbetstid/Varaktighet: Deltid. Cirka 57,50 timmar aktiv tid + 50 timmar väntetid i månaden. Fem arbetspass i månaden. Schema: 21,5 timmar i sträck varav 10 timmar väntetid på natten. Passet börjar kl. 21.00 – 18,30 dagen efter. Väntetiden är förlagd mellan kl. 22.00–08.00. Jourersättning enligt kollektivavtal. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så längre assistansuppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blackebergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blackebergsskolan har cirka 300 elever i klass F-6. Vi finns i det naturgröna Bromma, några minuters promenad från T-bana (station Blackeberg). Vi är en liten skola där alla känner alla, vilket bidrar till trygghet och god stämning. Dessutom har vi ett väl utvecklat samarbete mellan skola och fritidsverksamhet. 1 plats(er).Blackebergsskolan söker efter grundskolärare till vår blivande årskurs ett. Vi söker efter Dig som vill arbeta i ett tre-lärar-system, där varje lärares ämneskompetens kommer alla elever till godo, och som vill utveckla och fördjupa sina ämneskunskaper för att erbjuda den allra bästa undervisningen till stöd för våra elevers progression. Utbildad lärare mot skolans tidiga år. Du ska kunna arbeta självständigt och i team, ha en god social förmåga, är en ansvarstagande och engagerad person,som tänker utanför boxen och som har idéer och tankar om hur barn utvecklas.Du behöver vara lösningsinriktad och se möjligheterna till utveckling hos varje barn. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får vara med och påverka metoder och arbetssätt och som tillsammans med Blackebergsskolans personal vill fortsätta att utveckla Blackebergsskolan till att bli en av Sveriges bästa skola. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i skola. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Facklig representant LR Elisabet Belfrage Marie Fritzell, Fackligt ombud Lärarförbundet samt skyddsombud, marie.fritzell@stockholm.se (facklig) Henrik Nöbbelin, Rektor, 08-508 42 842, henrik.nobbelin@stockholm.se Tillträde: 2013-08-14.
Företag: Stockholms stad; Blackebergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är speciallärare/ grundskollärare till vår kommungemensamma Tal- och språkklass, i Storvretskolan. Du kommer att jobba i arbetslag och i grupp med elever som har särskilda behov. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av digitalt lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare med inriktning specialpedagogik. Du ska vara intresserad och helst ha erfarenhet av att jobba med elever med särskilda behov. Undervisning i grupp som fördelas inom arbetslaget. Meriterande för tjänsten, erfarenhet av digitalt lärande. Med genusperspektiv ser vi gärna manliga sökanden till tjänsten.
Företag: Botkyrka kommun, Storvretskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Botkyrka, Specialpedagog Botkyrka kommun, Storvretskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Avdelningschef till Materielsystemavdelningen
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Försvarsmaktens Telenät- och Markteleförband (FMTM) ansvarar för Försvarsmaktens teletekniska infrastruktur. FMTM genomför systemdrift/driftledning av Försvarsmaktens gemensamma telekommunikationsstruktur samt systemdrift/driftledning av fasta insatsledningssystem för militärstrategiska/operativa funktioner och för sjö- och luftstridskrafter. Förbandet är ett Försvarsmaktsgemensamt förband med verksamhet på flera orter.Försvarsmaktens Telenät och Markteleförband söker avdelningschef till Materielsystemavdelningen i Produktionsenheten. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som avdelningschef skall du genom ett utvecklande ledarskap skapa förutsättningar för avdelningens medarbetare att lösa ställda uppgifter. Vidare skall du samordna verksamheten inom ProdE i syfte att uppfylla enhetens mål. Du ska leda avdelningens verksamhet mot uppsatta mål och planera verksamheten så att varken resursbrist eller aktivitetskonflikt uppstår. Du ska hantera, vårda och coacha varje medarbetare utifrån dennes individuella förutsättningar så att du upprätthåller en god arbetsmiljö såväl fysiskt som psykosocialt. Du ska genomföra utvecklingssamtal, prestationsvärderingssamtal, lönesättande samtal och lönesamtal inför lönerevisioner samt ta fram avdelningens utbildningsbehov inför utbildningsdialoger. Du ska ansvara för avdelningens ekonomi genom framtagning av budgetunderlag samt uppföljning och prognostisering av innevarande budget och rapportera status och uppnådda resultat till enhetsledningen. Kvalifikationer: - Relevant Civil högskoleutbildning alternativt motsvarande militär utbildning, OF2/3. - Dokumenterad genomförd ledarskapsutbildning. - Du har tidigare erfarenhet av uppgifter i liknande befattning i minst 3 år. - God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. - Körkort lägst *B***. Meriterande: - Mycket god datavana, avancerad nivå i Office-paketet. - Ekonomiutbildning. Personliga egenskaper: Arbetet kräver att du har en god förmåga att arbeta självständigt samt en mycket god förmåga att planera, genomföra och slutföra ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt.  I urvalsprocessen kommer vi att lägga mycket stor vikt på dina personliga egenskaper. Övrigt: Arbetstid är normalt 40 tim/vecka (100 %), variationer förekommer. Tillträde enligt överenskommelse snarast möjligt. Befattningen är en tillsvidare anställning där 6 månaders provanställning tillämpas. Sista ansökningsdag är 2013-08-15. Befattningen är placerad i Hårsfjärden men tillsättning kan även ske på annan av Produktionsenhetens arbetsorter. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning och övningar. Kontaktpersoner: Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta enhetschef Peter Rosberg, 0451-382800/0708-285765 eller stf enhetschef Bo Rosdahl 0451-382801/0708-426467. För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta Lena Andrén vid FMTM Stab. Fackliga kontaktpersoner vid FMTM är för SACO Mika Laitanen, OFR/S Lennart Bingström, OFR/O Hans Skog samt för SEKO Claes Petersson. Samtliga du når genom att ringa Försvarsmaktens växel 0505-45 10 00.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Haninge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef till Materielsystemavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef till Materielsystemavdelningen


Sök lediga jobb Upplands V��sby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se