Uppsala kommun jobb - lediga jobb

Uppsala kommun jobb Uppsala kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Uppsala kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Uppsala kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Rektor till Västra Stenhagenskolan- Uppsala

 2. Socialsekreterare- Uppsala

 3. Grundskollärare i Spanska- Uppsala

 4. Fritidspedagog- Uppsala

 5. Lärare åk 5- Uppsala

 6. Speciallärare i ma/no- Uppsala

 7. Speciallärare/Specialpedagog- Uppsala

 8. Lärare i musik- Uppsala

 9. Elevassistent- Uppsala

 10. Lärare mot yngre åldrar, svenska/engelska- Uppsala

 11. Controller/Kvalitetsutvecklare- Uppsala

 12. Biståndshandläggare- Uppsala

 13. Lärare- Uppsala

 14. Skolsköterska- Uppsala

 15. Boendeassistent- Uppsala

 16. Utvecklingshandledare- Uppsala

 17. Lärare i Svenska och SO samt gärna även engelska och/eller SVA- Uppsala

 18. Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA- Uppsala

 19. Lärare i Svenska som andraspråk och Engelska- Uppsala

 20. Fritidspedagog, Assistent fritids- Uppsala

 21. Lärare i Trä- och metallslöjd- Uppsala

 22. Lärare i svenska, engelska och spanska- Uppsala

 23. Lärare i musik- Uppsala

 24. Lärare i Barn- och ungdomskunskap- Uppsala

 25. Socialsekreterare- Uppsala

 26. IT-samordnare- Uppsala

 27. Grundskollärare- Uppsala

 28. Lärare i svenska som andra språk- Uppsala

 29. Rektor till Almtunaskolan- Uppsala

 30. Bygglovshandläggare- Uppsala

 31. Rektor med programansvar- Uppsala

 32. Elevassistent- Uppsala

 33. Lärare- Uppsala

 34. Lärare individuellt alternativ- Uppsala

 35. Lärare i svenska som andraspråk, Svas- Uppsala

 36. Lärare svenska, engelska- Uppsala

 37. Lärare matematik och fysik- Uppsala

 38. Skolmåltidsbiträde- Uppsala

 39. Chef till affärsenhet Administration- Uppsala

 40. Lärare i svenska, engelska och filmkunskap- Uppsala


Mer beskrivning

Rektor till Västra Stenhagenskolan
Västra Stenhagenskolan, Herrhagsvägen 8 Västra Stenhagenskolan är en F-9 skola med 350 elever och ca 40 medarbetare. Här samlas förskola, grundskola, fritidsverksamhet och bibliotek i samma byggnad. Vi har även en restaurang för elever och seniorer samt en stor, välutrustad sporthall. Skolan har en nära samverkan med föreningar, studieförbund, samfund och andra organisationer. Vår omslutning är ca 32 mkr och vi är läsåret 2013-2014 utsedda till pilotskola för IT. Västra Stenhagenskolan startade 2008 och är en del i Stenhagens Bildnings- och kulturcentrum. Visionen för Stenhagens Bildnings- och kulturcentrum är att det ska vara en plats för lärande, bildning, kultur och närsamhälle. Alla åldrar möts, umgås och arbetar tillsammans över generations-, sociala och kulturella gränser. Öppenhet och samverkan är nyckelord. Läs mer om skolan på www.vastrastenhagenskolan.uppsala.se Arbetsuppgifter Rollen innebär att vara en pedagogisk ledare med övergripande ekonomiskt ansvar. Du kommer att leda och utveckla skolans systematiska kvalitetsarbete tillsammans med medarbetare och kollegor. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet inom det pedagogiska området som är relevant för den verksamhet tjänsten avser. Du har mångårig erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete med dokumenterat goda resultat. Vidare är du en framsynt och inspirerande ledare som har förmåga att låta andra växa. Du skapar goda strukturer för hållbar utveckling och kan entusiasmera, förankra och leda skolans utvecklingsarbete tillsammans med dina medarbetare. Skolledarutbildning/rektorsutbildning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Upplysningar Åsa Wiberg, skolchef, 018-727 53 97 eller 070 85 63 155 asa.b.wiberg@uppsala.se Fackliga företrädare: Carina Bellbring, Skolledarförbundet, 018-727 69 70 Katarina Reineck, LR, 018-727 24 75 Louise Plobeck, Lärarförbundet, 018-727 24 52 Michael Walldén, Vision, 018-727 24 38 Kommunal, 018-727 24 45 Har du frågor gällande registreringen av din ansökan är du välkommen att kontakta HR Center. Vecka 29 och 30: 018-727 23 02 Vecka 31 t.o.m. 34: 018-727 68 17 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Västra Stenhagenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Västra Stenhagenskolan

Socialsekreterare
Väster barn och ungdom Vi söker en socialsekreterare till en fast tjänst samt ett vikariat under hösten till Individ och familjeomsorgen, Barn och Ungdomsgrupp Väster. Myndighetsarbetet är organiserat i fyra barn och ungdomsenheter och två placeringsenheter. Vi arbetar mot geografiska områden motsvarande socialnämndens individutskott. Arbetsuppgifter Barn och Ungdomsenhet Väster består av två arbetsgrupper med specialisering mot barn och ungdom. Enheten arbetar med utredning efter anmälan och ansökan gällande barn och ungdomar i åldern 0-20 år och deras familjer. Både tillsvidaretjänsten och vikariatet har placering i Barngruppen (0-12). Grupperna ansvarar för myndighetsutövning enligt lagstiftning, delegation, ramavtal och riktlinjer. Utredningsarbetet sker enligt BBIC-modellen (Barns behov i centrum). Viss uppföljning och stöd handläggs på enheten, men många insatser ges av andra interna och externa aktörer i nära samverkan med oss. Med familjeperspektivet i focus sker arbetet i samverkan över grupperna. Enheten leds av enhetschef samt två gruppledare som svarar för den närmaste arbetsledningen i utredningsarbetet. Kvalifikationer Socionomexsamen. God kunskap om barn. Erfarenhet av tidigare myndighetsarbete gällande åldersgruppen är meriternade. Önskemål att ha systemteoretisk utbildning eller motsvarande fortbildning. Personlig lämplighet, lätt att samarbeta med andra och god förmåga att hantera stress krävs för arbetsuppgifterna. Körkort erfordras. Upplysningar Ylva Byström, enhetschef 018-727 55 12 Per Karlström, gruppledare barn 018-727 55 67 Fackliga företrädare: Akademikerförbundet SSR, Maria Persson 018-727 55 23 Vision, Mikael Walldén 070-821 66 37 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02 och 018-727 68 17. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Uppsala, Socialsekreterare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Grundskollärare i Spanska
Valsätraskolan Valsätraskolan (F-9) har ca 650 elever med fyra paralleller på höstadiet från år 6. Arbetsuppgifter Lärare i spanska år 6-9. Kvalifikationer Behörig grundskollärare i spanska. God samarbetsförmåga och positiv elevsyn är en nödvändighet. Upplysningar Tomas Rylander rektor 018-727 62 30 eller Monica Åkerlund biträdande rektor 018-727 62 31. Fackliga företrädare: Elisabet Björkman Lärarförbundet, 018-727 62 31, Britt Björnefur, LR 018-727 62 31. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i Spanska

Fritidspedagog
Valsätraskolan Valätraskolan (F-9) har ca 650 elever. Arbetsuppgifter Huvuduppgiften är att ansvara för fritidsverksamheten för eleverna på högstadiet år 6-9. Kvalifikationer Utbildad fritidspedagog önskas. God samarbetsförmåga och positiv elevsyn en nödvändighet. Vi ser för denna uppgift gärna manliga sökande. Upplysningar Tomas Rylander rektor 018-727 62 30, Monica Åkerlund biträdande rektor 018-727 62 32. Fackliga företrädare: Elisabet Björkman Lärarförbundet 018-727 62 31, Michaela Strömberg Kommunal 018-727 62 31. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Uppsala, Fritidspedagog Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare åk 5
Uppsävjaskolan Uppsävjaskolan är en F-5 skola i Bergsbrunnaområdet. Läs mer om vår skola på hemsidan www.uppsavjaskolan.uppsala.se Arbetsuppgifter Klassläraransvar för årskurs 5 med särskilt ansvar för engelskaundervisning i arbetslaget. Samverkan med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Behörig lärare för årskursen i svenska, matematik, engelska och SO. Vana och god förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever ges möjlighet att nå skolans mål. Upplysningar Katarina Lehrberg rektor 073-809 18 04, Maria Norelius Backmann 072-574 77 21. Fackliga företrädare: Hala Alwani Lärarförbundet 018-727 24 50, Hans Eric Lindahl LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 5

Speciallärare i ma/no
Tunabergsskolan Tunabergsskolan är en kommunal grund- och särskola för åk 6-9 med ca 450 elever. Vi har även en samverkansklass. Vi är en skola med ett lugnt arbetsklimat där eleverna trivs och lyckas bra. Vi har årskursvisa arbetslag. Arbetsuppgifter Tunabergsskolans samverkansklass har 10-12 elever. Den teoretiska undervisningen får eleverna i samverkansklassen, medan de är tillsammans med sina klasser i praktiska ämnen. Tjänsten innebär undervisning främst i matematik och no-ämnen, men du förväntas även hjälpa till i andra ämnen. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen tillsammans med en annan speciallärare, så god samarbetsförmåga är ett krav. Kvalifikationer Behörig 4-9 lärare i matematik/no. Behörighet i So-ämnen är ett plus. Speciallärarutbildning. Upplysningar Lena Engebrand Nikou rektor 018 -727 66 03. Fackliga företrädare: Lärarförbundet 018.727 24 50, LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02, 727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare i ma/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare i ma/no

Speciallärare/Specialpedagog
Sunnerstaskolan Nu har du chansen att få arbeta hos oss på Sunnerstaskolan! Vi är en F-5-skola som präglas av stabilitet, trygghet och goda resultat. På skolan finns ca 530 elever och 70 engagerade medarbetare. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med elever enskilt och i grupp, handleda pedagogisk personal, vara ett stöd vid upprättande av åtgärdsprogram samt göra pedagogiska bedömningar och kartläggningar. Du kommer också att ingå i skolans elevhälsoteam. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad speciallärare/specialpedagog. Du har lärarutbildning och goda kunskaper i läs-, skriv- och matematikinlärning för de tidigare skolåren. Du är tydlig, kan skapa förtroendefulla relationer till elever och vårdnadshavare och har förmåga att med engagemang och positivt ledarskap skapa en god lärmiljö för eleverna. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och bidrar aktivt till verksamhetens och utveckling. Vi förutsätter att du behärskar lärverktyg och har goda datakunskaper. Upplysningar Bengt Stenberg 079-119 79 63. Fackliga företrädare: Jan-Olof Högfeldt Lärarförbundet 018-727 61 81, Hans Eric Lindahl LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Uppsala, Speciallärare/Specialpedagog Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Lärare i musik
Kvarngärdesskolan Kvarngärdesskolan, Uppsala International School är en skola centralt belägen i Uppsala. Vi är en skola som välkomnar elever från hela världen. Vi har en bred kompetens genom våra olika verksamheter: träningsskola, förberedelseklasser åk 4-7, grundskola fsk-åk 5, profil klasser i engelska åk 7-9 och engelskspråkiga klasser fsk-åk 9. Arbetsuppgifter Du undervisar i åk 4-9 i musik och ev även åk 1-3 i musik. Kvalifikationer Du ska vara behörig lärare i åk 4-9 . Goda kunskaper i engelska är önskvärt. Upplysningar Gunilla Söderström rektor 0708-12 96 55. Fackliga företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50, LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Elevassistent
Fyrisskolan Fyrisskolan ligger centralt i Uppsala och är en kombinerad gymnasie- och gymnasiesärskola med cirka 1300 elever. Gymnasiskolan har fyra studieförberedande program och två yrkesförberedande program. Vi har en kompetent och stabil personal som ständigt utvecklar sitt lärande. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som elevassistent åt en rullstolsburen manlig elev och följa honom i det dagliga skolarbetet. Kvalifikationer Vi söker dig som är flexibel, lugn, stabil och som har erfarenhet av den här typen av arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökande. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du kommer in i skolans arbetssätt och att du blir en del av vår arbetsgemenskap. Självklart delar du skolans värdegrund Upplysningar Karin Eriksson, programrektor 018-727 97 92 Fackliga företrädare: Kommunal 018-727 24 44 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Uppsala, Elevassistent Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Lärare mot yngre åldrar, svenska/engelska
Tuna skola Tuna skola är en F-9 skola med cirka 110 elever. Skolan är lantligt belägen cirka 35 km från Uppsala centrum. Arbetsuppgifter Du ska vara klasslärare i en klass med elever i åk 2-3. Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarexamen mot de yngre åldrarna och vill arbeta i arbetslag med positiva kollegor. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet i förhållande till elever. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel. Upplysningar Micael Tallberg rektor 0174-27 01 10, 070-821 61 91. Fackliga företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50, LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare mot yngre åldrar, svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare mot yngre åldrar, svenska/engelska

Controller/Kvalitetsutvecklare
Avdelningen för individuellt stöd, Sektionen för intern support Arbetsuppgifter Som controller arbetar du med insamling, hantering, bearbetning, analys och kvalitetssäkring samt redovisning av uppgifter inom avdelningens ansvar för rapportering. I arbetet ingår en viss rapport- och utredningsarbete. I arbetsuppgifterna ingår även utveckling av olika sorter av statikrapporteringar tillsammans med kontorets IT-grupp. Du stöder även andra medarbetare i våra verksamhetssystem. Kvalifikationer Du har examen från Sociala omsorgsprogrammet eller socionomprogrammet eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av handläggning enligt SoL och LSS. Du är också en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera arbetet samt att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har goda excell-kunskaper. Upplysningar Yvonne Jonsson, sektionschef 018-727 65 25 Liselotte Engqvist, sektionschef 018-727 80 40 Fackliga företrädare: Vision, Karin Allard 018-727 78 14 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02 och 018-727 68 17 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Controller/Kvalitetsutvecklare jobb, Controller/Kvalitetsutvecklare Uppsala, Controller/Kvalitetsutvecklare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller/Kvalitetsutvecklare

Biståndshandläggare
Sektionen för LSS och Socialpsykiatri Arbetsuppgifter Som biståndshandläggare arbetar du med att utreda, bedöma och besluta om insatser och stöd för personer med funktionsnedsättning, åldersgruppen 21 år och uppåt, enligt lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och socialtjänstlagen. En del av biståndshandläggarens arbete är att ha kontakt med den enskilde, deras anhöriga eller legala ställföreträdare. Därför ser vi det som viktigt att du är duktig på att upprätta goda relationer och att du är serviceinriktad i ditt sätt att arbeta. Du har stor förmåga att samarbeta med kollegor, övriga kontoret och sektionens nätverk. Du är en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera arbetet samt arbeta självständigt. På vår sektion är det viktigt att arbeta i team. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt arbete och ser därför det som viktigt att du är lösningsfokuserad, har stort engagemang och tycker om att tillsammans med andra skapa mer effektiva processer och rutiner. Kvalifikationer Du har examen från Sociala omsorgsprogrammet eller socionomprogrammet. Du har erfarenhet av kvalificerat arbete med utredningar och behovsbedömning, utifrån målgruppen personer med funktionsnedsättning. Du har goda kunskaper om dokumentation och kan uttrycka dig tydligt och koncist i tal och skrift. Personliga egenskaper har stor betydelse då du representerar myndigheten samtidigt som du i nära samverkan med den enskilde verkar för en korrekt myndighetsutövning. Upplysningar Susanne Frode sektionschef 018-727 51 92. Fackliga företrädare: Vision, Anna-Märta Erikson 018-727 50 00 och Akademiker förbundet/SSR Anna Karlsson, 018-727 50 00. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02, 727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Uppsala, Biståndshandläggare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Lärare
Hågadalsskolan Hågadalsskolan är en skola med 320 elever från förskoleklass till och med år 6. Skolan ligger intill natursköna Hågadalen i Eriksberg. För mer information, gå in på vår hemsida www.hagadalsskolan.uppsala.se Arbetsuppgifter Undervisning och mentorskap i årskurs 4. Arbeta i arbetslag och aktivt delta i skolans kvalitets- och utvecklingsarbete. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i Ma/No och engelska. Vi söker dig som är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt som genomsyrar såväl din undervisning som dina möten med elever, föräldrar och arbetskamrater. Upplysningar Rektor Mona Granqvist 018-727 53 71 Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Ingela Lindqvist 018 727 53 79. LR, Agneta Lindkvist 018-727 53 70 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02 och 018-727 11 80 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Uppsala, Lärare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Skolsköterska
Västra Stenhagens skolan I augusti 2008 startade verksamheten i Stenhagens Bildnings och kulturcentrum. Här samlas förskola, grundskola F - 9, fritidsverksamhet, bibliotek samt en restaurang för elever och seniorer. En stor, välutrustad sporthall finns i centret. En nära samverkan med föreningar, studieförbund, samfund och andra organisationer ska byggas upp. Det här är visionen ”Stenhagens bildnings- och kulturcentrum ska vara en plats för lärande, bildning, kultur och närsamhälle. Bildnings- och kulturcentrum ska ha en tydlig position och vara en viktig del i lokalsamhället – ett stadsdelscentrum som bidrar till trygghet, inflytande, delaktighet och gemenskap. Öppenhet och samverkan är nyckelord. Alla åldrar möts, umgås och arbetar tillsammans över generations-, sociala och kulturella gränser.” Vill du vara med och förverkliga visionen? Arbetsuppgifter Som skolsköterska arbetar du främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsoundersökningar och hälsosamtal enligt Uppsala kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser. Uppdraget innebär även att vaccinera enligt det svenska barnvaccinationsprogrammet, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser vid behov samt medverka i skolläkarmottagning några gånger per termin. Skolsköterskan har ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam, skolpersonal, vårdnadshavare, men även med organisationer och myndigheter utanför skolan. Du ingår i ett nätverk med andra skolsköterskor inom ditt skolområde och som ny skolsköterska erbjuds du en mentor. Introduktionsutbildning samt två till tre fortbildningsdagar per termin erbjuds och arrangeras av Elevhälsans Medicinska Enhet (central stöd- och konsultverksamhet för skolsköterskor och skolläkare). Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom Öppen hälso- och sjukvård eller Hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet. God datavana är en fördel, då all dokumentation sker i datajournal. Vi söker dig som: Har adekvat utbildning och helst erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar Drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn och ungdomar Är utåtriktad och har god social förmåga Har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt Upplysningar Ingela Pettersson, rektor 018-727 88 10, ingela.pettersson2@uppsala.se Christina Stenhammar, verksamhetschef Elevhälsans medicinska enhet 018-727 20 15, christina.stenhammar@uppsala.se Fackliga företrädare: Vårdförbundet, Anna Sörman 018-727 68 98 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02 och 018-727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Uppsala, Skolsköterska Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Boendeassistent
Affärsområde Socialpsykiatri & beroende Vårt affärsområde ingår i Vård & bildning inom Uppsala kommun. Tillsammans ger vi vård, stöd och service till drygt 6 000 Uppsalabor och idag är vi cirka 3 000 medarbetare. Som första kommun i landet arbetar vi efter ett ISO-certifierat ledningssystem inom hela området vård och omsorg, ett tecken på hur högt vi värderar kvalitet i alla led. Inom vårt affärsområde Socialpsykiatri & beroende finns spetskompetens inom olika områden. Som medarbetare märker du vår satsning på kunskap och vårt driv, genom många möjligheter till vidareutbildning och god handledning. Interna projekt för stolthet och engagemang hjälper oss också att ständigt vidareutvecklas. I allt vi gör vägleds vi av vår etiska kod och för oss finns en självklar regel: Ett genuint intresse för människor. Välkommen till oss! Arbetsuppgifter Stödboende: Stödboendet riktar sig till unga personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Målsättningen är att ge stöd till de boende så att de ska få möjlighet att leva ett så självständig liv som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår att vägleda genom praktisk, social och kommunikativ färdighetsträning i bostaden, på fritiden och i samhället. Stödboendet har även träningslägenheter kopplade till verksamheten. Vi arbetar utifrån personens egna förmågor och mål där vi vill stärka och utveckla dennes personliga resurser. De skall aktivt träna upp sina färdigheter för att efter en tidsbegränsad period flytta till egen bostad. Du kommer att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar utifrån kommunens beslut. Målet för ditt arbete är att skapa förutsättningar för varje person att bli så självständig som möjligt. Du coachar och söker lösningar så att personen kan överbrygga konsekvenserna av sin funktionsnedsättning. Du vägleder varje person genom praktisk, social och kommunikativ färdighetsträning i deras hem, på fritiden och i samhället. Du fungerar även som ett stöd i kontakten med personens nätverk. Arbetet är schemalagt. Anställning kan ske först efter uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Kvalifikationer Som Boendeassistent ska du minst ha omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri, eller annan utbildning som vi finner lämplig. Du ska även ha erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Har du erfarenhet av ART (aggressiv replacement training) samt MI (motiverande samtal) är det meriterande. Du har stor ansvarskänsla, arbetar systematiskt och söker förbättringar och lösningar i ditt arbetssätt. Du har förmåga att ta egna beslut då delar av arbetet är ensamarbete. Då dokumentation är en viktig del av arbetet vill vi att du har grundläggande datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid lämplighet och din förmåga att förmedla en grundtrygghet till de som behöver stöd. Du ser möjligheter och har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Upplysningar Lisbet Söderlund, enhetschef 018-727 78 88 Fackliga företrädare: Annicka Lavemark 018-727 87 82 Tillsättning sker löpande under hösten. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02 och 018-727 68 17. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Boendeassistent jobb, Boendeassistent Uppsala, Boendeassistent Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendeassistent

Utvecklingshandledare
Affärsområde Socialpsykiatri & beroende Vårt affärsområde ingår i Vård & bildning inom Uppsala kommun. Tillsammans ger vi vård, stöd och service till drygt 6 000 Uppsalabor och idag är vi cirka 3 000 medarbetare. Som första kommun i landet arbetar vi efter ett ISO-certifierat ledningssystem inom hela området vård och omsorg, ett tecken på hur högt vi värderar kvalitet i alla led. Inom vårt affärsområde Socialpsykiatri & beroende finns spetskompetens inom olika områden. Som medarbetare märker du vår satsning på kunskap och vårt driv, genom många möjligheter till vidareutbildning och god handledning. Interna projekt för stolthet och engagemang hjälper oss också att ständigt vidareutvecklas. I allt vi gör vägleds vi av vår etiska kod och för oss finns en självklar regel: Ett genuint intresse för människor. Välkommen till oss! Vi söker utvecklingshandledare till olika uppdrag. Arbetsuppgifter Boendestöd: Du kommer att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, utifrån kommunens beslut om boendestöd. Målet för ditt arbete är att skapa förutsättningar för varje person att bli så självständig som möjligt. Du coachar och söker lösningar så att personen kan överbrygga konsekvenserna av sin funktionsnedsättning. Du vägleder varje person genom praktisk, social och kommunikativ färdighetsträning i deras hem, på fritiden och i samhället. Du fungerar även som ett stöd i kontakten med personens nätverk. Träningsboende: Träningsboendes uppdrag syftar till att ge unga personer med neuropsykiatriska funktionshinder och/eller borderline problematik möjlighet att leva i eget boende. Arbetet består i att utifrån personernas egna värderingar och mål stärka och utveckla deras personliga resurser för att efter max 3 år klara av att bo själva. I arbetsuppgifterna ingår att vägleda personer genom praktisk,social och kommunikativ färdighetsträning i sina lägenheter, på fritiden och i samhället. Stödboende: Stödboendet riktar sig till unga personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Målsättningen är att ge stöd till de boende så att de ska få möjlighet att leva ett så självständig liv som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår att vägleda genom praktisk, social och kommunikativ färdighetsträning i bostaden, på fritiden och i samhället. Stödboendet har även träningslägenheter kopplade till verksamheten. Vi arbetar utifrån personens egna förmågor och mål där vi vill stärka och utveckla dennes personliga resurser. De skall aktivt träna upp sina färdigheter för att efter en tidsbegränsad period flytta till egen bostad. Arbetet är schemalagt. Anställning kan ske först efter uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Kvalifikationer Som Utvecklingshandledare räknar vi med att du har högskoleutbildning inom något av områdena pedagogik, socialt behandlingsarbete, familjebehandling eller annan likvärdig utbildning. För tjänsterna gäller att du ska ha erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Har du även erfarenhet av ART (aggressiv replacement training) samt MI (motiverande samtal) är det meriterande. Du har stor ansvarskänsla, arbetar systematiskt och söker förbättringar och lösningar i ditt arbetssätt. Du har förmåga att ta egna beslut då delar av arbetet är ensamarbete. Genom att dokumentation är en viktig del av arbetet vill vi att du har grundläggande datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid lämplighet och din förmåga att förmedla en grundtrygghet till de som behöver stöd. Du ser möjligheter och har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Upplysningar Johan Apelgårdh, enhetschef 018-727 65 96, 073-063 53 08, Lisbet Söderlund, enhetschef 018-727 78 88 Fackliga företrädare: Akadmikerförbundet SSR, 018-727 24 24 Vision, 018-727 24 30 Tillsättning sker löpande under hösten. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02 och 018-727 68 17. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingshandledare jobb, Utvecklingshandledare Uppsala, Utvecklingshandledare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingshandledare

Lärare i Svenska och SO samt gärna även engelska och/eller SVA
Stenhagenskolan Stenhagenskolan är en F-6-skola med särskola. Elevantalet är ca 300 och vi har två paralleller i alla årskurser. Skolan är belägen i Stenhagen intill skogen mot Berthåga och omgivningarna inbjuder till lek och lärande. Skolan byggdes 1991 och var en arkitektoniskt uppmärksammad byggnad. Den har sedan dess vid ett tillfälle nominerats till ett stort arkitektpris. Särskilt anmärkningsvärt är de separata husen som klassrummen finns i och där det i mitten av husen finns ett gemensamhetsutrymme, det s.k.vardagsrummet, ett rum som lockar till samverkan och gemenskap. Varje klassrum har egen ingång och eget kapprum med toalett. Skolan arbetar aktivt för en helhetssyn med inkludering som ett viktigt mål. Arbetsuppgifter Du ska i huvudsak undervisa på mellanstadiet. Du kommer att ha klassansvar för en klass. Du kommer att ha nära samverkan med de andra lärarna på mellanstadiet. Viss tid under veckan är man resurslärare i en annan klass och då medhjälpare till den lärare som är ansvarig för den lektionen. Kvalifikationer Lärarbehörighet i Svensk, So och även gärna engelska för mellanstadiet. Lärarerfarenhet i dina ämnen samt erfarenhet av mentorskap för en klass. Positiv inställning till samverkan och samplanering. Du ska ha höga förväntningar på dina elever samt arbeta med sikte på höga elevresultat. Du ska ha god förmåga att skapa ordning och arbetsro i din undervisning. Upplysningar Giggi Thomson rektor 0703-533 211. Fackliga företrädare: Catrin Kanbjer Lärarförbundet 018-727 66 80, Hans Eric Lindahl LR 018-727 11 80. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska och SO samt gärna även engelska och/eller SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska och SO samt gärna även engelska och/eller SVA

Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA
Stenhagenskolan Stenhagenskolan är en F-6-skola med särskola. Elevantalet är ca 300 och vi har två paralleller i alla årskurser. Skolan är belägen i Stenhagen intill skogen mot Berthåga och omgivningarna inbjuder till lek och lärande. Skolan byggdes 1991 och var en arkitektoniskt uppmärksammad byggnad. Den har sedan dess vid ett tillfälle nominerats till ett stort arkitektpris. Särskilt anmärkningsvärt är de separata husen som klassrummen finns i och där det i mitten av husen finns ett gemensamhetsutrymme, det s.k.vardagsrummet, ett rum som lockar till samverkan och gemenskap. Varje klassrum har egen ingång och eget kapprum med toalett. Skolan arbetar aktivt för en helhetssyn med inkludering som ett viktigt mål. Arbetsuppgifter Du ska i huvudsak undervisa på mellanstadiet i Matematik och No-ämnena. Du kommer att ha klassansvar för en klass. Du kommer att ha nära samverkan med de lärare som har de andra klasserna på mellanstadiet. Viss tid under veckan är man resurslärare i en annan klass och då medhjälpare till den lärare som är ansvarig för den lektionen. Kvalifikationer Lärarbehörighet i Matematik och NO för mellanstadiet samt även gärna i engelska och/eller SVA. Lärarerfarenhet i dina ämnen samt erfarenhet av mentorskap för en klass. Positiv inställning till samverkan och samplanering. Du ska ha höga förväntningar på dina elever samt arbeta med sikte på höga elevresultat. Du ska ha god förmåga att skapa ordning och arbetsro i din undervisning. Upplysningar Giggi Thomson rektor 0703-533 211. Fackliga företrädare: Catrin Kanbjer Lärarförbundet 018-727 66 80, Hans Eric Lindahl 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA

Lärare i Svenska som andraspråk och Engelska
Stenhagenskolan Stenhagenskolan är en F-6-skola med särskola. Elevantalet är ca 300 och vi har två paralleller i alla årskurser. Skolan är belägen i Stenhagen intill skogen mot Berthåga och omgivningarna inbjuder till lek och lärande. Skolan byggdes 1991 och var en arkitektoniskt uppmärksammad byggnad. Den har sedan dess vid ett tillfälle nominerats till ett stort arkitektpris. Särskilt anmärkningsvärt är de separata husen som klassrummen finns i och där det i mitten av husen finns ett gemensamhetsutrymme, det s.k.vardagsrummet, ett rum som lockar till samverkan och gemenskap. Varje klassrum har egen ingång och eget kapprum. Skolan arbetar aktivt för en helhetssyn med inkludering som ett viktigt mål. Arbetsuppgifter Du ska undervisa på mellanstadiet i SVA och i Engelska, i några grupper för elever med långsam inlärningstakt, samt ha språkvalet i Engelska för åk 6. Under kommande läsår så har du inte ansvar för en egen klass men är ändå mentor för ett antal elever i åk 6. Den undervisning du har kommer oftast att ske i en blandad grupp med elever från flera olika klasser. Är du speciallärare/specialpedagog eller har läst specialpedagogik utöver det obligatoriska så är detta meriterande för tjänsten. Kvalifikationer Lärarbehörighet i svenska som andraspråk och engelska för mellanstadiet. Speciallärareutbildning/specialpedagogutbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov är ett krav liksom erfarenhet av undervisning i dina ämnen. Du ska vara positiv till samverkan och samplanering. Du ska ha god förmåga att skapa ordning och arbetsro i din undervisning. Upplysningar Giggi Thomson rektor 0703-533 211. Fackliga företrädare: Catrin Kanbjer 018-727 66 80, Hans Eric Lindahl LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta Hr center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk och Engelska

Fritidspedagog, Assistent fritids
Storvretaskolan Storvretaskolan är en F-5 skola med ca 400 elever. Vi är en treparallellig skola med tre avdelningar på fritids. Arbetsuppgifter Under eftermiddagstid arbeta tillsammans med övriga på avdelningen och tillsammans med dem forma verksamheten efter givna ramar såväl nationellt som kommunalt. Det är två tjänster som utlyses. En är på avdelning med åk 2-3 och den andra är på en avdelning med elever i förskoleklass. Kvalifikationer Fritidspedagog eller motsvarande. Intresse av att delta i barns utveckling och vara en kreativ person med flexibelt tänk. Upplysningar Outi Määttä rektor 076-14 44 845. Fackliga företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50, Birgitta Åhlander-Björkén Kommunal 018-727 77 91. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, Assistent fritids jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, Assistent fritids

Lärare i Trä- och metallslöjd
Ärentunaskolan Ärentunaskolan är en 6-9 skola belägen i Storvreta. Skolan har ca 500 elever och 55 anställda. Skolan är byggd efter principen att varje klass har ett hemklassrum och lärarna har sina arbetsrum i nära anslutning till klassrummen och eleverna. Skolans upptagningsområde är förutom Storvreta även Vattholma och Skyttorp. Arbetsuppgifter Undervisa i trä och metall slöjd åk 6-9. Arbeta i arbetslag. Klassföreståndarskap ingår. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i slöjd. Upplysningar Ahmad Odeh rektor 072-5196504, 018-727 77 67 eller Ingrid Ridde Gustafsson rektor 0708-24 88 68, 018-727 79 92. Fackliga företrädare: Louise Plobeck Lärarförbundet, Jan Täcktor LR tel 018-727 77 75. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Trä- och metallslöjd

Lärare i svenska, engelska och spanska
Ärentunaskolan Ärentunaskolan är en 6-9 skola belägen i Storvreta. Skolan har c:a 510 elever och 65 anställda. Skolan ligger i ett naturskönt område och har goda förbindelser med Uppsala ( Upptåget och bussar). Skolan är byggd efter principen att de yngre eleverna har ett hemklassrum och att lärarna har sina arbetsplatser i nära anslutning till klassrummen och eleverna. Skolan är organiserad i arbetslag. Arbetsuppgifter Undervisa i ämnena svenska, engelska och spanska. Du ska vara väl förtrogen med Lgr11. Som lärare på Ärentunaskolan ingår du i ett arbetslag. Klassföreståndarskap kan komma att ingå i tjänsten. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i de aktuella ämnena. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Upplysningar Ahmad Odeh rektor 018-727 79 91, 072-519 65 04. Fackliga företrädare: Louise Plobeck Lärarförbundet , Jan Täcktor LR 018-727 77 75. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska, engelska och spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska, engelska och spanska

Lärare i musik
Tuna skola Tuna skola är en F-9 skola med cirka 100 elever. Skolan är lantligt belägen cirka 35 km från Uppsala centrum. Arbetsuppgifter Du ska undervisa elever i åk 3-9 i musik. Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i musik och vill arbeta i arbetslag med positiva kollegor. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet i förhållande till elever. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel. Upplysningar Micael Tallberg rektor 0174-27 01 10, 070-821 61 91. Fackliga företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50, LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta Hr center 018-727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Lärare i Barn- och ungdomskunskap
Lundellska skolan Lundellska skolan är en gymnasieskola med naturvetenskapligt program, samhällsvetenskapligt program, vård- och omsorgsprogram och språkintroduktion. Arbetsuppgifter Undervisa i " Barns lärande och växande " på yrkesintroduktion. Ansvarig för arbetsplatsförlagt lärande i samband med kursen. Mentorskap och arbete i arbetslag. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i Barn- och ungdomskunskap. Vi ser gärna att sökande har erfarenhet av undervisning av ungdomar med särskilda behov. Upplysningar Agneta Pistol, programrektor 018-18 91 75, 070-821 69 91, agneta.pistol@skrapan.uppsala.se Rolf Viberg, rektor 018-18 91 10, 070-337 91 10, rolf viberg@skrapan.uppsala.se Fackliga företrädare: Björn Sundin, LR 070-792 37 33, björn.sundin@skrapan.uppsala.se Ola Hedberg, Lärarförbundet 070-592 19 46, ola.hedberg@skrapan.uppsala.se Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Barn- och ungdomskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Barn- och ungdomskunskap

Socialsekreterare
Narkotikagruppen, Sektionen för individ och familjeomsorg vuxna Sektionen för Individ och familjeomsorg vuxna ansvarar för myndighetsutövning utifrån i huvudsak SoL och LVM för personer över 21 år i Uppsala kommun. Sektionen är uppdelad i tre grupper; Mottagningsgruppen, Alkoholgruppen och Narkotikagruppen. Den består av en sektionschef, tre gruppledare och ytterligare ca 30 medarbetare varav merparten är socialsekreterare. Till Narkotikagruppen hör även Plusteamet som består av två socialsekreterare och arbetar med människor med dubbel problematik (missbruk, psykisk ohälsa) i ålderna 16-25 år. Arbetsuppgifter Arbetet som socialsekreterare i narkotikagruppen består av myndighetsarbete med handläggningsansvar enligt SoL och LVM, vilket bland annat innebär uppsökande arbete och motivationsarbete. Kontakten inleds med att handläggaren gör en utredning av personens behov. Efter utredningen gör handläggarna tillsammans med klienten en bedömning om lämplig insats för att komma ifrån missbruket. Handläggaren följer därefter upp insatsen och bedömer om behov av ytterligare stöd finns. Som en hjälp i arbetet används Motiverande intervju och bedömningsinstrumentet ASI. Kvalifikationer Socialnomutbildning . Erfarenhet av arbete inom verksamhetsområdet är meriterande. God förmåga att planera, prioritera och strukturera arbetet samt att uttrycka sig i tal och skrift är viktigt. God samarbetsförmåga och stort intresse för att utveckla verksamheten. Personlig lämplighet är av stor vikt. Körkort är en nödvändighet. Upplysningar Åsa Carlsson Sektionschef IFO- vuxen 018-727 15 52. Fackliga företrädare: Ulrika Andersson Akademikerförbundet SSR 018-727 24 24, Mikael Walldén Vision 070-821 66 37. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Uppsala, Socialsekreterare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

IT-samordnare
Lundellska skolan Lundellska skolan är en gymnasieskola med naturvetenskapligt program, samhällsvetenskapligt program, vård- och omsorgsprogram och språkintroduktion. Arbetsuppgifter Tjänsten är uppdelad i två huvudområden. Dels övergripande samordnings- och systemansvar för information om hur skolans olika system fungerar - till exempel skolportal, hemsida. Dels datasupport med service till elever och personal vad gäller hård- och mjukvara. En viktig arbetsuppgift är att se till skolans datasystem fungerar och löpande uppdateras - till exempel servrar, nät och datorer. Kvalifikationer Erfarenhet från arbetsledning och pedagogisk förmåga att informera och delge personal/elever information om skolans IT. Kunnighet om och erfarenhet från Microsoftservrar och klienter samt olika datasystem som till exempel WMWare, Sharepoint, MSSQL. Upplysningar Rolf Viberg, rektor 018-18 91 10, 070-337 91 10, rolf viberg@skrapan.uppsala.se Lars Lundin, ekonomiansvarig 018-18 91 20, 070-946 80 50, lars.lundin@skrapan.uppsala.se Fackliga företrädare: LR, 018-727 24 23 Lärarförbundet, 018-727 24 50 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga IT-samordnare jobb, IT-samordnare Uppsala, IT-samordnare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-samordnare

Grundskollärare
Almunge skola Almunge skola är en grundskola f-9 med 380 elever fördelade i fyra arbetslag, med en klass i vardera i f-3 och tvåparallelligt i årkurs 4-9. Skolan har välutrustade lokaler i en trivsam och stimulerande miljö. Almunge skola har ett komplett och kompetent elevhälsoteam. Arbetsuppgifter Undervisning i matematik, NO och engelska och SO i egen mentorsklass åk 4. Undervisning i eng i en klass åk 5. Undervisning i NO i en klass årskurs 6. Ev resurstid i egen klass för möjlighet till halvklasstid. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik, NO, engelska och SO. Erfarenhet av att undervisa enligt Lgr11 och skriva ömdömen, sätta betyg och upprätta åtgärdsprogram.Intresse av skolutveckling och önskvärt är att du har praktisk IT-och mediekompetens. Upplysningar Anna Styf Halling/ rektor, 0708-563 579, 0174-27 00 24 t.o.m. 130801 Ewa Hjelm/ rektor /rektor 0730-938 971 fr.o.m. 130801 Fackliga företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50, LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare jobb, Grundskollärare Uppsala, Grundskollärare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare

Lärare i svenska som andra språk
Nya Stordammen/Sävjaskolan Nya Stordammen/Sävjaskolan har grundskoleverksamhet i år F-9 och är organiserad i sex vertikala arbetslag vilka leds av varsin utvecklingsledare. Utvecklingsledarna bildar tillsammans med skolledningen skolans ledningsgrupp. Skolan är treparallellig och har ca 400 elever indelade i 20 klasser. Nya Stordammen/Sävjaskolan har profiltid i naturvetenskap, fotboll och allmän profil. Skolan präglas av en avspänd och vänlig atmosfär. Vi har ett välsorterat skolbibliotek, en stor sporthall och en samlingssal med möjlighet till föreläsningar och filmvisningar. Arbetsuppgifter Undervisning i svenska som andra språk åk 7-9. Kvalifikationer Utbildad lärare i Svenska som andra språk. Pågående lärarutbildning är också av intresse. Vara förtrogen med läroplanens uppdrag. Upplysningar Gabriella Ekström Filipsson rektor 018-727 52 73. Fackliga företrädare: LR Ulla-Carin Gaddefors 018-727 52 50, Lärarförbundet Ulf Norrestam, 018-727 52 50. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk

Rektor till Almtunaskolan
Oxelgatan 13A Almtunaskolan är en F-6 skola med ca 375 elever och ca 40 medarbetare. Ett stort arbete läggs på att hitta metoder så att alla elever kan nå de mål som är uppsatta. Eleverna är organiserade i ett elevråd för att på det sättet kunna påverka sin arbetssituation. För föräldrar finns en Föräldraförening som ökar möjligheten till samarbete och inflytande. Skolans omslutning är ca 32 mkr. Läs mer om skolan www.almtunaskolan.uppsala.se. Arbetsuppgifter Att vara pedagogisk ledare med övergripande ekonomiskt ansvar. Att vara med och leda och utveckla skolans systematiska kvalitetsarbete tillsammans med medarbetare och övergripande tillsammans med kollegor. Kvalifikationer - högskoleutbildning och erfarenhet inom det pedagogiska området relevant för den verksamhet tjänsten avser - mångårig erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete med dokumenterat goda resultat - skolledarutbildning/rektorsutbildning är meriterande - stor vikt läggs vid personlig lämplighet Vi söker dig som är en framsynt och inspirerande ledare och har förmåga att låta andra växa. Du skapar goda strukturer för hållbar utveckling och kan entusiasmera, förankra och leda skolans utvecklingsarbete tillsammans med dina medarbetare. Upplysningar Affärsområdeschef/skolchef grundskola Lars Romanus, lars.romanus@uppsala.se, (0708-56 37 35; 018-727 67 14). Fackliga företrädare: Carina Bellbring Skolledarförbundet, 018-727 69 70; Katarina Reineck LR, 018-727 24 75; Louise Plobeck Lärarförbundet, 018-727 24 52; Michael Walldén Vision, 018-727 24 38; Kommunal, 018-727 24 45. Har du frågor angående hur du söker tjänsten, kontakta HR-konsult Margareta Haglund, margareta.haglund@uppsala.se, (018-727 59 22). Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Almtunaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Almtunaskolan

Bygglovshandläggare
Kontoret för samhällsutveckling Kontoret för samhällsutveckling bildades 1 januari 2012 och är en gemensam tjänstemannaorganisation för de fyra nämnder som ingår i samhällsbyggnadsverksamheten: plan- och byggnadsnämnden, namngivningsnämnden, idrotts- och fritidsnämnden samt gatu- och samhällsmiljönämnden. Kontoret har en processtyrd organisation vilket innebär att medarbetarna tillhör olika kompetensområden och arbetar i gränsöverskridande processer. Våra huvudprocesser är att ta fram planer för samhällsutveckling, handlägga och besluta i myndighetsärenden samt realisera anläggnings- och förvaltningsuppdrag i anläggning, park och natur. Kontoret arbetar även på uppdrag av kommunstyrelsen vad gäller mark- och exploateringsfrågor och arbete med att tillhandahålla lokaler till kommunens verksamhet och särskilda bostäder för sociala ändamål. Arbetsuppgifter Bygglovshandläggare sökes till vårt område, Bygglov. Vårt uppdrag är att hjälpa allmänhet och aktörer i byggbranschen genom bygglovprocessen fram till en god bebyggelsemiljö. Kvalifikationer Vi söker Dig som har ett stort intresse för gestaltning i byggprocessen. Du är arkitekt, högskoleingenjör eller har en 1-årig bygglovshandläggarutbildning och gärna mångårig erfarenhet av husprojektering samt är väl orienterad i gällande lagstiftning. Du har erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann, serviceinriktad och effektiv. Du är van vid att hålla ett professionellt förhållningssätt gentemot allmänhet och aktörer. Du tycker om administrativt arbete, såväl rutinarbete som nya oväntade utmaningar. Du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och få vara med och utveckla dina arbetsuppgifter och gruppens samarbete. Upplysningar Rein Martinsson, processledare 018-727 46 14, Rein.Martinsson@uppsala.se Bo Liljestrand, processledare 018-727 46 60, bo.liljestrand@uppsala.se Fackliga företrädare: Sampo Hinnemo, Saco 018-727 40 58 Vision, 018-727 24 30 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovshandläggare jobb, Bygglovshandläggare Uppsala, Bygglovshandläggare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovshandläggare

Rektor med programansvar
Celsiusskolan Celsiusskolan är en kommunal gymnasieskola med cirka 850 elever och är Sveriges största idrottsgymnasium. De allra flesta elever har alltså idrott som specialintresse. Skolan erbjuder fyra nationella program: Natur, Samhäll, Ekonomi och Handel. Dessutom erbjuds Språkintroduktion för elever inom Introduktionsprogrammen. Arbetsuppgifter Att på delegation från enhetsrektor självständigt ansvara för personal och elever inom de nationella programmen Naturvetenskap och Ekonomi. Kvalifikationer Pedagogisk examen. Rektorsutbildning. Erfarenhet av arbetsuppgifterna på gymnasienivå. Upplysningar Jörgen Norman, enhetsrektor 018-727 28 01, 073-809 18 24, jorgen.norman@uppsala.se Fackliga företrädare: Skolledarna, Gert-Ove Segerström 018-727 25 35, gert-ove.segerstrom@uppsala.se Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor med programansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor med programansvar

Elevassistent
Börje skola Börje skola är en F-6 skola med 135 elever. Skolan ligger ca 9 km från Uppsala och har en Natur/NO profil. Besök gärna vår hemsida www.borjeskola.uppsala.se Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som assistent till elev i åk 3 eller till elev i åk 5. Kvalifikationer Erfarenhet av arbete som elevassistent önskvärd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Upplysningar Anna Palmquist, rektor 0708-216 185. Fackliga företrädare: Kommunal, Monika Kyller, monika.kyller@uppsalaskolor.net Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Uppsala, Elevassistent Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Lärare
Börje skola Börje skola är en F-6 skola med 135 elever. Skolan ligger ca 9 km från Uppsala och har en Natur/NO profil. Besök gärna vår hemsida www.borjeskola.uppsala.se Arbetsuppgifter Arbeta som klasslärare, 2-3 dagar i veckan. Skolan har 2 arbetslag. Du kommer att få arbeta i båda. Du ska delta i arbetslags- och utvecklingsarbete samt arbeta mot skolans mål. Kvalifikationer Vi vill att du har lärarexamen och behörighet att undervisa i åk 1-6, i flera ämnen.Vi vill att du är samarbetsvillig och sätter eleven i centrum. Att du har en positiv grundsyn och är beredd att arbeta i olika klasser och i flera ämnen. Upplysningar Anna Palmquist, rektor 0708-216185. Fackliga företrädare: Ulla-Britt Wengeling-Dahlström Lärarförbundet 018-36 40 12, Hans Eric Lindahl LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 11 80, 727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Uppsala, Lärare Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Lärare individuellt alternativ
Lundellska skolan Lundellska skolan är en gymnasieskola med naturvetenskapligt program, samhällsvetenskapligt program, Vård och omsorgsprogram och Språkintroduktion (Sprint). Arbetsuppgifter Undervisa i engelska och andra ämnen på Lundellska skolans resursenhet. Gäller främst grundskoleämnen. Mentorskap och arbete i arbetslag. Kvalifikationer Behörig i engelska och andra ämnen. Vi ser gärna att sökande har erfarenhet av undervisning av ungdomar med särskilda behov och specialpedagogisk utbildning. Upplysningar Agneta Pistol, programrektor 018-18 91 75, 070-821 69 91, agneta.pistol@skrapan.uppsala.se Marie-Louise Nordesjö, utbildningsledare 018-18 91 08, 073 995 62 92, marie-louise.nordesjo@skrapan.uppsala.se Rolf Viberg, rektor 018-18 91 10, 070-337 91 10, rolf.viberg@skrapan.uppsala.se Fackliga företrädare: LR, Björn Sundin 070-792 37 33, björn.sundin@skrapan.uppsala.se Lärarförbundet, Ola Hedberg 070-592 19 46, ola.hedberg@skrapan.uppsala.se Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare individuellt alternativ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare individuellt alternativ

Lärare i svenska som andraspråk, Svas
Lundellska skolan Lundellska skolan är en gymnasieskola med naturvetenskapligt program, samhällsvetenskapligt program, Vård och omsorgsprogram och Språkintroduktion (Sprint). Arbetsuppgifter Undervisa i Svenska som andraspråk, Svas, på språkintroduktion. Mentorskap och arbete i arbetslag. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet i Svenska som andraspråk. Upplysningar Rolf Viberg, rektor 018-26 29 30, 070-337 91 10, rolf.viberg@skrapan.uppsala.se Stefan Nyhem, programrektor 018-18 91 61, 070-554 13 85, stefan.nyhem@skrapan.uppsala.se Fackliga företrädare: LR, Björn Sundin 070-792 37 33, björn.sundin@skrapan.uppsala.se Lärarförbundet, Ola Hedberg 070-592 19 46, ola.hedberg@skrapan.uppsala.se Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Svas jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Svas

Lärare svenska, engelska
Lundellska skolan Lundellska skolan är en gymnasieskola med naturvetenskapligt program, samhällsvetenskapligt program, Vård och omsorgsprogram och Språkintroduktion (Sprint). Arbetsuppgifter Undervisa i svenska och engelska på Lundellska skolans resursenhet. Eleverna har diagnosen asperger syndrom. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet i svenska och engelska. Vi ser gärna att sökande har erfarenhet av undervisning av ungdomar med särskilda behov. Upplysningar Agneta Pistol, programrektor 018-18 91 75, 070-821 69 91, agneta.pistol@skrapan.uppsala.se Marie-Louise Nordesjö, utbildningsledare 018-18 91 08, 073-995 62 92, marie-louise.nordesjo@skrapan.uppsala.se Rolf Viberg, rektor 018-18 91 10, 070-337 91 10, rolf.viberg@skrapan.uppsala.se Fackliga företrädare: LR, Björn Sundin 070-792 37 33, björn.sundin@skrapan.uppsala.se Lärarförbundet, Ola Hedberg 070-592 19 46, ola.hedberg@skrapan.uppsala.se Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska, engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska, engelska

Lärare matematik och fysik
Lundellska skolan Lundellska skolan är en gymnasieskola med naturvetenskapligt program, samhällsvetenskapligt program, Vård och omsorgsprogram och Språkintroduktion (Sprint). Arbetsuppgifter Undervisa i matematik på natur- och ekonomiprogrammet. Fysik på språkintroduktion, grundskolenivå. Mentorskap och arbete i arbetslag. största delen av tjänsten innehåller matematik. Tjänsten kan organiseras i två tjänster på cirka 45-50 %. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet i matematik och fysik. Upplysningar Stefan Nyhem, programrektor 018-18 91 61, 070-554 13 85, stefan.nyhem@skrapan.uppsala.se Rolf Viberg, rektor 018-26 29 30, 070-337 91 10, rolf.viberg@skrapan.uppsala.se Fackliga företrädare: LR, Björn Sundin 070-792 37 33, björn.sundin@skrapan.uppsala.se Lärarförbundet, Ola Hedberg 070-592 19 46, ola.hedberg@skrapan.uppsala.se Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik och fysik

Skolmåltidsbiträde
Katedralskolan Katedralskolan är en gymnasieskola med anor från 1200-talet som ligger i centrala Uppsala. Skolan har cirka 1100 elever och 130 anställda. Här finns en högt motiverad personal och skolan kännetecknas av ett gott arbetsklimat. Skolan har ett tillagningskök och elevmatsal och personalmatsal. Arbetsuppgifter Alla förekommande arbetsuppgifter i tillagningskök och matsal. Kvalifikationer Livsmedelsteknisk utbildning eller motsvarande. Erfarenhet från liknande arbete och personlig lämplighet värdesätts. Förmåga till samarbete och flexibilitet är betydelsefullt. Upplysningar Lars-Erik Landström, administrativ chef 070-856 36 15 Heléne Lagerquist, rektor 073-655 39 15 Fackliga företrädare: Kommunal, Marcus Zetterberg 018-727 24 44 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-72 723 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolmåltidsbiträde jobb, Skolmåltidsbiträde Uppsala, Skolmåltidsbiträde Uppsala kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolmåltidsbiträde

Chef till affärsenhet Administration
Affärsenhet Administration Inom Internservice samlar vi tjänster som skapar mervärde för kommunens verksamheter. Affärsenhet Administration levererar tjänster till kontor och förvaltning inom kommunen. Fokus är att leverera attraktiva och kostnadseffektiva lösningar till verksamheten. Administration erbjuder tjänster inom ekonomi, lön, HR, upphandling, processledning, administrativt stöd samt utbildningar i ekonomi- och lönesystemen. Varje produktionsområde leds av produktionsledare. Totalt har affärsenheten ca 120 medarbetare och omsätter ca 85 miljoner. Vi söker nu en ny affärsenhetschef som vill leda och utveckla affärsenheten. Arbetsuppgifter Utifrån förvaltningens vision och strategier samt affärsområdets affärsplan leder och utvecklar du arbetet inom affärsenheten till en konkurrenskraftig verksamhet med tydligt kundfokus. En av affärsenhetschefens viktigaste uppgifter är att organisera och genomföra försäljning av produktionsområdenas kompetens till resten av kommunen. Detta innebär att anpassa och utveckla tjänster efter kundens behov. Du leder och utvecklar produktionsledare så att affärsenheten sammantaget når sina mål, både ekonomiskt och verksamhetsmässigt. Du ska bidra till flexibla arbetssätt och samarbete mellan enheter inom förvaltningen. Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp och aktivt delta i arbetet med affärsområdets strategiska utveckling. Kvalifikationer Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och flerårig erfarenhet som ledare i affärsdrivande verksamhet. För att lyckas väl i uppdraget tror vi att du har erfarenhet av att leverera tjänster i en kundorienterad serviceorganisation. Som person är du affärsmässig, kundorienterad och utvecklingsinriktad. Du har förmåga att entusiasmera och att skapa goda relationer. Du drivs av att nå resultat och kan hålla många bollar i luften samtidigt utan att tappa fokus. Som ledare är du kommunikativ och coachande. Du skapar förutsättningar för att affärsenheten lever efter Teknik & service gemensamma kultur. Upplysningar Urvalsarbetet påbörjas efter sista ansökningsdag. Under semesterperioden (vecka 27-31) kan det vara svårt att nå kontaktpersonerna nedan. Helen Åsbrink, affärsområdeschef Internservice, 018-727 09 79 eller helen.asbrink@uppsala.se. Fackliga företrädare: Anette Klippberg, Vision, 018-727 24 39, Jonny Eliasson, Jusek, 018-727 22 12 och Ulrika Andersson, Akademikerförbundet SSR, 018-727 24 24. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Madeleine Buskas, HR-konsult, 018-727 56 34. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Chef till affärsenhet Administration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef till affärsenhet Administration

Lärare i svenska, engelska och filmkunskap
Celsiusskolan Celsiusskolan är en kommunal gymnasieskola med nästan 900 elever. De allra flesta har idrott som specialintresse. Skolan erbjuder fyra nationella program: Natur, Samhäll, Ekonomi och Handel samt Språkintroduktion för elever inom Introduktionsprogrammen. Arbetsuppgifter Undervisning i svenska, engelska och filmkunskap. Mentor till en grupp elever. Delta i skolans arbete i övrigt. Kvalifikationer Behörig gymnasielärare. Upplysningar Lena Åsman, programrektor 018-727 28 02 Fackliga företrädare: LR, Tommy Forsberg 018-727 28 00 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska, engelska och filmkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska, engelska och filmkunskap


Sök lediga jobb Uppsala kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se