Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen jobb - lediga jobb

Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen jobb Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Socialförvaltningen söker Hälso- och sjukvårdschef- Uppvidinge

 2. Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet- Uppvidinge

 3. Personlig assistent vik 55%- Uppvidinge

 4. Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet- Uppvidinge

 5. Socialsekreterare- Uppvidinge

 6. Chef för Individ- och familjeomsorgen- Uppvidinge

 7. Distriktssköterska/sjuksköterska- Uppvidinge

 8. Familjebehandlare till Individ- och familjeomsorgen- Uppvidinge

 9. Två socionomer, heltid till Individ- och familjeomsorgen- Uppvidinge

 10. Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården- Uppvidinge

 11. Två medarbetare till boende för personer med demenssjukdom.- Uppvidinge

 12. Vågar du vara med och utveckla vår nya gruppbostad?- Uppvidinge

 13. Semestervikariat som Barn- och Ungdomsass. till kortidsboende i Lenhovda- Uppvidinge

 14. Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen- Uppvidinge

 15. Semestervikariat som Personlig assistent- Uppvidinge

 16. Semestervikariat som Vårdare och Vårdare med jourpass till gruppboende- Uppvidinge

 17. Semestervikarie till Psykiatrins öppenvård- Uppvidinge

 18. Semestervikarier till Nattpatrullen- Uppvidinge

 19. Semestervikarier till Äldreomsorgen- Uppvidinge

 20. Familjehemssekreterare- Uppvidinge

 21. Socialsekreterare- Uppvidinge

 22. vik Områdeschef inom vård- och omsorg- Uppvidinge

 23. Medarbetare till Resursenheten- Uppvidinge

 24. Medarbetare till Resursenheten- Uppvidinge

 25. Semestervikarier till Äldreomsorgen- Uppvidinge

 26. Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen- Uppvidinge

 27. Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet- Uppvidinge

 28. Demenssjuksköterska 80%- Uppvidinge

 29. Områdeschefer inom vård- och omsorg, semestervikariat- Uppvidinge

 30. Undersköterska till äldreomsorgen i Norrhult- Uppvidinge

 31. Behandlare till Individ- och familjeomsorgen- Uppvidinge

 32. Undersköterska till äldreomsorgen i Åseda- Uppvidinge

 33. Undersköterskor till äldreomsorgen i Lenhovda- Uppvidinge

 34. Sjuksköterskor/Distriktssköterskor- Uppvidinge

 35. Områdeschef inom vård- och omsorg- Uppvidinge

 36. Fem engagerade socionomer till Individ- och familjeomsorgen- Uppvidinge

 37. Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet- Uppvidinge

 38. Sjuksköterskor/Distriktssköterskor- Uppvidinge

 39. Skötare till Psykiatrins öppenvård- Uppvidinge

 40. Skötare till Psykiatrins öppenvård- Uppvidinge


Mer beskrivning

Socialförvaltningen söker Hälso- och sjukvårdschef
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. Socialförvaltningen är uppdelad på tre avdelningar, Vård- och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ- och familjeomsorg. På förvaltningen finns även en administrativ enhet, en utvecklingsledare samt en medicinskt ansvarig sjuksköterska som ansvarar för kvalitet och säkerhet inom hälso- och sjukvården. Kommunen ansvarar för hälso- och sjukvård i både ordinärt och särskilt boende. ARBETSUPPGIFTER Som avdelningschef för hälso- och sjukvården är du arbetsledare för sjuksköterskor i kommunal hemsjukvård, som är fördelat på fyra geografiska område, rehabenhet som består av sjukgymnaster, arbetsterapeuter och en hjälpmedelstekniker, du är även arbetsledare för nattpatrullen som består av omvårdnadspersonal och sjuksköterskor. Det finns gruppledare för de sex olika grupperna. Du har ansvar för avdelningens verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du bidrar genom en positiv, öppen och konstruktiv anda, till ett aktivt samverkans-, utvecklings- och kvalitetsarbete. Du har ansvar inför socialchefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en, för ändmålet, adekvat utbildning samt erfarenhet av arbetsledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Social förmåga, ledaregenskaper och engagemang är några av de egenskaper vi söker. Körkort och tillgång till egen bil krävs.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Socialförvaltningen söker Hälso- och sjukvårdschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialförvaltningen söker Hälso- och sjukvårdschef

Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personer som arbetar inom Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt Daglig verksamhet och personlig assistans. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet. D. 30/9 går en av våra medarbetare i pension. Vi söker därför en ersättare på 50 % fr.o.m. d. 1/9. Någon liten del av tjänsten består av resurspass. D.v.s. pass som ligger till förfogande för att täcka frånvaro. Vi vänder oss i 1:a hand till Dig som är fritidsledare/fritidspedagog eller har annan likvärdig utbildning. Vi förutsätter att Du har ett specifikt intresse för att arbeta med äldre, att Du har förmåga att se och möta enskilda människors behov och att Du som person känner Dig väl till mods i samvaron med andra människor. Arbetet kräver förmåga till samordning, planering och entusiasmering. Det kräver också en god förmåga till samarbete. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Den 50 % tjänsten kommer, som schemat ser ut nu, att ha sin huvudsakliga placering på Lingården i Lenhovda, men arbetspass i andra kommundelar kan också ingå. Anställningen är en tillsvidareanställning på 50 %. Eftersom vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och eftersom vi bedriver arbete i flera kommundelar, så kräver vi att Du har bil och körkort. Tillträde d. 1/9 2013 eller enligt överenskommelse KVALIFIKATIONER Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenheter.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet

Personlig assistent vik 55%
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Personlig assistent till 68-årig kvinna, boende utanför Fröseke. Tjänsten är ett vikariat from 1 september på 55% året ut. Arbetstiden är förlagd månd-fred, mest dagtid. Enstaka helgdagar kan vara aktuella. Några arbetspass i månaden kommer att utföras i Växjö (restid och milersättning utgår). KVALIFIKATIONER Du ska vara lyhörd för personens vilja och behov för att ge stöd i det dagliga livet. Du ska ha förmåga att organisera, ta initiativ och klara ensamarbete. Du ska tycka om att vara utomhus. Kvinnan är natur och kulturintresserad och det är önskvärt om du har liknande intressen. Kunskap om förvärvad hjärnskada är meriterande. Du ska ha körkort och vara villig att köra brukarens bil. Personlig assistansutbildning är önskvärt men störst vikt läggs vid personlig lämplighet och personkemi.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent vik 55% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent vik 55%

Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER En av våra medarbetare har gått vidare till annan tjänst. Vi söker därför en ersättare på 50 % fr.o.m. d. 1/11 2013. Sysselsättningsgraden kan ev. utökas något med resurspass, d.v.s. pass som ligger till förfogande för att täcka frånvaro. Den 50 % tjänsten kommer, som schemat ser ut nu, att ha sin huvudsakliga placering på Storgården i Älghult, men arbetspass i andra kommundelar kan också ingå. Anställningen är en tillsvidareanställning på 50 %. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss i 1:a hand till Dig som är äldre- fritidspedagog/ fritidsledare, eller har annan likvärdig utbildning. Vi förutsätter att Du har ett specifikt intresse för att arbeta med äldre, att Du har förmåga att se och möta enskilda människors behov och att Du som person känner Dig väl till mods i samvaron med andra människor. Arbetet kräver förmåga till samordning, planering och entusiasmering. Det kräver också en god förmåga till samarbete. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Eftersom vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och eftersom vi bedriver arbete i flera kommundelar, så kräver vi att Du har bil och körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenheter.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet

Socialsekreterare
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd och Öppenvård. Socialkontoret är beläget i Lenhovda. Totalt finns 24 årsarbetare inom individ och familjeomsorgen. Vi söker nu en ny medarbetare till gruppen övrigt bistånd med huvudansvar för familjehem och placerade barn och ungdomar. Det finns två socialsekreterare som arbetar med arbetsuppgifterna och en av dem går vidare till andra arbetsuppgifter inom socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med utredning av familjehem samt uppföljning och övervägande av placerade barn och ungdomar enligt BBIC modellen. Då vi är en mindre kommun kan andra arbetsuppgifter tillfälligt bli aktuella utifrån de behov som uppstår. Du måste vara beredd på att vara flexibel med din arbetstid då det kan förekomma möten efter kontorstid och resor med övernattning. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är utbildad socionom och har flera års yrkeserfarenhet av handläggning och myndighetsutövning av ärenden kring barn och ungdomar inom socialtjänsten. Vi vill även att du har erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och noggrann. Vi värdesätter att du är utåtriktad och förutsätter att du har ett engagemang för det sociala arbetet och är flexibel som person. Arbetet innehåller flera kontakter och därför förutsätts även att du har god samarbetsförmåga. Du måste ha förmåga att självständigt lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Har du även erfarenhet av arbete med placerade barn ser vi det som meriterande. Körkort är ett krav
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Uppvidinge, Socialsekreterare Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Chef för Individ- och familjeomsorgen
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. Socialförvaltningen består av tre avdelningar, Individ- och familjeomsorg, Vård- och omsorg samt Hälso- och sjukvård. På förvaltningen finns även en administrativ enhet, medicinskt ansvarig sjuksköterska samt utvecklingsledare. ARBETSUPPGIFTER Som avdelningschef för individ- och familjeomsorgen är du arbetsledare för socialsekreterare ekonomiskt bistånd, övrigt bistånd, skuld- och budgetrådgivare, alkoholhandläggning, öppenvård, och socialpsykiatri. Det finns gruppledare för de tre enheterna, socialsekreterare, öppenvård och socialpsykiatrin. Gruppledarna ingår i individ- och familjeomsorgens ledningsgrupp. Du har ansvar för avdelningens verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du bidrar genom en positiv, öppen och konstruktiv anda, till ett aktivt samverkans-, utvecklings- och kvalitetsarbete. Du ansvarar inför socialchefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som lämplig samt erfarenhet av arbetsledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Social förmåga, ledaregenskaper, förmåga att samverka och engagemang är några av egenskaperna vi söker. Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för Individ- och familjeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för Individ- och familjeomsorgen

Distriktssköterska/sjuksköterska
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på det Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården Vi rekryterar nu till en ledig tjänst med nuvarande placering i Norrhult, 75-80% Du kommer att arbeta i öppen hälso-och sjukvård. Många av våra patienter är äldre men även hemsjukvård bland yngre funktionshindrade ingår. Arbetet innebär sedvanliga hemsjukvårdsuppgifter. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vårdlag som behöver information, utbildning, ordination och handledning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med en gruppledande sjuksköterska. Vi strävar efter att alla patienter ska ha en egen patientansvarig sjuksköterska. Verksamheten ska ge hälso- och sjukvård med god kvalitet till nöjda patienter. Körkort och tillgång till egen bil krävs. KVALIFIKATIONER Det är en fördel om Du har Distriktssköterskeutbildning, gärna med förskrivningsrätt, utbildning i geriatrik eller erfarenhet av kommunal vård. I arbetet samverkar Du med andra vårdgivare, sjukhus, vårdcentral, områdeschefer och biståndshandläggare. Du har god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel, ansvarsfull och engagerad i Dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att se dina arbetsinsatser i ett helhetsperspektiv.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska jobb, Distriktssköterska/sjuksköterska Uppvidinge, Distriktssköterska/sjuksköterska Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska

Familjebehandlare till Individ- och familjeomsorgen
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd samt öppenvård. Socialkontoret är beläget i Lenhovda och IFO: s Öppenvård är placerad i Åseda. Vi söker nu en medarbetare till Öppenvårdens behandlarteam som består av 6 behandlare och en gruppledare. Totalt finns 24 årsarbetare inom individ- och familjeomsorgen. ARBETSUPPGIFTER Som familjebehandlare kommer du att arbeta med barn, ungdomar och familjer, både självständigt och i team. Målet är att stärka och positivt utveckla individers/ familjers egna resurser. Vi lägger stor vikt vid att motivera och stötta människor till god livskvalité. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som har stort engagemang och erfarenheter av behandlingsarbete. Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning beteendevetenskap/Socionomexamen. Erfarenhet av likvärdigt arbete samt erfarenhet av BBIC är meriterande. Som person behöver du vara stabil och trygg, med mod och förmåga att arbeta självständigt utifrån fattade beslut. Du ska vara bra på att prioritera och ha en god samarbetsförmåga. Som behandlare krävs det att Du som person kan engagera och motivera klienterna samt att Du har lätt för att skapa allianser och vågar utmana när det krävs. Utbildning inom MI, ART, HAP, ASI eller andra utbildningar är meriterade. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare till Individ- och familjeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare till Individ- och familjeomsorgen

Två socionomer, heltid till Individ- och familjeomsorgen
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd samt öppenvård. Socialkontoret är beläget i Lenhovda och IFO: s Öppenvård är placerad i Åseda. Vi har fått utökande resurser och söker nu två nya kollegor till gruppen Övrigt bistånd. En tjänst som familjehemssekreterare och en tjänst som utredande socialsekreterare med inriktning barn och ungdom. Totalt finns 27,5 årsarbetare inom individ- och familjeomsorgen varav 8 tjänster finns i gruppen Övrigt bistånd. Gruppen leds av en gruppledare. ARBETSUPPGIFTER Familjehemssekretarens uppdrag är att rekrytera, utreda och stödja familjehem och på bästa sätt matcha rätt familjehem till den unges behov. Arbetet kräver ett nära samarbete med utredande socialsekreterare och barnsekreteraren. Barnsekreteraren har vårdansvaret för den placerade och följer upp insatsen med fokus på den unge. Som socialsekreterare arbetar du med utredningar utifrån gällande lagstiftning, SoL och LVU, rörande barn och ungdomar samt uppföljning av beslutade insatser. Då vi är en mindre kommun kan andra arbetsuppgifter tillfälligt bli aktuella utifrån de behov som uppstår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen och gärna flera års erfarenhet av handläggning och myndighetsutövning av ärenden kring barn och ungdomar inom socialtjänsten. Vi vill även att du har erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och är noggrann. Som person behöver du vara stabil och trygg samt har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet kräver flera kontakter med samverkanspartner och därför krävs även att du har god samarbetsförmåga. Du ska vara bra på att prioritera samt självständigt kunna lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har ett engagemang för det sociala arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Har du erfarenhet av arbete med placerade barn ser vi det som meriterande. Du måste vara beredd på att vara flexibel med din arbetstid då det kan förekomma möten efter kontorstid och resor med övernattning. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Två socionomer, heltid till Individ- och familjeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två socionomer, heltid till Individ- och familjeomsorgen

Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Vi rekryterar nu till en tillsvidaretjänst med nuvarande placering i Åseda. Arbetet innebär sedvanliga hemsjukvårdsuppgifter och bedrivs i nära samarbete med vårdlag som behöver information, utbildning, ordination och handledning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med en sjuksköterska som gruppledare.. Många av våra patienter är äldre men även hemsjukvård bland yngre funktionshindrade ingår. Vi strävar efter att alla patienter ska ha en egen patientansvarig sjuksköterska. Verksamheten ska ge hälso- och sjukvård med god kvalitet till nöjda patienter. Vi söker även sjuksköterskor för längre eller kortare vikariat. KVALIFIKATIONER Det är en fördel om Du har Distriktssköterskeutbildning, gärna med förskrivningsrätt, utbildning i geriatrik eller erfarenhet av kommunal vård. I arbetet samverkar Du med andra vårdgivare, sjukhus, vårdcentral, och biståndsbedömare. Du har god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel, ansvarsfull och engagerad i Dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att se dina arbetsinsatser i ett helhetsperspektiv. Körkort och tillgång till egen bil krävs.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården

Två medarbetare till boende för personer med demenssjukdom.
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fem äldreboenden varav ett bedriver verksamhet enl. lagen om valfrihet, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt dagliga verksamheter. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. Socialkontoret är beläget i Lenhovda. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en medarbetare till Solglimten i Norrhult. Solglimten är ett litet boende för personer med demenssjukdom. Här finns sju lägenheter för permanentboende samt en korttidsplats. Personalgruppen består av nio personer. På Solglimten bor i dagsläget flera personer med svåra kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet innebär sedvanligt omvårdnadsarbete. Personalen ska verka för att de boende får en meningsfull vardag där den Nationella Värdegrunden ska genomsyra verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta vissa planerade pass på övriga Solgården där Solglimten är en del. Syftet är att se Solgården som en helhet där alla hjälps åt. Uppvidinge kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att du har möjlighet att önska om din sysselsättningsgrad efter cirka ett år. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant utbildning för att arbeta med personer med demenssjukdom. Du kan vara undersköterska men även andra utbildningar kan bedömas som lämpliga. Du får gärna ha specialistkunskaper inom området demens eller närliggande funktionsnedsättningar. Det krävs att du som medarbetare har stor lyhördhet för olika individers behov. Du ska ha erfarenhet från området. Vi vill att du är positiv till utveckling och vi välkomnar nytänkande. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Två medarbetare till boende för personer med demenssjukdom. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två medarbetare till boende för personer med demenssjukdom.

Vågar du vara med och utveckla vår nya gruppbostad?
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. Inom Omsorgen om funktionshindrade finns idag 4 gruppbostäder och ett korttidsboende för barn och ungdomar. I Daglig verksamhet finns 3 olika verksamheter. Vi verkställer även ledsagning, kontaktperson och personlig assistans. Alla insatserna riktar sig till personer som omfattas av LSS lagen. Vi söker nu medarbetare till vår gruppbostad som är under uppbyggnad. Gruppbostaden kommer att ha 6 lägenheter och gemensamhetsutrymme. Byggnationen startade i november 2013, och beräknas vara klar under sommaren 2014. Vi söker engagerade, mycket flexibla och glada personer med tålamod och respekt för andras integritet ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsarbete ingår. Du ska möjliggöra individuella fritidsaktiviteter, tex ridning, bad, motorsport Du ska arbeta enskilt mot varje brukare för att ge dem möjlighet att bli så självständiga som möjligt. Arbetet kräver en stor flexibilitet gällande förändring av schema och arbetstider. Behovet av bemanning är främst kväll, helgdagar och när Daglig verksamhet är stängt. Arbetet kräver förmåga att arbeta i team och självständigt. Arbetstid kan komma att förläggas även i annan verksamhet inom Omsorgen om funktionshindrade. KVALIFIKATIONER Du ska ha adekvat utbildning, kan vara fritidspedagog, förskollärare, undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och av arbete med personer med funktionsnedsättning krävs Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vågar du vara med och utveckla vår nya gruppbostad? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vågar du vara med och utveckla vår nya gruppbostad?

Semestervikariat som Barn- och Ungdomsass. till kortidsboende i Lenhovda
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER Videbo är ett korttidsboende för barn och ungdomar med olika funktionshinder, som omfattas av LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Mycket av arbetet är individuellt anpassat för respektive barn. Videbo är öppet efter familjernas behov, vilket gör att schemat kan ändras relativt ofta. Behoven är i regel större under helger och lov. KVALIFIKATIONER Du ska vara lyhörd och ansvarsfull. God samarbetsförmåga med föräldrarna är viktigt. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn och ungdomar. Du måste kunna arbeta ensam, omvårdnad är en stor del av arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat som Barn- och Ungdomsass. till kortidsboende i Lenhovda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat som Barn- och Ungdomsass. till kortidsboende i Lenhovda

Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i öppen hälso- och sjukvård. Många av våra patienter är äldre men även hemsjukvård bland yngre funktionshindrade ingår. Arbetet innebär sedvanliga hemsjukvårdsuppgifter. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vårdlag som behöver information, ordination och handledning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med en samordnande sjuksköterska.Verksamheten ska ge hälso- och sjukvård med god kvalitet till nöjda patienter både i särskilt och ordinärt boende. Kvällar och helger arbetar man över ett större område. Det är en fördel om du har distriktssköterskeutbildning, gärna med förskrivningsrätt, utbildning i geriatrik eller har erfarenhet av kommunal vård. I arbetet samverkar du också med andra vårdgivare, sjukhus, vårdcentral, biståndsbedömare m fl vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga. I arbetet ställs stora krav på ansvarstagande. Du kommer ofta att vara ensam sjuksköterska i arbetssituationen och får fatta beslut på egen hand, vilket kräver att du kan fungera självständigt. Arbetet i nattpatrullen innebär att du arbetar som ensam sjuksköterska tillsammans med 4 undersköterskor. KVALIFIKATIONER Leg. sjuksköterska B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen

Semestervikariat som Personlig assistent
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent kommer du att arbeta i den enskildes hem. Viktiga egenskaper hos dig är lyhördhet, inlevelseförmåga, god självkännedom, ett positivt synsätt och att du kan visa stor respekt för den enskilde och hans/hennes sätt att leva. Vi har behov av semestervikarier i alla kommundelarna. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har utbildning och att du fyllt 18 år och har körkort. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat som Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat som Personlig assistent

Semestervikariat som Vårdare och Vårdare med jourpass till gruppboende
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER I Uppvidinge kommun finns 4 gruppbostäder belägna i Lenhovda. I varje gruppbostad bor 3-7 personer, alla med olika funktionshinder och med skiftande behov av stöd och hjälp. Arbetet som vårdare är mycket variationsrikt och du kommer att arbeta med människor som är beroende av dig i det dagliga livets alla situationer. Vi vill att du är positiv, ansvarstagande och lyhörd för andra människors känslor och behov. Du tycker om att arbeta i grupp såväl som självständigt. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har utbildning och att du fyllt 18 år och har körkort. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat som Vårdare och Vårdare med jourpass till gruppboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat som Vårdare och Vårdare med jourpass till gruppboende

Semestervikarie till Psykiatrins öppenvård
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Inom Öppenvården finns två team, ett psykiatriteam och ett behandlingsteam. Ovanstående vikariat ryms inom psykiatriteamet. Psykiatriteamets huvudsakliga uppgift är att arbeta med psykiska funktionshinder. ARBETSUPPGIFTER Som skötare i psykiatrins öppenvård kommer du att stötta personer, utifrån deras egna resurser och förutsättningar. Frekvent helgtjänstgöring med delade arbetspass förekommer Vi har ett arbetssätt som utgår från individen och är anpassat efter individens behov, önskemål och förutsättningar. Vi söker en person som har förmåga att arbeta självständigt och som har ett respektfullt bemötande gentemot brukarna. Medicinutdelning på delegation förekommer. Du behöver också ha ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot vårt arbetsområde. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande. Du har tolerans för djur och rökning. Körkort är ett krav. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarie till Psykiatrins öppenvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarie till Psykiatrins öppenvård

Semestervikarier till Nattpatrullen
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER Nattpatrullen arbetar kommunövergripande. Nattpatrullen ansvarar för omvårdnad och hälso- och sjukvårdsinsatser nattetid i ordinärt och särskilt boende. Körkort är ett krav. Rekrytering till tjänsterna sker löpande. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsutbildning
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Nattpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Nattpatrullen

Semestervikarier till Äldreomsorgen
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorgen i kommunen omfattar äldreboendena Lingården i Lenhovda, Storgården i Älghult, Olofsgården i Åseda och Solgården i Norrhult. Arbetet innebär att utföra service och omvårdnad till äldre både inom äldreboendet och i eget boende - hemtjänst. Du hjälper till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt medicinska uppgifter. Du får en nära kontakt med vårdtagaren och arbetet kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för ett angivet område. Vi söker både dag- och nattpersonal, hel- och deltid. Rekrytering till tjänsterna sker löpande. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning, fyllt 18 år och har körkort.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Äldreomsorgen

Familjehemssekreterare
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd samt öppenvård. Socialkontoret är beläget i Lenhovda och IFO:s Öppenvård är placerad i Åseda. Vi har fått utökande resurser och söker nu en kollega till gruppen som arbetar med familjehem och placerade barn och unga. Totalt finns 27,5 årsarbetare inom individ- och familjeomsorgen. ARBETSUPPGIFTER Familjehemssekretarens uppdrag är att rekrytera, utreda och stödja familjehem och på bästa sätt matcha rätt familjehem till den unges behov. Arbetet kräver ett nära samarbete med utredande socialsekreterare och barnsekreteraren. Barnsekreteraren har vårdansvaret för den placerade och följer upp insatsen med fokus på den unge. Då vi är en mindre kommun kan andra arbetsuppgifter tillfälligt bli aktuella utifrån de behov som uppstår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen och flera års erfarenhet av handläggning och myndighetsutövning av ärenden kring barn och ungdomar inom socialtjänsten. Vi vill även att du har erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och är noggrann. Som person behöver du vara stabil och trygg samt har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet kräver flera kontakter med samverkanspartner och därför krävs även att du har god samarbetsförmåga. Du ska vara bra på att prioritera samt självständigt kunna lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har ett engagemang för det sociala arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Har du erfarenhet av arbete med placerade barn ser vi det som meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare jobb, Familjehemssekreterare Uppvidinge, Familjehemssekreterare Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare

Socialsekreterare
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd samt öppenvård. Socialkontoret är beläget i Lenhovda och IFO: s Öppenvård är placerad i Åseda. Totalt finns 27,5 årsarbetare inom individ- och familjeomsorgen. En av oss ska vara föräldraledig och nu behöver vi någon som ersätter henne. Vikariatet är som utredande socialsekreterare med inriktning barn och ungdom. ARBETSUPPGIFTER Som socialsekreterare arbetar du med utredningar utifrån gällande lagstiftning, SoL och LVU, rörande barn och ungdomar samt uppföljning av beslutade insatser. Då vi är en mindre kommun kan andra arbetsuppgifter tillfälligt bli aktuella utifrån de behov som uppstår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen och gärna flera års erfarenhet av handläggning och myndighetsutövning av ärenden kring barn och ungdomar inom socialtjänsten. Vi vill även att du har erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och är noggrann. Som person behöver du vara stabil och trygg samt har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet kräver flera kontakter med samverkanspartner och därför krävs även att du har god samarbetsförmåga. Du ska vara bra på att prioritera samt självständigt kunna lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har ett engagemang för det sociala arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Uppvidinge, Socialsekreterare Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

vik Områdeschef inom vård- och omsorg
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. Vård- och omsorg är en av tre avdelningar på socialförvaltningen i Uppvidinge Kommun. Avdelningen för Vård- och omsorg ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Uppvidinge Kommun söker områdeschef till äldreomsorgen I ansvaret som områdeschef ingår att leda och fördela arbetet med koppling till vårt resursfördelningssystem, ha personal- budget- verksamhets- och arbetsmiljöansvar. Du ingår i vård- och omsorgs ledningsgrupp tillsammans med områdeschefer, biståndshandläggare och demenssjuksköterska. Kommunens verksamhet ska kännetecknas av tolerans, kreativitet och mod. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning som av arbetsgivaren anses lämplig, ledarerfarenhet, god samarbetsförmåga och intresse för utvecklingsarbete. Vi söker en medarbetare som är trygg och tydlig i sin ledarroll, är målinriktad och som har förmåga att skapa förtroende, engagemang och goda relationer i personalgrupperna samt med övriga medarbetare i organisationen. Körkort och tillgång till bil är ett krav
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga vik Områdeschef inom vård- och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Områdeschef inom vård- och omsorg

Medarbetare till Resursenheten
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER En medarbetare i Resursenheten har gått vidare till annan tjänst. Vi söker därför en ersättare på ca. 85% I Resursenheten arbetar vi med årsarbetstid. Som medarbetare har Du inte något fastställt schema utan arbetar efter verksamhetens behov. Du kommer ofta att känna till Dina tider och placeringar för de kommande dagarna, men Du måste också vara beredd på snabba förändringar i både arbetstid och arbetsplats. Som medarbetarna i Resursenheten måste Du också vara beredd på att ha en kommunövergripande delegation så att Du kan ersätta frånvaro på alla de arbetsplatser som vi servar. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till Dig som är utbildad Undersköterska och som kan tänka Dig att arbeta på flera av äldreomsorgens – och omsorgens arbetsplatser. Erfarenhet av undersköterskearbete är ett krav. Som medarbetare i Resursenheten krävs att Du är mycket flexibel. Både med hänsyn till arbetstider och till arbetsplatser. Det är också ett krav att Du har tillgång till bil och körkort.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Resursenheten

Medarbetare till Resursenheten
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER En medarbetare i Resursenheten har gått vidare till annan tjänst. Vi söker därför en ersättare på ca. 85% I Resursenheten arbetar vi med årsarbetstid. Som medarbetare har Du inte något fastställt schema utan arbetar efter verksamhetens behov. Du kommer ofta att känna till Dina tider och placeringar för de kommande dagarna, men Du måste också vara beredd på snabba förändringar i både arbetstid och arbetsplats. Som medarbetarna i Resursenheten måste Du också vara beredd på att ha en kommunövergripande delegation så att Du kan ersätta frånvaro på alla de arbetsplatser som vi servar. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss till Dig som är utbildad Undersköterska och som kan tänka Dig att arbeta på flera av äldreomsorgens – och omsorgens arbetsplatser. Erfarenhet av undersköterskearbete är ett krav. Som medarbetare i Resursenheten krävs att Du är mycket flexibel. Både med hänsyn till arbetstider och till arbetsplatser. Det är också ett krav att Du har tillgång till bil och körkort.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Resursenheten

Semestervikarier till Äldreomsorgen
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER Äldreomsorgen i kommunen omfattar äldreboendena Lingården i Lenhovda, Storgården i Älghult, Olofsgården i Åseda och Solgården i Norrhult. Arbetet innebär att utföra service och omvårdnad till äldre både inom äldreboendet och i eget boende - hemtjänst. Du hjälper till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt medicinska uppgifter. Du får en nära kontakt med vårdtagaren och arbetet kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för ett angivet område. Vi söker både dag- och nattpersonal, hel- och deltid. Rekrytering till tjänsterna sker löpande. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning, fyllt 18 år och har körkort.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Äldreomsorgen

Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen
Avstånd mellan husen, närhet mellan människor. Om du pratar med oss som arbetar i Uppvidinge så kommer många av oss att säga att kommunen har personlighet och att det finns utrymme för individualitet. Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delan av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg och hemsjukvård. Vi arbetar med att ge stöd, hjälp och service till kommuninvånarna. Att arbeta med människor innebär att använda alla sina förmågor. Vi eftersträvar inte bara att våra medarbetare ska ha yrkeskompetens utan också ett stort personlig engagemang. I vårt arbete är Förtroende-Samverkan-Förnyelse viktiga ledord. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i öppen hälso- och sjukvård. Många av våra patienter är äldre men även hemsjukvård bland yngre funktionshindrade ingår. Arbetet innebär sedvanliga hemsjukvårdsuppgifter. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vårdlag som behöver information, ordination och handledning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med en samordnande sjuksköterska.Verksamheten ska ge hälso- och sjukvård med god kvalitet till nöjda patienter både i särskilt och ordinärt boende. Kvällar och helger arbetar man över ett större område. Det är en fördel om du har distriktssköterskeutbildning, gärna med förskrivningsrätt, utbildning i geriatrik eller har erfarenhet av kommunal vård. I arbetet samverkar du också med andra vårdgivare, sjukhus, vårdcentral, biståndsbedömare m fl vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga. I arbetet ställs stora krav på ansvarstagande. Du kommer ofta att vara ensam sjuksköterska i arbetssituationen och får fatta beslut på egen hand, vilket kräver att du kan fungera självständigt. Arbetet i nattpatrullen innebär att du arbetar som ensam sjuksköterska tillsammans med 4 undersköterskor. KVALIFIKATIONER Leg. sjuksköterska B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat som Leg. Sjuksköterska i Hemsjukvården och Nattpatrullen

Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER En av våra medarbetare går i pension. Vi söker därför en ersättare på 80 % fr.o.m. 20140601. Tjänsten kommer, som schemat nu ser ut, att ha sin huvudsakliga placering på Olofsgården i Åseda, men arbetspass i andra kommundelar ingår också. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss i 1:a hand till Dig som är äldre- fritidspedagog/ fritidsledare, eller har annan likvärdig utbildning. Vi förutsätter att Du har ett specifikt intresse för att arbeta med äldre, att Du har förmåga att se och möta enskilda människors behov och att Du som person känner Dig väl till mods i samvaron med andra människor. Arbetet kräver förmåga till samordning, planering och entusiasmering. Det kräver också en god förmåga till samarbete. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Eftersom vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och eftersom vi bedriver arbete i flera kommundelar, så kräver vi att Du har bil och körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenheter.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet

Demenssjuksköterska 80%
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. Uppvidinge Kommun ligger i Kronobergs län och har ca 9 500 invånare Socialförvaltningen är uppdelad på tre avdelningar med Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg. Kommunen ansvarar för hemsjukvård i både ordinärt och särskilt boende. Kommunens verksamhet ska kännetecknas av tolerans, kreativitet och mod. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i vård- och omsorgs ledningsgrupp. Du arbetar under stort eget ansvar, är delaktig i att utveckla demensvården tillsammans med övriga medarbetare. Du följer och förmedlar kunskapsutvecklingen inom demensområdet till organisationen. Du samarbetar med olika aktörer både internt och externt, är ett stöd till personal i äldreomsorgen tillsammans med områdeschef och patientansvarig sjuksköterska. Du ingår i ett demensteam tillsammans med landstinget. Du handleder och utbildar personal när så behövs, är behjälplig i bedömningar och vårdplaneringar, är ett stöd till anhöriga till personer med demenssjukdom i form av samtal, handledning och information. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom demensområdet. Du måste ha en god samarbetsförmåga och intresse för utvecklingsarbete. Du är trygg, målinriktad och har förmåga att skapa förtroende, engagemang och goda relationer i personalgrupper samt med övriga medarbetare i organisationen. Arbetet ställer stora krav på att du är flexibel och självständig. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom demensvården. Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Demenssjuksköterska 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demenssjuksköterska 80%

Områdeschefer inom vård- och omsorg, semestervikariat
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Vård- och omsorg är en av tre avdelningar inom socialförvaltningen i Uppvidinge kommun. Avdelningen ansvarar bl. a för myndighetsutövning och verkställighet inom äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade. Socialförvaltningen söker nu semestervikarierande områdeschefer inom äldreomsorgen/funktionshinderomsorgen under veckorna 27-32/33 Som områdeschef har du ansvar för enhetens personal, budget, utveckling- och arbetsmiljö. Du ingår i vård- och omsorgs ledningsgrupp tillsammans med övriga områdeschefer, biståndshandläggare, demenssjuksköterska och chefen för Vård- och omsorg. KVALIFIKATIONER Lämplig högskoleutbildning, ledarerfarenhet, god samarbetsförmåga och intresse för utvecklingsarbete. Vi söker medarbetare som är trygga och tydliga i sin ledarroll, är målinriktade och som har förmåga att skapa förtroende, engagemang och goda relationer i personalgrupperna samt med övriga medarbetare i organisationen. Kommunens verksamhet ska kännetecknas av tolerans, kreativitet och mod. Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschefer inom vård- och omsorg, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschefer inom vård- och omsorg, semestervikariat

Undersköterska till äldreomsorgen i Norrhult
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att utföra service och omvårdnad till äldre inom äldreboende och i eget boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt medicinska uppgifter. Du får en nära kontakt med vårdtagaren och arbetet kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Rekrytering till tjänsten sker löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning, fyllt 18 år och har körkort.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till äldreomsorgen i Norrhult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till äldreomsorgen i Norrhult

Behandlare till Individ- och familjeomsorgen
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd samt öppenvård. Socialkontoret är beläget i Lenhovda och IFO: s Öppenvård är placerad i Åseda. Vi söker nu en medarbetare till Öppenvårdens behandlarteam som består av 6 behandlare och en gruppledare. Totalt finns 24 årsarbetare inom individ- och familjeomsorgen. ARBETSUPPGIFTER Som behandlare kommer du att arbeta med barn, ungdomar och familjer, både självständigt och i team. Målet är att stärka och positivt utveckla individers/ familjers egna resurser. Vi lägger stor vikt vid att motivera och stötta människor till god livskvalité. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som har stort engagemang och erfarenheter av behandlingsarbete. Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning beteendevetenskap/Socionomexamen. Erfarenhet av likvärdigt arbete samt erfarenhet av BBIC är meriterande. Som person behöver du vara stabil och trygg, med mod och förmåga att arbeta självständigt utifrån fattade beslut. Du ska vara bra på att prioritera och ha en god samarbetsförmåga. Som behandlare krävs det att Du som person kan engagera och motivera klienterna samt att Du har lätt för att skapa allianser och vågar utmana när det krävs. Utbildning inom MI, ART, HAP, ASI eller andra utbildningar är meriterade. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlare till Individ- och familjeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlare till Individ- och familjeomsorgen

Undersköterska till äldreomsorgen i Åseda
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att utföra service och omvårdnad till äldre inom äldreboende och i eget boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt medicinska uppgifter. Du får en nära kontakt med vårdtagaren och arbetet kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Rekrytering till tjänsten sker löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och gärna erfarenhet från omvårdandsarbete. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till äldreomsorgen i Åseda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till äldreomsorgen i Åseda

Undersköterskor till äldreomsorgen i Lenhovda
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att utföra service och omvårdnad till äldre inom äldreboende och i eget boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt medicinska uppgifter. Du får en nära kontakt med vårdtagaren och arbetet kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Rekrytering till tjänsterna sker löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och gärna erfarenhet från omvårdandsarbete. Körkort är ett krav.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till äldreomsorgen i Lenhovda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till äldreomsorgen i Lenhovda

Sjuksköterskor/Distriktssköterskor
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. Uppvidinge är kommunen där allt arbete genomsyras av Tolerans – Kreativitet - Mod ARBETSUPPGIFTER Vi i Hemsjukvården söker nya kollegor Vi söker en Distriktssköterska/sjuksköterska 100% tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sjuksköterska till vår Nattorganisation, ca. 71% vikariat med tillträde enligt överenskommelse. Några av våra andra sjuksköterskor ska vara tjänstlediga under hösten och därför behöver vi Dig som kan vikariera på 100%, 80% eller 75%, tillträde enligt överenskommelse. (Tjänsterna tillsätts under förutsättning att ledigheterna fullföljs) Du kommer att arbeta i öppen hälso-och sjukvård. Många av våra patienter är äldre men även hemsjukvård bland yngre funktionshindrade ingår. Arbetet innebär sedvanliga hemsjukvårdsuppgifter. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vårdlag som behöver information, utbildning, ordination och handledning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med en samordnande sjuksköterska. Vi strävar efter att alla patienter ska ha en egen patientansvarig sjuksköterska. Verksamheten ska ge hälso- och sjukvård med god kvalitet till nöjda patienter. Körkort och tillgång till egen bil krävs. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Det är en fördel om Du har Distriktssköterskeutbildning, gärna med förskrivningsrätt, utbildning i geriatrik eller erfarenhet av kommunal vård. I arbetet samverkar Du med andra vårdgivare, sjukhus, vårdcentral, och biståndsbedömare. Du har god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel, ansvarsfull och engagerad i Dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att se dina arbetsinsatser i ett helhetsperspektiv. Vi är många kvinnliga medarbetare varför vi gärna även ser manliga sökande. Rekrytering till tjänsterna sker löpande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/Distriktssköterskor jobb, Sjuksköterskor/Distriktssköterskor Uppvidinge, Sjuksköterskor/Distriktssköterskor Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/Distriktssköterskor

Områdeschef inom vård- och omsorg
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. Kommunens verksamhet kännetecknas av tolerans, kreativitet och mod. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker nu en områdeschef till Solgården i Norrhult Som områdeschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten och utvecklingsarbetet. Det innebär ansvar för kvaliteten i vården och omsorgen, ekonomin och budgetarbetet, medarbetarfrågor och arbetsmiljön. Du kommer att arbeta med både strategiska och operativa frågor och ingå i vård- och omsorgs ledningsgrupp tillsammans med övriga områdeschefer, biståndshandläggare, demenssjuksköterska och chefen för vård- och omsorg. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren kan finna lämplig. Ledarerfarenhet, god samarbetsförmåga och intresse för utvecklingsarbete. Du ska vara trygg och tydlig i din ledarroll, vara målinriktad och ha en förmåga att skapa förtroende, engagemang och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som t.ex. förmågan att samverka, vara modig och förmåga att fatta beslut och sätta gränser, sprida arbetsglädje och trivsel. Körkort och tillgång till bil är ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef inom vård- och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef inom vård- och omsorg

Fem engagerade socionomer till Individ- och familjeomsorgen
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. I våra verksamheter tillämpar vi värdeorden kreativitet, tolerans och mod. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat i grupperna Barn och familj, Vuxen samt öppenvård. Socialkontoret är beläget i Lenhovda och IFO: s Öppenvård är placerad i Åseda. Uppvidinge satsar på det sociala arbetet. Vi har fått utökande resurser samt tillsätter vakanta tjänster. Arbetsgruppen söker nu fem kollegor till gruppen barn och familj. Totalt finns 29,5 årsarbetare inom individ- och familjeomsorgen. Vi befinner oss just nu i en nystartsfas då det gäller metodutveckling och ser gärna att du är en del i detta. Regelbunden handledning är en självklarhet för oss. Ett viktigt mål för oss är att erbjuda goda öppenvårdsalternativ i den unges hemmiljö. Vill du tillsammans med oss vara med i utvecklingsarbetet och förbättra resultatet av vårt arbete till det bästa för den som behöver våra tjänster ska du söka arbete hos oss. ARBETSUPPGIFTER Samtliga tjänster finns i gruppen barn och familj. Huvuduppgifterna är att utreda och bedöma barns behov av stöd och hjälp samt uppföljning av insatser. En av tjänsterna har inriktning mot ensamkommande barn och en annan mot familjerättsfrågor. Beroende på vad du tycker är intressant och har kunskaper om hittar vi de rätta arbetsuppgifterna till dig. Har du ett särskilt intresse för någon arbetsuppgift kan du skriva det i din ansökan. Du kommer att få stora möjligheter att planera upp arbetet självständigt. Behöver du extra stöd och handledning kommer erfarna kollegor att finnas till hands. På vår arbetsplats hjälper vi varandra. Därför kan andra arbetsuppgifter bli aktuella utifrån de behov som uppstår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen och flera års erfarenhet av handläggning och myndighetsutövning av ärenden kring barn och ungdomar inom socialtjänsten. Vi vill även att du har erfarenhet av att arbeta med BBIC, god datorvana och är noggrann. Som person behöver du vara stabil och trygg samt har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet kräver flera kontakter med samverkanspartner och därför krävs även att du har god samarbetsförmåga. Du ska vara bra på att prioritera samt självständigt kunna lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har ett engagemang för det sociala arbetet och tycker det är roligt. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Har du erfarenhet av arbete med placerade barn ser vi det som meriterande. Körkort är ett krav. Vi har tjänstebilar men kortare resor med egen bil kan bli aktuellt ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fem engagerade socionomer till Individ- och familjeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fem engagerade socionomer till Individ- och familjeomsorgen

Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. I våra verksamheter tillämpar vi värdeorden kreativitet, tolerans och mod. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom äldre- och handikappomsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt dagcenter. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. ARBETSUPPGIFTER En av våra medarbetare går vidare till annan tjänst i augusti. Vi söker därför en ersättare på 70 %. Tjänsten kommer, som schemat nu ser ut, att dela sin tid mellan Lingården i Lenhovda och Storgården i Älghult. KVALIFIKATIONER Vi vänder oss i 1:a hand till Dig som är äldre- fritidspedagog/ fritidsledare, eller har annan likvärdig utbildning. Vi förutsätter att Du har ett specifikt intresse för att arbeta med äldre, att Du har förmåga att se och möta enskilda människors behov och att Du som person känner Dig väl till mods i samvaron med andra människor. Arbetet kräver förmåga till samordning, planering och entusiasmering. Det kräver också en god förmåga till samarbete. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Eftersom vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och eftersom vi bedriver arbete i flera kommundelar, så kräver vi att Du har bil och körkort. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenheter. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Äldreomsorgens Dagverksamhet

Sjuksköterskor/Distriktssköterskor
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. På Socialförvaltningen är vi ca 320 personal som arbetar inom Vård och omsorg samt individ- och familjeomsorg. I kommunen finns fyra äldreboenden, fyra gruppbostäder, ett korttidsboende för barn och ungdomar samt daglig verksamhet. Socialförvaltningen har också ansvar för all hemsjukvård i kommunen. Uppvidinge är kommunen där allt arbete genomsyras av Tolerans – Kreativitet - Mod ARBETSUPPGIFTER Vi i Hemsjukvården söker nya kollegor Vi söker en Distriktssköterska/sjuksköterska 100% tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Sjuksköterska till vår Nattorganisation, ca. 71% vikariat med tillträde enligt överenskommelse. Några av våra andra sjuksköterskor ska vara tjänstlediga under hösten och därför behöver vi Dig som kan vikariera på 100%, 80% eller 75%, tillträde enligt överenskommelse. (Tjänsterna tillsätts under förutsättning att ledigheterna fullföljs) Du kommer att arbeta i öppen hälso-och sjukvård. Många av våra patienter är äldre men även hemsjukvård bland yngre funktionshindrade ingår. Arbetet innebär sedvanliga hemsjukvårdsuppgifter. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vårdlag som behöver information, utbildning, ordination och handledning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med en samordnande sjuksköterska. Vi strävar efter att alla patienter ska ha en egen patientansvarig sjuksköterska. Verksamheten ska ge hälso- och sjukvård med god kvalitet till nöjda patienter. Körkort och tillgång till egen bil krävs. KVALIFIKATIONER Det är en fördel om Du har Distriktssköterskeutbildning, gärna med förskrivningsrätt, utbildning i geriatrik eller erfarenhet av kommunal vård. I arbetet samverkar Du med andra vårdgivare, sjukhus, vårdcentral, och biståndsbedömare. Du har god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel, ansvarsfull och engagerad i Dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att se dina arbetsinsatser i ett helhetsperspektiv. Vi är många kvinnliga medarbetare varför vi gärna även ser manliga sökande. Rekrytering till tjänsterna sker löpande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/Distriktssköterskor jobb, Sjuksköterskor/Distriktssköterskor Uppvidinge, Sjuksköterskor/Distriktssköterskor Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/Distriktssköterskor

Skötare till Psykiatrins öppenvård
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. I våra verksamheter tillämpar vi värdeorden kreativitet, tolerans och mod. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat på grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd och Öppenvård med inriktning på behandling och psykiatri. Socialkontoret är beläget i Lenhovda. Inom Öppenvården finns två team, en psykiatrigrupp och en behandlingsgrupp. Dessa team utgår från kontor i Åseda. Ovanstående tjänst ryms inom psykiatrigruppen. Psykiatrigruppens huvudsakliga uppgift är att arbeta med personer med psykiska funktionsnedsättningar. Vi har ett arbetssätt som utgår från individen och är anpassat efter individens behov, önskemål och förutsättningar. ARBETSUPPGIFTER Som boendestödjare ska Du ge stöd, service och omvårdnad i vardagen till brukarna i det egna boendet, så de kan leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån uppgjorda mål och överenskommelser. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som har förmåga att arbeta självständigt och som har ett respektfullt bemötande gentemot brukarna. Du behöver också ha ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har omvårdnadsutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot vårt arbetsområde. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande. Tjänsten är ett vikariat som kan övergå till tillsvidareanställning under förutsättning att vi får utökade tjänster. Du har tolerans för djur och rökning. Körkort och tillgång till bil är ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skötare till Psykiatrins öppenvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skötare till Psykiatrins öppenvård

Skötare till Psykiatrins öppenvård
Uppvidinge betyder helt enkelt den övre skogsbygden och du hittar oss på den skogrika delen av Sydsvenska höglandet, där de tre småländska länen möts. Vår kommun är även de många småorternas kommun med ett blomstrande näringsliv där mycket av hantverkets skicklighet består. I Uppvidinge är det långt mellan husen men nära mellan människorna och vi har ett attraktivt föreningsliv. I våra verksamheter tillämpar vi värdeorden kreativitet, tolerans och mod. På Socialförvaltningen är vi ca 320 medarbetare som arbetar inom vård- och omsorg samt individ- och familjeomsorg. Individ- och familjeomsorgen är uppdelat på grupperna Övrigt bistånd, Ekonomiskt bistånd och Öppenvård med inriktning på behandling och psykiatri. Socialkontoret är beläget i Lenhovda. Inom Öppenvården finns två team, en psykiatrigrupp och en behandlingsgrupp. Dessa team utgår från kontor i Åseda. Ovanstående tjänst ryms inom psykiatrigruppen. Psykiatrigruppens huvudsakliga uppgift är att arbeta med personer med psykiska funktionsnedsättningar. Vi har ett arbetssätt som utgår från individen och är anpassat efter individens behov, önskemål och förutsättningar. ARBETSUPPGIFTER Som boendestödjare ska Du ge stöd, service och omvårdnad i vardagen till brukarna i det egna boendet, så de kan leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån uppgjorda mål och överenskommelser. KVALIFIKATIONER Vi har ett arbetssätt som utgår från individen och är anpassat efter individens behov, önskemål och förutsättningar. Vi söker en person som har förmåga att arbeta självständigt och som har ett respektfullt bemötande gentemot brukarna. Du behöver också ha ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har skötare/undersköterske/omvårdnadsutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot vårt arbetsområde. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.. Du har tolerans för djur och rökning. Körkort och tillgång till bil är ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skötare till Psykiatrins öppenvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skötare till Psykiatrins öppenvård


Sök lediga jobb Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se