Uroterapeut jobb - lediga jobb

Uroterapeut jobb Uroterapeut jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Uroterapeut. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Uroterapeut. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Uroterapeut- Stockholm

 2. Uroterapeut, Sjuksköterska/Sjukgymnast- Kalmar

 3. Uroterapeut/sjuksköterska- Stockholm

 4. Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå- Umeå

 5. Uroterapeut- Lund

 6. Uroterapeut till Kirurgkliniken Falun- Falun

 7. Uroterapeut- Stockholm

 8. Barnmorska/Sjuksköterska med uroterapeututbildning till gynekologisk akutmo- Lund

 9. Sjuksköterska med uroterapeututbildning- Simrishamn

 10. Leg. sjuksköterska/Uroterapeut- Södertälje

 11. Leg. sjuksköterska/Uroterapeut- Södertälje

 12. Uroterapeut- Jönköping

 13. Sjuksköterska/uroterapeut till Barnkirurgiska mottagningen i Lund- Lund

 14. Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken- Örebro

 15. Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad- Karlstad

 16. Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken- Örebro

 17. Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad- Karlstad

 18. Uroterapeut- Kiruna

 19. Uroterapeut- Stockholm

 20. Uroterapeut- Stockholm

 21. Uroterapeut- Eslöv

 22. Uroterapeut Urologiska klinikens mottagning- Örebro

 23. Uroterapeut- Stockholm

 24. Uroterapeut- Göteborg

 25. Uroterapeut- Borås

 26. Uroterapeut- Borås

 27. Uroterapeut- Göteborg

 28. Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå- Umeå

 29. Aleris söker uroterapeut/sjuksköterska- Nacka

 30. Uroterapeut till Barn och ungdomshabiliteringen BUH- Östersund

 31. Uroterapeut 100% dag, Gynekologisk mottagning Falun- Falun

 32. Uroterapeut- Göteborg

 33. Uroterapeut/sjuksköterska Barn och Ungdomssjukhuset, Linköping/Motala- Linköping

 34. Uroterapeut/sjuksköterska till Gynmottagningen- Västervik

 35. Sjuksköterska/uroterapeut- Uddevalla

 36. Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund- Malmö

 37. Uroterapeut/sjuksköterska- Kungälv

 38. Uroterapeut, barn- Borås

 39. Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund- Malmö

 40. Uroterapeut, barn- Borås


Mer beskrivning

Uroterapeut
Sachsska barn- och ungdomssjukhuset Ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter för dig som är uroterapeut och intresserad av att arbeta med barn och ungdomar. Du kommer att arbeta på uroterapimottagningen som hör till vår Öppenvårdssektion. Arbetsuppgifter: Uroterapimottagningen tillhör nefroenheten inom öppenvårdssektionen. På uroterapin arbetar två uroterapeuter med utredning och behandling av barn och ungdomar, 0-18 år med blåsrubbningar och andra uro- och nefrologiska bekymmer. Vi arbetar med patienten och dess familj i centrum och har ett nära samarbete med bland annat BUP och lekterapin samt övriga medarbetare på nefroenheten. I arbetet ingår alla förekommande arbeten på en mottagning, till exempel remisshantering, tidsbokning och telefonrådgivninig. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett varmt och prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar mycket på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Obs! För frågor om tjänsten: Under vecka 26 till och med vecka 29 kan ni vända er till Anne-Marie Bohman-Chronqvist med eventuella frågor och från vecka 30 vänder ni er till Carina Wendbladh. Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom och uroterapiutbildning. Alternativt är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom och med erfarenhet av liknande arbete samt att du är intresserad av att utbilda dig till uroterapeut. Personliga egenskaper: Du är intresserad av barn- och ungdomssjukvård. Du är ansvarstagande och bra på att samarbeta likväl som att arbeta självständigt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Stockholm, Uroterapeut Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut, Sjuksköterska/Sjukgymnast
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Länssjukhuset i Kalmar Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och är Landstingets största vårdinrättning med 358 vårdplatser och ca 2 200 anställda. Här finns ett 20-tal olika medicinska specialiteter med kompetens och medicinsk utrustning för i princip alla sjukvårdsområden. Inom vissa specialiteter finns även ett länsövergripande ansvar. Vår vision är att vara det ledande länssjukhuset - lärande, säkert och kompetent. Uroterapeut, Sjuksköterska/Sjukgymnast Tillsvidareanställd HSF LSK:2013:61 Arbetsplats Kvinnokliniken, Länssjukhuset i Kalmar. Kvinnokliniken bedriver verksamhet inom gynekologi, ostetrik samt mödrahälsovård. Vi har gyne- kologisk vårdavdelning med 10 vårdplatser, ca 1500 förlossningar/år, gynmottagningen tar emot ca 9000 besök och mödrahälsovården 40 000 besök. Arbetsuppgifter Kvinnokliniken söker till sitt urogynekologiska team en uroterapeut. Du arbetar under eget ansvar i team med läkare. Vi har en väl utbyggd urogynekologisk verksamhet. Nu kan vi erbjuda dig att vara en del i denna verksamhet. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad sjukgymnast med vidareutbildning som uroterapeut och gärna några års yrkeserfarenhet. Du får möjlighet, och vi ser gärna, att du tar en aktiv roll i utvecklingen av kliniken.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut, Sjuksköterska/Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut, Sjuksköterska/Sjukgymnast

Uroterapeut/sjuksköterska
Uroterapienheten Till enheten i Huddinge söker vi en uroterapeut/sjuksköterska alternativt sjuksköterska med intresse för att utvecklas inom uroterapi. Inom uroterapi vårdas patienter med blåsfunktionsrubbningar, dvs urininkontinens, trängningar eller svårighet att tömma urinblåsan. Dessa problem medför ofta en starkt nedsatt livskvalitet med påverkan på självuppfattning, socialt liv och sexualitet. Det finns många faktorer som inverkar på blåsfunktionen och vår verksamhet präglas av intresse, medmänsklighet och en helhetssyn på patientens situation. Arbetsuppgifter: Arbetet består i att utreda blåsfunktionsproblemets art, omfattning och inverkan på livsföring. Det görs genom anamnesupptagning och med hjälp av urodynamisk undersökning, en dataregistrering av tryck och flöden. Våra behandlingar innebär att genom patientundervisning och uppföljning ge redskap för egenvård som självkateterisering, bäckenbottenmuskelträning, elektrostimulering, blåsrehabilitering och hjälpmedelsrådgivning. Utbildning ges internt och det finns möjlighet på sikt att genomgå uroterapeututbildning. Du blir del av en spännande och lärorik miljö som genomsyras av undervisning och utvecklingsarbete. Vi ser positivt på ett intresse för forskning, inom kliniken finns resurser för vetenskaplig handledning. Uroterapienheten består av sex sjuksköterskor och sjukgymnaster med specialistfunktioner och egen mottagning i Huddinge och i Solna. Vi har ett nära samarbete med klinikens neurourologer, specialicerade inom blåsfunktionsrubbningar. Den blandade kompetensen ger dynamik i gruppen och god stämning. I Huddinge finns ett Bäckenbottencentrum för blås- och tarmfunktionsrubbningar i samarbete mellan Urologiska kliniken, Kvinnokliniken och Gastrocentrum. Kvalifikationer: Uroterapeut (UTF), legitimerad sjuksköterska . Om du inte har uroterapeututbildning är kurs i kontinensvård, 7,5 högskolepoäng eller Sophiahemmets kurs "Vård vid inkontinens och kontinensbevarande vård" 4,5 hp ett önskemål. Vana vid urologisk vård liksom erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är nyfiken, tar eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i team, du vill bidra till vår utveckling, delar våra värderingar och vårt förhållningssätt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut/sjuksköterska jobb, Uroterapeut/sjuksköterska Stockholm, Uroterapeut/sjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut/sjuksköterska

Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå
Kolbäcken i Umeå länsverksamhet för barn och ungdomshabilitering söker barnsjuksköterska/uroterapeut. Barn och ungdomshabiliteringen har distriktsarbetslag med arbetsterapeuter, sjukgymnaster, psykologer, kuratorer, logopeder, specialpedagoger i Umeå, Skellefteå och Lycksele. Vi köper våra läkartjänster från barn och ungdomscentrum NUS. Arbetslagen ger habilitering enligt HSL och råd och stöd enligt LSS för barn och ungdomar med utvecklingsstörning, rörelsenedsättningar, autism samt andra stora funktionsnedsättningar. Vi ansvarar även för habilitering vid riksgymnasium för svårt rörelsehindrade. Arbetet sker i team med familj och barn/ungdom i centrum. För varje barn/ungdom görs individuell planering med uppsatta mål att förbättra vardagsfungerande , som styr insatserna från habiliteringen. På Kolbäckens länshabilitering finns vissa team och resurspersoner för barn och ungdomar i hela länet varav två barnsjuksköterskor med inriktning uroterapi för barn och ungdomar med neurologiska blåsrubbningar. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en länsresurs. Sjuksköterskan/uroterapeuten har samarbete med olika arbetslag men har sin tillhörighet i teamet på Kolbäcken med läkare och sjuksköterska/uroterapeut. Medverkar i det medicinska omhändertagandet av barn och ungdomar med ryggmärgsbråck framförallt det urologiska tillsammans med habiliteringsläkare. Tjänsten är en resurs även för andra barn med inkontinens när behov finns av specifik habiliteringskompetens i uro-tarmterapi. Viss utprovning och förskrivning av inkontinenshjälpmedel och rådgivning i dessa frågor till familjer och nätverk runt barnen. Arbetet är självständigt och innebär egna mottagningar. En mindre del provtagning görs i Umeå. Samordning och samarbete med berörda kliniker på Norrlands universitetssjukhus kring barn och ungdomar med ryggmärgsbråck samt överföring till vuxenhabilitering för dessa ungdomar. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom( inklusive 15 p forskningsmetodik) Yrkeserfarenhet som barnsjuksköterska är ett krav. Meriterande med uroterapeututbildning Personliga egenskaper som värderas är intresse för teamarbete, lyhördhet inför familjens och barnets behov samt god planerings och organisationsförmåga. Körkort är ett krav. Vi erbjuder inskolning och fort/vidareutbildning för arbetsuppgifterna. Vi tillämpar flextid och har friskvård på arbetstid.
Företag: Västerbottens läns landsting, Barn och ungdomshabilitering Västerbotten
Ort: Umeå
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå

Uroterapeut
Privat klinik som kommer bedriva sjukvård på uppdrag av Region Skåne söker uroterapeut.
Företag: Zaborowski AB, A
Ort: Lund
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Lund, Uroterapeut Zaborowski AB, A
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut till Kirurgkliniken Falun
Kirurgkliniken är en bred verksamhet med 6 olika team specialiserade på urologi, övre respektive nedre gastrokirurgi, plastikkirurgi, bröst- och endokrinkirurgi samt kärlkirurgi. Kirurgkliniken har under hösten 2013 flyttat in i helt nya lokaler anpassade för patientnärmre vård och vilken även öppnar för ett närmare och spännande samarbete mellan vårdavdelningarna och mottagningsdelarna. Urologin Falun/Ludvika är inne i en positiv utveckling med sikte på att ytterligare utveckla den breda och avancerade urologiska verksamhet som redan bedrivs. I framtiden kommer behovet att öka av mottagningar och funktioner bemannade av sjuksköterskor vilka arbetar under stort självständigt ansvar. Redan finns bröst- och sårsjuksköterskor, stomiterapeut och sköterska med egen prostatacancermottagning. Den urologiska verksamheten växer och där behövs en uroterapeut för att svara upp mot de krav på kompetent medicinskt omhändertagande och omvårdnadskontakt som patienter har rätt till. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget ingår att delta i utredningen och behandlingen av patienter med olika typer av blåstömningsrubbningar. Självständigt genomföra urodynamiska undersökningar. Hjälpa patienter med instruktion i använde och utprövande av olika typer av katetrar och andra urologiska hjälpmedel. Utprovandet av urostomibandagering. Genomföra olika former av installationsbehandlingar vid benigna och maligna blåssjukdomar. En stadigt växande patientgrupp med prostatacancer i stabilt skede behöver få tillgång till planerad sjukvårdsuppföljning utöver den verksamhet med sjuksköterskedriven prostatacancermottagning som redan finns. Efter lämplig utbildning och i samarbete med prostatacancersjuksköterskan finns här en mycket givande uppgift att fylla. Gentemot kvinnokliniken finns möjligheter till ökande samarbete t.ex. vad gäller patienter med icke-bakteriella cystiter och överaktiv blåsrubbning. KVALIFIKATIONER Leg. Uroterapeut med dokumenterad tidigare erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Egenskaper som värdesätts är självständighet, patientcentrerad och omdömesgillt ansvarstagande, flexibilitet och utvecklingsbenägenhet.
Företag: Landstinget Dalarna, Kirurgiska kliniken
Ort: Falun
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut till Kirurgkliniken Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut till Kirurgkliniken Falun

Uroterapeut
Urologmottagningen, Kirurg- och urologkliniken Sjukvård Kirurg- och urologklinikens mottagningsverksamhet består i huvudsak av tre sektioner, urologmottagning, kirurgmottagning och endoskopicentrum . Vi bedriver specialistläkarmottagning inom urologi och kirurgi och inom enheten är flera specialistsjukskötersor tex uroterapeut, stomiterapeut och kontaktsjuksköterskor verksamma. Den urologiska verksamheten är i en expansiv fas på Danderyds Sjukhus AB och sjukhuset har nyligen köpt in en operationsrobot, Da Vinci Kirurgisk System. Sedan mars 2014 kan vi därför erbjuda våra patienter robotassisterad prostataoperation och vi har fått utökat uppdrag av SLL och RCC i Stockholm att uppnå en volym på 150 prostataoperationer/år. Det är mot bakgrund av detta vi nu behöver rekrytera en uroterapeut. Arbetsuppgifter: Denna tjänst är placerad på urologmottagningen. Arbetet är självständigt och du bedriver i nära samarbete med läkare och övrig personal egen mottagningsverksamhet som omfattar utredning, undervisning och behandlingar av patienter med bla inkontinens och impotensproblematik. Preoperativ information inför prostataectomi, undervisning och uppföljning av RIK/ RID patienter. I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning såsom telefonrådgivning, tidsbokning och remisshantering. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitemerad sjuksköterska med några års erfarenhet samt uroterapeutisk utbildning. Utbildning i förskrivningsrätt och/ eller annan utbildning i urologisk omvårdnad och sjukvård är en merit. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet och drivkraft. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3700 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Stockholm, Uroterapeut Danderyds Sjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Barnmorska/Sjuksköterska med uroterapeututbildning till gynekologisk akutmo
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Till akutmottagningen kommer patienter med olika gynekologiska besvär som till exempel postpartumblödningar, postmenopausala blödningar, buksmärtor, misstanke om bröstböld, hyperemesis med mera. Även gravida kvinnor under vecka 22 som har smärtor/blödningar kommer till akutmottagningen. ARBETSUPPGIFTER Som barnmorska/sjuksköterska på vår akutmottagning omhändertar du patienter med olika gynekologiska besvär och olika behov av akuta insatser. Det kan vara rådgivning, provtagningar, att assistera vid undersökningar samt förberedelse inför akut operation. I din roll som uroterapeut gör du basutredningar, föreskriver inkontinensskydd samt gör utprovningar av till exempel prolapsring. Vidare bedriver du patientundervisning i bland annat blåsträning, blåsregim, bäckenbottenträning och hälsosamtal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad barnmorska/sjuksköterska med uroterapeututbildning. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning och gynekologisk mottagning. Vi söker dig som sätter patienten i centrum samt du som är empatisk och lyhörd för patientens behov. Då du kommer att arbeta med läkare och sjuksköterskor värdesätter vi en god förmåga att arbeta i team. Du ska vilja ha ett arbete där du får ta ansvar och möjlighet att utveckla din kompetens. Vi vill även att du har ett flexibelt förhållningssätt och ett gott bemötande. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, division 2
Ort: Lund
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Barnmorska/Sjuksköterska med uroterapeututbildning till gynekologisk akutmo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnmorska/Sjuksköterska med uroterapeututbildning till gynekologisk akutmo

Sjuksköterska med uroterapeututbildning
Capio Simrishamns Sjukhus är det lilla sjukhuset med det stora utbudet och ansvarar för närsjukvården med specialistmottagningar för invånarna i Simrishamn och Tomelilla kommun. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och ingår i regionens vårdutbud. Till vår urologmottagning söker vi en sjuksköterska med uroterapeututbildning eller specilistkompetens inom urologi. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete samt intresse av att arbeta med människor i utsatta livssituationer.
Företag: SJUKHUS
Ort: Simrishamn
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska med uroterapeututbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska med uroterapeututbildning

Leg. sjuksköterska/Uroterapeut
Urologmottagning/gynmottagning Södertälje sjukhus Sjukvård Vill DU vara med där det händer? Södertälje sjukhus är först ut i Stockholms läns landsting investeringar i Framtidens hälso- och sjukvård. Sjukhuset befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas, ny sjukhusbyggnad är på gång och gamla byggnader byggs om. Uroterapimottagningen är belägen på urologmottagningen där det idag arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och läkare med specialistkompetens i bla uroneurologi. Vi är ett team som arbetar tätt tillsammans för att ta hand om våra patienter. Södertälje sjukhus – södra Stockholms utvecklingssjukhus Framtiden börjar i Södertälje. Vi är först ut i raden av landstingets strategiska investeringar vilket innebär att ett nytt sjukhus kommer att stå klart 2018. Hos oss grundar sig verksamheten på nära samarbete mellan alla våra verksamhetsområden samt att medarbetare uppmuntras till aktivt kunskapsutbyte och ständig utveckling. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska/uroterapeut såsom att fastställa funktionsstatus inkluderande bla miktionsmönster, kontinensgrad, blåstömningsförmåga och urodynamiska förhållanden. Att planera och genomföra behandlingsprogram tex elektrostimulering. Hjälpmedelsrådgivning och förskrivning av inkontinensmedel. Uppföljningar av patienter via mottagningen och telefon. Konsultativ rådgivning mot resten av sjukhuset samt handleda och utbilda övrig personal. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med uroterapiutbildning. Du ska kunna planera ditt arbete självständigt. Du ska samarbeta med flera olika professioner på hela sjukhuset samt planera arbetstiderna så att verksamhetens mål uppfylls. Meriterade är om du har arbetat i Take Care samt talar flera språk. Personliga egenskaper: Egenskaper som vi värdesätter är personlig mognad, noggrannhet, och samarbetsförmåga. Du är en engagerad och positiv person, som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Du behöver också vara stresstålig. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha en stark känsla för teamarbete och kunna vara med och utveckla verksamheten. För att kunna delta i det förbättringsarbete som ständigt pågår på mottagningen vill vi att du har ett flexibelt nytänkande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Legitimerad sjuksköterska med uroterapiutbildning. Du ska kunna planera ditt arbete självständigt. Du ska samarbeta med flera olika professioner på hela sjukhuset samt planera arbetstiderna så att verksamhetens mål uppfylls. Meriterade är om du har arbetat i Take Care samt talar flera språk. Egenskaper som vi värdesätter är personlig mognad, noggrannhet, och samarbetsförmåga. Du är en engagerad och positiv person, som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Du behöver också vara stresstålig. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha en stark känsla för teamarbete och kunna vara med och utveckla verksamheten. För att kunna delta i det förbättringsarbete som ständigt pågår på mottagningen vill vi att du har ett flexibelt nytänkande.
Företag: Södertälje Sjukhus AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. sjuksköterska/Uroterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. sjuksköterska/Uroterapeut

Leg. sjuksköterska/Uroterapeut
Urologmottagning/gynmottagning Södertälje sjukhus Sjukvård Vill DU vara med där det händer? Södertälje sjukhus är först ut i Stockholms läns landsting investeringar i Framtidens hälso- och sjukvård. Sjukhuset befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas, ny sjukhusbyggnad är på gång och gamla byggnader byggs om. Uroterapimottagningen är belägen på urologmottagningen där det idag arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och läkare med specialistkompetens i bla uroneurologi. Vi är ett team som arbetar tätt tillsammans för att ta hand om våra patienter. Framtiden börjar på Södertälje sjukhus – södra Stockholms utvecklingssjukhus. Vi är först ut i raden av landstingets strategiska investeringar vilket innebär att ett nytt sjukhus kommer att stå klart 2018. Hos oss grundar sig verksamheten på nära samarbete mellan alla våra verksamhetsområden samt att medarbetare uppmuntras till aktivt kunskapsutbyte och ständig utveckling. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska/uroterapeut såsom att fastställa funktionsstatus inkluderande bla miktionsmönster, kontinensgrad, blåstömningsförmåga och urodynamiska förhållanden. Att planera och genomföra behandlingsprogram tex elektrostimulering. Hjälpmedelsrådgivning och förskrivning av inkontinensmedel. Uppföljningar av patienter via mottagningen och telefon. Konsultativ rådgivning mot resten av sjukhuset samt handleda och utbilda övrig personal. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med uroterapiutbildning. Du ska kunna planera ditt arbete självständigt. Du ska samarbeta med flera olika professioner på hela sjukhuset samt planera arbetstiderna så att verksamhetens mål uppfylls. Meriterade är om du har arbetat i Take Care samt talar flera språk. Personliga egenskaper: Egenskaper som vi värdesätter är personlig mognad, noggrannhet, och samarbetsförmåga. Du är en engagerad och positiv person, som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Du behöver också vara stresstålig. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha en stark känsla för teamarbete och kunna vara med och utveckla verksamheten. För att kunna delta i det förbättringsarbete som ständigt pågår på mottagningen vill vi att du har ett flexibelt nytänkande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Legitimerad sjuksköterska med uroterapiutbildning. Du ska kunna planera ditt arbete självständigt. Du ska samarbeta med flera olika professioner på hela sjukhuset samt planera arbetstiderna så att verksamhetens mål uppfylls. Meriterade är om du har arbetat i Take Care samt talar flera språk. Egenskaper som vi värdesätter är personlig mognad, noggrannhet, och samarbetsförmåga. Du är en engagerad och positiv person, som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Du behöver också vara stresstålig. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha en stark känsla för teamarbete och kunna vara med och utveckla verksamheten. För att kunna delta i det förbättringsarbete som ständigt pågår på mottagningen vill vi att du har ett flexibelt nytänkande.
Företag: Södertälje Sjukhus AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. sjuksköterska/Uroterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. sjuksköterska/Uroterapeut

Uroterapeut
Urologkliniken, Jönköpings sjukvårdsområde Omfattning Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att vara anställd på urologkliniken, men arbetar även för kvinnokliniken. Urologkliniken är en länsklinik vilket innebär att du kommer att arbeta på de tre sjukhusen i länet. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med män och kvinnor med urinvägsbesvär, till stor del inom urologi och gynekologi. Ditt arbete sker på flera kliniker och du är delaktig i klinikernas processer. Du kommer även att arbeta med utbildning och information, både som inslag i sjuksköterskeutbildningen och för patienter och vårdgivare. Din kompetens Du är leg. sjuksköterska med några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Du har intresse för att fördjupa dig inom urologin och ser utbildning som en del av ditt arbete. Du är en empatisk och fördomsfri person som har förståelse för olika kulturer. Du är trygg och har lätt att skapa förtroende. Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra, du arbetar tills du uppnått önskat resultat. Eftersom ditt arbete är förlagt i hela länet krävs körkort. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av verksamhetchef på urologkliniken Bruno Larsson, tel 036-32 13 07. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Frida Lagerlöf (urologkliniken) tel 036-32 25 30 och Linda Petersson (kvinnokliniken) tel 036-32 14 12 Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 29 oktober.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Jönköping, Uroterapeut Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Sjuksköterska/uroterapeut till Barnkirurgiska mottagningen i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. På Barnkirurgiska mottagningen tar vi emot barn från födseln till fyllda 15 år med många olika kirurgiska frågeställningar. En stor patientgrupp är barn med kongenitala missbildingar i njurar/urinvägar och en annan är anorektala missbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en sjuksköterska till Barnkirurgiska mottagningen i Lund, som kommer att arbeta med uroterapiarbete. Hos oss kommer du att ha en egen uroterapimottagning samt arbeta med uroterapifrågor hos inneliggande patienter. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård, med erfarenhet av uroterapiarbete. Vi ser det som meriterande om du har uroterapitutbildning alternativt specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Det är även önskvärt att du har tidigare erfarenhet av tarmterapi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. För att lyckas i rollen har du god initiativ- och samarbetsförmåga. Vidare kan du självständigt leda och styra processer. Välkommen med din ansökan! Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobbsökande kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, division 2
Ort: Lund
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/uroterapeut till Barnkirurgiska mottagningen i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/uroterapeut till Barnkirurgiska mottagningen i Lund

Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken
USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patientens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Kvinnokliniken, med 200 medarbetare, består av mottagning, fertilitetsenhet, gynekologisk vårdavdelning 23 och BB-avdelning 25, förlossningsavdelning, operationsavdelning och specialistmödravård. På Kvinnoklinkens mottagning möter du kvinnor i alla åldrar. Mottagningen består av en mottagningsverksamhet med planerade mottagningar och en akutmottagning. . Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består bland annat av olika barnmorskemottagningar, familjeplaneringveksamhet, telefonrådgivning, abortmottagning och akutmottagning. Du arbetar både självständigt och i teamet med andra yrkeskategorier. Kvalifikationer: Barnmorska med förskrivningsrätt, gärna med uroterapiutbildning. Anställningsform: Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Tillträde: Enligt överenskommelse. Upplysningar: Karin Steffenstorpet, avdelningschef Telefon: 019-602 32 88 Facklig företrädare: Vårdförbundet Sofia Larsson Telefon: 019-602 12 68 Hemsida: www.orebroll.se Sista ansökningsdag: 2015-01-30 Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken

Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Verksamhetsområde kvinnosjukvård har uppdraget att erbjuda länets befolkning gynekologisk öppen- och slutenvård samt obstetrisk vård. Förlossningen i Karlstad är den enda i Värmland och vi tar emot såväl normalförlossningar som riskförlossningar. Vi har en specialistmödravård och en ultraljudsmottagning samt en eftervårdsmottagning för nyförlösta kvinnor och barn. Vi har en slutenvårdsavdelning för kvinnor som ska få barn, nyss har fått barn samt kvinnor med gynekologiska sjukdomar. Det finns också gynekologiska mottagningar/fertilitetsmottagning såväl på sjukhuset som runt om i länet som tillhör kvinnosjukvården. Uroterapiverksamheten drivs idag av tre terapeuter, vilka arbetar självständigt med mottagningsbesök, konsultationsverksamhet samt daglig telefontid. I arbetet ingår även utbildning av intern samt extern personal. Tjänsten tillhör den gynekologiska öppenvården, men uppdraget gäller ett delat ansvar för patienter inom hela kvinnosjukvården. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en uroterapeut till gynekologisk öppenvård, kvinnosjukvården. Du är legitimerad sjuksköterska med specialisering i inkontinensvård enligt godkänd kursplan. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt utföra arbete med blåshabilitering, rehabilitering och administrativa uppgifter. Du är en person som har ett professionellt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i ett högt tempo när det krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske fortlöpande under rekryteringsperioden. ÖVRIGT Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Landstinget i Värmland, Kvinnosjukvård
Ort: Karlstad
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad

Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken
USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patientens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Kvinnokliniken, med 200 medarbetare, består av mottagning, fertilitetsenhet, gynekologisk vårdavdelning 23 och BB-avdelning 25, förlossningsavdelning, operationsavdelning och specialistmödravård. På Kvinnoklinkens mottagning möter du kvinnor i alla åldrar. Mottagningen består av en mottagningsverksamhet med planerade mottagningar och en akutmottagning. . Kvalifikationer: Barnmorska med förskrivningsrätt, gärna med uroterapiutbildning. Anställningsform: Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring och viss helgtjänstgöring. Tillträde: Enligt överenskommelse. Upplysningar: Karin Steffenstorpet, avdelningschef, Kvinnoklinikens mottagning Telefon: 019-602 32 88 Barbro Lewung, avdelningschef, avd 23 Telefon: 019-602 22 59 Facklig företrädare: Vårdförbundet Sofia Larsson Telefon: 019-602 12 68 Hemsida: www.orebroll.se Sista ansökningsdag: 2015-02-01 Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnmorska/uroterapeut Kvinnokliniken

Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Verksamhetsområde kvinnosjukvård har uppdraget att erbjuda länets befolkning gynekologisk öppen- och slutenvård samt obstetrisk vård. Förlossningen i Karlstad är den enda i Värmland och vi tar emot såväl normalförlossningar som riskförlossningar. Vi har en specialistmödravård och en ultraljudsmottagning samt en eftervårdsmottagning för nyförlösta kvinnor och barn. Vi har en slutenvårdsavdelning för kvinnor som ska få barn, nyss har fått barn samt kvinnor med gynekologiska sjukdomar. Det finns också gynekologiska mottagningar/fertilitetsmottagning såväl på sjukhuset som runt om i länet som tillhör kvinnosjukvården. Tjänsten som uroterapeut inom kvinnosjukvården delas mellan två kollegor som arbetar självständigt med mottagningsbesök, konsultationsverksamhet samt daglig telefontid. I arbetet ingår även utbildning av intern samt extern personal. Tjänsten tillhör den gynekologiska öppenvården men uppdraget gäller ett delat ansvar för patienter inom hela kvinnosjukvården. Verksamheten har också ett nära samarbete med kollegorna inom kirurgkliniken. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en uroterapeut till gynekologisk öppenvård, kvinnosjukvården. Du är legitimerad sjuksköterska med specialisering i inkontinensvård enligt godkänd kursplan. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt utföra arbete med blåshabilitering, rehabilitering och administrativa uppgifter. Du är en person som har ett professionellt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i ett högt tempo när det krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske fortlöpande under rekryteringsperioden. ÖVRIGT Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Landstinget i Värmland, Kvinnosjukvård
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut, kvinnosjukvården, Karlstad

Uroterapeut
Arbetsplats: Gemensam mottagning Referensnummer: 191770 Om arbetsplatsen Närsjukvården i Kiruna ansvarar för den verksamhet som bedrivs i landstinget för att tillgodose eller förebygga sådana hälso- och sjukvårdsbehov som är vanligt förekommande i befolkningen. Verksamheter som ingår är Hälsocentral Malmen, Hälsocentral Graniten, Akut omhändertagnade och Medicinska specialiteter. Vi söker nu en uroterapeut/sjuksköterska till Gemensamma mottagningen som organisatoriskt tillhör Medicinska specialiteter. Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för urologmottagningen i samverkan med länssjukvården och vid behov även delta i arbetet på kirurgmottagningen vid gemensammottagning. Du kommer att arbeta med förbättrings- och utvecklingsarbete inom närsjukvårdsområdet i urologi/uroterapi. Du kommer att vara kontaktsjuksköterska för prostata/blåscancerpatienter samt ansvara för registrering och uppföljning av förkommande kvalitetsregister. Din bakgrund Uroterapeut alternativt legitimerad sjuksköterska med intresse för urologi. Anställningsfakta Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Vill du veta mer? Lena Niemi, Verksamhetschef, 0980 - 734 02 Fackliga företrädare Moa Bylund, Vårdförbundet, 0980 - 730 00 vx Sista ansökningsdag är den: 2015-02-27
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Kiruna
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Kiruna, Uroterapeut Norrbottens läns landsting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut
Kvinnokliniken Sjukvård Bäckenbottencentrum Danderyds sjukhus söker personal med urogynekologisk och tarmterapeutisk erfarenhet. Bäckenbottencentrum vid Danderyds sjukhus startade år 2000 i samarbete mellan kirurg- och kvinnoklinik. Mottagningsverksamheten är inriktad på funktionella besvär relaterad till tarm och blåsfunktion, komplikationer efter förlossningsskador eller tidigare kirurgi. Mottagningens målsättningen är att med teamets kompetens utreda och behandla, både konservativt och kirurgiskt, och att förbättra patienternas livskvalitet. Patientantalet stiger och vi söker nu ytterligare personal med urogynekologisk och tarmterapeutisk erfarenhet till vårt team. Teamet består av 3 uro-/ tarmterapeuter, 1 barnmorska, 1 undersköterska, 4 gynekologer och 4 kirurger. Arbetsuppgifter: Utredning, bedömning och behandling av framförallt blås- och tarmfunktionsstörning samt andra bäckenbottenrelaterade besvär. Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team. I arbetsuppgifterna ingår även utvecklings- och forskningsarbete. Kvalifikationer: Minst 180 högskolepoäng inom vårdutbildning. Uroterapiutbildning är önskvärt. Sjukgymnast eller sjuksköterska med erfarenhet från arbete vid bäckenbottencentra eller motsvarande mottagningsverksamhet. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god organisatorisk förmåga, god samarbetsförmåga samt vilja att arbeta i team kring patienten. Välkommen till vårt engagerade team och till ett mångfacetterat arbete med utvecklingsmöjligheter. Övrig information: Välkommen till vårt engagerade team och till ett mångfacetterat arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi har gjort vårt val av tillvägagångssätt för denna rekrytering och undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3700 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Stockholm, Uroterapeut Danderyds Sjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut
Kvinnokliniken Sjukvård Bäckenbottencentrum Danderyds sjukhus söker personal med urogynekologisk och tarmterapeutisk erfarenhet. Bäckenbottencentrum vid Danderyds sjukhus startade år 2000 i samarbete mellan kirurg- och kvinnoklinik. Mottagningsverksamheten är inriktad på funktionella besvär relaterad till tarm och blåsfunktion, komplikationer efter förlossningsskador eller tidigare kirurgi. Mottagningens målsättningen är att med teamets kompetens utreda och behandla, både konservativt och kirurgiskt, och att förbättra patienternas livskvalitet. Patientantalet stiger och vi söker nu ytterligare personal med urogynekologisk och tarmterapeutisk erfarenhet till vårt team. Teamet består av 3 uro-/ tarmterapeuter, 1 barnmorska, 1 undersköterska, 4 gynekologer och 4 kirurger. Arbetsuppgifter: Utredning, bedömning och behandling av framförallt blås- och tarmfunktionsstörning samt andra bäckenbottenrelaterade besvär. Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team. I arbetsuppgifterna ingår även utvecklings- och forskningsarbete. Kvalifikationer: Minst 180 högskolepoäng inom vårdutbildning. Uroterapiutbildning är önskvärt. Sjukgymnast eller sjuksköterska med erfarenhet från arbete vid bäckenbottencentra eller motsvarande mottagningsverksamhet. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god organisatorisk förmåga, god samarbetsförmåga samt vilja att arbeta i team kring patienten. Välkommen till vårt engagerade team och till ett mångfacetterat arbete med utvecklingsmöjligheter. Övrig information: Välkommen till vårt engagerade team och till ett mångfacetterat arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi har gjort vårt val av tillvägagångssätt för denna rekrytering och undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3700 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Stockholm, Uroterapeut Danderyds Sjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut
Vi söker medarbetare. Vill du vara med i vårt team? Capio Specialisthuset i Eslöv bedriver både specialistmottagningar och kataraktoperationer. Vi befinner oss på Odengatan 66, i ljusa och rymliga lokaler med engagerade medarbetare. På vår urologimottagning arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, från urininkontinens, neurogena blåsrubbningar till njursten och olika former av urologisk cancer. På urologimottagningen arbetar tre läkare och en sjuksköterska och en undersköterska. På gynekologimottagningen arbetar två gynekologer och två undersköterskor. Capio Specialisthuset i Eslöv arbetar på uppdrag av Region Skåne. Beskrivning av tjänst Du kommer att arbeta självständigt med egen mottagning. Uroterapeuten har ett nära samarbete med både urologimottagningen och gynekologimottagningen. I arbetet ingår det förutom urodynamiska undersökningar sedvanliga uroterapeutiska arbetsuppgifter. Även telefonrådgivning ingår Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska eller leg. Sjukgymnast som är utbildad uroterapeut. Erfarenhet av urodynamiska undersökningar är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete samt intresse av att arbeta med människor i utsatta livssituationer.?? Anställningsform/Tjänstgöringsgrad: Vi söker en uroterapeut som kan arbeta 20%, en dag i veckan. Om Capio Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.
Företag: CAPIO SPECIALISTHUSET ESLÖV
Ort: Eslöv
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Eslöv, Uroterapeut CAPIO SPECIALISTHUSET ESLÖV
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut Urologiska klinikens mottagning
USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patientens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Urologiska kliniken bedriver en bred urologisk verksamhet som omfattar såväl basal urologi som de flesta typer av högspecialiserad urologisk kirurgi. Kliniken består av en vårdavdelning, operationsavdelning, enhet för administration, mottagning och en avdelning för dagkirurgisk vård, stötvågsbehandling och inskrivningsmottagning. . Arbetsuppgifter: Som uroterapeut arbetar du tillsammans med en kollega. Du har egen mottagning som bland annat består av inkontinensutredningar, blåsfunktionsundersökningar och behandlingar. Inom arbetsområdet ingår även utbildning av intern samt extern personal. Naturligtvis kommer du även att ingå i det traditionella mottagningsarbetet. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som uroterapeut. Tidigare erfarenhet av urologi är meriterande. Du är en person som har ett professionellt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i ett högt tempo när det krävs. Anställningsform: Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, måndag till fredag. Tillträde: Enligt överenskommelse. Upplysningar: Åsa Gustafsson Leidö, tf mottagningschef Telefon: 019-602 36 10 Facklig företrädare: Vårdförbundet Johannes Rende Telfon: 019-602 12 38 Hemsida: www.regionorebrolan.se Sista ansökningsdag: 2015-06-28 Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Företag: Region Örebro län
Ort: Örebro
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut Urologiska klinikens mottagning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut Urologiska klinikens mottagning

Uroterapeut
Bäckenbottencentrum på Danderyds sjukhus Sjukvård Bäckenbottencentrum Danderyds sjukhus söker personal med urogynekologisk och tarmterapeutisk erfarenhet. Bäckenbottencentrum vid Danderyds sjukhus startade år 2000 i samarbete mellan kirurg- och kvinnoklinik. Mottagningsverksamheten är inriktad på funktionella besvär relaterad till tarm och blåsfunktion, komplikationer efter förlossningsskador eller tidigare kirurgi. Mottagningens målsättningen är att med teamets kompetens utreda och behandla, både konservativt och kirurgiskt, och att förbättra patienternas livskvalitet. Patientantalet stiger och vi söker nu ytterligare personal med urogynekologisk och tarmterapeutisk erfarenhet till vårt team. Teamet består av 3 uro-/ tarmterapeuter, 1 barnmorska, 1 undersköterska, 4 gynekologer och 4 kirurger. Arbetsuppgifter: Utredning, bedömning och behandling av framförallt blås- och tarmfunktionsstörning samt andra bäckenbottenrelaterade besvär. Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team. I arbetsuppgifterna ingår även utvecklings- och forskningsarbete. Kvalifikationer: Minst 180 högskolepoäng inom vårdutbildning. Vi söker i första hand en uroterapeut men även barnmorska, sjukgymnast eller sjuksköterska med inkontinensutbildning och erfarenhet från arbete vid bäckenbottencentra eller motsvarande mottagningsverksamhet är välkommen med sin ansökan. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god organisatorisk förmåga, god samarbetsförmåga samt vilja att arbeta i team kring patienten. Välkommen till vårt engagerade team och till ett mångfacetterat arbete med utvecklingsmöjligheter. Övrig information: Vi har gjort vårt val av tillvägagångssätt för denna rekrytering och undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3700 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Stockholm, Uroterapeut Danderyds Sjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut
Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning. Är du uroterapeut och vill arbeta i en spännande verksamhet? Då kan urologmottagningen vara rätt arbetsplats för dig! Verksamhetsområde Urologi tillhandahåller urologisk sjukvård till invånarna i Stor-Göteborg inklusive Mölndal och har dessutom ett övergripande ansvar för hela Västra Götalandsregionen. Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, från urininkontinens, neurogena blåsrubbningar,njursten och olika former av urologisk cancer. Vi arbetar enligt en modell som innebär att urologer och cancerspecialister samarbetar på en och sammamottagning. Vi använder robotkirurgi vid prostatacancer och laparaskopi vid njuroperationer. Inom verksamheten finns ett team som specialiserat sig på att rekonstruera skadade urinvägar. På urologmottagningen har vi mycket varierande arbetsuppgifter. I dag är vi 18 sjuksköterskor, 2 uroterapeuter och 8 undersköterskor och vi ser fram emot en ny arbetskamrat! Hur ser din arbetsdag ut? Som uroterapeut arbetar du tillsammans med en kollega. Du har egen mottagning som till största delen består av blåsfunktionsundersökningar men även instruktioner om ren intermittent kateterisering, uppföljning av patienter som är opererade med AMS800 och ProAct. Behandlingar med intravesikala installationer och inkontinensutredningar ingår också. Du kommer även att till viss del arbeta på mottagningen med att assistera vid olika urologiska undersökningar. Vem söker vi? Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som uroterapeut. Om du har erfarenhet av urodynamiska undersökningar ser vi det som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och intresse av att arbeta med människor i utsatta livssituationer. Välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Urologmottagning
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Göteborg, Uroterapeut Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Urologmottagning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut
Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom alla specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Vi söker dig som vill vara med i framkant av den gynekologiska utvecklingen. Verksamhet Kliniken har ca 150 medarbetare som arbetar med obstetrik på förlossningen eller BB, med gynekologisk verksamhet på gynekologisk avdelning och mottagning och inom palliativ vård på palliativ avdelning eller i palliativt resursteam. Som uroterapeut erbjuder vi dig ett spännande arbete på gynekologiska mottagningen och ett utmanande utvecklingsarbete såväl på den egna enheten som på kliniken. Vår gynekologiska mottagning bedrivs i nya och fräscha lokaler i nära anslutning till övriga enheter inom kvinnokliniken. På mottagningen sker såväl planerade som akuta läkarbesök och barnmorskebesök dagtid. Arbetet i tvärprofessionella team är etablerat och ständigt under utveckling som t.ex. nystartade team med fokus på endometrios och vulvasjukdomar. Andra etablerade team arbetar med fokus på dysplasi, gynekologisk cancer, infertilitet eller kontinens. Till mottagningen kommer kvinnor över 18 års ålder, både på remiss och via den gynekologiska mottagningen. Arbetsuppgifter Som uroterapeut arbetar du självständigt med egen mottagning i samarbete med den gynekologiska mottagningen. Uppgifterna kan kombineras med arbete som barnmorska/sjuksköterska på mottagningen och gynekologisk avdelning. Uppgifter som uroterapeut; - utreda och behandla kvinnor med blås- och tarmfunktionsstörning - undervisa och utbilda i blåsans och tarmens funktion samt funktionsstörningar - utprovning, förskrivning och utvärdering av inkontinenshjälpmedel - telefonrådgivning - understödja och följa upp ny forskning inom området för uroterapi Kvalifikationer Du som söker är diplomerad uroterapeut och meriterande är några års erfarenhet inom uroterapi/gynekologisk vård. Du trivs med att arbeta självständigt, är initiativrik och har ett eget driv. Du har lätt för att samarbeta och att anpassa dig till rådande omständigheter. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en tillsvidareanställning. Övrigt Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Gynekologisk mottagning, Kvinnokliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus
Ort: Borås
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Borås, Uroterapeut Gynekologisk mottagning, Kvinnokliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut
Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom alla specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Vi söker dig som vill vara med i framkant av den gynekologiska utvecklingen. Verksamhet Kliniken har ca 150 medarbetare som arbetar med obstetrik på förlossningen eller BB, med gynekologisk verksamhet på gynekologisk avdelning och mottagning och inom palliativ vård på palliativ avdelning eller i palliativt resursteam. Som uroterapeut erbjuder vi dig ett spännande arbete på gynekologiska mottagningen och ett utmanande utvecklingsarbete såväl på den egna enheten som på kliniken. Vår gynekologiska mottagning bedrivs i nya och fräscha lokaler i nära anslutning till övriga enheter inom kvinnokliniken. På mottagningen sker såväl planerade som akuta läkarbesök och barnmorskebesök dagtid. Arbetet i tvärprofessionella team är etablerat och ständigt under utveckling som t.ex. nystartade team med fokus på endometrios och vulvasjukdomar. Andra etablerade team arbetar med fokus på dysplasi, gynekologisk cancer, infertilitet eller kontinens. Till mottagningen kommer kvinnor över 18 års ålder, både på remiss och via den gynekologiska mottagningen. Arbetsuppgifter Som uroterapeut arbetar du självständigt med egen mottagning i samarbete med den gynekologiska mottagningen. Uppgifterna kan kombineras med arbete som barnmorska/sjuksköterska på mottagningen och gynekologisk avdelning. Uppgifter som uroterapeut; - utreda och behandla kvinnor med blås- och tarmfunktionsstörning - undervisa och utbilda i blåsans och tarmens funktion samt funktionsstörningar - utprovning, förskrivning och utvärdering av inkontinenshjälpmedel - telefonrådgivning - understödja och följa upp ny forskning inom området för uroterapi Kvalifikationer Du som söker är diplomerad uroterapeut och meriterande är några års erfarenhet inom uroterapi/gynekologisk vård. Du trivs med att arbeta självständigt, är initiativrik och har ett eget driv. Du har lätt för att samarbeta och att anpassa dig till rådande omständigheter. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en tillsvidareanställning. Övrigt Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Gynekologisk mottagning, Kvinnokliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus
Ort: Borås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Borås, Uroterapeut Gynekologisk mottagning, Kvinnokliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut
Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning. Är du uroterapeut och vill arbeta i en spännande verksamhet? Då kan urologmottagningen vara rätt arbetsplats för dig! Verksamhetsområde Urologi tillhandahåller urologisk sjukvård till invånarna i Stor-Göteborg inklusive Mölndal och har dessutom ett övergripande ansvar för hela Västra Götalandsregionen. Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, från urininkontinens, neurogena blåsrubbningar,njursten och olika former av urologisk cancer. Vi arbetar enligt en modell som innebär att urologer och cancerspecialister samarbetar på en och sammamottagning. Vi använder robotkirurgi vid prostatacancer och laparaskopi vid njuroperationer. Inom verksamheten finns ett team som specialiserat sig på att rekonstruera skadade urinvägar. Sammanlagt vårdas cirka 2.600 patienter årligen i slutenvård och cirka 20.000 patienter kommer till mottagningen. Varje år utförscirka 1.300 opertioner. På urologmottagningen har vi mycket varierande arbetsuppgifter. I dag är vi 18 sjuksköterskor, 2 uroterapeuter och 8 undersköterskor och vi ser fram emot en ny arbetskamrat! Hur ser din arbetsdag ut? Som uroterapeut arbetar du tillsammans med en kollega. Du har egen mottagning som till största delen består av blåsfunktionsundersökningar men även instruktioner om ren intermittent kateterisering, uppföljning av patienter som är opererade med AMS800 och ProAct. Behandlingar med intravesikala installationer och inkontinensutredningar ingår också. Du kommer även att till viss del arbeta på mottagningen med att assistera vid olika urologiska undersökningar. Vem söker vi? Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som uroterapeut. Om du har erfarenhet av urodynamiska undersökningar ser vi det som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och intresse av att arbeta med människor i utsatta livssituationer. Välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Urologmottagning
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Göteborg, Uroterapeut Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologi, Urologmottagning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå
Barn och ungdomshabiliteringen har distriktsarbetslag med arbetsterapeuter, sjukgymnaster, psykologer, kuratorer, logopeder, specialpedagoger i Umeå, Skellefteå och Lycksele. Vi köper våra läkartjänster från barn och ungdomscentrum NUS. Arbetslagen ger habilitering enligt HSL och råd och stöd enligt LSS för barn och ungdomar med utvecklingsstörning, rörelsenedsättningar, autism samt andra stora funktionsnedsättningar. Arbetet sker i team med familj och barn/ungdom i centrum. För varje barn/ungdom görs individuell planering med uppsatta mål som styr insatserna från habiliteringen. På Kolbäckens länshabilitering finns vissa team och resurspersoner för barn och ungdomar i hela länet varav två barnsjuksköterskor med inriktning uroterapi för barn och ungdomar med neurologiska blåsrubbningar. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en länsresurs. Sjuksköterskan/uroterapeuten har samarbete med olika arbetslag i Umeå och Lycksele men har sin tillhörighet i teamet på Kolbäcken med läkare och sjuksköterska/uroterapeut. Medverkar i det medicinska omhändertagandet av barn och ungdomar med ryggmärgsbråck framförallt det urologiska tillsammans med habiliteringsläkare. Är en resurs även för andra barn med inkontinens när behov finns av specifik habiliteringskompetens i uro-tarmterapi. Viss utprovning och förskrivning av inkontinenshjälpmedel sker och rådgivning i dessa frågor till familjer och nätverk runt barnen. Arbetet är självständigt och innebär egna mottagningar. En mindre del provtagning görs i Umeå. Samordning och samarbete med berörda kliniker på Norrlands universitetssjukhus kring barn och ungdomar med ryggmärgsbråck samt överföring till vuxenhabilitering för dessa ungdomar. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Yrkeserfarenhet som barnsjuksköterska är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av uroterapi och erfarenhet av barn med funktionsnedsättningar. Personliga egenskaper som värderas är intresse för teamarbete, lyhördhet inför familjens och barnets behov samt god planerings och organisationsförmåga. Körkort är ett krav. Vi erbjuder handledning av uroterapeut för arbetsuppgifterna. Vi tillämpar flextid och har friskvård på arbetstid. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Västerbottens läns landsting tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Västerbottens läns landsting, Barn och ungdomshabilitering Umeå
Ort: Umeå
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barn och ungdomhabilitering i Umeå

Aleris söker uroterapeut/sjuksköterska
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 9 000 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor. ALERIS SPECIALISTVÅRD Aleris Specialistvård erbjuder lättillgänglig specialistvård på ett flertal enheter i Sverige med specialistläkarmottagningar, diagnostik och operationsverksamhet. Samtliga läkare har specialistkompetens med mångårig klinisk erfarenhet. Aleris Specialistsjukvård finns i Stockholmsområdet på Europakliniken, Sabbatsberg Närsjukhus, Nacka Närsjukhus, Täby Närsjukhus, Järva Närsjukhus samt Handens Närsjukhus. Aleris Specialistvård Nacka Aleris specialistvård Nacka erbjuder specialistvård inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, och urologi. Verksamheten omfattar ett flertal specialistmottagningar, en stor operationsverksamhet, en vårdavdelning  och en närakut. En fullt utrustad röntgenavdelning samt labverksamhet finns även på sjukhuset. Uro/Gyn mottagningen vid Aleris Specialistvård Nacka söker nu en uroterapeut/sjuksköterska. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med både kvinnliga och manliga patienter i nära samarbete med mottagningens urologer och gynekologer. Din bakgrund Vi söker dig som är utbildad uroterapeut/ sjuksköterska med flerårig arbetslivserfarenhet inom yrket. Har du inte uroterapiutbildningen men har bakgrund som barnmorska, urolog- eller distriktssjuksköterska och är intresserad av uroterapi är du välkommen att söka. Är du sjuksköterska med utbildning i inkontinensvård är det meriterande. Egenskaper Som person har du god samarbetsförmåga och är van att arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter. Du bör ha ett positivt förhållningssätt och ha förmåga att arbeta i en arbetsmiljö som periodvis har ett högt tempo. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar vilket innebär att vi är: Omtänksamma, Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella, Vi gör saker på rätt sätt Engagerade, Vi har stort engagemang och gör det lilla extra för individen Nytänkande, Vi är nyfikna, hittar lösningar och gör ständiga förbättringar Vi erbjuder dig Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillsättning av tjänsten blir i augusti-september. Har du frågor och vill du veta mer om dina möjligheter? Kontakta gärna: Susanne Vadström, Enhetschef Aleris Specialistvård Nacka Mobil: 0735938020 Mail: Susanne.vadstrom@aleris.se Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan". Välkommen med din ansökan senast 2015-10-25 vi arbetar med löpande urval. –-------------------------------------------------------- Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar.
Företag: Aleris Aleris Specialistvård Nacka
Ort: Nacka
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Aleris söker uroterapeut/sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Aleris söker uroterapeut/sjuksköterska

Uroterapeut till Barn och ungdomshabiliteringen BUH
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en Region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Barn- och ungdomshabiliteringen är en specialistenhet inom länssjukvården som ger kvalificerat stöd genom utredning och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar utifrån neurologiska sjukdomar samt tidiga eller förvärvade hjärnskador. BUH är uppdelat på två enheter (barn- och ungdomshabilitering samt neuropsykiatrisk barn- och ungdomshabilitering) och har sammanlagt ca 50 medarbetare. Vi arbetar i tvärprofessionella team med arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist, logoped, neuropsykolog, psykolog, socionom, barnskötare, specialpedagog, sjuksköterska, uroterapeut, barnneurolog samt medicinsk sekreterare. Administrativt är verksamheten organiserad i området Barn och unga vuxna (BUV) som består av Barn- och ungdomshabilitering, Neuropsykiatrisk barn och ungdomshabilitering, Föräldra- och barnhälsan samt Barn- och ungdomspsykiatrin. Vi är samlokaliserade på Köpmangatan 24 i Östersund. ARBETSUPPGIFTER Som uroterapeut är du anställd på Barn- och ungdomshabiliteringen men arbetar mot barn och ungdomar på båda enheterna. Du deltar i teamarbetet och ansvarar tillsammans med läkare, sjuksköterskor och dietist för medicinska insatser. Ni ansvarar för att följa utvecklingen kring medicinska frågor, att riktlinjer följs och uppdateras samt att nya lokala program utarbetas med stöd av Nationella riktlinjer där detta finns. Insatserna utformas och planeras utifrån varje barn/ungdoms specifika behov, egna mål och förutsättningar. KVALIFIKATIONER Du är utbildad uroterapeut och gärna barnsjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenheter från arbete inom barnhabilitering eller barnsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och lust till tvärfackligt arbete. ÖVRIGT Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Företag: Region Jämtland Härjedalen
Ort: Östersund
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut till Barn och ungdomshabiliteringen BUH jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut till Barn och ungdomshabiliteringen BUH

Uroterapeut 100% dag, Gynekologisk mottagning Falun
Kvinnoklinikens mottagning är placerad i nybyggda fräscha lokaler. På mottagningen bedrivs planerad gynekologisk mottagningsverksamhet samt omhändertagande av akutsökande patienter. Vi har även en poliklinisk behandlingsverksamhet för mindre kirurgiska ingrepp i lokalanestesi. Vi ansvarar för telefonrådgivning inom vår specialitet. Vi som jobbar på mottagningen är sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor, uroterapeut, medicinska sekreterare och läkare. Nu söker vi uroterapeut alternativt legitimerad sjuksköterska/barnmorska med stort intresse för uroterapeutens arbetsområde och med intresse att vidareutbilda sig till uroterapeut. Intervjuer och tillsättning kan komma att hållas efterhand så vänta inte med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Som uroterapeut arbetar du självständigt med egen mottagning i samarbete med den gynekologiska mottagningen. Uppgifter som uroterapeut: • Utreda och behandla kvinnor med blås- och tarmfunktionsstörning • Undervisa patient och annan vårdpersonal i blåsans och tarmens funktion och funktionsstörning samt instruera vid ren intermittent kateterisering • Utprovning, förskrivning och utvärdering av inkontinenshjälpmedel • Telefonrådgivning • Delaktighet i kvinnoklinikens uroteam, här ingår postoperativ uppföljning samt delaktighet vid urodynamiska undersökningar Arbetsuppgifterna kan kombineras med arbete som barnmorska/sjuksköterska på mottagningen. KVALIFIKATIONER Du som söker är diplomerad uroterapeut och meriterande är några års erfarenhet inom uroterapi/gynekologisk vård. Du trivs med att arbeta självständigt, är initiativrik och har ett eget driv. Du har lätt för att samarbeta och att anpassa dig till rådande omständigheter. Du kan även vara sjuksköterska/barnmorska med intresse för uroterapeutens arbetsområde. Vi ser gärna att du då har erfarenhet av arbete med kvinnor med blås- och tarmfunktionsstörningar. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Gynekologiska enheten
Ort: Falun
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut 100% dag, Gynekologisk mottagning Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut 100% dag, Gynekologisk mottagning Falun

Uroterapeut
Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning. Beskrivning Till gynmottagningen kommer i första hand patienter med remiss, men också de patienter som är i behov av läkarkontakt före eller efter ett operativt ingrepp på Gynenheten, Östra. På gynmottagningen finns en inkontinensmottagning. Gynmottagningen på Östra har enbart tidsbeställd mottagning och ingen akutverksamhet. På gynmottagningen arbetar läkare, undersköterskor, uroterapeut, barnmorskor och sjuksköterskor. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du arbeta med utredning och behandling av blåsdysfunktion hos kvinnor. Du kommer också arbeta med urodynamik, RIK-instruktion, postpartum, postoperativt och uretritbehandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Utöver detta ges du också möjlighet att delta i olika forskningsprojekt och utvecklingsarbeten. Vi erbjuder dig goda möjligheter att påverka och planera din arbetstid samtidigt som du erbjuds kurser och utbildningar, både internt och externt. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad i Uroterapi och som gärna har erfarenhet av kvinnosjukvård och/eller som barnmorska. Har du dessutom några års erfarenhet av patientvård anses också det som meriterande. Du är noggrann i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt och i en roll där det krävs att du fattar egna beslut. Förutom detta läggs stor vikt vid personliga egenskaper såsom en väl utvecklad samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kvinnosjukvård, Gynekologi
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Göteborg, Uroterapeut Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kvinnosjukvård, Gynekologi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Uroterapeut/sjuksköterska Barn och Ungdomssjukhuset, Linköping/Motala
Barn- och kvinnocentrum (BKC) är en länsövergripande produktionsenhet inom Region Östergötland. Barn- och kvinnocentrum består av fyra kliniker med verksamheter vid Region Östergötlands samtliga sjukhus samt mindre mottagningar över hela länet. BKC bedriver en omfattande läns- och regionsjukvård. Centrumet har cirka 900 medarbetare med läkare, sjuksköterskor/barnmorskor, undersköterskor/barnsköterskor, läkarsekreterare/vårdadministratörer och socialterapeutisk personal. BKC ger klinisk utbildning till cirka 200 studenter per år, inkluderat specialist- och utbytesstudenter. Arbetsbeskrivning Tjänsten avser arbete på PNUT-enheten (Pediatrisk NeuroUrologi och Tarmstörningar). Som Uroterapeut på PNUT arbetar du med dagvård och mottagning inom öppenvård på Barn- och Ungdomssjukhuset i Linköping. Vi erbjuder specialistvård för barn mellan 0-18 år med blås- och tarmstörningar samt njursjukdom. Verksamheten omfattar avancerade utredningar såsom urodynamik, tarmutredningar och även specifika behandlingar vid egna mottagningar. Enheten är bland annat delaktig i barnrehabteamet för nyskadade barn med traumatiska ryggmärgsskador. Arbetet innebär även samverkan med slutenvård. Att arbeta med forskning och utveckling genomsyrar verksamheten, och är en naturlig del av vardagen.  Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är utbildad uroterapeut/sjuksköterska med flerårig arbetslivserfarenhet inom yrket, gärna med erfarenhet av att vårda barn. Har du inte uroterapiutbildningen men har bakgrund som urologi- eller njursjuksköterska och är intresserad av att bli uroterapeut är du välkommen att söka tjänsten. Utbildning i inkontinensvård med förskrivningsrätt av inkontinensprodukter krävs för att utföra arbetet, har du inte det behöver den kompletteras. Personliga egenskaper Du är en mogen person med stor empatisk förmåga, där patienten/familjen alltid är ditt fokus. Du är självständig med förmåga att prioritera och driva arbetsuppgifter med god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta i team med olika yrkesfunktioner och andra enheter. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Anställning och information Detta är en tillsvidareanställning på Barn och Ungdomssjukhuset från och med 15 augusti 2016 med placering på PNUT i Linköping. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef är Ann Wikh, 010-103 13 30, ann.wikh@regionostergotland.se Facklig representant är Christina Larsson, 010-103 13 01. Ansökan Sista ansökningsdag är den 31 januari 2016. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Företag: Region Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut/sjuksköterska Barn och Ungdomssjukhuset, Linköping/Motala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut/sjuksköterska Barn och Ungdomssjukhuset, Linköping/Motala

Uroterapeut/sjuksköterska till Gynmottagningen
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Västerviks kommun ligger i norra Kalmar län, i nordostligaste hörnet av Småland. Kommunen är känd för den gamla hamnstaden Västervik och Tjust skärgård med nästan 5000 öar, ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Specialistsjukvården styrs av en gemensam hälso- och sjukvårdsförvaltning. Västerviks sjukhus med 1 200 anställda, är ett komplett akutsjukhus beläget mitt i centrum. Sedvanliga arbetsuppgifter inom uroterapiverksamhet. Du kommer även att bemanna telefonrådgivningen samt ingå i det dagliga mottagningsarbetet. Uroterapeut/Sjuksköterska. Utbildning 7,5 i inkontinensvård samt 40 p uroterapeut kan erbjudas om du inte är uroterapeut. God samarbetsförmåga, flexibilitet samt att kunna arbeta självständigt värdesätts
Företag: Landstinget i Kalmar Län
Ort: Västervik
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut/sjuksköterska till Gynmottagningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut/sjuksköterska till Gynmottagningen

Sjuksköterska/uroterapeut
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Beskrivning Avdelningen har 27 vårdplatser och arbetar med urologi, kirurgi, bröstcancerpatienter samt ögonpatienter. Vi har patienter i olika stadier av sjukdom, från nyopererade till palliativa. Till avdelningen finns integrerad urologmottagning, bröstmottagning och även ögonakut. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med uroterapeututbildning. Gärna med erfarenhet av urologisk vård.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 3
Ort: Uddevalla
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/uroterapeut jobb, Sjuksköterska/uroterapeut Uddevalla, Sjuksköterska/uroterapeut NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 3
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/uroterapeut

Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Välkommen till Barnspecialistmottagning/Dagvård i Lund! Till vår enhet kommer barn mellan 0-18 år med varierande diagnoser inom barnmedicin: hematologi-, endokrin-, nefro-, hud-, lung-, immun, metabol, gastro-, diabetes- och neurologiska sjukdomar. Vår verksamhet tar emot barn för planerade mottagningsbesök och dagvårds behandlingar men även besök av halvakut karaktär. Vi arbetar familjecentrerat och våra insatser tar sin utgångspunkt i hela familjen och deras levnadsvillkor. Vi arbetar med ständiga förbättringar och sätter arbetsglädjen i fokus. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en positiv och driven barnsjuksköterska/uroterapeut till barnspecialistmottagning/dagvård! Vi söker dig som har ett intresse av att vårda barn med njur- och urologiska sjukdomar ur ett familjecentrerat perspektiv. Du kommer att arbeta självständigt med rådgivning och ansvara för egna mottagningar. Det finns möjlighet att utbyta erfarenheter med uroterapeut och andra professioner inom vår verksamhet. Du kommer att vara en viktig del av ett team som samarbetar för att erbjuda bästa vård till våra patienter och deras familjer! Vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling. KVALIFIKATIONER Du som söker är svensklegitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av uroterapi. Tidigare erfarenhet från vård av njur- och urologiskt sjuka barn är meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. För att lyckas i rollen har du god initiativförmåga och tycker om att självständigt leda och styra processer. Det är viktigt för oss att du har intresse av och förmåga att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid bemötande och värdesätter att du är välkomnande samt respekterar våra patienter och dina medarbetare. Du är en omtänksam person som bidrar med positiv inställning och möjligheter istället för hinder. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt din vilja att arbeta med och utvecklas inom uroterapi! Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 2
Ort: Malmö
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund

Uroterapeut/sjuksköterska
Kungälvs sjukhus som är en del av Västra Götalandsregionen, är ett växande, hälsofrämjande akutsjukhus beläget strax norr om Göteborg. Sjukhuset har drygt 200 vårdplatser och ca 1600 anställda. Vi har akut och planerad verksamhet inom kirurgi/urologi/ortopedi, invärtesmedicin, geriatrik och rehabilitering samt psykiatri. Vi har ett gott samarbete med omgivande närsjukvård och Sahlgrenska universitetssjukhuset. Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där verksamheten kommer att expandera de närmaste åren i helt nya vårdbyggnader. Är du uroterapeut/sjuksköterska och vill vara med att utveckla den urologiska verksamheten hos oss ? Beskrivning Kirurg- och ortopedkliniken omfattar tre vårdavdelningar, en mottagning och en dagvårdsenhet. Vi är ca 230 anställda varav ca 40 läkare. Kliniken handlägger akuta och planerade patienter i öppen och slutenvård inom kirurgi, ortopedi och urologi. En betydande del av verksamheten är av akut karaktär. På kirurg och ortopedmottagningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor, vi har även kanslist, gipstekniker, dietist, stomi och urologsjuksköterska samt operationskoordinatorer på vår vår enhet. Till mottagningen hör också den kirurgiska dagvårdsavdelningen där onkologisk behandling ges. Tillsammans är vi 20 personer. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du att arbeta med urologisk mottagning, egen uroterapimottagning, och vara kontaktsjuksköterska vid prostatadispensären. I tjänsten ingår även kirurgiskt och ortopediskt mottagningsarbete. Arbetstiden är förlagd till dagtid mån-fre. Kvalifikationer Vi söker dig som är uroterapeut eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med urologiska patienter. Erfarenhet av kirurgisk- och ortopedisk mottagning är meriterande. Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra människor, tar stort ansvar och trivs med att arbeta flexibelt, både självständigt och i grupp. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet där god social kompetens och förmåga att arbeta serviceinriktat är viktiga inslag. Välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Kungälvs Sjukhus, Kirurg- och ortopedkliniken, Kir/ort-mottagning
Ort: Kungälv
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut/sjuksköterska jobb, Uroterapeut/sjuksköterska Kungälv, Uroterapeut/sjuksköterska Kungälvs Sjukhus, Kirurg- och ortopedkliniken, Kir/ort-mottagning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut/sjuksköterska

Uroterapeut, barn
Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr LinkedIn www.linkedin.com/company/södra-älvsborgs-sjukhus Beskrivning Vi söker dig som har ett intresse av att vårda barn med funktionella blås- och tarmrubbningar samt njur- och urologiska sjukdomar ur ett familjecentrerat perspektiv. Du kommer att arbeta självständigt med uroterapi, rådgivning och ansvara för egna mottagningar. I ditt arbete ingår att skapa förståelse för sammanhanget mellan orsak och symptom. Du kartlägger problemet. Detta är grunden inom uroterapi liksom uppföljning av insatta åtgärder. Som uroterapeut undervisar du om och utbildar i blåsans- och tarmens funktionsstörningar.  Tjänstgöring på lämplig enhet på kliniken ingår var 5:e helg samt ev under sommaren efter verksamhetens behov. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning inom uroterapi. Meriterande är vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar och/eller erfarenhet från detta.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån ett barnperspektiv. Att arbeta med barn kräver kreativitet och tålamod för att skapa ett förtroende hos patienten och dennes vårdnadshavare. Bemötandet är avgörande i alla situationer. Det är även viktigt med noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet och helhetssyn. Övrigt Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dom som erbjuds anställning hos oss. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Södra Älvsborgs Sjukhus , Barn- och ungdomskliniken, Barnmottagningen
Ort: Borås
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut, barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut, barn

Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Välkommen till Barnspecialistmottagning/Dagvård i Lund! Till vår enhet kommer barn mellan 0-18 år med varierande diagnoser inom barnmedicin: hematologi-, endokrin-, nefro-, hud-, lung-, immun, metabol, gastro-, diabetes- och neurologiska sjukdomar. Vår verksamhet tar emot barn för planerade mottagningsbesök och dagvårds behandlingar men även besök av halvakut karaktär. Vi arbetar familjecentrerat och våra insatser tar sin utgångspunkt i hela familjen och deras levnadsvillkor. Vi arbetar med ständiga förbättringar och sätter arbetsglädjen i fokus. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en positiv och driven barnsjuksköterska/uroterapeut till barnspecialistmottagning/dagvård! Vi söker dig som har ett intresse av att vårda barn med njur- och urologiska sjukdomar ur ett familjecentrerat perspektiv. Du kommer att arbeta självständigt med rådgivning och ansvara för egna mottagningar. Det finns möjlighet att utbyta erfarenheter med uroterapeut och andra professioner inom vår verksamhet. Du kommer att vara en viktig del av ett team som samarbetar för att erbjuda bästa vård till våra patienter och deras familjer! Vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling. KVALIFIKATIONER Du som söker är svensklegitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av uroterapi. Tidigare erfarenhet från vård av njur- och urologiskt sjuka barn är meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. För att lyckas i rollen har du god initiativförmåga och tycker om att självständigt leda och styra processer. Det är viktigt för oss att du har intresse av och förmåga att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid bemötande och värdesätter att du är välkomnande samt respekterar våra patienter och dina medarbetare. Du är en omtänksam person som bidrar med positiv inställning och möjligheter istället för hinder. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper samt din vilja att arbeta med och utvecklas inom uroterapi! Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 2
Ort: Malmö
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/uroterapeut till Barnmottagning/dagvård i Lund

Uroterapeut, barn
Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr LinkedIn www.linkedin.com/company/södra-älvsborgs-sjukhus Beskrivning Vi söker dig som har ett intresse av att vårda barn med funktionella blås- och tarmrubbningar samt njur- och urologiska sjukdomar ur ett familjecentrerat perspektiv. Du kommer att arbeta självständigt med uroterapi, rådgivning och ansvara för egna mottagningar. I ditt arbete ingår att skapa förståelse för sammanhanget mellan orsak och symptom. Du kartlägger problemet. Detta är grunden inom uroterapi liksom uppföljning av insatta åtgärder. Som uroterapeut undervisar du om och utbildar i blåsans- och tarmens funktionsstörningar. Tjänstgöring på lämplig enhet på kliniken ingår var 5:e helg samt ev under sommaren efter verksamhetens behov. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning inom uroterapi. Meriterande är vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar och/eller erfarenhet från detta.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån ett barnperspektiv. Att arbeta med barn kräver kreativitet och tålamod för att skapa ett förtroende hos patienten och dennes vårdnadshavare. Bemötandet är avgörande i alla situationer. Det är även viktigt med noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet och helhetssyn. Övrigt Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dom som erbjuds anställning hos oss. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Barnmottagningen, Barn- och ungdomskliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus
Ort: Borås
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut, barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut, barn


Sök lediga jobb Uroterapeut

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se