Utbildare inom Sharepoint! jobb - lediga jobb

Utbildare inom Sharepoint! jobb Utbildare inom Sharepoint! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Utbildare inom Sharepoint!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Utbildare inom Sharepoint. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Utbildare inom Sharepoint!- Malmö

  2. Utbildare inom SharePoint sökes- Örebro

  3. Utbildare inom Sharepoint- Malmö

  4. Utbildare inom Sharepoint- Malmö

  5. Utbildare inom SharePoint & C++- Stockholm


Mer beskrivning

Utbildare inom Sharepoint!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker en person som är duktig på att installera, administrera, säkra och optimera Microsoft SharePoint 2010 och vill utbilda andra i det. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. Kurserna startar nu till hösten och avslutas innan årskiftet. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail och då vi är mitt uppe i planeringen inför hösten så kan det dröja ett tag innan vi hör av oss! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom Sharepoint! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom Sharepoint!

Utbildare inom SharePoint sökes
Är du en pedagogisk och IT-kunnig person som söker efter ett extrajobb där du får möjlighet att kombinera dessa egenskaper? Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta extra som IT-utbildare av SharePoint 2-3 dagar i veckan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hålla föreläsningar inom de olika delarna av SharePoint-verktyget samt att stötta studenter vid praktiska moment i undervisningen. Arbetstiden är förlagt måndag till fredag 8-17 och uppdraget beräknas starta 1/12. Du kommer att vara anställd av ProfessionalConsulting som konsult och vara uthyrd till vår kund. Vi söker dig som: - har goda kunskaper inom samtliga delar av SharePoint. - behärskar både det svenska och engelska språket flytande - är pedagogisk och tydlig som person - har god social förmåga Som person är du tydlig och pedagogisk i din komunikation. Vi ser gärna att du har vana från liknande arbetsuppgifter. Då tjänsten inte är på fulltid kanske du driver andra uppdrag på sidan av. Alternativt driver du egen konsultfirma. Stämmer denna beskrivningen in på dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Vi på ProfessionalConsulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Örebro
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom SharePoint sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom SharePoint sökes

Utbildare inom Sharepoint
Vi söker dig som brinner för att utbilda dina kollegor i Sharepoint ?Arbetsbeskrivning ??Du ansvarar för företagets interna utbildning inom Sharepoint och skapar utbildningsplaner, föreläser och utvärderar kurserna. Utöver detta finns du som stöd kring de frågor som uppkommer efter utbildningen samt kring systemet. ?Bakgrund ??Vi söker dig som har goda kunskaper inom Sharepoint och som är van att utbilda inom IT. Du är kommunikativ, pedagogisk och duktig på att engagera. Du är en teamspelare som trivs med att arbeta med andra och är driven och social. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. ?Viktig information ??Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet på deltid, under minst 6 månader. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51.Välkommen med din ansökan! Konsult hos SW Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär. SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik. Läs mer på www.sw.se (http://www.sw.se/) och gilla oss på Facebook (http://www.facebook.com/StudentWorkers)!
Företag: SW
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom Sharepoint jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom Sharepoint

Utbildare inom Sharepoint
Vi söker dig som brinner för att utbilda dina kollegor i Sharepoint Arbetsbeskrivning ?Du ansvarar för företagets interna utbildning inom Sharepoint och skapar utbildningsplaner, föreläser och utvärderar kurserna. Utöver detta finns du som stöd kring de frågor som uppkommer efter utbildningen samt kring systemet. Bakgrund ?Vi söker dig som har goda kunskaper inom Sharepoint och som är van att utbilda inom IT. Du är kommunikativ, pedagogisk och duktig på att engagera. Du är en teamspelare som trivs med att arbeta med andra och är driven och social. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Viktig information ?Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet på deltid, under minst 6 månader. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51.Välkommen med din ansökan! Konsult hos SW Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär. SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik. Läs mer på www.sw.se (http://www.sw.se/) och gilla oss på Facebook (http://www.facebook.com/StudentWorkers)!
Företag: SW
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom Sharepoint jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom Sharepoint

Utbildare inom SharePoint & C++
Vi söker en utbildare inom SharePoint och C++! Du kommer att undervisa i kurser inom olika ämnen, där dina kompetenser används på bästa sätt helt enkel! Som huvudlärare kommer du följa klassens resa från början till slut och alltid finnas till hands för dina studenter. Rollens huvuduppgifter: - Förbereda material, övningar samt kursupplägg tillsammans med ZoCom - Ansvarig för genomförande av undervisning - Finnas tillgänglig för studenterna under hela kursen - Förbereda samt rätta övningar och examinationer - Inspirera samt motivera studenterna Kvalifikationer: Krav: - Teknisk kompetens - Uppdaterad med den senaste tekniken - Trivs i en ledarroll framför klasser Meriterande: - Tidigare utbildare - Erfarenhet som lärare Om oss: ZoCom jobbar i fältet där utbildning och IT-branschen möts. Hos våra kunder inom YH bedriver vi utbildning inom den senaste tekniken för att göra studenterna så anställningsbara som möjligt samt för att skapa möjligheter för studenterna i framtiden. Vi har ett team av lärare i Stockholm och Göteborg vilka besitter olika erfarenheter och kunskap. Våra lärare utbyter dagligen erfarenheter samt hjälper varandra att vidareutvecklas för att finna de bästa sätten att utbilda på samt inspirera sina studenter. ZoCom är ett mindre familjärt företag som ser till våra medarbetares behov. Vi tror på att föra en öppen dialog kring dina kompetenser samt dina ambitioner. Detta för att möjliggöra att rätt kompetens hamnar i rätt rum samt att du får chansen till nya utmaningar och bredda din kompetens. Många av våra lärare ser att kunna röra sig mellan utbildning och utveckling som en möjlighet att hålla sig uppdaterade samt en inspirerande variation. Våra kunder befinner sig över hela Stockholm och nås enklas med kollektivtrafiken. Inför samarbeten har vi alltid en dialog kring restid för att kunna hitta en bra och hållbar lösning
Företag: ZoCom
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom SharePoint & C++ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom SharePoint & C++


Sök lediga jobb Utbildare inom Sharepoint!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se