Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan

Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan jobb Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Administrativ assistent till Skäggetorpsskolan- Linköping

 2. Speciallärare i internationella klasser- Linköping

 3. Musiklärare åk 6-9- Linköping

 4. Lärare i internationell klass med no och spec inriktning- Linköping

 5. Lärare åk 6-9 i sp, sv, eng- Linköping

 6. Lärare i internationell klass åk 6-9- Linköping

 7. Idrottslärare till Skäggetorpsskolan- Linköping

 8. Fritidsledare- Linköping

 9. Lärare i internationell klass- Linköping

 10. ELEVASSISTENT TILL SOMALISK ELEV- Linköping

 11. Idrottslärare till Skäggetorpsskolan- Linköping

 12. Lärare i ma/no Skäggetorpsskolan- Linköping


Mer beskrivning

Administrativ assistent till Skäggetorpsskolan
Linköpings kommun Arbetsuppgifter och kvalifikationer Skäggetorpsskolan söker administrativ assistent till vår expedition som i mycket är hjärtat i vår verksamhet Vi söker dig med högskoleutbildning med inriktning mot personaladministration och som har erfarenhet av arbete med personaladministration. Du som är intresserad av uppdraget ska vara noggrann, flexibel, initiativrik, stresstålig och tillmötesgående. Du ska också samverka dagligen tillsammans med övriga adm assistenter vilket ställer krav på dina personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna är av personaladministrativ karaktär och du kommer arbeta i system såsom Heroma och Extens. Du  har nära samarbete med rektorerna och i uppdraget ingår även vikarieanskaffning. Välkommen med din ansökan!
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent till Skäggetorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent till Skäggetorpsskolan

Speciallärare i internationella klasser
Linköpings kommun Arbetsuppgifter och kvalifikationer Skäggetorpsskolan behöver förstärka teamet som arbetar med de internationella klasserna med en speciallärare som dessutom har kompetens inom svenska som andraspråk. Antalet nyanlända elever till skolan har ökat, fn har vi tre klasser. Arbetslaget kring dessa elever har stor kompetens och erfarenhet. Till arbetslaget finns även modersmålslärare kopplade. Vi söker dig med erfarenhet som speciallärare och som vill samverka med arbetslaget för att utveckla verksamheten. Du kommer också att samverka med skolans resursteam där andra speciallärare ingår. Vi sätter stort värde på intresse för elever med annan bakgrund, kreativ kommunikationsförmåga och flexibilitet. Engelskakunskaper är också önskvärda. Har du erfarenhet av kartläggningsarbete är det en fördel. Välkommen med din ansökan!
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare i internationella klasser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare i internationella klasser

Musiklärare åk 6-9
Linköpings kommun Inom utbildningsförvaltningens verksamheter finns bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Arbetsuppgifter Skäggetorpsskolan söker en musiklärare som är villig att anta utmaningen att undervisa åk 6-9 samt internationella klasser. Vi söker dig som har intresse för att utveckla musikämnet ihop med eleverna och även samarbeta med våra övriga lärare i praktisk- estetiska ämnen. Du ska  ara intresseras av interkulturalitet, vara flexibel och ha lätt för att undervisa. Du ska också lätt kunna använda det engelska språket. Välkommen med din ansökan! För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner och kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med NetRecruiter. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare åk 6-9

Lärare i internationell klass med no och spec inriktning
Linköpings kommun Inom utbildningsförvaltningens verksamheter finns bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Arbetsuppgifter och kvalifikationer Teamet som arbetar kring dessa elever och elevgruppen kräver en personal med stort engagemang för dessa elever, tidigare erfarenhet av nyanlända och ett lyhört förhållningssätt. Vi söker en lärare som tillsammans med våra kompetenta och engagerade lärare vill bidra till vår utveckling av verksamheten i de internationella klasserna. Vi söker dig med no- och specialpedagogisk och kompetens som kommer att bidra till att förstärka lärandet hos dessa elever. Välkommen med din ansökan! För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner och kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med NetRecruiter. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i internationell klass med no och spec inriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i internationell klass med no och spec inriktning

Lärare åk 6-9 i sp, sv, eng
Linköpings kommun Arbetsuppgifter och kvalifikationer   Skäggetorpsskolan söker lärare i engelska, spanska och svenska! Vår 6-9 skola behöver en lärare som tycker om att arbeta med elever från alla världens hörn, är flexibel och samarbetsvillig samt duktig på att skapa intressant och kreativ undervisning. Du kommer ingå i vårt ämnesarbetslag engelska/moderna språk och får en härlig utmaning och många trevliga arbetskamrater! Välkommen med Din ansökan!
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 6-9 i sp, sv, eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 6-9 i sp, sv, eng

Lärare i internationell klass åk 6-9
Linköpings kommun Arbetsuppgifter Skäggetorpsskolan behöver förstärka teamet som arbetar med de internationella klasserna med en lärare som har kompetens inom svenska som andraspråk samt engelska. Antalet nyanlända elever till skolan har ökat, fn har vi tre klasser. Arbetslaget kring dessa elever har stor kompetens och erfarenhet. Till arbetslaget finns även modersmålslärare kopplade. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska som andra språk samt engelska. Vi söker dig som vill samverka med arbetslaget för att utveckla verksamheten och vi ser positivt på sökande med multikulturell kompetens. En flerspråkig bakgrund är en merit. Vi sätter stort värde på intresse för elever med annan bakgrund, kreativ kommunikationsförmåga och flexibilitet. Har du erfarenhet av kartläggningsarbete är det en fördel. Välkommen med din ansökan!
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i internationell klass åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i internationell klass åk 6-9

Idrottslärare till Skäggetorpsskolan
Linköpings kommun Arbetsuppgifter och Kvalifikationer Skäggetorpsskolan söker en idrottslärare som vill arbeta heltid hos oss under resterande del av höstterminen då vår ordinarie idrottslärare är föräldraledig. Vi söker dig som är engagerad, flexibel och och som har erfarenhet av tydligt ledarskap. Du kommer arbeta i vårt team av idrottslärare och även vara klassföreståndare i en åk 8. Mycket varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare till Skäggetorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare till Skäggetorpsskolan

Fritidsledare
Linköpings kommun Ungdoms och fritidsverksamheten i Skäggetorp riktar sig dagtid till ungdomar i Skäggetorpsskolan. Kvällstid och helger drivs verksamheten i Allaktivitetshuset för ungdomar från 10 år och uppåt. Verksamheten bygger på idéer och tankar från besökarna hur de vill utforma sin fritid. Med ungdomarna i fokus har det skapats en fritidsmiljö där mötet mellan människor är det centrala. Arbetsuppgifter Vi samarbetar med polisen, fältsekreterare, studieförbund samt andra aktörer i området. Olika föreningar i området är en viktig del i verksamheten för att bemöta ungdomarnas behov. Dagtid är arbetet mer riktat till att arbeta med klasser för nyanlända barn.  Tillsammans med ungdomarna och övrig personal planera och genomföra aktiviteter. Det anordnas även resor och större arrangemang under lov och storhelger för att skapa en tryggare miljö. Tjänstgöring enligt schema, även kvälls och helgtjänstgöring. Kvalifikationer Fritidsledarutbildning eller motsvarande utbildning. Vi vill att du tycker det är roligt att möta ungdomar från 10 år och uppåt. Du kan entusiasmera och fånga upp de tankar och idéer som ungdomarna har. Vi söker dig som kan ta egna initiativ, är kreativ och har både en förmåga att arbeta enskilt och kunna samarbeta med övrig personal. Du ska vara flexibel, vara lyhörd för andra och visa en personlig mognad. I arbetet ingår att möta ungdomar i olika situationer, det är då av vikt att du kan bygga proffesionella relationer med fritidsverksamhetens besökare och har förmågan att se och ta tillvara på olikheter. Det är dagligen situationer som kräver gränssättning, detta vill vi att du känner dig trygg med. Vi vill att du har stor erfarenhet av andra kulturer och erfarenhet av föreningsliv är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Linköping, Fritidsledare Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Lärare i internationell klass
Linköpings kommun Inom utbildningsförvaltningens verksamheter finns bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Arbetsuppgifter och kvalifikationer Skäggetorpsskolan söker lärare till sitt arbetslag som arbetar med de internationella klasserna, som för närvarande är tre till antalet. Detta team är ett mycket engagerat sådant som arbetar hårt för elevernas bästa och som tillsammans vill nå långt! Känner du att du passar in hos oss och är lärare i svenska, engelska och so är du välkommen att söka För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med NetRecruiter. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i internationell klass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i internationell klass

ELEVASSISTENT TILL SOMALISK ELEV
Linköpings kommun Inom utbildningsförvaltningens verksamheter finns bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Arbetsuppgifter och kvalifikationer Vi söker assistent till en elev som behöver heltidsstöd under skoltid samt hjälp till och från skolan. Du behöver ha somaliska som modersmål men även behärska svenska språket väl .Intresse och erfarenhet av arbete med ungdomar är ett krav. Ansvarstagande, flexibilitet och samarbetsförmåga likaså. Vi välkomnar din ansökan!  För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med NetRecruiter. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga ELEVASSISTENT TILL SOMALISK ELEV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ELEVASSISTENT TILL SOMALISK ELEV

Idrottslärare till Skäggetorpsskolan
Linköpings kommun Inom utbildningsförvaltningen arbetar ca 4500 tillsvidareanställda och 500 timanställda. Förvaltningen har verksamheter inom bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med förvaltningsledning med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Arbetsuppgifter och kvalifikationer Skäggetorpsskolan söker en idrottslärare till vår 6-9 verksamhet. Tjänsten innebär att undervisa i idrott samt ledarskap. Välkommen med din ansökan! För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med NetRecruiter. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare till Skäggetorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare till Skäggetorpsskolan

Lärare i ma/no Skäggetorpsskolan
Linköpings kommun Inom utbildningsförvaltningen arbetar ca 4500 tillsvidareanställda och 500 timanställda. Förvaltningen har verksamheter inom bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med förvaltningsledning med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Arbetsuppgifter och kvalifikationer Vi söker en lärare i MATEMATIK och NO som vill undervisa och arbeta här hoss oss på Skäggetorpsskolan. Vi är en kosmopolitisk 6-9 skola och söker dig som är tydlig, flexibel, engagerad och intresserad av undervisning, ledarskap, utveckling och interkulturalitet. Vi arbetar utifrån vår vison nedan;   Många nobelpristagare lever i dubbla kulturer! Vi vill utbilda framtidens nobelpristagare!Skäggetorpsskolan – skolan där alla ungdomar blir uppmärksammade av engagerad personal!Skäggetorpsskolan – där kunskap och fritid står i centrum!Här arbetar personal som vill ungdomarnas bästa och som är beredda att satsa för att eleverna ska utvecklas och nå så långt som möjligt. Personalen har olika kompetens och vi arbetar för att tillgodose alla ungdomars behov. Självklart för oss är att verksamheten håller hög kvalitet, att eleverna har trygga mötesplatser och en rik fritid. Vi vill att alla ska känna stor trivsel och arbetsglädje på vår skola!...och vi vill att du blir en del av den. Välkommen med din ansökan! För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med NetRecruiter. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan
Ort: Linköping
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no Skäggetorpsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no Skäggetorpsskolan


Sök lediga jobb Utbildningsförvaltningen, Enskilda kommunala skolor, Skäggetorpsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se