Utbildningsförvaltningen, Sektion för resurs och stödverksamhet

Utbildningsförvaltningen, Sektion för resurs och stödverksamhet jobb Utbildningsförvaltningen, Sektion för resurs och stödverksamhet

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Utbildningsförvaltningen, Sektion för resurs och stödverksamhet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Utbildningsförvaltningen, Sektion för resurs och stödverksamhet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Extrajobb som personlig assistent i Almunge- Norrtälje

 2. First Reserve söker Redovisningsekonom- Stockholm

 3. Jobba kvällar & helger i vår kundtjänst: 3-5 ggr/v fast timlön+bonus!- Stockholm

 4. Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige- Stockholm

 5. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 1-2 em/v- Stockholm

 6. CRM Analytiker sökes till kund med starkt varumärke- Stockholm

 7. NS söker Sveriges bästa mötesbokare!- Stockholm

 8. Finsktalande lönespecialist- Stockholm

 9. Kock/Kokerska- Stockholm

 10. 70-årig man i Spånga söker personliga assistenter som vikarier- Stockholm


Mer beskrivning

Extrajobb som personlig assistent i Almunge
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Jag är en kvinna på 55 år som söker en personligt assistent som ska vara ett extra stöd i min vardag. Jag behöver stöd och hjälp med allt i från matning, sondmatning, hygien, påklädning, andningsträning mm. Du som söker är tjej/kvinna, gärna mellan 19-60 årsåldern. Du ska vara ansvarstagande och lugn och gärna ha nära till humorn. Du ska kunna ta intitativ till aktiviteter när det behövs, men även kunna "sitta på händerna" och bara ta det lugnt. Erfarenhet av liknande jobb är meriterande, men det är framför allt personkemin mellan oss som är viktigast. Tjänsten är ett sommarjobb/extrajobb med möjlighet till ev förlängning. Du behöver kunna rycka in när mina ordinarie assistenter är sjuka eller har semester. Intidividuell lönesättning. Tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som personlig assistent i Almunge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som personlig assistent i Almunge

First Reserve söker Redovisningsekonom
Just nu har vi stor efterfrågan på redovisningsekonomer, främst för konsultuppdrag. Som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med den löpande redovisningen, reskontra, avstämningar, periodiseringar samt vara behjälplig vid bokslutsarbete. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi tror att du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet från olika ekonomisystem. Som person är du social, lyhörd och flexibel. Du är driven och tycker att det är roligt och stimulerande att möta nya människor och lära dig nya saker i variationsrika arbetsmiljöer, och du tar gärna egna initiativ. Självklart är du noggrann och trivs med att arbeta med siffror. Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande. Vänligen ange i din ansökan från när du är tillgänglig samt om du föredrar hel - eller deltid. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Solomon, tel 08-705 80 63  Välkommen med din ansökan!
Företag: First Reserve AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga First Reserve söker Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: First Reserve söker Redovisningsekonom

Jobba kvällar & helger i vår kundtjänst: 3-5 ggr/v fast timlön+bonus!
Svensk Fondservice är ett av Sveriges ledande värdepappersbolag, med en förvaltad volym om 8 miljarder och över 100 000 kunder. I ett led att ytterligare stärka våra kundrelationer söker vi nu fler härliga personer till kundtjänst kvällstid. Arbetsuppgifterna innebär att vi ringer till befintliga kunder och erbjuder dem hjälp med att använda våra tjänster och besvara eventuella frågor. Vi söker en serviceminded, noggrann, lojal person med mycket god förmåga att uttrycka sig i tal. Vi tror att du som söker är 18-25 år gammal och har en stor personlig drivkraft och initiativförmåga. Du vill jobba 3-5 kvällar per vecka (deltid) och trivs i glad gemenskap med högt tempo. Du behöver inte ha någon utbildning då vi på plats utbildar dig inom service, finans och våra affärssystem. Fast timlön plus bonus. 17-21 Måndag-Torsdag 14-19 Söndagar
Företag: Svensk Fondservice AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba kvällar & helger i vår kundtjänst: 3-5 ggr/v fast timlön+bonus! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba kvällar & helger i vår kundtjänst: 3-5 ggr/v fast timlön+bonus!

Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker nu för kunds räkning en finsktalande svetsare till vår kund i Stockholm. Vår kund arbetar med bland annat grundförstärkning och är norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. De finns och verkar i hela Sverige. Nu behöver de förstärkning och letar efter en duktig medarbetare som kan bli en del av deras team. Är du den vi söker? Vi tror att du är en person som är framåt, tycker om att arbeta och är inte rädd för lite smuts under naglarna. Du får gärna ha ett mekanikintresse, kanske spenderat många timmar i garaget eller verkstan. Detta är en tjänst där du stöttar teamet. Arbetet sker i en grov miljö med alla de utmaningar i form av väder & vind som man ställs inför. Krav för tjänsten: * Du talar finska obehindrat då du kommer fungera som en tolk på arbetsplatsen. * Du har tidigare erfarenhet av svetsning. Du kommer arbeta med Mig-svetsar. * B-körkort och tillgång till egen bil. Detta då uppdragen som vår kund har inte bara finns i Stockholm utan runtom i landet. * Flexibilitet. Du ska vara beredd på att resa mycket i tjänsten då vår kunds uppdrag inte bara finns i Stockholm. Praktisk information om uppdraget: Arbetsplats: Utgår från Stockholm, Barkarby. Uppdragen finns dock i hela Sverige. Du kommer att få resa en del ute i landet med vår kund. Arbetstider: Arbetet innebär 14 dagars arbete växlat med 1 veckas ledighet. Start: Omgående Omfattning: Heltid. Goda möjligheter finns till att uppdraget löper på till nov.   Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder. Komet lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande svetsare sökes till uppdrag i Stockholm samt övriga Sverige

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 1-2 em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj på Södermalm med två barn (6 & 8 år ) önskar hjälp med barnpassning en till två eftermiddagar i veckan mellan ca 15-17.30/18 med start i augusti månad, eventuellt kan det bli några tillfällen redan i juli månad. Familjen söker en erfaren och fransktalande person. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 1-2 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 1-2 em/v

CRM Analytiker sökes till kund med starkt varumärke
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en CRM analytiker. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 6 månader med möjlighet till fast anställning, start omgående. Ditt uppdrag Vår kund som arbetar inom dagpress söker nu en CRM analytiker. Kunden är placerad i centrala Stockholm och inom bolaget växer nu en ny organisation fram, därför är rollen som CRM analytiker ny på företaget. Som CRM analytiker kommer du att: • Arbete med kundsegmentering • Arbeta med anti-churn och kundlojalitet • Organisera och sätta ihop nyhetsbrev och DM utskick till kunder • Statistik och löpande uppföljning av kampanjutskick • Arbeta med Google analytics och SEO Du kommer att ha ett tätt samarbete med den interna organisationen för att på bästa möjliga sätt arbeta med att initiera, planera samt genomföra B2C kampanjer. Din bakgrund Då rollen är ny kommer du att vara med och bygga både din egen roll men också förutsättningarna runt omkring. Därför söker vi dig som har en god förståelse för dessa arbetsuppgifter och minst 5 års erfarenhet av en liknande roll. Du har god erfarenhet av att arbetat med anti churn och kundlojalitet. Du har även gjort analyser av kundlivscykeln och utifrån den byggt kampanjer kring abonnemangstjänster. Vidare har du erfarenhet från kundsegmentering och det ses som extra meriterande om du har erfarenhet från Google Analytics samt SEO. Som person är du en sann doer, som lätt hittar nya vägar i ditt arbete och ser ingenting som omöjligt. Du har en god sammarbetsförmåga och social kompetens och vet hur du förmedlar ditt budskap ut till dina kollegor. Självklart är du analytiskt lagd och ser detaljerna men har även en överblick av helheten. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Monia Letmark på 0735 21 65 06 eller konsultchef Tanya Lennholm på 0765 25 90 38. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga CRM Analytiker sökes till kund med starkt varumärke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CRM Analytiker sökes till kund med starkt varumärke

NS söker Sveriges bästa mötesbokare!
Network Services är ett specialistföretag inom data- och telekommunikation som grundades 2004. Sedan start har företaget haft en kraftig tillväxt med god lönsamhet, och har idag drygt 100 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Våra kunder är företag och organisationer med höga krav på säker kommunikation, som t ex internationella företag, operatörer, stadsförvaltningar, kommuner och landsting. Vårt arbetssätt präglas av ledorden Engagemang, Erfarenhet och Enkelhet. Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare. I takt med vår fortsatta framgång behöver vi förstärka säljavdelningen inom affärområdet Solutions med en riktigt resultatrik mötesbokare. Om du är lika framgångsrik som vi, kommer du garanterat att trivas och vi kommer att ge dig de utvecklingsmöjligheter du behöver och önskar.Tjänsten är placerad i Stockholm. Din roll Vi vet hur tufft det kan vara att få fler nej än ja. Vi vet också att det finns de som triggas av just denna utmaning. Vi vet att en framgångsfaktor är att alternera mötesbokningen med andra utvecklande arbetsuppgifter. I den här rollen kommer du att fokusera 50 % av din tid på framgångsrik mötesbokning och 50 % på andra utvecklande innesäljuppgifter. I affärområdet kommer du att ha 15 rutinerade säljare att använda som kunskapsbank och bollplank. Då vi alltid tänker långsiktigt vad gäller våra rekryteringar finns det på sikt möjlighet till andra spännande utmaningar som ytterligare stödjer din fortsatta utveckling mot att bli en av våra absoluta stjärnsäljare. Våra säljcykler löper över cirka 3-24 månader, men du mäts naturligtvis mot både kort- och långsiktiga mål. Din profil Vi söker dig som under minst två år framgångsrikt lyckats prestera mycket gott resultat i kanske den tuffaste av alla säljroller, mötesbokning. Under dessa år har du självständigt ansvarat för uppfyllnad av din egen budget, vilket bland annat kan ha innefattat telemarketing, mötesbokning, eller en renodlad innesäljroll med nykundsansvar. Din utbildningsbakgrund kan variera men naturligtvis har du gått ett antal säljkurser hos din nuvarande eller tidigare arbetsgivare. Har din utbildning eller din roll gett dig erfarenhet av data- och telekommunikationsbranschen är detta meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift är ett krav och då flera av de prospects du kan komma att kontakta pratar engelska är även mycket goda kunskaper i engelska ett krav. Din personlighet Den viktigaste egenskapen är viljan att vinna och i den här rollen trivs du som triggas av utmaning och utveckling. Då de produkter och tjänster vi säljer är komplexa och högst kvalificerade är det viktigt att du har ett sofistikerat sätt att bemöta kund och ta dig an invändningshantering. Du brukar få höra hur bra du är på att snabbt lyssna in kundens behov och förmedla individanpassade säljargument. Du gillar att arbeta självständigt, vilket hos oss innebär att du själv lägger upp planeringen av ditt arbete. Naturligtvis har du ett behov av erkännande från både kunder och arbetsgivare, vilket du kommer få hos oss. Du blir uttråkad av att ha för lite att göra och om du mot förmodan skulle ha det, tar du direkt initiativ till nya aktiviteter. I kontrast till detta önskar vi att du dessutom är strukturerad och intet tycker alltför illa om administration. Så, om det här är en beskrivning av dig, är du hjärtligt välkommen till oss! Sök tjänsten! Klicka på "Sök jobbet" och lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev - det tar bara någon minut! . För mer information om Network Services gå in på: www.networkservices.se.
Företag: Network Services Norden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga NS söker Sveriges bästa mötesbokare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NS söker Sveriges bästa mötesbokare!

Finsktalande lönespecialist
Trivs du i rollen som lönespecialist och vill jobba i ett internationellt företag där du kan vara med och påverka och utvecklas? Vi söker dig som är finsktalande, nyfiken och trygg i din roll som lönespecialist. Vi erbjuder ett utvecklande arbete med trevliga kollegor och en professionell arbetsmiljö i norra Stockholm. Om First Reserve Sedan 2003 har First Reserve mött och utvärderat människor och deras kompetens i jakten på nya medarbetare. Vi som arbetar på First Reserve har varit i branschen länge och är vana vid att sätta oss in i olika företag och deras situationer. Några av oss har arbetat på First Reserve sedan företaget startade – långsiktighet och engagemang är självklart för oss. Vi ser våra kandidater och konsulter som våra stora tillgångar. Vår målsättning är att genom vår erfarenhet och vårt stora engagemang arbeta för att matcha ihop kandidater med helt rätt kunduppdrag. Vi har kollektivavtal och därför kan våra konsulter och kunder lita på att vi är en ansvarstagande arbetsgivare. Tillsammans skapar vi framgång! Arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra vår nordiska HR Shared Service avdelning för lön och personaladministration. Arbetet kommer att variera från ärende-och lönehantering i systemet till efterrapportering, såsom bokföringsunderlag, semesterskuld och rapportering till myndigheter i de nordiska länderna. Vem är du? Vi söker dig – en finsktalande lönespecialist med minst ett par års erfarenhet av hela löneprocessen. Du har systemvana och du talar och skriver engelska obehindrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av finsk lönehantering. Som person är du ansvarsfull och ambitiös med en positiv attityd. Du är flexibel och förändringsbenägen och trivs i en roll där du, förutom att arbeta operativt med löneprocessen, kan vara med och bygga upp rutiner och processer för avdelningen tillsammans med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och ett konsultativt arbetssätt med ett genuint intresse för andra människor.  Du är hjälpsam med stort eget driv samtidigt som du är duktig på att nätverka. Du har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och löser på eget initiativ problem som kan uppstå i det dagliga arbetet. Ansökan och mer information Är du den person vi söker? Då ser vi fram emot att få ta del av ditt CV och ditt personliga brev. Vill du veta mer om tjänsten kan du ringa Sandra Solomon på First Reserve AB, hon nås på telefon 08- 705 80 63. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: First Reserve AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande lönespecialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande lönespecialist

Kock/Kokerska
Stockholms Stad Socialförvaltningen AVDELNING FÖR DYGNET RUNT VERKSAMHETER Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bandhagshemmen består av två tidigare fristående institutioner som idag tillsammans utgör en samlad stödboenderesurs. Verksamhetens målgrupp är personer med psykiska funktionshinder- och/eller beroendeproblematik (samsjuklighet). Verksamheten har sammanlagt 91 platser, 65 + 26. Arbetsplatserna är belägna i Bandhagen och i Aspudden. Personalgruppen som är etniskt och åldersmässigt blandad består av socionomer, sjuksköterskor, behandlingsassistenter, kock/kokerskor, ekonomibiträden. Till verksamhetsområdet, med placering i Bandhagen, söker vi nu 1 st kock/kokerska. 1 plats(er).Sökande skall tillsammans med övrig kökspersonal tillaga lunch och middag, planera matsedel samt tillaga specialkoster efter behov. Beställa livsmedel. Följa centrala upphandlingsavtal avseende livsmedel. Hålla kostnader inom given budgetram. Ansvara för egentillsynsprogram av livsmedel. På Bandhagshemmen avd. Skeppstavägen bor ca 65 personer. Kock/ Kokerske- utbildning. Dagtid med schemalagd helgtjänstgöring varannan vecka. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Minst 5 års yrkesvana. Sökande ska ha erfarenhet av arbete i storkök, gärna i kombination av socialt arbete samt god förmåga att arbeta nära människor med psykiatriska problem och med missbruksproblematik. Sökande ska vara tydlig och kommunikativ. Körkort för personbil är meriterande. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Verksamhetsledare Christina Wiklander,08-50849221 Saba Ekubasilassie, Biträdande verksamhetsledare, 08-50849225, saba.ekubasilassie@stockholm.se Jösta Claeson, Huvudskyddsombud Vision, 08-508 25 229, 076-1225229, josta.claeson@stockholm.se (facklig) Inga-lill Björk, Kommunal, 08-50825152 (facklig) Tillträde: Tillträde snarast. Tillträde kan ske innan sista dag för ansökan löpt ut.
Företag: Stockholms stad; AVDELNING FÖR DYGNET RUNT VERKSAMHETER
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Stockholm, Kock/Kokerska Stockholms stad; AVDELNING FÖR DYGNET RUNT VERKSAMHETER
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

70-årig man i Spånga söker personliga assistenter som vikarier
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Jag är en positiv man, 70 år, som bor i villa i Spånga. Jag söker nu glada assistenter som vill arbeta hos mig som vikarier. Då jag fick en Stroke för 20 år sedan behöver jag hjälp med förflyttningar, komma ut, matlagning, min personliga hygien osv. Mina intressen är data och Tv serier. Du som söker denna tjänst ska tala bra svenska. Goda egenskaper som uppskattas om du ska arbeta hos mig är tålamod och självständighet. Jag ser helst att du som söker har tidigare erfarenhet av yrket personlig assistent. Det är bra om du har körkort men ej ett krav. Hemma hos mig jobbar ett glatt gäng assistenter och jag tar för givet att du har humor och gillar att skämta med mig!   Då denna tjänst kommer att tillsättas omgående varav du bör vara snabb med att skicka in din ansökan. Arbetstiderna är dag, kväll och natt. Även helger. Utdrag från belastningsregistret kommer att krävas för dom som går vidare för intervju. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns.
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga 70-årig man i Spånga söker personliga assistenter som vikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 70-årig man i Spånga söker personliga assistenter som vikarier


Sök lediga jobb Utbildningsförvaltningen, Sektion för resurs och stödverksamhet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se