Utbildningsförvaltningen, barn och utbildningsnämnd lediga jobb

Utbildningsförvaltningen, barn och utbildningsnämnd jobb Utbildningsförvaltningen, barn och utbildningsnämnd jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Utbildningsförvaltningen, barn och utbildningsnämnd. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Utbildningsförvaltningen, barn och utbildningsnämnd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Colour & Style AB söker hudterapeuter- Stockholm

 2. Erfaren cafépersonal- Stockholm

 3. Frukostförberedning- Stockholm

 4. Cafébiträd- Stockholm

 5. Telefonförsäljare- Solna

 6. Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen- Stockholm

 7. Ekonomiassistent sökes!- Stockholm

 8. Sommarekrytering: ProVoice rekryterar säljare- Stockholm

 9. Köksmästare- Stockholm

 10. Pizzabagare- Stockholm


Mer beskrivning

Colour & Style AB söker hudterapeuter
Sköhetsvårdare/laserterapeut för hudbehandling med utbildning och erfarenhet. Arbetsplatsen är belägen i Skärholmen.
Företag: Color & Style AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Colour & Style AB söker hudterapeuter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Colour & Style AB söker hudterapeuter

Erfaren cafépersonal
Söker erfaren cafepersonal till ett litet mysigt Cafe i gamla stan. Varierande arbetstider med timlön. Ska ha erfarenhet av att arbeta med en espressomaskin. Då du kommer att ha kundkontakter är det bra om ni talar Svenska och Engelska, gärna fler språk då vi befinner oss i ett turistområde . Detta är en deltidstjänst, ca 20 timmar i veckan. Du som söker bör vara bosatt i Stockholm. Bifoga gärna ett trevligt foto på dig.
Företag: Gardelle AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren cafépersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren cafépersonal

Frukostförberedning
Till ett litet mysigt kafé i gamla stan, söker vi en morgonpigg och glad person till ett frukost och prepp pass från kl 07-10.30 varje dag, med möjlighet för fler pass vid behov. Du som söker bör vara bosatt i Stockholm. Bifoga gärna ett trevligt foto på dig.
Företag: Gardelle AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostförberedning jobb, Frukostförberedning Stockholm, Frukostförberedning Gardelle AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostförberedning

Cafébiträd
Vi söker personal över säsong till vårt café, Du ska ha erfarenhet minst 1 år av att arbete inom café eller restaurang.
Företag: Restaurang AB Britt och Peo
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträd jobb, Cafébiträd Stockholm, Cafébiträd Restaurang AB Britt och Peo
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträd

Telefonförsäljare
GREEN SPRUCE AB Green Spruce AB har sedan 2002 valt att erbjuda privatpersoner och företag miljöanpassade kvalitetsprodukter i ekonomiförpackning, direkt till dörren utan mellanled. Green Spruce är ett effektivt företag med mångårig erfarenhet inom branschen. TELEFONFÖRSÄLJARE SÖKES ! Miljögodkända produkter Vi jobbar offensivt med effektiva, miljöanpassade produkter och ca 80 % av vår tillverkning sker i Sverige. Vårt sortiment bygger på högkvalitativa, miljöanpassade produkter för både professionellt och privat bruk. Vi levererar alltid till kundens dörr oavsett var i Sverige kunden finns. Du behöver inte ha erfarenhet av försäljning. Utbildning får du av oss.
Företag: Greenspruce AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare jobb, Telefonförsäljare Solna, Telefonförsäljare Greenspruce AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare

Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen
Verksamhetsbeskrivning: Säkerhetsgymnasiet ägs av Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (BYA) som är en ideell förening där bevakningsföretag och fackförbund samverkar kring utbildningsfrågor. Säkerhetsbranschen befinner sig i en stark tillväxt och har behov av att säkra kompetens på olika nivåer, både hos bolag och hos kunder.Säkerhetsgymnasiet har en tydlig branschanknytning och erbjuder sina elever jobbgaranti! Skolan bedriver en särskild variant av el- och energiprogrammet med inriktningbevakning och säkerhet Eleverna får en yrkesutbildning till väktare, skyddsvakt och flygplatskontrollant. Säkerhetsgymnasiet har sammanlagt 14 medarbetare och ca 150 elever. Arbetsuppgifter: Säkerhetsgymnasiet utvecklas och vi behöver därför ännu en driven och engagerad lärare som kan väcka lusten att lära hos våra elever. Vi söker dig som är en yrkesskicklig lärare/elektriker och som kan dela med sig av dina yrkeserfarenheter. Du kommer att få ett spännande och utmanande uppdrag som innefattar att undervisa i eltekniska ämnen. Tjänstefördelning görs utifrån din kompetens och behörighet, men du bör kunna undervisa i flera av följande kurser: Praktisk ellära, Energiteknik, Elektromekanik, Mekatronik, Elkraftteknik och Elinstallationer. Tjänsten innebär även att vara mentor för en grupp elever samt att utveckla skolans teknikundervisning så att den är anpassad efter bevakningsbranschens och tekniksamhällets krav. Som lärare på Säkerhetsgymnasiet ingår du i ett arbetslag som arbetar erfarenhetsbaserat och tillämpar kollegahandledning. Vårt arbetssätt är elevaktivt och ämnesövergripande med en tydlig säkerhets- och teknikinfärgning i samtliga kurser. Som tekniklärare initierar du teknikinfärgningen, och du har lätt för att inspirera och samarbeta med kollegor. Vi eftersträvar att i undervisningen ha examinationer som är kopplade till autentiska arbetssituationer, och vi har en nära samverkan med säkerhetsbranschen. Vi låter eleverna pröva olika arbetssätt och arbetsformer och utvärderar kontinuerligt undervisningen tillsammans med eleverna. Vi signalerar höga och tydliga förväntningar på våra elever, har ett aktivt värdegrundsarbete och ett coachande förhållningssätt. Utbildning/Erfarenhet: Vi söker en lärare som tycker att skolans pedagogik låter inspirerande och som vill arbeta på detta sätt. Vi ser gärna att du har lärarbehörighet samt allmän behörighet som elektriker. Vi vill att du är driven, initiativrik och prestigelös och att du har naturliga ledaregenskaper. Du är en god pedagog som förmår ta ett stort eget ansvar, hitta nya lösningar och att ta teknikundervisningen ett steg längre. Vi tillämpar provanställning på 6 månader, semestertjänst. Vi erbjuder flexibla arbetstider och en inspirerande arbetsplats med drivna kollegor!
Företag: Säkerhetsgymnasiet i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetsgymnasiet söker en yrkeslärare elämnen

Ekonomiassistent sökes!
Verksamhetsbeskrivning Happy Homes är färg- och interiörkedjan med över 100 butiker runtom i landet. I inspirerande butiker säjer vi färg, tapet, golv, kakel och klinker samt inredningsprodukter till proffs- och konsumentkunder. Kedjans supportkontor, som finns i Stockholm, samordnar butikernas inköp, marknadsföring, utbildningar, IT och butiksutveckling. Happy Homes-kedjans butiker är entreprenörsägda och vi har varit verksamma sedan 1962 vilket gör oss till Sveriges äldsta fackhandelskedja inom vårt område. Vi är idag 11 personer på Happy Homes supportkontor som sitter ljusa lokaler i Hammarby Sjöstad. På supportkontoret hjälper vi butikerna med marknadsföring, butiksutveckling, IT-drift och inköp. Arbetsuppgifter Till kedjans supportkontor söker vi nu en ambitiös, flexibel och analytisk ekonomi- och controllerassistent. I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta brett inom ekonomiområdet och vara behjälplig ekonomichefen i alla delar. I stora drag handlar det om att arbeta med den löpande bokföringen, kundoch leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, diverse avstämningar samt påminnelser. Du är även ansvarig för att uppdatera och underhålla vårt statistik- och bonusverktyg. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, men ser gärna att du har en högre akademisk utbildning. Du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du måste ha förståelse för hela flödet på en ekonomiavdelning och du har ett brinnande intresse för siffror och försäljning. Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i Excel. Det är en fördel om du har erfarenhet från ekonomisystemet Pyramid. Har du arbetat med projektredovisning och nyckeltalsstyrning samt har erfarenhet från kedjeverksamhet inom service eller detaljhandel är detta ett stort plus. Som person är du strukturerad, du har en positiv attityd och inspireras av ett högt tempo. Vi ställer höga krav på att du är flexibel och är bra på att kommunicera. Att arbeta på supportkontoret innebär också visst resande inom Sverige med butiksbesök, deltagande på konferenser och regionala träffar. Vill du arbeta i ett spännande företag där ingen dag är den andra lik är du rätt person för oss. Vi ser gärna att du kan börja hos oss snarast. Intresserad? Kontakta Ekonomichef Karolina Nielsen på Happy Homes alt skicka in ansökan med ditt CV, personligt brev och referenser till karolina.nielsen@happyhomes.se senast 2013-07-31. Arbetsgivaren avböjer all kontakt gällande stöd i rekryteringen från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: Happy Homes Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes!

Sommarekrytering: ProVoice rekryterar säljare
VÄLKOMMEN TILL SOMMARREKRYTERING PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY Onsdagen den 17 juli. Tid: kl 14.30. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Nedan finns beskrivning på en av våra tjänster som du kan söka på rekryteringsträffen. Ta med dig flera exemplar av dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med oss. Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Säljare sökes till ProVoice ProVoice är idag en av Sveriges ledande leverantörer av Telemarketing till konsumenter. Bland våra uppdragsgivare återfinns aktörer inom t ex försäkring, telekom, lotterier, postorderverksamhet, hälsokost och el. Idag är vi ca 300 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg. För att bli en framgångsrik medarbetare och för att trivas hos oss är du en person som: - gillar högt tempo och tydliga mål - har god verbal förmåga och stort intresse för kunden - är driven, ansvarstagande, utåtriktad och positiv - har ett genuint intresse av att arbeta med försäljning och marknadsföring - har lätt för att arbeta i team Vi arbetar i fräscha och helt nyrenoverade lokaler vid Alviks torg bara ett stenkast från tunnelbana, tvärbana och bussar. Vid kontoret finns även kiosker, restauranger, mataffärer, café, shopping, gym etc. Så läget är perfekt. På ProVoice får du chansen att arbeta och utvecklas ihop med duktiga säljare och teamleaders. Du kommer få ett bra nätverk av arbetskamrater och få ett roligt jobb som både är meriterande och välbetalt. Du behöver inte ha arbetat som säljare tidigare utan vi ger dig de utbildningar du behöver för att lyckas hos oss. Under din anställning får du kontinuerligt utbildningar inom olika säljområden. Detta för att utveckla dig som person och för att just Du ska bli vår nästa toppsäljare. Du arbetar för en fast timlön + provision och som en extra bonus ordnar vi regelbundet tävlingar med fina priser som resor, presentkort och teknikprylar.
Företag: ProVoice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarekrytering: ProVoice rekryterar säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarekrytering: ProVoice rekryterar säljare

Köksmästare
Köksmästare för att laga skolmåltider, á la carte, svensk husmanskost, festmåltider. Vi är en restaurang som heter Jubba och ligger i Akalla. Du ska vara utbildad och ha minst 3 års erfarenhet. Du ska vara flexibel, kunna arbeta i team, stresstålig. Vi är en restaurang som serverar a la carte mat och lagar mat till fester på helgerna. Vi förser även skolor med mat. Vi är 7 personer som jobbar i köket och söker nu en köksmästare. Ring till arbetsgivaren vid intresse av denna tjänst på följande telefonnummer: Idle Abderahman, 08-76115055, 0705-505019
Företag: Farhia Trading
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Stockholm, Köksmästare Farhia Trading
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Pizzabagare
Vi är en restaurang och pizzeria som är belägen i Hägersten och behöver nu anställa en pizzabagare/kock. Du som söker bör erfarenhet av yrket samt goda kunskaper i svenska då du kommer att ha regelbunden kontakt med kunderna.
Företag: Solberga Pizzeria
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Stockholm, Pizzabagare Solberga Pizzeria
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare


Sök lediga jobb Utbildningsförvaltningen, barn och utbildningsnämnd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se